Portus (8620 Nieuwpoort)

Albert I Laan 99 - 8620 Nieuwpoort

BIV-nummer 507808

portus.be/nl

Portus vastgoed is een onafhankelijk vastgoedkantoor met als voornaamste activiteiten de verkoop en de verhuur van onroerende goederen met de nadruk op advies en ondersteuning. Portus wordt geleid door Jean-Pierre Lebon en Annelies Pylyser, beiden erkend vastgoedmakelaar. Annelies heeft jarenlange ervaring in het notariaat waardoor zij u fiscaal en juridisch kan bijstaan bij alle aan- en verkooptransacties. Jean-Pierre heeft jarenlange ervaring in communicatie en marketing, waardoor zij een perfect team vormen om ieder vastgoed snel en correct te kunnen verkopen/verhuren. Toon alles Toon minder
Portus vastgoed is een onafhankelijk vastgoedkantoor met als voornaamste activiteiten de verkoop en de verhuur van onroerende goederen met de nadruk op advies en ondersteuning. Portus wordt geleid door Jean-Pierre Lebon en Annelies Pylyser, beiden erkend vastgoedmakelaar. Annelies heeft jarenlange ervaring in het notariaat waardoor zij u fiscaal en juridisch kan bijstaan bij alle aan- en verkooptransacties. Jean-Pierre heeft jarenlange ervaring in communicatie en marketing, waardoor zij een perfect team vormen om ieder vastgoed snel en correct te kunnen verkopen/verhuren.
Openingsuren Portus
maandag09:30 - 12:3014:00 - 17:30
dinsdag09:30 - 12:3014:00 - 17:30
woensdag--
donderdag09:30 - 12:3014:00 - 17:30
vrijdag09:30 - 12:3014:00 - 17:30
zaterdag09:30 - 12:3014:00 - 17:30
zondag--

* Alleen op afspraak

8620 Nieuwpoort

279 000 € - 774 000 €

Residentie Portanic is een hedendaags project bestaande uit 51 knappe appartementen. Deze energiezuinige residentie met grote terrassen, veel licht en ruimte biedt moderne woonunits op een fantastische locatie langs de Albert I Laan, tussen Nieuwpoort-Stad, Nieuwpoort-Bad en de jachthaven. Elk appartement heeft een uitstekende zonoriëntatie en biedt zicht op een groene omgeving. Verder zijn er in de kelderverdieping voldoende garages en parkeerplaatsen beschikbaar en is er een ruimte voor fietsen. Meer weten?

1 - 3 Slaapkamer(s) 68 - 168 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
  Nieuwpoort (RBH47937)

8620 Nieuwpoort

333 691 € - 386 406 €

Residentie Hof Teghelrie is een nieuw woonproject te Ramskapelle (Nieuwpoort). Het omvat 16 woningen in landelijke stijl in een open groene omgeving. Elke woning omvat 3 ruime slaapkamers, een grote leefruimte met open keuken, een badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad en een garage of carport. Verder is er een zolder voor extra bergruimte. Palend aan elke woning is er een mooie zongerichte tuin met landelijk zicht op de achterliggende velden. De woningen kenmerken zich door grote raampartijen, kwalitatieve afwerking, hernieuwbare energie (warmtepomp, zonnepanelen, isolatie en vloerverwarming) en een rustige groene omgeving. Het woonproject Hof Teghelrie is gelegen in het charmante Ramskapelle dichtbij Nieuwpoort en vlot bereikbaar. Interesse in deze woningen? Contacteer Portus vastgoed ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 148 - 178 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
  Oostduinkerke (RBG57557)

8670 Oostduinkerke

215 000 € - 995 000 €

Residentie Josef Albers is een nieuwbouwproject gelegen in het centrale hart van Oostduinkerke-Bad. De appartementen kenmerken zich door hoogstaande afwerking, moderne architectuur, natuurlijke materialen en maximale lichtinval. Het project omvat een handelsgelijkvloers, 15 appartementen en een penthouse. Deze zuidgerichte residentie is gelegen vlakbij de lokale winkels en het mooie strand van Oostduinkerke. Ook het openbaar vervoer vindt u op wandelafstand. Interesse in dit project? Wees er snel bij. Contacteer Portus Vastgoed op ### Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 79 - 126 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Bouwgrond te koop Mirwart (RBJ56166)
135 000 €

6870 Mirwart

Uniek perceel bouwgrond te koop in het pittoreske Mirwart. Zongericht perceel van 1341 m² met fenomenaal open zicht op open weides en bossen. Perceel bestemd voor halfopen bebouwing. Gelegen op een rustige ligging in één van de mooiste dorpjes in de Ardennen. Het dorpje Mirwart is omringd door bossen en de Lhomme. Gekend voor zijn prachtige fauna en flora, de mooie visvijvers en prachtige wandelingen en mountainbike wegen. Dit perceel is gelegen op wandelafstand van het centrum en dichtbij het prachtige Chateau de Mirwart. Interesse in deze topper? Contacteer Portus vastgoed ### Meer weten?

1341
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Huis te koop Nieuwpoort (RBJ47278)
345 792 €

8620 Nieuwpoort

Residentie Hof Teghelrie is een nieuw woonproject te Ramskapelle (Nieuwpoort). Het omvat 8 woningen in landelijke stijl in een open groene omgeving. Deze halfopen bebouwing omvat op de gelijkvloerse verdieping de inkom met hall, apart toilet, een grote leefruimte met open keuken en een inpandige garage. Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een hall met apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad. Verder is er een ruime zolder voor extra bergruimte. Palend aan de woning is er een mooie zongerichte tuin. Deze woning kenmerkt zich door grote raampartijen, kwalitatieve afwerking, hernieuwbare energie (warmtepomp, zonnepanelen, isolatie en vloerverwarming) en een rustige groene omgeving. Het woonproject Hof Teghelrie is gelegen in het charmante Ramskapelle dichtbij Nieuwpoort en vlot bereikbaar. Interesse in deze woningen? Contacteer Portus vastgoed ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 175 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Huis te koop Nieuwpoort (RBJ47277)
380 712 €

8620 Nieuwpoort

Residentie Hof Teghelrie is een nieuw woonproject te Ramskapelle (Nieuwpoort). Het omvat 8 woningen in landelijke stijl in een open groene omgeving. Deze halfopen bebouwing omvat op de gelijkvloerse verdieping de inkom met hall, apart toilet, een grote leefruimte met open keuken en een ruime berging. Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een hall en een badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche, ligbad en toilet. Verder is er een ruime zolder voor extra bergruimte. Palend aan de woning is er een carport en een mooie tuin met landelijk zicht op de achterliggende velden. Deze woning kenmerkt zich door grote raampartijen, kwalitatieve afwerking, hernieuwbare energie (warmtepomp, zonnepanelen, isolatie en vloerverwarming) en een rustige groene omgeving. Het woonproject Hof Teghelrie is gelegen in het charmante Ramskapelle dichtbij Nieuwpoort en vlot bereikbaar. Interesse in deze woningen? Contacteer Portus vastgoed ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 153 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Appartement te koop Nieuwpoort (RBJ36039)
419 000 €

8620 Nieuwpoort

Nieuwbouwappartement te koop in Residentie Portanic te Nieuwpoort. Residentie Portanic is een hedendaags project bestaande uit 51 knappe appartementen. Deze energiezuinige residentie met grote terrassen, veel licht en ruimte biedt moderne woonunits op een fantastische locatie langs de Albert I Laan, tussen Nieuwpoort-Stad, Nieuwpoort-Bad en de jachthaven. Elk appartement heeft een uitstekende zonoriëntatie en biedt zicht op een groene omgeving. Verder zijn er in de kelderverdieping voldoende garages en parkeerplaatsen beschikbaar en is er een ruimte voor fietsen. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en omvat een leefruimte met open keuken uitgevend op een terras, aparte berging, badkamer met douche en dubbele lavabo, apart toilet en twee slaapkamers waarvan één uitgevend op een 2de terras. Interesse in dit schitterend project nabij stad, haven en bad? Contacteer Portus vastgoed ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 91 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Appartement te koop Oostduinkerke (RBJ35442)
415 000 €

8670 Oostduinkerke

Nieuwbouwappartement te koop gelegen op de tweede verdieping in het nieuwe project Josef Albers te Oostduinkerke-Bad. Omvattend: inkom, inkomhal, apart toilet, ruime berging, leefruimte met open keuken uitgevend op een zongericht terras gelegen aan de voorkant van de residentie, badkamer met inloopdouche en lavabo en twee ruime slaapkamers. Ruime gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers. De residentie is gelegen in het centrale hart van Oostduinkerke-Bad. De appartementen kenmerken zich door hoogstaande afwerking, moderne architectuur, natuurlijke materialen en maximale lichtinval. Het project omvat een handelsgelijkvloers, 15 appartementen en een penthouse. Deze zuidgerichte residentie is gelegen vlakbij de lokale winkels en het mooie strand van Oostduinkerke. Ook het openbaar vervoer vindt u op wandelafstand. Interesse in dit project? Wees er snel bij. Contacteer Portus Vastgoed op ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 79 7 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Penthouse te koop Oostduinkerke (RBJ35441)
995 000 €

8670 Oostduinkerke

Nieuwbouwappartement te koop gelegen op de zesde verdieping in het nieuwe project Josef Albers te Oostduinkerke-Bad. Deze ruime penthouse beslaat de volledige dakverdieping en heeft maar liefst 50m² terrassen. Omvattend: inkom, inkomhal, apart toilet, ruime berging, leefruimte met open keuken uitgevend op twee zongerichte terrassen gelegen aan de voor- en achterkant van de residentie, badkamer met inloopdouche en lavabo en drie ruime slaapkamers allen uitgevend op een terras. Ruime gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers. De residentie is gelegen in het centrale hart van Oostduinkerke-Bad. De appartementen kenmerken zich door hoogstaande afwerking, moderne architectuur, natuurlijke materialen en maximale lichtinval. Het project omvat een handelsgelijkvloers, 15 appartementen en een penthouse. Deze zuidgerichte residentie is gelegen vlakbij de lokale winkels en het mooie strand van Oostduinkerke. Ook het openbaar vervoer vindt u op wandelafstand. Interesse in dit project? Wees er snel bij. Contacteer Portus Vastgoed op ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 126 50 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Appartement te koop Nieuwpoort (RBJ35440)
550 000 €

8620 Nieuwpoort

Zeer groot gelijkvloers te koop in Residentie Villa Nivaria te Nieuwpoort. Bestaande uit een studio, 2 appartementen en een bureel en thans gekend als een zeer groot handelsgelijkvloers bestaande uit een zeer grote kantoorruimte met veel lichtinval, aparte toiletten, bergingen (archief) en een keuken. Verder is er groot zongericht terras over de volledige breedte van het gebouw. Mogelijkheid om de huidige toestand terug om te vormen naar een appartement, studio, bureel of 1 zeer groot appartement. Toegankelijk voor mindervaliden (gelijkvloers). Zongerichte ligging aan de havengeul van Nieuwpoort, vlakbij de tramhalte en op 1 km van het strand. Tevens heeft u ook de mogelijkheid om 5 autostaanplaatsen (€ 25.000 per plaats) bij aan te kopen. Contacteer ons voor meer info of een bezoek. Portus vastgoed Nieuwpoort ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 171 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Duplex te koop Nieuwpoort (RBJ35439)
595 000 €

8620 Nieuwpoort

Zeer ruim appartement te koop in Residentie Villa Monet, gelegen in de rustige Simli wijk te Nieuwpoort. Deze zongerichte duplex van 155m² omvat op de benedenverdieping een zeer grote leefruimte met open volledig ingerichte keuken uitgevend op een zuidgericht terras (15m²), berging, apart toilet, 2 slaapkamers uitgevend op een 2de terras en een badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Op de bovenverdieping is er nog een grote slaapkamer met eigen badkamer met douche en lavabo, een berging, apart toilet en een grote ruimte die ingericht kan worden als 4de slaapkamer/bureau. Dit appartement is een unicum in zijn soort. Er is tevens een kelderberging inbegrepen in de verkoopprijs. Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Mogelijkheid tot het bijkopen van een garage. Meubels niet inbegrepen maar wel over te nemen mits meerprijs. Mooie ligging in rustige villa wijk en op wandelafstand van het strand, de lokale winkels en het openbaar vervoer. Momenteel verhuurd op basis van vakantierverhuur met mooie opbrengsten. Verliefd op deze prachtige duplex? Contacteer Portus vastgoed Nieuwpoort ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 155 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Appartement te koop Nieuwpoort (RBJ35438)
279 000 €

8620 Nieuwpoort

Nieuwbouwappartement te koop in Residentie Portanic te Nieuwpoort. Residentie Portanic is een hedendaags project bestaande uit 51 knappe appartementen. Deze energiezuinige residentie met grote terrassen, veel licht en ruimte biedt moderne woonunits op een fantastische locatie langs de Albert I Laan, tussen Nieuwpoort-Stad, Nieuwpoort-Bad en de jachthaven. Elk appartement heeft een uitstekende zonoriëntatie en biedt zicht op een groene omgeving. Verder zijn er in de kelderverdieping voldoende garages en parkeerplaatsen beschikbaar en is er een ruimte voor fietsen. Dit appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en omvat een leefruimte met open keuken uitgevend op een terras en private tuin, aparte berging, badkamer met douche en dubbele lavabo, apart toilet en een slaapkamer uitgevend op hetzelfde terras en tuin als de leefruimte. Interesse in dit schitterend project nabij stad, haven en bad? Contacteer Portus vastgoed ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 68 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Appartement te koop Nieuwpoort (RBJ35437)
465 000 €

8620 Nieuwpoort

Nieuwbouwappartement te koop in Residentie Portanic te Nieuwpoort. Residentie Portanic is een hedendaags project bestaande uit 51 knappe appartementen. Deze energiezuinige residentie met grote terrassen, veel licht en ruimte biedt moderne woonunits op een fantastische locatie langs de Albert I Laan, tussen Nieuwpoort-Stad, Nieuwpoort-Bad en de jachthaven. Elk appartement heeft een uitstekende zonoriëntatie en biedt zicht op een groene omgeving. Verder zijn er in de kelderverdieping voldoende garages en parkeerplaatsen beschikbaar en is er een ruimte voor fietsen. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping en omvat een leefruimte met open keuken uitgevend op een terras, aparte berging, badkamer met douche en dubbele lavabo, apart toilet en twee slaapkamers waarvan één uitgevend op een terras. Interesse in dit schitterend project nabij stad, haven en bad? Contacteer Portus vastgoed ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 91 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Appartement te koop Nieuwpoort (RBJ35436)
439 000 €

8620 Nieuwpoort

Nieuwbouwappartement te koop in Residentie Portanic te Nieuwpoort. Residentie Portanic is een hedendaags project bestaande uit 51 knappe appartementen. Deze energiezuinige residentie met grote terrassen, veel licht en ruimte biedt moderne woonunits op een fantastische locatie langs de Albert I Laan, tussen Nieuwpoort-Stad, Nieuwpoort-Bad en de jachthaven. Elk appartement heeft een uitstekende zonoriëntatie en biedt zicht op een groene omgeving. Verder zijn er in de kelderverdieping voldoende garages en parkeerplaatsen beschikbaar en is er een ruimte voor fietsen. Dit appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en omvat 3 slaapkamers en 2 badkamers, een wc, aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, een mooie leefruimte en een open keuken uitgevend op een zonneterras en private tuin. Interesse in dit schitterend project nabij stad, haven en bad? Contacteer Portus vastgoed ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 101 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Appartement te koop Nieuwpoort (RBJ35435)
340 000 €

8620 Nieuwpoort

Appartement met 2 terrassen te koop gelegen aan de rand van de Simli wijk te Nieuwpoort. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van Residentie Villa Crombez en omvat een ruime inkomhal met apart toilet, open leefruimte uitgevend op een ruim terras met volledig geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers die alsook beiden uitgeven op een terras en een afzonderlijke badkamer met bad en enkele lavabo. Deze residentie ligt op wandelafstand van het strand, de lokale winkels en het openbaar vervoer. Instapklaar. Verder is er de mogelijkheid om een garage bij te kopen in de kelderverdieping van het gebouw. Interesse in dit appartement voor een vaste bewoning of als 2de verblijf? Contacteer Portus vastgoed Nieuwpoort ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 67 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Huis te koop Nieuwpoort (RBJ34474)
335 000 €

8620 Nieuwpoort

Residentie Hof Teghelrie is een nieuw woonproject te Ramskapelle (Nieuwpoort). Het omvat 8 woningen in landelijke stijl in een open groene omgeving. Deze halfopen bebouwing omvat op de gelijkvloerse verdieping de inkom met hall, apart toilet, een grote leefruimte met open keuken en een ruime berging. Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een hall met apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad. Verder is er een ruime zolder voor extra bergruimte. Palend aan de woning is er een mooie tuin met open landelijk zicht en met behoud van privacy. Deze woning kenmerkt zich door grote raampartijen, kwalitatieve afwerking en hernieuwbare energie (warmtepomp, zonnepanelen, isolatie en vloerverwarming). De woning beschikt verder over een private parkeerplaats met carport. Het woonproject Hof Teghelrie is gelegen in het charmante Ramskapelle dichtbij Nieuwpoort en vlot bereikbaar. Interesse in deze woningen? Contacteer Portus vastgoed ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 148 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Appartement te koop Nieuwpoort (RBJ34473)
349 000 €

8620 Nieuwpoort

Zongericht appartement met terras en tuin te koop te Nieuwpoort gelegen op de gelijkvloerse verdieping van de kleinschalige Residentie Mithras. Dit appartement van 100m² met 2 slaapkamers en ruime badkamer is een ideale uitvalsbasis voor een vaste bewoning of als 2de verblijf. Vanop het zongerichte terras heeft u tevens toegang tot de aanpalende tuin waar u het genotsrecht van heeft. Indeling: ruime inkom, leefruimte uitgevend op het terras en de tuin, open en volledig geïnstalleerde keuken, berging, wc, ruime badkamer met douche, toilet en lavabo, 2 slaapkamers waarvan 1 met douchekamer met douche en lavabo. Mogelijkheid tot het aankopen van een garage (€50.000) en een autostaanplaats (€35.000). Graag een bezoek aan dit appartement met tuin op wandelafstand van het strand, openbaar vervoer en de lokale winkels? Contacteer Portus vastgoed Nieuwpoort ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Appartement te koop Nieuwpoort (RBJ34472)
550 000 €

8620 Nieuwpoort

Zeer groot gelijkvloers te koop in Residentie Villa Nivaria te Nieuwpoort. Bestaande uit een studio, 2 appartementen en een bureel en thans gekend als een zeer groot handelsgelijkvloers bestaande uit een zeer grote kantoorruimte met veel lichtinval, aparte toiletten, bergingen (archief) en een keuken. Verder is er groot zongericht terras over de volledige breedte van het gebouw. Mogelijkheid om de huidige toestand terug om te vormen naar een appartement, studio, bureel of 1 zeer groot appartement. Toegankelijk voor mindervaliden (gelijkvloers). Zongerichte ligging aan de havengeul van Nieuwpoort, vlakbij de tramhalte en op 1 km van het strand. Tevens heeft u ook de mogelijkheid om 5 autostaanplaatsen (€ 25.000 per plaats) bij aan te kopen. Contacteer ons voor meer info of een bezoek. Portus vastgoed Nieuwpoort ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 171 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Duplex te koop Nieuwpoort (RBJ34471)
774 000 €

8620 Nieuwpoort

Nieuwbouwappartement te koop in Residentie Portanic te Nieuwpoort. Residentie Portanic is een hedendaags project bestaande uit 51 knappe appartementen. Deze energiezuinige residentie met grote terrassen, veel licht en ruimte biedt moderne woonunits op een fantastische locatie langs de Albert I Laan, tussen Nieuwpoort-Stad, Nieuwpoort-Bad en de jachthaven. Elk appartement heeft een uitstekende zonoriëntatie en biedt zicht op een groene omgeving. Verder zijn er in de kelderverdieping voldoende garages en parkeerplaatsen beschikbaar en is er een ruimte voor fietsen. Dit duplex-appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping en omvat op de benedenverdieping een leefruimte, eetkamer en een open keuken uitgevend op twee terrassen aan beide zijden van het appartement, aparte berging, en een toilet. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers en twee badkamers waarvan één met douche, dubbele lavabo en toilet en één met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Verder is er nog een grote berging en een fenomenaal dakterras. Interesse in dit schitterend project nabij stad, haven en bad? Contacteer Portus vastgoed ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 168 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50
Huis te koop Nieuwpoort (RBJ34470)
345 000 €

8620 Nieuwpoort

Residentie Hof Teghelrie is een nieuw woonproject te Ramskapelle (Nieuwpoort). Het omvat 8 woningen in landelijke stijl in een open groene omgeving. Deze halfopen bebouwing omvat op de gelijkvloerse verdieping de inkom met hall, apart toilet, een grote leefruimte met open keuken en een ruime berging. Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een hall met apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad. Verder is er een ruime zolder voor extra bergruimte. Palend aan de woning is er een mooie tuin met open landelijk zicht en met behoud van privacy. Deze woning kenmerkt zich door grote raampartijen, kwalitatieve afwerking en hernieuwbare energie (warmtepomp, zonnepanelen, isolatie en vloerverwarming). De woning beschikt verder over een private parkeerplaats met carport. Het woonproject Hof Teghelrie is gelegen in het charmante Ramskapelle dichtbij Nieuwpoort en vlot bereikbaar. Interesse in deze woningen? Contacteer Portus vastgoed ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 162 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 50 50