REVIMMO BRUSSELS (1050 Elsene)

AVENUE LOUISE 120 - 1050 Elsene

revimmo.be

Voorstel vanaf 599 000 €

1070 Anderlecht

Anderlecht, Rue de la Vigne, Revimmo Brussel presenteert een charmant investeringshuis uit de jaren dertig van de vorige eeuw met een oppervlakte van ongeveer 280 m². Deze woning bestaat uit drie eenheden: Begane grond: een appartement van 90 m² bestaande uit twee slaapkamers (15 m² en 13 m²), een lichte woonkamer met toegang tot een tuin van 20 m², een open keuken, een badkamer, een toilet en toegang tot een wasruimte en een doucheruimte in de kelder vanuit het appartement. Eerste verdieping: een appartement van 66 m² bestaande uit een slaapkamer (16 m²), een grote woonkamer, een open keuken, een badkamer, een toilet en een veranda van 3 m². Tweede en derde verdieping: een duplex appartement van 114 m² met op het eerste niveau een grote woonkamer, een keuken en een gastentoilet; op de bovenverdieping, drie slaapkamers (15 m², 12 m² en 10 m²) en twee doucheruimtes. In de kelder bevinden zich kelders en technische ruimtes. De elektriciteit in de drie appartementen is conform en het PEB-certificaat is in voorbereiding. Dit is een uitstekende mogelijkheid voor gedeeltelijke bewoning en/of huurinvestering. Doe een bod vanaf € 599.000. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons agentschap op ### of per e-mail op ### . Meer weten?

7 Slaapkamer(s) 280 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
649 000 €

1083 Ganshoren

In de wijk Ganshoren, vlakbij de majestueuze Basiliek, biedt Rêvimmo Brussels een investeringsopportuniteit: een vastgoedbelegging met een oppervlakte van 250m². Het gebouw bestaat uit drie appartementen: - Op de begane grond, een appartement van 68m² met een slaapkamer en een tuin van 100m². - Op de 1e en 2e verdieping, een appartement met een slaapkamer op elk niveau, waarbij de 1e verdieping een terras heeft en de tweede verdieping een balkon. Elk appartement bestaat uit een hal, een slaapkamer van ongeveer 11m², een woonkamer van ongeveer 22m², een aparte keuken, een apart toilet en een doucheruimte met wasfaciliteiten. Elke woning heeft ook een kelder. Water, elektriciteit en gas worden afzonderlijk gemeten. Alle appartementen worden momenteel verhuurd en genereren een stabiel maandelijks inkomen van €2.250, dat al enige tijd niet geïndexeerd is. De energieprestaties van de appartementen variëren: de begane grond heeft een E-rating, de 1e verdieping een C- en de 2e verdieping een G-rating. De elektrische installatie voldoet voor niveau 1 en 2, maar moet voor de begane grond worden aangepast. Dit is een uitstekende investeringskans die niet gemist mag worden. De makelaarscourtage van 2% exclusief btw is voor rekening van de koper. Voor een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via ### of ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 215 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
560 000 €

1030 Schaarbeek

Prachtig gelegen in Schaarbeek, vlakbij het Hamoir Park, biedt Rêvimmo Brussels deze aantrekkelijke eengezinswoning van 206 m2 aan, momenteel verdeeld in 2 wooneenheden. Op het tuinniveau (halve kelder) bestaat het huis uit een ingerichte keuken en een ruimte, momenteel eetkamer, met toegang tot een mooie groene buitenruimte aan de achterzijde. De begane grond (eerste verdieping) bestaat uit een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een doucheruimte. De 1e verdieping bestaat uit een grote woonkamer en keuken. De 2e verdieping heeft 1 slaapkamer met een grote badkamer, een doucheruimte en een ruimte op zolder. EPC: F. Elektriciteit: gedeeltelijk conform. Dicht bij alle voorzieningen, scholen, openbaar vervoer, station, winkels en park. Een huis om te ontdekken in een goede buurt met super potentieel na wat opknapwerk en zeer aangenaam om in te wonen. Voor meer informatie & bezoeken, gelieve ons te contacteren: Rêvimmo Brussel - ### - Gali Baron : ### - - ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 206 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
259 000 €

1180 Ukkel

Ukkel - Coghen/Alsemberg, Rêvimmo Brussels biedt u een appartement met 1 slaapkamer + bureau van 78 m² bruto + gedeeltelijk overdekt terras van 13m2 + tuin van 35m2, gelegen op de begane grond van een klein gebouw, zonder lift, met lage lasten. Het appartement bestaat uit een woonkamer, een keuken, een doucheruimte, een slaapkamer van 12,5m2 gevolgd door een tweede kamer van 10,5m2 en een apart toilet. EPC=G. Elektriciteit niet conform. Individuele verwarming. Momenteel verhuurd. Renovatie nodig. Ondergrondse kelder. Dicht bij alle voorzieningen, winkels, openbaar vervoer, scholen, enz. Een flat met een tuin die een bezoek waard is. Info & bezichtigingen - contacteer ons: ### - ### - ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 78 13 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
25 000 €

1000 Brussel

In het hart van Brussel, tussen het Rogierplein en het Muntplein, presenteert Revimmo Brussels u een opmerkelijke zakelijke kans: een ruime begane grond en een eerste verdieping met een totale oppervlakte van ongeveer 700m². Verdeeld in twee afzonderlijke delen met elk hun eigen ingangen, strekt de begane grond zich uit over een brede gevel van meer dan 20m, voorzien van een dubbele etalage, terwijl de bovenverdieping profiteert van royale glazen puien en een eigen toegang. De huurprijs van de begane grond wordt aangeboden voor 25.000€/maand, met de mogelijkheid om elk deel (rechts en links) apart te huren voor 15.000€ per sectie, terwijl de eerste verdieping beschikbaar is voor 5.000€/maand. Een optie tot het huren van de gehele ruimte is eveneens mogelijk, met het vooruitzicht van een Horeca-bestemming voor de begane grond. In uitstekende staat verkeert dit commerciële pand is uitgerust met sanitaire voorzieningen, airconditioning, verwarming, een alarmsysteem, elektrische rolluiken, een elektrische installatie conform de normen en volledige verlichting. Ideaal gelegen aan de voetgangersstraat Rue Neuve, met een stroom van 350.000 bezoekers per week, zijn deze ruimtes momenteel beschikbaar voor gebruik. Mis deze uitzonderlijke kans niet. Voor meer informatie en het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met Revimmo op ### of telefonisch op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Voorstel vanaf 699 000 €

1000 Brussel

Revimmo Bruxelles presenteert een prachtig appartement in de Louise-wijk, met een oppervlakte van 180 m². Ideaal gelegen tegenover de Jardins du Roi en het Hotel Barsey, op de 7e verdieping, bestaat dit appartement uit een inkomhal met vestiaire, een ruime woonkamer met een zit- en eetgedeelte, evenals een hyperuitgeruste keuken gescheiden door een schuifdeur. Een wasruimte met inbegrepen toestellen en bergruimte zijn ook aanwezig. De binnenruimte omvat een nachthal met ingebouwde kasten, in totaal drie slaapkamers: een hoofdslaapkamer met een ingebouwde kleedkamer, terwijl de andere twee slaapkamers een doucheruimte delen. Daarnaast heeft het appartement een badkamer met toilet en een apart toilet. De voorzieningen van het appartement omvatten een videofoon en massief parket. Een garagebox is beschikbaar tegen een toeslag van € 50.000. Momenteel verhuurd voor € 2.500/maand, bedragen de maandelijkse kosten € 300, inclusief gemeenschappelijke kosten en verwarming. De elektriciteits- en watermeters zijn individueel. Een kelder in de kelder is ook beschikbaar. Volledig gerenoveerd, profiteert dit appartement van een uitzonderlijke locatie nabij het Ter Kamerenbos, de Bascule en de Stefaniaplaats, waardoor het een ideale keuze is voor een gezin of een eerste investering. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezoek te regelen op ### of op ### We kijken ernaar uit om u te begeleiden bij uw vastgoedproject. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 180 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Voorstel vanaf 849 000 €

1000 Brussel

In het hart van de stad, op 28 rue de la Buanderie, presenteert Revimmo Brussels met plezier twee gebouwen: een eengezinswoning aan de voorkant van ongeveer 340m² en een werkplaatsgebouw met een totale oppervlakte van ongeveer 320m². De woning aan de voorkant is momenteel verdeeld in 3 appartementen, elk met een inkomhal, een woonkamer, een gedeeltelijk uitgeruste keuken, 2 mooie slaapkamers en een badkamer met WC op de tussenverdieping. De werkplaatsen zijn omgebouwd tot lofts verdeeld over 3 niveaus, met elk een ruimte van 78m², evenals een doucheruimte en WC. De water-, verwarmings- en elektriciteitsmeters zijn individueel. Deze kans vertegenwoordigt een uitstekende investering met een hoog rendementspotentieel van 7% netto! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Revimmo Brussels op ### of via e-mail op het volgende adres: ### . Meer weten?

8 Slaapkamer(s) 340 6 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Voorstel vanaf 199 000 €

1000 Brussel

Stadscentrum / Revimmo Brussel stelt u graag een appartement voor dat volledig gerenoveerd moet worden, gelegen in een gebouw met prachtige architectuur. Dit appartement, gelegen op de bovenverdieping met een oppervlakte van 71m² omvat: een inkomhal, een grote woonkamer, 1 slaapkamer en een badkamer. Het biedt ook de mogelijkheid om een ​​terras te creëren, onder voorbehoud van het verkrijgen van een bouwvergunning. De gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw zijn volledig gerenoveerd. Op steenworp afstand van alle voorzieningen ligt dit appartement op een zeer gewilde locatie. Om zonder vertraging te bezoeken! Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het agentschap Revimmo Brussel op ### of onze website raadplegen: ### Houd er rekening mee dat de verstrekte foto's 3D-afbeeldingen zijn voor informatieve doeleinden en niet contractueel zijn. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 71 15 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
1 500 €

1060 Sint-Gillis

Op een steenworp afstand van het Parvis de Saint-Gilles, presenteert Revimmo Brussels een zeldzame kans in het hart van Saint-Gilles: een commerciële ruimte van ongeveer 120m². Voorheen gebruikt als slagerij, biedt deze ruimte op de begane grond een oppervlakte van ongeveer 60m², met een prachtige etalage van 5m met markies, een grote ruimte voorzien van koelvitrines, ingebouwde koelkasten en planken met volledig betegelde muren en ingebouwde spots. Deze ruimte biedt toegang tot een koelcel. Aan de achterkant van de winkel zijn een opslagruimte en een binnenplaats beschikbaar. In de kelder bevindt zich een technische ruimte en twee kamers met dezelfde oppervlakte als de winkel, waarvan er één is uitgerust met een koelcel. Een van de kamers in de kelder is voorzien van professionele afzuigkappen. De winkel heeft een directe toegang vanuit de winkel zelf en een tweede ingang via het trappenhuis. Het is onmiddellijk beschikbaar. De huidige bestemming is een slagerij, maar het is mogelijk om deze gemakkelijk te wijzigen, behalve voor nachtwinkels. Deze commerciële ruimte is vrij van huur en wacht op u. Voor meer informatie en om een bezoek te regelen, kunt u contact met ons opnemen: Revimmo Brussels - ### - ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Voorstel vanaf 399 000 €

1090 Jette

In de wijk Jette presenteert Revimmo Brussels u deze prachtige eengezinswoning van 213m². Ideaal gelegen tussen de rue Jule Lahaye en de avenue Secrétin, verbonden door een charmante tuin. Op de begane grond vindt u de lichte hal die leidt naar een ruime woonkamer met een salon en een eetkamer van 40m², en een volledig uitgeruste keuken die uitkomt op de volledig geïsoleerde tuin. Een apart toilet en toegang tot de kelder met kelders van 25m² en een wasruimte zijn ook beschikbaar. Op de entresol wacht u een ruime badkamer met toilet. De eerste verdieping biedt twee mooie slaapkamers, waarvan één met kleedkamer (24 en 15m²). Op de tweede verdieping vindt u twee extra slaapkamers met een doucheruimte en een inrichtbare zolder. Bovendien kan deze ruimte worden omgebouwd tot een studio, met aansluitingen voorzien voor een keuken. Aan de kant van de avenue Secrétin is er een garage van 34m² voor twee auto's en een ruimte. Deze woning is uitgerust met een PEB E, een conform elektrisch certificaat, een condensatieketel en zonnepanelen voor elektriciteit met een tweevoudige meter. Deze woning biedt een uitzonderlijke kans voor een gezin of een huisgenoot met minimaal vier slaapkamers. Het geniet van een ideale ligging nabij alle voorzieningen, winkels en parken van het openbaar vervoer. Voor meer informatie of om een bezoek te regelen, neem contact met ons op via Infos & visites - Rêvimmo Brussels: ### - ### . Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 213 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Voorstel vanaf 269 000 €

1060 Sint-Gillis

Saint-Gilles / Rue de la victoire, Rêvimmo Brussels vous présente un plateau de 200m2 avec 3 surfaces séparées idéalement situées. Chaque atelier dispose d'un espace de travail de 80m2, 75m2 et 45m2 respectivement, offrant ainsi des possibilités adaptées à vos besoins spécifiques. De plus, vous bénéficiez de sanitaires avec water-closet ainsi que d'une cuisine, pour plus de praticité au quotidien. Le potentiel locatif annuel de ce plateau s'élève à 25200€, vous assurant ainsi un investissement rentable. Vous avez également la possibilité de louer une salle d'événement et de présentation dans le complexe, pour vos besoins ponctuels ou pour recevoir vos clients. L'emplacement de ce plateau est idéal, situé à proximité des axes autoroutiers et des commerces. Vous bénéficierez ainsi d'une accessibilité optimale, facilitant vos déplacements et vos échanges professionnels. Ascenseur aux normes. pour toutes informations complémentaires, contactez notre agence Rêvimmo Brussels : ### ou par mail : ### Meer weten?

687
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Voorstel vanaf 649 000 €

1090 Jette

Ideaal gelegen in het hart van de rustige wijk Arbre Ballon, presenteert Rêvimmo Brussels u een charmante villa met een oppervlakte van ongeveer 295 m². Op de begane grond komt een veelzijdige ruimte naar voren (te gebruiken als slaapkamer, kantoor, enz.), een binnenzwembad met jacuzzi, een badkamer, evenals een garage en ruimte voor het parkeren van minstens 3 auto's binnen het terrein. Op de bovenverdieping biedt een ruime woonkamer met een mezzanine die kan worden omgebouwd tot kantoor, een semi-uitgeruste keuken, een badkamer en een grote slaapkamer met een mezzanine een comfortabele leefruimte. De tuin rondom de villa strekt zich uit over een oppervlakte van 340 m². De kelder herbergt kelders en een technische ruimte. De toegang tot het pand verloopt via een oprit die direct bereikbaar is vanaf de weg. Deze villa vereist renovatiewerkzaamheden, met name voor de scheiding van het aangrenzende pand dat ook te koop is en voorzien is van een privétoegang. Kom het volledige potentieel van deze unieke plek ontdekken! Doe een bod vanaf €649.000. Voor meer informatie en het regelen van bezichtigingen, bezoek ### of neem contact op met ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 295 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Voorstel vanaf 595 000 €

1060 Sint-Gillis

Rêvimmo Brussels is ideaal gelegen in de buurt van het Zuidstation en presenteert een gebouw voor gemengd gebruik met een oppervlakte van 300m². Dit pand bestaat uit een commerciële ruimte en drie officieel erkende appartementen. De commerciële ruimte bevindt zich op een toplocatie met grote etalages van +/- 67m², bestaande uit een verkoopruimte van +/- 35m², een opslagruimte van +/- 10m² en een koelruimte van +/- 10m². Deze ruimte werd voorheen verhuurd aan €2.750 en is erg gewild op de verhuurmarkt. Op de bovenste verdiepingen bevindt zich een appartement van 65m² met één slaapkamer per verdieping. Het pand heeft een aparte privé-ingang voor het bedrijf en het appartement. Kelders van +/- 30m² bieden extra opslagruimte voor de behoeften van het bedrijf en de bewoners. Dit pand vertegenwoordigt een uitstekende investeringsmogelijkheid, nog meer met de mogelijkheid tot verkoop van eenheden, en is momenteel vrij te bewonen, wat een opmerkelijke flexibiliteit biedt. Ideaal voor een huurrendementsproject. Een gedeelde makelaarscommissie, waarvan 2% ten laste van de koper. Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ### of bellen naar ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 300 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
500 €

1060 Sint-Gillis

Saint-Gilles / Victorielaan, Rêvimmo Brussels presenteert twee ideaal gelegen aparte kantoren. Het eerste kantoor biedt een oppervlakte van 70m² voor een prijs van €600/maand en het tweede kantoor heeft een oppervlakte van 40m² voor een prijs van €500/maand. U kunt gebruikmaken van sanitaire voorzieningen met een toilet en een keuken voor extra gemak in uw dagelijkse werkzaamheden. U heeft ook de mogelijkheid om een evenementen- en presentatieruimte in het complex te huren voor uw occasionele behoeften of om klanten te ontvangen. De maandelijkse kosten bedragen €150 per kantoor en omvatten elektriciteit en water. Centrale verwarming is voorzien. Deze locatie is ideaal gelegen, dicht bij snelwegen en winkels, wat optimale toegankelijkheid en gemakkelijke verplaatsingen en professionele uitwisselingen garandeert. Het gebouw is uitgerust met een conforme lift. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons agentschap Rêvimmo Brussels op ### of per e-mail via ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
900 €

1000 Brussel

Tussen Square Ambiorix en Place des Chasseurs Ardennais presenteert Revimmo Brussels dit gelijkvloers commercieel casco met een oppervlakte van +/- 60m². De voorzijde bestaat uit een commerciële ruimte met een etalage en elektrische rolluiken, en de achterzijde bestaat uit een kantoorruimte van 10m², een apart toilet en een fietsenberging. Het gebouw wordt momenteel gerenoveerd. De werken omvatten een nieuw dak, de installatie van houten raamkozijnen, thermische en akoestische isolatie van het interieur en de installatie van centrale verwarming met een condensatieketel en externe sensor. Volgens de planning moeten de werkzaamheden in september klaar zijn. Voldoet aan de SIAMU-normen (RF 60). Dit is een geweldige commerciële opportuniteit in een van de meest gewilde wijken tussen Schaarbeek en de Commissie. Informatie en bezoeken met ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Voorstel vanaf 635 000 €

1180 Ukkel

Gelegen aan de Brugmannlaan, vlakbij de Square des Héros en op een steenworp afstand van het Wolvendaelpark, biedt Rêvimmo Brussels u een mooie, atypische duplex met 3 of 4 slaapkamers van 167 m2 bruto (EPC), op de 4e verdieping van een gebouw uit 1998. Het appartement, dat hout en metaal combineert, heeft alles om te verleiden met een mooie woonkamer (eetkamer) en zijn volledig uitgeruste open keuken, een salon, een slaapkamer, een douchekamer en toilet, een kantoor (of slaapkamer), een wasruimte en een toilet. Op de bovenste verdieping, onder het dak, zijn er twee slaapkamers (20m2 en 22m2) en hun doucheruimtes en wc. EPC=D. Er is ook een kelder. Mogelijkheid om een parkeerplaats in het gebouw en een parkeerplaats buiten te kopen. Makelaarscommissie van 1,815% incl. BTW ten laste van de koper. Dicht bij alle voorzieningen, winkels, scholen, openbaar vervoer en een park. Een charmante flat die wacht om ontdekt te worden. Info & bezoeken op onze website: ### contacteer ons : Rêvimmo Brussels: ### - ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 167 3 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Voorstel vanaf 799 000 €

1000 Brussel

Tussen Square Ambiorix en Place des Chasseurs Ardennais stelt Revimmo Brussel u dit prachtige investeringsgebouw voor. Het omvat een commerciële ruimte op de begane grond en een gedeelde accommodatie van 6 slaapkamers op de bovenverdieping. De gedeelde accommodatie bestaat uit een grote woonkamer, een prachtige volledig uitgeruste keuken met 2 koelkasten en 2 kookplaten, een werkruimte, 6 slaapkamers met elk een kleedkamer en een kantoorruimte, 3 doucheruimtes, een wasruimte en een binnenplaats. Het gebouw wordt momenteel gerenoveerd. De werkzaamheden omvatten het plaatsen van een nieuw dak, het plaatsen van houten kozijnen, thermische en akoestische isolatie van het interieur (de initiële PEB voorziet in een B-label), het plaatsen van centrale verwarming met boiler, condensatie en externe sonde, en het naleving van elektriciteit. Houd er rekening mee dat de foto's 3D-weergaven zijn en dat de voltooiing van de werkzaamheden in september gepland is. Geweldige kans in een van de meest gewilde gebieden tussen Schaarbeek en de Commissie. Informatie en bezoeken met ### Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 240 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Appartement te koop Sint-Pieters-Woluwe (VBB30945)
Voorstel vanaf 420 000 €

1150 Sint-Pieters-Woluwe

WSL, Revimmo Brussels presenteren een appartement van 135m² in het hart van de Tervurenlaan, op een steenworp afstand van de prestigieuze Montgomery rotonde. Ideaal gelegen op de 4e verdieping van een beveiligde residentie met lift. Het bestond oorspronkelijk uit twee aparte appartementen, waarvan er een dienstbodekamer was. De entree is ruim, met een garderobe en gastentoilet. De grote, zonnige woonkamer aan de voorkant, een badkamer en een wasruimte. De drie slaapkamers bieden een privéruimte die ook gebruikt kan worden als kantoor of hobbykamer. De functionele inbouwkeuken geeft uit op een terras aan de achterkant. Deze woning heeft alles wat je je maar kunt wensen, met een kelderkelder voor extra opslag, een garagebox voor €25.000 extra en zelfs ruimte voor je fietsen. De ramen met dubbele beglazing zorgen voor optimale isolatie voor jouw comfort. Momenteel verhuurd, zonder voorkeursrechten. Maandelijkse servicekosten van ongeveer €300 dekken de kosten van gemeenschappelijke ruimten, verwarming en water. De makelaarscommissie is 3% exclusief btw, te betalen door de koper. Deze uitzonderlijke kans in een gewilde buurt van Brussel kan niet wachten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit appartement. PEB F. Kom deze flat vandaag nog bezichtigen. Voor meer informatie en een bezichtiging, bezoek ### of bel ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 135 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Huis gemengd gebruik te koop Anderlecht (VBB30307)
Voorstel vanaf 649 000 €

1070 Anderlecht

Dicht bij het Zuidstation, aan de kant van Anderlecht, presenteert Rêvimmo Brussels een opbrengsteigendom met drie afzonderlijke eenheden, met een oppervlakte van +/- 350 m². De begane grond beschikt over drie slaapkamers en een tuin van 60 m², de eerste verdieping heeft vier slaapkamers, en de tweede verdieping heeft twee slaapkamers. Elk appartement heeft een woonkamer, een keuken, een badkamer en aparte toiletten. Op de derde verdieping, onder de dakspanten, bevindt zich een appartement met één slaapkamer, een bureau onder het dak, een grote woonkamer, een keuken en een douchekamer met toilet. In de kelder vindt u vier kelders en een technische ruimte. Dit pand vertegenwoordigt een uitstekende investeringsmogelijkheid. Alle appartementen zijn momenteel verhuurd en vereisen enige renovatie. Individuele meters voor water, gas en elektriciteit. EPC in afwachting. Voor meer informatie, neem contact op met ons agentschap op ### of per e-mail via ### . Houd er rekening mee dat deze advertentie kan worden gewijzigd en dat de verstrekte afmetingen indicatief zijn. Meer weten?

10 Slaapkamer(s) 350 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32
Appartement te koop Ganshoren (VBB30013)
219 000 €

1083 Ganshoren

Gelegen in de directe omgeving van de Avenue de l'Exposition, presenteert Revimmo Brussels u een zeldzame kans: een charmant appartement van 75m². Op de 1e verdieping van een kleine mede-eigendom zonder lift en met lage kosten, omvat dit lichte en aangename appartement een inkomhal, een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer, een apart toilet, en een uitgeruste keuken die uitkomt op een terras. PEB C-. Elektriciteit conform. De water-, elektriciteits- en gasmeters zijn individueel. Renovaties zijn vereist. Twee kelders en een wasruimte zijn ook beschikbaar in de kelder. Dicht bij alle voorzieningen, winkels en openbaar vervoer, bevindt dit appartement zich in een rustige buurt. Het makelaarscourtage van 2% exclusief btw is voor rekening van de koper. Aarzel niet om het te bezoeken! Info & bezoeken: neem contact met ons op via ### of ### . Meer info op ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 75 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 217 00 32