Landmetersbureel DEKREM bvba (3150 Haacht)

"Landmetersbureel Dekrem bv"
Stationsstraat 14 - 3150 Haacht

Numéro IPI 206 649

dekrem.be

Landmetersbureel DEKREM bv staat garant voor een optimale dienstverlening inzake landmeting en vastgoed en kan terugbikken op een dertigjarige ervaring. Tout voir Réduire
Landmetersbureel DEKREM bv staat garant voor een optimale dienstverlening inzake landmeting en vastgoed en kan terugbikken op een dertigjarige ervaring.
Heures d'ouverture Landmetersbureel DEKREM bvba
lundi09:30 - 12:3014:00 - 18:00
mardi09:30 - 12:3014:00 - 19:00
mercredi09:30 - 12:3014:00 - 18:00
jeudi09:30 - 12:3014:00 - 19:00
vendredi09:30 - 12:3014:00 - 18:00
samedi09:30 - 13:00-
dimanche--

* Sur rendez-vous uniquement

515 000 €

2820 Bonheiden

Deze prachtige villa in Bonheiden is een droomwoning voor wie op zoek is naar rust en ruimte. Gelegen in een landelijke omgeving, biedt deze open bebouwing met veel lichtinval, alle comfort en luxe die je maar kan wensen. De woning, gebouwd in 1995 op een perceel van 10a 90ca met een bewoonbare oppervlakte van 170 m², is perfect onderhouden, heeft een tuin georiënteerd naar het westen, en twee terrassen, zodat je altijd kunt genieten van zon of schaduw. Naast de open leefruimte, de ingerichte open keuken, en 4 slaapkamers, is er een bureau, een badkamer en een berging. Buiten is er een tuinberging en een carport voor 2 wagens, met berging. Het energielabel F en de EPC-waarde van 550 tonen aan dat er nog ruimte is voor verbetering op vlak van energiezuinigheid, maar dit biedt dan ook veel potentieel voor wie graag duurzamer wil wonen. Er geldt hier een renovatieverplichting: ### De ligging van deze villa is ideaal voor wie op zoek is naar rust en privacy, maar toch ook de nodige voorzieningen in de buurt wil hebben. Voor meer gedetailleerde informatie, een indelingsplan en attesten: raadpleeg ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 170 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
575 000 €

3000 Louvain

Dit modernistisch burgerhuis uit het interbellum is gelegen in de bruisende stad Leuven, in een rustige woonwijk met goede verbindingsmogelijkheden. Het huis is gerenoveerd in 1998 met behoud van de authentieke elementen, wat het werkelijk een pareltje maakt voor wie houdt van dat authentieke nostalgische, maar toch prijs stelt op modern comfort. In de bewoonbare oppervlakte van 180 m² vinden we naast de leefruimtes, ingerichte keuken en badkamer, 4 slaapkamers (1 in afwerking), een bureau, berging, verschillende kelders en een bergzolder. Er is tevens een aangenaam zongericht stadstuintje met terras op het zuidoosten. Gelegen in de archeologische zone "Historische Stadskern van Leuven" - Bouwkundig erfgoed: "Sobere modernistische burgerwoningen." Meer info op onze website. Dit herenhuis is perfect voor wie op zoek is naar een ruime en rustige woning, maar toch dicht bij alle voorzieningen wil wonen. Met goede verbindingsmogelijkheden ben je in no-time in het centrum van Leuven of op de snelweg. EPC-score: Label D - Watertoets: P en G - score: A. Voor meer gedetailleerde informatie en aanvraag bezoek: raadpleeg onze website: ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 180 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Kampenhout (RBI88804)
495 000 €

1910 Kampenhout

Grotendeels gerenoveerde woning op een perceel van 4a 77ca. De woning heeft drie slaapkamers, een nieuwe open keuken, een nieuwe badkamer en een ruime garage (extra hoge inrijpoort) met daarboven een bergzolder die nog als extra ruimte kan ingericht worden. Deze zolder heeft een rechtstreekse toegang tot de woning op het eerste verdiep en kan er bij aansluiten. Verder is er een kelder, een zonneterras en een tuin op het zuidwesten met tuinberging en serre. Er zijn twee parkeerplaatsen aan de woning. 25 zonnepanelen zorgen voor de stroomtoevoer naar de woning en de warmtepompen/airco's. Bijkomend verwarming op gas. EPC label C. Watertoets: P en G score A. Goede verbindingen met openbaar en privaat vervoer. Voor meer gedetailleerde informatie en indeling: raadpleeg onze website: ### Wij verzoeken u vriendelijk bezoekaanvragen via mail te doen. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 160 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Putte (RBI87120)
235 000 €

2580 Putte

Te renoveren woning in halfopen bebouwing met 2 slaapkamers en tuin. De woning is gelegen in het gehucht Peulis en biedt een zeer goede verbinding richting Mechelen en Putte met privaat en openbaar vervoer. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv. Oppervlakte : ± 4a 23ca. Oriëntatie tuin : zuiden. P-score: A / G-score: A. EPC-score : 614 (label F - renovatieverplichting). Info en bezichtiging : uitsluitend via kantoor. ### ) En savoir plus ?

2 Chambre(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Haacht (RBI87119)
240 000 €

3150 Haacht

Mooi perceel bouwgrond voor open bebouwing met een oppervlakte van 8a 42ca. Ligt aan de rand van Haacht, alle faciliteiten in de nabije omgeving. Goede verbindingen met privaat en openbaar vervoer. Perceelsbreedte: 26,80 m. Bouwbreedte vooraan: 20 m, achteraan, 10 m, bouwdiepte 15 m. Lot 18 uit een goedgekeurde verkaveling d.d. 26 november 2020 (ROMV_202012). Oriëntatie: NW. Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv. Watertoets: P en G score: A. Voor meer gedetailleerde informatie en de verkavelingsvoorschriften: zie onze website: ### En savoir plus ?

842 34 m Profondeur du terrain 27 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à louer Keerbergen (RBI86885)
1 250 €

3140 Keerbergen

Charmante open bebouwing te huur in Keerbergen. Met zijn grote tuin en zonneterras, gericht op het zuidwesten en met een open uitzicht, biedt deze woning alles wat een gezin nodig heeft. De woning heeft 150 m² bewoonbare oppervlakte en beschikt over 3 slaapkamers, heeft ook een ruime garage en 4 parkeerplaatsen op de oprit. EPC-score is 383 - label D. Goede verbindingsmogelijkheden met openbaar en privaat vervoer. Warenhuis op 1 Km, centrum van Keerbergen met alle faciliteiten op 2 Km. Huurprijs: 1.250 euro p.m. - Huurwaarborg 3 maand - plaatsbeschrijving met gedeelde kosten (50/50). Voor meer informatie en aanvraag bezichtiging: consulteer onze website ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 150
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à louer Keerbergen (RBI84363)
850 €

3140 Keerbergen

VERHUURD - HUURCONTRACT IN OPMAAK !! Dit ruime duplex appartement in Keerbergen is een prachtige vondst voor wie op zoek is naar een comfortabele en goed gelegen woning. Met zijn drie slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 130 vierkante meter biedt deze woning zeker voldoende ruimte. Het appartement is gelegen op wandelafstand van de dorpskern van Keerbergen, waar men kan genieten van de plaatselijke winkels, restaurants en andere voorzieningen. Een van de grootste troeven van dit appartement is de tuin en het zonneterras. Het appartement beschikt ook over een parkeerplaats, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een plekje voor uw auto. Kortom, dit dakappartement in Keerbergen biedt veel waar voor uw geld. Met zijn ruime indeling, goede verbindingsmogelijkheden en prachtige tuin en terras, is het de ideale plek om te wonen. Aarzel niet om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de vele voordelen van deze woning. EPC: label F - HP: 850,00 € p.m. - Forfait: 200,00 € - HWB: 3 maand - Plaatsbeschrijving op gemeenschappelijke kosten. Bezoek onze website voor meer informatie: ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 130
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Haacht (RBI84362)
290 000 €

3150 Haacht

Deze charmante halfopen bebouwing is gelegen in het rustige Wakkerzeel, vlak bij natuurgebied. Gebouwd op een perceel van 9a 91 ca in 1918 maar in de loop der jaren aangepast aan het hedendaags comfort. Met een bewoonbare oppervlakte van 165 m² en een grote tuin met terras en een weids uitzicht heeft deze woning heel wat troeven en potentieel. De woning heeft wat opfrissing nodig en een paar energetische ingrepen om energiezuiniger te worden (Nu: label E en valt dus onder de voorwaarden voor een energetische renovatie tot label D binnen de vijf jaar na aankoop). Er zijn vier slaapkamers, een leefkeuken en een living die eventueel ook voor een vrij beroep kan gebruikt worden. Boven de garage is er nog een ruime zolderberging. 2 extra parkeerplaatsen voor de deur. Ideale ligging tussen Haacht, Werchter/Rotselaar en Wijgmaal/Leuven. Het pand is momenteel verhuurd en het huurcontract kan pas opgezegd worden na akte (opzegtermijn zes maanden). Kortom, deze woning is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een standaard half open bebouwing met een prachtige tuin, terras, garage en 4 slaapkamers. Met een bouwjaar van 1918 en een bewoonbare oppervlakte van 165 vierkante meter biedt deze woning een unieke mix van geschiedenis en modern comfort. De rustige ligging en goede verbindingsmogelijkheden maken het plaatje compleet. P en G score: D. Voor meer informatie, zie op onze website: ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 165 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Duplex à vendre Boortmeerbeek (RBI83003)
315 000 €

3190 Boortmeerbeek

Dit moderne duplex appartement is gelegen in het prachtige Boortmeerbeek, in residentie Ponthuis (met beveiligde toegang). Met een ruim zonneterras en een eigen garage (in een afzonderlijk gebouw) en een ruime bergkelder biedt dit appartement alle comfort en gemakken die je zoekt. Het appartement heeft op de verdieping twee slaapkamers en een badkamer. In de berging werd een vaste trap naar de kamer onder dak geplaatst. Sinds bouwjaar in 2001 is het appartement steeds goed onderhouden en in prima staat. De bewoonbare oppervlakte van 120 vierkante meter zorgt ervoor dat er genoeg ruimte is om te ontspannen en te genieten van je eigen privéruimte. Ideaal voor een alleenstaande of een jong koppel. De goede verbindingsmogelijkheden maken het gemakkelijk om naar nabijgelegen steden en voorzieningen te reizen. Het centrum van Boortmeerbeek met alle faciliteiten en treinhalte bevinden zich op wandelafstand. Met een EPC-waarde van 194 en een energielabel B is dit appartement energiezuinig en milieuvriendelijk. Dit resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Lage gemeenschappelijke kosten! Daarnaast beschikt het appartement over twee garageplaatsen, wat ideaal is voor het parkeren van je voertuig(en) en extra opslagruimte. De oriëntatie van de tuin op het zuiden zorgt ervoor dat je kunt genieten van de zon en buitenactiviteiten. P en G score: A. Kortom, dit appartement in Boortmeerbeek biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en aangenaam leven. Met een moderne uitstraling, goede verbindingsmogelijkheden met privaat en openbaar vervoer en verschillende voorzieningen, is dit de ideale plek om te wonen. Voor meer gedetailleerde informatie en aanvraag bezoek: surf naar ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 120 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à louer Keerbergen (RBI82089)
1 050 €

3140 Keerbergen

In domein Berkendael is dit luxueuze duplex dakappartement met een prachtig uitzicht op het park met vijver te huur. Het domein is volledig omheind en biedt volmaakte privacy. Met een bewoonbare oppervlakte van 160 m² kun je gerust spreken van een ruim appartement. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, een uitgeruste keuken en bureau. Wat betreft energie-efficiëntie is dit dakappartement zeker een goede keuze. Met een EPC-waarde van 101 en een energielabel B, ben je verzekerd van een zuinig appartement. Bij het appartement horen nog 2 autostaanplaatsen en een bergkelder. De ligging van dit appartement is ook een groot pluspunt. Het centrum van Keerbergen met alle faciliteiten bevindt zich op 1,5 Km, een bushalte op 100 meter. HP: 1050,00 € - provisie: 200,00 € - HWB: 3 maand - plaatsbeschrijving op gemeenschappelijke kosten. Voor meer informatie en een indelingsplan: zie onze website: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 160 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Duplex à louer Keerbergen (RBI79640)
1 250 €

3140 Keerbergen

Recent energiezuinig duplex appartement in hartje Keerbergen op wandelafstand van alle faciliteiten. Het appartement heeft een bureau (ingericht met kasten), een hyper uitgeruste semi-open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten en twee zonneterrassen (zuidwest gericht) van ca 20 m². Mooi uitzicht op de gemeenschappelijke tuin en omgeving. Verder is er nog een bergkelder, een autostaanplaats en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Indeling: op straatniveau: inkomhal, bureau, badkamer, toilet, leefruimte, keuken, 2 bergingen en trap naar beneden. Zonneterras met luifel. Beneden: nachthal, toilet, badkamer en twee slaapkamers met aangrenzend een overdekt terras. EPC score: 95 - label A - HP: 1.250 € p.m. - Provisie GK: 100,00 € p.m. - HWB: 3 maand - Onmiddellijk vrij. Voor meer gedetailleerde informatie en een indelingsplan: surf naar: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 132 40 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Haacht (RBI77301)
398 000 €

3150 Haacht

Gerenoveerde, vrijstaande laagbouwwoning met gekoppelde garage. De woning werd recent grondig gerenoveerd en voorzien van technieken, nieuw buitenschrijnwerk, keuken, badkamer,... De eigendom is gelegen in het centrum van Haacht op wandelafstand van de markt, scholen en supermarkten. Goede verbindingen met privaat en openbaar vervoer. Gunstige EPC-score: 185 (label B). Oppervlakte: 3a 51ca. Oriëntatie achteraan op zuiden. P-score: B / G-score: A. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv. Meer informatie en bezichtiging : uitsluitend via kantoor ### ) En savoir plus ?

4 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Werchter (RBI71512)
220 000 €

3118 Werchter

Perceel bouwgrond voor open bebouwing met een oppervlakte van ± 7a 62ca. Perceelbreedte: 20,39m. Bouwbreedte: ± 10,96m. Lot 1 uit een goedgekeurde verkaveling (OMV_2022072764). Oriëntatie: noordnoordwest. Gvg, Wg, Gmo, Vkr, Vv. P-score: D. Achterliggend perceel van ± 25a 07ca kan eventueel bijgekocht worden (Gvg, Lwag, Gmo, Vkr, Gvv - P-score: D). Meer informatie : uitsluitend via kantoor ### ). En savoir plus ?

762 20 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Werchter (RBI71511)
220 000 €

3118 Werchter

Perceel bouwgrond voor open bebouwing met een oppervlakte van ± 7a 80ca. Perceelbreedte: 19,60m. Bouwbreedte: ± 10,47m. Lot 2 uit een goedgekeurde verkaveling (OMV_2022072764). Oriëntatie: noordnoordwest. Gvg, Wg, Gmo, Vkr, Vv. P-score: D. Achterliggend perceel van ± 25a 07ca kan eventueel bijgekocht worden (Gvg, Lwag, Gmo, Vkr, Gvv - P-score: D). Meer informatie : uitsluitend via kantoor ### ). En savoir plus ?

780 20 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Wespelaar (RBI15580)
345 000 €

3150 Wespelaar

Ruime woning met charmante voorgevel bestaande uit twee units met garages en grote tuin. De eigendom is optimaal gelegen nabij het treinstation van Wespelaar en de supermarkt. Eveneens is er een lagere- en kleuterschool op wandelafstand. Oppervlakte : 7a 55ca. Oriëntatie tuin : zuidwesten. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv. P-score: A / G-score: A. De units zijn verhuurd met geregistreerde huurcontracten. Meer informatie over de stedenbouwkundige toestand te bevragen via kantoor. EPC-scores : nr. 21 - 328 (D), nr. 23 - 448 (E) - renovatieverplichting. Info en bezichtiging : uitsluitend via kantoor. ### ) En savoir plus ?

4 Chambre(s) 240 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Fermette à vendre Boortmeerbeek (RBI47115)
990 000 €

3190 Boortmeerbeek

Hou je van rust en volmaakte privacy? Dan is dit exclusieve landhuis met parktuin zeker het overwegen waard. Volledig energetisch gerenoveerd tot label A op een domein van 1,3 ha, met een bewoonbare oppervlakte van 360 m². Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan energiezuinigheid, lichtinval, comfort en veiligheid. Op het gelijkvloers bevinden zich de leefruimtes: living met open super ingerichte keuken, 5 ruime slaapkamers, 3 badkamers, berging en wasplaats met alle technieken. Van uit alle ruimtes zicht op de groene omgeving. Op de verdieping bevinden zich de ontspanningsruimtes (atelier, speelzaal, fitness, bibliotheek), een grote bureauruimte en een bergzolder. Buiten is er nog een zonneterras, zwembad en hottub en de onderhoudsvriendelijke parktuin en dierenweide. Bijgebouwen: carport en tuinberging. Gunstige ligging met goede verbindingsmogelijkheden naar Mechelen en Kampenhout/Leuven/Brussel. Vrij beroep mogelijk. Watertoets: P en G score: A. Voor een meer gedetailleerde beschrijving, een technische fiche en een indelingsplan: raadpleeg onze website: ### En savoir plus ?

5 Chambre(s) 360 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Fermette à vendre Begijnendijk (RBI46172)
750 000 €

3130 Begijnendijk

Dit landhuis is gelegen in de rustige en landelijke omgeving van Begijnendijk. Het staat op een perceel van 36a 10ca en wordt aangeboden INCLUSIEF twee achterliggende weidegronden (80a 78ca) en een perceel bos van 39a 70ca. Totaal: 15.658 m²! In de bewoonbare oppervlakte van 239 m² vinden we een ruime living met mezzanine en veranda, drie slaapkamers, een badkamer, een volledig geïnstalleerde open keuken, een ruime wasplaats en een bergzolder. Het achterin gelegen atelier heeft een bruikbare oppervlakte van 300 m², verdeeld over twee verdiepingen. Uiterst rustig gelegen en omgeven door groen geniet je hier van de perfecte privé levenssfeer. EPC-score: label D. Watertoets: P-score C / G-score A. Kortom, deze woning in Begijnendijk biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en rustig leven en is de ideale woning voor gezinnen en mensen met een passie voor veel ruimte en rust en dieren willen houden. Voor meer gedetailleerde info en attesten: raadpleeg onze website: ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 239 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Wijgmaal (RBI44915)
180 000 €

3018 Wijgmaal

Mooi perceel bouwgrond voor open bebouwing met een oppervlakte van ± 10a 25ca. Goede verbindingen met privaat vervoer richting Leuven en Haacht. Perceelsbreedte: ± 16m. Bouwbreedte: ± 11,20m. Lot 1 uit een goedgekeurde verkaveling d.d. 25 september 2020 (OMV_2020090086). Oriëntatie: oosten. Gvg, Wglk, Gmo, Gvkr, Vv. Het perceel bouwgrond is gelegen in het gRUP "Nederzettingsstructuur Woonfragmenten fase 1 WF38". P-score: A. Prachtig zicht op de achterliggende weides en bossen. Meer info : uitsluitend via kantoor. (http://www. dekrem.be) En savoir plus ?

1025 16 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Duplex à louer Keerbergen (RBI43665)
1 150 €

3140 Keerbergen

Recent energiezuinig duplex appartement in hartje Keerbergen op wandelafstand van alle faciliteiten. Het appartement heeft een living met uitgeruste open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, toilet, bureau en een zonneterras (zuidwest gericht) van ca 20 m² met zonneluifel. Mooi uitzicht op de gemeenschappelijke tuin en achterliggend natuurgebied. Verder is er ondergronds nog een bergkelder, een autostaanplaats en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Indeling: op verdieping 1: inkomhal, bureau, toilet, leefruimte, open keuken, berging en trap naar boven. Zonneterras. Boven: nachthal, badkamer en twee slaapkamers. EPC score: 134 - label B - HP: 1.150 € p.m. - Forfait GK: 100,00 € p.m. - HWB: 3 maand - Vrij vanaf 1 december 2023. Een plaatsbeschrijving zal opgemaakt worden op gemeenschappelijke kosten verhuurder/huurder (verdeling 50/50). Voor meer gedetailleerde informatie en een indelingsplan: surf naar: ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 108 20 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Tremelo (RBI06816)
230 000 €

3120 Tremelo

Mooi perceel bouwgrond voor open bebouwing met een oppervlakte van ± 12a 24ca. Goede verbindingen met privaat en openbaar vervoer. Op 1 km van het centrum van Tremelo met alle faciliteiten. Gelegen in een rustige, groene omgeving. Perceel breedte: ± 23m. Bouwbreedte voorgevel: ± 12,30 m. Lot 1 uit een goedgekeurde verkaveling d.d. 5 juli 2022 (OMV_2022034042). Oriëntatie tuin: zuid. Het perceel bouwgrond is gelegen in woonparkgebied. Watertoets: perceel score: A. Voor meer informatie en de verkavelingsvoorschriften: zie downloads op onze website: ### En savoir plus ?

1224
contacter
détails
E-mail
Appeler