Bedrijfsvastgoed te koop - Kortenberg

7 zoekertjes (1 - 7)
Handelspand te koop Erps-Kwerps (RBL89606)
575 000 €

3071 Erps-Kwerps

Ontdek dit prachtige verhuurde restaurant in het hart van Kortenberg, gehuisvest in een authentiek en charmant pand met een rijke geschiedenis. Gelegen op een centrale locatie, geniet het van een trouw en vast cliënteel, waardoor het een uitstekende kans biedt voor investeerders. Het historische pand, daterend uit 1362 en als restaurant verhuurd sinds 1986, straalt karakter uit en wordt momenteel uitgebaat door een gerenommeerde topchef met decennialange ervaring. De huurovereenkomst loopt nog tot 2036, wat stabiliteit en zekerheid biedt aan potentiële kopers. Het pand is erkend als handelspand met woonst op de eerste verdieping. Het pand verkeert in goede staat en er werden recent renovatiewerken uitgevoerd aan het dak boven de keuken en aan de ramen op de benedenverdieping. Op de bovenverdieping en aan het dak van het hoofdgebouw zijn op termijn enkele ingrepen aangewezen. Daarvoor werden de nodige offertes opgevraagd. Met deze kosten is rekening gehouden bij het vaststellen van de vraagprijs. De maandelijkse huur bedraagt 3.135,12 EUR, met de onroerende voorheffing ten laste van de verhuurder. Alle onderhouds- en herstellingswerken – met uitzondering van de buitenschil – zijn ten laste van de huurder. Mis deze unieke kans niet om te investeren in dit historische restaurant in Kortenberg. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Meer weten?

471
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 223 23 23
Kantoor te koop Erps-Kwerps (RBL21397)
785 000 €

3071 Erps-Kwerps

Dit pand werd in 2020-2021 volledig getransformeerd tot een moderne dokterspraktijk bestaande op het gelijkvloers uit 3 praktijkruimten, een ruime wachtzaal, receptiehoek, rolstoeltoegankelijk toilet en een technische ruimte. Op verdiep bevinden zich nog eens 3 praktijkruimten, een ingerichte keuken, douchekamer en apart toilet. De aanwezigheid van een technische kelder en zolder maakt dat een eventuele aanpassing naar persoonlijke wensen vrij makkelijk te realiseren is. Tevens mogelijkheid tot plaatsen van lift.Alles werd met oog voor detail gerenoveerd waarbij zeer degelijke materialen werden gebruikt. Het gebouw voldoet dan ook aan alle normen qua brandveiligheid, energiebeheer, toegankelijkheid, ...Het gebouw kan stedenbouwkundig worden aangewend voor kantoorruimten, diverse dienstverlening, vrije beroepen, ... (geen horeca), aldus zeer multifunctioneel met o.a. mogelijkheid tot verhuring van de aparte ruimten.Voor het gebouw werd voorzien in 8 autostaanplaatsen, waarvan 1 voor mindervaliden, en 6 fietsparkeerplaatsen. Ondanks de zeer rustige ligging is het pand zeer goed bereikbaar, met openbaar vervoer op wandelafstand.De verwerving van dit schitterend pand kan gebeuren door een overdracht van aandelen voor een bedrag van 150 000,00 euro. Zeer gunstige aflossing van bestaand investeringskrediet (intrest ca. 1%).Meer informatie te bekomen op aanvraag. Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 23 37 35
Industrie te koop Kortenberg (RBJ93053)
895 000 €

3070 Kortenberg

Ontdek onze KMO-units met oppervlaktes tussen 75 en 150 m². Strategisch gelegen nabij de autostrade en de steden Leuven en Brussel. Units zijn onderling koppelbaar, waardoor flexibiliteit gegarandeerd is. Mogelijkheid om bepaalde units in te richten als toonzaal en extra mezzanines te bouwen. Elke woning beschikt over een eigen privé tuin. Extra groenvoorzieningen met wadi's voor een aangename werkomgeving Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Kortenberg (RBJ93052)
948 000 €

3070 Kortenberg

Ontdek onze KMO-units met oppervlaktes tussen 75 en 150 m². Strategisch gelegen nabij de autostrade en de steden Leuven en Brussel. Units zijn onderling koppelbaar, waardoor flexibiliteit gegarandeerd is. Mogelijkheid om bepaalde units in te richten als toonzaal en extra mezzanines te bouwen. Elke woning beschikt over een eigen privé tuin. Extra groenvoorzieningen met wadi's voor een aangename werkomgeving Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te koop Kortenberg (RBJ86467)
948 000 €

3070 Kortenberg

Nieuwbouw KMO-unit van 191 m² in combinatie met een conciërgewoning van 263 m² te koop. Strategisch gelegen aan de bedrijvige Leuvensesteenweg in Kortenberg. De grootsteden Leuven – Brussel en Mechelen zijn op enkele minuten te bereiken net als de autosnelwegen E40, E19 of E314. De casco unit (brandklasse C) is opgebouwd uit een staal- en/of betonstructuur en heeft een vrije hoogte van minstens 6 m. De duurzame loods is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 4,5 m H) en voorzien van een lichtstraat met rookluik, polybetonvloer met een draagkracht van 2.500 kg/m², regenwaterput, branddetectie en individuele nutsleidingen (water, elektriciteit en data). Verder aanwezigheid van een nieuwbouw conciërgewoning en 3 privatieve parkeerplaatsen.De unit maakt deel uit van het nieuwbouw business park "Kardinaal". Tevens aanwezigheid van een hoogspanningscabine en zonnepanelen. Mogelijkheid tot het plaatsen van laadpalen. Voorziene oplevering juni 2024. De renders zijn indicatief.Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

454 3 Parkeerplaats(en) 454 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Industrie te koop Kortenberg (RBJ86466)
895 000 €

3070 Kortenberg

Nieuwbouw KMO-unit van 148 m² in combinatie met een conciërgewoning van 263 m² te koop. Strategisch gelegen aan de bedrijvige Leuvensesteenweg in Kortenberg. De grootsteden Leuven – Brussel en Mechelen zijn op enkele minuten te bereiken net als de autosnelwegen E40, E19 of E314. De casco unit (brandklasse C) is opgebouwd uit een staal- en/of betonstructuur en heeft een vrije hoogte van minstens 6 m. De duurzame loods is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 4,5 m H) en voorzien van een lichtstraat met rookluik, polybetonvloer met een draagkracht van 2.500 kg/m², regenwaterput, branddetectie en individuele nutsleidingen (water, elektriciteit en data). Verder aanwezigheid van een nieuwbouw conciërgewoning en 3 privatieve parkeerplaatsen.De unit maakt deel uit van het nieuwbouw business park "Kardinaal". Tevens aanwezigheid van een hoogspanningscabine en zonnepanelen. Mogelijkheid tot het plaatsen van laadpalen. Voorziene oplevering juni 2024. De renders zijn indicatief.Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

411 3 Parkeerplaats(en) 411 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Handelsfonds te koop Kortenberg (RBG85168)
Prijs op aanvraag

3070 Kortenberg

Hoogwaardige kmo-units met diverse oppervlaktes te huur en te koop in Business Park Kardinaal te Kortenberg. Op 15 kilometer van zowel Leuven als van Brussel en op amper 5 minuten van de E40 (Sterrebeek). In het KMO park worden er 2 conciërgewoningen gekoppeld aan een KMO unit. Deze zijn nu in prijs verlaagd. In het totaal worden er 6 units te koop aangeboden en 8 units worden ter beschikking gesteld voor verhuur. Oppervlakte tussen 75 en 150 m² Stratetigische ligging, dichtbij de autostrade en grootsteden Leuven/Brussel Units zijn onderling koppelbaar Mogelijkheid om bepaalde units in te richten als toonzaal en extra mezzanine te bouwen Woningen hebben hun eigen privé tuin Extra groen voorzien met wadi's Bij iedere werkplaats hoort minstens 1 aangrenzende parkeerplaats. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Kortenberg (3070) + Deelgemeenten.

225 000 €

1933 Sterrebeek

Volledig ingerichte kantoorruimte op de gelijkvloerse verdieping van een recent gebouw, ideaal gelegen in het centrum van Sterrebeek en vlakbij al de belangrijke verbindingswegen (E40, Ring, ... ) Bureauruimte (60m2) reeds onderverdeeld in aparte bureauruimtes, kitchenette en WC. Momenteel verhuurd ! EPC in aanvraag ! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 731 62 64
Prijs op aanvraag

1820 Steenokkerzeel

Investeringseigendom te koop, verhuurd aan de kwalitatieve huurder ‘Carrefour Express’. Dit betreft een pand met een gelijkvloerse opp. van 486 m², waarvan ca. 305 m² commerciële oppervlakte en een stockruimte van ongeveer 180 m² op het gelijkvloers + eerste verdieping dewelke tevens in de verhuur is begrepen. Carrefour huurt dit volledige gebouw reeds 12 jaar. Er bevindt zich een openbare parking tegenover het gebouw. Benieuwd naar deze opbrengsteigendom regio Steenokkerzeel? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

486
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
258 000 €

1820 Steenokkerzeel

Uitstekende commerciële ruimte in het centrum van Steenokkerzeel Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw onderneming? Zoek niet verder! Deze commerciële ruimte in Steenokkerzeel biedt alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te laten floreren. Ideale ligging: Gelegen op een strategische locatie in Steenokkerzeel, geniet deze ruimte van een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid. Uw bedrijf zal profiteren van een stroom van voorbijgangers en potentiële klanten. Voor het pand is er ruime parkeergelegenheid beschikbaar. Dit zorgt voor extra gemak voor zowel u als uw klanten, waardoor uw bedrijf nog toegankelijker wordt. Ruim en licht: Met een netto oppervlakte van 71m² biedt deze ruimte voldoende plaats voor diverse commerciële activiteiten. De grote raampartij aan de voorzijde zorgt niet alleen voor overvloedig daglicht, maar ook voor optimale zichtbaarheid, waardoor uw etalage of productpresentaties extra opvallen. Mogelijkheid voor terras: Indien u een horecagelegenheid wilt starten, is er de mogelijkheid om een terras te realiseren. Dit biedt extra aantrekkingskracht en creëert een aangename plek voor uw klanten om te ontspannen. Voor een vlotte en snelle start van uw onderneming is er de mogelijkheid om de inboedel over te nemen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 49 09 00
369 000 €

1930 Zaventem

ZAVENTEM NABIJ STERREBEEK - Ideaal gelegen in het centrum van Nossegem, lichte commerciële ruimte/kantoorruimte van +/- 50m2, recentelijk gerenoveerd, tevens met een appartement met 2 slaapkamers aan de achterzijde en een aangename stadstuin en een aangrenzende parkeerplaats. De commerciële ruimte bevindt zich op de begane grond en biedt een goede zichtbaarheid aan de Namenstraat met zijn grote etalage van +/- 12m lang. De ruimte is momenteel ingericht als een optiekwinkel, maar is ook geschikt voor elk type zelfstandige onderneming, kantoorruimte of volledige woning. Het bestaat uit een lichte open ruimte van +/- 40m2 met een aangrenzende kamer van +/- 10m2 en een klantentoilet. Aan de achterzijde bestaat het appartement uit: Een woonkamer van +/- 30m2 met toegang tot een aangenaam houten terras van +/- 30m2 op het zuiden – recent volledig uitgeruste keuken. Bovenverdieping: Nachthal die leidt naar 2 slaapkamers van +/- 12 & 8m2 – Doucheruimte (wastafel, douche, WC, aansluiting voor wasmachine). Kelder: Kelder. Diversen: Buitenparkeerplaats voor klanten voor de winkel - Individuele gascondensatieketel - Dubbel glas - EPC = C – Dubbele winkelingang via straatzijde & via gemeenschappelijke ruimte van het gebouw. Plannen & documenten op aanvraag beschikbaar. Vrij van bewoning bij akte. Price: 369.000€. Visite virtuelle: ### Meer weten?

249
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 736 67 92
265 000 €

1930 Zaventem

Gerenoveerde handelsgelijkvloers met toonzaal van +-100m² en +-120m² achterliggende bureau- of stockageruimte in het centrum van Zaventem. Indeling: Winkelruimte (+-100m²) met etalagebreedte van 11m. Achterliggend: verschillende stockage en/of bureauruimtes (34m², 14m², 10m², 28m²...). Totale netto-oppervlakte: 217m² Geen gemeenschappelijke lasten Meer weten?

217 217 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 725 20 02
279 500 €

1933 Sterrebeek

Nieuwbouw handelsruimte of kantoorruimte te koop op het geljikvloers van Residentie Castella in Sterrebeek. We hebben 2 ruimtes beschikbaar: 136m2 en 138m2. Elke handelsruimte wordt casco verkocht. De aankoop van parkeerplaatsen in de ondergrondse garage zijn verplicht. Graag meer informatie? Bekijk het aanbod op ### of contacteer ons via ### / ### Wij helpen u graag verder! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 523 05 22
Handelspand te koop Sterrebeek (RBF60483)
279 500 €

1933 Sterrebeek

Nieuwbouw handelsruimte of kantoorruimte te koop op het geljikvloers van Residentie Castella in Sterrebeek van 138m2. Deze handelsruimte wordt casco verkocht. De aankoop van parkeerplaatsen in de ondergrondse garage zijn verplicht. Graag meer informatie? Bekijk het aanbod op ### of contacteer ons via ### / ### Wij helpen u graag verder! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 523 05 22
620 000 €

1970 Wezembeek-Oppem

Dit ruime handelshuis met woonst en aanhorigheden, op 9a 48 ca, gelegen langs de Raymond Hernalsteenstraat biedt veel renovatiepotentieel. Unieke ligging in een aangename omgeving, nabij winkels, openbaar vervoer, scholen en met goede verbindingen. Indeling (398 m² bruikbare bewoonbare oppervlakte): Het gelijkvloers omvat het bekende café “Madelon”, met keuken, berging, sanitair en zaal. Inrit met poort naast de woning. 1 e verdiep: Woon- en eetkamer, kamer, slaapkamer, keuken, badkamer 2 e verdiep: twee slaapkamers, zolder Met kelder. De grote tuin biedt eveneens tal van mogelijkheden. Interesse? ### of ### Meer weten?

948 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 688 06 68
825 000 €

1820 Steenokkerzeel

Zoekt u een unieke investering? Dan heeft u geluk ! Deze grote loods bevindt zich op de Haachtsesteenweg in Steenokkerzeel, een ideale en centrale ligging om een bedrijf te vestigen en de immense opslagruimte effectief te benutten. Bovendien is er parkeergelegenheid voor meerdere wagens. Het gebouw heeft in totaliteit een oppervlakte van ± 600m² (opslagruimtes/werkplaatsen inbegrepen). Via de inkomhal komt u uit op een praktische kantoorruimte. Verder zijn er nog een keuken, sanitair en enkele polyvalente ruimtes voorzien. Dankzij de vele raampartijen beschikt u hier over een goede lichtinval. In het tweede gedeelte van het gebouw bevindt zich een schrijnwerkerij met aan de zijkant een grote, automatische poort. Bovendien is het pand gelegen nabij de snelwegen E40 en E19, alsook Brussels Airport. Het is momenteel verhuurd en biedt het een jaarlijks inkomen van ± € 46.200 / jaar. Watertoets: perceelscore D, gebouwscore D. Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen. Het gebouw werd asbestveilig bevonden (attest voorhanden). Vg. Gvv. Stedenbouwkundige overtreding vastgesteld. Industriegebied (ambachtelijke bedrijven en kmo's). Geen recht van voorkoop. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
Handelsfonds te koop Zaventem (RBK28708)
Prijs op aanvraag

1930 Zaventem

Dit kantoorpand, gelegen op de Lozenbergsite in Zaventem, is strategisch gepositioneerd dichtbij de Brusselse Ring en Brussels Airport, waardoor het een uitstekende keuze is voor bedrijven met internationale connecties. De nabijheid van de bushalte Sint-Stevens-Woluwe Lozenberg verhoogt de bereikbaarheid nog verder. Het dak van het pand biedt niet alleen ruimte voor reclame, maar ook een unieke kans voor bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten, met een perfect zicht vanaf de E40. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Specificaties: Toegang tot een gemeenschappelijke onthaalruimte via een sas met videobewaking en toegangs- controle met badgesysteem Voorzien van energiezuinig koel- en verwarmingssysteem, ventilatiesysteem met warmterecuperatie, airco met warmtepomp Zonnewering aan de zuidkant Elke verdieping beschikt over eigen meters voor elektriciteitsverbruik Centraal op elke verdieping bevinden zich gescheiden M/V sanitaire voorzieningen 2 liften: één voor 8 en één voor 13 personen Infozuil aan de ingang van het gebouw Dak-reclame mogelijk Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te koop Zaventem (RBJ94331)
315 000 €

1930 Zaventem

Dit ruime handelspand met appartement is centraal gelegen vlakbij het station van Zaventem.De totale oppervlakte bedraagt 760m².Het appartement, gelegen op de 1ste verdieping, bestaat uit een ruime living, keuken, badkamer, apart toilet, berging en 3 slaapkamers.Het pand is ook grotendeels onderkelderd.Ontdek deze woning reeds via onze interactieve grondplannen met foto's. Ga hiervoor naar ### en klik op de detailpagina van de woning.Renovatieplicht is hier van toepassingEnergielabel X: onbepaald.Voor meer informatie of voor een bezoek bel ### of mail ### Meer weten?

760
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 473 33 33 33
345 000 €

1930 Zaventem

Handelsruimte van 243m² (volgens epc) met ruime kelder en parkeergelegenheid gelegen op TOPLOCATIE te Zaventem. De invalswegen en het openbaar vervoer bevinden zich vlakbij. Op deze specifieke locatie zijn, volgens het RUP van Nossegem Zuid, de volgende handelszaken toegelaten: een verzekeringskantoor - kinderdagverblijf - vrije beroepen zoals een kiné- of dokterspraktijk - advocatenkantoor - groothandel en een showroom voor keukens. De indeling is als volgt: Winkelruimte 240m² Kelder 100m² Parkeerplaats voor 9 wagens Bijkomende informatie: verwarming op gas, dubbele beglazing / aluminium. EPC: 20220624-0002629531-KNR-1 - label D. Beschikbaar na ondertekening akte. KI 2.458,00 Euro - geïndexeerd KI 4.691,00 Euro - OV 1385,09 Euro. Wenst u meer informatie of wenst u dit handelspand te bezoeken? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer ### of email ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 731 07 07
Kantoor te koop Zaventem (RBH82173)
414 700 €

1930 Zaventem

Fenomenaal gelegen kantoorruimte met een oppervlakte van 377 m² te koop naast exit Zaventem-Henneaulaan van de R0 en vlak bij de luchthaven van Zaventem. De lichtrijke kantoren zijn verdeeld in een open space met afzonderlijke burelen en situeren zich in een groter kantoorgebouw met oa. HVAC, lift en LED-verlichting. Het kantoor werd in 2022 gerenoveerd. Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw, zowel binnen als buiten. Ook andere oppervlaktes mogelijk van 112 m² tot 489 m² alsook mogelijk tot huren. Vestig uw kantoor op deze unieke locatie en geniet van alle voordelen. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek bezoek ### Meer weten?

377 377 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 420 00 00