Maison à vendre - Diepenbeek

30 résultats (1 - 20)
229 000 €

3590 Diepenbeek

TE RENOVEREN INVESTERINGSPAND/WONING - ZEER GUNSTIG GELEGEN TE DIEPENBEEK Dit pand is momenteel opgesplitst in 2 appartementen en 1 studio maar is ook ideaal geschikt als kangoeroewoning of grote gezinswoning. De 2 appartementen liggen op het gelijkvloers (2 slaapkamers) en op de eerste verdieping (1 slaapkamer) van de oorspronkelijke woning en zijn beide 84m² groot. De studio ligt achteraan tegen de oorspronkelijke woning in een vergunde uitbreiding en is 49m² groot. Elk van deze privatieven zijn apart toegankelijk en zijn voorzien van individuele meters voor water en elektriciteit. Vooraan het perceel zijn 2 staanplaatsen en achteraan is een dubbele garage voorzien. De woning dateert van 1957 en het perceel is 5a90ca groot. Momenteel wordt enkel het appartement op het gelijkvloers verhuurd. Voor deze opsplitsing is evenwel géén vergunning. Gelegen in de nabijheid van voorzieningen zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en onderwijsinstellingen met in het bijzonder de universiteit van Hasselt en de omringende hoge scholen. Elke eenheid beschikt over een keuken, badkamer en leefruimte. Dankzij de groeiende vraag naar betaalbare woningen en de aantrekkelijke huurmarkt, biedt dit investeringspand een aanzienlijk rendementspotentieel. Pand kan evenzeer omgevormd worden tot gezinswoning of kangoeroewoning. *DIT PAND VALT ONDER DE RENOVATIEVERPLICHTING Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 210 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 39 90 50
429 000 €

3590 Diepenbeek

Knappe, kwalitatief afgewerkte halfopen bebouwing in pastoriestijl op een rustige doch centraal gelegen locatie, met groene achteruit op 3 aren 96 centiaren!Troeven: - Aankoop mogelijk aan gunsttarief 6% BTW*- Oplevering voorzien eind 2024- Binnenafwerking volledig naar eigen smaak te kiezen- Warmtepomp - Goede bereikbaarheid - Rustige ligging in een doodlopende straat met veel groen - GEEN WET BREYNE! U betaalt pas bij de notariële akte nadat de woning wordt opgeleverd! In de Heidestraat in Diepenbeek (Lutselus), een rustige straat die uitloopt in natuurgebied "de Dauteweyers", worden 4 halfopen bebouwingen in pastoriestijl gerealiseerd. Met percelen tussen 3 aren 96 centiaren en 5 aren gaat het hier over toffe gezinswoningen met een aangename tuin. Extra plus is het groen uitzicht achteraan. Alle woningen beschikken over 3 slaapkamers en parkeergelegenheid aan de woning. Lot 1D is een halfopen bebouwing op een perceel van 3 aren 96 centiaren met een bewoonbare oppervlakte van 138 m². Op de gelijkvloerse verdieping beschik je over een inkomhal, gastentoilet, leefruimte met open keuken en een wasplaats/berging. Vanuit de volledige leefruimte heb je een mooi groen uitzicht op je achtertuin. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Tot slot is er nog een zolderruimte die je eventueel kan (laten) afwerken tot extra slaapkamer, bureau, speelkamer, ... De tuin kan je naar eigen smaak zelf inrichten en aanleggen, de binnenafwerking wordt uiteraard voor jou gedaan. Je kan eigen keuzes gaan maken bij de partners aangeduid door de projectontwikkelaar, er zijn budgetten voorzien om de woning naar jouw eigen smaak af te werken. De projectontwikkelaar staat ervoor gekend om kwalitatieve, netjes afgewerkte woningen af te leveren en werkt dus ook samen met gerenommeerde partners. *Aankoop aan 6% BTW mogelijk indien u voldoet aan de voorwaarden – wij geven u hieromtrent graag meer uitleg En savoir plus ?

3 Chambre(s) 167 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 27 35 20
423 635 €

3590 Diepenbeek

Centraal gelegen, energiezuinige nieuwbouwwoning in een toffe, rustige buurt op 3 aren 62 centiaren! GEEN WET BREYNE! U betaalt pas bij de notariële akte nadat de woning wordt opgeleverd! Op de Keizerstraat, nabij het centrum van Diepenbeek en op een tiental minuten van het Hasseltse stadscentrum, worden momenteel twee halfopen nieuwbouwwoningen gebouwd. De ligging is niet alleen heel centraal, maar ook kindvriendelijk: het is een rustige buurt waar het nog heerlijk buitenspelen is. Ook fietsers en wandelaars kunnen hun thuis als vertrekpunt gebruiken voor talloze wandel- en fietsroutes. Architect Koen Laurijssens koos voor deze woningen voor een strakke, moderne architectuur met aandacht voor daglichtinval. Er worden riante leefruimtes met open keukens voorzien, 3 volwaardige slaapkamers en voldoende parkeergelegenheid voor de wagen. Ook energiezuinigheid speelde hier een belangrijke rol, net als privacy en kwalitatieve afwerking. De woning op Keizerstraat 90 (lot 3) betreden we gelijkvloers via de inkomhal, waar ook het gastentoilet voorzien is. Verder vinden we hier de riante leefruimte terug, een leefkeuken met uitzicht op de achtertuin, en een grote berging/wasplaats. Op de eerste verdieping bestaat de woning uit 3 slaapkamers, een extra toilet en de badkamer. De binnenafwerking kan nog grotendeels zelf worden gekozen naar eigen smaak, zowel de keuken als de badkamer en de binnendeuren kan u zelf gaan kiezen bij partners die u zelf kiest. De woning wordt afgewerkt tot en met de vloeren (casco+), al de rest kan u zelf doen. Zo wordt uw huis een echte thuis! Uiteraard is het ook mogelijk om de woning volledig te laten afwerken, mits betaling van een meerprijs. De woning wordt uitgerust met zonnepanelen, er wordt een lucht/waterwarmtepomp voorzien voor de verwarming (vloerverwarming) en er zal een ventilatiesysteem D worden geïnstalleerd. Kortom: een energiezuinige woning voorzien van al het modern comfort, op een steenworp van zowel het centrum van Diepenbeek als dat van Hasselt! Wordt deze woning uw nieuwe thuis? Neem gerust contact met ons op. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 175 9 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 27 35 20
423 635 €

3590 Diepenbeek

Centraal gelegen, energiezuinige nieuwbouwwoning in een toffe, rustige buurt op 3 aren 70 centiaren! GEEN WET BREYNE! U betaalt pas bij de notariële akte nadat de woning wordt opgeleverd! Op de Keizerstraat, nabij het centrum van Diepenbeek en op een tiental minuten van het Hasseltse stadscentrum, worden momenteel twee halfopen nieuwbouwwoningen gebouwd. De ligging is niet alleen heel centraal, maar ook kindvriendelijk: het is een rustige buurt waar het nog heerlijk buitenspelen is. Ook fietsers en wandelaars kunnen hun thuis als vertrekpunt gebruiken voor talloze wandel- en fietsroutes. Architect Koen Laurijssens koos voor deze woningen voor een strakke, moderne architectuur met aandacht voor daglichtinval. Er worden riante leefruimtes met open keukens voorzien, 3 volwaardige slaapkamers en voldoende parkeergelegenheid voor de wagen. Ook energiezuinigheid speelde hier een belangrijke rol, net als privacy en kwalitatieve afwerking. De woning op Keizerstraat 92 (lot 2) betreden we gelijkvloers via de inkomhal, waar ook het gastentoilet voorzien is. Verder vinden we hier de riante leefruimte terug, een leefkeuken met uitzicht op de achtertuin, en een grote berging/wasplaats. Op de eerste verdieping bestaat de woning uit 3 slaapkamers, een extra toilet en de badkamer. De binnenafwerking kan nog grotendeels zelf worden gekozen naar eigen smaak, zowel de keuken als de badkamer en de binnendeuren kan u zelf gaan kiezen bij partners die u zelf kiest. De woning wordt afgewerkt tot en met de vloeren (casco+), al de rest kan u zelf doen. Zo wordt uw huis een echte thuis! Uiteraard is het ook mogelijk om de woning volledig te laten afwerken, mits betaling van een meerprijs. De woning wordt uitgerust met zonnepanelen, er wordt een lucht/waterwarmtepomp voorzien voor de verwarming (vloerverwarming) en er zal een ventilatiesysteem D worden geïnstalleerd. Kortom: een energiezuinige woning voorzien van al het modern comfort, op een steenworp van zowel het centrum van Diepenbeek als dat van Hasselt! Wordt deze woning uw nieuwe thuis? Neem gerust contact met ons op. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 175 9 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 27 35 20
429 000 €

3590 Diepenbeek

Knappe, kwalitatief afgewerkte halfopen bebouwing in pastoriestijl op een rustige doch centraal gelegen locatie, met groene achteruit op 4 aren 22 centiaren!Troeven: - Aankoop mogelijk aan gunsttarief 6% BTW*- Oplevering voorzien eind 2024- Binnen afwerking volledig naar eigen smaak te kiezen - Warmtepomp- Goede bereikbaarheid - Rustige ligging in een doodlopende straat met veel groen - GEEN WET BREYNE! U betaalt pas bij de notariële akte nadat de woning wordt opgeleverd! In de Heidestraat in Diepenbeek (Lutselus), een rustige straat die uitloopt in natuurgebied "de Dauteweyers", worden 4 halfopen bebouwingen in pastoriestijl gerealiseerd. Met percelen tussen 3 aren 96 centiaren en 5 aren gaat het hier over toffe gezinswoningen met een aangename tuin. Extra plus is het groen uitzicht achteraan. Alle woningen beschikken over 3 slaapkamers en parkeergelegenheid aan de woning. Lot 1C is een halfopen bebouwing op een perceel van 4 aren 22 centiaren met een bewoonbare oppervlakte van 138 m². Op de gelijkvloerse verdieping beschik je over een inkomhal, gastentoilet, leefruimte met open keuken en een wasplaats/berging. Vanuit de volledige leefruimte heb je een mooi groen uitzicht op je achtertuin. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Tot slot is er nog een zolderruimte die je eventueel kan (laten) afwerken tot extra slaapkamer, bureau, speelkamer, ... De tuin kan je naar eigen smaak zelf inrichten en aanleggen, de binnenafwerking wordt uiteraard voor jou gedaan. Je kan eigen keuzes gaan maken bij de partners aangeduid door de projectontwikkelaar, er zijn budgetten voorzien om de woning naar jouw eigen smaak af te werken. De projectontwikkelaar staat ervoor gekend om kwalitatieve, netjes afgewerkte woningen af te leveren en werkt dus ook samen met gerenommeerde partners. *Aankoop aan 6% BTW mogelijk indien u voldoet aan de voorwaarden – wij geven u hieromtrent graag meer uitleg En savoir plus ?

3 Chambre(s) 167 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 27 35 20
469 000 €

3590 Diepenbeek

Knappe, kwalitatief afgewerkte halfopen bebouwing in pastoriestijl op een rustige doch centraal gelegen locatie, met groene achteruit op 4 aren 59 centiaren!Troeven: - Aankoop mogelijk aan gunsttarief 6% BTW*- Oplevering voorzien eind 2024- Binnenafwerking volledig naar eigen smaak te kiezen - Warmtepomp- Goede bereikbaarheid - Rustige ligging in een doodlopende straat met veel groen - GEEN WET BREYNE! U betaalt pas bij de notariële akte nadat de woning wordt opgeleverd! In de Heidestraat in Diepenbeek (Lutselus), een rustige straat die uitloopt in natuurgebied "de Dauteweyers", worden 4 halfopen bebouwingen in pastoriestijl gerealiseerd. Met percelen tussen 3 aren 96 centiaren en 5 aren gaat het hier over toffe gezinswoningen met een aangename tuin. Extra plus is het groen uitzicht achteraan. Alle woningen beschikken over 3 slaapkamers en parkeergelegenheid aan de woning. Lot 1B is een halfopen bebouwing op een perceel van 4 aren 59 centiaren met een bewoonbare oppervlakte van 205 m². Op de gelijkvloerse verdieping beschik je over een inkomhal, gastentoilet, grote leefruimte met open keuken en een wasplaats/berging. Vanuit de volledige leefruimte heb je een mooi groen uitzicht op je achtertuin. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Tot slot is er nog een zolderruimte die je eventueel kan (laten) afwerken tot extra slaapkamer, bureau, speelkamer, ... De tuin kan je naar eigen smaak zelf inrichten en aanleggen, de binnenafwerking wordt uiteraard voor jou gedaan. Je kan eigen keuzes gaan maken bij de partners aangeduid door de projectontwikkelaar, er zijn budgetten voorzien om de woning naar jouw eigen smaak af te werken. De projectontwikkelaar staat ervoor gekend om kwalitatieve, netjes afgewerkte woningen af te leveren en werkt dus ook samen met gerenommeerde partners. *Aankoop aan 6% BTW mogelijk indien u voldoet aan de voorwaarden – wij geven u hieromtrent graag meer uitleg En savoir plus ?

3 Chambre(s) 205 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 27 35 20
476 000 €

3590 Diepenbeek

INSTAPKLARE LICHTRIJKE OPEN BEBOUWING MET GROTE TUIN Gelijkvloers: via de inkomhal met apart gastentoilet komen we in de grote leefruimte met veel lichtinval. Volledig uitgeruste keuken bevindt zich aan de linkerkant. Verder is er ook nog een berging/wasruimte op het gelijkvloers. Via de trap en overloop komen we terecht op de eerste verdieping. Eerste verdieping: hier bevinden zich twee slaapkamers. Aan de grootste slaapkamer grenst een groot terras. Verder is er ook nog een volledig uitgeruste badkamer met douche, bad en dubbele lavabo. Er is een geïsoleerde zolder. De woning is onderkelderd (deels kruipkelder). Verder is er langs de zijkant en achterkant van de woning een ruime onderhoudsvriendelijke tuin. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 286 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 492 39 93 75
315 000 €

3590 Diepenbeek

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! –Een zalig eindeloos groen zicht achteraan en een uiterst vlotte bereikbaarheid vooraan. Wie op zoek is naar een bijzonder gunstig gelegen gezinswoning haast zich best naar de Rooistraat 42 te Diepenbeek. Bovendien zorgt het grote bijgebouw aan deze leuke gezinswoning voor de meest uiteenlopende mogelijkheden. Deze vrijstaande gezinswoning bevindt zich op een knap perceel van maar liefst 17a 03ca. En alsof de uitzonderlijke perceeldiepte van maar liefst 89,7 meter nog niet genoeg is, lijkt jouw diepe tuin werkelijk nooit te eindigen. Jouw perceel grenst achteraan namelijk aan een uitgestrekt agrarisch gebied. Zo ben je meteen zeker van dat eeuwige en wondermooie groene zicht. Zo ontsnap je achteraan in de groene rust onmiddellijk van alle dagelijkse drukte. Ook in de woning werd er heel wat aandacht besteed aan rust. Zo werd er bijvoorbeeld in 2014 super isolerend glas geplaatst in de voorgevel. Gelijkvloers krijg je een grote leefruimte, keuken én knappe veranda. Boven zijn er 3 grote slaapkamers en een badkamer. Het ruime bijgebouw van 60m² zorgt voor bijzonder veel mogelijkheden. Zo kunnen deze voormalige studentenkamers voor jouw misschien wel de ideale kangoeroewoning, kantoorruimte of praktijk worden. Zowel voor een eventueel business avontuur als voor de ruime privé woonst is dit een zeer gunstige ligging. Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 178 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
359 000 €

3590 Diepenbeek

Deze authentieke villa is gelegen in Diepenbeek en is de perfecte woning voor wie op zoek is naar een ruime woning op een mooi perceel. De woning is gelegen op een perceeloppervlakte van 1086m2 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 274m2( ref. EPC). De woning is centraal gelegen en nabij verschillende uitvalswegen en allerhande faciliteiten. De villa is in 2012 gedeeltelijk gelijkvloers gerenoveerd. Het gelijkvloers heeft een inkomhal, een grote woonkamer met een aangrenzende veranda, een moderne badkamer, een lichtrijke keuken, een wasplaats, een berging en een inpandige garage. Op het verdiep geeft de overloop uit op 4 ruime slaapkamers, een grote nachthal en een tweede badkamer, hetgeen ideaal is voor een groot gezin. De zolder is tevens ruim genoeg om te benutten. De veranda, het aansluitende terras en het overgrote deel van de omheinde tuin zijn westgeoriënteerd waardoor je hier volop kan genieten van de namiddag- en avondzon met zicht op de kerktoren. Daarnaast zijn er ook verschillende recreatiemogelijkheden in de omgeving, zoals wandel- en fietsroutes. Kortom, deze villa is een droomwoning voor wie op zoek is naar ruimte , een centraal ligging, privacy en een prachtige tuin. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 270 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 800 25 237
298 000 €

3590 Diepenbeek

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Gelegen in de rustige Caetsbeekstraat 22 te Diepenbeek, biedt deze open bebouwing een comfortabele leefomgeving. Gebouwd in 1988, met een bewoonbare oppervlakte van 197 m², ideaal voor een gezin. Bij binnenkomst via de hal vindt u links een keuken van 9 m². De royale living van 56 m², die doorloopt in een eet- en zitkamer, sluit aan op een gerenoveerde veranda met uitzicht op de zuidelijk georiënteerde tuin. Een extra bureau, een apart toilet en een garage met directe toegang tot de woning zijn ook aanwezig. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers (9-12 m²), een dressing, en een goed uitgeruste badkamer. Zonnepanelen verhogen de energiezuinigheid van de woning. Het perceel van 5a 61ca biedt volop zonlicht, perfect voor buitenactiviteiten. De locatie is gezinsvriendelijk, met scholen op 100 meter en openbaar vervoer op 300 meter afstand. Voor ontspanning en praktische zaken zijn er opties binnen 1,5 km en snelwegen zijn bereikbaar op 6 km. Voor meer informatie, bel ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 197 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
439 850 €

3590 Diepenbeek

Deze ruime goed uitgeruste woning bevindt zich op wandel/fiets-afstand van het centrum, het station en de universiteit van Diepenbeek. Gebouwd eind jaren '80, volgens de laatste nieuwe bouwmethode met super moderne visie van veel lichtinval, is deze woning nog steeds actueel. Het terrein is aan de straatzijde12.50 breed waarbij de inrit links toegang geeft tot een dubbele garage. De recent aangelegde, omheinde tuin en het terras zijn enkel toegankelijk via het automatisch bedienbaar hek. Het pand zelf is ingedeeld als volgt : inkomhal met vestiaire, open traphal, zitruimte met aansluitend een kantoorruimte, eetruimte gelegen naast de moderne en ruime keuken, die volledig open kan naar terraszijde en uitgerust is met dubbele oven, warmhoudlade enz... Op verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de ruime badkamer, dubbel wasbekken, bad en douche. De kwalitatieve afwerking, enkele positieve aanpassingen zoals een schitterende keuken, en het steeds uptodate onderhoud, zorgen ervoor dat deze woning instapklaar is. Zeker een bezichtiging waard ! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 250 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 495 93 36 69
388 725 €

3590 Diepenbeek

Op zoek naar een moderne woning in een zeer rustige omgeving in Diepenbeek? Dichtbij natuurgebied de Caetsweyers bouwt AVL 2 x 2 half open woningen op percelen van ongeveer 3a80ca. De woning van 175m2 met carport beschikt over een inkomhal, berging, wc, open keuken, woonkamer en eetkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een badkamer, een technische ruimte en apart toilet. De woning voldoet aan de strengste normen inzake EPB waarden (E-peil 0). We geven u graag uitgebreid uitleg over de vele mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Voor de snelle beslissers inclusief 15 zonnepanelen (elk 410WP) en warmtepomp. Bel bouwadviseur Geert ### voor een vrijblijvende afspraak. PRIJS SLEUTEL OP DE DEUR LUXE € 388 725 excl. alle kosten op grond en constructie € 462 882 incl. alle kosten op grond en constructie Beschikbaar: Lot 1, 2 Verkocht: Lot 3, 4 En savoir plus ?

3 Chambre(s) 175 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 45 02 80

3590 Diepenbeek

340 000 €

Echt groen wonen in Diepenbeek Het woonproject 'ter Dauten' in Diepenbeek, gerealiseerd door Group Machiels in samenwerking met Vestio, is een ecologisch woonproject dat ideaal is voor mensen die graag duurzaam willen wonen.Het project is gelegen in het binnengebied tussen de Steenakkerstraat, Weyerstraat, Sint-Barbarastraat en Dennebosstraat.Enkele troeven op een rijtje:+ Duurzame en energiezuinige woningen+ Instapklaar afgewerkt+ Uitstekende bereikbaarheid+ Centraal gelegen tussen Hasselt en Genk+ Scholen en winkels vlakbijHeeft u interesse in deze woningen? Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie over het project, de beschikbare woningen en eventuele bezichtigingsmogelijkheden op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 133 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 80 00 00
Maison à vendre Diepenbeek (RBK66810)
549 000 €

3590 Diepenbeek

INSTAPKLARE GEZINSWONING OP 14 AREN 19 CENTIAREN - VOLLEDIG GERENOVEERD IN 2024!TROEVEN: Volledig gerenoveerd in 2024 EPC label B - energiezuinig! Verwarmen én koelen via warmtepomp Centrale locatie op enkele minuten van alle voorzieningen Riant perceel van ruim 14 aren Bijzonder veel ruimte - dubbele inpandige garage en volledig onderkelderd 7 slaapkamers 2 badkamers 4 toiletten Ideaal voor grote gezinnen, als kangoeroewoning of voor vrije beroepen Deze pas gerenoveerde woning vinden we terug aan de Nieuwstraat in Diepenbeek, een centrale locatie die uitstekend te bereiken is en waar alle voorzieningen zich op slechts enkele minuten van de voordeur bevinden. Zowel de E313 als de E314 zijn vlot te bereiken, net als omliggende steden zoals Hasselt, Genk en Bilzen. We beschikken hier over een riante bewoonbare oppervlakte, met eveneens voldoende opberg- en/of werkruimte in de kelder of dubbele inpandige garage. In 2024 onderging de woning een complete renovatie, wat niet alleen esthetisch een knap resultaat opleverde, maar ook energiezuinig. De woning kan worden verwarmd en gekoeld dankzij een warmtepomp, warm water wordt voorzien dankzij een warmtepompboiler van maar liefst 450 liter. Liever een meer gezellige warmte? Dan is de pelletkachel een heel interessante troef! Op de gelijkvloerse verdieping komen we binnen via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, die uitgeeft op een zeer ruime woonkamer en de keuken. Dankzij grote raampartijen geniet je van een mooi uitzicht op de tuin en het terras. Eveneens gelijkvloers bevinden zich een tweede toilet en de toegang naar de kelder en garage. Via enkele trapjes bereiken we de nachthal, 4 slaapkamers en één van de badkamers. Tot slot vinden we op de eerste verdieping nog 3 slaapkamers en een tweede badkamer. Dankzij de noemenswaardige bewoonbare oppervlakte en vele ruimtes is deze woning ideaal voor grote gezinnen, als kangoeroewoning of om een vrij beroep uit te oefenen. De mogelijkheden zijn legio! De woning is volledig onderkelderd, je beschikt hier over een dubbele garage, een ruime wasplaats en verschillende voorraad- en opslagkelders. Ook deze verdieping werd vernieuwd! Dankzij de ramen is hier eveneens een natuurlijke lichtinval, waardoor de kelderruimtes zeker ook als recreatieve of beroepsruimtes kunnen dienen. We hebben hier een unieke opportuniteit waar tal van mogelijkheden zijn, een witte raaf op de vastgoedmarkt! Contacteer ons voor een bezoek. En savoir plus ?

7 Chambre(s) 283 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 27 35 20
Maison à vendre Diepenbeek (RBK45234)
295 000 €

3590 Diepenbeek

Met veel plezier stellen we jullie via ### deze instapklare woning voor. Dat we er zo enthousiast over zijn, is omdat het plaatje naar onze mening volledig klopt. Want als je op zoek bent naar een woning met 3 slaapkamers en onderhoudsvriendelijke tuin, waar je door de lage epc-score, goedgekeurde elektriciteit, een asbestveilig attest en het prima onderhoud onmiddellijk in kan trekken, dan kom je deze bel-etagewoning best eens in levende lijve ontdekken. Ze is bovendien gelegen in een wijk waar je heerlijk rustig thuis kan vertoeven en toch alles (bakker, supermarkt, huisartsenpraktijk, apotheek, openbaar vervoer, ...) vlakbij vindt. Ook ontspanning of sport hoef je met natuurgebied Dauteweyers trouwens niet ver te zoeken. De woning werd in 1999 gebouwd en doordacht ingedeeld, te beginnen met op het gelijkvloers een wasplaats, toilet, garage en heel wat extra bergruimte, De leefruimte met open keuken vind je op de eerste verdieping, is lichtrijk door de 2-zijdige lichtinval en vindt op zonnige dagen haar uitbreiding in de 2 terrassen. Op 2de verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, dubbel badkamermeubel en nachttoilet voorzien. Op 8 juni 2024 ben je van harte welkom op de kijkdag van deze woning, een afspraak kan je inplannen via ### Eveneens via die website vind je een uitgebreidere toelichting en extra foto's, surf er dus zeker eens naartoe! Tot snel? En savoir plus ?

3 Chambre(s) 158 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 473 43 02 32
Maison à vendre Diepenbeek (RBK38112)
335 000 €

3590 Diepenbeek

Rustig gelegen open bebouwing van de jaren ’70, met veel lichtinval met 3 slaapkamers, inpandige garage en zolder met mogelijkheden, gelegen net buiten Hasselt (Godsheide) - Ruime gelijkvloerse woning met veel lichtinval, gelegen in de buurt van de universiteit van Diepenbeek, in een groene omgeving en vlotte verbinding met de Grote ring van Hasselt, Genk, het centrum van Diepenbeek. - De ramen van deze woning werden pas vernieuwd door PVC-ramen met hout-imitatie en dubbel glas en vliegenramen zijn aanwezig. De garagepoort en de inkomdeur met zijdelingse ramen werden nog niet vernieuwd. - Indien in deze woning een condensatieketel op aardgas, zonnepanelen voor 4000Wp geplaatst worden en de spouwmuren gevuld worden met EPS, ontvangt men nog een premie van € 3.750 en bekomt de woning LABEL B, met een EPC-waarde van 197 kWh. In de huidige toestand, zonder deze aanpassingen bedraagt de EPC-waarde 485 kWh, vandaar het recht op de renovatiepremie. - De zekeringskast van de elektriciteit werd vernieuwd, de installatie werd gekeurd en conform en dient opnieuw gekeurd te worden uiterlijk 31/03/2047. - De ruime woonkamer in U-vorm, met te midden een gezellige openhaard, die perfect kan vervangen worden met een doorkijk/dubbelzijdige openhaard, gezien de indeling van de eet-/woonkamer. - De toch wel ruime keuken, heeft aansluitend een ruime berging, die ideaal geschikt als voorraadkamer/koele berging, die uitgeeft op de zijdelingse tuin, ideaal voor de was uit te hangen en er is nog een gezellig overdekt terras. - Het gastentoilet bevindt zich tussen de inkomhal en de nachthal en grenst aan de badkamer, zodat er hier gemakkelijk een bijkomend toilet geplaatst kan worden. - Van de 3 slaapkamers, zijn er 2 grotere slaapkamers. De zolder biedt zeker nog mogelijkheid om minstens 2 grote slaapkamers bij te creëren. - De badkamer is centraal tussen de slaapkamers gelegen, voorzien van ligbad en wasbak. In deze badkamer zijn ook de aansluitingen voorzien voor de wasmachine en er is voldoende plaats voor een dubbele wasbak en toilet, indien gewenst. - Verder beschikt de woning over een inpandige garage, die tevens als bijkomende slaapkamer, kantoor- of hobbyruimte kan ingericht worden. - Deze woning heeft een leuke en praktische indeling, maar is over de ganse lijn gedateerd. Mits het plaatsen van laminaat of een pvc laminaat, is deze woning vrij snel bewoonbaar en kunnen ander renovaties later uitgevoerd worden. Heeft u meer vragen of interesse in deze woning? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij maken ook graag tijd voor een vrijblijvend bezoek, na telefonische afspraak op het nummer ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 60 30 40
Maison à vendre Diepenbeek (RBK35665)
350 000 €

3590 Diepenbeek

Deze op te frissen woning met veel mogelijkheden, met 3 + 1 + 1 slaapkamers en 3 badkamers, is gelegen op 17a29ca, tussen Godsheide en Diepenbeek. (Meer info via ### ) - De woning heeft een vlotte verbinding met Hasselt, Genk, de E-313 met diverse handelszaken in de buurt zoals; apotheek, frituur, spar, gasthof Lederhose, Proxy Delhaize, EGE Grieks Restaurant, school en vlakbij natuurreservaat Dautenweyers. - Deze ruime woning heeft over de ganse lijn wat opfriswerken nodig, die gemakkelijk door een handige Harry zelf kunnen uitgevoerd worden. - De negatieve EPC-waarde is voornamelijk te wijten aan de deels elektrische verwarming (ander deel is centrale verwarming met gas condensatie ketel) en de glasdallen in de buitenmuur. Door deze glasdallen te vervangen door ramen of door deze dicht te maken en het gedeelte van de woning dat elektrisch verwarmd wordt, te voorzien van radiatoren aangesloten op de gascondensatieketel, bekomt men reeds een heel andere EPC-waarde. Deze woning is voorzien van een kruipkelder, wat deze aanpassing aanzienlijk vergemakkelijkt. Momenteel is de EPC-waarde 390 kWh, certificaatnummer 2023117-0003043009-RES-1. - De ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning, met veel lichtinval langs 3 gevels, is voorzien van een trap met toegang tot een ruime open mansardekamer voorzien van inbouwkasten, die perfect kan dienst doen als bureel, hobby-/speelkamer of slaapkamer. - De andere vertrekken zijn allen te bereiken vanuit de woonkamer, via de lange smalle gang naar achter, voorzien van inbouwkasten, waardoor men vervolgens toegang krijgt tot; -> De keuken, die grotendeels te renoveren is, die gesitueerd is links van de woning, met toegang tot de zijdelingse tuin die zuid zuid west georiënteerd is en te bereiken is via het schuifraam. -> Het gastentoilet. -> Een kleine maar praktische badkamer/douchekamer, voorzien van douche en lavabo. (Geen foto beschikbaar wegens momenteel in gebruik als berging) -> Een kleine slaapkamer, ideaal geschikt als kinder-/babykamer, die ook kan dienen als strijkkamer, bergruimte of kleine bureau. -> Een slaapkamer, ruim voorzien van inbouwkasten. -> Badkamer voorzien van een badkamermeubel met dubbele wasbak en een ligbad. -> Ruime berging/wasplaats waar de gascondensatieketel en de voorzieningen voor wasmachine en droogkast aanwezig zijn. -> Zij-ingang met inkomhal, waarna het tweede gedeelte van de gang begint en als aparte wooneenheid kan dienen. -> Slaapkamer met een badkamer ensuite, voorzien van wasbak, inbouwkast, toilet en douche. Deze slaapkamer doet momenteel dienst als relaxruimte met sauna en zonnebank. -> Grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning en die ook kan gebruikt worden als een tweede woonkamer en met zicht op de tuin. Men kan hier perfect een schuifdeur plaatsen, om zo toegang te krijgen tot de grote tuin. - Op het einde van de brede inrit is er een gemakkelijk te bereiken dubbele garage met afzonderlijke garagepoorten, elk voorzien van een automatische poortopener die moet nagekeken worden. - Achter de woning is er een grote tuin omgeven door groen, net zoals in het natuurgebied dat op 150m gelegen is en waar men van de rust kan genieten tijdens de wandelroutes. - Deze woning leent zich ideaal om te gebruiken voor een inwonend ouder, al dan niet zorgbehoevend. Gezien de indeling, kan de woonkamer ook dienst doen als kantoorruimte of een bijberoep. Ooit zou hier nog een kapsalon gevestigd geweest zijn. - Volgens de watertoets is het perceel gelegen in overstromingsgevoelige gebied bij hevige neerslag, echter zoals op de kaart te zien is, betreft het enkel de voortuin en het eerste gedeelte van de oprit. Voor het gebouw zelf is deze score C, die staat voor kleine kans op overstromingen. Vragen hieromtrent? Aarzel niet om ons te contacteren. - De elektrische installatie werd afgekeurd o.w.v. volgende reden: Opstellen schema's, Waarborgen correcte waarde isolatieweerstand, Aanbrengen equipotentiaalverbindingen, Plaatsen beveiligingen ifv verbruik en kabelsectie, Herschikken/herbevestigen elektrisch materiaal. De kosten voor het in orde stellen van de volledige installatie bedraagt volgens offerte € 2.500,- inclusief Btw. Een handige Harry kan deze werken uiteraard voor een schappelijkere prijs uitvoeren. - Te bezichtigen na telefonische afspraak op het nummer ### of ### En savoir plus ?

5 Chambre(s) 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 60 30 40
365 000 €

3590 Diepenbeek

Verrassend ruime en groen gelegen gezinswoning met 3 slaapkamers op 18a 30ca Omgeving: + Landelijk gelegen in een oase van rust door omliggende weilanden + Op enkele minuten van het centrum van Hasselt en Diepenbeek + Op +/- 2 km van alle nodige faciliteiten (supermarkten, openbaar vervoer,...) + Vlotte verbinding met autosnelweg Troeven: + Knappe tijdloze woning op een prachtig perceel van 18a 30ca + Reeds verschillende renovaties: Dak, ramen, keuken, zonnepanelen, etc + Lichtrijke leefruimte van +/- 30m² met gezellige haard + Moderne volledig uitgeruste keuken met kwalitatieve materialen + 3 ruime slaapkamers + Overal rolluiken die op klok, handmatig en/of vakantie ingesteld kunnen worden + Bijbouw van +/- 60m² met talrijke mogelijkheden + 16 zonnepanelen met opbrengst van 2.800 Wp met bijhorende groenestroomcertificaten nog tot en met 2029 + 2 inpandige garages + Uitgestrekte zuidoost geörienteerde tuin, uitgevend op de velden + Energielabel C, dus geen renovatieplicht! Contact: Heeft deze verrassend ruime en prachtig gelegen woning uw interesse gewekt? Contacteer ons snel op 011.22.22.95!...Stedenbouwkundige info in aanvraag... Voor meer info, ga naar ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 255 273 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 22 22 95
Maison à vendre Diepenbeek (RBK25078)
450 000 €

3590 Diepenbeek

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Stijlvol gerenoveerd, lichtrijk en zeer rustig gelegen. In Biezenveld 15 in Diepenbeek werd deze open bebouwing in 1992 gebouwd en in 2023 grondig gerenoveerd in 2023. De woning van 176 m² verwelkomt je met een ruime hal, die toegang geeft tot diverse leefruimtes, waaronder een royale woonkamer van 37 m² met open keuken. Een overdekt terras sluit aan op de keuken en biedt een fantastisch zicht op de tuin. Gelijkvloers vind je nog een badkamer en een slaapkamer, ideaal als gastenkamer of thuiswerkplek. De eerste verdieping huisvest twee grote slaapkamers die baden in natuurlijk licht, met de mogelijkheid deze op te splitsen voor extra kamers. Een elegante tweede badkamer vergroot het comfort. De inpandige garage biedt ruimte voor je auto en extra opslag. De tuin is recent omheind en geniet van een westelijke oriëntatie. Een terrasoverkapping biedt schaduw waar nodig. De woning is gelegen in een rustige buurt van Diepenbeek, met scholen, winkels en recreatie binnen loopafstand. De E313 is slechts 4 kilometer verderop. Natuurliefhebbers vinden de bossen rond de Dauteweyers op een steenworp afstand. Dit is de ideale thuisbasis voor jonge gezinnen op zoek naar een combinatie van comfort en bereikbaarheid. Voor meer informatie, bel ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 176 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55

Plus d'infos sur les biens à vendre ou à louer - Diepenbeek (3590)

41 biens à vendre et/ou à louer à Diepenbeek (Hasselt), commune de 41,4 km² : 19 031 personnes vivent dans cette zone où on y trouve une plus grande proportion d'hommes (50%) que de femmes dans cette commune. L'âge moyen des habitants est d'environ 43 ans, ils sont en majorité propriétaires (79%) de leur logement et ont un revenu moyen par habitant de 19 541€ net par an. On trouve une moyenne de 1,4 voitures par ménage soit plus que la moyenne nationale (1,3).

Les habitants viennent de ces différents pays :
- 95.7% Belgique
- 1.1% Pays-Bas
- 0.4% Italie
- 0.2% Pologne
- 0.2% Afghanistan
- 0.2% Cameroun
- 0.2% Roumanie
- 2.1% Autre

Les prénoms les plus courants pour les femmes à Diepenbeek sont Maria, Marie, Marleen, Monique et Rita et les plus courants chez les hommes sont Marc, Jean, Jan, Jozef et Johan.

À Diepenbeek, les logements ont en moyenne 6 pièces soit précisément la moyenne nationale. En ce qui concerne l'âge des bâtiments, ils ont été construits vers 1976 et les logements de la commune sont répartis comme suit : 35,7% d'immeubles à appartements et 64,3% de maisons.

Plus précisément, voici la répartition par type de bâtiments :
- 37.1% maisons de type ouvert, fermes, chateaux
- 34.9% buildings et immeubles à appartements
- 22.7% maisons de type semi-fermé
- 3.1% maisons de type fermé
- 1.4% maisons de commerce
- 0.8% autres types de bâtiments

Actuellement 0 maisons sont en location, 29 maisons sont à vendre, on trouve aussi 20 appartements en vente et 2 appartements à louer. Les moyennes actuelles des prix pour Diepenbeek sont les suivantes :
- 417462€ pour une maison en vente
- 0€ mensuellement pour une maison à louer
- 323082€ pour un appartement à acheter
- 925€ par mois pour un appartement en location

À Diepenbeek, la maison la plus chère en vente se trouve à 613500€ tandis que la moins chère est listée à 234000€. Pour les locations, le plus haut coût mensuel pour une maison est de 0€ alors que le loyer plus faible est à 0€. À Diepenbeek, il faut compter 525000€ pour le plus haut prix pour un appartement à vendre et 149900€ pour le moins cher. En location, le loyer maximum est de 1100€ alors que 750€ est le plus petit loyer demandé pour louer sur https://immovlan.be/fr.

Les sociétés se trouvant à Diepenbeek se trouvent dans les secteurs suivants :
- 90 firmes actives dans "coiffure et soins de beauté"
- 69 entreprises présentes dans "conseil pour les affaires et autres conseils de gestion"
- 50 sociétés dans le domaine "restaurants et services de restauration mobile"
- 46 entreprises dans le domaine "activités des sièges sociaux"
- 42 sociétés dans le domaine "construction de bâtiments résidentiels et non résidentiels"
- 39 sociétés actives dans "services d’aménagement paysager"

À Diepenbeek, vous êtes à proximité d’un accès à l’autoroute A13 / E313 (Anvers - Hasselt - Liège) : vous y serez en 2 minutes en partant du centre de Diepenbeek. Un accès à l’autoroute A2 / E314 (Louvain - Diest - Gand - Maasmechelen) est aussi atteignable en 13 minutes.

Vous aurez un accès aisé aux routes suivantes à Diepenbeek :
- N2
- N76

Différents magasins sont disponibles : 2 SPAR, 2 Carrefour, 2 Delhaize et 1 Aldi.

Si vous avez des enfants ou envisagez d’en avoir, sachez que la commune propose 5 crèches (comme la crèche "De Vlindertjes" ou encore "Sabrina Vaelen En Marie-Claire Vanstraelen"), 7 écoles maternelles ("Go! Next Methodeschool De Loep" ou "Vrije Kleuterschool"), 6 écoles primaires (exemples : "Vrije Basisschool Rooierheide" ou "Gemeentelijke Basisschool") et 3 écoles secondaires ("Go! Next Hotelschool" ou "Provinciale Middenschool").

Vous trouverez 8 lignes de bus différentes qui s'arrêtent à Diepenbeek :
- Bus De Lijn, ligne 20a : Hasselt - Bilzen - Maastricht/Lanaken - Rekem
- Bus De Lijn, ligne 36 : St.-Jansplein - Linkeroever
- Bus De Lijn, ligne 45 : Hasselt - Universiteit - Genk - Maaseik/Maastricht
- Bus De Lijn, ligne 453 : Diepenbeek Universiteit - Kortessem
- Bus De Lijn, ligne 741 : Belbus Diepenbeek

Voici les gares les mieux situées par rapport au centre de la commune : "Diepenbeek", "Bokrijk", "Hasselt", "Kiewit", "Bilzen".

Vous utilisez une voiture électrique ou vous souhaitez prochainement passer à ce genre de véhicule ? Sachez que 3 bornes de recharge électriques se trouvent dans la commune de Diepenbeek !

L’aéroport le plus proche de la commune est "Liège Airport" et se trouve à 25 minutes en voiture ou 125 minutes en transport en commun.

Nous n'avons pas connaissance de l'existence de vélos partagés dans cette commune. Diepenbeek ne semble pas proposer de voitures partagées.

Tout voir Réduire