Espace professionnel à vendre - Rummen

Votre recherche n’a donné aucun résultat.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Rummen (3454).

Surface commerciale à vendre Nieuwerkerken (RBJ57349)
850 000 €

3850 Nieuwerkerken

Bent u opzoek naar een multifunctioneel pand met bijhorende burelen en dit alles op een gunstige ligging? Dan is dit zoekertje zeker het bekijken waard! Het pand is rustig gelegen maar heeft eveneens een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Sint-Truiden alsook Hasselt. Dit geheel is gelegen op een perceel van 44a91ca en werd sinds 2009 gerenoveerd. Zo zijn er overal aluminium ramen met driedubbel glas voorzien, er is rekening gehouden met energiebesparende maatregelen zoals isolatie en LED-verlichting,... Het gebouw bestaat uit verschillende productiehallen en prachtige ruime burelen. De burelen zijn voorzien van veel natuurlijk daglicht dankzij de vele raampartijen. Ook zijn er een aantal wc's voorzien alsook een douchekamer. Op de bovenste verdieping kan men nog een gezellige polyvalente ruimte terugvinden. Buiten treffen we voldoende parkeerplaats alsook een ruimte om even te ontspannen na al het gepresteerde werk. De elektrische installatie is eveneens voorzien voor zwaardere machines. Bovendien is er overal perslucht voorzien. Bovendien is het mogelijk om de PV-installatie (10 KvA geplaatst in 2020) en 5 laadpalen (in gebruik sinds 2021) over te nemen. Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor dit multifunctioneel pand? Maak dan snel een afspraak op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

4491
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
625 000 €

3540 Herk-la-ville

Horecagebouw (café "Paddocksplace") bestaande uit een ingerichte eetcafé, feestzaal, bovenliggende woonst en een aparte garage in het tuingedeelte.De zaak is gelegen in het centrum van Schulen, deelgemeente van Herk-de-Stad.De locatie is trouwens een gekende wandelregio met het Schulensmeer als absolute trekpleister.Het gebouw bestaat op het gelijkvloers uit een ingericht en gemeubeld cafégedeelte met toogmeubel en frigo's, toiletten (dames en heren), feestzaal met toogmeubel en tuinterras, bergplaatsen, een professioneel ingerichte keuken met koelcel, badkamer en wasplaats.Vooraan het gebouw vinden we een ruim terras met automatische zonneluifel en voldoende parkeergelegenheid.Op de eerste verdieping bevinden zich een leefruimte, twee slaapkamers en een vergaderlokaal.Het zadeldak is voorzien van voldoende zonnepanelen om de energiekosten te drukken.Achter de zaak treffen we een aparte ruime garage en een tuin met terrasgedeelte.In de vraagprijs is tevens de uitbating en infrastructuur inbegrepen, de zaak is trouwens vrij van contracten met toeleveranciers!Uiteraard kunnen na aankoop andere activiteiten worden uitgebaat door de nieuwe eigenaar.Commerciële locatie, zeer interessante kans voor mensen die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken!Beschikbaarheid bespreekbaar met de huidige eigenaar.Voor meer info of een afspraak contacteer Wim via ### of ### . En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 473 33 33 33
Surface commerciale à vendre Geetbets (RBM14421)
289 000 €

3450 Geetbets

Bent u op zoek naar een veelzijdige investeringskans in hartje Geetbets? Dan is dit te renoveren pand precies wat u zoekt! Dit eigendom bestaat uit een handelspand op het gelijkvloers, twee ruime appartementen op de eerste verdieping, en vijf praktische garageboxen achter het gebouw. De mogelijkheden zijn eindeloos, of u nu een projectontwikkelaar bent of op zoek bent naar een uitdagend renovatieproject. Indeling van het Pand Gelijkvloers: Handelspand met grote etalage, ideaal voor diverse commerciële activiteiten. Eerste Verdieping: Twee appartementen. Perfect voor verhuur of eigen bewoning. Achter het Gebouw: Vijf garageboxen, met de mogelijkheid op extra inkomsten. Locatie Dit pand geniet van een uitstekende ligging in het centrum van Geetbets. U bevindt zich op wandelafstand van het stadhuis, supermarkten, scholen en diverse winkels. Deze centrale locatie garandeert niet alleen gemak voor bewoners en klanten, maar zorgt ook voor een hoge zichtbaarheid en voetgangersverkeer voor het handelspand. Mogelijkheden Dit pand biedt talrijke mogelijkheden voor de creatieve investeerder: Renovatie: Breng uw eigen visie tot leven en creëer een moderne commerciële en residentiële ruimte. Projectgrond: Profiteer van het verlaagde BTW-tarief van 6% bij afbraak en wederopbouw, en ontwikkel een nieuw project dat voldoet aan de hedendaagse eisen en normen. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan! Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact met ons op. Investeer in de toekomst van Geetbets en in uw eigen succes. Contacteer ons dan zeker op het nummer ### of via het mailadres ### En savoir plus ?

663
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 31 14 00
Surface commerciale à vendre Geetbets (RBK02086)
259 000 €

3450 Geetbets

Handelspand en duplex appartement in Geetbets Benut deze unieke kans om te investeren in een veelzijdig handelspand met een extra troef - een duplex appartement met aparte ingang, gelegen in het hart van Geetbets. Met zijn centrale ligging en diverse mogelijkheden biedt dit pand een stabiele bron van inkomsten en een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. KENMERKEN: Het handelspand biedt een veelzijdige ruimte die zich leent voor verschillende commerciële doeleinden. Door het verhuurde duplex appartement geniet je van directe inkomsten Aparte ingang voor handelspand en appartement INDELING: Handelspand: 2 ruime plaatsen waarbij 1 met toog en de andere een mooie open ruimte Berging Keuken: niet volledig geïnstalleerd Appartement: 2 ruime slaapkamers Uitnodigende leefruimte met open keuken Grote badkamer met douche en hoekbad Apart toilet Berging Locatie: Geetbets, een charmant dorp, biedt het perfecte decor voor dit investeringspand. Gelegen in de dorpskern, profiteert het pand van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid, wat de commerciële mogelijkheden nog verder vergroot. Waarom investeren in dit pand? Investeren in dit pand is niet alleen een slimme zet vanwege de stabiele inkomsten uit het verhuurde appartement, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor toekomstige groei en ontwikkeling. 📞 Meer info of bezichtiging? Contacteer ERA De Piramide op het nummer ### of mail naar ### En savoir plus ?

160
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 31 14 00
Surface industrielle à vendre Herk-la-ville (RBJ93921)
1 585 000 €

3540 Herk-la-ville

Dit goed is gelegen nabij een drukke N-weg en geniet een ware zichtligging. Het pand werd opgetrokken in staalstructuur en kan eventueel worden uitgebreid. Het magazijn geniet een vrije hoogte van ca. 6 meter en is zowel aan de voor- als achterzijde toegankelijk via een sectionale poort. Op de 1e verdieping aan de voorzijde bevindt zich overigens een instapklaar appartement (conciërgewoonst) met 2 slaapkamers. Verkoop onder aandelen. Vennootschap omvat o.a.: Perceel: ca. 5.000m² Gebouw: Magazijn: ca. 1550m², gedeeltelijk voorzien van mezzanine. Toonzaal: ca. 550m² Bureauruimte: ca. 140m² Appartement: ca. 135m² Stock t.w.v. 150k (kan worden geliquideerd door verkoper) Liquide middelen: ca. 300k 1 medewerker (verkoop) Een gedeelte van het magazijn is verhuurd en er geldt een recht van opstal op het dak, samen goed voor ca. 20.000 EURO omzet. Totale waarde activa: ca. 2.250.000 EURO Prijs aandelen: 1.550.000 EURO Dit dossier dient met alle discretie te worden behandeld. En savoir plus ?

5000
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 23 48 23
Ferme à vendre Herk-la-ville (RBI67146)
615 000 €

3540 Herk-la-ville

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Ben jij op zoek naar een buitengewoon exclusieve vierkantshoeve? Droom jij van een riante villa of een authentiek en charmant co-housing project? Ligt jouw toekomst in een eigen B&B waar je geniet van uitzonderlijke rust, pure natuur en wondermooi groen? We nemen je maar al te graag mee naar de Beerbosstraat 30 te Herk-de-Stad. In deze zeer landelijke en opvallend rustige straat werd in 1850 een prachtige vierkantshoeve gebouwd. Hoewel het gebouw zeker en vast aan renovatie toe is, zal de authentieke charme je instant laten wegdromen. De huidige bewoonbare oppervlakte van 188m² kan nog een flink stuk uitgebreid worden met de immense stallen achteraan. Maak jij dan achteraan ook nog gebruik van enkele grote raampartijen dan geniet je ook nog eens van een spectaculair zicht. Je woont hier namelijk op een zuidoostelijk georiënteerd perceel van maar liefst 90a 70ca te midden van een eindeloos groot agrarisch gebied. Pure rust en adembenemende natuur vink je hier dus zonder enige moeite van jouw wenslijst. Wist je bovendien dat je optioneel ook de prachtige weilanden aan de overkant van de straat kan aankopen. Met nog eens 3ha 32a 80ca wordt dit ongetwijfeld de gedroomde locatie voor heel wat dierenliefhebbers. Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### En savoir plus ?

9070 10 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
Prix sur demande

3800 Saint-Trond

IMMEUBLE DE BUREAUX AVEC CHAMBRES DE PRATIQUE DANS UNE SITUATION EXCEPTIONNELLE Cet immeuble indépendant est situé à Sint-Agneshof à Sint-Truiden. Il s'agit d'un emplacement unique au Begijnhof de Saint-Trond, à proximité de l'entrée de la réserve naturelle Het Speelhof, mais aussi de l'hôpital Saint-Trudo et de l'hôpital psychiatrique Asster. Il s'agit d'un immeuble construit en 2019 qui se compose de deux étages. Il sert actuellement de cabinet pour une association de médecins. En termes d'aménagement, on trouve au rez-de-chaussée un espace d'accueil avec salle d'attente, des sanitaires et plusieurs espaces de cabinet et de bureau. Au premier étage, on trouve une salle de cabinet, une salle de réunion, un local technique et une terrasse sur le toit. Le tout offre une surface brute d'environ 319m². A l'extérieur, vous pouvez profiter d'un environnement verdoyant et utiliser le parking Beguinage adjacent, où vous pouvez garer votre voiture gratuitement. Vous souhaitez plus d'informations ou une visite de ce bien ? Contactez Canius Real Estate au ### ou ### En savoir plus ?

319 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 30 39
1 150 000 €

3800 Saint-Trond

IMMEUBLE COMMERCIAL AVEC MAGAZINE À UN ENDROIT VISIBLE Cet immeuble commercial se trouve le long de la Tongersesteenweg au numéro 188 à Saint-Trond. La proximité de la N80 facilite l'accès aux villes et communes environnantes et offre une bonne accessibilité aux clients et fournisseurs. L'immeuble a été construit sur un vaste terrain de pas moins de 47a et 91ca et est situé dans une zone PME. Cet immeuble commercial a été équipé de toutes les facilités et offre un total de 1.193m² d'espace disponible. Celle-ci est répartie en 166m² de surface habitable, 227m² de bureaux avec showroom et 800m² de surface de stockage avec locaux pour le personnel. Un atout supplémentaire est l'espace de stationnement sur le site, tant devant le bâtiment que le long du bâtiment, il y a beaucoup d'espace pour le stockage, le tout derrière un portail coulissant automatisé. Il y a également un espace de stationnement pour les clients devant le bâtiment. Intéressé à découvrir les possibilités de cette propriété ensemble ? Contactez notre bureau ! ### - ### En savoir plus ?

4791 1193 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 30 39

Commerciële ruimtes te Sint-Truiden in project Stadspoort Dit prachtige nieuwbouwproject genaamd “De Stadspoort” bevindt zich op de voormalige site Thijssen in het centrum van Sint-Truiden. Gilen woonprojecten heeft de site omgetoverd tot een knap project met 53 appartementen, een ondergrondse parking voor 220 wagens waarvan 70 plaatsen voorbehouden worden voor korte termijn parkeren en enkele commerciële ruimtes verdeeld over 5 verschillende gebouwen getekend door architectenbureau DFM. Daarnaast werd er door de landschapsarchitecten van Studio BNL een groene oase in het midden van de stad gecreëerd zodat toekomstige bewoners en bedrijven permanent kunnen genieten van een aangename en natuurlijke omgeving. Niet alleen in de omgeving wordt veel groen ingeplant maar ook voor de gebouwen zelf werd er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo is er overal een groendak met zonnepanelen voorzien en worden er zelfs enkele verticale tuinen aangelegd. Door het combineren van verschillende duurzame technieken zoals een warmtepomp worden alle appartementen Bijna Energie Neutraal (BEN). Op het binnenplein maakte alvast een notariaat, een vastgoedkantoor, een reisbureau en een studiebureau hun thuisbasis. Kantoor B1-0.1 heeft een totale oppervlakte van 86 m², verdeeld over 65 m² kantoorruimte, inkomhal, toilet, berging en kelderberging. Deze ruimte wordt casco opgeleverd zodat je volledig naar eigen smaak en noden van je zaak kan inrichten. En savoir plus ?

86 86 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 30 39

Dit prachtige nieuwbouwproject genaamd “De Stadspoort” bevindt zich op de voormalige site Thijssen in het centrum van Sint-Truiden. Gilen woonprojecten heeft de site omgetoverd tot een knap project met 53 appartementen, een ondergrondse parking voor 220 wagens waarvan 70 plaatsen voorbehouden worden voor korte termijn parkeren en enkele commerciële ruimtes verdeeld over 5 verschillende gebouwen getekend door architectenbureau DFM. Daarnaast werd er door de landschapsarchitecten van Studio BNL een groene oase in het midden van de stad gecreëerd zodat toekomstige bewoners en bedrijven permanent kunnen genieten van een aangename en natuurlijke omgeving. Niet alleen in de omgeving wordt veel groen ingeplant maar ook voor de gebouwen zelf werd er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo is er overal een groendak met zonnepanelen voorzien en worden er zelfs enkele verticale tuinen aangelegd. Door het combineren van verschillende duurzame technieken zoals een warmtepomp worden alle appartementen Bijna Energie Neutraal (BEN). Op het binnenplein maakte alvast een notariaat, een vastgoedkantoor, een reisbureau en een studiebureau hun thuisbasis. Kantoor E-1.1 is een commerciële ruimte met een totale oppervlakte van maar liefst 220 m², verdeeld over 166 m² kantoorruimte, een berging, toilet en kelderberging. Deze ruimte wordt casco opgeleverd zodat je volledig naar eigen smaak en noden van je zaak kan ingerichten. En savoir plus ?

220 220 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 30 39

Commerciële ruimtes te Sint-Truiden in project Stadspoort Dit prachtige nieuwbouwproject genaamd “De Stadspoort” bevindt zich op de voormalige site Thijssen in het centrum van Sint-Truiden. Gilen woonprojecten heeft de site omgetoverd tot een knap project met 53 appartementen, een ondergrondse parking voor 220 wagens waarvan 70 plaatsen voorbehouden worden voor korte termijn parkeren en enkele commerciële ruimtes verdeeld over 5 verschillende gebouwen getekend door architectenbureau DFM. Daarnaast werd er door de landschapsarchitecten van Studio BNL een groene oase in het midden van de stad gecreëerd zodat toekomstige bewoners en bedrijven permanent kunnen genieten van een aangename en natuurlijke omgeving. Niet alleen in de omgeving wordt veel groen ingeplant maar ook voor de gebouwen zelf werd er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo is er overal een groendak met zonnepanelen voorzien en worden er zelfs enkele verticale tuinen aangelegd. Door het combineren van verschillende duurzame technieken zoals een warmtepomp worden alle appartementen Bijna Energie Neutraal (BEN). Op het binnenplein maakte alvast een notariaat, een vastgoedkantoor, een reisbureau en een studiebureau hun thuisbasis. Kantoor E-1.2 is een commerciële ruimte met een totale oppervlakte van maar liefst 260 m², verdeeld over 219 m² kantoorruimte, een berging, toilet en kelderberging en patio. Deze ruimte wordt casco opgeleverd zodat je volledig naar eigen smaak en noden van je zaak kan inrichten. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 30 39
579 000 €

3800 Saint-Trond

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie van een lucratieve zakelijke locatie en een comfortabele woonruimte? Dit prachtige handelspand met woonst biedt u precies dat en meer. Gelegen op een steenweg in het landelijke Zepperen op 500 meter van de N80 expresweg, is dit de ideale plek voor ondernemers die op zoek zijn naar een strategische locatie om hun bedrijf te vestigen en tegelijkertijd comfortabel te wonen.Eigenschappen van het Handelspand:Locatie: op een steenweg op 500 meter van de N80 expresweg naar Hasselt. van hieruit zijn de autosnelwegen gemakkelijk bereikbaar.Oppervlakte: 215 m² commerciële ruimte, ideaal voor een winkel, kantoor, of detailhandel + volledig oppervlakte in kelder, perfect voor stockage.Indeling: flexibele indeling die eenvoudig aangepast kan worden aan de behoeften van uw onderneming, inclusief opslagruimte en een kitchenette.Eigenschappen van de Woonst:Woonoppervlakte: 200 m² verdeeld over twee verdiepingen boven het handelspand.Slaapkamers: twee ruime slaapkamers met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht.Badkamer: uitgeruste badkamer, met een ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo.Woonkamer: een gezellige woonkamer met prachtig uitzicht, perfect voor ontspanning na een drukke werkdag.Keuken: een uitgeruste keuken met ingebouwde vaatwasser, ingebouwde frigo, ...Terras: een ruim overdekt terras met prachtig uitzicht over de fruitbomen.Berging: een aparte berging die dienst doet als wasruimte en stockageruimte.Voordelen:Multifunctioneel: Ideaal voor ondernemers die willen wonen en werken op dezelfde locatie.Inkomstenpotentieel: Het commerciële deel van het pand biedt uitstekende mogelijkheden voor huurinkomsten, aangezien er een aparte ingang is voor het appartement.Parkeergelegenheid: Eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand.Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek de eindeloze mogelijkheden die dit veelzijdige pand te bieden heeft. Dit is een unieke kans om te investeren in een pand dat zowel uw zakelijke als persoonlijke behoeften perfect vervult.U kan ons bereiken op het nummer ### of via mail op ### vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. En savoir plus ?

945
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 69 76 40
Surface commerciale à vendre Saint-Trond (RBM47636)
339 000 €

3800 Saint-Trond

Voor uitgebreide info en foto's, surf naar www.SWEVERS.be! – Zoekt jouw succesvolle business nog een uitzonderlijk gunstig handelspand? Dan nemen we je met grote fierheid mee naar één van dé grootste winkelstraten van Sint-Truiden. Op deze absolute toplocatie in de Luikerstraat wacht een ruim en bijzonder gunstig handelspand op jouw bruisende avontuur. Achter deze charmante en zeer gracieuze gevel schuilt namelijk maar liefst 172,5m² aan uniek potentieel. We beginnen helemaal onderaan met een zeer handige kelder van 18m². Deze ruimte is zeer handig voor het stockeren van allerlei materialen of voorraad. Gelijkvloers krijg je een riante winkelruimte met een oppervlakte van 75m² groot. Deze verdieping werd piekfijn afgewerkt en geniet van een uiterst stijlvolle ‘look’. Achteraan is er een grote vide die het geheel een nog ruimer gevoel geven. Op de eerste verdieping krijg je naast een toiletruimte met douche en een keuken ook een grote bureau. Zo kan jij de administratie van jouw succesvolle business steeds netjes en overzichtelijk beheren. Gaan we nog één verdieping hoger dan krijg je nog twee grote opbergruimtes met een oppervlakte van respectievelijk 21m² en 16m² groot. Een immense passage, een grote visibiliteit, en heel wat parkeermogelijkheden op wandelafstand. Drie onvoorstelbaar belangrijke factoren voor een succesvolle handelszaak. Meer info en documenten te bekomen op aanvraag. Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. En savoir plus ?

86
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
Surface industrielle à vendre Saint-Trond (RBM25258)
325 000 €

3800 Saint-Trond

Cette propriété est proposée via la plateforme d'enchères en ligne de Troostwijk. Les visites ne peuvent avoir lieu que sur rendez-vous avec notre bureau. La période d'enchère se termine le x/x/2024 à 16 heures. Le prix de montage est de : 365 000€ Le montant proposé exclut toujours les frais de courtage (c'est-à-dire : 3,50 % hors TVA ou 4,23 % TVA incluse sur le montant de l'offre acceptée, qui inclut également les droits de vente) et les taxes de vente ; ces frais et les taxes de vente sont à la charge de l'acheteur. Pour plus d'informations et pour les offres, veuillez cliquer sur le lien suivant :/ Cette maison a une surface habitable de 254 m² et est répartie comme suit : Rez-de-chaussée : hall d'entrée avec accès à la spacieuse cuisine ouverte et au salon et à la salle à manger avec poêle à bois. Par le hall, on accède à la salle de bain avec douche et toilettes. Il y a également une chambre, un espace bureau, un petit espace de rangement et un grand local technique avec une machine à laver à cet étage. 1er étage : 4 chambres spacieuses et toilettes séparées. À l'extérieur : terrasse confortable où vous pourrez vous détendre. Entrepôt : derrière la maison se trouve un entrepôt spacieux et fermé d'environ 250 m², idéal pour une utilisation comme atelier/atelier. Jardin : derrière cet entrepôt, il y a un autre jardin confortable où vous pourrez profiter du calme et de la tranquillité. Voir les plans dans les téléchargements de documents. Vous êtes intéressé ou avez des questions ? Contactez-nous au ### ou envoyez un mail à ### En savoir plus ?

1092
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 30 50 50
Surface industrielle à vendre Saint-Trond (RBL07672)
320 400 €

3800 Saint-Trond

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². En savoir plus ?

9626
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 23 48 23
Surface industrielle à vendre Saint-Trond (RBL07671)
367 200 €

3800 Saint-Trond

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². En savoir plus ?

9626
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 23 48 23
Surface industrielle à vendre Saint-Trond (RBL07670)
257 850 €

3800 Saint-Trond

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². En savoir plus ?

9626
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 23 48 23
Surface industrielle à vendre Saint-Trond (RBL07669)
352 300 €

3800 Saint-Trond

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². En savoir plus ?

9626
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 23 48 23
Surface industrielle à vendre Saint-Trond (RBL07668)
468 000 €

3800 Saint-Trond

ALGEMEEN Nieuwbouw Bedrijvenpark Ter Biest, perfect gepositioneerd in het hart van Sint-Truiden, te midden van de betoverende landschappen van Limburg. Met zijn unieke locatie en aantrekkelijke omgeving biedt dit park een inspirerende setting voor bedrijven die streven naar groei en succes. Het park omvat 26 hoogwaardige KMO-units, kantoren en een conciërgerie, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een divers scala aan bedrijven. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een nieuwe locatie of een investeerder die een nieuwe beleggingsopportuniteit zoekt, Bedrijvenpark Ter Biest biedt de ideale omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren. De oppervlakte van deze units varieert tussen 191m² en 758m². En savoir plus ?

9626
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 23 48 23