Appartement à vendre - Aalter

45 résultats (1 - 20)

9880 Aalter

275 000 € - 515 000 €

Park De Wulf - jouw oase van rust op een absolute toplocatie.Sommige kansen krijg je maar één keer in je leven. INFO & VERKOOP | Sara Van Belle - ### of ### Park De Wulf is gelegen op een absolute toplocatie in het CENTRUM van Aalter.Wie Aalter kent, weet dat de Boomgaardstraat centraal gelegen is, op wandelafstand van de Markt, winkels, restaurants, openbaar vervoer maar ook dichtbij de E40, waardoor Gent of Brugge snel bereikbaar zijn. Alles wat wonen in een gezellige centrumstad aantrekkelijk maakt.En toch kom je thuis in een oase van rust, dankzij de aanleg van de grote mooie parktuin die voor een aangename dosis groen zorgt in het centrum van de stad. Dankzij de ruime terrassen en de grote raampartijen geniet je elke dag van dit mooie uitzicht. Gespreid over twee volumes bieden we in Park De Wulf een ideale mix aan van lichtrijke appartementen.Je kan zelf kiezen uit verschillende types van appartementen met één tot drie slaapkamers en voorzien van mooie leefterrassen of een praktische stadstuin of opteren voor een casco handelspand. Liever toch het gevoel van een huis, maar het comfort van een appartement, dan zijn de penthouses misschien net datgene waarnaar je op zoekt bent. Het nieuwbouwproject wordt gebouwd volgens de laatste energienormen en combineert een hedendaagse architectuur met een hoogwaardige uitvoering, oog voor detail en uitzonderlijk wooncomfort. De afwerking kan volledig naar wens worden uitgewerkt. De appartementen zijn allen voorzien van een warmtepomp (lucht/water) in combinatie met vloerverwarming.De handelspanden worden casco opgeleverd, wat jou als bouwheer de kans geeft om de indeling en afwerking volledig zelf te voorzien. De mogelijkheid bestaat om de twee handelspanden om te vormen tot één geheel. De ondergrondse parkeergarage biedt ruimte voor afgesloten garageboxen en bergingen.Bovengronds is een afgesloten fietsenberging voorzien. Bovendien betreft Park De Wulf een reconversieproject (sloop van de voormalige site van Vleeswarenbedrijf De Wulf) waardoor je kan genieten van een verlaagd btw-tarief van 6% op de constructiekost (voor eigen en enige bewoning), wat je toch een mooie korting oplevert.BCA nv is naast de promotor ook de aannemer van Park de Wulf. Met 50 jaar bouwervaring en eigen metsersploegen zorgen we voor een constante kwaliteit en opvolging van de werken en resulteert dit in korte communicatielijnen tussen jezelf als bouwheer en de aannemer. De verkoop kent een vlotte start - informeer naar de beschikbare units.INFO & VERKOOP - bespreken van grondplannen en prijzen Sara Van Belle - ### of ### En savoir plus ?

1 - 3 Chambre(s) 1 - 2 Salle(s) de bain 4 unité(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 216 84 51

9880 Aalter

299 000 € - 499 000 €

Residentie De Klok ligt op de hoek van de Brouwerijstraat en Brevierweg, bij het binnenkomen van Aalter, waarbij deze residentie een zeer centrale ligging biedt vlakbij de markt en vlakbij de kerk, met zijn bereikbaarheid van tal van faciliteiten: gaande van gastronomie, shopping en recreatie. Zie tevens de eigen website van dit project: ### MEVACO BOUWBEDRIJF realiseert op deze unieke plaats een duurzaam, innovatief en stijlvol kleinschalig project met één handelspand, vier appartementen en een woning. Het handelspand is aantrekkelijk door zijn zichtbaarheid en door de hoge vitrines. De toegankelijke appartementen krijgen een maximum aan licht. Ze zijn voorzien van ruime en drempelloze terrassen. De architectuur legt de focus op integratie, beleving en duurzaamheid. De geïntegreerde fietsenberging staat in direct contact met de Brouwerijstraat, parkeren kan 300 m verderop. Residentie DE KLOK roept een beetje het vakantiegevoel op door de met licht overgoten woonruimtes naar buiten toe te verlengen. Tevens betreft het een ecologisch gebouw. Ieder appartement is voorzien van warmtepompen lucht/water. De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte die op een gelijkmatige manier verspreid wordt. In combinatie met de zonnepanelen haal je een beter rendement en een lagere energiefactuur. Residentie De Klok heeft een eigentijdse en moderne uitstraling. De appartementen bieden een zee van ruimte. Interesse in dit unieke project? Wees er snel bij en neem contact met ons kantoor! En savoir plus ?

1 - 3 Chambre(s) 80 - 163 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 374 65 25

9880 Aalter

261 500 € - 363 000 €

Res. Emeric (genoemd naar de Aalterse fotograaf die op deze locatie in de 20ste eeuw heeft gewoond), is een nieuwbouw appartementsgebouw bestaande uit twee gelijkvloerse handelsruimtes en zes aangename en ruime appartementen (combinatie van één- en tweeslaapkamer appartementen). Alle appartementen zijn, op hun manier en met hun mogelijkheden, voorzien van een aangenaam terras. Innovatie troef, mede dankzij de ecologische verwarming (verwarmen in de winterperiode/verkoeling in de zomerperiode) door middel van de geothermische warmtepomp met diepteboringen (hoge aardgasfacturen niet meer aan de orde!) in combinatie met vloerverwarming. De beide gelijkvloerse handelsruimtes zijn uiterst interessant door middel van hun ligging, met parkeermogelijkheid voor de deur en een zeer goede visibiliteit. De keuze kan gemaakt worden tussen een ondergrondse garagebox of ondergrondse autostaanplaats, welke bereikbaar zijn met een in het gebouw geïntegreerde autolift. Vraag vandaag nog bijkomende informatie en krijg een gedetailleerd zicht op de grondplannen! En savoir plus ?

1 - 2 Chambre(s) 74 - 91 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 374 65 25
215 000 €

9880 Aalter

Dit ruime appartement is gelegen in de rustige en groene gemeente Aalter. Het appartement heeft een standaard afwerking en beschikt over 1 slaapkamer, een garage en een bewoonbare oppervlakte van 75.00 vierkante meter. Het gebouw dateert uit 2006 en heeft een EPC-waarde van 101.00kWh (m²/ jaar). Het appartement is ideaal voor een alleenstaande of een koppel dat op zoek is naar een rustige en comfortabele woonomgeving. De ruime slaapkamer biedt voldoende ruimte en de lichte woonkamer zorgt voor een aangename sfeer. De keuken is volledig uitgerust en biedt voldoende opbergruimte. Daarnaast beschikt het appartement over een eigen garage, wat een groot voordeel is in een drukke omgeving. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over parkeergelegenheid en heb je altijd een veilige plek voor je auto. Dankzij de centrale ligging van Aalter zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Bovendien is er een vlotte verbinding naar steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen. Kortom, dit appartement biedt alle comfort en gemakken voor een aangenaam verblijf in Aalter. Met zijn ruime indeling, garage en gunstige ligging is dit appartement zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een betaalbare en praktische woonoplossing. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 75
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 374 65 25
175 000 €

9880 Aalter

Dit moderne gerenoveerd appartement in Aalter is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en gemakkelijke leefomgeving in het centrum nabij het station en is tevens ideaal als investeringseigendom. Het gebouw waarin het appartement zich bevindt, beschikt over een lift, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bewoners van alle leeftijden. Een van de grotere voordelen van dit appartement is de mogelijkheid om een garage mee aan te kopen (+ 30.000 €). Met deze garage hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een geschikte parkeerplaats voor uw voertuig, hoewel er in de omgeving voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Het appartement heeft 1 slaapkamer, wat ideaal is voor een alleenstaande persoon, een stel of een klein gezin. De slaapkamer is ruim en biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en meubels. Daarnaast is er ook een gerenoveerde badkamer, die is uitgerust met moderne voorzieningen en een stijlvolle afwerking heeft. De indeling: Open inkom met kast en toegang naar leefruimte met open ingerichte keuken. Mooi afgewerkte vernieuwde badkamer, ruime slaapkamer en privatieve kelderberging. De mogelijkheid bestaat om een garage achterliggend aan het gebouw mee aan te kopen. Kortom, dit appartement in Aalter is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en gemakkelijke leefomgeving of investeringsvastgoed. Met een lift, een garage, 1 slaapkamer en een mooi afgewerkte badkamer, biedt het alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Bovendien is de energieprestatie van het appartement ook een pluspunt. Aarzel niet om dit appartement te bekijken en te ontdekken of het aan al uw wensen voldoet. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 374 65 25
225 000 €

9880 Aalter

Dit appartement is uiterst goed gelegen aan het station van Aalter. Met zijn open zicht over de sporen, geniet je van de beleving van beweging alsook de maximale lichtinval in keuken en living. Mede door het aangename terras op de voorgevel is binnen- en buitenruimte één geworden. Het appartement is netjes onderhouden en bijgevolg instapklaar. Zowel voor eigen bewoning als investering kan dit dienst doen! Door de oppervlakte (109 m²) beleef je het ruime gevoel. De mogelijkheid bestaat om een bijhorende achterliggende garagebox aan te kopen. De indeling ziet er als volgt uit: Via de inkomhall bereik je de leefruimte met toegang naar de ingerichte keuken en terras (op voorgevel). Tevens kan je via de centrale inkomhall naar de twee (ruime) slaapkamers, de ingerichte badkamer, het afzonderlijke toilet en de berging. Tevens beschikt het appartement ook over een private kelderberging. Mogelijkheid tot aankopen van een achterliggende garagebox op hetzelfde perceel (privatief gebruik) tegen meerprijs. Tot slot geniet je van de bruikbaarheid van een gemeenschappelijk fietsenlokaal. Het appartement is vrij bij akte. Interesse? Vraag vandaag nog je bezoek ter plaatse aan! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 110 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 374 65 25
261 500 €

9880 Aalter

Res. Emeric (genoemd naar de Aalterse fotograaf die op deze locatie in de 20ste eeuw heeft gewoond), is een nieuwbouw appartementsgebouw bestaande uit twee gelijkvloerse handelsruimtes en zes aangename en ruime appartementen (combinatie van één- en tweeslaapkamer appartementen). Alle appartementen zijn, op hun manier en met hun mogelijkheden, voorzien van een aangenaam terras. Innovatie troef, mede dankzij de ecologische verwarming (verwarmen in de winterperiode/verkoeling in de zomerperiode) door middel van de geothermische warmtepomp met diepteboringen (hoge aardgasfacturen niet meer aan de orde!) in combinatie met vloerverwarming. De beide gelijkvloerse handelsruimtes zijn uiterst interessant door middel van hun ligging, met parkeermogelijkheid voor de deur en een zeer goede visibiliteit. De keuze kan gemaakt worden tussen een ondergrondse garagebox of ondergrondse autostaanplaats, welke bereikbaar zijn met een in het gebouw geïntegreerde autolift. Vraag vandaag nog bijkomende informatie en krijg een gedetailleerd zicht op de grondplannen! En savoir plus ?

1 Chambre(s) 74 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 374 65 25
  Knesselare (RBJ75932)

9910 Knesselare

227 000 € - 339 000 €

Au cœur de Knesselare, nous trouvons ces nouveaux appartements modernes. La proximité de plusieurs magasins et l'emplacement particulièrement avantageux par rapport à l'E40 en font un emplacement de choix. La résidence est en phase de finition et a été construite avec des matériaux de qualité et une attention particulière aux normes contemporaines en matière d'efficacité énergétique et de ventilation. Ainsi, les appartements sont équipés d'une pompe à chaleur et de panneaux solaires. Le tout nouvel immeuble se compose de 5 appartements confortables avec 3, 2 ou 1 chambre(s). De plus, un nombre suffisant de places de stationnement a été prévu, avec pas moins de 9 emplacements de parking à vendre. Profitez de la TVA réduite à 6% au lieu de 21% jusqu'à la fin de 2024 si vous remplissez les conditions d'achat de votre nouveau chez-vous. Ne laissez pas passer cette opportunité de vivre de manière abordable et confortable, et contactez Louis Van Zele pour plus d'informations ou une visite sur place. 1) Destination urbanistique ZH : Zone d'habitat 2) Patrimoine protégé : non 3) Patrimoine inventorié : sans objet 4) Attestation de conformité électricité : oui, conforme 5) Obligation de rénovation : non 6) Rapport sur les inondations : Score de tracé ou score P : D : moyenne probabilité d'une inondation Score de construction ou score G : D : moyenne possibilité d'inondation Localisation dans la zone de signalisation : non Localisation dans une zone riveraine définie ou une plaine inondable définie : non Plan d’expropriation : Non / Liste de sauvegarde: Non / Mesure judiciaire ou administrative: Non / Site d’activité inexploité : Non / Certificat d’urbanisme: Non En savoir plus ?

1 - 3 Chambre(s) 75 - 135 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 478 27 05 89
  Aalter (RBE34384)

9880 Aalter

319 200 € - 333 000 €

Stijlvol wonen in het centrum Kwaliteitsvolle en duurzame afwerking Geothermische warmtepomp Toffe terrassen En savoir plus ?

1 Chambre(s) 90 - 153 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 324 83 77
Appartement à vendre Aalter (RBM77682)
549 000 €

9880 Aalter

Situé au 3ème étage au cœur d'Aalter, cet appartement spacieux et économe en énergie de 132 mètres carrés offre la combinaison parfaite d'une vie confortable et élégante dans un emplacement pratique. Pour plus d'informations ou une visite, contactez Simon : ### ou ### La cuisine ouverte moderne de haute qualité avec îlot de cuisine central et le bel espace de vie, complété par une unité murale attrayante, exsudent un style moderne intemporel. 3 chambres à coucher dont la principale est équipée d'un dressing attenant, une salle de bain spacieuse avec douche à l'italienne et des terrasses couvertes de 42 m2 qui vous permettent de profiter de la vie en plein air. Le garage fermé spacieux et le local de rangement supplémentaire au sous-sol complètent le tout et sont inclus dans le prix. Cet appartement économe en énergie se distingue clairement en termes d'espace, de finition et de qualité des matériaux utilisés et offre tout le luxe que vous recherchez pour un mode de vie confortable. Avantages : - Luxe et confort à l'état pur - Situation centrale - Efficacité énergétique : panneaux solaires + pompe à chaleur - Aménagement pratique - Espace - Garage fermé et débarras séparé inclus Ne manquez pas cette opportunité unique. Contactez Simon dès maintenant : ### ou simon@heritagevastgoed. Info - EPC label A, 38,7 kWh/m² - Urbanisme : Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Vv - Water test : plot score A | building score A - La surface concerne la surface brute telle que reprise dans le certificat EPB En savoir plus ?

3 Chambre(s) 132 42 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 227 08 90
Appartement à vendre Aalter (RBM77346)
348 000 €

9880 Aalter

Bienvenue au 113 Stationsstraat Vous êtes à la recherche d'un appartement très spacieux (119 m2) au centre d'Aalter, avec peut-être la plus grande terrasse de tous les appartements ? C'est ici que ça se passe ! Disponible immédiatement par acte notarié. Situé dans le centre commercial d'Aalter, doté d'un ascenseur, d'un grand garage et d'une terrasse de pas moins de 64 m2, il offre tout le confort et la praticité souhaités. Avec un peu d'imagination et de rafraîchissement, vous pourrez transformer cet appartement en une maison moderne. Les atouts de cet appartement : Situation centrale Grande terrasse Grande cave Commerces et gare à proximité Garage privé à l'arrière Abri à vélos Vaste hall d'entrée avec vestiaires Salon spacieux La cuisine séparée classique peut être transformée en cuisine ouverte en supprimant les cloisons légères qui donnent sur le séjour (pas de murs de soutènement, dessiné à l'origine comme une cuisine ouverte) Deux toilettes Bâtiment datant de 2001, donc sans amiante Immédiatement disponible sur acte Il y a également deux chambres spacieuses et une salle de bain. Le garage peut être acheté séparément à 25.000 EUR. Vous souhaitez plus d'informations ou une visite ? Remplissez de préférence vos coordonnées via le bouton de contact et je vous appellerai bientôt. Laurens Deprez ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 119 64 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 232 21 50
Rez-De-Chaussée à vendre Aalter (RBM77031)
275 000 €

9880 Aalter

Dans le quartier branché de la gare d'Aalter, nous trouvons cet appartement d'une chambre prêt à emménager avec une très grande terrasse. Idéal pour un usage privé ou comme investissement. MISE EN PAGE - entrée - espace de vie - cuisine équipée - débarras avec raccordement pour machine à laver - salle de bain - chambre - terrasse avec rangement Espace de stationnement inclus Les avantages - Faible EPC - Chauffage au sol par pompe à chaleur - Connexion facile à la gare, E40, N44 - Prêt à emménager - terrasse très spacieuse gestionnaire de fichiers, Amin Drif - ### - ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 78 38 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 375 33 33
Appartement à vendre Aalter (RBM58135)
295 000 €

9880 Aalter

RECENT EN LICHTRIJK 2-SLAAPKAMERAPPARTEMENT (90M²) MET AUTOSTAANPLAATS EN KELDERBERGING MEER INFO: ### Het betreft een recent en lichtrijk 2-slaapkamerappartement (90m²) met autostaanplaats en kelderberging gelegen op de 2de verdieping van de residentie "Yzerenwaag" te Aalter, dat midden in de driehoek Eeklo-Deinze-Tielt ligt en halverwege de as Gent-Brugge. Dit appartement is gelegen in een bloeiende nieuwe woonwijk, met een park en een rustige binnentuin, vlakbij het station van Aalter. Het openbaar vervoer, restaurants, winkels en het centrum van Aalter bevinden zich op wandelafstand. De bereikbaarheid is zeer gunstig dankzij nabijgelegen in- en uitvalswegen (N44-N499-E40). Dit energiezuinig appartement (EPB 41,10 kWh/(m²jaar) of E-peil 31) werd opgericht in 2017 en bevindt zich in een uitmuntende staat. Het appartement is voorzien van PVC-raamwerk met dubbele beglazing, vloerverwarming via warmtepomp en bovendien is de elektriciteit conform de AREI-normen tot en met 9 april 2042 . De vraagprijs voor de ondergrondse autostaanplaats bedraagt 20.000 EURO. De indeling is als volgt: inkomhal met apart toilet, lichtrijke woon- en eetkamer met toegang tot het zongericht terras, open ingebouwde keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer (voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel) en 2 slaapkamers. In de kelderverdieping bevindt zich een privatieve kelderberging (nr. 1) en ruime ondergrondse autostaanplaats (nr. P3). En savoir plus ?

2 Chambre(s) 90 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 499 26 82 90
Appartement à vendre Knesselare (RBM54396)
225 000 €

9910 Knesselare

In het centrum van Knesselare vinden we dit appartement op de gelijkvloerse verdieping terug. Letterlijk op wandelafstand van tal van handelszaken - perfect om alvast overal te voet naar toe te gaan. De residentie is gebouwd in 2005 waardoor het appartement van een goed EPC geniet, namelijk label 'B'. Aansluitend heeft het appartement tevens een zuidgericht terras van zo'n 24m² en een GARAGE met automatische poort. Deze zit vervat in de aankoopprijs. Met een totale oppervlakte van 92m² is dit appartement ook ruim te noemen.Het biedt u volgende indeling:inkomhal - toilet - leefruimte - eetkamer - keuken - technische ruimte/berging - slaapkamer - badkamer met douche - terras (24m²) - garage met automatische poortWenst u dit appartement te bezoeken? Contacteer ons via ### of ### Algemeen: - bouwjaar 2005- PVC-ramen HR-glas- condensatieketel Bulex (voldoet aan energienorm)- keuring elektriciteit conform- aparte garage- terras - ... En savoir plus ?

1 Chambre(s) 24 m² Terrasse 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 496 51 22 62
Appartement à vendre Knesselare (RBM52676)

Au cœur de Knesselare, nous retrouvons ces appartements neufs et modernes. La proximité de plusieurs commerces et l'emplacement particulièrement avantageux par rapport à l'E40 en font un emplacement de choix. La résidence est en phase de finition et a été construite avec des matériaux de qualité et une attention aux normes contemporaines en matière d'efficacité énergétique et de ventilation. Ainsi, les appartements disposent d'une pompe à chaleur et de panneaux solaires. Le bâtiment flambant neuf se compose de 5 appartements confortables avec 3, 2 ou 1 chambre(s). De plus, un nombre suffisant de places de parking a été prévu avec pas moins de 9 places de stationnement à vendre. Profitez jusqu'à la fin de 2024 de la TVA à 6 % au lieu de 21 % si vous remplissez les conditions lors de l'achat de votre nouvelle maison. Cet appartement se compose d'un séjour spacieux et lumineux, d'un débarras séparé, d'une chambre avec salle de douche. Ne laissez pas passer cette opportunité de vivre dans un logement abordable et confortable et contactez Louis Van Zele pour plus d'informations ou une visite sur place. Atouts *Nouvelle construction selon toutes les normes contemporaines *Emplacement avantageux *Petit bâtiment 1) Destination urbanistique ZH : Zone d'habitat 2) Patrimoine protégé : non 3) Patrimoine inventorié : sans objet 4) Attestation de conformité électricité : oui, conforme 5) Obligation de rénovation : non 6) Rapport sur les inondations : Le bien immobilier est situé dans: ▪ une zone inondable délimitée / une zone de rivage délimitée: non ▪ une zone présentant un risque d’inondation: non ▪ une zone de signalisation avec un permis de construire: non Plan d’expropriation : Non / Liste de sauvegarde: Non / Mesure judiciaire ou administrative: Non / Site d’activité inexploité : Non / Certificat d’urbanisme: Non En savoir plus ?

1 Chambre(s) 75 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 94 68 00
Appartement à vendre Aalter (RBM52375)
310 900 €

9880 Aalter

In het centrum van Aalter vindt men dit zeer ruim 2 slaapkamer appartement - 3de verdieping - omvattende o.a.: •Inkomhal •Gastentoilet •Lichtrijke woonkamer met mooi zicht op park en vijver •Aansluitend het terras (+/- 10m2)met berging •Open uitgeruste keuken, voorzien van kookplaat, dampkap, oven, ingebouwde koelkast en spoelbak •Extra berging •2 slaapkamers •Ruime badkamer met ligbad, douchekop en dubbel lavabomeubel •Ruime ondergrondse autostaanplaats •Kelderberging Topligging qua rust en bereikbaarheid nabij centrum, op wandelafstand winkels, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen zoals E40 en Knokkebaan. Zeer energiezuinig appartement met vernieuwde gasketel (CV aardgas). Lift aanwezig. Overal dubbel glas. Bruikbare vloeroppervlakte ca.89m2 (indicatief volgens het EPC). EPC 92 kWh/m2 - Label A (UC3290236) – geen renovatieplicht. Niet overstromingsgevoelig. P-score en G-score: A. KI EUR 758,00. Bouwjaar 2005. Bel ons op ### voor een bezoek ter plaatse en reserveer alvast Uw bezichtiging of kom gerust vrijblijvend even langs. (Ref.15919) En savoir plus ?

2 Chambre(s) 89 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 56 72 48 93
Appartement à vendre Aalter (RBM17864)
292 500 €

9880 Aalter

Bienvenue dans cet appartement très récent. Idéal pour ceux qui cherchent à déménager sans soucis. L'appartement est meublé et libre de droit. Vous pouvez déménager sans soucis, nous vous accompagnons dans vos démarches. Les atouts de cet appartement : - Tout neuf - prêt à emménager - meublé - A côté d'un grand supermarché ouvert 7 jours sur 7 - A distance de marche de la gare - Terrasse spacieuse - Abri à vélos spacieux et fermé - Le parking souterrain peut être acheté séparément au prix de 22 500 euros - Rez-de-chaussée - Espace de vie lumineux avec cuisine ouverte - Tous les éclairages sont inclus - Excellent EPC e-niveau E29 donc très faible consommation d'énergie Laissez-vous tenter par les photos et découvrez le hall d'entrée, la salle de bain, les toilettes séparées, deux chambres, le séjour avec cuisine ouverte et le débarras. Si vous souhaitez une visite ou plus d'informations, remplissez vos coordonnées via le bouton contact et je vous appellerai rapidement. Laurens Deprez ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 87 21 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 232 21 50
Appartement à vendre Aalter (RBL54585)
559 000 €

9880 Aalter

Situé au 3ème étage au cœur d'Aalter, cet appartement spacieux et économe en énergie de 132 mètres carrés offre la combinaison parfaite d'une vie confortable et élégante dans un emplacement pratique. Pour plus d'informations ou une visite, contactez Simon : ### ou ### La cuisine ouverte moderne de haute qualité avec îlot de cuisine central et le bel espace de vie, complété par une unité murale attrayante, exsudent un style moderne intemporel. 3 chambres à coucher dont la principale est équipée d'un dressing attenant, une salle de bain spacieuse avec douche à l'italienne et des terrasses couvertes de 42 m2 qui vous permettent de profiter de la vie en plein air. Le garage fermé spacieux et le local de rangement supplémentaire au sous-sol complètent le tout et sont inclus dans le prix. Cet appartement économe en énergie se distingue clairement en termes d'espace, de finition et de qualité des matériaux utilisés et offre tout le luxe que vous recherchez pour un mode de vie confortable. Avantages : - Luxe et confort à l'état pur - Situation centrale - Efficacité énergétique : panneaux solaires + pompe à chaleur - Aménagement pratique - Espace - Garage fermé et débarras séparé inclus Ne manquez pas cette opportunité unique. Contactez Simon dès maintenant : ### ou simon@heritagevastgoed. Info - EPC label A, 38,7 kWh/m² - Urbanisme : Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Vv - Water test : plot score A | building score A - La surface concerne la surface brute telle que reprise dans le certificat EPB En savoir plus ?

3 Chambre(s) 132 42 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 227 08 90

**Appartement à vendre à Aalter**

Aalter présente un marché immobilier diversifié avec 14,1% des biens constitués d'immeubles à appartements. Cette pluralité offre une alternative intéressante pour ceux qui préfèrent la vie en appartement. Le prix moyen d'un appartement à vendre à Aalter est de 329 391€, avec des options variant entre 145 000€ et 559 000€, permettant ainsi aux acheteurs de trouver un appartement correspondant à leur budget et leurs souhaits.

Les appartements à Aalter sont souvent situés dans des bâtiments modernes ou récemment rénovés, reflétant la moyenne d'âge des constructions autour de 1959. La commune est bien équipée pour offrir une vie confortable avec plusieurs supermarchés comme SPAR, Carrefour et Colruyt à proximité. De plus, Aalter bénéficie d'un bon réseau de transports en commun avec des lignes de bus comme la ligne 77 reliant Deinze, Gand, Lochristi et Beervelde. Les gares locales telles que "Aalter" et "Maria-Aalter" permettent également de rejoindre facilement les principales villes belges.

Vivre en appartement à Aalter permet aussi de bénéficier des nombreuses infrastructures locales sans les tracas liés à la maintenance d'une maison. Pour ceux qui recherchent un mode de vie plus simplifié mais toujours dans un cadre agréable et paisible, Aalter constitue une excellente option. En outre, la présence de plusieurs écoles maternelles, primaires et secondaires assure une éducation de qualité pour les familles ayant des enfants. Les nombreux espaces verts et parcs ajoutent également à l'attrait du cadre de vie.

Tout voir Réduire