Vastima (9300 Aalst)

Geraardsbergsestraat 76 - 9300 Aalst

BIV-nummer 507.539

vastima.be

Professioneel, persoonlijk en snel. Zo wil u uw eigendom verkopen of verhuren, en zo specialiseren we ons in vastgoed. Vastima verkoopt of verhuurt uw huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom in regio Aalst, Asse, Opwijk en Merchtem. Eenmaal, andermaal, Vastima! Als ervaren vastgoedmakelaar draagt Vastima vakkennis hoog in het vaandel. Met een open communicatie zorgen we voor een snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop of verhuur, ook van uw woning. Vastima biedt u de beste service voor, tijdens én na de verkoop. Zin in een vrijblijvend gesprek bij een kop koffie? Contacteer ons voor een antwoord op al uw vastgoedvragen. We maken graag kennis met u. Bezoek onze website - https://www.vastima.be. Toon alles Toon minder
Professioneel, persoonlijk en snel. Zo wil u uw eigendom verkopen of verhuren, en zo specialiseren we ons in vastgoed. Vastima verkoopt of verhuurt uw huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom in regio Aalst, Asse, Opwijk en Merchtem. Eenmaal, andermaal, Vastima! Als ervaren vastgoedmakelaar draagt Vastima vakkennis hoog in het vaandel. Met een open communicatie zorgen we voor een snelle, succesvolle en zorgeloze verkoop of verhuur, ook van uw woning. Vastima biedt u de beste service voor, tijdens én na de verkoop. Zin in een vrijblijvend gesprek bij een kop koffie? Contacteer ons voor een antwoord op al uw vastgoedvragen. We maken graag kennis met u. Bezoek onze website - https://www.vastima.be.
Openingsuren Vastima
maandag08:00 - 13:00 *13:00 - 22:00 *
dinsdag08:00 - 13:00 *13:00 - 22:00 *
woensdag08:00 - 13:00 *13:00 - 22:00 *
donderdag08:00 - 13:00 *13:00 - 22:00 *
vrijdag08:00 - 13:00 *13:00 - 22:00 *
zaterdag08:00 - 13:00 *13:00 - 22:00 *
zondag08:00 - 13:00 *13:00 - 22:00 *

* Alleen op afspraak

219 000 €

1745 Opwijk

Op zoek naar een interessant verbouwproject in het centrum van Opwijk? Dan is dit jouw kans om in deze charmante halfopen woning jouw dromen waar te maken.Het pand is gelegen in een rustige eenrichtingsstraat nabij centrum Opwijk. Het heeft een aparte inkomhal, lichtrijke leefruimte, keuken, apart toilet en was-/bergruimte. 2 ruime slaapkamers en een badkamer op het verdiep, 2 extra ruimtes onder het dak die kunnen gebruikt worden als slaapkamer, hobbyruimte of home office. Ruime buitenberging voor fietsen, tuinmateriaal, … en een kelder.Handig voor tuinafval, fietsen… is de rechtstreeks toegang tot het terras via de zijkant van de woning. In de tuin is het heerlijk relaxen tussen het groen, de gedroomde ruimte om je kinderen te laten spelen, een BBQ te geven of te tuinieren.Recent vernieuwde ramen (Dubbel glas / PVC) / Rolluiken / Zuidgeoriënteerde tuin / ...Heb je interesse in deze woning, aarzel dan niet om contact op te nemen en een bezoek in te plannen.Mogelijkheid tot aankoop aan 3 % verkooprechten (mogelijkheid tot extra rechtenvermindering van 2.800 euro) of 1 % bij een ingrijpende energetische verbouwing, te verbouwen aan 6 % BTW!Vraag zeker ook MijnVerbouwLening aan voor extra financiële ondersteuning tot wel 60.000 euro; bestemd voor renovaties die focussen op woningkwaliteit en het verbeteren van de energieprestatie.* Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 175 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
135 000 €

1770 Liedekerke

Op zoek naar een bouwgrond voor een gesloten bebouwing met focus op mobiliteit en rust?Het perceel (lot 1) is gelegen in woongebied met landelijk karakter en bestemd voor het oprichten van een ééngezins- of zorgwoning. Maximale gevelbreedte van 6.9 m, de bouwdiepte bedraagt op het gelijkvloers 15 m en 12 m op het verdiep of een bruto-oppervlakte van +/- 186 m² (exclusief zolder). De tuin is zuid georiënteerd, niet overstromingsgevoelig gebied (P-Score: A).In geval van uitvoering met hellend dak (35 – 55 graden) is de maximum kroonlijsthoogte 6.3 m. Het gedeelte met een plat dak heeft een maximale hoogte van 3.5 m. Zonnepanelen en zonneboilers zijn toegelaten.De garage dient geïntegreerd te worden in het hoofdgebouw. Voortuinstrook van +/- 9 m wat u de mogelijkheid geeft te parkeren op eigen terrein.Enkel functies complementair aan het wonen zoals kantoorfunctie, vrij beroep, … zijn toegelaten.Mogelijkheid tot het plaatsen van een vijver of zwembad van 50 m² alsook een tuinhuis van 40 m², inplanting op minimum 1 m van de perceelsgrens of op de scheidingsgrens langs een blinde gevel.Deze bouwgrond is gelegen op slechts enkele minuten rijden van het op- en afritten complex van Affligem (E40 Brussel – Gent), centrum Liedekerke, grootwarenhuizen en openbaar vervoer in de directe nabijheid. Onthaasten kan je door te gaan wandelen of fietsen langs de vele weides of in Liedekerkebos!Perceel werd bouwrijp gemaakt – struiken en stronken werden verwijderd.Geen bouwverplichting – voor de snelle beslissers! Meer weten?

346
contacteer
details
E-mail
Bellen
215 000 €

9300 Aalst

Op een boogscheut van het kloppend hart van de stad treft u deze goed bereikbare stadwoning. De woning onderging op het gelijkvloers reeds een grondige renovatie in 2015-18. Zo werden er nieuwe aan- en afvoerleidingen, centrale verwarming, dubbel glas / pvc, elektriciteit, keuken, badkamer… geplaatst.Bestaande uit een afgeschermde inkom die toegang geeft tot de leefruimte van +/- 40 m² voorzien van hoge plafonds. Het gelijkvloers geniet van een open structuur tussen woonkamer en keuken. Achterbouw werd tevens grondig gerenoveerd en is voorzien van ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche en toilet.Op het verdiep treffen we 3 slaapkamers en open bureau/dressing. Deze dienen verder onder handen genomen te worden.De stadstuin beschikt over een ruim terras en groengedeelte.Gunstig KI van 466 EURO! Voor de snelle beslissers!Mogelijkheid tot aankoop aan 3 % verkooprechten (mogelijkheid tot extra rechtenvermindering van 2.800 euro) of 1 % bij een ingrijpende energetische verbouwing, te verbouwen aan 6 % BTW!Vraag zeker ook MijnVerbouwLening aan voor extra financiële ondersteuning tot wel 60.000 euro; bestemd voor renovaties die focussen op woningkwaliteit en het verbeteren van de energieprestatie. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 140 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Aalst (RBI79179)

9300 Aalst

247 500 € - 378 000 €

Residentie Groene Belle is een stadsvernieuwingsproject met een knipoog naar het rijke verleden. Achter deze karaktervolle en historische gevel schuilde voorheen een hopmagazijn, vandaag worden er 8 appartementen met terras en een handelsruimte gerealiseerd. De residentie tracht jou een maximaal wooncomfort te bieden.Riante appartementen met ruime leefruimtes, handige indelingen, lift en veel lichtinval. Kortom: een project op maat van jong én minder jong.In de buurt heb je werkelijk alles: van buurtwinkels tot fashionstores, restaurants, cultuur, sport en ontspanning. Op slechts enkele passen ben je bij openbaar vervoer, ook belangrijke invalswegen zijn nabij: zo ben je snel op je bestemming. En je auto of fiets? Die kan je kwijt op je parkeerplaats of in de inpandige fietsenstalling.Bij de aankoop van een appartement, bent u klaar voor de toekomst: De appartementen zijn BEN en er worden zonnepanelen per appartement voorzien, warmtepomp, vloerverwarming alsook regenwater.Het project wordt vakkundig en met de grootste zorg gebouwd, u mag steevast rekenen op een goede begeleiding van aankoop tot oplevering. Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 97 - 162 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Aalst (RBH25898)

9300 Aalst

283 200 € - 349 000 €

Alle info - ### vandaag aan 6 of 21% BTW, betaal bij oplevering!Residentie OSCAR is een spraakmakend nieuwbouwproject dat zich in de groene rand van Aalst situeert met het stadscentrum binnen handbereik. Er worden 12 prachtige appartementen opgetrokken met een maximaal wooncomfort en fenomenaal uitzicht.De appartementen werden met de nodige zorg uitgetekend om ruimte en comfort ten volle te benutten. Beschikken elk over een riante leefruimte, open keuken, 2 grote slaapkamers, badkamer, toilet, berging en een zuidelijk gericht terras of private tuin die uitkijkt op uitgestrekte velden. Het uitzicht over het platteland biedt jou de nodige rust om volledig te onthaasten na een drukke werkdag of om op vrije momenten te genieten van de zon.Wie nood heeft aan extra bergruimte kan opteren voor een private kelder of een afgesloten garagebox in het ondergrondse verdiep met gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalberging. Ook bovengronds heb je de mogelijkheid om autostaanplaatsen aan te kopen.De appartementen zijn voorzien van regenwaterrecuperatie en hebben een E-peil 32, zo ben je klaar voor de toekomst. Zonnepanelen? Ook dat is mogelijk.Het interieur van een appartement is nog geheel op maat en naar eigen voorkeur te kiezen. Wens je een sobere inrichting of ga je toch liever voor luxueus? Alle opties zijn mogelijk! Je mag steevast rekenen op een goede begeleiding van aankoop tot oplevering.Alle info - ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 87 - 116 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

9320 Erembodegem

275 250 € - 319 000 €

Alle info - ### vandaag, betaal bij oplevering!Residentie Nino is een prachtig nieuwbouwproject opgetrokken op een strategische locatie. Het project telt 10 appartementen en tracht jou een maximaal wooncomfort te bieden.Er is keuze uit appartementen en duplexen met 2 of 3 slaapkamers. Ruime leefruimtes, zuidwest georiënteerde terrassen en ieder verdiep bereikbaar met trap of lift. Wie nood heeft aan extra bergruimte kan opteren voor een private kelder of een afgesloten garagebox in het ondergrondse verdiep met gemeenschappelijke fietsenstalling. Kortom: een project op maat van jong én minder jong.Gesitueerd op enkele minuten van centrum Aalst, Erembodegem en oprit E40, openbaar vervoer om de hoek. Mogelijkheid tot installeren van elektrisch laadpunt in jouw garagebox.De appartementen zijn voorzien van regenwaterrecuperatie en hebben een E-peil tussen E30 en E32, zo ben je klaar voor de toekomst. Zonnepanelen? Ook dat is mogelijk.Het project wordt vakkundig en met de grootste zorg gebouwd met vrije keuze van binnenafwerking; heb je het liever sober of eerder luxueus? Dat kan! Je mag steevast rekenen op een goede begeleiding van aankoop tot oplevering.Alle info - ### Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 107 - 124 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

9300 Aalst

275 250 € - 319 000 €

Alle info - ### vandaag, betaal bij oplevering!Residentie Nino is een prachtig nieuwbouwproject opgetrokken op een strategische locatie. Het project telt 10 appartementen en tracht jou een maximaal wooncomfort te bieden.Er is keuze uit appartementen en duplexen met 2 of 3 slaapkamers. Ruime leefruimtes, zuidwest georiënteerde terrassen en ieder verdiep bereikbaar met trap of lift. Wie nood heeft aan extra bergruimte kan opteren voor een private kelder of een afgesloten garagebox in het ondergrondse verdiep met gemeenschappelijke fietsenstalling. Kortom: een project op maat van jong én minder jong.Gesitueerd op enkele minuten van centrum Aalst, Erembodegem en oprit E40, openbaar vervoer om de hoek. Mogelijkheid tot installeren van elektrisch laadpunt in jouw garagebox.De appartementen zijn voorzien van regenwaterrecuperatie en hebben een E-peil tussen E30 en E32, zo ben je klaar voor de toekomst. Zonnepanelen? Ook dat is mogelijk.Het project wordt vakkundig en met de grootste zorg gebouwd met vrije keuze van binnenafwerking; heb je het liever sober of eerder luxueus? Dat kan! Je mag steevast rekenen op een goede begeleiding van aankoop tot oplevering.Alle info - ### Meer weten?

2 - 3 Slaapkamer(s) 107 - 124 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Erembodegem (RBH16638)

9320 Erembodegem

309 750 €

Alle info – ### Residentie Alta Via biedt u het beste van twee werelden: het centrum van Erembodegem en een vlotte verbinding met Aalst, Brussel of Gent. Het project telt 8 appartementen met terras of tuin en tracht jou een maximaal wooncomfort te bieden.Er is keuze uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers met 1 of 2 grote terrassen. Ruime leefruimtes, handige indelingen en veel lichtinval. Kortom: een project op maat van jong én minder jong.Bij de aankoop van een appartement, bent u klaar voor de toekomst: De appartementen zijn BEN en er worden zonnepanelen per appartement voorzien, alsook regenwater.Wil je buiten de frisse lucht opsnuiven, sporten tussen het groen of boodschappen doen? Natuurgebied de Gerstjens, de oevers van de Dender en het bruisende centrum van Erembodegem zijn slechts enkele passen verwijderd van deze residentie.In de buurt heb je openbaar vervoer, ook belangrijke invalswegen zijn nabij: zo ben je snel op je bestemming. En je auto of fiets? Die kan je kwijt op je parkeerplaats of in de fietsenstalling achteraan het gebouw.Het project wordt vakkundig en met de grootste zorg gebouwd met vrije keuze van afwerking; heb je het liever sober of eerder luxueus? Dat kan! U mag steevast rekenen op een goede begeleiding van aankoop tot oplevering.De appartementen halen een E-peil van 30 of minder, waardoor u gedurende 5 jaar 50% korting ontvangt op de onroerende voorheffing (bouwaanvraagjaar 2021). U kan ook kiezen om E-peil van 20 of minder te behalen, waardoor u gedurende 5 jaar 100% korting ontvangt op de onroerend voorheffing (bouwaanvraagjaar 2021). Om dit E-peil te bekomen, wordt er extra vermogen aan hernieuwbare energie voorzien; de meerprijs hiervoor kan worden opgevraagd.Handig om weten: U kan genieten van 6% BTW indien u voldoet aan de bijkomende voorwaarden.De verkoop gebeurt onder de Wet Breyne (vaste prijs en bouwtermijn) en met 100% voltooiingswaarborg. Renders zijn louter informatief, de reële uitvoering kan afwijken | Alle info - ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
  Aalst (RBH16630)

9300 Aalst

309 750 €

Alle info – ### Residentie Alta Via biedt u het beste van twee werelden: het centrum van Erembodegem en een vlotte verbinding met Aalst, Brussel of Gent. Het project telt 8 appartementen met terras of tuin en tracht jou een maximaal wooncomfort te bieden.Er is keuze uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers met 1 of 2 grote terrassen. Ruime leefruimtes, handige indelingen en veel lichtinval. Kortom: een project op maat van jong én minder jong.Bij de aankoop van een appartement, bent u klaar voor de toekomst: De appartementen zijn BEN en er worden zonnepanelen per appartement voorzien, alsook regenwater.Wil je buiten de frisse lucht opsnuiven, sporten tussen het groen of boodschappen doen? Natuurgebied de Gerstjens, de oevers van de Dender en het bruisende centrum van Erembodegem zijn slechts enkele passen verwijderd van deze residentie.In de buurt heb je openbaar vervoer, ook belangrijke invalswegen zijn nabij: zo ben je snel op je bestemming. En je auto of fiets? Die kan je kwijt op je parkeerplaats of in de fietsenstalling achteraan het gebouw.Het project wordt vakkundig en met de grootste zorg gebouwd met vrije keuze van afwerking; heb je het liever sober of eerder luxueus? Dat kan! U mag steevast rekenen op een goede begeleiding van aankoop tot oplevering.De appartementen halen een E-peil van 30 of minder, waardoor u gedurende 5 jaar 50% korting ontvangt op de onroerende voorheffing (bouwaanvraagjaar 2021). U kan ook kiezen om E-peil van 20 of minder te behalen, waardoor u gedurende 5 jaar 100% korting ontvangt op de onroerend voorheffing (bouwaanvraagjaar 2021). Om dit E-peil te bekomen, wordt er extra vermogen aan hernieuwbare energie voorzien; de meerprijs hiervoor kan worden opgevraagd.Handig om weten: U kan genieten van 6% BTW indien u voldoet aan de bijkomende voorwaarden.De verkoop gebeurt onder de Wet Breyne (vaste prijs en bouwtermijn) en met 100% voltooiingswaarborg. Renders zijn louter informatief, de reële uitvoering kan afwijken | Alle info - ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Asse (RBI92509)
259 000 €

1730 Asse

U bent op zoek naar een bouwgrond voor een open bebouwing op slechts enkele passen van het centrum van Asse? Dan mag u deze uitzonderlijke opportuniteit niet aan u laten voorbijgaan!Deze grond is gelegen in een rustige woonwijk met enkel lokaal verkeer en dit op slechts 600 meter van het centrum. Hierdoor ben je nooit ver verwijderd van een supermarkt, scholen, sport en ontspanning. Er zijn bushaltes in de buurt en het station van Asse treft je op minder dan 1,3 km.Het perceel van 7 are 21 ca heeft een breedte van +/- 16,3 m. Mogelijkheid tot het bouwen van een woning met gevelbreedte van +/- 10,3 m met een maximale bouwdiepte van 15 m op het gelijkvloers, 12 m op het verdiep, wat neerkomt op +/- 270 m² bruto oppervlakte (excl. Garage, kelder en zolder).Er is aan straatzijde een reliëfverschil waardoor er gemakkelijk een ondergrondse garage met bergruimtes kan worden gecreëerd. Hierdoor bekom je een kroonlijsthoogte van 8 meter, helling der dakvlakken ligt tussen 25 en 45 graden.Er is een bijgebouw toegestaan in de tuin van maximum 20 m², alsook een verharding van maximum 40 m². De bouwvrije zijdelingse stroken van 3 m mogen benut worden als tuin.Geen bouwverplichting – voor de snelle beslissers! Meer weten?

721
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Aalst (RBI91573)
309 750 €

9300 Aalst

Residentie Alta Via biedt je het beste van twee werelden: het centrum van Erembodegem met de Gerstjens en een vlotte verbinding met Aalst, Brussel of Gent.Het gelijkvloers appartement beschikt over een terras met tuin en tracht jou een maximaal wooncomfort te bieden, maakt deel uit van een kleinschalig project van 8 appartementen. Ruime leefruimte, handige indeling en veel lichtinval. Kortom: een project op maat van jong én minder jong.Het appartement beschikt over een afgesloten hall met vestiaire ruimte, open leefruimte met geïntegreerde keuken met directe toegang tot de was-/bergruimte en bureauhoek, 2 volwaardige slaapkamers, apart toilet en badkamer met inloopdouche.In de buurt heb je openbaar vervoer, ook belangrijke invalswegen zijn nabij: zo ben je snel op je bestemming. En je auto of fiets? Die kan je kwijt op je parkeerplaats of in de fietsenstalling achteraan het gebouw.Bij de aankoop van een appartement, bent u klaar voor de toekomst: De appartementen zijn BEN en er worden zonnepanelen per appartement voorzien, alsook regenwater.Het project wordt vakkundig en met de grootste zorg gebouwd met vrije keuze van afwerking; heb je het liever sober of eerder luxueus? Dat kan! U mag steevast rekenen op een goede begeleiding van aankoop tot oplevering. Aankoop mogelijk aan 6% BTW! Ideaal voor eigen bewoning of als investering - geschatte huuropbrengst 900,00 EURO/Maand. EPB in opmaak. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Erembodegem (RBI91571)
309 750 €

9320 Erembodegem

Residentie Alta Via biedt je het beste van twee werelden: het centrum van Erembodegem met de Gerstjens en een vlotte verbinding met Aalst, Brussel of Gent.Het gelijkvloers appartement beschikt over een terras met tuin en tracht jou een maximaal wooncomfort te bieden, maakt deel uit van een kleinschalig project van 8 appartementen. Ruime leefruimte, handige indeling en veel lichtinval. Kortom: een project op maat van jong én minder jong.Het appartement beschikt over een afgesloten hall met vestiaire ruimte, open leefruimte met geïntegreerde keuken met directe toegang tot de was-/bergruimte en bureauhoek, 2 volwaardige slaapkamers, apart toilet en badkamer met inloopdouche.In de buurt heb je openbaar vervoer, ook belangrijke invalswegen zijn nabij: zo ben je snel op je bestemming. En je auto of fiets? Die kan je kwijt op je parkeerplaats of in de fietsenstalling achteraan het gebouw.Bij de aankoop van een appartement, bent u klaar voor de toekomst: De appartementen zijn BEN en er worden zonnepanelen per appartement voorzien, alsook regenwater.Het project wordt vakkundig en met de grootste zorg gebouwd met vrije keuze van afwerking; heb je het liever sober of eerder luxueus? Dat kan! U mag steevast rekenen op een goede begeleiding van aankoop tot oplevering. Aankoop mogelijk aan 6% BTW! Ideaal voor eigen bewoning of als investering - geschatte huuropbrengst 900,00 EURO/Maand. EPB in opmaak. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Erembodegem (RBI86744)
379 000 €

9320 Erembodegem

Ook al een poos op zoek naar die ene perfect onderhouden halfopen gezinswoning met tuin en garage in een rustige omgeving? Dan mag u deze parel niet aan u laten voorbijgaan!Deze soliede woning onderging reeds een grondig upgrade door een vakman in 2013 - 2017: Dak, sanitair, vloeren, keuken, elektriciteit, …. Inbouwkasten, blokdeuren. Inbouwspots.Op het gelijkvloers tref je de inkomhall met vestiaire, bijzonder ruime en lichtrijke leefruimte van 54 m² met zicht op de tuin en semi open keuken. 3 slaapkamers en badkamer op het verdiep. Zolder is toegankelijk via uitschuifbare zoldertrap, geisoleerd en kan desgewenst omgevormd worden naar extra slaap- of hobbyruimtes. Beide verdiepen beschikken over betongewelvenDe tuin is toegankelijk langs de zijkant via een afsluitbare deur, steeds handig voor fietsen of tuinafval. Naast de woning tref je een ruime garage die naast jouw wagen ook de ruimte biedt om te stockeren en de mogelijkheid voor het aansluiten van was- of droogmachine. Aanpalend werd er een tuinberging geplaatst voorzien van elektriciteit, met beperkte ingrepen om te vormen naar een home office, …Een lang uitgestrekte oprit voor de garage biedt jou nog 2 - 3 extra staanplaatsen.Betongewelf / Asbestveilig / Elektriciteit conform – Zonnepanelen aanwezig (2017) / Dubbel glas / Regenwaterput / Beperkte KI van 713 EURO ... Geen renovatieverplichting.In de charmante onderhoudsvriendelijke tuin is het zalig vertoeven, je geniet er van zon en rust. Een niet uit het oog te verliezen troef van deze woning is haar ligging - een kindvriendelijke woonwijk die uiterst goed gelegen is om snel Nieuwerkerken, Aalst, station Haaltert of E40 te bereiken. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 198 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Aalst (RBI02894)
13 140 €

9300 Aalst

Bent u op zoek naar een instapklare kantoorruimte met een sublieme bereikbaarheid zowel per auto, per fiets of via openbaar vervoer? Dan mag u deze kans niet aan u laten voorbijgaan.Maandelijkse huurprijs: 1.095,00 EURO. Geafficheerde maandelijkse huurprijs dient vermeerderd te worden met de onroerende voorheffing.Het gebouw is strategisch gelegen aan de Houtmarkt, een commerciële buurt die voor elke professional een meerwaarde kan betekenen, beschikt over een lift en is voorzien van voldoende stopcontacten / internetaansluitingen. Door de doordachte architectuur baadt elke werkruimte in een zee van licht.Bestaande uit een ruime bureel- / overleg- / tentoonstellings- of werkruimte met geïnstalleerde keuken, 2 kamers in te vullen als aparte bureel- of praktijkruimte. Verder beschikt dit pand over een badkamer met toilet, apart toilet met handenwasser, bergruimte en mooi terras. De inkomhal kan dienst doen als wachtruimte.Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke fietsenstalling. Wagens kunnen geparkeerd worden op de Houtmarkt (met laadpaalvoorziening).Mogelijkheid tot het huren van 1ste of 2de verdieping. Bekijk zeker ook de andere kantoorruimte van 75 m² aan 895 Euro/maand exclusief onroerende voorheffing.EPB in aanvraag (nieuwbouw) - Elektriciteit conform Meer weten?

98
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Aalst (RBI02891)
10 740 €

9300 Aalst

Bent u op zoek naar een instapklare kantoorruimte met een sublieme bereikbaarheid zowel per auto, per fiets of via openbaar vervoer? Dan mag u deze kans niet aan u laten voorbijgaan.Maandelijkse huurprijs: 895,00 EURO. Geafficheerde maandelijkse huurprijs dient vermeerderd te worden met de onroerende voorheffing.Het gebouw is strategisch gelegen aan de Houtmarkt, een commerciële buurt die voor elke professional een meerwaarde kan betekenen, beschikt over een lift en is voorzien van voldoende stopcontacten / internetaansluitingen. Door de doordachte architectuur baadt elke werkruimte in een zee van licht.Bestaande uit een ruime bureel- / overleg- / tentoonstellings- of werkruimte met geïnstalleerde keuken, 2 kamers in te vullen als aparte bureel- of praktijkruimte. Verder beschikt dit pand over een badkamer met toilet, apart toilet met handenwasser, bergruimte en mooi terras. De inkomhal kan dienst doen als wachtruimte.Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke fietsenstalling. Wagens kunnen geparkeerd worden op de Houtmarkt (met laadpaalvoorziening).Mogelijkheid tot het huren van 1ste of 2de verdieping. Bekijk zeker ook de andere kantoorruimte van 92 m² aan 1.095 Euro/maand exclusief onroerende voorheffing.EPB in aanvraag (nieuwbouw) - Elektriciteit conform Meer weten?

80
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Meldert (RBI79970)
849 000 €

9310 Meldert

Gelegen op een steenworp van centrum Aalst en Asse en nabij de pittoreske dorpskern van Meldert, met uitsluitend weiden en bossen als decor.Het goed is uitermate geschikt voor een professionele activiteit in combinatie met wonen, groot gezin of kan opgedeeld worden voor kangoeroe-wonen of andere. Uniek in zijn soort door ligging, uitrusting en polyvalente mogelijkheden!Via de fraaie inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte, krijgt u toegang tot de royale leefruimte van 46 m², voorzien van gashaard en directe toegang tot het zuidwest georiënteerde terras met uitzicht over de tuin. De high-end Poggenpohl keuken met getrommeld natuurstenenwerkblad is voorzien van alle toestellen met kookeiland en aansluitende tafel. Verder treft u er 3 slaapkamers, badkamer met badkamermeubel, douche en ligbad.Het dakverdiep werd in 2005 volledig omgetoverd tot een leefruimte van +/- 64 m². Handig voor uw kroost of de late nestverlaters. Voorzien van open leefruimte, aansluitingen voor het plaatsen van keuken en sanitair aanwezig, afgesloten slaapkamer.Het kelderverdiep werd in 2016 onderhanden genomen en herbergt niet enkel een riante garage voor 2 a 3 wagens maar ook verschillende was- en bergruimtes. Eyecatcher is het nieuw gecreëerde woonvertrek van +/- 100 m² voorzien van open leefruimte met keuken (niet geïnstalleerd – aansluitingen aanwezig alsook voor een gashaard) met directe toegang tot de tuin, bureelruimte, badkamer met inloopdouche, apart toilet en slaapkamer met dressing. De verfijnde afwerking en doordachte materiaalkeuze geven deze ruimte een elegante en moderne look & feel.Solide bouw / Asbestveilig / Dubbel glas – Rolluiken / Gunstige EPC-score van 210 KWh (label C) / Inbouwspots – kasten / Regenwaterput van 10.000 L / Nutsvoorzieningen perfect te scheiden / …Zoals eerder vermeld is de woning uitermate geschikt voor grote gezinnen, vrije beroepers of zelfstandigen die op zoek zijn naar een bureau of praktijkruimte, zorg- of kangoeroewonen, Air BnB…Gelegen in een rustige agrarische omgeving nabij centrum Meldert en Asse-ter-Heide op slechts enkele minuten rijden van het op- en afritten complex van Affligem (E40 Brussel – Gent), grootwarenhuizen en openbaar vervoer in de nabijheid. Onthaasten kan je door te gaan wandelen of fietsen langs de vele weides of in het Kravaalbos.Uitzonderlijke parel in zijn prijsklasse… wordt dit uw nieuwe thuis? Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 410 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Aalst (RBI79969)
515 000 €

9300 Aalst

Een echte parel in zijn prijsklasse! Een pand met veel uitstraling en afgewerkt met prachtige materialen zoals parket en marmer.Uitzonderlijk ook want deze stadswoning beschikt niet enkel over een leuke stadstuin maar ook over een polyvalente ruimte van wel 106 m² en annex garage van 35 m².Deze voormalige burgerwoning werd op het gelijkvloers omgevormd naar praktijkruimtes met ontvangst, sanitair en wachtplaats. De praktijk werd opgedeeld in 3 afzonderlijke ruimtes waarvan de 2 aanpalende ruimtes terug tot 1 ruimte kunnen gevormd worden. Bij de aanpassingswerken behield men de oorspronkelijk art-deco invloeden zoals de houten deuren, vloeren, glasramen, ….Op het verdiep treedt u binnen in la Douce France: De leefruimtes ondergingen een grondige upgrade in 2003. Dit met oog voor detail en een warm interieur waar het aangenaam vertoeven is. De opmaat gemaakte keuken met eikenwerkblad is het centraal gedeelte tussen de zitruimtes, terras met uitzicht over de stadstuin. Verder treft me er een apart toilet, badkamer met jacuzzi en badkamermeubel. Op het 2de verdiep werden er 3 slaapkamers gecreëerd alsook een dressing met mezzanine welke verbinding geeft aan de mansarde kamer met eigen badkamer en bijhorende inloopdressing.De tuin biedt voldoende privacy en rust aan zijn bewoners inclusief mooi uitgewerkt terras. De perfecte plaats voor een BBQ of om jouw kroost in alle veiligheid te laten ravotten.De polyvalente ruimte beschikt over centrale verwarming, elektriciteit en water. Het goed is langs achteren toegankelijk via de garage. Steeds handig voor fietsen of tuinafval. Kelder aanwezig.De woning is uitermate geschikt voor grote gezinnen, vrije beroepers of zelfstandigen die op zoek zijn naar een bureau of praktijkruimte, zorg- of kangoeroewonen, Air BnB…Wordt dit uw nieuwe uitvalsbasis? Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 400 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Asse (RBI67371)
295 000 €

1730 Asse

U bent op zoek naar een rijwoning gelegen op een strategische locatie zowel voor woon-werkverkeer als voor jouw kroost? Breng dan zeker een bezoek aan dit pand.Deze gezinswoning bevindt zich op slechts enkele passen van het gemeentehuis. In de directe omgeving van winkels, cultuur, openbaar vervoer (treinstation), sport en ontspanning (bibliotheek, CC Asse, zwembad en sporthal).De woning bestaat uit twee leefruimtes, een open keuken welke direct toegang verleent tot het betegelde terras met apart toilet. Op het verdiep treft u 2 ruime slaapkamers, kinderkamer, badkamer met douche, ligbad en badkamermeubel en een apart toilet. De woning is deels onderkelderd, parkeerplaatsen in overvloed op openbaar terrein.Na een drukke werkdag geniet u van rust en zon in de stadstuin, de perfecte speeltuin voor uw kinderen of de uitgelezen plek om te tuinieren.De woning onderging in 1995 reeds enkele renovatiewerken zoals gevel, ramen en elektriciteit (niet conform), … beperkte KI van 575 EURO!Het gebouw kent een uitstekende ligging met een goede verbinding richting Brussel - Aalst, E40 en centrum Asse.Mogelijkheid tot aankoop aan 3% verkooprechten of 1% bij een ingrijpende energetische verbouwing, te verbouwen aan 6% BTW!Vraag zeker ook MijnVerbouwLening aan voor extra financiële ondersteuning tot wel 60.000 euro; bestemd voor renovaties die focussen op woningkwaliteit en het verbeteren van de energieprestatie. Kom zeker een kijkje nemen en maak van dit huis jouw thuis! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 132 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Herenhuis te koop Aalst (RBI64657)
435 000 €

9300 Aalst

Welkom in de geschiedenis van Aalst en maak kennis met een uitzonderlijk herenhuis in het kloppend hart van de stad.Dit oude herenhuis is gehuld in de stijl van de late jaren 1800 maar bevat allerminst slijtage op zijn romantische karakter. De woning biedt een groot ruimtegevoel door middel van zijn hoge plafonds en vele raampartijen. De gevel, decoraties van Albert Meganck, marmeren schouwmantels, plafond moluren en de bijzondere fijne gezandstraalde vensters maken het plaatje volledig af.Bij het betreden van het pand springt een imposante inkomhal met zijn tot de verbeelding sprekende trappenhal direct in het oog samen met de vele deurornamenten.Het gelijkvloers bestaat uit een ontvangst- en zitruimte, eetkamer met directe toegang tot de keuken en zicht op de gezellige zuidwest georiënteerde stadstuin. Op het verdiep treft men een gelijke indeling bestaande uit slaapkamers, badkamer en extra bergruimte. De woning beschikt tevens over een zolder, is volledig onderkelderd (inclusief wijnkelder) en heeft buitenbergruimtes in de tuin.Uitermate handig en een niet te versmaden plus aan dit pand is de direct toegang tot de garage of achteruitgang. Steeds handig voor fietsen, tuinafval en dergelijke. Een buitengewone opportuniteit die tot de verbeelding doet spreken en geschikt kan zijn voor verschillende doeleinden: wonen, cohousing, kantoren, handelspraktijk, Bed & Breakfast, kunstgalerij,… of gewoon als feeëriek droomhuis? We hoeven u niet te vertellen dat een woning als deze zelden op de markt komt. Een kans die u niet mag laten liggen!Deze woning is niet opgenomen als onroerende erfgoed wat u toelaat naar hartenlust te verbouwen of te restaureren. Mits de nodige opfrissingswerken maakt u van dit pand een pareltje dat zijn gelijke niet kent.Mogelijkheid tot aankoop aan 3 % verkooprechten of 1 % bij een ingrijpende energetische verbouwing, te verbouwen aan 6 % BTW!Vraag zeker ook MijnVerbouwLening aan voor extra financiële ondersteuning tot wel 60.000 euro; bestemd voor renovaties die focussen op woningkwaliteit en het verbeteren van de energieprestatie.Gelegen op slechts enkele stappen van de Grote Markt, het station, de bruisende winkelstraten en met een goede bereikbaarheid zowel per auto, fiets als openbaar vervoer.Voor iedere fan van herenhuizen is dit een unieke kans!* Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 243 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Grembergen (RBI57417)
270 000 €

9200 Grembergen

Dit voormalig handelspand is een opportuniteit voor zowel de klusser, doorwinterde aannemer of projectontwikkelaar die op zoek is naar een totaal renovatieproject van een bestaande woning of voor sloop- en heropbouw van, onder voorbehoud omgevingsvergunning, een nieuwbouwproject bestaande uit appartementen, ….Het perceel heeft een grondoppervlakte van 340 m², gevelbreedte van +/- 7.4 m en een bewoonbare oppervlakte van +/- 210 m² te vermeerderen met een schuur van +/- 62 m².De woning werd volledig leeggemaakt en staat klaar om een grondige renovatie te ondergaan.Bestaande uit garage welke als doorgang kan gebruikt worden, leefruimte, keuken en sanitaire voorzieningen. Op het verdiep werden er 3 slaapkamers en badkamer gecreëerd. De zolder is toegankelijk via een uitschuiftrap.Deel uitmakende van het hoofdgebouw is er een bijkomende bergruimte, achteraan het perceel treft u de opslagruimte.En dat allemaal in een vlot bereikbare omgeving, scholen en winkels op wandelafstand. De perfecte uitvalsbasis voor elk gezin!Niet overstromingsgevoelig gebied / Zuidwest oriëntatie / Laag KI – 636 EUR / …Perfect als investeringsproject, doorverkoop / verhuur na renovatie of als do-it-yourself renovatieproject.Mogelijkheid tot aankoop aan 1 % bij energetische verbouwing OF 3 % verkooprechten, te verbouwen aan 6 % BTW! Vraag zeker ook MijnVerbouwLening aan voor extra financiële ondersteuning tot wel 60.000 euro; bestemd voor renovaties die focussen op woningkwaliteit en het verbeteren van de energieprestatie.* Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 210 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen