Terrain à vendre - Maasmechelen

18 résultats (1 - 18)
557 000 €

3630 Maasmechelen

Residentiële bouwgrond op een prachtige locatie aan de hoek van de Geloeslaan en de Wijnantslaan te Maasmechelen. En savoir plus ?

3182
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 78 70
124 500 €

3631 Boorsem

Terrain à bâtir très bien situé à Boorsem avec un permis de construire approuvé pour la construction d'une maison mitoyenne. Le prix comprend les permis, les plans de construction et l'étude de stabilité ! La parcelle adjacente est également à vendre. Profitez de cette occasion pour réaliser la maison de vos rêves dans un endroit magnifique à Boorsem. N'hésitez pas à nous contacter pour obtenir des informations détaillées. En savoir plus ?

222
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 56 76 78
Terrain à lotir à vendre Maasmechelen (RBK42889)
279 000 €

3630 Maasmechelen

PROJECTGROND MET VERGUNNING VOOR 2 HALFOPEN BEBOUWINGEN MET EEN OPPERVLAKTE VAN 14A79CA GELEGEN TE VUCHT. Deze projectgrond, gelegen aan de Loostraat 3-5 heeft een oppervlakte van 14a79ca met een reeds bestaande vergunning voor 2 halfopen bebouwingen: - woning links: halfopen bebouwing op 5a 31ca - woning rechts: halfopen bebouwing op 8a65ca Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

1479
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 86 18 88
Terrain à bâtir à vendre Eisden (RWC28184)
475 000 €

3630 Eisden

Nous offrons un terrain à bâtir unique pour une construction ouverte. Ce terrain à bâtir est situé dans un beau quartier résidentiel, en bordure de Maasmechelen Eisden Tuinwijk contre la réserve naturelle du parc national de Terhills Hoge Kempen. De là, vous êtes à distance de marche du centre commercial Maasmechelen Village, du cinéma, des magasins et à proximité des pistes cyclables et des sentiers de randonnée. à environ 5 km de la frontière néerlandaise - belge. à environ 25 km de Maastricht. à environ 100 km de Bruxelles, Cologne et de Düsseldorf, 450 km de Paris. En savoir plus ?

2558 87 m Profondeur du terrain 30 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Terrain à bâtir à vendre Boorsem (RBJ82538)
124 500 €

3631 Boorsem

Terrain de projet idéalement situé à Boorsem avec un permis de construire approuvé pour la construction de 2 maisons mitoyennes. Cette opportunité unique est parfaite pour les investisseurs comme pour les constructeurs. Le prix comprend les permis, les plans de construction et l'étude de stabilité ! Les 2 terrains peuvent également être achetés séparément. Profitez de cette occasion pour réaliser ce projet dans un endroit magnifique à Boorsem. N'hésitez pas à nous contacter pour de plus amples informations. En savoir plus ?

218
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 56 76 78
Terrain à bâtir à vendre Uikhoven (RBJ71735)
Prix sur demande

3631 Uikhoven

Dit perceel van 573 m² bevindt zich in Uikhoven, een gezellige deelgemeente van Maasmechelen. Van hieruit ben je binnen enkele minuten in Oud-Rekem of Lanaken, maar ook het centrum van Maastricht bereik je binnen 20 minuutjes. Daarnaast zijn ook Maasmechelen, Bilzen en Zutendaal makkelijk bereikbaar. Bovendien bevinden verschillende supermarkten, het openbaar vervoer, scholen én de oprit van de E314 zich vlakbij. Dit perceel is geschikt voor het bouwen van een woning in halfopen bebouwing. Momenteel staat er een kleine woning achteraan op het perceel. Deze leent zich perfect als tijdelijke verblijfplaats. Extra troeven: - Zuidgericht perceel - Rustige, residentiële locatie vlakbij Oud-Rekem - Uitzicht op achtergelegen velden Graag meer informatie? Contacteer ons dan zeker via ### of ### ! En savoir plus ?

573
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 39 09 90
Terrain à bâtir à vendre Maasmechelen (RBJ19714)
279 000 €

3630 Maasmechelen

Deze prachtig gelegen VILLAGROND van 1350 m² met een perceelbreedte van 30 m en een diepte van 45 m ligt in een doodlopende straat: PAPAVERSTRAAT 24 MAASMECHELEN-EISDEN. De locatie is top: de kavel ligt in een zeer gewilde, rustige en hele mooie villawijk. BESTEMMING -Woongebieden bestemd zijn voor wonen, alsmede voor handel, dienstverlening, ambacht en kleinbedrijf; -Het perceel is voorzien voor een vrijstaande woning en voor gekoppelde woongebouwen; BOUWVOORSCHRIFTEN -De bouwkavel met een breedte van 30 m is gelegen in het gewestplan Limburgs-Maasland; Er zijn evenwel geen specifieke bouwvoorschriften behoudens de voorschriften van een verkaveling uit 1975; -Gezien de omgeving en locatie van het perceel dient de woning 6 meter van de perceelsgrens te staan; -Er kan 18 m breed en 17 m diep gebouwd worden; -Verdiepingen: kelder, gelijkvloerse verdieping, eerste verdieping; -Plat dak of zadeldak met hoogte kroonlijst 4,5 m of hoger volgen huidige interpretatie (hoger mag); -Aanpassingen - afwijkingen zijn mogelijk in het kader van de codextrein en de afwijkingsmogelijkheden op oude verkavelingen (art. 4.3.1/1 VCRO); OMGEVING -Eén van de mooiste plekjes in Eisden met vele bomen en bloemen, veel groen; -Met parken en speeltuinen geschikt voor gezinnen met kinderen; -Met alle voorzieningen in de buurt: winkels, supermarkten, scholen, banken, openbaar vervoer; -Met in de onmiddellijke buurt: Euroscoop, Connecterra, het Nationaal Park Hoge Kempen, Terhills, Elaisa, The Village outlet centrum, MM Shopping, Cultureel Centrum en nog zoveel meer… -Met goede, ‘betere’ restaurants; -De toegang tot vele fietsroutes. OPTIE PLANNEN EN BOUWVERGUNNING -Bij de foto's en onder de downloads en pdf's vindt u alle info inzake een bouwaanvraag en vergunning (4 oktober 2022) voor het bouwen van een woning; -Deze woning werd goedgekeurd met vele afwijkingen op de oude gangbare voorschriften; -De plannen en of vergunning zijn optioneel, niet inbegrepen in de prijs van de bouwgrond en omvat volgende afmetingen - afwijkingen volgens de gangbare voorwaarden: -Oppervlakte bebouwd: 264.44 m²; -Totaal bewoonbare oppervlakte: 449,88 m²; -Ondergrondse kelders: kelder 48 m², kelder 13 m², kelder 21 m²; -Inpandige garages: ondergrondse parking voor 2 auto’s 65 m²; -Gelijkvloerse verdieping: 264,44 m² met open keuken en eethoek, zithoek met tweede eethoek, wasplaats en badkamer 1; speelhoek, bureau , vestiaire, inkomhal en vide; overdekt terras;… -Eerste verdieping: 210,49 m² met 4 grote slaapkamers, dressing, 2de badkamer, technische ruimte en nachthal … Kort om: bouw hier uw eigen droomhuis op een super leuke locatie. Voor alle info. Bel naar Marie-Paule GSM-nummer ### Wij helpen u graag. En savoir plus ?

264 m² Surface constructible 1350 45 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 476 95 99 58
Terrain à vendre Maasmechelen (RBJ36164)
210 000 €

3630 Maasmechelen

Gelegen aan de Eisderbosstraat in Maasmechelen, strekt zich dit perceel grond uit over een oppervlakte van 6a 98ca. Deze unieke locatie biedt een veelbelovende mogelijkheid voor investeerders die dromen van een investeringsproject. Met bijna 700 vierkante meter aan mogelijkheden, heeft dit perceel de potentie om een aantrekkelijk investeringsproject te huisvesten, mits de verwerving van aangrenzende percelen. De aankoop van de aangrenzende percelen kan de grondslag leggen voor een uitgebreider project dat zowel de lokale gemeenschap als investeerders ten goede komt. De strategische ligging in Maasmechelen, te midden van de Eisderbosstraat, creëert een ideale setting die de aandacht trekt van potentiële investeerders. De aantrekkingskracht van dit perceel wordt versterkt door de nabijheid van voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden alsook de op- en afrit van de autosnelweg. Of het nu gaat om de realisatie van residentiële woningen/appartementen, commerciële ruimtes of een combinatie van beide, de mogelijkheden zijn divers en veelbelovend. STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE: Stedenbouwkundige vergunning: NEEN Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied Verkavelingsvergunning: NEEN Dagvaarding: NEEN Voorkooprecht: NEEN Onroerend erfgoed: NEEN Overstromingsgevoeligheid: P-score: D G-score: Onbekend Interesse? Of wenst u meer informatie? Contacteer ons dan op het nummer ### stuur een mailtje naar ### of spring binnen op ons kantoor! En savoir plus ?

698
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 78 70
Terrain à vendre Maasmechelen (RBG31308)
128 500 €

3630 Maasmechelen

LOT 7 (4A45CA) IN VERKAVELING 'T SAND TE MAASMECHELEN. Contacteer ons voor de verkavelings(bouw)voorschriften. -- t Sand in het groen. De realisatie van dit nieuwe woonproject start met de verkoop van 41 bouwgronden met oppervlaktes tussen 3 en 6 are. Je hebt de keuze uit diverse types percelen voor halfopen of open bebouwing. Deze nieuwe verkaveling legt de focus op een kwalitatieve groene aanleg. De parkzone in het midden van het project is maar liefst 3.000m2 groot en wordt dé ontmoetingsplek voor de nieuwe bewoners. Kinderen kunnen er ravotten en samen spelen in deze verkeersarme zone. De toegangsweg bevat zijdelingse parkeerplaatsen voor bezoekers die worden uitgevoerd in waterdoorlatende materialen. In de omgevingsplannen zijn wadi’s ingetekend als bufferbekken voor de opvang van regen zodat het water bij droogtemomenten teruggeven wordt aan de natuur. -- Ontdek jouw toekomstige thuis op een boogscheut van het mooiste Nationaal Park van Vlaanderen. De nieuwe verkaveling ’t Sand situeert zich tussen de Koning Albertlaan en de Joseph Smeetslaan te Maasmechelen, met een doorsteek voor voetgangers en fietsers naar de Tulpenstraat. Dit binnengebied grenst aan de oost- en westzijde aan bestaande residentiële woonwijken. Op wandelafstand vind je een lagere school, het gemeentelijk zwembad en tal van winkelmogelijkheden. Met het Nationale Park Hoge Kempen heb je bovendien kilometers wandelplezier op enkele stappen van je voordeur. Maasmechelen is een bruisende gemeente waar iedereen zich thuis voelt. Omgeven door groen en water is het de ideale woonplek om je kinderen groot te brengen en zelf ongestoord van het leven te genieten. Maasmechelen is de referentiegemeente in Limburg op vlak van recreatie-aanbod en ontspanning. Shop in Maasmechelen Village, wandel doorheen Het Nationale Park Hoge Kempen, fiets door de Heide of vaar de Zuid-Willemsvaart af …. Het is maar een greep van wat recreatief Maasmechelen te bieden heeft. -- Bouw je droomhuis naar eigen smaak De architectuur kies jij helemaal zelf! Als eigenaar heb je zelf de touwtjes in handen om je droomwoning te realiseren. Je beslist over de uitstraling en kiest je eigen aannemer. Ben je handig en wil je zelf aan de slag? Ook dat kan! Elk woonkavel is voorzien van een parkeerplaats onder een carport of garage. Verder houdt de realisatie van de verkaveling rekening met de privacy van alle inwoners: zo hebben de aangrenzende tuinen een diepte van maar liefst 10 meter. En absoluut voordeel: er is geen bouwverplichting. Een aankoop als appeltje voor de dorst of als investering voor de volgende generatie is dan ook absoluut geen probleem. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

445 32 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 86 18 88
Terrain à vendre Maasmechelen (RBG30998)
126 500 €

3630 Maasmechelen

LOT 20 (4A31CA) IN VERKAVELING 'T SAND TE MAASMECHELEN. Contacteer ons voor de verkavelings(bouw)voorschriften. -- t Sand in het groen. De realisatie van dit nieuwe woonproject start met de verkoop van 41 bouwgronden met oppervlaktes tussen 3 en 6 are. Je hebt de keuze uit diverse types percelen voor halfopen of open bebouwing. Deze nieuwe verkaveling legt de focus op een kwalitatieve groene aanleg. De parkzone in het midden van het project is maar liefst 3.000m2 groot en wordt dé ontmoetingsplek voor de nieuwe bewoners. Kinderen kunnen er ravotten en samen spelen in deze verkeersarme zone. De toegangsweg bevat zijdelingse parkeerplaatsen voor bezoekers die worden uitgevoerd in waterdoorlatende materialen. In de omgevingsplannen zijn wadi’s ingetekend als bufferbekken voor de opvang van regen zodat het water bij droogtemomenten teruggeven wordt aan de natuur. -- Ontdek jouw toekomstige thuis op een boogscheut van het mooiste Nationaal Park van Vlaanderen. De nieuwe verkaveling ’t Sand situeert zich tussen de Koning Albertlaan en de Joseph Smeetslaan te Maasmechelen, met een doorsteek voor voetgangers en fietsers naar de Tulpenstraat. Dit binnengebied grenst aan de oost- en westzijde aan bestaande residentiële woonwijken. Op wandelafstand vind je een lagere school, het gemeentelijk zwembad en tal van winkelmogelijkheden. Met het Nationale Park Hoge Kempen heb je bovendien kilometers wandelplezier op enkele stappen van je voordeur. Maasmechelen is een bruisende gemeente waar iedereen zich thuis voelt. Omgeven door groen en water is het de ideale woonplek om je kinderen groot te brengen en zelf ongestoord van het leven te genieten. Maasmechelen is de referentiegemeente in Limburg op vlak van recreatie-aanbod en ontspanning. Shop in Maasmechelen Village, wandel doorheen Het Nationale Park Hoge Kempen, fiets door de Heide of vaar de Zuid-Willemsvaart af …. Het is maar een greep van wat recreatief Maasmechelen te bieden heeft. -- Bouw je droomhuis naar eigen smaak De architectuur kies jij helemaal zelf! Als eigenaar heb je zelf de touwtjes in handen om je droomwoning te realiseren. Je beslist over de uitstraling en kiest je eigen aannemer. Ben je handig en wil je zelf aan de slag? Ook dat kan! Elk woonkavel is voorzien van een parkeerplaats onder een carport of garage. Verder houdt de realisatie van de verkaveling rekening met de privacy van alle inwoners: zo hebben de aangrenzende tuinen een diepte van maar liefst 10 meter. En absoluut voordeel: er is geen bouwverplichting. Een aankoop als appeltje voor de dorst of als investering voor de volgende generatie is dan ook absoluut geen probleem. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

431 31 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 86 18 88
Terrain à vendre Maasmechelen (RBG30997)
126 500 €

3630 Maasmechelen

LOT 19 (4A31CA) IN VERKAVELING 'T SAND TE MAASMECHELEN. Contacteer ons voor de verkavelings(bouw)voorschriften. -- t Sand in het groen. De realisatie van dit nieuwe woonproject start met de verkoop van 41 bouwgronden met oppervlaktes tussen 3 en 6 are. Je hebt de keuze uit diverse types percelen voor halfopen of open bebouwing. Deze nieuwe verkaveling legt de focus op een kwalitatieve groene aanleg. De parkzone in het midden van het project is maar liefst 3.000m2 groot en wordt dé ontmoetingsplek voor de nieuwe bewoners. Kinderen kunnen er ravotten en samen spelen in deze verkeersarme zone. De toegangsweg bevat zijdelingse parkeerplaatsen voor bezoekers die worden uitgevoerd in waterdoorlatende materialen. In de omgevingsplannen zijn wadi’s ingetekend als bufferbekken voor de opvang van regen zodat het water bij droogtemomenten teruggeven wordt aan de natuur. -- Ontdek jouw toekomstige thuis op een boogscheut van het mooiste Nationaal Park van Vlaanderen. De nieuwe verkaveling ’t Sand situeert zich tussen de Koning Albertlaan en de Joseph Smeetslaan te Maasmechelen, met een doorsteek voor voetgangers en fietsers naar de Tulpenstraat. Dit binnengebied grenst aan de oost- en westzijde aan bestaande residentiële woonwijken. Op wandelafstand vind je een lagere school, het gemeentelijk zwembad en tal van winkelmogelijkheden. Met het Nationale Park Hoge Kempen heb je bovendien kilometers wandelplezier op enkele stappen van je voordeur. Maasmechelen is een bruisende gemeente waar iedereen zich thuis voelt. Omgeven door groen en water is het de ideale woonplek om je kinderen groot te brengen en zelf ongestoord van het leven te genieten. Maasmechelen is de referentiegemeente in Limburg op vlak van recreatie-aanbod en ontspanning. Shop in Maasmechelen Village, wandel doorheen Het Nationale Park Hoge Kempen, fiets door de Heide of vaar de Zuid-Willemsvaart af …. Het is maar een greep van wat recreatief Maasmechelen te bieden heeft. -- Bouw je droomhuis naar eigen smaak De architectuur kies jij helemaal zelf! Als eigenaar heb je zelf de touwtjes in handen om je droomwoning te realiseren. Je beslist over de uitstraling en kiest je eigen aannemer. Ben je handig en wil je zelf aan de slag? Ook dat kan! Elk woonkavel is voorzien van een parkeerplaats onder een carport of garage. Verder houdt de realisatie van de verkaveling rekening met de privacy van alle inwoners: zo hebben de aangrenzende tuinen een diepte van maar liefst 10 meter. En absoluut voordeel: er is geen bouwverplichting. Een aankoop als appeltje voor de dorst of als investering voor de volgende generatie is dan ook absoluut geen probleem. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

431 31 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 86 18 88
Terrain à vendre Maasmechelen (RBG30996)
126 500 €

3630 Maasmechelen

LOT 18 (4A31CA) IN VERKAVELING 'T SAND TE MAASMECHELEN. Contacteer ons voor de verkavelings(bouw)voorschriften. -- t Sand in het groen. De realisatie van dit nieuwe woonproject start met de verkoop van 41 bouwgronden met oppervlaktes tussen 3 en 6 are. Je hebt de keuze uit diverse types percelen voor halfopen of open bebouwing. Deze nieuwe verkaveling legt de focus op een kwalitatieve groene aanleg. De parkzone in het midden van het project is maar liefst 3.000m2 groot en wordt dé ontmoetingsplek voor de nieuwe bewoners. Kinderen kunnen er ravotten en samen spelen in deze verkeersarme zone. De toegangsweg bevat zijdelingse parkeerplaatsen voor bezoekers die worden uitgevoerd in waterdoorlatende materialen. In de omgevingsplannen zijn wadi’s ingetekend als bufferbekken voor de opvang van regen zodat het water bij droogtemomenten teruggeven wordt aan de natuur. -- Ontdek jouw toekomstige thuis op een boogscheut van het mooiste Nationaal Park van Vlaanderen. De nieuwe verkaveling ’t Sand situeert zich tussen de Koning Albertlaan en de Joseph Smeetslaan te Maasmechelen, met een doorsteek voor voetgangers en fietsers naar de Tulpenstraat. Dit binnengebied grenst aan de oost- en westzijde aan bestaande residentiële woonwijken. Op wandelafstand vind je een lagere school, het gemeentelijk zwembad en tal van winkelmogelijkheden. Met het Nationale Park Hoge Kempen heb je bovendien kilometers wandelplezier op enkele stappen van je voordeur. Maasmechelen is een bruisende gemeente waar iedereen zich thuis voelt. Omgeven door groen en water is het de ideale woonplek om je kinderen groot te brengen en zelf ongestoord van het leven te genieten. Maasmechelen is de referentiegemeente in Limburg op vlak van recreatie-aanbod en ontspanning. Shop in Maasmechelen Village, wandel doorheen Het Nationale Park Hoge Kempen, fiets door de Heide of vaar de Zuid-Willemsvaart af …. Het is maar een greep van wat recreatief Maasmechelen te bieden heeft. -- Bouw je droomhuis naar eigen smaak De architectuur kies jij helemaal zelf! Als eigenaar heb je zelf de touwtjes in handen om je droomwoning te realiseren. Je beslist over de uitstraling en kiest je eigen aannemer. Ben je handig en wil je zelf aan de slag? Ook dat kan! Elk woonkavel is voorzien van een parkeerplaats onder een carport of garage. Verder houdt de realisatie van de verkaveling rekening met de privacy van alle inwoners: zo hebben de aangrenzende tuinen een diepte van maar liefst 10 meter. En absoluut voordeel: er is geen bouwverplichting. Een aankoop als appeltje voor de dorst of als investering voor de volgende generatie is dan ook absoluut geen probleem. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

431 31 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 86 18 88
95 500 €

3630 Maasmechelen

LOT 25 (3A51CA) IN VERKAVELING 'T SAND TE MAASMECHELEN. Contacteer ons voor de verkavelings(bouw)voorschriften. -- t Sand in het groen. De realisatie van dit nieuwe woonproject start met de verkoop van 41 bouwgronden met oppervlaktes tussen 3 en 6 are. Je hebt de keuze uit diverse types percelen voor halfopen of open bebouwing. Deze nieuwe verkaveling legt de focus op een kwalitatieve groene aanleg. De parkzone in het midden van het project is maar liefst 3.000m2 groot en wordt dé ontmoetingsplek voor de nieuwe bewoners. Kinderen kunnen er ravotten en samen spelen in deze verkeersarme zone. De toegangsweg bevat zijdelingse parkeerplaatsen voor bezoekers die worden uitgevoerd in waterdoorlatende materialen. In de omgevingsplannen zijn wadi’s ingetekend als bufferbekken voor de opvang van regen zodat het water bij droogtemomenten teruggeven wordt aan de natuur. -- Ontdek jouw toekomstige thuis op een boogscheut van het mooiste Nationaal Park van Vlaanderen. De nieuwe verkaveling ’t Sand situeert zich tussen de Koning Albertlaan en de Joseph Smeetslaan te Maasmechelen, met een doorsteek voor voetgangers en fietsers naar de Tulpenstraat. Dit binnengebied grenst aan de oost- en westzijde aan bestaande residentiële woonwijken. Op wandelafstand vind je een lagere school, het gemeentelijk zwembad en tal van winkelmogelijkheden. Met het Nationale Park Hoge Kempen heb je bovendien kilometers wandelplezier op enkele stappen van je voordeur. Maasmechelen is een bruisende gemeente waar iedereen zich thuis voelt. Omgeven door groen en water is het de ideale woonplek om je kinderen groot te brengen en zelf ongestoord van het leven te genieten. Maasmechelen is de referentiegemeente in Limburg op vlak van recreatie-aanbod en ontspanning. Shop in Maasmechelen Village, wandel doorheen Het Nationale Park Hoge Kempen, fiets door de Heide of vaar de Zuid-Willemsvaart af …. Het is maar een greep van wat recreatief Maasmechelen te bieden heeft. -- Bouw je droomhuis naar eigen smaak De architectuur kies jij helemaal zelf! Als eigenaar heb je zelf de touwtjes in handen om je droomwoning te realiseren. Je beslist over de uitstraling en kiest je eigen aannemer. Ben je handig en wil je zelf aan de slag? Ook dat kan! Elk woonkavel is voorzien van een parkeerplaats onder een carport of garage. Verder houdt de realisatie van de verkaveling rekening met de privacy van alle inwoners: zo hebben de aangrenzende tuinen een diepte van maar liefst 10 meter. En absoluut voordeel: er is geen bouwverplichting. Een aankoop als appeltje voor de dorst of als investering voor de volgende generatie is dan ook absoluut geen probleem. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

351 26 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 86 18 88
126 500 €

3630 Maasmechelen

LOT 22 (4A30CA) IN VERKAVELING 'T SAND TE MAASMECHELEN. Contacteer ons voor de verkavelings(bouw)voorschriften. -- t Sand in het groen. De realisatie van dit nieuwe woonproject start met de verkoop van 41 bouwgronden met oppervlaktes tussen 3 en 6 are. Je hebt de keuze uit diverse types percelen voor halfopen of open bebouwing. Deze nieuwe verkaveling legt de focus op een kwalitatieve groene aanleg. De parkzone in het midden van het project is maar liefst 3.000m2 groot en wordt dé ontmoetingsplek voor de nieuwe bewoners. Kinderen kunnen er ravotten en samen spelen in deze verkeersarme zone. De toegangsweg bevat zijdelingse parkeerplaatsen voor bezoekers die worden uitgevoerd in waterdoorlatende materialen. In de omgevingsplannen zijn wadi’s ingetekend als bufferbekken voor de opvang van regen zodat het water bij droogtemomenten teruggeven wordt aan de natuur. -- Ontdek jouw toekomstige thuis op een boogscheut van het mooiste Nationaal Park van Vlaanderen. De nieuwe verkaveling ’t Sand situeert zich tussen de Koning Albertlaan en de Joseph Smeetslaan te Maasmechelen, met een doorsteek voor voetgangers en fietsers naar de Tulpenstraat. Dit binnengebied grenst aan de oost- en westzijde aan bestaande residentiële woonwijken. Op wandelafstand vind je een lagere school, het gemeentelijk zwembad en tal van winkelmogelijkheden. Met het Nationale Park Hoge Kempen heb je bovendien kilometers wandelplezier op enkele stappen van je voordeur. Maasmechelen is een bruisende gemeente waar iedereen zich thuis voelt. Omgeven door groen en water is het de ideale woonplek om je kinderen groot te brengen en zelf ongestoord van het leven te genieten. Maasmechelen is de referentiegemeente in Limburg op vlak van recreatie-aanbod en ontspanning. Shop in Maasmechelen Village, wandel doorheen Het Nationale Park Hoge Kempen, fiets door de Heide of vaar de Zuid-Willemsvaart af …. Het is maar een greep van wat recreatief Maasmechelen te bieden heeft. -- Bouw je droomhuis naar eigen smaak De architectuur kies jij helemaal zelf! Als eigenaar heb je zelf de touwtjes in handen om je droomwoning te realiseren. Je beslist over de uitstraling en kiest je eigen aannemer. Ben je handig en wil je zelf aan de slag? Ook dat kan! Elk woonkavel is voorzien van een parkeerplaats onder een carport of garage. Verder houdt de realisatie van de verkaveling rekening met de privacy van alle inwoners: zo hebben de aangrenzende tuinen een diepte van maar liefst 10 meter. En absoluut voordeel: er is geen bouwverplichting. Een aankoop als appeltje voor de dorst of als investering voor de volgende generatie is dan ook absoluut geen probleem. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

430 31 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 86 18 88
Terrain à vendre Maasmechelen (RBG30986)
124 500 €

3630 Maasmechelen

LOT 10 (4A24CA) IN VERKAVELING 'T SAND TE MAASMECHELEN. Contacteer ons voor de verkavelings(bouw)voorschriften. -- t Sand in het groen. De realisatie van dit nieuwe woonproject start met de verkoop van 41 bouwgronden met oppervlaktes tussen 3 en 6 are. Je hebt de keuze uit diverse types percelen voor halfopen of open bebouwing. Deze nieuwe verkaveling legt de focus op een kwalitatieve groene aanleg. De parkzone in het midden van het project is maar liefst 3.000m2 groot en wordt dé ontmoetingsplek voor de nieuwe bewoners. Kinderen kunnen er ravotten en samen spelen in deze verkeersarme zone. De toegangsweg bevat zijdelingse parkeerplaatsen voor bezoekers die worden uitgevoerd in waterdoorlatende materialen. In de omgevingsplannen zijn wadi’s ingetekend als bufferbekken voor de opvang van regen zodat het water bij droogtemomenten teruggeven wordt aan de natuur. -- Ontdek jouw toekomstige thuis op een boogscheut van het mooiste Nationaal Park van Vlaanderen. De nieuwe verkaveling ’t Sand situeert zich tussen de Koning Albertlaan en de Joseph Smeetslaan te Maasmechelen, met een doorsteek voor voetgangers en fietsers naar de Tulpenstraat. Dit binnengebied grenst aan de oost- en westzijde aan bestaande residentiële woonwijken. Op wandelafstand vind je een lagere school, het gemeentelijk zwembad en tal van winkelmogelijkheden. Met het Nationale Park Hoge Kempen heb je bovendien kilometers wandelplezier op enkele stappen van je voordeur. Maasmechelen is een bruisende gemeente waar iedereen zich thuis voelt. Omgeven door groen en water is het de ideale woonplek om je kinderen groot te brengen en zelf ongestoord van het leven te genieten. Maasmechelen is de referentiegemeente in Limburg op vlak van recreatie-aanbod en ontspanning. Shop in Maasmechelen Village, wandel doorheen Het Nationale Park Hoge Kempen, fiets door de Heide of vaar de Zuid-Willemsvaart af …. Het is maar een greep van wat recreatief Maasmechelen te bieden heeft. -- Bouw je droomhuis naar eigen smaak De architectuur kies jij helemaal zelf! Als eigenaar heb je zelf de touwtjes in handen om je droomwoning te realiseren. Je beslist over de uitstraling en kiest je eigen aannemer. Ben je handig en wil je zelf aan de slag? Ook dat kan! Elk woonkavel is voorzien van een parkeerplaats onder een carport of garage. Verder houdt de realisatie van de verkaveling rekening met de privacy van alle inwoners: zo hebben de aangrenzende tuinen een diepte van maar liefst 10 meter. En absoluut voordeel: er is geen bouwverplichting. Een aankoop als appeltje voor de dorst of als investering voor de volgende generatie is dan ook absoluut geen probleem. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

424 30 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 86 18 88
Terrain à vendre Maasmechelen (RBG30985)
126 500 €

3630 Maasmechelen

LOT 21 (4A30CA) IN VERKAVELING 'T SAND TE MAASMECHELEN. Contacteer ons voor de verkavelings(bouw)voorschriften. -- t Sand in het groen. De realisatie van dit nieuwe woonproject start met de verkoop van 41 bouwgronden met oppervlaktes tussen 3 en 6 are. Je hebt de keuze uit diverse types percelen voor halfopen of open bebouwing. Deze nieuwe verkaveling legt de focus op een kwalitatieve groene aanleg. De parkzone in het midden van het project is maar liefst 3.000m2 groot en wordt dé ontmoetingsplek voor de nieuwe bewoners. Kinderen kunnen er ravotten en samen spelen in deze verkeersarme zone. De toegangsweg bevat zijdelingse parkeerplaatsen voor bezoekers die worden uitgevoerd in waterdoorlatende materialen. In de omgevingsplannen zijn wadi’s ingetekend als bufferbekken voor de opvang van regen zodat het water bij droogtemomenten teruggeven wordt aan de natuur. -- Ontdek jouw toekomstige thuis op een boogscheut van het mooiste Nationaal Park van Vlaanderen. De nieuwe verkaveling ’t Sand situeert zich tussen de Koning Albertlaan en de Joseph Smeetslaan te Maasmechelen, met een doorsteek voor voetgangers en fietsers naar de Tulpenstraat. Dit binnengebied grenst aan de oost- en westzijde aan bestaande residentiële woonwijken. Op wandelafstand vind je een lagere school, het gemeentelijk zwembad en tal van winkelmogelijkheden. Met het Nationale Park Hoge Kempen heb je bovendien kilometers wandelplezier op enkele stappen van je voordeur. Maasmechelen is een bruisende gemeente waar iedereen zich thuis voelt. Omgeven door groen en water is het de ideale woonplek om je kinderen groot te brengen en zelf ongestoord van het leven te genieten. Maasmechelen is de referentiegemeente in Limburg op vlak van recreatie-aanbod en ontspanning. Shop in Maasmechelen Village, wandel doorheen Het Nationale Park Hoge Kempen, fiets door de Heide of vaar de Zuid-Willemsvaart af …. Het is maar een greep van wat recreatief Maasmechelen te bieden heeft. -- Bouw je droomhuis naar eigen smaak De architectuur kies jij helemaal zelf! Als eigenaar heb je zelf de touwtjes in handen om je droomwoning te realiseren. Je beslist over de uitstraling en kiest je eigen aannemer. Ben je handig en wil je zelf aan de slag? Ook dat kan! Elk woonkavel is voorzien van een parkeerplaats onder een carport of garage. Verder houdt de realisatie van de verkaveling rekening met de privacy van alle inwoners: zo hebben de aangrenzende tuinen een diepte van maar liefst 10 meter. En absoluut voordeel: er is geen bouwverplichting. Een aankoop als appeltje voor de dorst of als investering voor de volgende generatie is dan ook absoluut geen probleem. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

430 31 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 86 18 88
Terrain à vendre Maasmechelen (RBG30982)
128 500 €

3630 Maasmechelen

LOT 4 (4A66CA) IN VERKAVELING 'T SAND TE MAASMECHELEN. Contacteer ons voor de verkavelings(bouw)voorschriften. -- t Sand in het groen. De realisatie van dit nieuwe woonproject start met de verkoop van 41 bouwgronden met oppervlaktes tussen 3 en 6 are. Je hebt de keuze uit diverse types percelen voor halfopen of open bebouwing. Deze nieuwe verkaveling legt de focus op een kwalitatieve groene aanleg. De parkzone in het midden van het project is maar liefst 3.000m2 groot en wordt dé ontmoetingsplek voor de nieuwe bewoners. Kinderen kunnen er ravotten en samen spelen in deze verkeersarme zone. De toegangsweg bevat zijdelingse parkeerplaatsen voor bezoekers die worden uitgevoerd in waterdoorlatende materialen. In de omgevingsplannen zijn wadi’s ingetekend als bufferbekken voor de opvang van regen zodat het water bij droogtemomenten teruggeven wordt aan de natuur. -- Ontdek jouw toekomstige thuis op een boogscheut van het mooiste Nationaal Park van Vlaanderen. De nieuwe verkaveling ’t Sand situeert zich tussen de Koning Albertlaan en de Joseph Smeetslaan te Maasmechelen, met een doorsteek voor voetgangers en fietsers naar de Tulpenstraat. Dit binnengebied grenst aan de oost- en westzijde aan bestaande residentiële woonwijken. Op wandelafstand vind je een lagere school, het gemeentelijk zwembad en tal van winkelmogelijkheden. Met het Nationale Park Hoge Kempen heb je bovendien kilometers wandelplezier op enkele stappen van je voordeur. Maasmechelen is een bruisende gemeente waar iedereen zich thuis voelt. Omgeven door groen en water is het de ideale woonplek om je kinderen groot te brengen en zelf ongestoord van het leven te genieten. Maasmechelen is de referentiegemeente in Limburg op vlak van recreatie-aanbod en ontspanning. Shop in Maasmechelen Village, wandel doorheen Het Nationale Park Hoge Kempen, fiets door de Heide of vaar de Zuid-Willemsvaart af …. Het is maar een greep van wat recreatief Maasmechelen te bieden heeft. -- Bouw je droomhuis naar eigen smaak De architectuur kies jij helemaal zelf! Als eigenaar heb je zelf de touwtjes in handen om je droomwoning te realiseren. Je beslist over de uitstraling en kiest je eigen aannemer. Ben je handig en wil je zelf aan de slag? Ook dat kan! Elk woonkavel is voorzien van een parkeerplaats onder een carport of garage. Verder houdt de realisatie van de verkaveling rekening met de privacy van alle inwoners: zo hebben de aangrenzende tuinen een diepte van maar liefst 10 meter. En absoluut voordeel: er is geen bouwverplichting. Een aankoop als appeltje voor de dorst of als investering voor de volgende generatie is dan ook absoluut geen probleem. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

466 33 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 86 18 88

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Maasmechelen (3630) + Localités.

Terrain à vendre Rekem (RBH77620)
Prix sur demande

3621 Rekem

LAATSTE PERCEEL BOUWGROND VAN 21A49CA VOOR EXCLUSIEVE MODERNE VILLABOUW GELEGEN IN HET IDYLLISCHE OUD-REKEM. LIGGING De deelgemeente Oud-Rekem (B), als onderdeel van de gemeente Lanaken, werd uitgeroepen tot ‘Het mooiste dorp van Vlaanderen’. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d’Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken de omgeving een mooie uitvalsbasis om in alle rust te komen genieten of om af te schakelen. Ideaal voor een gezin met kinderen, levensbestedinge woning of als tweede verblijf! Hier ligt het laatste perceel bouwgrond van 21a 49ca (2.149 m²). Het is geschikt voor een riante open bebouwing met 2 volwaardige bouwlagen plus kelder/garage onder de villa. Realisatie van een zwembad is mogelijk. MOGELIJKHEID OM SAMEN TE WERKEN MET EXCLUSIEVE VILLABOUWER VLASSAK-VERHULST. De getoonde villa is slechts één projectie volgens de bouwvoorschriften. U bouwt volgens uw eigen budget, wensen en smaak. TROEVEN - Uitzonderlijk groot perceel. - Gelegen nabij belangrijke uitvalswegen. - Gelegen in het mooiste 'dorpje' van Vlaanderen: Oud-Rekem. - Zwembad mogelijk. - Geen bouwvergunning en geen bouwverplichting. OVERZICHT VERKAVELINGSVOORSCHRIFTEN - De hoofdbestemming is wonen: d.w.z. dat wonen minimaal 50% van de bestemming van de gehele projectzone moet bedragen. - Nevenbestemming: huisnijverheden, diensten, kantoren en vrije beroepen. Deze functies mogen maximum 50% van de bestemming van de gehele projectzone bedragen. - Bouwvorm: open bebouwing. - Bouwdiepte: maximaal 22 meter. - Bouwbreedte: maximaal 15 meter. - Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen. ° Bouwlijn kavel 2: 13,00 meter t.o.v. as van de straat (7,00 meter t.o.v. perceelsgrens). ° Maximale afstand van de zijgevels t.o.v. perceelsgrens: afhankelijk van de kavel variërend van 4 meter tot 8 meter.. De verkavelingsvoorschriften kunnen gedownload worden via onderhavige advertentie op ### EXTRA INFORMATIE De omgeving wordt beheerd door een syndicus. De kosten hiervoor bedragen ca. 255,00 EUR per jaar ten titel van onderhoud domein, erfgoedpremie, lidgeld monumentenwacht, verzekering, bankkosten, diverse werken, beheer syndicus, etc... Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

2149 80 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 86 18 88
15 000 €

3650 Lanklaar

Grand terrain à vendre de 2 291 m². Parcelle idéale pour les animaux. Le terrain est situé dans une zone d'extension résidentielle. Cela ne peut pas être construit sur cette base pour le moment. Dimensions : - Largeur 1:15 ,50 mm - Largeur 2:17 ,40 mm - Longueur 1:150 m - Longueur 2:142,50 m En savoir plus ?

2291
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 56 76 78