Bedrijfsvastgoed te huur - Etterbeek

90 zoekertjes (1 - 20)
1 400 €

1040 Etterbeek

LINTHOUT/TONGRES/HOPITAL SAINT-MICHEL - Mooie commerciële ruimte van ± 35m² met voorraadkelder van ± 15m² in zeer goede staat! De hoofdruimte biedt optimaal zicht dankzij het grote raam op de hoek van de Linthoutstraat en de Henri de Braeckeleerstraat. Het interieur is zowel modern als rustiek, met zichtbare bakstenen muren die charme en karakter aan de ruimte toevoegen. De huidige configuratie biedt een flexibele indeling, aangepast aan de behoeften van een detailhandelsbedrijf, met open verkoopruimte en handige opslagruimtes. Deze goed onderhouden ruimte is klaar om een nieuw commercieel etablissement te verwelkomen dat wil profiteren van een eersteklas locatie in dit levendige stedelijke gebied. Deze commerciële ruimte is perfect voor ondernemers die hun bedrijf willen starten of ontwikkelen in een bloeiende buurt! Beschikbaarheid nader overeen te komen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezoek te regelen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 772 45 05
1 650 €

1040 Etterbeek

Quartier Jourdan - Aangename commerciële benedenverdieping van +/- 100 m² als volgt samengesteld: een ruimte van +/- 18 m² met etalage op de chaussée de Waver, gevolgd door een oppervlakte van +/- 14 m², een hal, een open keuken van +/-17m², een doucheaccommodatie van +/- 5m² en twee ruimtes van +/- 10 m² en +/- 12 m². Een binnenplaats is ook beschikbaar met de winkel. - Faciliteiten en comfort: Tegelvloer, individuele gasketel, individuele elektriciteitsmeter, individuele watermeter, binnenplaats. - Geen gemeenschappelijke kosten - Huurprijs €1550/maand - Beschikbaar per direct Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 219 19 55
1 800 €

1040 Etterbeek

Handelsgelijkvloers - Quartier de la Chasse - Volledig gerenoveerd bedrijf: Kamer van +/- 50 m², een binnenplaats van +/- 20 m² en een kelder van +/- 20 m² - Uitrusting : Dubbele beglazing Binnenplaats Kelder - Individueel water, gas, elektriciteit - Horeca mogelijk - Onmiddellijk beschikbaar - BEZOEK Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 219 19 55
1 650 €

1040 Etterbeek

Quartier Jourdan - Aangename commerciële benedenverdieping van +/- 100 m² als volgt samengesteld: een ruimte van +/- 18 m² met etalage op de chaussée de Waver, gevolgd door een oppervlakte van +/- 14 m², een hal, een open keuken van +/-17m², een doucheaccommodatie van +/- 5m² en twee ruimtes van +/- 10 m² en +/- 12 m². Een binnenplaats is ook beschikbaar met de winkel. - Faciliteiten en comfort: Tegelvloer, individuele gasketel, individuele elektriciteitsmeter, individuele watermeter, binnenplaats. - Geen gemeenschappelijke kosten - Huurprijs €1550/maand - Beschikbaar per direct Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 219 19 55
2 500 €

1040 Etterbeek

Etterbeek: Handelszaak te huur! Het pand biedt een grote woonkamer, met 1 aangrenzende kamer, een trap die toegang geeft tot 2 kamers, inclusief balies en toilet. Het heeft een oppervlakte van +/- 110 m² en is te renoveren. Het is per direct beschikbaar, de zaak is gelegen aan een drukke winkelstraat. De hierboven aangegeven gebieden zijn uitsluitend ter informatie. Bovendien is de informatie in de aankondiging niet-contractueel. Om zonder vertraging te bezoeken! Meer informatie over de situatie via onze website: ### Meer weten?

62
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 450 56 56
1 489 €

1040 Etterbeek

Focus op de groei van uw bedrijf met een professioneel kantoor alleen voor u. Vestig uw bedrijf in een heldere en ruime kantoorruimte in het kloppende hart van Europa. Het Schumanplein heeft een strategische locatie in de buurt van ambassades, het Europese Parlement en de Europese Commissie. U bereikt het kantoor eenvoudig met de auto, dankzij de ligging bij het Schuman-rondpunt, of met de trein of metro, met een metrohalte aan de overkant van de straat. Werk in luchtige ruimtes die uw productiviteit ondersteunen en maak gebruik van de rustige lounge om telefoongesprekken te voeren en e-mails te beantwoorden. Tijdens uw lunchpauze kunt u het Jubelpark ontdekken, waar u kunt wandelen, ontspannen en meer te weten kunt komen over Brussel. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 8 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus Schuman , ideaal voor 1 werknemers . Onze kleine kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 50 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 1489€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
1 299 €

1040 Etterbeek

Productieve werkplek voor drie waarbij voor alles is gezorgd. Geef uw bedrijf een goede reputatie met een kantoor vlakbij de Europese Commissie, een van de belangrijkste zakelijke en financiële districten in de stad. Haal het meeste uit de parking ter plaatse of maak gebruik van de metrohalte Maalbeek. U ontvangt bezoekers en nieuwe klanten in dit moderne gebouw met een glazen gevel, grote gemeenschappelijke ruimtes en goed ingerichte vergaderruimtes. U kunt de benen strekken in het mooi aangelegde Jubelpark aan de overkant van de straat en genieten van bloemen, fonteinen en vier verschillende musea. Het stadscentrum ligt op slechts zeven minuten en hier vindt u een groot aantal entertainmentmogelijkheden. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 15 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus EU Commission , ideaal voor 3 werknemers . Onze gemiddelde kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 60 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 1299€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
699 €

1040 Etterbeek

Focus op de groei van uw bedrijf met een professioneel kantoor alleen voor u. Geef uw bedrijf een goede reputatie met een kantoor vlakbij de Europese Commissie, een van de belangrijkste zakelijke en financiële districten in de stad. Haal het meeste uit de parking ter plaatse of maak gebruik van de metrohalte Maalbeek. U ontvangt bezoekers en nieuwe klanten in dit moderne gebouw met een glazen gevel, grote gemeenschappelijke ruimtes en goed ingerichte vergaderruimtes. U kunt de benen strekken in het mooi aangelegde Jubelpark aan de overkant van de straat en genieten van bloemen, fonteinen en vier verschillende musea. Het stadscentrum ligt op slechts zeven minuten en hier vindt u een groot aantal entertainmentmogelijkheden. Maak een thuishaven voor uw bedrijf met 8 vierkante meter aan privékantoorruimte in Regus EU Commission , ideaal voor 1 werknemers . Onze kleine kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. U kunt flexibele kantoorruimte huren voor slechts één dag of voor een langere periode en uw ruimte aanpassen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. De privékantoren van Regus omvatten: • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren • Aanpasbare en flexibele indelingen • Schaal makkelijk op of kies een andere locatie • Met extra toegang tot 50 vierkante meter aan gedeelde werkruimte • Met prijzen vanaf 699€ Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
409 €

1040 Etterbeek

Werk waar en hoe u maar wilt met een coworking-membership van Regus . Met prijzen vanaf 359€ bieden wij de flexibiliteit en vrijheid om aan elke werkstijl tegemoet te komen. Loop gewoon een willekeurige locatie in ons uitgebreide wereldwijde netwerk binnen en ga aan de slag, zo vaak als u nodig hebt. Geef uw bedrijf een goede reputatie met een kantoor vlakbij de Europese Commissie, een van de belangrijkste zakelijke en financiële districten in de stad. Haal het meeste uit de parking ter plaatse of maak gebruik van de metrohalte Maalbeek. U ontvangt bezoekers en nieuwe klanten in dit moderne gebouw met een glazen gevel, grote gemeenschappelijke ruimtes en goed ingerichte vergaderruimtes. U kunt de benen strekken in het mooi aangelegde Jubelpark aan de overkant van de straat en genieten van bloemen, fonteinen en vier verschillende musea. Het stadscentrum ligt op slechts zeven minuten en hier vindt u een groot aantal entertainmentmogelijkheden. Een coworking-membership van Regus omvat: • Werkplek zonder reservering in een coworkingruimte voor u en één gast • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Professionele receptie- en ondersteuningsteams • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
389 €

1040 Etterbeek

Werk waar en hoe u maar wilt met een coworking-membership van Regus . Met prijzen vanaf 379€ bieden wij de flexibiliteit en vrijheid om aan elke werkstijl tegemoet te komen. Loop gewoon een willekeurige locatie in ons uitgebreide wereldwijde netwerk binnen en ga aan de slag, zo vaak als u nodig hebt. Vestig uw bedrijf in een heldere en ruime kantoorruimte in het kloppende hart van Europa. Het Schumanplein heeft een strategische locatie in de buurt van ambassades, het Europese Parlement en de Europese Commissie. U bereikt het kantoor eenvoudig met de auto, dankzij de ligging bij het Schuman-rondpunt, of met de trein of metro, met een metrohalte aan de overkant van de straat. Werk in luchtige ruimtes die uw productiviteit ondersteunen en maak gebruik van de rustige lounge om telefoongesprekken te voeren en e-mails te beantwoorden. Tijdens uw lunchpauze kunt u het Jubelpark ontdekken, waar u kunt wandelen, ontspannen en meer te weten kunt komen over Brussel. Een coworking-membership van Regus omvat: • Werkplek zonder reservering in een coworkingruimte voor u en één gast • Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd • Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau • Printers en toegang tot administratieve ondersteuning • Professionele receptie- en ondersteuningsteams • Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging • Regelmatige netwerk- en community-evenementen • Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren Alle getoonde foto's zijn van onze locaties, maar komen mogelijk niet overeen met dit betreffende center. Informeer nu Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 893 35 11
330 €

1040 Etterbeek

Kantoorruimte Vanaf € 330 per persoon per maand Coworking Vanaf € 311 per persoon per maand Virtuele kantoren Vanaf € 80 per maand Vergaderruimtes Vanaf € 39,4 per uur Laat u van uw beste kant zien in een vooraanstaande zakelijke hub in Brussel Geef uw bedrijf een goede reputatie met een kantoor vlakbij de Europese Commissie, een van de belangrijkste zakelijke en financiële districten in de stad. Haal het meeste uit de parking ter plaatse of maak gebruik van de metrohalte Maalbeek. U ontvangt bezoekers en nieuwe klanten in dit moderne gebouw met een glazen gevel, grote gemeenschappelijke ruimtes en goed ingerichte vergaderruimtes. U kunt de benen strekken in het mooi aangelegde Jubelpark aan de overkant van de straat en genieten van bloemen, fonteinen en vier verschillende musea. Het stadscentrum ligt op slechts zeven minuten en hier vindt u een groot aantal entertainmentmogelijkheden. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 351 11 20
360 €

1040 Etterbeek

Kantoorruimte Vanaf € 360 per persoon per maand Coworking Vanaf € 311 per persoon per maand Virtuele kantoren Vanaf € 80 per maand Vergaderruimtes Vanaf € 39,4 per uur Werk in het hart van de Europese Unie Vestig uw bedrijf in een heldere en ruime kantoorruimte in het kloppende hart van Europa. Het Schumanplein heeft een strategische locatie in de buurt van ambassades, het Europese Parlement en de Europese Commissie. U bereikt het kantoor eenvoudig met de auto, dankzij de ligging bij het Schuman-rondpunt, of met de trein of metro, met een metrohalte aan de overkant van de straat. Werk in luchtige ruimtes die uw productiviteit ondersteunen en maak gebruik van de rustige lounge om telefoongesprekken te voeren en e-mails te beantwoorden. Tijdens uw lunchpauze kunt u het Jubelpark ontdekken, waar u kunt wandelen, ontspannen en meer te weten kunt komen over Brussel. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 351 11 20
490 €

1040 Etterbeek

Kantoorruimte Vanaf € 490 per persoon per maand Coworking Vanaf € 462 per persoon per maand Virtuele kantoren Vanaf € 80 per maand Vergaderruimtes Vanaf € 63,6 per uur Eén werkplek vinden die aan al je behoeften voldoet, is een hele geruststelling. Spaces Europese wijk, middenin het bloeiende Leopoldskwartier in Brussel, is net wat je zoekt. Doe inspiratie op in onze sfeervolle business club, of stel je bedrijfsplan op met een kop kwaliteitskoffie in één van onze mooie designer vergaderruimtes. Met Spaces kun je gebruikmaken van een verzorgde kantoorruimte vol gelijkgestemde professionals die openstaan voor nieuwe samenwerkingen: de ideale groeikans voor je bedrijf. Deze locatie, gelegen tussen de belangrijkste EU-instellingen, overheidsdiensten en bedrijven, geeft je de unieke kans midden in de actie je bedrijf te runnen. Samen met de fantastische bereikbaarheid is dat een formule voor succes. Onze gedeelde energie brengt je bedrijf in een stroomversnelling. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 351 11 20
Kantoor te huur Etterbeek (VBB43718)
1 000 €

1040 Etterbeek

ETTERBEEK - Schitterende kantoorruimte van 75m² met parkeerplaats. ERA Chatelain biedt u deze prachtige kantoorruimte van 75m² met parkeerplaats aan, ideaal gelegen op de prestigieuze Louis Schmidt boulevard in Etterbeek. Het bestaat uit drie aparte ruimtes van 30m², 15m² en 20m². De woning beschikt ook over een optionele parkeerplaats aan de voorkant van het huis tegen een meerprijs van €100/maand. Ideaal voor fysiotherapeuten, maar ook voor een medische praktijk, een vrij beroep of een kantoorruimte. Beschikbaarheid: immédiatement Kosten: €225/maand forfait voor verwarming, water, elektriciteit en gemeenschappelijke kosten. Informatie en bezichtiging: ### . Ontdek al onze panden te huur in Etterbeek exclusief beschikbaar op era.be Meer weten?

75
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 705 07 00
Kantoor te huur Etterbeek (VBB39718)
990 €

1040 Etterbeek

Sur la prestigieuse Avenue de Tervueren, entre Montgomery et le parc du Cinquantenaire, agréable espace bureaux de ± 51m², en demi sous-sol d’une maison de Maitre. Composition : trois pièces en enfilades de respectivement ± 21, 15 et 10m², kitchenette avec évier, wc séparé. Détails : chaudière individuelle au gaz, possibilité de rachat de meubles, double vitrage. Charges : 100€/mois pour l’entretien et le nettoyage des communs. Idéalement situé proche de toutes commodités : rue des Tongres, Carrefour, Proxy Delhaize, Parc du Cinquantenaire, restaurants, cafés, bars, commerces de proximité, … Transports en commun : stations Mérode et Montgomery, tram 81, bus 27, 61, 80, N06. Annonce et indications non contractuelles, sous réserve de modifications. Info : ### – Tel : ### – ID 269086 Meer weten?

51 51 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 779 99 99
Kantoor te huur Etterbeek (VBB37241)
1 000 €

1040 Etterbeek

Etterbeek - Gelegen aan de Boulevard Louis Schmidt in de nabijheid van metrostation Pétillon, bieden wij u kantoorruimtes te huur aan op de begane grond van +/- 75 m². Ideaal voor een vrij beroep. Het is momenteel als volgt ingedeeld: een wachtruimte (14m²), een grote ruimte van +/- 30m² met toegang tot de tuin, kantoorruimte +/- 20m². Mogelijkheid om een parkeerplaats te huren voor 100€ per maand. De gemeenschappelijke kosten zijn 225€ per maand forfaitair (onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes, verwarming, water, elektriciteit). Informatie ### Meer weten?

75
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 654 00 41
Handelspand te huur Etterbeek (VBB27889)
2 400 €

1040 Etterbeek

1040 ETTERBEEK : rez-de-chaussée professionnel : double cabinet dentaire fraîchement rénové (avec deux locaux de consultation autonomes), salle d'attente, hall, sanitaires, et au sous-sol : local technique (chaufferie, compresseur, etc.) et stockage/archives. Nouvelle chaudière (gaz). Electricité conforme. Petite copropriété sans ascenseur, avec peu de charges communes. Magnifique façade d'époque (année 1926). Loyer mensuel net = 2400€, hors charges et hors taxes. Visite sur RDV : SMS/WhatsApp ### (Chris. Delbrouck – Immo2A) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 742 18 58
Kantoor te huur Etterbeek (VBB27890)
2 400 €

1040 Etterbeek

1040 ETTERBEEK : rez-de-chaussée professionnel : double cabinet dentaire fraîchement rénové (avec deux locaux de consultation autonomes), salle d'attente, hall, sanitaires, et au sous-sol : local technique (chaufferie, compresseur, etc.) et stockage/archives. Nouvelle chaudière (gaz). Electricité conforme. Petite copropriété sans ascenseur, avec peu de charges communes. Magnifique façade d'époque (année 1926). Loyer mensuel net = 2400€, hors charges et hors taxes. Visite sur RDV : SMS/WhatsApp ### (Chris. Delbrouck – Immo2A) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 742 18 58
Kantoor te huur Etterbeek (VWD06805)
100 €

1040 Etterbeek

Temps partiels disponibles uniquement - plages horaires sur demande. Quartier de la Chasse. Bureau ou cabinet paramédical. Au rez-de-chaussée arrière d'une belle demeure bruxelloise, en voici la composition plus détaillée : bureau-cabinet (17m²), salle d'attente*, wc*, kitchenette* et une cour extérieure*. Les espaces marqués d’une * sont partagés. Adresse: square Docteur Jean Joly, 7, précisément à côté de la nouvelle Maison Communale d’Etterbeek. Quartier en plein renouveau ! Vous y retrouvez de nombreux commerces mais également des écoles (avis aux logopèdes !). D’autres bureaux sont occupés par un centre thérapeutique pluridisciplinaire (possibilités de collaborations et synergies !). LOYERS mensuels, toutes charges incluses. 1 matinée / semaine - 100 €. 1 après-midi / semaine - 140 €. 1 journée / semaine - 220 €. Renseignements & visites - IMMO KALEX - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 647 92 91
Industrie te huur Etterbeek (VBB34890)
1 000 €

1040 Etterbeek

ETTERBEEK - Rue de Haerne - Entrepôt RDC de +/- 125m². Accessible via un passage situé dans un immeuble. Il se compose comme suit, au RDC : Un grand passage, entrepôt de +/-70m² avec un WC, un bureau de +/- 12m². Au premier étage : un espace atelier/bureau de +/- 40m². A voir avec votre agence CENTURY 21 Cinquantenaire spécialiste sur Etterbeek ! Pour infos & visites CENTURY 21 Souverain : ### Annonce non contractuelle, sous réserve de modification. Plus de biens sur ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 674 21 21