Huis te koop - Ceglie Messapica (Italië)

33 zoekertjes (1 - 20)
Huis te koop Ceglie Messapica (RBJ24948)
195 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken:Woonoppervlakte: 205 m²Perceeloppervlakte: 8.500 m²Staat: gedeeltelijk te restaurerenSlaapkamers: 4Badkamers: 2BalkonOpen haardVerwarmingssysteemAlarmsysteem met aansluiting naar een beveiligingsbedrijfTe koop op het prachtige platteland van de gemeente Ceglie Messapica, in een panoramisch en bewoond gebied op slechts 2 kilometer van het stadscentrum, villa in goede staat op twee verdiepingen met groot terras en olijfgaard van ongeveer 8.500 m².Intern vinden we op de begane grond een grote woonkamer, keuken, complete badkamer en op de bovenverdieping, verbonden door een interne trap, bevinden zich de vier slaapkamers plus een hal en nog een complete badkamer.Het huis heeft een schuin dak en is voorzien van een waterreservoir en een wateraansluiting op het waterleidingsbedrijf.Afstanden:Ceglie Messapica: 2 kmOstuni: 16 kmCisternino: 20 kmMartina Franca: 18 kmAdriatische Zee: 25 kmInternationale luchthaven Brindisi: 58 kmInternationale luchthaven van Bari: 110 km Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 205 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBJ44236)
115 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken:Woonoppervlakte: 90 m²Slaapkamers: 1Badkamers: 2BalkonTe koop op korte afstand van het prachtige historische centrum van Ceglie Messapica in de mooie 19de-eeuwse wijk en op slechts een paar honderd meter van Piazza Plebiscito en het middeleeuwse kasteel, vrijstaand huis met typische stergewelven. Het huis bestaat uit een grote woonkamer met alkoof (plaats voor een bed), keuken, slaapkamer met balkon en uitzicht op een straatje, twee badkamers waarvan één met ligbad en een opslagruimte.Het huis is in goede staat, is voorzien van functionerende elektriciteit- en waterleidingsystemen die voldoen aan de huidige wetgeving en een boiler (methaan).Afstanden:Ceglie Messapica – historisch centrum: 450 meterOstuni: 13 kmAdriatische Zee: 20 kmInternationale luchthaven Brindisi: 50 kmInternationale luchthaven van Bari: 107 kmHet huis is ideaal als vakantiehuis, maar ook voor permanente bewoning. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 90 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI71660)
350 000 €

72013 Ceglie Messapica

Grote kamers, hoge plafonds, dikke muren en historische afwerkingen zijn slechts enkele van de kenmerken die op het eerste opvallen en een tijdloos verhaal vertellen.Een schoonheid die de mode niet volgt, maar die het gevoel van schoonheid uitstraalt dat tijdloos is geworden, waarbij de stijl wordt gedicteerd door ruimtes en omgevingen die tot een vervlogen tijdperk behoren.De woning is omgeven door een perceel van ongeveer 6.119 m² en begroeid met pijnbomen en olijfbomen; het wordt begrensd door de typische oude droge stenen muren. De woning is toegankelijk via een oprit geflankeerd door het land en droge stenen muren. Een groot en karakteristiek plein karakteriseert de entree van het pand.Het huis is gelegen aan de rand van het perceel, een typische locatie voor landelijke huizen om maximale agrarische exploitatie van het land mogelijk te maken. De woning, opgetrokken in steen, heeft een oppervlakte van in totaal ongeveer 199 m², exclusief de onoverdekte oppervlakten, meet de woning 181 m² en herbergt een woon- en ontvangstruimte met open haard, een keuken en eetkamer met open haard, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Alle kamers hebben ster- of tongewelven.In de tuin is er een handige parkeerplaats en een oude citrusboomgaard. Er bestaat de mogelijkheid om een vergunning aan te vragen voor de aanleg van een zwembad van maximaal 40 m².Een historisch huis heeft, naast zijn charme, de kracht om een ​​ver verleden, maar altijd aanwezig is in onze herinneringen, nieuw leven in te blazen, en een stukje geschiedenis met zich mee te brengen.Deze woning is de ideale keuze voor wie op zoek is naar:De rust van het Apulische platteland;Een oud en charmant pand;Een woning waar inkomsten uit kunnen worden gegenereerd met zomerverhuur. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 181 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI66319)
75 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken :Woonoppervlakte: 75 m²Perceeloppervlakte: 16.500 m²Kamers: 3Badkamer: 1Locatie: plattelandStaat: te restaurerenHoutovenOpen haardTe koop op het platteland van Ceglie Messapica een prachtige woonboerderij bestaande uit drie kamers en badkamer met een houtoven en een open haard binnen. In de eeuwenoude olijfgaard van ongeveer 16.500 m², welke volledig begrensd wordt door de typische droge stenen muren, vinden we een antieke trullo welke te restaureren is. De woning is gelegen in een residentiële en toeristische wijk.Er bestaat de mogelijkheid om een vergunning aan te vragen voor de renovatie van de trullo, eventuele uitbreiding van het bestaande gebouw en de aanleg van een zwembad van 40 m².Afstanden:Ceglie Messapica - stad: 4 kmCeglie Messapica - historisch centrum: 7 kmOstuni - historisch centrum: 17 kmSan Michele Salentino: 11 kmVilla Castelli: 11 kmAdriatische Zee: 25 kmIonische Zee: 40 kmInternationale luchthaven Brindisi: 52 kmInternationale luchthaven Bari: 116 km Meer weten?

75
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI21661)
1 250 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken:Woonoppervlakte: 200 m²Perceeloppervlakte: 16.000 m²Slaapkamers: 3Badkamers: 3Conditie: volledig gerenoveerd / zeer goede staatOpen haardVerwarmingAirconditioningPrachtig trullocomplex met zwembad ondergedompeld in een oase van eeuwenoude olijfbomen, in het hart van de Valle d’Itria, op het platteland van Ceglie Messapica.De trulli, waarvan de oorsprong dateert uit 1600, werd in 2013 uitgebouwd en gerenoveerd. De renovatie werd met veel aandacht en zorg voor details uitgevoerd door oud en modern, steen en kalk harmonieus te combineren.Het elegante interieur met airconditioning combineert traditionele architectonische kenmerken en designruimtes, terwijl het historische karakter van het pand behouden is gebleven.Het huis heeft de typische puntige koepels van de trulli, intern zichtbare stenen muren, waar zich een loungeruimte met open haard bevindt die leidt naar een eetkamer die toegang geeft tot de keuken. Een prachtig gevoel van licht, gekenmerkt door grote en lichte moderne ruimtes, karakteriseert het slaapgedeelte, met zijn grote ramen en kubusvormige gemetselde plafonds die een effect van continuïteit tussen oud en modern geven. Luxe en ontspanning zijn de terugkerende thema's. Drie luxe slaapkamers zijn ontworpen om comfort te creeёren en zijn voorzien van tweepersoonsbedden en complete badkamers. De drie goed ingerichte badkamers, ontworpen om te voldoen aan de persoonlijke behoeften van de huidige eigenaar en van de verschillende gasten, zijn voorzien van ingebouwde kasten en een dubbele wastafel voor de hoofdslaapkamer en compleet met alle accessoires.Een groot veranda met een goed uitgeruste keuken met externe stenen barbecue, evenals een eethoek in de openlucht, kenmerken het buitenterras. Op het circa 16.000 m² grote perceel bevindt zich het prachtige zwembad. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 200 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBG93743)
570 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken :Perceeloppervlakte: 10.000 m²Slaapkamers: 3Badkamers: 3HoutovenVerwarming met thermohaardOp het platteland van Ceglie Messapica, een gerenoveerd complex van trulli en lamia met de mogelijkheid om een vergunning aan te vragen voor de aanleg van een zwembad van 40 m².De woning is momenteel verdeeld in drie wooneenheden:De eerste unit bestaat uit een woongedeelte, eetgedeelte, volledig ingerichte ingebouwde keuken, een slaapkamer met badkamer, hier bevindt zich de thermohaardDe tweede unit bestaat uit een slaapkamer met een eigen badkamerDe derde unit, een lamia, bestaat uit een grote slaapkamer met een gewelfd plafond, een slaapkamer en een badkamerExtern is er een opslagruimte, voorzien van een houtoven en een technische ruimte. Het perceel meet ongeveer 1 hectare en is beplant met olijfbomen en fruitbomen.Het pand is voorzien van een waterreservoir, septic tanksysteem type IMHOFF, aansluiting op het elektriciteitsnet en een groot plein geheel in natuursteen waar auto's geparkeerd kunnen worden.Afstanden:Ceglie Messapica: 4 kmOstuni: 14 kmCisternino: 14 kmMartina Franca: 16 kmAdriatische Zee: 24 kmInternationale luchthaven Brindisi: 52 kmInternationale luchthaven Bari: 105 km Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI61246)
78 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken:Oppervlakte trullo: 45 m²Perceeloppervlakte: 12.500 m²Antieke open haardTussen de steden Ostuni en Ceglie Messapica bieden wij authentieke trullo te koop een aan, welke deels gerestaureerd is door deskundige arbeiders. De trullo heeft 5 koepels met een antieke open haard en de originele natuursteen is zichtbaar.De trullo is omgeven door een prachtige eeuwenoude olijfgaard en gemengde fruitboomgaard, omzoomd door typische droge stenen muren. Er is een waterreservoir aanwezig en aansluiting op de elektriciteitsvoorziening.Er bestaat de mogelijkheid om een ​​vergunning aan te vragen voor een uitbreidingsproject met eventueel zwembad (maximaal 40 m²). De trullo vereist elektrische, water- en rioleringssystemen en afwerkingen.De trullo is gelegen op een strategische positie op circa 15 kilometer van de beroemde "Witte Stad" Ostuni, de Adriatische Zee en de internationale luchthaven van Brindisi.Afstanden:Ceglie Messapica: 9 kmSan Michele Salentino: 5½ kmOstuni: 15 kmAdriatische Zee: 23 kmInternationale luchthaven Brindisi: 49 kmInternationale luchthaven van Bari: 112 km Meer weten?

45
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI49246)
150 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken:Woonoppervlakte: 120 m²Verdieping: tweede verdiepingConditie: goede staatSlaapkamers: 3Badkamers: 2BalkonsAirconditioningVerwarmingssysteemEnergieprestatiecertificaat: G (125 kWh/m²)Te koop in Ceglie Messapica, elegant gemeubileerd appartement, gelegen op de tweede verdieping van een gebouw (zonder lift) in uitstekende structurele staat, buitentrap, geen condominiumkosten, lichtinval van drie zijden.Intern is het appartement samengesteld uit een grote woonkamer, hal, keuken, drie slaapkamers, twee badkamers en balkons. Airconditioning in de woonkamer en tweepersoonsslaapkamer, mooie afwerking. Er bestaat de mogelijkheid om de eronder gelegen garage aan te kopen. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.Het appartement is gelegen in een zeer rustige woonwijk welke is voorzien van alle voorzieningen en met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.Afstanden:Bar: 100 meterApotheek: 160 meterSupermarkt: 370 meterRestaurant: 210 meterHistorisch centrum Ceglie Messapica: 1,4 kmOstuni: 12 kmMartina Franca: 19 kmCisternino: 19 kmAdriatische Zee: 20 kmInternationale luchthaven Brindisi: 49 kmInternationale luchthaven van Bari: 113 km Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 120 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI44197)
420 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken:Woonoppervlakte: 100 m²Perceeloppervlakte: 5.400 m²Slaapkamers: 2Badkamer: 1Status: moet deels worden afgewerktGoedgekeurd bouwproject voor een zwembad van 40 m²Te koop, een trullo die zorgvuldig is gerenoveerd door gespecialiseerde arbeiders, uitgebouwd met een woondeel met een typisch tongewelfd plafond en omringende spouwmuur, intern samengesteld uit een woonkamer, keuken, badkamer, technische ruimte en twee slaapkamers. Alle voorzieningen zijn aanwezig: water, riolering, gas en elektrische voorzieningen.Er is een goedgekeurd bouwproject aanwezig voor de aanleg van een zwembad van 40 m². Het panoramische perceel met intern de typische droge stenen muren is beplant met een prachtig dennenbos en een verschillende fruitbomen. Het pand vereist afwerking en voltooiing van de systemen.De woning is gelegen op een prachtige plek met een fantastisch panoramisch uitzicht over de hele stad Ceglie Messapica en het omringende landschap dat reikt tot aan de prachtige Adriatische Zee.Afstanden:Ceglie Messapica: 2 kmOstuni: 13 kmCisternino: 20 kmAdriatische Zee: 21 kmInternationale luchthaven Brindisi: 55 kmInternationale luchthaven van Bari: 108 km Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBH12374)
90 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken:Woonoppervlakte: 150 m²Perceeloppervlakte: 568 m²Slaapkamers: 2Badkamer: 1VerwarmingssysteemThermohaardAirconditioningDe villa ligt op slechts enkele kilometers van het stadje Ceglie Messapica. De villa meet ongeveer 150 m² met een veranda aan de voorkant en een panoramisch terras.De villa bestaat uit een gezellige en charmante woonkamer, een tweede grote en lichte woonkamer, grote keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een hal.De villa is voorzien van verwarming aangedreven door zowel een thermo-open haard als LPG en airconditioning. De keuken is uitgerust met een elektrische oven, koelkast, wasbak en bovenkasten. Alle deuren en ramen zijn in goede staat, met name de externe ramen en deuren welke voorzien zijn van horren, ijzeren traliewerk en de buitendeur is van ijzer. De villa is zeer licht en geniet van een optimale luchtcirculatie. Het terras aan de voorkant van de villa is panoramisch en de veranda kijkt uit op het binnenplein.Afstanden:Ceglie Messapica: 3 kmOstuni: 14 kmSan Michele Salentino: 15 kmFrancavilla Fontana: 18 kmMartina Franca: 16 kmCisternino: 18 kmAdriatische Zee – Villanova: 23 kmBrindisi internationale luchthaven: 47 km Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 150 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI33034)
780 000 €

72013 Ceglie Messapica

Apulia Exclusive Houses biedt te koop aan een trullo met een goedgekeurd project dat afgebouwd zal worden opgeleverd op het platteland van Ceglie Messapica. Het object bestaat uit een trullo van 4 kegels met aangrenzende lamia en een terrein van ongeveer 2 hectare met olijfbomen en diverse fruitbomen. Het project omvat de creatie van een uitbreiding en renovatie van de bestaande trullo met de creatie van 3 slaapkamers, 3 badkamers, een woonkamer/keuken en een opslagruimte/garage. Buiten is er een zwembad van 40 m² en veranda's. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 150 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI27417)
220 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken:Woonoppervlakte: 140 m²Perceeloppervlakte: 40.000 m²Kamers: 4Badkamer: 1Staat: te restaurerenGarageArtesische waterputOpen haardenBalkonEnergieprestatiecertificaat: G (125 kWh/m² jaar)Te koop in het prachtige landschap van Ceglie Messapica, een gedeelte van een oude masseria (boerderij) op twee verdiepingen op een perceel van ongeveer 4 hectare, voornamelijk met olijfgaarden begroeid, uitgerust met een irrigatiesysteem gevoed door een geboorde artesische waterput.Intern worden de kamers, gebouwd uit steen, gekenmerkt door gewelfde plafonds met ster- en tongewelven. Het gehele gebouw verkeert in goede staat, maar heeft een conservatieve restauratie nodig, aansluiting op de elektriciteitsvoorziening in driefasige modus, tanks voor wateropslag, gasverwarming en open haarden.Het pand is gemakkelijk bereikbaar vanaf de provinciale weg die Ceglie Messapica met San Michele Salentino verbindt, op slechts 3½ kilometer afstand van het plaatsje Ceglie Messapica en op circa 15 kilometer van Ostuni en iets meer (ongeveer 20 kilometer) van de Adriatische Zee. De internationale luchthaven van Salento in Brindisi is gemakkelijk te bereiken in ongeveer 30 – 35 minuten met de auto. Meer weten?

140
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI27415)
385 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken:Woonoppervlakte: 420 m²Perceeloppervlakte: 25.000 m²Kamers: 15Badkamers: 2Open haardStatus: te restaurerenTerrasGarageEnergieprestatiecertificaat: GTe koop in het prachtige landschap van Ceglie Messapica en ongeveer 15 kilometer van de beroemde "Witte Stad" Ostuni, een historische masseria (boerderij) op twee verdiepingen op een perceel van ongeveer 25.000 m². Er bestaat de mogelijkheid om tevens het andere gedeelte van de masseria met een woonoppervlakte van circa 140 m² en met een perceel circa 40.000 m² aan te kopen (referentienummer 5612).De masseria is verdeeld over twee verdiepingen en bestaat uit 15 kamers plus 2 badkamers. De boerderij heeft een volledige renovatie nodig. Het perceel is beplant met olijfbomen en fruitbomen en een gedeelte is akkerland.De authentieke structuur met typische gewelven heeft een extra opslagruimte en een trullo met één koepel. De masseria is gelegen op een strategische positie tussen de Valle d'Itria en Salento, ongeveer 20 kilometer van de prachtige stranden van de Adriatische Zee, ongeveer 40 kilometer van de stranden van de Ionische Zee en de internationale luchthaven van Brindisi ligt op ongeveer 35 kilometer afstand. Het charmante centrum van Ceglie Messapica ligt op ongeveer 3½ kilometer afstand. Authentiek pand erkend als historische masseria. Meer weten?

420
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI17538)
950 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken:Woonoppervlakte: 180 m²Perceeloppervlakte: 19.000 m²Slaapkamers: 4Badkamers: 5 (één externe badkamer, 4 in het huis)Keukens: 2Open haardGeboorde artesische waterputAirconditioningOverloopzwembadTe koop op het prachtige platteland van Ceglie Messapica in een dominante positie een antieke structuur bestaande uit authentieke trulli en lamia’s gerenoveerd door deskundige lokale arbeiders met gebruik van hoogwaardige afwerkingen die op een prachtig perceel van circa 19.000 m² ligt, ondergedompeld in de olijfbomen en in de prachtige kleuren van het mediterrane struikgewas. De infinity pool, de overdekte buitenruimtes, de buitenkeuken gecreëerd in een eeuwenoude binnentuin en de aandacht voor detail maken het verschil.Het pand is van alle gemakken voorzien en heeft een geboorde artesische waterput. Intern bestaat het huis uit 4 grote slaapkamers, 4 badkamers plus één externe badkamer, een woonkamer met open haard, twee keukens en nog een woonkamer in de trullo.De woning is gelegen op een dominante positie, in een toeristisch gebied en ligt op slechts een paar kilometer van de stad Ceglie Messapica, honderden meters van prestigieuze toeristische accommodaties, bijna op gelijke afstand tussen de twee zeeën, de Ionische Zee en de dichtstbijzijnde Adriatische Zee, welke op slechts 27 kilometer ligt. De internationale luchthaven van Brindisi ligt op slechts 35 minuten rijden met de auto. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 180 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI13192)
610 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken:Woonoppervlakte: 200 m²Perceeloppervlakte: 9.000 m²Slaapkamers: 4Badkamers: 4Verwarmingssysteem met warmtepompenAirconditioningAlarmsysteemOpen haardZonnepanelen met accu'sOplaadstation voor elektrische auto'sWifiEnergieklasse: A4Prachtige villa, onlangs gerenoveerd, met aangrenzende trullo, gastenverblijf en zwembad, omgeven door eeuwenoude olijfbomen en fruitbomen, gelegen in de stilte van het Apulische platteland.Het pand met een totale woonoppervlakte van circa 200 m² is deels gerenoveerd en deels nieuw gebouwd en bestaat uit 2 slaapkamers waarvan één met badkamer en suite, een tweede badkamer, een keuken onder de veranda met schitterend uitzicht over de overdekt terras en het omliggende platteland, een woonkamer met open haard verbonden met de lamia die aansluit op de trullo, en waar de derde badkamer zich bevindt. De trullo kan gebruikt worden als vierde slaapkamer.Het gastenverblijf bestaat uit een open patio, met voorbereidingen voor een installatie van een tweede keuken, een slaapkamer met badkamer en een terras en grenst aan een ontspanningsruimte, het geheel is gebouwd met de typische droge stenen muren en entree met boog.Het zwembad van 4 x 10 meter heeft een groot zonneterras en een buitendouche met warm en koud water.Voor de patio vinden we een ruimte met een barbecue met stenen aanrechtblad en speciale gootsteen, een opslagruimte en een tweede buitendouche met warm en koud water. Langs het binnenplein vinden we de technische ruimte en de perfect werkende antieke oven.De veranda met grote schuifpui herbergt de inbouwkeuken met natuurstenen blad en witte inductiekookplaat. De badkamers zijn allemaal compleet en met douche en afvoer naar de nieuwe septic tank van het type IMHOFF. Er zijn twee waterreservoirs, een oude die is gerestaureerd en wordt gebruikt om regenwater op te vangen en die wordt gebruikt voor het doorspoelen van het toilet en een nieuw gebouwd waterrreservoir voor watertoevoer naar het huis.Het pand heeft betonnen binnenvloeren en de buitenvloeren in lokaal natuursteen, thermische aluminium deuren en ramen met dubbele beglazing, elektrische toegangspoort, verwarmingssysteem met warmtepompen en warm/koud ventilatorconvectoren, alarmsysteem aangesloten op een bewakingsmaatschappij, fotovoltaïsche panelen met accu's en elektrisch laadstation voor auto's en antenne voor wifi-verbinding.Uitstekende investering voor diegenen die een toeristische accommodatie willen starten. De woning wordt opgeleverd met het certificaat van bewoonbaarheid en valt in energieklasse A4.Bijbehorend perceel van ongeveer 9.000 m² met olijfbomen, amandelbomen en diverse soorten fruitbomen. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 200 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI13184)
80 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken:Woonoppervlakte: 55 m²Conditie: uitstekende staatSlaapkamer: 1Badkamer: 1AirconditioningIn de negentiende-eeuwse wijk in het centrum van Ceglie Messapica, prachtig dorpshuis op de begane grond met lichtinval van twee kanten, met de typische stergewelfde plafonds, stenen vloer, pelletkachel, airconditioning, gemeubileerd en gerenoveerd met hoogwaardige afwerkingen, dubbele beglazing plus horren en in uitstekende staat.Het huis bestaat het uit een grote woonkamer met keuken en alkoof met een bed, nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een inloopkast en een complete badkamer. Alle kamers hebben ramen.Uitstekende vastgoedinvestering. Ideaal als vakantiewoning voor eigen gebruik, maar ook voor de toeristische verhuur.Afstanden:Ceglie Messapica – historisch centrum: 750 meterOstuni: 12 kmCisternino: 18 kmMartina Franca: 17 kmAdriatische Zee: 21 kmBrindisi internationale luchthaven: 39 kmBari internationale luchthaven: 110 km Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 55 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI03384)
1 100 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken :Woonoppervlakte: 532 m²Tuinoppervlakte: 200 m²Bouwjaar: 2012Slaapkamers: 5Badkamers: 4Open haardVloerverwarmingAlarmsysteemZwembadGarage: 110 m²TerrasTe koop in Ceglie Messapica in een bewoond gebied een prachtige villa met panoramisch uitzicht en een klein zwembad voor privégebruik. De luxe villa, voorzien van hoogwaardige afwerkingen, heeft toegang vanaf twee gemeentelijke wegen, heeft een tuin en een groot betegeld plein met een overdekte veranda gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout.Intern bestaat de villa uit twee verdiepingen die worden gebruikt als woning, welke verbonden zijn door een interne trap. Boven vinden we een enorme woonkamer met een keuken gescheiden door een prachtige open haard, twee slaapkamers, een complete badkamer en een opslagruimte. Op de benedenverdieping zijn er nog drie slaapkamers met twee badkamers en een grote woonkamer, allemaal uitgerust met grote ramen met een panoramisch uitzicht over de Valle d’Itria en naburige steden, zowel intern als extern toegankelijk. In de kelderverdieping vinden we de garage van ongeveer 110 m² plus een verdere woonkamer met keuken, wasruimte en een complete badkamer voor nog eens 110 m² netto oppervlakte. Hoogwaardige afwerkingen, kostbare marmeren vloeren en parket, houten deuren, dubbele beglazing, whirlpools, vloerverwarming, verwarmde handdoekenrekken, fotovoltaïsch systeem, anti-inbraak systeem verbonden met beveiligingsmaatschappij, buitenzwembad en voorbereiding voor een externe keuken.Dominante en panoramische strategische positie.Afstanden:Ceglie Messapica - historisch centrum: 2 kmOstuni - historisch centrum: 11 kmAdriatische Zee: 20 kmIonische Zee: 42 kmInternationale luchthaven Brindisi: 49 kmInternationale luchthaven Bari: 111 km Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 532 5 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI03376)
390 000 €

72013 Ceglie Messapica

Belangrijkste kenmerken:Woonoppervlakte : 250 m²Perceeloppervlakte : 20.000 m²14 kamer-boerderij te restaurerenOm een ​​geweldig familielandgoed te creërenPerceel van 2 hectare met amandel- en olijfgaardenGoede locatieAparte grote trullo met één koepel25 minuten naar de zandstranden aan de Adriatische Zee5 minuten naar Ceglie Messapica15 minuten naar het charmante Cisternino20 minuten naar Martina Franca40 minuten naar de internationale luchthaven van Brindisi75 minuten naar de internationale luchthaven van BariDe benadering van dit geweldige pand maakt u vol verwachtingen: de oprijlaan volgen langs een grote amandelboomgaard met zo'n 150 bomen en de masseria kan om de hoek worden bekeken. Hier is het alsof de tijd honderden jaren heeft stilgestaan ​​en het gebouw, terwijl het oud en aan restauratie toe is, is enorm indrukwekkend in zijn authenticiteit.De hoofdingang brengt u naar de grote woonkamer met hoge dubbele stergewelfde plafonds. In totaal zijn er 14 extra kamers van verschillende afmetingen, vormen en functies die allemaal verbonden kunnen worden ​​met het hoofdgebouw. Er is ook één trullo met één hoge dakkoepel. De bruto oppervlakte bedraagt ​​circa 450 m² en de netto vloeroppervlakte 250 m² en het bijgebouw circa 40 m². Het gebouw kan ook worden uitgebreid als er extra woonruimte nodig zou zijn.Het perceel van meer dan twee hectare bestaat uit een deel amandelboomgaard, een deel olijfboomgaard en een derde deel een open veld en hier is het mogelijk om groenten te kweken of fruitbomen te planten.Vanaf de masseria zijn de stranden van de Adriatische Zee gemakkelijk te bereiken in ongeveer 25 minuten. Villanova is de dichtstbijzijnde badplaats. Torre Santa Sabina een beetje verder naar het zuiden is één van de leukste dorpjes aan zee. Aan de kustlijn liggen verschillende badplaatsen met veel stranden, restaurants en bars. Verder naar het zuiden ligt het prachtige natuurgebied Torre Guaceto. Het biedt een aantrekkelijke ontsnapping aan de drukke badplaatsen, aangezien u hier ongerepte stranden vindt en geen auto's zijn toegestaan. De parkeerplaats is bij het bezoekerscentrum en er worden georganiseerde natuurwandelingen, fietstochten en snorkeltrips georganiseerd.Het pand heeft het voordeel dat het zo dicht bij een interessant gebied van wereldbelang ligt - de prachtige "Witte Stad" Ostuni (12 km - 15 minuten), het charmante Cisternino (10 km - 10 minuten) en andere plaatsen zoals de grotten van Castellana Grotte, de archeologische opgravingen van het Romeinse Egnazia aan de Adriatische kust, de trulli van Alberobello – een UNESCO-werelderfgoed – de middeleeuwse stad Oria, de rijke barokke stad Martina Franca (16 km), het Zoo Safari Park van Fasano, de grotten van Polignano a Mare, Grottaglie beroemd om zijn keramiek en last but not least de beroemde barokke stad Lecce die het "Florence van het zuiden" wordt genoemd. Lecce is in ruim een ​​uur te bereiken en heeft talloze kerken en een grote rijkdom aan architectuur. In de stad is er ook het beroemde Romeinse amfitheater dat tijdens het zomerseizoen wordt gebruikt voor muziek- en toneelvoorstellingen in de open lucht. Lecce is een prachtige stad voor lange wandelingen, genietend van de fantastische sfeer, bars, buitenrestaurants en natuurlijk geweldige winkels. Meer weten?

250
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBI03370)
240 000 €

72013 Ceglie Messapica

Trullo met 4 koepels en aangebouwde boerenwoning in tufsteen, van ongeveer 120 m². De woning bestaat uit 2 zeer grote slaapkamers van respectievelijk 22 m² en 28 m², 1 badkamer en woonkamer met open haard/keuken met oven, vaatwasser en ingericht met mooie op maat gemaakte meubelen.De woning is voorzien van:AirconditioningAlarmsysteemElektriciteitWatervoorzieningArtesische waterputIrrigatiesysteem over het hele perceelVerwarming (biomassa)Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een ​​vergunning aan te vragen voor de bouw van een zwembad van 40 m².Het perceel meet 10.000 m² met olijfgaarden en fruitbomen. De woning is gelegen op het platteland van Ceglie Messapica, de hoofdstad van de gastronomie in Puglia. Het stadje is niet zo bekend als Ostuni, maar net zo interessant.Afstanden:Historisch centrum van Ceglie Messapica: 11 kmCentrum San Michele Salentino: 10 kmHistorische centrum van Ostuni: 17 kmCentrum Francavilla Fontana : 12 kmCentrum San Vito dei Normanni : 16 kmAdriatische kust: 25 kmInternationale luchthaven Brindisi: 50 kmInternationale luchthaven Bari: 116 km Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 120 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Ceglie Messapica (RBH99096)
74 000 €

72013 Ceglie Messapica

Kenmerken :Locatie: plattelandStaat: te restaurerenWoonoppervlakte: 60 m²Perceeloppervlakte: 6.500 m²Te koop op het platteland van Ceglie Messapica in de richting van Cisternino, een oude woonboerderij bestaande uit verschillende aangrenzende stenen lamia's die met elkaar zijn verbonden en omringd worden door olijfgaarden en verschillende fruitbomen.Het pand is te koop met een bouwvergunning voor volumetrische uitbreiding van 20% en voor de aanleg van een zwembad en een pergola.Uitstekende investering om een karakteristiek vakantiehuis te bouwen in één van de mooiste gebieden van Puglia tussen Ceglie Messapica, Cisternino en Ostuni.Afstanden:Ceglie Messapica: 4 kmOstuni: 13 kmCisternino: 16 kmAdriatische Zee: 20 kmInternationale luchthaven Brindisi: 40 kmInternationale luchthaven Bari: 105 km Meer weten?

60
contacteer
details
E-mail