Aef Immo (3070 Kortenberg)

"Uw vastgoedmakelaar."
Dokter V. De Walsplein 22 - 3070 Kortenberg

BIV-nummer 507142

aefimmo.be

Openingsuren Aef Immo
maandag10:00 - 12:3014:00 - 17:30
dinsdag10:00 - 12:3014:00 - 17:30
woensdag10:00 - 12:3014:00 - 17:00
donderdag10:00 - 12:3014:00 - 16:00
vrijdag10:00 - 12:3014:00 - 16:00
zaterdag10:00 - 13:00-
zondag--

* Alleen op afspraak

349 000 €

3270 Scherpenheuvel-Zichem

Deze ruime, moderne woning biedt maar liefst 175m² bewoonbaar oppervlakte (waarde volgens EPC) en is gelegen op een terrein van 2a 46ca. Wanneer we de woning betreden, komen we vanuit de inkomhal meteen in de living terecht die heel ruim en fris oogt. Het grote schuifraam zorgt voor veel lichtinval en een aangenaam zicht op de tuin. Als we verder gaan, komen we uit in de keuken die goed onderhouden is en bestaat uit duurzame materialen. Langs de keuken hebt u toegang tot een berging waar u uw wasmachine, droogkast,.. of andere spullen in kwijt kan. Wanneer we naar het eerste verdiep gaan via de mooie trap, hebben we toegang tot 3 volwaardige slaapkamers, een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel alsook een apart toilet. Nemen we de trap verder naar boven, vinden we nog 2 kamers die groot genoeg zijn om te dienen als extra slaapkamers. Verder is er nog een gezellige tuin met een groot terras en zithoekje om in de zomermaanden te genieten van het zonnetje. Om het pakket compleet te maken, beschikt de woning ook over een afgesloten garage, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over parkeerplek. Gelegen in woongebied. De elektriciteit is conform. Beschikbaar vanaf 01/09/2024. Watertoets: P-score: A. G-score: A. Geen voorkooprecht van toepassing. Vg. Gvv. Gmo. Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen. Horeca, winkels en recreatiegelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 175 240 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
685 000 €

3150 Haacht

LUXUEUZE LOFT TE HAACHT Meer info: ### Deze loft bevindt zich in het BEN-project “La Corbeille”. BEN staat voor bijna-energieneutraal (e-peil lager dan 30). U kan genieten van vloerverwarming en koeling door middel van een geothermische warmtepomp. Via de zonnepanelen verwarmt u bijna gratis. De ventilatie gebeurt via een systeem D met warmterecuperatie zonder luidruchtige ventilatieroosters in de aluminium ramen. Wanneer u de loft betreedt, komt u binnen in een ruime inkomhal met aanpalend een gastentoilet en een garderobe. Vanuit de inkomhal gaat u verder naar de lichtrijke woonkamer met open keuken waar u zicht heeft over beide verdiepingen en de originele stalen constructie. De keuken is met hoogwaardige materialen afgewerkt. Via de woonkamer kan u het grote terras (27m²) betreden. Momenteel zijn er op de bovenste verdieping twee afgesloten slaapkamers maar u kan gemakkelijk uitbreiden naar 4 slaapkamers vanwege de open ruimtes. Vanuit de slaapkamer heeft u een directe toegang tot de badkamer met dubbele wastafel, bad, inloopdouche en toilet. Naast de badkamer is er ook nog een volledig ingerichte dressing. Er zijn leidingen voorzien voor een tweede badkamer op de gelijkvloerse verdieping. Inclusief de verkoopprijs heeft u ook nog een parkeerplaats ter beschikking in de parkeergarage op de gelijkvloerse verdieping. Deze is afgesloten met een automatische poort zodat u hier in alle veiligheid uw auto kan laten staan. Onmiddellijk beschikbaar; Stedenbouwkundige voorlichtingen in aanvraag; Raming syndicale kosten per maand: +- 174,00 euro; Watertoets: perceelscore A, gebouwscore A; Niet gesitueerd in een risicozone voor overstromingen; De loft is gelegen in industriegebied; Vlot woon-werkverkeer is verzekerd mede dankzij het aanpalend treinstation; Horeca, supermarkt, en openbaar vervoer in directe omgeving; Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 220 27 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
495 000 €

1933 Sterrebeek

Deze gunstig gelegen, instapklare woning met 3 slaapkamers biedt 150m² bewoonbare oppervlakte en is gelegen op een terrein van 2a 59ca. Op het gelijkvloers komen we vanuit de inkomhal binnen in de lichtrijke leefruimte met salon en eetplaats. Deze sluit aan op de keurig ingerichte keuken, die op haar beurt uitgeeft op het ruime terras. De oorspronkelijke keuken en badkamer werden gerenoveerd om het pand opnieuw een moderne uitstraling te bezorgen. De (manuele) rolluiken bieden privacy en weren de zon bij warme temperaturen. De zolderkamer is verzorgd en biedt heel wat potentieel. Het dak werd vernieuwd om aan de isolatienormen te voldoen (EPC voorhanden). In de kelder kan u makkelijk enkele spullen stockeren of koel bewaren. Achteraan bevindt zich de goed onderhouden tuin met (overdekt) terras waar de zon en de frisse buitenlucht u tegemoet komen. Uw tuingereedschap kan u bovendien makkelijk opbergen in het tuinhuis. Aan de voorkant van de woning kan u veilig twee wagens parkeren. Beschikbaarheid overeen te komen. Watertoets: perceelscore B, gebouwscore B. Niet gesitueerd in een risicozone voor overstromingen. Vlot woon-werkverkeer is verzekerd mede dankzij de gemakkelijke toegang tot de op-en afrit van de E40. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gelegen in woongebied. Voorkooprecht van toepassing. Horeca, openbaar vervoer, recreatiegelegenheden, het Zeenpark en de Duitse school bevinden zich in de directe omgeving. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 150 259 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
325 000 €

1800 Vilvoorde

Deze gunstig gelegen woning biedt 139m² bewoonbare oppervlakte (waarde volgens EPC) en bevindt zich op een terrein van 1a 25ca nabij het centrum van Vilvoorde. Via de inkomhal op het gelijkvloers komt u uit in de leefruimte met salon en eetplaats. Deze sluiten mooi aan op de gezellige keuken. Op het verdiep treffen we 3 slaapkamers aan, waarvan één op de zolderverdieping. Deze polyvalente zolderkamer is bereikbaar met een vaste trap. Er is een volwaardige kelder waar u de nodige spullen koel kan bewaren. Achteraan de woning bevindt zich een pleintje waar u van de rust en het zonnetje kunt genieten op warmere dagen. Beschikbaar vanaf 01/08/24. Basis kadastraal inkomen : € 803. Elektrische rolluiken zijn voorzien. De ramen werden recent vernieuwd. De elektriciteitsinstallatie is conform. Openbaar vervoer op wandelafstand. Watertoets: perceelscore A, gebouwscore A. Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen. Er is een vlotte verbinding naar de naburige autosnelwegen. In de directe omgeving zijn er meerdere recreatiegelegenheden alsook horeca voorhanden. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gelegen in woongebied. Voorkooprecht van toepassing. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 139 125 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
  Vilvoorde (RBH04903)

1800 Vilvoorde

310 000 € - 365 000 €

High5 is een uniek en energiezuinig BEN-project (E-peil ≤ E30) vlakbij het kanaal en het gezellige winkelcentrum van Vilvoorde. Het project omvat 5 nieuwbouwappartementen alsook verscheidene autostaanplaatsen en een afgesloten fietsenstalling. De units worden BEN (bijna energieneutraal) afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo krijgt u 5 jaar lang 50% korting op uw kadastraal inkomen. Dit wordt mede bekomen door de aanwezigheid van moderne technieken zoals een warmtepomp, vloerverwarming, systeem D ventilatie en de mogelijkheid tot zonnepanelen. De binnenafwerking, zoals keuken, tegels, badkamer, deuren en elektriciteitsvoorzieningen, kan u zelf kiezen. U krijgt hiertoe ruime budgetten te uwer beschikking in het lastenboek en dit zit uiteraard mee vervat in de prijs. Dankzij haar gunstige ligging nabij verschillende winkels, horeca en openbaar vervoer zijn uw recreatiemogelijkheden onbeperkt en is vlot woon-werkverkeer gegarandeerd. Achteraan het project is er nog een gemeenschappelijke tuin waarvan u gebruik kan maken. De perceelscore van het terrein is gunstig (score A, geen risicozone voor overstromingen). De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 12% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% BTW op de constructiewaarde. Wenst u meer info of een werfbezoek op één van onze meer afgewerkte werven, aarzel dan niet om een afspraak te maken. Wij gaan met u van A-Z door de plannen, de afwerking en het financiële plaatje. Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 104 - 127 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
  Limbourg (RBI82469)

4830 Limbourg

212 500 € - 253 000 €

RESPIRE is een uniek en energiezuinig project vlakbij de Vesder, een zijrivier van de Ourthe. De units worden allen afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er zijn moderne technieken aanwezig zoals een warmtepomp, vloerverwarming, systeem D ventilatie en de mogelijkheid tot zonnepanelen. De binnenafwerking, zoals keuken, tegels, badkamer, deuren en elektriciteitsvoorzieningen, kan u zelf kiezen. U krijgt hiertoe ruime budgetten te uwer beschikking in het lastenboek en dit zit uiteraard mee vervat in de prijs. Ook heeft u nog de mogelijkheid om een privatieve autostaanplaats of kelder aan te kopen. Verder betreft het hier een zeer gunstige ligging nabij verschillende winkels, horeca en openbaar vervoer. Ook is er een gezellig plein voorzien tussen de 2 gebouwen. Wenst u meer info of een werfbezoek op één van onze meer afgewerkte werven, aarzel dan niet om een afspraak te maken. Wij gaan met u van A-Z door de plannen, de afwerking en het financiële plaatje. Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 90 - 106 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
  Haacht (RBG19764)

3150 Haacht

374 000 € - 440 000 €

'MOTIV' is een bijzonder energiezuinig BEN-project (E-peil ≤ E30) en omvat 22 luxueuze eenheden bestaande uit 7 woningen, 4 urban villa’s, 9 appartementen en 2 penthouses. Ondergronds zijn er autostaanplaatsen (enkele en dubbele) en ruime bergingen beschikbaar. BEN staat voor bijna-energieneutraal met als gevolg dat u vijf jaar lang 50% korting ontvangt op het kadastraal inkomen! Verder zijn er 6 units verkrijgbaar aan 6% BTW. Wees er dus snel bij ! Dankzij haar centrale ligging tussen verscheidene winkels, horeca en openbaar vervoer zijn uw recreatiemogelijkheden onbeperkt en is een vlot woon-werkverkeer gegarandeerd. De tuin van het project ligt vlakbij een bosrijk gebied, om helemaal tot rust te komen in het groen. De units werden allen ontworpen door het gerenommeerde Leuvense architectenbureau T’Jonck-Nilis en worden afgewerkt naar uw persoonlijke smaak. Er wordt een strakke architectuur en inrichting gehanteerd die volledig beantwoordt aan de moderne gedachtegang van vandaag. Zo wordt de keuken afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen zoals toestellen van het merk AEG of gelijkwaardig en een inductiekookplaat. Er worden moderne technieken gebruikt ter optimatisatie van het E-peil en met zicht op energiekostenbesparingen. Dit omvat een warmtepomp voor uw sanitair warm water, vloerverwarming, een ventilatiesysteem D en indien gewenst zonnepanelen en laadpalen. De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 12% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% BTW op de constructiewaarde. Wenst u meer info of een werfbezoek op één van onze meer afgewerkte werven, aarzel dan niet om een afspraak te maken. Wij gaan met u van A-Z door de plannen, de afwerking en het financiële plaatje. Bekijk zeker even het 3D overzicht via de volgende link : ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 135 - 156 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
  Haacht (RBF83971)

3150 Haacht

277 000 € - 440 000 €

'MOTIV' is een bijzonder energiezuinig BEN-project (E-peil ≤ E30) en omvat 22 luxueuze eenheden bestaande uit 9 appartementen, 2 penthouses, 7 woningen en 4 urban villa’s. Ondergronds zijn er autostaanplaatsen (enkele en dubbele) en ruime bergingen beschikbaar. BEN staat voor bijna-energieneutraal met als gevolg dat u vijf jaar lang 50% korting ontvangt op het kadastraal inkomen! Verder zijn er 6 units verkrijgbaar aan 6% BTW. Wees er dus snel bij ! Dankzij haar centrale ligging tussen verscheidene winkels, horeca en openbaar vervoer zijn uw recreatiemogelijkheden onbeperkt en is een vlot woon-werkverkeer gegarandeerd. De tuin van het project ligt vlakbij een bosrijk gebied, om helemaal tot rust te komen in het groen. De units werden allen ontworpen door het gerenommeerde Leuvense architectenbureau T’Jonck-Nilis en worden afgewerkt naar uw persoonlijke smaak. Er wordt een strakke architectuur en inrichting gehanteerd die volledig beantwoordt aan de moderne gedachtegang van vandaag. Zo wordt de keuken afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen zoals toestellen van het merk AEG of gelijkwaardig en een inductiekookplaat. Er worden moderne technieken gebruikt ter optimalisatie van het E-peil en met zicht op energiekostenbesparingen. Dit omvat een warmtepomp voor uw sanitair warm water, vloerverwarming, een ventilatiesysteem D en indien gewenst zonnepanelen en laadpalen. De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 12% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% BTW op de constructiewaarde. Wenst u meer info of een werfbezoek op één van onze meer afgewerkte werven, aarzel dan niet om een afspraak te maken. Wij gaan met u van A-Z door de plannen, de afwerking en het financiële plaatje. Bekijk zeker even het 3D overzicht via de volgende link : ### Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 95 - 156 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
  Scherpenheuvel-Zichem (RAP92467)

3270 Scherpenheuvel-Zichem

210 000 € - 330 000 €

Op wandelafstand van het bruisende centrum van Scherpenheuvel treft u het project BASILIQ. Dit project omvat luxueuze BEN appartementen met 1,2 en 3 slaapkamers (76m²- 147m²) met ruime terrassen. Verder heeft u ook de mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats en/of ruime berging aan te kopen. Achter het project heeft u een prachtig zicht over de uitgestrekte weides alsook een gemeenschappelijke tuin met vijver waar u tot rust kan komen. Luxe, ruimte en innovatie zijn de 3 kernwoorden van dit project. Zonnepanelen mogelijk in meerprijs. Dit zal resulteren in een E-peil van minder dan 20. Bijgevolg kan u genieten van 100% korting op uw kadastraal inkomen gedurende 5 jaar. Warmtepomp, geothermie, vloerverwarming, keukens met SIEMENS toestellen… slechts een paar zaken die u zal aantreffen in uw perfect afgewerkt appartement. Tegen meerprijs kan er eveneens gekozen worden voor passieve koeling via de vloer. Het project bevindt zich in de nabijheid van de gekende Basiliek van Scherpenheuvel, verscheidene recreatiegelegenheden, een sportcomplex en een school. Dit maakt van deze ligging een absolute top investering. De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 12% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% op de constructiewaarde. Wenst u meer info of een werfbezoek op één van onze meer afgewerkte werven, aarzel dan niet om een afspraak te maken. Wij gaan met u van A-Z door de plannen, de afwerking en het financiële plaatje. Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 76 - 147 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
Huis te koop Steenokkerzeel (RBJ75931)
469 000 €

1820 Steenokkerzeel

Deze ruime en luxueus afgewerkte woning met 4 slaapkamers biedt 184 m² bewoonbare oppervlakte en kan profiteren van veel lichtinval. Het pand bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met apart gastentoilet, grote woonkamer met moderne open keuken, berging en een ruime garage. De open keuken heeft een kookeiland met een spoelbak, afdruiprek, afwasmachine alsook een grote inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en magnetron. De mooie en ruime woonkamer komt uit op een groot terras met een volledig omheinde tuin. Op de eerste verdieping is er een badkamer met douche, wastafel, ligbad en toilet, evenals 3 slaapkamers. De zolderverdieping beschikt verder nog over een extra slaapkamer en een bergruimte. De woning is voorzien van elektrische rolluiken (aan de achterzijde) en een zonneluifel. Gunstige EPC-waarde: 149 kWh/m². De elektriciteitsinstallatie is conform. Watertoets: perceelscore A, gebouwscore A. Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen. Horeca, openbaar vervoer en recreatiegelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gelegen in woongebied. Geen voorkooprecht van toepassing. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 184 264 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
Appartement te huur Bertem (RBK23465)
920 €

3060 Bertem

Schrijf u in voor het bezoek via deze link: ### Dit gezellig appartement van 78m² bewoonbare oppervlakte is gunstig gelegen in het centrum van Bertem. Het appartement beschikt over een inkomhal, een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en een slaapkamer. De keuken beschikt over een koelkast, een kookplaat met dampkap en een kookeiland met dubbele spoelbak en afwasmachine. Via de woonkamer heeft u toegang tot het zuidgericht terras waar u van het zonnetje kan genieten. In de badkamer vindt u een douche, een wastafel met onderhangende meubel en een toilet terug. Verder is er nog een kelder aanwezig waar u al uw nodige spullen kunt stockeren. Op de buitenparking zijn er twee staanplaatsen voorzien waar u uw auto in alle veiligheid kan parkeren. Natuurliefhebbers die genieten van fietsen en wandelen kunnen zich verheugen op prachtige routes, waar ze langs weidse velden en groene landschappen kunnen rijden en stappen. De rustige wegen maken het tot een ideale plek voor een ontspannen fiets- of wandeltocht. Beschikbaar vanaf: 01/05/2024 Maandelijkse huurprijs: €920. Provisiekosten: €50/maand voor syndicus. Verwarming op gas. EPC: A P-score B, G-score B. Vlot woon-werkverkeer gegarandeerd door de ligging nabij E40 en E314. Op wandelafstand van openbaar vervoer Horeca, winkels en recreatiegelegenheden bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 78 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
Huis te koop Booischot (RBK22773)
299 000 €

2221 Booischot

Deze charmante, gerenoveerde woning beschikt over 150m² bewoonbare oppervlakte en bevindt zich op een terrein van 3a 96ca. In een tiental minuten bevindt u zich in het centrum van Aarschot, Tremelo of Heist-op-den-Berg. Het pand beschikt over enkele moderne voorzieningen zoals vloerverwarming en elektrische rolluiken. Via de inkomhal (met apart toilet) komen we uit in de leefruimte die voorzien is van een eetplaats, open keuken en aparte zithoek. De moderne keuken werd tot in de puntjes uitgerust en is voorzien van het gewenste comfort. Op het verdiep treffen we de keurig afgewerkte badkamer aan, die beschikt over een ligbad, douche, dubbele wastafel (met hangend meubel) alsook een kolomkast. Er is eveneens een apart toilet aanwezig. De ruime slaapkamer is dan weer voorzien van ingemaakte kasten. Verder kan u nog heel wat spullen opbergen op de zolderverdieping, die tevens het potentieel biedt voor bijkomende slaapkamers. Naast het woongedeelte bevindt zich een ruime garage/stal die voor hobby-projecten, bergen van fietsen,... zeer nuttig kan zijn. Deze ruimte biedt ook de mogelijkheid tot het verder uitbreiden van de leefruimte. Beschikbaar vanaf 01/01/2025. Op wandelafstand van openbaar vervoer. Watertoets : perceelscore B, gebouwscore B. Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen. Horeca, winkels en recreatiegelegenheden bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid. Gelegen in woongebied. Geen voorkooprecht van toepassing. Stedenbouwkundige vergunning en verkavelingsvergunning van toepassing. Geen stedenbouwkundige overtredingen. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 150 396 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
Appartement te huur Scherpenheuvel-Zichem (RBK14276)
875 €

3270 Scherpenheuvel-Zichem

SCHERPENHEUVEL Meer info: ### Dit nieuwbouwappartement in het centrum van Scherpenheuvel biedt 76m² bewoonbare oppervlakte en bevindt zich op de tweede verdieping. Het beschikt over een inkomhal met aanpalend een berging, een lichtrijke woonkamer met een open en moderne keuken, een terras, een nachthal met twee slaapkamers, een badkamer, en een apart gastentoilet. De keuken is uitgerust met een kookplaat met dampkap, oven, koelkast, spoelbak en afwasmachine. Het terras is makkelijk toegankelijk via de woonkamer. In de badkamer vindt u een inloopdouche en een dubbele lavabo met onderhangend meubel. De vloeren in de slaapkamers worden nog afgewerkt. Verder is er ook een apart gastentoilet. In het appartement kunt u genieten van een milieuvriendelijke levensstijl mede mogelijk gemaakt door de geothermische verwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem D. Verder is er nog een ondergrondse staanplaats voorzien waar u uw auto in alle veiligheid kunt parkeren. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Lift aanwezig. Vloerverwarming. Huurprijs: € 875/maand. Provisiekosten: € 65/maand. Openbaar vervoer op wandelafstand. Horeca en recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 76 9 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
Huis te huur Steenokkerzeel (RBK13522)
2 000 €

1820 Steenokkerzeel

Deze ruime en gerenoveerde woning biedt een bewoonbaar oppervlakte van 163m² en is gunstig gelegen nabij het centrum van Steenokkerzeel. Het pand beschikt over een inkomhal, lichtrijke woonkamer, keuken, 2 badkamers en 4 slaapkamers. De keuken is uitgerust met een kookplaat met dampkap, twee ovens, dubbele spoelbak, afwasmachine, microgolf en voldoende opbergruimte. De eerste badkamer bevindt zich op de benedenverdieping. Hier vindt u een douche, een bad (met mogelijkheid tot bubbelbad), een dubbele wastafel met onderhangend meubel en een toilet terug. De tweede badkamer is "en suite" en beschikt over een inloopdouche, een wastafel en een toilet. De volledige woning is voorzien van een alarmsysteem. Verder is er nog een zeer ruime tuin aanwezig waar u van het zonnetje kunt genieten. Uw wagen kunt u veilig parkeren met dank aan de automatische poort. Naast de woning is er nog een bijgebouw dat gebruikt kan worden als bureau, opslagruimte en/of inpandige garage. Onmiddellijk beschikbaar! Maandelijkse huurprijs: € 2000. Verwarming op gas. EPC: F (voor renovatiewerken). P-score D~, G-score D~. Vlot woon-werkverkeer gegarandeerd door de ligging nabij E40, E314 en E19. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 163 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
Huis te koop Kampenhout (RBK13518)
575 000 €

1910 Kampenhout

Deze ruime woning beschikt over maar liefst 273m² bewoonbare oppervlakte (waarde volgens EPC) en bevindt zich op een terrein van 10a 35ca. Er is dan ook genoeg ruimte om te tuinieren, voor spelplezier of om gewoon te genieten van rust en privacy. We komen de woning binnen via de grote inkomhal, die aansluit op de leefruimte met salon en eetplaats. Op het gelijkvloers vinden we eveneens de keuken terug alsook een badkamer, apart toilet en bureelruimte. De eerste verdieping beschikt over een tweede badkamer (met toilet) en 3 slaapkamers, waarvan de grootste kamer indien gewenst tot 2 kamers kan worden geconverteerd. In de kelderverdieping is er een garage met elektrische poort waar u uw wagen in alle veiligheid kunt parkeren. Ook aan de voorkant van de woning is er meer dan voldoende parkeergelegenheid. Beschikbaarheid te bespreken. Watertoets : gebouwscore B, perceelscore D. Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen. Op wandelafstand van openbaar vervoer en basisschool ‘De Toverberg’. Horeca, winkels en recreatiegelegenheden bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid. Vlot woon-werkverkeer is verzekerd dankzij een gunstige ligging nabij de Haachtsesteenweg. Gelegen in woongebied. Geen voorkooprecht van toepassing. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 273 1035 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
Huis te koop Kortenberg (RBK11697)
750 000 €

3070 Kortenberg

Deze ruime handelswoning biedt een bewoonbare oppervlakte van 286m² (waarde volgens EPC) en is gunstig gelegen op een terrein van 5a 10ca. Het pand bestaat uit een handelszaak (restaurant) op het gelijkvloers en een appartement op het verdiep met 3 slaapkamers. In het smaakvol ingerichte restaurant vinden we een bar terug alsook een eetruimte, uitgeruste keuken, bergingen en toiletten. Een overname van de inboedel is bespreekbaar. Aan de achterzijde van het pand is er een gezellige tuin aanwezig. Het appartement beschikt over een grote woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Een aparte verkoop van het handelspand en het appartement is mogelijk. De prijs is voorhanden. Asbestveilig : attest voorhanden. Basis kadastraal inkomen: € 1179. Beschikbaar vanaf 1 januari 2025. Openbaar vervoer op wandelafstand. Ideaal gelegen tussen Brussel en Leuven. Watertoets: perceelscore B, gebouwscore B. Niet gelegen in risicozone voor overstromingen. Winkels en recreatiegelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gelegen in woongebied. Voorkooprecht van toepassing. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 286 510 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
Huis te koop Steenokkerzeel (RBK10805)
320 000 €

1820 Steenokkerzeel

Deze gerenoveerde woning biedt 100m² bewoonbare oppervlakte en bevindt zich nabij het centrum van Steenokkerzeel. Het beschikt over een ruime woonkamer, een keuken, een badkamer en 2 slaapkamers. De keuken bestaat uit een spoelbak, oven, microgolf, gasfornuis met dampkap en afwasmachine. De badkamer telt een douche en toilet maar moet nog afgewerkt worden met een wastafel. In de inpandige garage kan u uw wagen in alle veiligheid parkeren. De woning is zeer gunstig gelegen nabij de Haachtsesteenweg, E40 en E19 waardoor vlot woon-werkverkeer gegarandeerd is. Op zondag kan u genieten van een gezellige wandeling op de markt in het centrum van Steenokkerzeel. Verwarming op gas. Basis kadastraal inkomen: € 411. Elektriciteitsinstallatie is conform. Watertoets: perceelscore B, gebouwscore B. Op wandelafstand van het openbaar vervoer. Gunstig gelegen tussen de bruisende steden Leuven en Brussel. Horeca, winkels en recreatiegelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. Gelegen in woongebied. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Geen voorkooprecht van toepassing. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
Kantoor te koop Bertem (RBH43048)
299 000 €

3060 Bertem

Dit ruime en mooi afgewerkt kantoorgebouw bevindt zich op een terrein van 6a 41ca en heeft een bijhorende parking van 4a 48ca. Het pand is gelegen op een rustige locatie aan de Dorpstraat te Bertem en biedt opties voor een vrij beroep, handel, etc. De opritten van de autosnelwegen E40 en E314 alsook de Tervuursesteenweg zijn vlakbij zodat u steeds snel op uw bestemming bent. Verder bent u in een oogwenk in het centrum van Leuven, UZ Gasthuisberg en Brussels International Airport. B&B of co-working space behoort dus tot de vele (uitbatings)mogelijkheden ! De grote parking biedt plaats aan maar liefst 15 wagens. U kan het pand makkelijk betreden via de eigen oprit maar ook over een charmant bruggetje. Door de aanwezigheid van het groen rondom voelt u zich onmiddellijk één met de natuur. Het pand werd gebruikt als opleidingscentrum om cursussen te geven in schoonheidsspecialisatie en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er is immers een bushalte vlak voor de deur. U bent op slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Bertem, waar u alle gewenste faciliteiten kan vinden zoals restaurants, winkels en recreatiegelegenheden. Het pand biedt 207m² oppervlakte (waarde volgens EPC) en beschikt onder andere over een vergaderruimte, keuken, 2 badkamers, polyvalente ruimte, enkele slaapkamers en een ruime, afgewerkte zolderruimte. Bovendien kan de werkruimte genieten van een zeer goede lichtinval. Verwarming op gas. Watertoets: P-score D ~, G-score D ~. Vlotte verbinding naar Leuven en Brussel. Renovatieverplichting vereist binnen 5 jaar na akte (naar energielabel C). Gelegen in natuurgebied. Vg. Gvv. Gmo. Geen voorkooprecht van toepassing. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
Huis te koop Everberg (RBK06685)
295 000 €

3078 Everberg

Deze charmante woning biedt een bewoonbare oppervlakte van 129m² (waarde volgens EPC) en bevindt zich op een terrein van 5a 20ca in het centrum van Everberg. De woning is op slechts 5 minuten van het station van Kortenberg gelegen, ideaal voor uw reizen naar Brussel en andere (winkel)steden. Via de Prinsendreef komt u uit in het Warandebos, waar u heerlijke wandelingen kan maken in het groen. Hier is eveneens het imposante ‘Kasteel de Merode’ gesitueerd. Het pand beschikt op het gelijkvloers over een gezellige woonkamer met eetplaats, keuken, toilet en badkamer. Op het verdiep treffen we drie slaapkamers aan. Enkele ruimtes dienen wel te worden gemoderniseerd om aan het hedendaags wooncomfort tegemoet te komen. De grote zolder biedt, mits een verbouwing, heel wat potentieel. Er is nog een inpandige garage aanwezig met automatische poort opdat u uw wagen steeds in alle veiligheid kunt parkeren. De woning is asbestveilig. Basis kadastraal inkomen: € 368. Watertoets: perceelscore B, gebouwscore B. Gunstig gelegen tussen de steden Leuven en Brussel. Renovatieverplichting vereist binnen 5 jaar na akte (naar energielabel D). Op wandelafstand van het openbaar vervoer en basisschool ‘De Negensprong’. Horeca, winkels en recreatiegelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. Door de nabijheid van de Leuvensesteenweg en de autosnelweg E40 bent u steeds verzekerd van vlot woon-werkverkeer. Gelegen in woongebied en natuurgebied. Vergunning uitgereikt. Geen verkaveling. Geen dagvaarding. Voorkooprecht van toepassing. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 129 520 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
Appartement te huur Scherpenheuvel-Zichem (RBK02328)
875 €

3270 Scherpenheuvel-Zichem

Dit nieuwbouwappartement in het centrum van Scherpenheuvel biedt 82m² bewoonbare oppervlakte en bevindt zich op de tweede verdieping. Het beschikt over een lichtrijke woonkamer met een open en moderne keuken, één slaapkamer, een badkamer, een berging en een terras. De keuken is uitgerust met een kookplaat met dampkap, oven, koelkast en een eiland met spoelbak en afwasmachine. Het terras is makkelijk toegankelijk via de woonkamer. In de badkamer vindt u een inloopdouche, dubbele lavabo met onderhangend meubel en wc terug. In het appartement kunt u genieten van een milieuvriendelijke levensstijl mede mogelijk gemaakt door de geothermische verwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem D. Verder is er nog een ondergrondse staanplaats voorzien waar u uw auto in alle veiligheid kunt parkeren. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Lift aanwezig. Vloerverwarming. Huurprijs: € 875/maand. Provisiekosten: € 65/maand. Openbaar vervoer op wandelafstand. 3-jarig huurcontract met mogelijkheid tot verlenging. Horeca en recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 82 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81