Terrain à vendre - Balen

29 résultats (1 - 20)
85 000 €

2490 Balen

Landbouwgrond omgeven door groen, vlakbij het centrum van Balen Ben je op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid in de agrarische sector? Zoek niet verder! Wij bieden uitstekende landbouwgrond te koop aan, ideaal voor diverse landbouwactiviteiten. Hoogwaardige en vruchtbare grond, geschikt voor verschillende gewassen en veeteelt in een vruchtbare en goed bereikbare straat. Er is een gemakkelijke toegang tot hoofdwegen en nabijgelegen centrum. Geschikt voor zowel akkerbouw, tuinbouw als veehouderij Investeren in landbouwgrond biedt stabiele en langdurige rendementen. De groeiende vraag naar voedsel en duurzame producten maakt landbouwgrond tot een waardevolle activa. Bovendien biedt het diversificatie binnen je investeringsportefeuille en bescherming tegen inflatie. Neem vandaag nog contact met ons op via het nummer ### voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en investeer in de toekomst van de landbouw! En savoir plus ?

8486
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 30 02 08
55 000 €

2490 Balen

Rustig gelegen caravan op perceel van 1.135m² in Balen Omschrijving: Geniet van de rust en de prachtige natuur op deze recreatiegrond. Hier kunt u ontsnappen aan de drukte en tot rust komen te midden van serene bossen en uitgestrekte vlaktes. Met een ruim terrein van ongeveer 1.135 m² op een toplocatie, vlakbij de betoverende Keiheuvel en het schilderachtige kanaal, biedt deze plek de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse sleur. Hoewel permanente bewoning niet is toegestaan, kunt u hier wel nachten doorbrengen voor recreatief verblijf en ontspanning in een rustige omgeving. Met een perceeldiepte van 34,2 m en een breedte van 29,6 m heeft u ruimte om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer uw eigen persoonlijke oase te midden van deze rustige omgeving. Deze rustig gelegen caravan biedt de ideale gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Hier kunt u uw vrije tijd in alle rust doorbrengen. Op dit moment wordt de constructie gedoogd in haar huidige staat. Het is belangrijk op te merken dat onderhouds- en instandhoudingswerkzaamheden niet zijn toegestaan. Hoewel de constructie momenteel onvergund is en er mogelijke ontwikkelingen zijn op lange termijn, biedt deze recreatiegrond nog steeds een unieke gelegenheid om te genieten van de rust en schoonheid van de natuurlijke omgeving. P-score: A / G-score: A En savoir plus ?

70 m² Surface constructible 1135 34 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 49 65 65
140 000 €

2490 Balen

Bouwgrond voor half open bebouwing van circa 1090 m² te Balen - Hulsen. Rustige en gunstige ligging nabij groene omgeving, toch nog steeds met een goede verbinding naar Mol en het centrum van Balen. Winkels en school zijn op wandelafstand. * Stedenbouwkundig attest in aanvraag Voorschriften op te vragen bij ### En savoir plus ?

1090
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
79 000 €

2490 Balen

Ligging: Zéér rustig doch centraal gelegen temidden van het centrum van Hulsen te Balen. Alle faciliteiten alsook de verbindingswegen zijn vlot bereikbaar. Omschrijving: Dit perceel is ingekleurd als 'agrarisch gebied met ecologisch belang' en meet 12490 m². De chalet (45m²) bestaat uit een inkomhalletje met bergruimte, een toilet, een woonkamer, 2 slaapkamers en een terrasje. Er is geen vergunning gekend voor de bestaande constructie. Vanop het terras geniet u van een prachtig uitzicht op de vijver en de omliggende natuur. Extra: - elektriciteit via een stroomgroep (stookolie) - regenwaterrecuperatie via een duurzame, bovengrondse opvangton - het perceel is niet vrij toegankelijk: er zijn 2 poorten voorzien vooraan. Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Meer informatie en/of een plaatsbezoek via ### of ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak! En savoir plus ?

12490
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 72 73 74
199 000 €

2490 Balen

Ligging: Rustig doch centraal gelegen in een aangename, groene omgeving. Alle faciliteiten alsook de omliggende gemeentes en verbindingswegen zijn vlot bereikbaar. Omschrijving: - oppervlakte perceel: 18 are - kadastrale gegevens: afdeling 2, sectie B, nummer 1319/S/10 - bestemming: woongebied - aansluitingskosten nutsvoorzieningen + compensatie ontbossing voor koper(s). Meer informatie via ### of ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons via ### En savoir plus ?

1800 49 m Profondeur du terrain 36 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 72 73 74
149 000 €

2490 Balen

Gunstig gelegen bouwgrond voor open bebouwing van 6a48 te Balen. Ligging: Deze bouwgrond is gelegen in een doodlopende straat te Balen. Vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Alle faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, ... zijn tevens vlot bereikbaar. Omschrijving:Deze bouwgrond heeft een oppervlakte van 6a48, een straatbreedte van 18m en is een mooi perceel voor een open bebouwing. Bijzonderheden: - Oppervlakte: 6a82 - Bouwbreedte van 7m - Bouwdiepte van 15m - Open bebouwing Bouwvoorschriften verkrijgbaar op kantoor. Bent u op zoek naar een bouwgrond of ander vastgoed te koop in Balen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. En savoir plus ?

648 36 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 76 24 54
Terrain agricole à vendre Balen (RBM60041)
114 000 €

2490 Balen

Landbouwgrond te koop op toplocatie te Balen. Ben je op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid in de agrarische sector? Zoek niet verder! Wij bieden een uitstekende landbouwgrond te koop aan, ideaal voor diverse landbouwactiviteiten. Deze landbouwgrond is gelegen in een vruchtbare en goed bereikbare regio. Het is hoogwaardige en vruchtbare grond, geschikt voor verschillende gewassen en veeteelt. Geschikt voor zowel akkerbouw, tuinbouw als veehouderij. Investeren in landbouwgrond biedt stabiele en langdurige rendementen. De groeiende vraag naar voedsel en duurzame producten maakt landbouwgrond tot waardevolle activa. Bovendien biedt het diversificatie binnen je investeringsportefeuille en bescherming tegen inflatie. Neem vandaag nog contact met ons op via het nummer ### voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en investeer in de toekomst van de landbouw! En savoir plus ?

16331
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 30 02 08
199 000 €

2490 Balen

Bouwgrond voor Open Bebouwing op een groen locatie te Balen. Ben je op zoek naar de perfecte locatie om je droomhuis te bouwen? Zoek niet verder! Wij bieden een prachtige bouwgrond te koop aan, ideaal voor een open bebouwing. Het is een ruim perceel van 3.960 m² in een rustige buurt met veel privacy, omgeven door natuur en op korte afstand van scholen, winkels en openbaar vervoer Deze bouwgrond biedt de unieke mogelijkheid om een huis te bouwen dat volledig aan jouw wensen en behoeften voldoet. De rustige en groene omgeving zorgt voor een ideale woonlocatie, terwijl je toch dicht bij alle belangrijke voorzieningen bent. Ben je geïnteresseerd in deze bouwgrond of wil je meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op via het nummer ### Dit is je kans om de eerste stap te zetten naar het realiseren van je droomhuis! En savoir plus ?

3960
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 30 02 08
Terrain à bâtir à vendre Olmen (RBM55882)
159 000 €

2491 Olmen

Deze bouwgrond van 8 are en 28 ca voor open bebouwing, rustig gelegen in de Oude Brugstraat nabij centrum Balen-Olmen, biedt alles wat je nodig hebt binnen handbereik: winkels, openbaar vervoer, eetgelegenheden en scholen. De bouwgrond en de omliggende gemeenten zijn zeer vlot bereikbaar. Beschrijving: - Open bebouwing - Oppervlakte: 828 m² - Bestemming: woongebied met landelijk karakter - Kadastrale gegevens: afdeling 3, sectie A, nummer 766A2 - Zuidelijk georiënteerd - Alle in de verkavelingsvergunning opgelegde voorwaarden en lasten zijn uitgevoerd Voor meer informatie en de bouwvoorschriften contacteer ons via ### of ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak! En savoir plus ?

828 56 m Profondeur du terrain 15 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 72 73 74
Terrain à vendre Balen (RBM42805)
140 000 €

2490 Balen

Te koop, RUSTIG gelegen bouwgrond (615m²) voor het bouwen van een OPEN BEBOUWING! Voor dit perceel is er een uitvoerbare bouwvergunning, niet verplicht maar mogelijk! De aanvraag betreft de bouw van een vrijstaande ééngezinswoning. Op het gelijkvloers worden volgende ruimten voorzien: Inkom met toilet, garage, bergruimte, bureau, leefruimte met open keuken en eetruimte. Op de verdieping worden volgende ruimten voorzien: Nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer & een afzonderlijk toilet. De woning wordt ingeplant op 12,30m uit de as van de Kortestraat. De woning wordt ingeplant op 4,20m van de linkerperceelsgrens en op 3m van de rechterperceelsgrens. Achter de woning is er een tuinzone van 10m. Rondom het perceel voorziet de aanvraag in de plaatsing van een beukenhaag van 2m hoogte. De woning heeft een gelijkvloers en een verdieping en wordt voorzien van een plat dak. De gebruikte materialen zijn: beige genuanceerde baksteen, donkergrijs aluminium voor het buitenschrijnwerk en de afwerking van het volume van de garage. Dorpels worden voorzien in blauwe steen en de regenwaterafvoer in gepatineerd zink. Het SBU en het bodemattest zijn in aanvraag! Voor meer informatie of voor het ontvangen van de getekende plannen en de afgeleverde omgevingsvergunning mag er steeds contact opgenomen worden met Kenneth ( ### ) op ### of met Melissa ( ### ) op ### En savoir plus ?

615
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 472 03 25 88
Terrain à vendre Balen (RBM22907)
215 000 €

2490 Balen

Bouwgrond voor gesloten EN halfopen bebouwing Dit perceel is rustig gelegen op een steenworp van het centrum van Balen. Het bouwvolume dat gebouwd mag worden laat toe om hier een gesloten en halfopen bebouwing te bouwen onder de geldende bouwvoorschriften. Deze zijn op eenvoudig verzoek verkrijgbaar via ### of ### En savoir plus ?

210 m² Surface constructible 629 33 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 30 02 08
Terrain à vendre Olmen (RBL58518)
195 000 €

2491 Olmen

Zeer rustig en residentieel gelegen bouwperceel van 10 A 50 CA (LOT 2 op het verkavelingsplan) voor open bebouwing in een rustige straat in het landelijke Olmen. Ligging: * links van Kromstraat nr. 43 Functie: * eengezinswoning met mogelijkheid tot uitoefenen van vrij beroep of niet hinderende handelsfunctie Afmetingen: * straatbreedte van het perceel: 21 m * diepte van het perceel: 50 m Totale bouwoppervlakte (bouwzone): 510 m²: * gelijkvloers: 255 m² * eerste verdieping: 255 m² Bouwdiepte: * gelijkvloers: maximaal 17 m * eerste verdieping: maximaal 17 m Bouwhoogte: * max. 7 m gemeten van het trottoirniveau tot de bovenkant van de kroonlijst of de onderkant van de dakoverstek. Bijgebouw van max. 75 m² mogelijk. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. De tuin is georiënteerd op het oosten en laat een ochtend en namiddag zon toe op het achtergelegen terras/tuin. Het perceel grenst achteraan aan agrarisch gebied en biedt een mooi zicht op de landelijke omgeving! Rustig doch strategisch gelegen in Olmen, dichtbij Balen/ Mol/ Meehout/ Ham alsook in de nabijheid van het op- en afrittencomplex E313. Verkavelingsplan, verkavelingsvergunning & zijn te verkrijgen op eenvoudig verzoek. En savoir plus ?

1050 50 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 69 06 90
Terrain à vendre Olmen (RBL58517)
195 000 €

2491 Olmen

Zeer rustig en residentieel gelegen bouwperceel van 10 A 50 CA (LOT 2 op het verkavelingsplan) voor open bebouwing in een rustige straat in het landelijke Olmen. Ligging: * rechts van Kromstraat nr. 35 Functie: * eengezinswoning met mogelijkheid tot uitoefenen van vrij beroep of niet hinderende handelsfunctie Afmetingen: * straatbreedte van het perceel: 21 m * diepte van het perceel: 50 m Totale bouwoppervlakte (bouwzone): 510 m²: * gelijkvloers: 255 m² * eerste verdieping: 255 m² Bouwdiepte: * gelijkvloers: maximaal 17 m * eerste verdieping: maximaal 17 m Bouwhoogte: * max. 7 m gemeten van het trottoirniveau tot de bovenkant van de kroonlijst of de onderkant van de dakoverstek. Bijgebouw van max. 75 m² mogelijk. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. De tuin is georiënteerd op het oosten en laat een ochtend en namiddag zon toe op het achtergelegen terras/tuin. Het perceel grenst achteraan aan agrarisch gebied en biedt een mooi zicht op de landelijke omgeving! Rustig doch strategisch gelegen in Olmen, dichtbij Balen/ Mol/ Meehout/ Ham alsook in de nabijheid van het op- en afrittencomplex E313. Verkavelingsplan, verkavelingsvergunning & zijn te verkrijgen op eenvoudig verzoek. En savoir plus ?

1050 50 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 69 06 90
Terrain à vendre Olmen (RBL31643)
175 000 €

2491 Olmen

Prachtig gelegen bouwgrond voor open bebouwing op een perceel van 966 m², met een straatbreedte van 22,28 meter. Deze bouwgrond is gelegen op een steenworp van het centrum van Olmen, school en winkels. Heeft u interesse? Contacteer ons via het nummer ### En savoir plus ?

966 41 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 66 62 08
Terrain à bâtir à vendre Balen (RBL02474)
175 000 €

2490 Balen

Terrain à bâtir situé au calme pour un développement ouvert avec une largeur de rue de 15 mètres. Qui peut déjà imaginer la vue sur la verdure depuis sa cuisine ? Le règlement de construction peut être obtenu sur demande. En savoir plus ?

1113
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 34 34 34
Terrain à vendre Balen (RBK36639)
169 000 €

2490 Balen

Prachtig gelegen bouwgrond OB (828m²) met 20m straatbreedte Belangrijkste troeven: - Prachtig gelegen in een groene omgeving met knappe vergezichten - Ideale oriëntatie - 20m straatbreedte - Soepele bouwvoorschriften voor een ruime woning - Bijgebouwen mogelijk Wenst u meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer dan ons kantoor op het nummer ### en wij helpen u graag verder. En savoir plus ?

828
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 85 15 15
Terrain à vendre Balen (RBJ76171)
125 000 €

2490 Balen

Centraal gelegen bouwgrond voor open bebouwing - Bouwperceel ideaal gelegen tussen Balen en Leopoldsburg. - Bouwrijp perceel met prachtig open uitzicht over het platteland. - Dichtbij alle voorzieningen te Balen. - Scholen - Openbaar vervoer. - Nieuw gerenoveerde weg en omgeving. Bouwvoorschriften op eenvoudig verzoek verkrijgbaar via ### of ### En savoir plus ?

564
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 30 02 08
Terrain à bâtir à vendre Balen (RBJ74717)
145 000 €

2490 Balen

Deze bouwgrond van 884m² voor open bebouwing is rustig gelegen op een boogscheut van recreatie- en natuurpark Keiheuvel en op +- 3 km van de Markt van Balen. Dit en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten! Met een straatbreedte van 14 meter en een diepte van 60,8 meter is het perceel geschikt voor een ruime vrijstaande woning met een breedte van 8 meter op een diepte van max. 17 meter. De visual geeft één van de mogelijke bouwprofielen weer, maar ook andere bouwprofielen zijn mogelijk. Het perceel is bouwrijp en er is geen bouwverplichting. Bouwvoorschriften (volgens verkavelingsvoorschriften): - gelijkvloers: max. 8 m breed op max. 17 m diep - kroonlijsthoogte: max. 7 m - bijgebouwen: max. 10% van het perceeloppervlakte En savoir plus ?

884 61 m Profondeur du terrain 14 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 75 67 56
Terrain à bâtir à vendre Balen (RBJ71744)
165 000 €

2490 Balen

Deze bouwgrond is rustig gelegen nabij alle faciliteiten en op +- 2 km van de Markt, op fietsafstand van recreatie- en natuurpark Keiheuvel, en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Mol, Meerhout, Ham, Lommel en Leopoldsburg. Met een straatbreedte van 16,52 meter en een diepte van 78,7 meter is het perceel geschikt voor een ruime vrijstaande woning met een breedte van 10,62 meter op een diepte van max. 17 meter. De visual geeft één van de mogelijke bouwprofielen weer, maar ook andere bouwprofielen zijn mogelijk. Het perceel is bouwgrijp en er is geen bouwverplichting. Verkavelingsvoorschriften: * bouwdiepte: 17 m * bijgebouwen: max. 75 m² En savoir plus ?

1354 79 m Profondeur du terrain 17 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 75 67 56