Habicom (2640 Mortsel)

"haal habicom in huis."
Antwerpsestraat 292 - 2640 Mortsel

BIV-nummer 502957

habicom.be

Het habicom-team bestaat uit een ploeg van gepassioneerde vastgoedexperten die kunnen genieten van jaren ervaring op de vastgoedmarkt in Antwerpen. We wonen allemaal in de buurt waardoor we een sterke binding hebben met de regio. Uw woning verkopen of verhuren? Dat doen we hierdoor met oprecht enthousiasme. Naranjo Decamps - zaakvoerder. Toon alles Toon minder
Het habicom-team bestaat uit een ploeg van gepassioneerde vastgoedexperten die kunnen genieten van jaren ervaring op de vastgoedmarkt in Antwerpen. We wonen allemaal in de buurt waardoor we een sterke binding hebben met de regio. Uw woning verkopen of verhuren? Dat doen we hierdoor met oprecht enthousiasme. Naranjo Decamps - zaakvoerder.
Openingsuren Habicom
maandag09:30 - 18:00-
dinsdag09:30 - 18:00-
woensdag09:30 - 18:00-
donderdag09:00 - 18:00-
vrijdag09:30 - 18:00-
zaterdag10:00 - 12:00-
zondag--

* Alleen op afspraak

Op zaterdag is enkel ons kantoor te Mortsel open van 10-12u. In onze andere kantoren kan u op zaterdag terecht na afspraak.

225 000 €

2600 Berchem

Dit centraal gelegen appartement vinden we terug op de 4e verdieping van het Mercatorpark in de Fruithoflaan. Dit gebouw werd prima onderhouden. Zo werden de balustrades, de inkomhal en het dak reeds vernieuwd. Indeling: Hal met toegang tot de keuken (voor ons) en de leefruimte (links). De living op parket (35m²) werd in de breedte gebouwd, met ramen op de langste kant. Het terras van ca.11,5m² loopt over de volledige breedte. Hier heeft u een aangenaam zicht over de omgeving. Aan de andere kant van het appartement komen we in de nachthal met apart toilet en een ingemaakte kast. Verder hebben we toegang tot de badkamer met ligbad/douche en dubbele lavabo. In de badkamer is er ook plaats voor wasmachine. De 2 slaapkamers (beiden 12m²) werden reeds voorzien van nieuwe ramen. Er is een individuele kelderberging inbegrepen. Optioneel kan een garagebox aangekocht worden aan 25.000 euro. Gunstig EPC door zijn centrale ligging in het gebouw (B-label). Het appartement is momenteel stabiel verhuurd. Zowel voor eigen bewoning als opbrengsteigendom geschikt. Verlaagde registratierechten mogelijk, indien aan de voorwaarden voldaan. EPC: 196 kWh/m²j Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Oppervlakte volgens meting EPC Overstromingsgevoeligheid: P- en G score: A Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel ### of surf naar ### De waarde van uw woning kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 94 11 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
475 000 €

2640 Mortsel

KIJKDAG: ZATERDAG 8 JUNI. Vooraf inschrijven verplicht: ### In de gegeerde Dieseghemwijk te Mortsel staat dit uniek gelijkvloers art-deco appartement/woning uit 1936 met prachtige tuin en een vergunde parkeerplaats voor 1 auto. Vlakbij vinden we scholen, het centrum en OV. De fietsostrade loopt voor je deur! Recent werd het pand volledig gerenoveerd: nieuwe ramen, vloeren, elektriciteit, CV, geïsoleerd dak,... Achter de uiterst charmante gevel, gaat een modern appartement schuil met uitzonderlijk veel lichtinval. De huidige bewoonbare opp. bedraagt +/- 90 m². Mits het bekomen van een omgevingsvergunning behoort het bouwen van een extra verdieping tot de mogelijkheid. Indeling: Inkomhal die toegang geeft tot de badkamer, ruime slpk en hyper geïnstalleerde keuken met annex living op mooie visgraatparket. De grote openslaande deuren geven toegang tot de groene tuin van liefst 250m². Achteraan vinden we nog een klein gebouw ideaal als werkplaats en/of tuinhuis. Verder is er nog een apart bureau (ook te gebruiken als babykamer). Het pand is deels onderkelderd. Troeven en nuttige informatie: ·Top ligging! ·Prachtige tuin. ·Oprit voor 1 wagen voor het pand ·Volledig gerenoveerd. ·Alles gelijkvloers. ·Asbestveilig en EK conform ·EPC 365 kWh / (m² jaar) ·P-score: A - G-score: A Meer info? ### - ### De waarde van uw eigendom kennen? Maak vrijblijvend een afspraak met een habicom-expert Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 90 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
17 500 €

2600 Berchem

Gunstig gelegen bovengrondse en overdekte autostaanplaats nr 18 aan het mooie Brilschanspark. . Goede bereikbaarheid . Gemakkelijk/veilig parkeren in uw buurt . Ruime en gemakkelijke doorrit Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Overstromingsgevoeligheid: P-score (perceelscore): A G-score (gebouwscore): A Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel ### of surf naar ### De waarde van uw woning kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
475 000 €

2640 Mortsel

KIJKDAG: ZATERDAG 8 JUNI. Vooraf inschrijven verplicht: ### In de gegeerde Dieseghemwijk te Mortsel staat deze unieke gelijkvloerse art-deco woning uit 1936 met prachtige tuin en een vergunde parkeerplaats voor 1 auto. Vlakbij vinden we scholen, het centrum en OV. De fietsostrade loopt voor je deur! Recent werd de woning volledig gerenoveerd: nieuwe ramen, vloeren, elektriciteit, CV, geïsoleerd dak,... Achter de uiterst charmante gevel, gaat een moderne woning schuil met uitzonderlijk veel lichtinval. De huidige bewoonbare opp. bedraagt +/- 90 m². Mits het bekomen van een omgevingsvergunning behoort het bouwen van een extra verdieping tot de mogelijkheid. Indeling: Inkomhal die toegang geeft tot de badkamer, ruime slpk en hyper geïnstalleerde keuken met annex living op mooie visgraatparket. De grote openslaande deuren geven toegang tot de groene tuin van liefst 250m². Achteraan vinden we nog een klein gebouw ideaal als werkplaats en/of tuinhuis. Verder is er nog een apart bureau (ook te gebruiken als babykamer). De woning is deels onderkelderd. Troeven en nuttige informatie: ·Top ligging! ·Prachtige tuin. ·Oprit voor 1 wagen voor de woning. ·Volledig gerenoveerd. ·Alles gelijkvloers. ·Asbestveilig en EK conform ·EPC 365 kWh / (m² jaar) ·P-score: A - G-score: A Meer info? ### - ### De waarde van uw eigendom kennen? Maak vrijblijvend een afspraak met een habicom-expert Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 90 90 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
340 000 €

2640 Mortsel

Uitstekend gelegen in het centrum van Mortsel, vinden we deze interessante woning waarvan het gelijkvloers is ingericht als atelier! De bus-en tramhalte bevinden zich voor de deur en ook de belangrijke toegangswegen zijn vlot te bereiken! Met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 240 m² (excl. zolder en kelder!), biedt dit pand tal van mogelijkheden. Indeling: Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal en een polyvalente ruimte (65 m²) met hoog plafond die steeds werd gebruikt als atelier, maar een andere invulling eveneens toelaat. De authentieke traphal leidt ons naar de eerste verdieping waar de leefruimte met open keuken zich bevindt. De keuken is ingericht met veel kastruimte en alle nodige toesellen. Achteraan is er een aangenaam zuid-west gericht terras. Grenzend aan de leefruimte en ook bereikbaar via de traphal is er nog een ruime kamer op de tussenverdieping 0-1. Op de tussenverdieping 1-2 achteraan is er de gerenoveerde badkamer met ligbad, toilet en lavabomeubel. Een tweede toilet is apart. Op de tweede verdieping vinden we achteraan een zeer ruime slaapkamer en vooraan nog 2 kleinere slaapkamers, allen op een mooie plankenvloer. Als we nog verder naar boven gaan, vinden we de derde verdieping die is opgesplitst in 3 kamers, waarvan één is voorzien van een kitchenette. Via het zolderluik treffen we nog een zeer ruime zolder aan. Tenslotte is de woning zo goed als volledig onderkelderd! Opgesomd: - Zeer ruime woning: 5 à 6 slaapkamers - Polyvalent gelijkvloers - Conforme elektriciteit en asbestveilig - Zeer centraal gelegen, met tram en bus voor de deur EPC: 330 kWh/m² - D-label - Geen renovatieverplichting! G-score A - P-score A Voor meer info of een bezoek ter plaatse, bel ons op ### of mail ons via ### . De waarde van uw eigendom kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt. Meer info over Mortsel? Bezoek ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 240 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
215 000 €

2600 Berchem

In de Roest d'Alkemadelaan wordt dit 2slk app te koop aangeboden. Het appartement is gelegen op de 7e verdieping van een goed onderhouden gebouw. De living kijkt uit over de groene omgeving. Indeling: Via de lift bereikt u de 7e verdieping van het gebouw. De inkomhal is voorzien van een ingemaakte vestiairekast. De leefruimte op latjesparket (29m²) geniet van voldoende lichtinval door de grote raampartijen. De ramen in het appartement werden reeds vervangen. De keuken is momenteel apart en voorzien van oven, elektrisch vuur, aansluiting wasmachine, ijskast en diepvriezer. De slaapkamers zijn eveneens op parket en zijn 9m² en 14,5m² groot. In de nachthal is een ingemaakte kast aanwezig, het toilet met handenwasser is apart. Tot slot vinden we de badkamer met bad/douche. leuke extra's: - Keuring elektriciteit conform! - Asbestveilig attest - In de kelder is een berging inbegrepen in de prijs. EPC: 123 kWh/m² jaar Oppervlakte volgens meting EPC Stedenbouw: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Waterinfo P-score: klasse A G-score: klasse A Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel ### of surf naar ### De waarde van uw eigendom kennen ? Contacteer vrijblijvend onze habicom expert in uw buurt. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 80 5 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
875 €

2640 Mortsel

Op zoek naar een tof handelspand met heel wat mogelijkheden in het winkelhart van Mortsel? Dan is dit de kans die u moet grijpen! Alle vormen van openbaar vervoer en parking vinden we voor de deur. Het pand is gelegen in de mooiste straat van Mortsel en beschikt over een oppervlakte van 70m². De verwarming is door middel van airco en achteraan is er een eenvoudige kitchenette met een spoelbak voorzien. Diverse invullingen mogelijk. Renovatie door eigenaar of huurder behoort eveneens tot de mogelijkheden! Kelder/archiefruimte bespreekbaar. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. EPC: Energielabel D Plaatsbeschrijving €225 - Huurwaarborg 3 maanden - Onmiddellijk beschikbaar! Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website ### en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'. Voor meer info surf naar ### Meer info over Mortsel ? ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
875 €

2640 Mortsel

Op een zeer centrale locatie in het hartje van Mortsel bevindt zich dit zonnige gerenoveerde appartement. Indeling: Via de verzorgde traphal of via de lift bereiken we de derde verdieping waar we binnenkomen in de inkomhal. De sfeervolle en zonnige woonruimte op blokjesparket heeft veel lichtinval. We hebben een mooi zicht op de bruisende stad Mortsel. Het appartement heeft overal dubbelglas en aan de straatkant is het niet enkel dubbelglas maar ook geluidswerend. Aansluitend aan de living is de open keuken ingericht met handige ladekasten, spoelbak, een koelkast met diepvriesvak, een kookplaat op gas van 2022 met dampkap, oven en nieuwe vaatwasser van 2023. Naast de woonkamer vinden we een berging die ideaal is om te gebruiken als wasruimte. Dan hebben we een apart toilet, waarbij de zitting slowclose heeft. In de badkamer vinden we een grote inloopdouche met mozaïek pebbels. Tenslotte is er nog een ruime, zonnige slaapkamer en daarnaast bevindt zich de tweede kamer in dit appartement. Van hieruit krijgen we toegang tot het noord-georiënteerde terrasje. Het appartement is volledig vernieuwd, dus instapklaar! Er hoort nog een private kelder berging bij het appartement. Troeven: ·modern en instapklaar ·EPC A ·centraal gelegen ·terras ·Kelder Nuttige informatie: ·Plaatsbeschrijving: €225 (per partij) ·Huurwaarborg: 3 maanden ·Gemeenschappelijke kosten €100 (provisie water, verwarming, schoonmaak gemene delen en lift) ·Beschikbaar: onmiddellijk! ·EPC: 167kWh/m²jaar (B) Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website ### en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'. Kies het moment dat u het beste uitkomt, vul de gevraagde contact gegevens in en klik nadien op verzenden om te bevestigen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 91 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
745 €

2640 Mortsel

Op een rustige, doch centrale ligging in Mortsel vinden we dit volledig gerenoveerde appartement met 1 slaapkamer en terrasje. Goede verbinding met autosnelwegen wegens directe nabijheid van invalswegen. Indeling: Via de verzorgde gemeenschappelijke inkomhal en de vaste trap komen we tot aan het appartement op de 2e verdieping. Bij het betreden van het appartement komen we in de gezellige woonkamer met aansluitend de ruime half-open keuken voorzien van kasten en keramisch kookvuur. Centraal in het appartement is er een hal , een apart toilet en een handige was- en bergruimte. Hier tegenover is er de ruime badkamer met douche, lavabo in meubel en een aansluiting voor wasmachine en droogkast. Een buitendeur geeft uit op het knus terrasje. Achteraan is er de lichtrijke slaapkamer. Bij het appartement horen 2 privatieve kelderbergingen. Positieve elementen: ·Nabij centrum Mortsel ·Gunstige EPC waarde - volledig gerenoveerd in 2011 ·Geen extra maandelijkse kosten (individuele aansluitingen voor energie en water) ·2 kelderbergingen Nuttige informatie ·Beschikbaar: vanaf 01/08/2024 ·Waarborg: 3 maanden ·EPC: 187 kWh/(m2jaar) “Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website ### en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'. Kies het moment dat u het beste uitkomt, vul de gevraagde contactgegevens in en klik nadien op verzenden om te bevestigen.” Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 75 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
  Mortsel (RBJ84017)

2640 Mortsel

253 575 € - 2 300 000 €

In het hartje van Mortsel verrijst een gloednieuw stadsdeel het “Stadsterras”. Het “Stadsterras van Mortsel” verbindt het centraal gelegen gemeenteplein met het nieuwe stadspark Oude God. De Sint-Lutgardisschool, die in 1943 door de geallieerden gebombardeerd werd, wordt volledig behouden en omgevormd tot woonproject met groene binnentuin. Stadsterras slaat zo een brug tussen park en stad en tussen verleden en toekomst. In eerste fase worden er prachtige BEN (bijna energie neutraal) appartementen aangeboden in drie gebouwen: Mimir met twaalf appartementen en kantoren op het gelijkvloers, Iduna met zestien appartementen en Gefion met 39 appartementen en een supermarkt op het gelijkvloers. Ondergronds komen er meer dan 250 parkeerplaatsen, fietsenstallingen en bergingen. Er zijn 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen beschikbaar. Eind 2024 zullen de eerste bewoners arriveren. EXCLUSIEF: kom in één van onze habicom-kantoren de unieke digitale 3D-maquette van het Stadsterras bekijken! Maak nu een vrijblijvende afspraak met één van onze nieuwbouw experten via ### of ### Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 54 - 1459 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Appartement te huur Mortsel (RBK40068)
860 €

2640 Mortsel

In een aangename en rustige wijk te Mortsel kan je dit stijlvol appartement op de 1e verdieping rechts bezoeken op afspraak. In deze Patriciërswoning bevinden zich vier appartementen. De locatie is absoluut niet ver uit de buurt van het gezellige winkelcentrum met ook zijn treinstation. Het openbaar vervoer kan je bereiken op wandelafstand, trein Antwerpen Brussel op 400m en tram Antwerpen op 250m. Dit appartement is ideaal voor een alleenstaande of koppel. Indeling: Via de traphal betreden we het zonnig en zuid gericht appartement op een neutrale tegelvloer. We hebben vanuit het woongedeelte een mooi uitzicht op het aangename ruime terras, met achteraan vier garages. De functionele open keuken is ingericht met een kookvuur op gas en dampkap, koelkast met vriezer, ingebouwde oven en spoelbak, er is eventueel een plaats voorzien voor een vaatwasser. Aan de voorzijde van het gebouw bevinden zich de twee slaapkamers op laminaat, deze zijn naar het oosten gericht. Een aparte berging is er met de aansluiting voor het wasmachine en droogkast, alsook een apart toilet met handenwasser. In de cosy badkamer kan je gebruik maken van een lavabo met kast en spiegel. In de gemeenschappelijke delen zoals toegang en doorrit zijn er automatische bewegingsmelders aanwezig. De verwarming is voorzien van een hoogrendementsketel en er is individuele nutsvoorziening. Er is een mogelijkheid tot het huren van een garage nr.2, met sectionale poort, deze is gelegen aan de achterzijde van het gebouw. De huurprijs van de garage bedraagt € 80/maand. Nuttige informatie ·Maandelijkse kosten €30 ( Beerput, minuterie algemeen) ·Huurwaarborg 3 maanden ·Plaatsbeschrijving € 225 (per partij) ·Onmiddellijk beschikbaar ·EPC: 121 kWh/m² Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website ### en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'. Voor meer info surf naar ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Huis te koop Mortsel (RBK40067)
415 000 €

2640 Mortsel

EERSTE KIJKDAG ZA. 1 JUNI VANAF 12u20 - VOORAF INSCHRIJVEN VERPLICHT! ### - ### In een rustig straatje van de wijk Savelkoul, vinden we deze verzorgde Bel-etagewoning (1981) met 3 à 4 slpk, garage met 2 opritten en tuin. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we de ruime inkomhal met toilet en handenwasser, die toegang geeft tot de garage met achteraan een handige bureauruimte of hobbykamer. Deze staat in verbinding met de naastgelegen wasplaats, waar ook de HR condensatieketel staat (Remeha). Via de wasplaats kom je in de 2de garage, die momenteel ingericht is als 4de slaapkamer. De ZW tuin heeft een open zicht en is voorzien van een tuinhuis. Op de eerste verdieping vindt u een aangename living en eetplaats op keramische tegel, die uitgeeft op het buiten terras (6m x 2.5m). De keuken (2007) is voorzien van alle comfort. Op de tweede verdieping 3 slaapkamers ( 15 m² + 15m² + 7m²) en een verzorgde badkamer. (2007) De woning is beschikbaar vanaf 01/11/2024. Kortom, een zorgeloze en verzorgde woning in een kindvriendelijke en rustige wijk van Mortsel! EPC: 264kWh/m²j Waterinfo: P-score: klasse A G-score: klasse A Oppervlakte volgens meting EPC Een bezoek ter plaatse? ### of ### Wenst u de waarde van uw woning te kennen ? Contacteer vrijblijvend onze habicom expert Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 188 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Appartement te koop Mortsel (RBK39572)
279 500 €

2640 Mortsel

Op een mooie en groene locatie in Mortsel, vinden we dit volledig gerenoveerd en luxueus 2-slpk app., met vernieuwde terrassen vooraan en achteraan. Garagebox verplicht mee aan te kopen (€ 25.000) Via de gemeenschappelijke inkomhal komen we binnen in het gebouw en nemen we de lift naar de 1ste verdieping. We stappen binnen in de ruime hal met vestiaire, aparte toilet met handenwasser en berging voor wasmachine en droogkast. De aangename en lichte woonkamer (+/-37m²) heeft een sierhaard. Aansluitend vinden we de nieuwe keuken, voorzien van alle comfort. Zowel de woonkamer als de keuken geven toegang tot het heerlijke zonneterras (+/-8m²) met zicht op het groen! De nieuwe ramen zijn van aluminium dubbel glas. Via de inkomhal komen we achteraan tot de 2 slpk (15m² en 11m²) met beide een directe doorgang naar het 2de terras (+/-6m²) welk opnieuw van een groen uitzicht geniet! De recent vernieuwde badkamer is uitgerust met een mooie inloopdouche en wastafel. Op de ondergrondse verdieping beschikt het app. nog over een kelderberging. De garagebox is achteraan het gebouw gelegen. -> Ruim en luxueus instapklaar app.: lift conform, terrassen vernieuwd, dak vernieuwd, gunstig EPC en conform attest elektriciteit EPC: 147 kWh/m² P-score: B, G-score: B Bel ### of ### De waarde van uw eigendom kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met een habicom-expert in uw buurt Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 99 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Appartement te koop Berchem (RBK37790)
249 500 €

2600 Berchem

Op de 3e verdieping van dit nette gebouw op de Fruithoflaan vinden we dit 2slk appartement Supermarkten, lokale handelszaken en openbaar vervoer zijn op wandelafstand. Indeling: Het appartement heeft een open centrale inkomhal. Links komt u in de ruime woonkamer op parket (32m2), die door de grote raampartijen een mooi uitzicht heeft op groen. Het schuifraam geeft toegang naar het voorterras van 8m². Aan de woonkamer grenst een half-open keuken met ingebouwde kasten. De keuken is van 2001 (natuursteen blad, ingebouwde microgolf, oven, vaatwasmachine) en is nog in mooie staat. De nachthal is uitgerust met tal van ingemaakte berg- en vestiairekasten en geeft toegang tot een apart toilet met handenwasser en een wasplaats/berging. Achteraan vinden we twee volwaardige slaapkamers (13m² en 9m²), de kamers zijn uitgerust met ingemaakte kasten en toegang naar het achterterras (8m²). De badkamer is uitgerust met dubbele lavabo, toilet en douche. Het appartement beschikt verder nog over een ruime, ondergrondse kelderberging. Bij het appartement wordt de ondergrondse autostaanplaats te koop aangeboden voor 20.000 euro. EPC: 238 kWh/m²j (C) Stedenbouwkundige informatie in aanvraag Oppervlakte volgens meting EPC Waterinfo P-score: klasse B, G-score: klasse A Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel ### of surf naar ### De waarde van uw eigendom kennen ? Contacteer vrijblijvend onze habicom expert in uw buurt. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 104 16 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Huis te koop Edegem (RBK37789)
339 000 €

2650 Edegem

PRE-SALE Kijkmoment op zaterdag 01/06/2024 vanaf 10u00! Enkel op afspraak te bezichtigen! Bieden kan tot maandag 03/06/2024 - 18u00! Inschrijven mogelijk via ### of ### In een residentiële woonwijk te Edegem, gelegen op de Parklaan, bieden wij u deze charmante gezinswoning (127m²) aan. De woning werd gebouwd rond 1930 en vanaf 2007 gerenoveerd. Ze is gelegen op een oostgericht perceel van 140m². Achteraan kijkt u uit op groen. Hier is ook een achteruitgang voorzien die uitkomt in een parkje met speeltuin. Voor de woning is er een aangelegde voortuin. Gelegen in directe nabijheid van scholen, winkels, verbindingswegen en openbaar vervoer. Op wandelafstand vindt u het Fort V. De woning beschikt overal over dubbele beglazing met houten schrijnwerk en centrale verwarming op gas. De elektriciteit werd al eens vernieuwd maar is nog niet conform aan de voorschriften van het AREI. Zowel het hoofddak als het platte dak achteraan werden reeds voorzien van isolatie. EPC: 261 kWh/m² STEDENBOUW IN AANVRAAG P-score (perceelscore): klasse A G-score (gebouwscore): klasse A Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 127 65 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Appartement te koop Mortsel (RBK35781)
299 500 €

2640 Mortsel

Op wandelafstand van het centrum van Mortsel bevindt zich dit 2-slaapkamer duplex appartement. De hoge plafonds, de open ruimtes en de industriële materialen zorgen voor een artistiek loftgevoel. Supermarkten, winkels, en restaurants zijn op wandelafstand te bereiken. En als je houdt van een uitstapje naar Antwerpen dan stap je binnen een paar tellen op tram 7 of 15. Indeling: 1ste verdieping: inkomhal – uitzonderlijk ruime woonkamer van maar liefst 57 m² groot met hoge plafonds – uitgeruste en ruime keuken (32 m²) 2de verdieping: nachthal - 2 slaapkamers ( 26 m² - 17 m²) – apart toilet – badkamer met douche en ligbad. Verder heeft dit appartement nog een grote private kelder alsook een ruime privatieve (fiets)berging op het gelijkvloers. Mits wat kleine opfrissingswerken tover je deze duplex om in een bijzondere thuis! Troeven: *Uniek appartement *Volledig onderkelderd *Privatieve fietsberging *Gemeenschappelijke kosten: enkel blokpolis! Belangrijke informatie: *EPC: 364 kW/(m²jaar *Asbestveilig - EK niet conform *Waterinfo: P-score A - G-score A *Oppervlakte volgens meting EPC Een bezoek ter plaatse? ### of ### Wenst u de waarde van uw woning te kennen ? Contacteer vrijblijvend onze habicom expert in uw buurt. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 168 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
Appartement te koop Mortsel (RBK33106)
198 000 €

2640 Mortsel

Vlakbij het centrum van Mortsel op de Mechelsesteenweg is dit appartement gelegen op de 5de en tevens hoogste verdieping in een gebouw met lift. Alle winkels, scholen en openbaar vervoer liggen binnen een straal van 200 meter. Aankoop met verlaagde registratierechten mogelijk. Indeling: Bij binnenkomst via de ruime inkomhal met vestiairekast en veel bergruimte, betreedt u de lichte en ruime woonkamer met prachtig open zicht. Vanuit hier kunt u ook naar de ruime keuken met voldoende kasten. De badkamer is voorzien van een bad, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Daarnaast is er ook een apart gastentoilet aanwezig. De 2 slaapkamers liggen aan de achterkant. Beide geven toegang tot een 2de terras, ook over de volledige breedte en een diepte van 1,20 m. Zowel op de terrassen voor- en achteraan kan je genieten van een uitzonderlijk uitzicht, dit door de hoogte van het gebouw. Nuttige informatie: ·Gemeenschappelijke kosten: +/- €250 /maand (provisie water, verwarming, lift, syndicus, minuterie, blokpolis, …) ·EPC: 268 kWh/m² Waterinfo: G-score B , P-score C Voor meer info of een bezoek ter plaatse, bel ons op ### of mail ons via ### . De waarde van uw eigendom kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt. Meer info over Mortsel? Bezoek ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 105 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
445 000 €

2640 Mortsel

IN OPTIE! Deze authentieke HOB met rustige tuin, voortuin en zijpoortje (handig voor fietsen en doorgang), is gelegen in de mooie Ridder Van Ranstlei (gekend voor haar originele, Engelse cottage woningen). We bevinden ons op loopafstand van het commerciële centrum van Mortsel en ook het openbaar vervoer en Fort V vinden we vlakbij. U komt binnen in een charmante hal met toiletruimte en doorgang naar de kelder. De living straalt bijzonder veel charme en gezelligheid uit, waarbij alles bewaard is gebleven: mooie parket, authentieke marmeren schouw, moluren mooie geslepen glaswerk, ... Achteraan een gezellige zithoek met zicht op de prachtige Zuid-geörienteerde tuin, die grenst aan de groene berm. Ideaal voor diegene die wat meer privacy wil of een wandeling wenst te maken richting natuurgebied Klein Zwitserland. Ook de keuken - voorzien van alle comfort - kijkt uit op het (overdekte) terras en de tuin. Op de 1ste verdieping zijn 2 slaapkamers en de badkamer. Een trap geeft toegang tot de zolder als potentieel voor een derde slaapkamer. Er is ook nog een handige kelder, waar de HR condensatieketel staat op gas. Wordt deze authentieke parel uw nieuwe woonst? EPC: 727 kWh/m²j P-score: klasse A G-score: klasse A Oppervlakte volgens meting EPC Een bezoek ter plaatse? ### of ### De waarde van uw woning kennen ? Contacteer vrijblijvend onze habicom expert! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 138 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
265 000 €

2020 Antwerpen

VERKOCHT! Dit sfeervol en rustig gelegen 2-slpk app vinden we in de gegeerde Expowijk van Antwerpen, op een boogscheut van invalswegen, openbaar vervoer, scholen en winkels. Het appartement ligt op de tweede en hoogste verdieping van een blokje van 3 en werd in 2016 gerenoveerd en sindsdien goed onderhouden. Ook het zuidwest georiënteerde terrasje is een grote troef. De mooie badkamer is centraal gelegen en rechtstreeks toegankelijk vanuit beide slaapkamers. De keuken is voorzien van alle comfort en heeft tevens een ingebouwde wasmachine, begrepen in de prijs. Airco in de slaapkamers - EK: conform - zeer lage maandelijkse kosten (enkel blokpolis + water) Kelderberging van +/- 6m². belangrijkste troeven: . instapklaar met veel sfeer en gezelligheid . dak vernieuwd . ASBESTVEILIG! . AREI conform! EPC: 329 kWh/m² G-score A, P-score A stedenbouwkundige inlichtingen aangevraagd. Een bezoek ter plaatse? bel: ### of mail ons via ### Wenst u de waarde van uw woning te kennen ? Contacteer vrijblijvend onze habicom expert in uw buurt Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 85 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41
975 €

2600 Berchem

IN OPTIE !! In een gegeerde woonwijk naast het Brilschanspark vinden we dit ruime appartement met 2 slaapkamers en zuidwest terras. In een rustige doodlopende straat gelegen, maar toch vlakbij het commerciële centrum van Berchem met zijn winkels en scholen (o.a. Pulhof). Via de gemeenschappelijke inkomhal , nemen we de lift tot bij de 2de verdieping. We stappen binnen in de centrale inkomhal van waaruit we naar elke ruimte kunnen. De leefruimte zit aan de achterzijde van het gebouw en heeft zicht en toegang tot het Zuidwest geörienteerde terras (8m²). De open keuken sluit aan bij de leefruimte en beschikt over alle comfort. Aansluitend vinden we een handige berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Aan de voorzijde van het gebouw zijn er 2 ruime slaapkamers ( 15m² - 13m²). De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche en een groot badkamermeubel met dubbele lavabo. Vervolgens is er nog een apart gastentoilet met handenwasser. Tot slot is er een handige kelderberging en een autostaanplaats dewelke verplicht bij te huren is aan €60/maand. Praktische info: ·Beschikbaarheid: 01/07/2024 ·Maandelijkse kosten: € 80,- (Onderhoud gemene delen, onderhoud lift, minuterie, syndicus, blokpolis,...) ·Huurwaarborg 3 maanden ·EPC 65 kWh/(m2/jaar) LABEL A ·Zuid-west terras Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website ### en klik op de roze knop 'Vraag je bezoek aan'. Voor meer info surf naar ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 98 1 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 449 42 41