DL Groupe Emeraude Ath (7800 Aat)

"Selling happiness is our passion"
Rue du Moulin 25 - 7800 Aat

immo-emeraude.com

Immo Emeraude, dédiée à l'immobilier de prestige sur Ath - Enghien, Tournai, Mouscron et Courtrai, est une société de DL GROUPE. Créé en 1996 par Philip Lazou et Benjamin Dassonville, celui-ci est devenu le Numéro 1 sur le marché immobilier dans la région grâce à son équipe de 60 collaborateurs. Toon alles Toon minder
Immo Emeraude, dédiée à l'immobilier de prestige sur Ath - Enghien, Tournai, Mouscron et Courtrai, est une société de DL GROUPE. Créé en 1996 par Philip Lazou et Benjamin Dassonville, celui-ci est devenu le Numéro 1 sur le marché immobilier dans la région grâce à son équipe de 60 collaborateurs.
Openingsuren DL Groupe Emeraude Ath
maandag09:00 - 12:00 *14:00 - 18:00 *
dinsdag09:00 - 12:00 *14:00 - 18:00 *
woensdag09:00 - 12:00 *14:00 - 18:00 *
donderdag09:00 - 12:00 *14:00 - 18:00 *
vrijdag09:00 - 12:00 *14:00 - 18:00 *
zaterdag09:00 - 12:00 *- *
zondag--

* Alleen op afspraak

Herenhuis te koop Elzele (VBA44454)
895 000 €

7890 Elzele

Authentiek herenhuis gelegen in het mooie dorpje Ellezelles, in het hart van de regio Pays des Collines. Met een onberispelijke afwerking en edele materialen, een majestueuze inkomhal, 6 slaapkamers, een grote omheinde tuin, een dubbele garage, enz., heeft deze prestigieuze woning geprofiteerd van een uitgebreide renovatie en onberispelijk onderhoud. De verkoop omvat een volledig apart appartement (dat momenteel wordt verhuurd en huurinkomsten oplevert), gelegen in de garagevleugel en zonder toegang tot het hoofdgebouw. De andere grote troef van deze woning is de aanwezigheid van een professionele vleugel die de uitoefening van een vrij beroep of het werk van alle zelfstandigen mogelijk maakt (4 kantoren + opslag). Mogelijkheid om de hoofdwoning te verwerven met een extra appartement dat al verhuurd is (huurrendement). Deze advertentie is niet bindend en vormt geen aanbod. De eigenaars behouden zich het recht voor om elk ingediend bod te aanvaarden of te verwerpen. Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 700 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Ville-Pommeroeul (VBA44453)
1 400 000 €

7322 Ville-Pommeroeul

Indrukwekkende onder architectuur gebouwde villa met luxe functies en afwerkingen, gelegen in bijna 60 hectare groen in de gewilde wijk "Bois de Ville" van Ville-Pommeroeul. Deze luxe woning biedt meer dan 470 m² woonruimte in een resoluut moderne stijl in harmonie met de natuur. 3 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS, UITSTEKENDE BEDRADING, CONFORME ELEKTRA, PRACHTIG ZWEMBAD. Grote, volledig beglaasde woonkamer, luxe MASTER SUITE op de begane grond met directe toegang tot het zwembad, professionele vleugel, grote dubbele garage, grote, prachtige tuin ontworpen door een landschapsarchitect, meerdere terrassen, eetkamer met volledig te openen erker in accordeonstijl, meerdere parkeerplaatsen, enz. Een must-see. Dit is een niet-bindende advertentie en vormt geen aanbod. De eigenaren behouden zich het recht voor om elk ingediend bod te accepteren of af te wijzen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 475 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Villa te koop Petit-Enghien (VBA43997)
1 349 000 €

7850 Petit-Enghien

Ontdek in het prestigieuze Bois de Strihoux domein, in Lettelingen, deze grote en indrukwekkende villa met topklasse afwerking in een zeer rustige omgeving. Het pand is grotendeels gelijkvloers en biedt de ideale indeling voor een groot gezin (5 slaapkamers, 3 badkamers) met een professionele vleugel. Dit gedeelte, dat volledig gewijd is aan kantoren, kan natuurlijk gemakkelijk worden omgebouwd tot meerdere comfortabele slaapkamers. Omdat het huis bijna volledig uit glas bestaat, zijn alle kamers erg licht en komen ze uit op de tuin die het hele pand omringt. Kenmerken zijn onder andere een zwembad, jacuzzi, sauna, wijnkelder, 5 slaapkamers en 3 badkamers, volledig uitgeruste keuken, etc. in totaal 520 m² woonruimte. Voldoende parkeergelegenheid, goede EPB, conforme elektriciteit, enz. Wat de professionele vleugel betreft, maakt de inkomhal het mogelijk om klanten of patiënten te ontvangen zonder dat ze door de privé-ingang moeten. Dit is een niet-bindende advertentie en vormt geen bod. De eigenaars behouden zich het recht voor om elk ingediend bod te aanvaarden of te verwerpen. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 520 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Villa te koop Sirault (VBA36556)
450 000 €

7332 Sirault

Immo Emeraude biedt deze zeer goed gelegen villa aan in het kleine dorpje Sirault. Rustig gelegen, met een groot aangrenzend terrein in een agrarische zone met een paardenpad (met stapmolen), een weiland en verschillende boxen. Het huis zelf is recent, in uitstekende staat, heeft een uitstekend EPB-niveau B, met een elektrische installatie die aan de voorschriften voldoet en behoeft alleen nog kleine afwerkingen (voornamelijk schilderwerk). Grote woonkamer, mooie open keuken, wasruimte, airconditioning, "systeem D" ventilatie, kantoor, zonnepanelen, regenwatertanks (15.000 L voor het huis + 30.000 L voor de paarden). Een must-see! Dit is een niet-bindende advertentie en vormt geen aanbod. De eigenaren behouden zich het recht voor om elk ingediend bod te accepteren of af te wijzen. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 192 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Villa te koop Lillois-Witterzée (VBA33624)
649 000 €

1428 Lillois-Witterzée

Immo Emeraude nodigt je uit om deze robuuste villa uit de jaren 70 te ontdekken. Dit huis is zeer solide gebouwd en ligt in bijna 11 hectare groen. Het heeft een zeer grote, goed georiënteerde tuin, goede technische voorzieningen en garages en kelders onder het hele huis. Het huis is ideaal gelegen in een rustige, gewilde wijk van Lille, op slechts een paar minuten lopen van het station. Het huis heeft airconditioning en is goed georiënteerd. Het is zo ontworpen dat het op één niveau bewoond kan worden dankzij een van de slaapkamers + badkamer op de begane grond. Boven zijn er twee grote slaapkamers (21 en 35 m²) met de mogelijkheid om een extra badkamer te installeren. Kenmerken: goede EPB, conforme elektriciteit (driefasig), airconditioning, geïsoleerd natuurleien dak, alarm, massieve parketvloer, volledige kelder (werkplaats, bijkeuken, kelders, garage voor 3 auto's), enz. De advertentie is niet bindend en vormt geen aanbod. De eigenaars behouden zich het recht voor om elk ingediend bod te aanvaarden of te verwerpen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 300 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Ostiches (VBA26222)
590 000 €

7804 Ostiches

Vastgoedcomplex bestaande uit magazijnen en werkplaatsen, twee huurappartementen (verhuurbaarheid) en een grote villa van 4 verdiepingen met tuin en grote garage voor 6 voertuigen. Ideaal gelegen op het platteland in de buurt van Ath (Rebaix). Magazijn/werkplaats: 375 m² met WC, douche en stookruimte. Verhuurde appartementen: €610 en €550, elk met keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Een van de twee appartementen heeft een wasruimte en garage. Villa: twee kantoren, woonkamer met houtkachel, keuken, grote serre, 3 slaapkamers op de begane grond, 4 slaapkamers op de bovenverdieping, douche en badkamer, zolder, schuur, grote garage voor 6 auto's, extra werkplaats. Dit is een niet-bindende advertentie en vormt geen aanbod. De eigenaars behouden zich het recht voor om elk ingediend bod te aanvaarden of te verwerpen. Meer weten?

7 Slaapkamer(s) 360 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Herenhuis te koop Elzele (VBA21570)
1 095 000 €

7890 Elzele

Authentiek herenhuis gelegen in het mooie dorpje Ellezelles, in het hart van de regio Pays des Collines. Met een onberispelijke afwerking en edele materialen, een majestueuze inkomhal, 6 slaapkamers, een grote omheinde tuin, een dubbele garage, enz., heeft deze prestigieuze woning geprofiteerd van een uitgebreide renovatie en onberispelijk onderhoud. De verkoop omvat een volledig apart appartement (dat momenteel wordt verhuurd en huurinkomsten oplevert), gelegen in de garagevleugel en zonder toegang tot het hoofdgebouw. De andere grote troef van deze woning is de aanwezigheid van een professionele vleugel die de uitoefening van een vrij beroep of het werk van alle zelfstandigen mogelijk maakt (4 kantoren + opslag). Mogelijkheid tot aankoop van de hoofdwoning zonder het appartement. Prijs op aanvraag. Deze advertentie is niet bindend en vormt geen aanbod. De eigenaars behouden zich het recht voor om elk ingediend bod te aanvaarden of te verwerpen. Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 700 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
475 000 €

7864 Deux-Acren

Mooie, solide villa gebouwd in de jaren 1990, ideaal gelegen in een rustige omgeving op het platteland van Deux-Acren. Dit huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers en meer dan 350 m² woonoppervlak ligt op een perceel van 12 hectare omringd door groen. Deze grote villa ziet er weelderig uit, maar biedt veel privacy, beschut door een mooie poort, en heeft geen werkzaamheden nodig. Villa volledig uitgegraven, goede EPB, mooie, goed georiënteerde tuin, 2 tuinchalets, grote, lichte woonkamer met houtkachel, waterontharder, recente gasverwarming, regenwatertank, 2 terrassen, enz. Niet-contractuele reclame en vormt geen aanbod. De eigenaars behouden zich het recht voor om elk ingediend bod te aanvaarden of te verwerpen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 375 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
895 000 €

7812 Houtaing

De volumes en helderheid van deze villa zijn adembenemend. De imposante woonkamer is volledig beglaasd en kijkt uit op de tuin en het omliggende platteland. De volledig uitgeruste keuken van topkwaliteit met natuurstenen elementen opent naar de grote woonkamer (met gaskookplaat en op maat gemaakt TV-meubel). Eethoek op eilandniveau. Op de begane grond is ook een bijkeuken en een garage met gemotoriseerde deur. Boven is een grote multifunctionele ruimte, momenteel in gebruik als kantoor met uitzicht over het zwembad en het platteland, die kan worden verbouwd tot een extra 3e slaapkamer. Er is ook een mooie slaapkamer met doucheruimte en kleedkamer. Tot slot biedt de master suite een grote slaapkamer, een volledig beglaasde badkamer + douche en een driedubbele kleedkamer. Een derde slaapkamer is ook mogelijk. De eerste verdieping heeft ook een zeer groot L-vormig terras met ononderbroken uitzicht over het platteland van Ath. Buiten kijkt het grote terras met elektrisch zonnescherm uit over het zwembad (10 x 4 x 1,5) en de prachtige tuin. De advertentie is niet contractueel en vormt geen aanbod. De eigenaars behouden zich het recht voor om elk ingediend bod te aanvaarden of te verwerpen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 266 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
2 250 000 €

7322 Ville-Pommeroeul

State-of-the-art woning gebouwd in 2017, gelegen op een terrein van 72 hectare, met uitstekende kenmerken. De begane grond komt uit op een grote hal met een lift die alle 3 verdiepingen bedient. De ruime woonkamer komt uit op de superuitgeruste SieMatic keuken. Op dit niveau bevinden zich ook een kantoor, garderobe, bijkeuken en een overdekt zwembad met sauna, garderobe, douche en toilet. De eerste verdieping bestaat uit twee delen. Aan de ene kant is de master suite met grote slaapkamer, badkamer en kleedkamer. Aan de andere kant een aparte vleugel met 3 slaapkamers, elk met een eigen badkamer en bergruimte. Buiten, absolute rust en stilte aan de rand van een bos zonder buren. Extra's: alarmsysteem, inbraakwerende ramen met driedubbele beglazing, kelders met technische toegang tot het zwembad, centrale afzuiging, vloerverwarming met warmtepomp, dubbele ventilatie, ontvochtiging voor de vleugel met het zwembad. Dit is een niet-bindende advertentie en vormt geen aanbod. De eigenaars behouden zich het recht voor om elk ingediend bod te aanvaarden of te verwerpen. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 536 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
550 000 €

7370 Dour

Een familiehuis uit 1894 dat sinds de bouw altijd tot dezelfde familie heeft behoord. Het huis staat op een prachtig bebost terrein. De indrukwekkende volumes en talrijke woonkamers bieden tal van indelingsmogelijkheden. Dit herenhuis, met zijn onmiskenbare cachet, kan gemakkelijk een groot gezin of een vrij beroep huisvesten. Kantoor op de begane grond. Ideale locatie en indeling voor een bureau. Dit is een niet-bindende advertentie en vormt geen aanbod. De eigenaars behouden zich het recht voor om elk ingediend bod te aanvaarden of te verwerpen. Meer weten?

8 Slaapkamer(s) 510 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen