Appartement à vendre - Mortsel

87 résultats (1 - 20)
359 000 €

2640 Mortsel

Gerenoveerd appartement (110m²) met 2 slaapkamers, ruim terras (40m²), garage en autostaanplaats (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €30.000) op toplocatie te Mortsel! Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, masterbedroom, gastenkamer, badkamer, kelderberging, autostaanplaats en garage (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €30.000). Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal voorzien van gastentoilet. De inkomhal biedt toegang tot de ruime, open en lichtrijke leefruimte op parket. Aansluitend treffen we de volledig geïnstalleerde keuken (maatwerk) met kwaliteitsvolle toestellen aan. De nachthal biedt toegang tot het slaapgedeelte van het appartement, met een ruime masterbedroom voorzien van ingemaakte kasten en toegang tot het ruime terras (40m²) (West-oriëntatie). Tevens is er nog een ruime gastenkamer. Voorts hebben we nog een prachtige badkamer voorzien van alle comfort. Het appartement is tot slot nog voorzien van een kelderberging, garage en autostaanplaats (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €30.000). Bijzonderheden: - Dubbele beglazing (2021) - HR condenserende brander "Vaillant Ecotech Pro"(2021) - Ruim terras (40m²) - Hoogwaardige afwerking - Lage algemene kosten Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv EPC: 196 kWh/m²jaar En savoir plus ?

2 Chambre(s) 110 40 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 304 72 30
289 000 €

2640 Mortsel

Gerenoveerd appartement (95m²) met 2 slaapkamers en 2 terrassen op toplocatie te Mortsel! Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, masterbedroom (1), masterbedroom (2), badkamer, kelderberging. Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal voorzien van gastentoilet. De inkomhal biedt toegang tot de ruime, open en lichtrijke leefruimte op laminaat en voorzien van een ingemaakte wandkast. Aansluitend treffen we de volledig geïnstalleerde en open keuken (maatwerk), voorzien van kwaliteitsvolle toestellen en met eiland. de keuken geeft u toegang tot het eerste terras (Oost-oriëntatie). De hal biedt tevens toegang tot het slaapgedeelte van het appartement. Met twee ruime masterbedrooms, waarvan één toegang geeft tot het ruime en tweede terras (West-oriëntatie). Voorts hebben we nog een prachtige badkamer met regendouche, wasmeubel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het appartement is tot slot nog voorzien van een kelderberging. Er is eventueel een mogelijkheid tot het huren van een autostaanplaats! Kortom: Recent gerenoveerd appartement (95m²) met 2 slaapkamers, geniet een hoogwaardige afwerking op toplocatie te Mortsel! Bijzonderheden: - dubbele beglazing met PVC-profielen - 2 terrassen - hoogwaardige afwerking - lage algemene kosten Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv EPC: 246 Kwh/m²jaar En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 304 72 30
139 000 €

2640 Mortsel

Op te frissen appartement (76m²) voorzien van twee slaapkamers op centrale ligging te Mortsel, ideaal voor starters of als investering! Ligging: Gelegen op een centrale ligging te Mortsel op wandelafstand van de Terminus nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, masterbedroom, badkamer, kelderberging. Omschrijving: U betreedt het appartement via de ruime inkomhal, waar plaats is om eventuele fietsen te bergen. Deze geeft u toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte met aansluitend de deels-geïnstalleerde en open keuken. De leefruimte geeft alsook toegang tot de ruime masterbedroom. De badkamer is voorzien van een ligbad, wasmeubel, toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het appartement is tot slot nog voorzien van een kelderberging. Kortom: Op te frissen appartement (76m²), ideaal voor starters of als investering, op toplocatie te Mortsel! Bijzonderheden: - centrale ligging - dubbele beglazing met PVC-profielen - cv gas condensatiebrander "Junkers" Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv, EPC: 462 kWh/m²/jr En savoir plus ?

1 Chambre(s) 76 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 304 72 30
199 500 €

2640 Mortsel

Nous avons le plaisir de vous proposer cet appartement rénové (70m²) avec 2 chambres. Comprend une pièce de rangement pratique au sous-sol. Le box de garage et l'allée peuvent être achetés en supplément pour 25.000 euros. L'immeuble est situé à la frontière d'Edegem et de Mortsel, à proximité immédiate des écoles, des voies de communication, des transports en commun et des magasins. L'appartement se trouve au deuxième étage et offre une belle vue sur la verdure. Il n'y a pas d'ascenseur dans l'immeuble ! L'appartement est en double vitrage avec des menuiseries en bois et le chauffage fonctionne au mazout (collectif). L'électricité a été renouvelée et est conforme à la réglementation AREI. Sans amiante ! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 70 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 449 42 41
279 000 €

2640 Mortsel

Gerenoveerd appartement (76m²) voorzien van 1 slaapkamers en terras op toplocatie te Mortsel! Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel, centraal, residentieel maar tevens rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten! Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, gastentoilet, masterbedroom, badkamer, terras en kelderberging! Omschrijving: U betreedt het appartement en komt binnen in de lichtrijke leefruimte, met sierschouw en toegang tot een eerste terras aan de voorzijde. Aansluitend aan de leefruimte vindt u de volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van kwalitatieve toestellen en een gastentoilet. Het slaapgedeelte van het appartement is voorzien van een lichtrijke masterbedroom met aansluitend het terras. Voorts is er nog een badkamer die prachtig is afgewerkt en voorzien van een inloopdouche en toilet. Tot slot is er nog een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een kelderberging voorzien! Kortom: Prachtig gerenoveerd appartement met terras geniet een hoogwaardige afwerking op toplocatie te Mortsel! Bijzonderheden: - toplocatie - hoogwaardige afwerking - Dubbele beglazing - EK-conform - terras Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv EPC: 151kWh/m²jaar En savoir plus ?

1 Chambre(s) 76 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 304 72 30
289 000 €

2640 Mortsel

Prachtig gerenoveerd appartement (76m²) voorzien van 1 slaapkamers en terras op toplocatie te Mortsel! Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel, centraal, residentieel maar tevens rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten! Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, gastentoilet, masterbedroom, badkamer, terras en kelderberging! Omschrijving: U betreedt het appartement en komt binnen in de lichtrijke leefruimte, met sierschouw. Aansluitend aan de leefruimte vindt u de volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van kwalitatieve toestellen en een gastentoilet. Het slaapgedeelte van het appartement is voorzien van een lichtrijke masterbedroom met aansluitend het terras. Voorts is er nog een badkamer die prachtig is afgewerkt en voorzien van een inloopdouche. Tot slot is er nog een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een kelderberging voorzien! Kortom: Prachtig gerenoveerd appartement met terras geniet een hoogwaardige afwerking op toplocatie te Mortsel! Bijzonderheden: - toplocatie - hoogwaardige afwerking - Dubbele beglazing - EK-conform - terras Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv EPC: 169kWh/m²jaar En savoir plus ?

1 Chambre(s) 76 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 304 72 30
289 000 €

2640 Mortsel

Prachtig gerenoveerd appartement (81m²) voorzien van twee slaapkamers en zonnig terras en autostaanplaats (verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 15.000) op te Mortsel! Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, masterbedroom, gastenkamer, terras, berging en staanplaats (verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 15.000) Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal voorzien van gastentoilet die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte met gezellig terras. Aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen. Via de nachthal bereiken we het slaapgedeelte met een ruime masterbedroom en een ruime gastenkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wasmeubel en wandchauffage. Het appartement beschikt tevens over een aparte berging/technische ruimte en een kelderberging. Tot slot is er een autostaanplaats verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 15.000 Kortom: Prachtig renovatieproject, geniet een hoogwaardige afwerking op toplocatie te Mortsel ideaal voor starters of als investering. Bijzonderheden: - totaal renovatie - hoogwaardige afwerking - geïsoleerd dak - dubbele beglazing - EK-conform - gunstig EPC Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv, EPC: 108kWh/m²/jr En savoir plus ?

2 Chambre(s) 81 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 304 72 30
289 000 €

2640 Mortsel

Prachtig gerenoveerd appartement (83m²) voorzien van twee slaapkamers en zonnig terras en autostaanplaats (verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 15.000) op te Mortsel! Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel, centraal, residentieel maar tevens rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten! Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, masterbedroom, gastenkamer, terras, berging en staanplaats (verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 15.000) Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal voorzien van gastentoilet die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte met gezellig terras. Aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen. Via de nachthal bereiken we het slaapgedeelte met een ruime masterbedroom en een ruime gastenkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wasmeubel en wandchauffage. Het appartement beschikt tevens over een aparte berging/technische ruimte en een kelderberging. Tot slot is er een autostaanplaats verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 15.000 Bijzonderheden: - totaal renovatie - hoogwaardige afwerking - geïsoleerd dak - dubbele beglazing - EK-conform - gunstig EPC Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv, EPC: 153kWh/m²/jr En savoir plus ?

2 Chambre(s) 83 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 304 72 30
315 000 €

2640 Mortsel

Prachtig gerenoveerd gelijkvloers appartement (69m²) voorzien van 1 slaapkamers en ruime tuin, garagebox (verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 25.000) op toplocatie te Mortsel! Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel, centraal, residentieel maar tevens rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten! Omschrijving: U betreedt het appartement en komt binnen in de lichtrijke leefruimte, met sierschouw. Aansluitend aan de leefruimte vindt u de volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van kwalitatieve toestellen. Via de stalen binnendeur komt u in de tussenhal waar u een gastentoilet en een berging treft, met aansluiting voor wasmachine. Zo komt u in de lichtrijke masterbedroom terecht met uitzicht op de ruime en aangelegde tuin, voorzien van terras. De badkamer is prachtig afgewerkt en voorzien van alle comfort. Tot slot is er nog een aparte kelderberging en een garagebox (verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 25.000)! Kortom: Prachtig gerenoveerd appartement met ruime tuin geniet een hoogwaardige afwerking op toplocatie te Mortsel! - toplocatie - hoogwaardige afwerking - Dubbele beglazing - EK-conform - ruime tuin Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv EPC: 245kWh/m²jaar En savoir plus ?

1 Chambre(s) 69 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 304 72 30
496 900 €

2640 Mortsel

Bienvenue dans la maison de vos rêves ! Cet appartement magnifiquement rénové offre tout ce que vous recherchez : confort, style et un emplacement parfait à Mortsel. Avec une grande terrasse et 3 chambres spacieuses, c'est l'endroit ultime pour vivre. 🏡 Entièrement rénové : Profitez du confort moderne avec une touche contemporaine. L'espace de vie, la cuisine et les toilettes des invités sont magnifiquement finis avec un sol en mortex de haute qualité, créant un look homogène et sophistiqué. 🌞 Abondance de lumière : Entrez dans un grand salon baigné de lumière naturelle. Un espace parfait pour se détendre et recevoir. 🍽️ Cuisine élégante : La nouvelle cuisine est entièrement équipée d'appareils modernes, notamment une plaque de cuisson à induction avec hotte, un four, un réfrigérateur, un congélateur et un lave-vaisselle. Un coin repas confortable complète cette oasis culinaire et permet de profiter de la petite terrasse communicante, idéale pour le café du matin. 🛌 Chambres spacieuses : Trois chambres confortables, chacune avec un accès direct à une grande terrasse arrière. Une chambre dispose d'une grande salle de bains avec baignoire, double lavabo et toilettes, tandis qu'une autre a sa propre douche et son propre lavabo. 🚗 Parking souterrain et grand sous-sol : Vous n'aurez jamais à vous soucier du stationnement avec un espace de stationnement souterrain privé, ainsi qu'un sous-sol spacieux pour un stockage supplémentaire. 🏙️ Emplacement idéal : Situé à proximité du centre animé du village de Mortsel et facilement accessible par les principales routes d'accès. Une occasion unique d'emménager sans soucis, avec de belles finitions et des matériaux de haute qualité. Ne manquez pas cette chance de trouver votre maison idéale ! Contactez-nous dès aujourd'hui pour une visite. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 188 20 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 49 09 00
279 000 €

2640 Mortsel

Het pand is gelegen op een boogscheut van het centrum, waardoor winkels en supermarkten gemakkelijk te voet of met de fiets bereikbaar zijn. Het openbaar vervoer (bus, tram en trein) is goed vertegenwoordigd in de nabije omgeving en met de wagen geniet je van een vlotte verbinding tot in- en uitvalswegen. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig hoekgebouw bestaande uit 4 appartementen. Er zijn aparte meters en de vaste kosten zijn beperkt. De woning is recent gerenoveerd en is instapklaar. De elektriciteit is conform, er is een nieuwe verwarmingsketel geplaatst en ook de keuken en badkamer zijn vernieuwd. Je komt binnen in de centrale hal, die voor de verbinding zorgt tussen nagenoeg alle aanwezige ruimtes. Vooraan bevindt zich de ruime woonkamer (32 m²) met aangrenzend de aparte keuken (8 m²), die uitgerust is met een inductievuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven, vaatwasser, frigo en diepvries. Centraal in het appartement treffen we de badkamer (4 m²) met douche, handdoekdroger en lavabomeubel. De wc is apart. De 2 volwaardige slaapkamers zijn 11 m² en 15 m² groot en bevinden zich aan de achterzijde. De onmiskenbare troef tot slot is ongetwijfeld de gezellige, oost-georiënteerde tuin van maar liefst 156 m²! Bewoonbare opp. 85 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 85 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
279 900 €

2640 Mortsel

Gelijkvloers links Instapklaar appartement (70 m²) met 2 slaapkamers en west-georiënteerde tuin (60 m²) in Mortsel. Het pand is centraal, maar rustig gelegen in het dorpscentrum. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig en met de auto geniet je van een vlotte verbinding tot verschillende verbindingswegen. Het gebouw is volledig gerenoveerd in 2016 en alle appartementen zijn tot in de puntjes afgewerkt en vernieuwd. Het dak en de gevels zijn geïsoleerd en de elektriciteit is conform. Momenteel is het appartement verhuurd aan €811,24/maand. Je komt binnen in de hal, die voor de verbinding zorgt tussen nagenoeg alle aanwezige ruimtes. Vooraan situeren zich de 2 slaapkamers van 6 m² en 11 m². De badkamer is 5 m² groot en voorzien van een inloopdouche, lavabomeubel en handdoekdroger. De wc is apart. Aan de achterzijde treffen we de leefruimte met open keuken (32 m²), die uitgerust is met alle hedendaags comfort. Grenzend hieraan staat er nog een berging (3 m²) ter beschikking. Een grote troef tot slot is de tuin (60 m²) met west-oriëntatie. Bruikbare vloeropp. 70 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 76 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
249 900 €

2640 Mortsel

Eerste verdieping rechts Instapklaar appartement (65 m²) met 2 slaapkamer en oost-georiënteerd terras (8 m²) in Mortsel. Het pand is centraal, maar rustig gelegen in het dorpscentrum. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig en met de auto geniet je van een vlotte verbinding tot verschillende verbindingswegen. Het gebouw is volledig gerenoveerd in 2016 en alle appartementen zijn tot in de puntjes afgewerkt en vernieuwd. Het dak en de gevels zijn geïsoleerd en de elektriciteit is conform. Momenteel is het appartement verhuurd aan €750/maand. Je komt binnen in de woonkamer met open keuken, goed voor een oppervlakte van zo’n 24 m². Grenzend hieraan staat er nog een berging (2 m²) ter beschikking. Via een schuifdeur heb je vooraan toegang tot het inpandige terras (8 m²) met oost-oriëntatie. Centraal situeert zich de badkamer (5 m²), die voorzien is van een inloopdouche, lavabomeubel en handdoekdroger. De wc is apart. De 2 slaapkamers van 6 m² en 11 m² zijn gelegen aan de achterzijde. Bruikbare vloeropp. 65 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 65 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
254 900 €

2640 Mortsel

Instapklaar appartement (67 m²) met 2 slaapkamer en oost-georiënteerd terras (7 m²) in Mortsel. Het pand is centraal, maar rustig gelegen in het dorpscentrum. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig en met de auto geniet je van een vlotte verbinding tot verschillende verbindingswegen. Het gebouw is volledig gerenoveerd in 2016 en alle appartementen zijn tot in de puntjes afgewerkt en vernieuwd. Het dak en de gevels zijn geïsoleerd en de elektriciteit is conform. Momenteel is het appartement verhuurd aan €750/maand. Je komt binnen in de woonkamer met open keuken, goed voor een oppervlakte van zo’n 29 m². Grenzend hieraan staat er nog een berging (2 m²) ter beschikking. Via een schuifdeur heb je vooraan toegang tot het inpandige terras (7 m²) met oost-oriëntatie. Centraal situeert zich de badkamer (5 m²), die voorzien is van een inloopdouche, lavabomeubel en handdoekdroger. De wc is apart. De 2 slaapkamers van 6 m² en 11 m² zijn gelegen aan de achterzijde. Bruikbare vloeropp. 67m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 67 7 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
279 900 €

2640 Mortsel

Gelijkvloers links Instapklaar appartement (70 m²) met 2 slaapkamers en west-georiënteerde tuin (60 m²) in Mortsel. Het pand is centraal, maar rustig gelegen in het dorpscentrum. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig en met de auto geniet je van een vlotte verbinding tot verschillende verbindingswegen. Het gebouw is volledig gerenoveerd in 2016 en alle appartementen zijn tot in de puntjes afgewerkt en vernieuwd. Het dak en de gevels zijn geïsoleerd en de elektriciteit is conform. Momenteel is het appartement verhuurd aan €811,24/maand. Je komt binnen in de hal, die voor de verbinding zorgt tussen nagenoeg alle aanwezige ruimtes. Vooraan situeren zich de 2 slaapkamers van 6 m² en 11 m². De badkamer is 5 m² groot en voorzien van een inloopdouche, lavabomeubel en handdoekdroger. De wc is apart. Aan de achterzijde treffen we de leefruimte met open keuken (32 m²), die uitgerust is met alle hedendaags comfort. Grenzend hieraan staat er nog een berging (3 m²) ter beschikking. Een grote troef tot slot is de tuin (60 m²) met west-oriëntatie. Bruikbare vloeropp. 70 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 76 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
280 000 €

2640 Mortsel

Cet appartement rénové avec un beau jardin ensoleillé se trouve dans une situation centrale et favorable à Mortsel, entre les jonctions cyclistes 7 et 80 ! Outre les transports en commun qui sont nombreux (bus - tram - train), plusieurs magasins, supermarchés et installations sportives se trouvent également dans les environs immédiats ! De plus, vous pourrez profiter pleinement du magnifique Fort IV et de la piscine qui se trouvent également à proximité. Le plus grand atout ? Cet appartement est littéralement une oasis de paix et de tranquillité qui a été obtenue en inversant la disposition de l'appartement par rapport aux maisons environnantes ! Nous entrons dans l'appartement par la solide porte de sécurité et marchons vers le salon lumineux, suivi de la cuisine entièrement rénovée. La cuisine et le salon donnent tous deux un accès direct à la véranda entièrement rénovée où les fenêtres coulissantes permettent d'accéder facilement à la terrasse nouvellement aménagée et, par extension, au charmant jardin (+/-120m²) ! De plus, le hall d'entrée donne accès à la buanderie avec toilettes supplémentaires et à la salle intermédiaire multifonctionnelle ! Depuis l'antichambre, vous pouvez accéder à la chambre spacieuse avec armoire encastrée et à la salle de bain avec lavabo, douche, baignoire, radiateur sèche-serviettes et toilettes supplémentaires ! Enfin, l'appartement dispose d'un garage pratique et de 2 compartiments de cave ! Pas de frais fixes mensuels ! Tous les compteurs sont individuels ! EPC : 326 kWh/m² P-score A, G-score A En savoir plus ?

1 Chambre(s) 97 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 449 42 41
  Mortsel (RBJ84035)

2640 Mortsel

253 575 € - 2 300 000 €

Au cœur de Mortsel, un tout nouveau quartier est en train de naître, le "Stadsterras". Le "Stadsterras de Mortsel" relie la place municipale centrale au nouveau parc municipal Old God. L'école Sint-Lutgardis, bombardée par les alliés en 1943, sera entièrement conservée et transformée en un projet résidentiel avec un jardin intérieur verdoyant. Stadsterras construit ainsi un pont entre le parc et la ville, entre le passé et l'avenir. Dans la première phase, de beaux appartements BEN (presque neutres en énergie) seront proposés dans trois bâtiments : Mimir avec douze appartements et des bureaux au rez-de-chaussée, Iduna avec seize appartements et Gefion avec 39 appartements et un supermarché au rez-de-chaussée. Plus de 250 places de parking, des abris à vélos et des salles de stockage seront aménagés en sous-sol. Des appartements de 1, 2 et 3 chambres à coucher seront disponibles. Les premiers habitants arriveront fin 2024. EXCLUSIF : venez découvrir la maquette numérique 3D unique des Stadsterras dans l'un de nos bureaux habicom ! Prenez rendez-vous sans engagement avec l'un de nos experts en construction neuve à l'adresse ### ou au ### En savoir plus ?

1 - 3 Chambre(s) 54 - 1459 1 - 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 449 42 41
Appartement à vendre Mortsel (RBL60126)
245 000 €

2640 Mortsel

Cet appartement d'angle spacieux et lumineux (99 m²) est idéalement situé au 1er étage, à l'arrière de la Residentie Luythaegen dans la Deurnestraat à Mortsel, avec une vue sur la verdure et les espaces verts. Les transports publics et le centre de Mortsel sont accessibles à pied et toutes les principales voies d'accès à Anvers sont facilement accessibles. La piste cyclable offre également un accès direct à la ville. Layout La salle à manger et le salon (avec cheminée) sont spacieux et lumineux grâce à de grandes fenêtres, qui donnent accès aux terrasses par une porte coulissante. La cuisine se trouve à côté de la salle à manger. En outre, il y a 3 chambres ( 10m² / 10m² et 14 m² ), un WC séparé et un hall d'entrée spacieux. La salle de bains a été entièrement rénovée avec une belle douche, un double lavabo avec placards, un WC suspendu, un sèche-serviettes et un espace pour une machine à laver et un sèche-linge. L'immeuble dispose d'une cave privée et d'un local à vélos. Une place de parking est également disponible derrière l'immeuble, ce qui est inclus dans le prix. Informations utiles -EPC : 252 kWh/(m² année) -Provision mensuelle : 130 euros (provision pour eau et chauffage, entretien de l'ascenseur et des parties communes, minuterie) -Dépôt de garantie : 3 mois -Description de lieu : 225 euros (par lot) -Disponible : immédiatement Réservez votre rendez-vous EN LIGNE dès maintenant. Surfez sur la propriété concernée sur notre site web ### et cliquez sur le bouton rose 'PLANIFIER UNE VISITE'. Plus d'info sur Mortsel ? ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 99 12 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 449 42 41
Appartement à vendre Mortsel (RBL58426)
275 000 €

2640 Mortsel

Dans un bel emplacement verdoyant à Mortsel, nous trouvons cet appartement d'angle de 2 chambres à coucher, prêt à être emménagé et attrayant, avec des terrasses rénovées. Par le hall d'entrée commun, nous entrons dans l'immeuble et prenons l'ascenseur jusqu'au 7ème étage. Nous entrons dans cet appartement sous les toits par un hall spacieux avec des toilettes séparées, un lave-mains et un débarras. Le séjour agréable et lumineux sur parquet en chêne massif (+/-35m²) dispose d'une cheminée en état de marche. A côté se trouve la cuisine équipée d'une cuisinière, d'un four et d'un réfrigérateur avec congélateur. Il y a également de la place pour la machine à laver et le sèche-linge. Le salon et la cuisine donnent tous deux accès à la belle terrasse ensoleillée (+/-8m²) avec une vue imprenable sur la verdure ! Les fenêtres rénovées sont en aluminium avec du verre à haut rendement. Le hall d'entrée mène à l'arrière des 2 chambres (15m² et 11m²), toutes deux équipées de placards et d'un accès direct à la 2ème terrasse (+/-6m²) avec une vue agréable sur la verdure. La salle de bain rénovée en marbre est équipée d'une belle douche et d'un lavabo. Au sous-sol, l'appartement dispose encore d'une cave pratique. -> Lumineux, prêt à l'emploi : ascenseur conforme, terrasses rénovées, toit rénové, fenêtres rénovées. EPC : 305 kWh/m² P-score: D, G-score: A urbanisme, inventaire amiante et inspection électrique en application Appelez le ### ou ### Connaissez-vous la valeur de votre propriété ? Prenez un rendez-vous sans engagement avec un expert habicom près de chez vous En savoir plus ?

2 Chambre(s) 98 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 449 42 41
Appartement à vendre Mortsel (RBL54787)
339 570 €

2640 Mortsel

Informeer heden achter onze lente actie!Parkresidentie Stadsterras omvat energiezuinige nieuwbouwappartementen gelegen op een absolute toplocatie, vlak aan Mortsel Terminus en het winkelcentrum, maar wel zeer rustig gelegen in het parkgebied Oude God! In deze fase worden er 67 appartementen verkocht, verdeeld over 3 moderne gebouwen, die allen beantwoorden aan de hoogste eisen op vlak van energiezuinigheid en comfortabel wonen! Appartementen met 1 slk van 54 m²; 2 slk appartementen van 92 m² tot 114 m² en 3 slk appartementen van 116 m² tot 139 m², allen voorzien van ruime, zonnige terrassen; grote glaspartijen; kwalitatieve akoestische en thermische isolatie (maximum E-peil 30); ventilatiesysteem type D; individuele zonnepanelen; vloerverwarming; enz. Deze appartementen hebben via ruime personenliften rechtstreeks toegang tot de ondergrondse parkings, fietsenstallingen en kelderbergingen. Oplevering najaar 2024. Kijk op ### voor meer informatie en grondplannen of contacteer ons voor een vrijblijvende informatiebrochure of een bezoek aan het modelappartement. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 92 13 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 63 66

Appartement à vendre à Mortsel

La dynamique commune de Mortsel propose un marché immobilier diversifié avec un segment conséquent dédié aux appartements. Actuellement, 109 appartements sont disponibles à la vente, avec un prix moyen fixé à 300363€. Ce chiffre intéressant montre que Mortsel est accessible pour ceux qui cherchent à investir dans la pierre ou à acquérir leur premier logement. Les appartements, représentant 39,1% du parc immobilier, varient en style et en taille, répondant ainsi aux besoins des célibataires, couples ou petites familles.

Mortsel n'est pas seulement un lieu idéal pour habiter, mais aussi une commune riche en opportunités professionnelles avec des entreprises opérant dans divers secteurs comme le conseil en gestion et l’informatique. Cette diversité économique, combinée à une excellente accessibilité via routes principales et transports en commun (tramway et bus), rend l'achat d'un appartement ici particulièrement attractif pour les professionnels cherchant à limiter leurs déplacements quotidiens.

Enfin, la qualité de vie à Mortsel est soutenue par de nombreux services et infrastructures. Avec tout, des crèches aux écoles secondaires, en passant par une variété de magasins et supermarchés tels que Carrefour et Delhaize, les résidents bénéficient d'un confort quotidien optimal. L'offre culturelle et les espaces verts abondants ajoutent une valeur supplémentaire à la vie en appartement dans cette commune belge. Pour ceux cherchant à acheter un appartement, Mortsel représente donc une option pleine de promesses.

Tout voir Réduire