Handelsfonds te koop - Tienen

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Tienen (3300) + Deelgemeenten.

Prijs op aanvraag

3800 Sint-Truiden

KANTOORGEBOUW MET PRAKTIJKRUIMTES OP TOPLOCATIE Dit vrijstaand gebouw vinden we terug in Sint-Agneshof te Sint-Truiden. Het betreft hier een unieke locatie aan het Begijnhof van Sint-Truiden, vlakbij de ingang van natuurdomein Het Speelhof, maar ook het Sint-Trudo ziekenhuis en het psychiatrisch ziekenhuis Asster liggen vlakbij. Het betreft een pand, gebouwd in 2019 dat bestaat uit twee verdiepen. Momenteel doet het dienst als praktijk voor een doktersassociatie. Qua indeling vinden we op het gelijkvloers een onthaal met wachtruimte, sanitaire voorzieningen en verschillende praktijk- en bureelruimtes. De eerste verdieping vinden we een praktijkruimte, vergaderzaal, technische berging en een dakterras terug. Dit alles biedt ons ca. 319m² bruto oppervlakte. Buiten kan je genieten van een groene omgeving en kan u gebruik maken van de naastliggende parking van het Begijnhof, waar u gratis uw wagen kan parkeren. Wenst u meer informatie of een bezichtiging aan dit pand? Contacteer Canius Real Estate op ### of ### Meer weten?

319 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 78 78 30 39
Handelsfonds te koop Hamme-Mille (VBB39408)
295 000 €

1320 Hamme-Mille

Zeer aantrekkelijk perceel van +/- 15 are met bouwvergunning voor de bouw van een "bouwklaar" gebouw met 8 parkeerplaatsen en bestaande uit een grote commerciële benedenverdieping van +/- 150m² en 2 mooie appartementen (108m² met 3 slaapkamers en 80m² met 2 slaapkamers) met terrassen en tuin. Plannen, bouwvergunning en verdere informatie op aanvraag bij het agentschap. Uitzonderlijke commerciële locatie en geweldig project voor investeerders! Bieden vanaf €295,000, onder voorbehoud van aanvaarding door verkopers Meer weten?

1500
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 10 87 20 87
Handelsfonds te koop Herent (RBL79515)
Prijs op aanvraag

3020 Herent

Welkom bij Brusselsesteenweg 16A, een uitstekende kans voor bedrijven die streven naar een combinatie van functionaliteit, comfort en locatievoordeel. Gelegen in het bruisende Herent, biedt dit bedrijfspand een veelzijdige en ruime omgeving, perfect geschikt voor verschillende zakelijke activiteiten. Strategische locatie: Dit bedrijfsvastgoed is strategisch gelegen langs de Brusselsesteenweg, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanaf zowel de E314 als de E40. Deze prominente ligging biedt niet alleen uitstekende zichtbaarheid voor uw bedrijf, maar ook een naadloze verbinding met belangrijke zakelijke en logistieke knooppunten. Uitmuntende ruimte: Met een totale bruikbare oppervlakte van 1013m² biedt dit pand een scala aan mogelijkheden voor uw bedrijfsactiviteiten. Van vergaderruimtes tot kantoren, een magazijn en zelfs een ingerichte keuken, elk aspect van dit pand is ontworpen met het oog op efficiëntie en veelzijdigheid. Of u nu behoefte heeft aan een ruime opslagruimte of een dynamische werkomgeving, hier vindt u alles wat u nodig heeft. Comfortabel en gastvrij: Bij het betreden van dit bedrijfspand wordt u verwelkomd door een professionele en gastvrije omgeving. Een ontvangstruimte biedt een uitstekende eerste indruk voor uw bezoekers, terwijl goed ontworpen vergaderruimtes een perfecte setting bieden voor productieve bijeenkomsten en brainstormsessies. Wonen en werken in harmonie: Naast de zakelijke faciliteiten biedt dit pand ook een duplex appartement van 90m², compleet met 2 slaapkamers. Deze unieke toevoeging stelt u in staat om te genieten van het comfort van wonen op locatie, waardoor u tijd bespaart en uw werk-privébalans verbetert. Kortom, Brusselsesteenweg 16A vertegenwoordigt een unieke kans om uw bedrijfsdoelen te bereiken in een gunstige en veelzijdige omgeving. Aarzel niet om contact met DGI op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Ontdek vandaag nog hoe dit bedrijfsvastgoed uw onderneming naar nieuwe hoogten kan tillen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te koop Aarschot (RBK45414)
680 000 €

3200 Aarschot

ZEER CENTRAAL GELEGEN EIGENDOM IN HET CENTRUM VAN AARSCHOT MET 2 ZEER GOED ONDERHOUDEN APPARTEMENTEN EN EEN HANDELSRUIMTE. Gelijkvloers bevindt er zich een zeer ruime handelsruimte met 2 grote uitstalramen en een extra werkruimte/atelier die langs buiten bereikbaar is met de mogelijkheid om materiaal aan- en af te voeren langs de uitgang naar de achterliggende straat. Via een zeer verzorgde gemeenschappelijke inkomhal met trap bereiken we de verdiepingen. De 1ste en 2de verdieping biedt elk een degelijk afgewerkt appartement met inkomhal, leefruimte, ingerichte keuken, badkamer, 2 slaapkamers en terras. Op de 3de verdieping bevindt zich een mooi afgewerkte zolderruimte. De nieuwe individuele condensatieketels evenals de meters voor water, gas en elektriciteit zijn ondergebracht in de verzorgde kelder. De lopende huurcontracten worden gerespecteerd en overgenomen door de nieuwe eigenaar. Wg, Vg, Gmo, Gvvg, Gvkr. Voor meer info: Bollen & Jaeken Vastgoed via ### of gsm ### Meer weten?

600 344 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 496 10 71 08
Handelsfonds te koop Diest (RBJ17520)
Prijs op aanvraag

3290 Diest

Investeer Nu in deze Toplocatie op Leuvensesteenweg 166, Diest! Dit pand biedt niet alleen een uitstekende investeringsmogelijkheid in het commerciële hart van Diest, maar het komt ook met een indrukwekkende totale terreinoppervlakte van 5.814m². Deze ruime terreinoppervlakte biedt onbegrensde mogelijkheden voor toekomstige ontwikkelingen en uitbreidingen. Momenteel beslaat de bebouwde oppervlakte van het pand 1980m², wat ruimte biedt voor diverse zakelijke activiteiten en huurders. Met nog voldoende onbenutte ruimte op het terrein, is er potentieel voor verdere ontwikkeling of aanpassing aan de behoeften van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar extra ruimte voor uitbreiding van uw bedrijfsactiviteiten, het toevoegen van voorzieningen zoals een buitenruimte of parkeergelegenheid, of het ontwikkelen van groene zones voor een aantrekkelijke omgeving, de ruime terreinoppervlakte biedt tal van mogelijkheden. Met de combinatie van een strategische ligging, grote zichtbaarheid door de raampartijen, overvloedige parkeermogelijkheden, en een indrukwekkende totale terreinoppervlakte, is deze locatie werkelijk een investeringspareltje. Neem vandaag nog contact op met DGI, uw lokale bedrijfsvastgoedmakelaar, voor meer informatie en om deze unieke kans niet te missen! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te koop Aarschot (RBI81422)
Prijs op aanvraag

3200 Aarschot

Kmo-units in het bedrijvenpark PALLET gelegen op een zichtlocatie aan de Ter Heidelaan (R25) te Aarschot. Hiermee geniet het park naast een uitstekende ligging ook van een goede bereikbaarheid. Het park ligt op 2 km van Aarschot en in de directe nabijheid van het op- en afrittencomplex van de E314 Leuven- Lummen en maakt deel uit van het bedrijvenpark Nieuwland-Meetshoven. Een groot deel van de units genieten van een zichtlocatie langsheen de Ter Heidelaan. Door de kwalitatieve architectuur vormt het project een representatief geheel, een ware blikvanger. Rond het project is er een ruime groenbuffer voorzien die niet alleen het groene karakter versterkt maar waar er ook verschillende wadi’s voorzien zijn. Hierdoor wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd. Elke unit beschikt over 1 of meerdere parkeerplaatsen verdeeld over het park. Er zijn voldoende fietsenstallingen voorzien. Het bedrijvenpark PALLET telt 18 eigentijdse KMO-units met bijhorende parkeerplaatsen. De units zijn verdeeld over 2 bouwvolumes, met een oppervlakte variërend tussen 144m en 344m, welke samenvoegbaar zijn. Elke unit wordt casco aangeboden, inclusief de aanleg van de wegenis, parkings en groenvoorzieningen. De buitenste gevel van het project, met name de gevels gelegen langs de Ter Heidelaan en de Betekomsesteenweg, worden uitgevoerd in witte kleur en afgewerkt met lamellenstructuur. De gevels in het binnengebied worden uitgevoerd in een frisse, witte kleur. De kopers van de bedrijfsunits hebben in uitvoeringsfase de mogelijkheid om hun gevel aan te passen aan de hand van een aantal vooropgestelde typegevels waardoor we een specifiek antwoord kunnen bieden voor elke gebruiker. Een aantal units (A1 t.e.m. A10 alsook B1) worden voorzien met een mezzanine en aangepaste gevel waardoor deze makkelijk kan ingericht worden als kantoor. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te koop Heverlee (RAO52862)
Prijs op aanvraag

3001 Heverlee

De Greenhill Campus is een modern kantorencomplex gelegen in het Research Park Haasrode. Deze gebouwen zijn gelegen op slechts enkel minuten van de op- en afritten van de E40 Luik- Leuven-Brussel en is perfect ontsloten. Voor de Campus stopt een bus van De Lijn die u een directe aansluiting geeft met het treinstation en het centrum van Leuven. Gelegen tussen bedrijven zoals Terumo, Philips, Telindus en vele anderen, geniet Greenhill Campus van een internationale uitstraling in een groene omgeving. Eveneens mogelijkheid tot aankoop van verhuurde kantoorruimten als opbrengsteigendom ( gebouw A gelijkvloers en eerste verdieping). Met een restaurant, technische service, ruime boven- en ondergrondse parking en douches binnen het complex biedt dit park u een praktische, hedendaagse, aangename werksfeer. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te koop Herent (RBF87168)
Prijs op aanvraag

3020 Herent

Nieuwbouw kantoorruimten te koop in Gebouw B -Park 51 in Herent. Deze kantoren bevinden zich op wandelafstand van het treinstation , het centrum en diverse handelszaken. Binnen de vijf minuten ben je op de E314 en Leuven is slechts een kwartier verwijderd. De architectuur van Gebouw B is een strak en fris design in een tijdloze architectuur waarbij ingespeeld wordt op de leefgemeenschap, context en omgeving van Herent. De gemeente Herent heeft zich duidelijk getransformeerd tot een levendig handelscentrum met haar winkels en horeca aangelegenheden, doch met behoud van haar landelijk karakter. De goede aansluiting van Herent met diverse autosnel- en expreswegen staat garant voor een optimale bereikbaarheid naar Leuven, Brussel, Hasselt en Mechelen. Tevens is gebouw B ideaal gelegen voor pendelaars, gezien een fiets- en wandelpad zal worden aangelegd dat u in enkele minuten naar het vernieuwde station leidt. Gebouw B wordt opgetrokken op de plaats waar ooit de voormalige centrale werkplaats van de Henkel fabriek ingeplant was. Met dit hedendaags architecturaal ontwerp werd bewust gekozen voor karakter, identiteit en uitstraling met een subtiele verwijzing naar de industriële architectuur van de voormalige Henkelfabriek. Quickview dossier Gewestinfo Gewestplanorigineel gewestplan Leuven Gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplanAfbakening regionaalstedelijk gebied Leuven Recht van voorkoop Voorkooprecht van toepassingNee Onroerend erfgoed Informatievraag: Beschermd onroerend erfgoed: Nee Informatievraag: Vastgestelde inventaris onroerend erfgoed: Nee Informatievraag: Wetenschappelijke inventaris onroerend erfgoed: Nee Informatievraag: Unesco werelderfgoed: Nee Informatievraag: Erfgoedlandschap: Nee Informatievraag: Gebieden geen archeologie: Nee Informatievraag: Erfgoed plannen: Nee Informatievraag: Archeologienota's: Nee Informatievraag: Eindverslag archeologie: Nee Informatieplicht overstromingsgevaar Afgebakende oeverzones en overstromingsgebiedenNeen P-ScoreB G-ScoreA Conformiteitsattest (VLOK) Ja Mobiscore Mobiscore8.4/10 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te koop Herent (RBF74466)
Prijs op aanvraag

3020 Herent

DGI biedt u dit fantastisch commercieel handelspand met luxe woning aan te Herent. Het is gelegen op één van de drukste wegen van Vlaams Brabant op een terrein van bijna 3000m². Op dit moment wordt het gebruikt als winkel met woning, maar het kan perfect ingericht worden als kantoorruimte, zorgwinkel, multidisciplinair centrum enz Onder de commerciële ruimte is er een luxe woning met veel natuurlijk lichtinval, 5 slaapkamers en een prachtig zicht op de rustgevende, volledig omheinde tuin met zwembad en siervijver. Hierdoor kan u van maximale privacy genieten. Bel ons vandaag nog op om dit exceptionele vastgoed te gaan bezichtigen. Quickview dossier Gewestplan : origineel gewestplan Leuven Gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan: Geen informatie beschikbaar Voorkooprecht van toepassing: Nee Informatievraag: Beschermd onroerend erfgoed: Nee Informatievraag: Vastgestelde inventaris onroerend erfgoed: Nee Informatievraag: Wetenschappelijke inventaris onroerend erfgoed: Nee Informatievraag: Unesco werelderfgoed; Nee Informatievraag: Erfgoedlandschap: Nee Informatievraag: Gebieden geen archeologie; Nee Informatievraag: Erfgoed plannen: Nee Informatievraag: Archeologienota's: Nee Informatievraag: Eindverslag archeologie; Nee Afgebakende oeverzones en overstromingsgebieden : Neen P-Score: B G-Score: A Mobiscore: 7.6/10 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te koop Lovenjoel (RBE13669)
Prijs op aanvraag

3360 Lovenjoel

Prachtige multifunctionele ruimtes in Groot Park, Lovenjoel In de groene omgeving van Lovenjoel, nabij de E40 (Boutersem) en op slechts 15 minuten van zowel Leuven als Tienen, bevinden zich twee prachtige multifunctionele ruimtes te koop in Groot Park. Groot Park is een domein met een oppervlakte van 25ha en een parkarchitectuur die dateert van het begin van de 19de eeuw. De ruimtes bevinden zich op het einde van de grote dreef, met uitzicht over de vallei. De ruimtes zijn perfect geschikt als kantoor-/praktijkruimte of atelier. Een unieke locatie met tal van voordelen: Prachtige, historische setting Rustige, groene omgeving Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer Voldoende parkeergelegenheid Flexibele indelingsmogelijkheden Uitstekende zichtbaarheid Interesse? Neem contact op met DGI via ### We luisteren graag naar uw toekomstplannen en bekijken samen de mogelijkheden. Extra troeven: Gelegen in de Vallei van Molenbeek, een zijrivier van de Dijle Op 5 km van Leuven centrum Groot Park is een beschermd dorpsgezicht De ruimtes zijn instapklaar Mis deze unieke kans niet en contacteer ons vandaag nog! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28