Appartement te koop - Eigenbrakel

57 zoekertjes (1 - 20)

1420 Eigenbrakel

305 000 € - 536 000 €

EIGENBRAKEL – Ingebed op de site van het oud Koninklijk Lyceum bestaat het project “BELLECOUR” uit 3 gebouwen op een prachtige locatie middenin Eigenbrakel. De volledig hedendaagse en elegante residenties, met hun natuurstenen gevels, omvatten 98 APPARTEMENTEN (1 tot 3 slpk) tussen 68 en 168 m² evenals meerdere commerciële ruimtes. Elk luchtig en perfect afgewerkt appartement beschikt over een TERRAS en/of een TUIN, kelder. EPC B. Aankoop van kelder en parkeerplaats verplicht in extra. Verkoop van de grond onder registratierecht en van de constructie onder BTW stelsel. Te ontdekken bij L&P ! Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 83 - 144 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 19 14

1420 Eigenbrakel

476 200 € - 476 600 €

Fase 4 volledig uitverkocht! Bent u geïnteresseerd in fase 5? Neem contact op met onze medewerker, Benoit Bulthé, op ### of met het kantoor Immo Dussart Waterloo op ### Wij nodigen u uit om ons nieuwe modelappartement te ontdekken, ideaal gelegen in het hart van het Parc de l’Alliance, nabij het Parc du Paradis. Dit appartement is ontworpen om optimaal comfort en een uitzonderlijke levenskwaliteit te bieden. Gecertificeerd Q-Zen, passief met een EPB A+, het is uitgerust met vloerverwarming, ramen met drievoudige beglazing, halfmassief parket, zonnepanelen voor het verbruik van gemeenschappelijke delen, digitale conciërge. Mis deze unieke kans niet om de uitmuntendheid van ons project te ontdekken en uw plaats in fase 5 te reserveren. We verwelkomen u graag en beantwoorden al uw vragen! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 136 - 140 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 18 18

1420 Eigenbrakel

367 400 € - 599 000 €

Braine-l'Alleud - in de buurt van de Butte du Lion, ontdek dit uitzonderlijke project met hedendaagse architectuur. Het Parc du Lion ligt op een terrein van 2,5 hectare verrijkt met een vijver. Ideaal gelegen nabij winkels, scholen en een sportcentrum, biedt Gebouw D ruime en lichte appartementen en penthouses met 2 tot 3 slaapkamers, met grote terrassen met zicht op het park, evenals kelders en ondergrondse parking. Profiteer van de kwaliteitsafwerkingen: super uitgeruste keuken naar keuze, vloerverwarming, driedubbele aluminium kozijnen, groene daken, vegetatie op de gevels, VMC-systeem om lage energienormen te bereiken. Registratierecht op 12,5% op het grondaandeel en 21% voor de bouw. Voor meer informatie of om ons showappartement te bezoeken, contacteer onze medewerker Benoit op ### of op ### van Immo Dussart! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s) 1 unit(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 18 18

1420 Eigenbrakel

365 500 €

Braine-l'Alleud, ingezet in het Parc de l'Alliance, vlakbij het Parc du Paradis. Ontdek het Alliance-project. Dit project biedt ruime en lichte passieve appartementen (QZen gecertificeerd) met 2 tot 3 slaapkamers. Geniet van de kwaliteitsafwerkingen: super uitgeruste keuken naar keuze, vloerverwarming, aluminium kozijnen met driedubbel glas, 5-punts veiligheidsdeur, halfmassief parket (160 x 19 cm), fotovoltaïsche panelen voor het VMC-systeem, digitale conciërge, exterieur screens voor de zuid- en westgevel, automatische bewatering voor de hangende tuinen en begroeiing aan de gevel. Verplichte parkeerplaatsen en kelders tegen meerprijs: 2 slaapkamers: 1 inpandige parkeerplaats en een kelder. 3 slaapkamers: 2 inpandige parkeerplaatsen en een kelder. Verkoop onder BTW 21%. Voor meer informatie of om ons showappartement te bezoeken, contacteer onze medewerker Benoit op ### of op ### van Immo Dussart! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 104 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 18 18
285 000 €

1420 Eigenbrakel

We Invest Waterloo presenteert dit duplex appartement van 95 m² in het centrum van Eigenbrakel, op een steenworp afstand van het station, het stadscentrum en alle voorzieningen. Dit te renoveren appartement bestaat uit een woonkamer met balkon, een aparte keuken met bijkeuken, een slaapkamer van 14 m², een doucheruimte, een toilet en een berging. Op de eerste verdieping van het duplex bevindt zich een grote slaapkamer van 24 m² met een doucheruimte. De verkoop omvat ook een ondergrondse parkeerplaats en een kelder. Financieel gezien bedragen de maandelijkse lasten ongeveer €150/maand en de kadastrale inkomsten €1.321. Vanuit technisch oogpunt moet er rekening worden gehouden met de individuele Bulex gasgestookte ketel, de PVC ramen met dubbele beglazing, de klasse C EPB en de niet-conforme elektriciteit. Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging kunt u bellen naar ### of mailen naar ### . Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 94 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 319 46 46
535 000 €

1420 Eigenbrakel

Gelegen in Braine-l'Alleud, aan de grens van Waterloo, in het zeer gewilde en rustige wooncomplex Terra Nostra, bestaat dit nieuwe en moderne appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers uit: Een inkomhal, aparte toiletten, een op maat gemaakte vestiaire, een prachtig uitgeruste open keuken (Siemens apparatuur), een wasruimte, een eet-/woonkamer met een mooi op het zuidwesten gelegen terras (20m²). 2 slaapkamers, waaronder een ouderlijke slaapkamer met eigen badkamer, en een tweede doucheruimte in de nachthal. Hoogwaardige voorzieningen: semi-massief parket, kleedkamer in de ouderlijke slaapkamer, Siemens apparatuur, PEB A +. Gelegen op een terrein van meer dan 100 hectare, bevordert deze locatie ecologische en sociale ontwikkeling met een bos van 10.000 bomen geplant volgens de Miyawaki-methode, evenals boomgaarden en moestuinen. Het appartement moet worden aangevuld met 2 parkeerplaatsen (19 en 62) voor 50.000 € en een kelder voor 3.500 €. Voor meer informatie of om ons modelappartement te bezoeken, neem contact op met onze medewerker Benoît op ### of ### van Immo Dussart! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 128 20 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 18 18
436 150 €

1420 Eigenbrakel

Een succesvol gebouw waarmee je de laatst overgebleven eenheid kunt verwerven! Hedendaagse architectuur van hoge kwaliteit in een heldere, bosrijke omgeving. Geniet van alle comfort in een gebouw dat volledig geïsoleerd is volgens de huidige normen. Aan de rand van Braine-l'Alleud biedt het project "Le Parc du Cardinal" je een moderne woonervaring die je zal overtuigen door de kwaliteit van de afwerking. Een project op menselijke schaal in een kleinschalige mede-eigendom, de flats hebben allemaal royale, goed georiënteerde terrassen en/of privétuinen. Alle woningen beschikken ook over privéparkeerplaatsen en kelders (tegen betaling), evenals een overdekte fietsenstalling. De centra van Braine, Waterloo en Rhode zijn bereikbaar via het openbaar vervoer (bus, trein). Het nationale wegennet is ook vlakbij, via de E19. Voor natuurliefhebbers zijn het Zoniënwoud en het Bos van Halle gemakkelijk te bereiken vanaf het Parc du Cardinal. Er zijn talloze winkels binnen handbereik en verschillende grote supermarkten en scholen liggen binnen een straal van slechts een paar kilometer. Geprojecteerde EPB A/B. Verkoop onderworpen aan BTW. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 120 25 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 319 46 46
398 000 €

1420 Eigenbrakel

Gelegen in Braine-l'Alleud, vlakbij de Butte du Lion, in een groen park, bestaat dit appartement van 131 m² met 3 slaapkamers en 2 badkamers, met een terras op het zuidwesten, als volgt: Een ruime inkomhal met technische ruimte, apart toilet, een grote woonkamer met toegang tot een terras, en een volledig uitgeruste keuken met wasplaats. Het omvat ook 3 slaapkamers, waarvan een ouderlijke suite met een doucheruimte en toilet, en een badkamer voor de andere twee slaapkamers. Technische voorzieningen: Warmtepomp, Vloerverwarming, Driedubbel glas in thermogelakt aluminium, Energieprestatiecertificaat (EPC) categorie A. Beschikbaar bij ondertekening. Registratierecht van 12,5% op het aandeel van het terrein en 21% voor de constructie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerker Benoit Bulthé op ### van het Immo Dussart Waterloo-kantoor op ### 18! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 131 13 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 18 18
399 000 €

1420 Eigenbrakel

Braine-l'Alleud, aan de rand van Waterloo, in een groene omgeving dichtbij alle voorzieningen (Delhaize de Merbraine, apotheek, school Cardinal Mercier, openbaar vervoer, enz.). Dit nette esthetische project bestaat uit 3 kleine gebouwen met 31 lichte appartementen variërend van (1 tot 3 slaapkamers) 68m² tot 172m², allemaal met terrassen en/of tuinen. Profiteer van de kwaliteitsafwerkingen: superuitgeruste keuken naar keuze, halfmassief parket, aluminium kozijnen met thermische onderbreking, volledige thermische isolatie van de buitenmuren, evenals een dubbelstroom VMC-systeem. Project onder de wet van Breyne. Registratierechten aan 12,5% op het grondaandeel en 21% voor de constructie. Verplichte parkeerplaatsen en kelders tegen meerprijs: 1 slaapkamer: 1 inpandige parkeerplaats en een kelder - 2 en 3 slaapkamers: 2 inpandige parkeerplaatsen en een kelder. Verwachte EPB A. Neem voor meer informatie contact op met onze medewerker Benoit Bulthé op ### vanuit het kantoor van Immo Dussart Waterloo / ### 18! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 18 18
435 500 €

1420 Eigenbrakel

Braine-l'Alleud, ingezet in het Parc de l'Alliance, vlakbij het Parc du Paradis. Ontdek het Alliance-project. Dit project biedt ruime en lichte passieve appartementen (QZen gecertificeerd) met 2 tot 3 slaapkamers. Geniet van de kwaliteitsafwerkingen: super uitgeruste keuken naar keuze, vloerverwarming, aluminium kozijnen met driedubbel glas, 5-punts veiligheidsdeur, halfmassief parket (160 x 19 cm), fotovoltaïsche panelen voor het VMC-systeem, digitale conciërge, exterieur screens voor de zuid- en westgevel, automatische bewatering voor de hangende tuinen en begroeiing aan de gevel. Verplichte parkeerplaatsen en kelders tegen meerprijs: 2 slaapkamers: 1 inpandige parkeerplaats en een kelder. 3 slaapkamers: 2 inpandige parkeerplaatsen en een kelder. Verkoop onder BTW 21%. Voor meer informatie of om ons showappartement te bezoeken, contacteer onze medewerker Benoit op ### of op ### van Immo Dussart! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 18 18
332 500 €

1420 Eigenbrakel

Braine-l'Alleud, ingezet in het Parc de l'Alliance, vlakbij het Parc du Paradis. Ontdek het Alliance-project. Dit project biedt ruime en lichte passieve appartementen (QZen gecertificeerd) met 2 tot 3 slaapkamers. Geniet van de kwaliteitsafwerkingen: super uitgeruste keuken naar keuze, vloerverwarming, aluminium kozijnen met driedubbel glas, 5-punts veiligheidsdeur, halfmassief parket (160 x 19 cm), fotovoltaïsche panelen voor het VMC-systeem, digitale conciërge, exterieur screens voor de zuid- en westgevel, automatische bewatering voor de hangende tuinen en begroeiing aan de gevel. Verplichte parkeerplaatsen en kelders tegen meerprijs: 2 slaapkamers: 1 inpandige parkeerplaats en een kelder. 3 slaapkamers: 2 inpandige parkeerplaatsen en een kelder. Verkoop onder BTW 21%. Voor meer informatie of om ons showappartement te bezoeken, contacteer onze medewerker Benoit op ### of op ### van Immo Dussart! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 18 18
  Eigenbrakel (VBB39298)

1420 Eigenbrakel

296 000 € - 713 000 €

IMMO MDi vous présente "BELLECOUR", un projet immobilier unique en son genre, implanté en plein cœur de Braine-l’Alleud. La "Résidence Bellecour" est un projet ambitieux, alliant modernité et élégance. Composée de 3 bâtiments à l’architecture contemporaine, elle offre 98 appartements allant de 1 à 3 chambres, dont 12 penthouses d'exception, ainsi que divers commerces au rez-de-chaussée. Ce projet est le seul de cette envergure à bénéficier d'un emplacement aussi central. La résidence offre une tranquillité grâce à ses facilités piétonnières et ses espaces verts, tout en étant dynamique grâce à sa proximité avec de nombreux commerces et activités du centre-ville de Braine-l’Alleud. À seulement 20 km de Bruxelles, la "Résidence Bellecour" est idéalement située à 300 mètres de la gare et des transports en commun, et les grands axes autoroutiers sont accessibles en moins de 10 minutes. La livraison est prévue pour le dernier trimestre 2024. Pour obtenir plus de renseignements, organiser une visite du chantier ou de l'appartement témoin, contactez Didier au ### ou par email à ### . Vous souhaitez vendre ou louer votre bien ? Contactez-nous au ### pour une estimation sans engagement. Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 78 - 149 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 353 24 30

1428 Lillois-Witterzée

260 000 € - 443 000 €

Dans le charmant village de Lillois, entre Nivelles et Braine-l’Alleud, le projet « Vert Coucou » se compose de 13 appartements avec terrasse, de 1 à 3 chambres et de 2 maisons 3 façades, de 4ch. avec combles aménageables. Toutes les unités bénéficient d’excellentes performances énergétiques (PEB A) et de finitions complètes et personnalisables (cuisine, revêtements sols, sanitaires, …). Meer weten?

1 - 4 Slaapkamer(s) 58 - 241 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 10 42 01 42
  Eigenbrakel (VBB27206)

1420 Eigenbrakel

465 600 € - 503 000 €

Braine-l’Alleud – in de buurt van de Butte du Lion, ontdek dit uitzonderlijke project met hedendaagse architectuur. Het Parc du Lion ligt op een terrein van 2,5 hectare verrijkt met een vijver. Ideaal gelegen nabij winkels, scholen en sportcentra, biedt dit project ruime en lichte appartementen en appartement-villa's met 2 tot 3 slaapkamers, met grote terrassen met uitzicht op het park. Profiteer van de kwaliteitsafwerkingen: super uitgeruste keuken naar keuze, vloerverwarming, driedubbele aluminium kozijnen, groene daken, begroeiing op de gevels, VMC-systeem om te voldoen aan lage-energienormen. Registratierecht op 12,5% op het grondaandeel en 21% op de bouw. Voor meer informatie of om ons showappartement te bezoeken, contacteer onze medewerker Benoit op ### of op ### van Immo Dussart! Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 150 - 197 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 18 18
  Eigenbrakel (VBB03954)

1420 Eigenbrakel

322 000 € - 500 000 €

EIGENBRAKEL – Ingebed op de site van het oud Koninklijk Lyceum bestaat het project “BELLECOUR” uit 3 gebouwen op een prachtige locatie middenin Eigenbrakel. De volledig hedendaagse en elegante residenties, met hun natuurstenen gevels, omvatten 98 APPARTEMENTEN (1 tot 3 slpk) tussen 68 en 168 m² evenals meerdere commerciële ruimtes. Elk luchtig en perfect afgewerkt appartement beschikt over een TERRAS en/of een TUIN, kelder. EPC B. Aankoop van kelder en parkeerplaats verplicht in extra. Verkoop van de grond onder registratierecht en van de constructie onder BTW stelsel. Te ontdekken bij L&P ! Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 78 - 123 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 19 14

1420 Eigenbrakel

296 000 € - 713 000 €

EIGENBRAKEL – Ingebed op de site van het oud Koninklijk Lyceum bestaat het project “BELLECOUR” uit 3 gebouwen op een prachtige locatie middenin Eigenbrakel. De volledig hedendaagse en elegante residenties, met hun natuurstenen gevels, omvatten 98 APPARTEMENTEN (1 tot 3 slpk) tussen 68 en 168 m² evenals meerdere commerciële ruimtes. Elk luchtig en perfect afgewerkt appartement beschikt over een TERRAS en/of een TUIN, kelder. EPC B. Aankoop van kelder en parkeerplaats verplicht in extra. Verkoop van de grond onder registratierecht en van de constructie onder BTW stelsel. Te ontdekken bij L&P ! Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 82 - 149 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 19 14

1420 Eigenbrakel

372 400 € - 699 000 €

Braine-l'Alleud - in de buurt van de Butte du Lion, ontdek dit uitzonderlijke project met hedendaagse architectuur. Het Parc du Lion ligt op een terrein van 2,5 hectare verrijkt met een vijver. Ideaal gelegen nabij winkels, scholen en een sportcentrum, biedt Gebouw D ruime en lichte appartementen en penthouses met 2 tot 3 slaapkamers, met grote terrassen met zicht op het park, evenals kelders en ondergrondse parking. Profiteer van de kwaliteitsafwerkingen: super uitgeruste keuken naar keuze, vloerverwarming, driedubbele aluminium kozijnen, groene daken, vegetatie op de gevels, VMC-systeem om lage energienormen te bereiken. Registratierecht op 12,5% op het grondaandeel en 21% voor de bouw. Voor meer informatie of om ons showappartement te bezoeken, contacteer onze medewerker Benoit op ### of op ### van Immo Dussart! Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 106 - 230 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 18 18
  Eigenbrakel (VBA40625)

1420 Eigenbrakel

503 000 €

Braine-l’Alleud – in de buurt van de Butte du Lion, ontdek dit uitzonderlijke project met hedendaagse architectuur. Het Parc du Lion ligt op een terrein van 2,5 hectare verrijkt met een vijver. Ideaal gelegen nabij winkels, scholen en sportcentra, biedt dit project ruime en lichte appartementen en appartement-villa's met 2 tot 3 slaapkamers, met grote terrassen met uitzicht op het park. Profiteer van de kwaliteitsafwerkingen: super uitgeruste keuken naar keuze, vloerverwarming, driedubbele aluminium kozijnen, groene daken, begroeiing op de gevels, VMC-systeem om te voldoen aan lage-energienormen. Registratierecht op 12,5% op het grondaandeel en 21% op de bouw. Voor meer informatie of om ons showappartement te bezoeken, contacteer onze medewerker Benoit op ### of op ### van Immo Dussart! Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 150 - 197 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 357 18 18

**Huis te koop in Eigenbrakel**

Eigenbrakel, een charmante gemeente in het arrondissement Nijvel, biedt een scala aan huizen te koop voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning. Met 52,3 km² aan oppervlakte en een bevolking van 40.008 inwoners, geniet deze gemeente van een rustige, maar levendige gemeenschap. De meerderheid van de inwoners is eigenaar van hun huis, wat getuigt van de stabiliteit en aantrekkelijkheid van de woonomgeving hier. De gemiddelde leeftijd van de inwoners is 41 jaar, wat betekent dat u zich in een gemeenschap bevindt met een goede mix van jongere en oudere bewoners.

In Eigenbrakel vindt u een divers aanbod aan woningen. Van open bebouwingen, boerderijen en kastelen (29.7%) tot gesloten bebouwingen (26%) en halfopen bebouwingen (20.1%). De gemiddelde prijzen voor huizen liggen momenteel rond de 715.717€, met opties variërend van 100.000€ tot 2.795.000€, afhankelijk van uw budget en voorkeuren. De woningen hebben gemiddeld 5,7 kamers en de meeste zijn gebouwd rond het jaar 1961, wat betekent dat u een mix kunt vinden van klassieke en moderne stijlen. Deze diversiteit biedt u de kans om een huis te vinden dat perfect bij uw behoeften aansluit.

De gunstige ligging van Eigenbrakel biedt ook gemakkelijke toegang tot belangrijke snelwegen zoals de R0 (Grote Ring rond Brussel) en de A8/E429-E42, waardoor u snel naar andere delen van België kunt reizen. Bovendien beschikt de gemeente over meerdere supermarkten zoals Carrefour, Delhaize, Bio-Planet en Colruyt, evenals diverse scholen en kinderdagverblijven voor gezinnen met kinderen. Voor degenen die afhankelijk zijn van openbaar vervoer, zijn er verschillende buslijnen beschikbaar en het dichtstbijzijnde treinstation is "Eigenbrakel / Braine-L'Alleud". Kortom, het kopen van een huis in Eigenbrakel combineert het voordeel van een rustige woonomgeving met uitstekende voorzieningen en transportmogelijkheden.

Toon alles Toon minder