LABEL IMMO ANS (4430 Ans)

"Là où d'autres voient des briques... nous voyons la vie!"
rue de l´Yser 425 - 4430 Ans

BIV-nummer 503907

labelimmo.be

2 agences immobilières => Huy et Ans. NOS SERVICES: - 2 agences immobilières - Agents professionnels agréés IPI - Rapport d’activités mensuel - Analyse comparative du marché - Visite guidée virtuelle à 360° - Stratégie globale de marketing - Plan coté des biens - Fiche de recherches - Salle d’attente acheteur - Photos HDR - ... - Evaluation gratuite PAS DE VENTE PAS DE FRAIS!!! Toon alles Toon minder
2 agences immobilières => Huy et Ans. NOS SERVICES: - 2 agences immobilières - Agents professionnels agréés IPI - Rapport d’activités mensuel - Analyse comparative du marché - Visite guidée virtuelle à 360° - Stratégie globale de marketing - Plan coté des biens - Fiche de recherches - Salle d’attente acheteur - Photos HDR - ... - Evaluation gratuite PAS DE VENTE PAS DE FRAIS!!!
1 100 000 €

4500 Tihange

4 charmante, ruime appartementen (1 tot 2 slaapkamers) ideaal gelegen in Tihange, een rustige, groene wijk in de stad Hoei. De appartementen bestaan uit een grote, lichte woonkamer met grote aluminium ramen met dubbele beglazing die een ononderbroken uitzicht op de omgeving bieden. De aangrenzende eetkamer is ideaal voor het ontvangen van gasten of voor familiemaaltijden. De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en veel opbergruimte. De slaapkamers zijn ruim en licht, met moderne badkamers met bad en/of douche en wastafel. Er is ook een apart toilet in elke flat. De balkons/terrassen die toegankelijk zijn vanuit de woonkamer bieden een aangename buitenruimte om te ontspannen en te genieten van het warme weer. Ze zijn gelegen in een rustige woonwijk, dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. De stad Huy biedt een aangename leefomgeving met zijn vele parken, culturele en sportieve activiteiten en historische monumenten. Deze appartementen zijn een unieke kans voor wie wil verhuizen naar een aangename omgeving en tegelijkertijd wil profiteren van alle stedelijke voorzieningen. Mis deze kans niet om er je nieuwe thuis van te maken. Verkoop onderworpen aan 6% BTW Meer weten?

501
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
292 500 €

4500 Tihange

Dit charmante, ruime appartement is ideaal gelegen in Tihange, een rustige, groene wijk van de stad Huy. Het ligt dicht bij alle voorzieningen en biedt een aangename en praktische woonomgeving. Het ligt in een nieuwe residentie (2024) met 4 flats en je zult aangenaam verrast zijn door de helderheid, de ruime leefruimtes en de kwaliteitsvolle afwerking. Het heeft 2 slaapkamers, een apart toilet, een ingerichte keuken die uitkomt op een mooie woonkamer en een overdekt terras van 10 m² op het zuiden. Kelder en parkeerplaats inbegrepen. Verkoop onderworpen aan 6% BTW (onder voorwaarden) Het appartement is gelegen in een rustige woonwijk, dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. De stad Huy biedt een aangename leefomgeving met zijn vele parken, culturele en sportieve activiteiten en historische monumenten. Dit appartement is een unieke kans voor wie naar een aangename omgeving wil verhuizen en tegelijkertijd wil profiteren van alle voorzieningen in de stad. Mis deze kans niet om van deze plek je nieuwe thuis te maken. Informatie en foto's worden alleen ter informatie verstrekt en zijn niet bindend. Deze advertentie vormt geen aanbod. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 91 16 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
299 000 €

4500 Tihange

Dit charmante, ruime appartement is ideaal gelegen in Tihange, een rustige, groene wijk van de stad Huy. Het ligt dicht bij alle voorzieningen en biedt een aangename en praktische woonomgeving. Het ligt in een nieuwe residentie (2024) met 4 flats en je zult aangenaam verrast zijn door de helderheid, de ruime leefruimtes en de kwaliteitsvolle afwerking. Het heeft 2 slaapkamers, een apart toilet, een ingerichte keuken die uitkomt op een mooie woonkamer en een overdekt terras van 10 m² op het zuiden. Kelder en parkeerplaats inbegrepen. Verkoop onderworpen aan 6% btw (onder voorwaarden) Het appartement is gelegen in een rustige woonwijk, dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. De stad Huy biedt een aangename leefomgeving met zijn vele parken, culturele en sportieve activiteiten en historische monumenten. Dit appartement is een unieke kans voor wie in een aangename omgeving wil wonen en tegelijkertijd wil profiteren van alle voorzieningen in de stad. Mis deze kans niet om van deze plek je nieuwe thuis te maken. Informatie en foto's worden alleen ter informatie verstrekt en zijn niet bindend. Deze advertentie vormt geen aanbod. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 104 9 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
195 000 €

4500 Tihange

Dit charmante, ruime appartement is ideaal gelegen in Tihange, een rustige, groene wijk van de stad Huy. Het ligt dicht bij alle voorzieningen en biedt een aangename en praktische woonomgeving. Het ligt in een nieuwe residentie (2024) met 4 flats en je zult aangenaam verrast zijn door de helderheid, de ruime leefruimtes en de kwaliteitsvolle afwerking. Het heeft 1 slaapkamer, een toilet, een ingerichte keuken die uitkomt op een mooie woonkamer en een overdekt terras van 10 m² op het zuiden. Kelder en parkeerplaats inbegrepen. Verkoop onderworpen aan 6% BTW (onder voorwaarden) Het appartement is gelegen in een rustige woonwijk, dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. De stad Huy biedt een aangename leefomgeving met zijn vele parken, culturele en sportieve activiteiten en historische monumenten. Dit appartement is een unieke kans voor wie naar een aangename omgeving wil verhuizen en tegelijkertijd wil profiteren van alle voorzieningen in de stad. Mis deze kans niet om van deze plek je nieuwe thuis te maken. Informatie en foto's worden alleen ter informatie verstrekt en zijn niet bindend. Deze advertentie vormt geen aanbod. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 68 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
325 000 €

4500 Tihange

Een charmante, ruime nieuwe duplexwoning van 134 m², ideaal gelegen in Tihange, een rustige, groene wijk in de stad Huy. Dicht bij alle voorzieningen biedt het een aangename en praktische woonomgeving. Op de begane grond en 1e verdieping van een nieuwe 4-units residentie, heeft dit appartement een groot terras en een eigen tuin van 250 m² met bomen op het zuiden. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, 2 toiletten, een ingerichte keuken die uitgeeft op een grote, lichte woonkamer, een privékelder en een parkeerplaats. Verkoop onderworpen aan 6% btw. Het appartement is gelegen in een rustige woonwijk, vlakbij scholen, winkels en openbaar vervoer. De stad Huy biedt een aangename leefomgeving met zijn vele parken, culturele en sportieve activiteiten en historische monumenten. Dit appartement is een unieke kans voor wie in een aangename omgeving wil wonen en tegelijkertijd wil profiteren van alle voorzieningen in de stad. Mis deze kans niet om van deze plek uw nieuwe thuis te maken en te profiteren van 6% btw. Informatie en foto's worden alleen ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. Deze advertentie vormt geen aanbod Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 134 40 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
249 000 €

4100 Seraing

ERA LABELIMMO presenteert dit ruime huis in de wijk Val-Saint-Lambert in Seraing. Op een steenworp afstand van alle voorzieningen en direct bereikbaar met het openbaar vervoer, heeft het ook een prachtige tuin van +260m². Gemakkelijk parkeren voor het huis. Met een netto vloeroppervlakte van 180m² bestaat het huis uit een inkomhal die leidt naar een ruime, lichte woonkamer van 36m² met airconditioning, een ingerichte keuken van 28m² met eethoek en een toilet. Op de eerste verdieping leidt een nachthal naar een slaapkamer van 13m² met dressing, een tweede slaapkamer van 16m² en een doucheruimte met toilet. Op de tweede verdieping leidt een nachthal ook naar 2 slaapkamers van 16 en 17m² en toegang tot de zolder die niet verbouwd kan worden. Kelder: kelder van 45m² met verwarmingsketel en opslagruimte. Geniet van een prachtig exterieur bestaande uit een binnenplaats met patio, een mooi onderhouden tuin gevolgd door een grote kippenren die volledig omheind is en beplant met bomen. PVC ramen met dubbele beglazing en rolluiken, alarmsysteem, elektriciteit volgens de voorschriften, centrale verwarming op gas, pelletkachel in de keuken*, airconditioning in de woonkamer, fotovoltaïsche panelen, 1000L regenwatertank - R.C. 780 €. EPB: D (316 kWh/m².an) n°20240602007840. Bieden vanaf € 249.000 onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaar. Niet-contractuele informatie uitsluitend ter informatie. Deze advertentie vormt geen aanbod. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 180 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
248 000 €

4540 Amay

RESTAURANT “LE JARDIN DU SUD” NOG STEEDS IN BEDRIJF. Patrick Bollue (IPI 516.745) heeft het voorrecht u dit gebouw van het restaurant-type aan te bieden, ideaal gelegen op de Rooseveltsesteenweg, dat al meer dan 7 jaar (14 jaar in totaal) een uitstekende omzet genereert op deze locatie. Het gebouw bestaat uit: overdekte inkomhal, barruimte, WC-ruimte (aparte WC's voor mannen en vrouwen), keukenruimte met vlakke doorgang, grote ruimte met plaats voor 26 tafels van 2, terras, opslaggarage, 45m² eerste verdieping met verwarmingsketel en bergruimte. De zaak is uitgerust (details zie foto's) met een professionele keuken, een koelruimte, een bar met koelkasten en koffiezetapparaat, een pizzaoven (houtoven of gasoven), alle apparatuur zoals tafels, stoelen, bestek, alle decoraties etc (lijst in overleg). Technische kenmerken: aardgas - elektriciteit volgens de voorschriften - RC 624€ (mogelijkheid tot korting) - DV PVC en SV HOUTEN kozijnen. Bouwprijs: 248.000€ onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaar. Mogelijkheid tot aankoop van het bedrijf in onderhandeling. Informatie en bezoek alleen op ### Informatie gegeven ter informatie en niet contractueel. Deze advertentie vormt geen aanbod. Meer weten?

264 264 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
298 000 €

4420 Montegnée

Patrick Bollue (IPI 516.745) van het kantoor ERA LABELIMMO biedt u dit huis + bedrijvencomplex (appartement mogelijk met vergunning) op de begane grond aan voor € 298.000. Het pand is ideaal gelegen in Tilleur en bestaat uit een bedrijfsruimte (voorheen een Italiaanse levensmiddelenwinkel) met een schuur, keuken, bijkeuken en wc van meer dan 130m². De toegang tot de tuin is ook via de keuken en de schuur. Het appartement (163m²) heeft 3 grote slaapkamers, een garage, een grote woonkamer met kantoor-eetkamer-loungehoek, een lichte keuken met toegang tot een terras, een badkamer, een bijkeuken met douche en een berging/studeerkamer. TECHNISCH: PEB F (code 20240226019325), ELEC NC, PVC DV ramen, stadsverwarming op gas, plat dak, RC 1556€. Informatie en bezoek op ### of via ### . Gegevens en plannen ter informatie en niet-contractueel. Meer weten?

160 200 m² Bebouwbare opp. 315 m² Oppervlakte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
359 000 €

4357 Donceel

ERA Labelimmo presenteert dit charmante, volledig gerenoveerde huis met een bewoonbare oppervlakte van 148 m² gelegen in een doodlopende straat in het dorp Jeneffe (DONCEEL). Dichtbij alle voorzieningen, is het gemakkelijk te bereiken vanaf de hoofdwegen naar Luik, Brussel en Namen. Het huis bestaat uit: op de begane grond, de hal met toilet, de eetkamer, de woonkamer, de keuken gerenoveerd in 2016 met berging, een grote bijkeuken die gebruikt kan worden als slaapkamer en de badkamer met douche en dubbele wastafel. Op de eerste verdieping 3 ruime slaapkamers (12, 14, 17m²). Er zijn ook kelders in de kelder. De volledig omheinde tuin is mooi aangelegd en heeft losse boxen en een weide voor paarden of andere dieren. Er is ook een betegeld terras van 70m². Verwarmd via centrale verwarming op stookolie (2015) en een houtkachel als back-up, is het huis uitgerust voor jouw comfort met PVC ramen met dubbele beglazing (2014). Fotovoltaïsche panelen (4,7kWp - 2022). Elektriciteit conform. EPB: C (190 kWh/m².an) n°20240525003571 - Upgrade naar EPB B alleen mogelijk door het isoleren van het kelderplafond! GEEN GROTE WERKEN NODIG! NIET TE MISSEN! Bieden vanaf €359.000, onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaar. Niet-contractuele informatie uitsluitend ter informatie. Deze advertentie vormt geen bod. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 148 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
199 000 €

4800 Ensival

Patrick Bollue (IPI516.745) van het kantoor ERA biedt u deze investeringskans met dit gebouw met 3 appartementen in stedelijke orde, ideaal gelegen in een eenrichtingsstraat. Het gebouw is als volgt samengesteld: *DRC: APPARTEMENT 1 (kiezel D) - tuin, terras, keuken, veranda, woonkamer, slaapkamer, doucheruimte, wc en kelder. *VLOER 1: APPARTEMENT 2 (kiezel D) - gemeenschappelijke hal, balkon, woonkamer, keuken, doucheruimte met wc, 2 slaapkamers. *VLOER 2: APPARTEMENT 3 (kiezel E) - hal, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer met douche en wc, slaapkamer, balkon. *VLOER 3: BIJKOMENDE ZONE - mogelijkheid van studio of duplex met flat 3. Technisch: PEB (20240528022748), PVC DV raamkozijnen, dak in goede staat (onderdak te behandelen), 3 gasmeters, 3 elektriciteitsmeters (moet licht bijgewerkt worden), 1 algemene watermeter + individuele watermeters. Totale kosten €1246. 2 leegstaande flats, 1 verhuurde flat. Goed rendement mogelijk. Te herzien: doucheruimte in flat 2. Informatie op ### en bezoeken op ### Doe een bod vanaf 199.000€ onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaar. Informatie gegeven ter informatie en niet contractueel. Deze advertentie vormt geen aanbod. Meer weten?

306 200 m² Bebouwbare opp. 279 m² Oppervlakte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
125 000 €

4500 Ben-Ahin

ERA LABELIMMO presenteert dit prachtige appartement op de 1e verdieping, met lift, van de residentie "Cap Nord" in Huy. Dicht bij alle voorzieningen en direct bereikbaar met het openbaar vervoer, het heeft ook een gesloten garage. Met een netto vloeroppervlakte van 51m², bestaat de woning uit: inkomhal, vestiaire, ruime en lichte woonkamer van 21m² met balkon, te moderniseren open keuken, 1 slaapkamer van 14m² met balkon, badkamer met wasmachine installatie. Ook ideaal voor een vrij beroep, het wordt momenteel gebruikt als dokterspraktijk. In de kelder: een privékelder van 4m² en een gesloten garage voor een auto. Brandwerende toegangsdeur, aluminium ramen met dubbele beglazing, individuele elektrische meter, gemeenschappelijke centrale verwarming op gas, videofoon. EPB: D (332 kWh/m².an) n°20140529002373. Lasten van 190€/maand (gemeenschappelijke, lift, water en verwarming voorzieningen) - syndic Couet Liège - Residentie zeer goed gecontroleerd en onderhouden - R.C. 711€. Bieden vanaf € 125.000 onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaar. Niet-contractuele informatie uitsluitend ter informatie. Deze advertentie vormt geen aanbod. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 51 3 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
298 000 €

4420 Montegnée

Patrick Bollue (IPI 516.745) van het kantoor ERA LABELIMMO biedt u dit huis + bedrijvencomplex (appartement mogelijk met vergunning) op de begane grond aan voor € 298.000. Het pand is ideaal gelegen in Tilleur en bestaat uit een bedrijfsruimte (voorheen een Italiaanse levensmiddelenwinkel) met een schuur, keuken, bijkeuken en wc van meer dan 130m². De toegang tot de tuin is ook via de keuken en de schuur. Het appartement (163m²) heeft 3 grote slaapkamers, een garage, een grote woonkamer met kantoor-eetkamer-loungehoek, een lichte keuken met toegang tot een terras, een badkamer, een bijkeuken met douche en een berging/studeerkamer. TECHNISCH: PEB F (code 20240226019325), ELEC NC, PVC DV ramen, stadsverwarming op gas, plat dak, RC 1556€. Informatie en bezoek op ### of via ### . Gegevens en plannen ter informatie en niet-contractueel. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 160 200 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
Huis te koop Montegnée (VBB26500)
99 000 €

4420 Montegnée

ERA Labelimmo biedt deze 2-onder-1-kap woning aan in Montegnée. Het huis heeft een bewoonbare oppervlakte van 96 m² en is als volgt samengesteld: - Begane grond: hal, keuken-eetkamer, woonkamer, wc, ; - 1e verdieping: nachthal, 2 slaapkamers, badkamer; - 2e verdieping: zolder; - Kelder: kelder. Buiten is er een tuin. Diversen: centrale verwarming op gas, DV PVC ramen, pannendak, mogelijkheid tot het verkrijgen van DE tegen 6% (RC: € 319), PEB D n°20240524000288 - (307 kWh/m².année) , ... De informatie en metingen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. De eigenaar, verkoper van het pand, heeft het wettelijke, vrije en onafhankelijke recht om al dan niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat hem het beste past volgens zijn eigen criteria. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 98 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
Huis te koop Montegnée (VBB26499)
99 000 €

4420 Montegnée

ERA Labelimmo biedt deze 2-onder-1-kap woning aan in Montegnée. Het huis heeft 96 m² woonoppervlak en bestaat uit:- Begane grond: hal, keuken/eetkamer, zitkamer, wc; - 1e verdieping: nachthal, 2 slaapkamers, badkamer; - 2e verdieping: zolder; - Kelder: kelder. Buiten is er een tuin. Diversen: centrale verwarming op gas, DV PVC ramen, pannendak, mogelijkheid tot het verkrijgen van DE aan 6% (RC: 287€), PEB F n°20240530031062 - (475 kWh/m².année) , ... De informatie en metingen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. De eigenaar, verkoper vanhet pand, heeft het wettelijke, vrije en onafhankelijke recht om al dan niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat hem het beste past volgens zijn eigen criteria. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
Huis te koop Montegnée (VBB26498)
99 000 €

4420 Montegnée

ERA Labelimmo biedt deze 2-onder-1-kap woning aan in Montegnée. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 96 m² en is als volgt samengesteld: - Begane grond: hal, keuken-eetkamer, woonkamer, wc ; - 1e verdieping: nachthal, 2 slaapkamers, badkamer; - 2e verdieping: zolder; - Kelder: kelder. Buiten is er een tuin. Diversen: centrale verwarming op gas, DV PVC ramen, pannendak, mogelijkheid tot het verkrijgen van DE aan 6% (RC: €287), PEB F n°20240523003909 - (475 kWh/m².année), ... De informatie en metingen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. De eigenaar, verkoper van het pand, heeft het wettelijke, vrije en onafhankelijke recht om al dan niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat hem het beste past volgens zijn eigen criteria. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
Huis te koop Montegnée (VBB26497)
99 000 €

4420 Montegnée

ERA Labelimmo biedt deze 2-onder-1-kap woning aan in Montegnée. Het huis heeft een bewoonbare oppervlakte van 96 m² en is als volgt samengesteld: - Begane grond: hal, keuken-eetkamer, woonkamer, wc, ; - 1e verdieping: nachthal, 2 slaapkamers, badkamer; - 2e verdieping: zolder; - Kelder: kelder. Buiten is er een tuin. Diversen: centrale verwarming op gas, DV PVC ramen, pannendak, mogelijkheid tot het verkrijgen van DE tegen 6% (RC: €270), PEB F n°20240530031101 - (491 kWh/m².année), ... De informatie en metingen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. De eigenaar, verkoper van het pand, heeft het wettelijke, vrije en onafhankelijke recht om al dan niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat hem het beste past volgens zijn eigen criteria. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
Huis te koop Montegnée (VBB26496)
99 000 €

4420 Montegnée

ERA Labelimmo biedt deze 3-gevel woning aan in Montegnée. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 106 m² en is als volgt samengesteld: - Begane grond: inkomhal, bijkeuken, keuken-eetkamer, woonkamer, WC ; - 1e verdieping: nachthal, 2 slaapkamers en een badkamer; - 2e verdieping: zolder; - Kelder: kelder. Buiten is er een tuin. Diverse: centrale verwarming op gas, DV PVC ramen, pannendak, mogelijkheid om DE te verkrijgen aan 6% (RC: 282€), PEB G n°20240524000191- (612 kWh/m².année), ... De informatie en metingen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. De eigenaar, verkoper van het pand, heeft het wettelijke, vrije en onafhankelijke recht om al dan niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te accepteren, maar kiest hij het bod dat hem het beste past volgens zijn eigen criteria. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 106 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
Huis te koop Boncelles (VBB26404)
219 000 €

4100 Boncelles

EEN NIEUW GEBOUW VAN 3 GEVELS VOOR €219.000 exclusief BTW ? Patrick Bollue (IPI 516.745) heeft het genoegen u deze gelegenheid aan te bieden in een prachtige verdiepingsindeling en omsloten ruwbouw gelegen in een gebied dicht bij alle voorzieningen. Het is als volgt samengesteld: VERDIEPING 2: 3/4 slaapkamers, badkamer, nachthal; VERDIEPING 1: grote leefruimte (45m²) met open keuken, bijkeuken, terras, tuin, wc, trappenhuis; VERDIEPING 0: garage voor 2 wagens, verwarmingsketel/wasplaats, inkomhal met vestiaire, berging, parking buiten. TECHNISCH: Kwaliteitsmaterialen +++, DV PVC BI-COLOR kozijnen, pannendak + EPDM. Te voorzien: diverse riool-/electra-/wateraansluitingen. Informatie op ### - open huis op zaterdag 8 juni van 9.00 tot 10.30 uur. Plannen, projecties en gegevens worden alleen ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 160 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
Huis te koop Boncelles (VBB26403)
225 000 €

4100 Boncelles

EEN NIEUW GEBOUW VAN 3 GEVELS VOOR €225.000 exclusief BTW ? Patrick Bollue (IPI 516.745) heeft het genoegen u deze gelegenheid aan te bieden in een prachtige verdiepingsindeling en omsloten ruwbouw gelegen in een gebied dicht bij alle voorzieningen. Het is als volgt samengesteld: VERDIEPING 2: 3/4 slaapkamers, badkamer, nachthal; VERDIEPING 1: grote leefruimte (45m²) met open keuken, bijkeuken, terras, tuin, wc, trappenhuis; VERDIEPING 0: garage voor 2 wagens, verwarmingsketel/wasplaats, inkomhal met vestiaire, berging, parking buiten. TECHNISCH: Kwaliteitsmaterialen +++, DV PVC BI-COLOR kozijnen, pannendak + EPDM. Te voorzien: diverse riool-/electra-/wateraansluitingen. Informatie op ### - open huis op zaterdag 8 juni van 9.00 tot 10.30 uur. Plannen, projecties en gegevens worden alleen ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 160 100 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20
Huis te koop Ans (VBB26401)
179 000 €

4430 Ans

ERA LABELIMMO presenteert dit gerenoveerde huis gelegen in Ans. Dicht bij alle voorzieningen. Met een netto vloeroppervlakte van 110m² bestaat het huis uit: inkomhal, woonkamer (28m²), volledig uitgeruste keuken (18m²), bijkeuken en wc. Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers (8m², 9m² en 16m²) en een badkamer. Kelder: kelder met een nieuwe condensatieketel op gas (2022). Er is ook een garage en buitenruimte. PVC ramen met dubbele beglazing - R.C. 688€. EPB: G ( 567 kWh/m².an) n°20161124012455. Prijs: FO €179,000 Niet contractueel. Foto's, oppervlaktes, afmetingen en waarden worden alleen ter informatie gegeven. De verkoper behoudt zich het recht voor om ingediende koopaanbiedingen te accepteren of te weigeren). Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 110 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 4 372 07 20