Espace professionnel à vendre - Aalter

21 résultats (1 - 20)
149 900 €

9880 Aalter

Handelspand van 105 m² op een hoek gelegen in het centrum van Aalter Ligging: nabij het winkelcentrum, de markt, scholen,... Indeling: Het handelspand wordt gekenmerkt door de vele ramen tot op de grond. Hierdoor is er veel etalage. Er is een bergruimte, apart toilet alsook een kitchenette. PLUSPUNTEN: - Hoekpand, - Centrumligging, - Veel etalage mogelijkheden. En savoir plus ?

105
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 40 97 92

Park De Wulf - Casco handelspand 0.1 - 97m²Sommige kansen krijg je maar één keer in je leven. INFO & VERKOOP | Sara Van Belle - ### of ### Park De Wulf is gelegen op een absolute toplocatie in het CENTRUM van Aalter.Wie Aalter kent, weet dat de Boomgaardstraat centraal gelegen is, op wandelafstand van de Markt, winkels, restaurants, openbaar vervoer maar ook dichtbij de E40, waardoor Gent of Brugge snel bereikbaar zijn. Alles wat wonen in een gezellige centrumstad aantrekkelijk maakt.En toch kom je thuis in een oase van rust, dankzij de aanleg van de grote mooie parktuin die voor een aangename dosis groen zorgt in het centrum van de stad. Dankzij de ruime terrassen en de grote raampartijen geniet je elke dag van dit mooie uitzicht. Gespreid over twee volumes bieden we in Park De Wulf een ideale mix aan van lichtrijke appartementen.Je kan zelf kiezen uit verschillende types van appartementen met één tot drie slaapkamers en voorzien van mooie leefterrassen of een praktische stadstuin of opteren voor een casco handelspand. Liever toch het gevoel van een huis, maar het comfort van een appartement, dan zijn de penthouses misschien net datgene waarnaar je op zoekt bent. Het nieuwbouwproject wordt gebouwd volgens de laatste energienormen en combineert een hedendaagse architectuur met een hoogwaardige uitvoering, oog voor detail en uitzonderlijk wooncomfort. De afwerking kan volledig naar wens worden uitgewerkt. De appartementen zijn allen voorzien van een warmtepomp (lucht/water) in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem, maar ook een eigen zonnepaneleninstallatie. De handelspanden worden CASCO aangeboden waardoor de indeling en afwerking volledig in jouw handen ligt. Mogelijkheid tot het samenvoegen van de twee handelsruimtes tot één geheel. De ondergrondse parkeergarage biedt ruimte voor afgesloten garageboxen en bergingen.Bovengronds is een afgesloten fietsenberging voorzien. Bovendien betreft Park De Wulf een reconversieproject (sloop van de voormalige site van Vleeswarenbedrijf De Wulf) waardoor je kan genieten van een verlaagd btw-tarief van 6% op de constructiekost (voor eigen en enige bewoning), wat je toch een mooie korting oplevert.BCA nv is naast de promotor ook de aannemer van Park de Wulf. Met 50 jaar bouwervaring en eigen metsersploegen zorgen we voor een constante kwaliteit en opvolging van de werken en resulteert dit in korte communicatielijnen tussen jezelf als bouwheer en de aannemer. De verkoop kent een vlotte start - informeer naar de mogelijkheden omtrent het handelspand.INFO & VERKOOP - bespreken van plannen en prijzenSara Van Belle - ### of ### En savoir plus ?

97
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 216 84 50

Park De Wulf - Casco handelspand 0.2 - 107m²Sommige kansen krijg je maar één keer in je leven. INFO & VERKOOP | Sara Van Belle - ### of ### Park De Wulf is gelegen op een absolute toplocatie in het CENTRUM van Aalter.Wie Aalter kent, weet dat de Boomgaardstraat centraal gelegen is, op wandelafstand van de Markt, winkels, restaurants, openbaar vervoer maar ook dichtbij de E40, waardoor Gent of Brugge snel bereikbaar zijn. Alles wat wonen in een gezellige centrumstad aantrekkelijk maakt.En toch kom je thuis in een oase van rust, dankzij de aanleg van de grote mooie parktuin die voor een aangename dosis groen zorgt in het centrum van de stad. Dankzij de ruime terrassen en de grote raampartijen geniet je elke dag van dit mooie uitzicht. Gespreid over twee volumes bieden we in Park De Wulf een ideale mix aan van lichtrijke appartementen.Je kan zelf kiezen uit verschillende types van appartementen met één tot drie slaapkamers en voorzien van mooie leefterrassen of een praktische stadstuin of opteren voor een casco handelspand. Liever toch het gevoel van een huis, maar het comfort van een appartement, dan zijn de penthouses misschien net datgene waarnaar je op zoekt bent. Het nieuwbouwproject wordt gebouwd volgens de laatste energienormen en combineert een hedendaagse architectuur met een hoogwaardige uitvoering, oog voor detail en uitzonderlijk wooncomfort. De afwerking kan volledig naar wens worden uitgewerkt. De appartementen zijn allen voorzien van een warmtepomp (lucht/water) in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem, maar ook een eigen zonnepaneleninstallatie. De handelspanden worden CASCO aangeboden waardoor de indeling en afwerking volledig in jouw handen ligt. Mogelijkheid tot het samenvoegen van de twee handelsruimtes tot één geheel. De ondergrondse parkeergarage biedt ruimte voor afgesloten garageboxen en bergingen.Bovengronds is een afgesloten fietsenberging voorzien. Bovendien betreft Park De Wulf een reconversieproject (sloop van de voormalige site van Vleeswarenbedrijf De Wulf) waardoor je kan genieten van een verlaagd btw-tarief van 6% op de constructiekost (voor eigen en enige bewoning), wat je toch een mooie korting oplevert.BCA nv is naast de promotor ook de aannemer van Park de Wulf. Met 50 jaar bouwervaring en eigen metsersploegen zorgen we voor een constante kwaliteit en opvolging van de werken en resulteert dit in korte communicatielijnen tussen jezelf als bouwheer en de aannemer. De verkoop kent een vlotte start - informeer naar de mogelijkheden omtrent het handelspand.INFO & VERKOOP - bespreken van plannen en prijzenSara Van Belle - ### of ### En savoir plus ?

107
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 216 84 51
189 000 €

9880 Aalter

Deze handelsruimte in de omgeving van de Markt van Aalter, is zeer gunstig gelegen, zowel naar bereikbaarheid en visibiliteit. Parkeerplaatsen zijn te vinden rechtover het gebouw, alsook is een grote gratis parking op wandelafstand aanwezig! Gezien het pand zich situeert op de verbindingsweg tussen de hoofdweg (Knokkebaan) en de Markt van Aalter, is er een continue passage. De handelsruimte bestaat vooraan uit een etalage (in voorgevel) die lichtinval biedt over de winkelruimte vooraan. Achteraan is een bureauruimte met keukengedeelte voorzien, alsook een afzonderlijk toilet. Dit pand werd recent gerenoveerd (vernieuwing van vloer/plafond/verwarming (airco)/verlichting/...) en voldoet hierdoor aan alle hedendaagse normen en comfort! Vraag gerust een bezoek ter plaatse. Vrij bij akte EPC: 245 kWh/m² Vastgoedinlichtingen in aanvraag En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 374 65 25
  Aalter (RBJ22632)

9880 Aalter

299 000 € - 499 000 €

Residentie De Klok ligt op de hoek van de Brouwerijstraat en Brevierweg, bij het binnenkomen van Aalter, waarbij deze residentie een zeer centrale ligging biedt vlakbij de markt en vlakbij de kerk, met zijn bereikbaarheid van tal van faciliteiten: gaande van gastronomie, shopping en recreatie. Zie tevens de eigen website van dit project: ### MEVACO BOUWBEDRIJF realiseert op deze unieke plaats een duurzaam, innovatief en stijlvol kleinschalig project met één handelspand, vier appartementen en een woning. Het handelspand is aantrekkelijk door zijn zichtbaarheid en door de hoge vitrines. De toegankelijke appartementen krijgen een maximum aan licht. Ze zijn voorzien van ruime en drempelloze terrassen. De architectuur legt de focus op integratie, beleving en duurzaamheid. De geïntegreerde fietsenberging staat in direct contact met de Brouwerijstraat, parkeren kan 300 m verderop. Residentie DE KLOK roept een beetje het vakantiegevoel op door de met licht overgoten woonruimtes naar buiten toe te verlengen. Tevens betreft het een ecologisch gebouw. Ieder appartement is voorzien van warmtepompen lucht/water. De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte die op een gelijkmatige manier verspreid wordt. In combinatie met de zonnepanelen haal je een beter rendement en een lagere energiefactuur. Residentie De Klok heeft een eigentijdse en moderne uitstraling. De appartementen bieden een zee van ruimte. Interesse in dit unieke project? Wees er snel bij en neem contact met ons kantoor! En savoir plus ?

1 - 3 Chambre(s) 80 - 163 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 374 65 25
  Aalter (RBE34384)

9880 Aalter

319 200 € - 333 000 €

Stijlvol wonen in het centrum Kwaliteitsvolle en duurzame afwerking Geothermische warmtepomp Toffe terrassen En savoir plus ?

1 Chambre(s) 90 - 153 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 324 83 77
Surface commerciale à vendre Aalter (RBJ18059)

Deze casco handelsruimte van 149,52 m² geniet van een grote visibiliteit dankzij de grote raampartijen aan de kant van de Stationstraat. Gezien de casco oplevering, kan de toekomstige eigenaar dit naar eigen smaak en behoeften afwerken. Residentie ‘Emeric’ is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 2 gelijkvloerse handelsruimtes, 6 bijzonder comfortabele en goed ingedeelde appartementen met aangename zonneterrassen, 3 nieuwbouwwoningen en een ondergrondse parkeergarage met privatieve kelderbergingen. Deze residentie is gelegen in de Stationsstraat, tussen het station en de markt van Aalter. De bereikbaarheid met de wagen is eveneens uitstekend met de op-en afrit van de E40 en de Knokkebaan op amper enkele minuten rijden. Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. Benieuwd naar de mogelijkheden van dit handelspand? Wij helpen u graag verder. En savoir plus ?

150
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24
Surface commerciale à vendre Aalter (RBJ70475)

Deze casco handelsruimte van 149,52 m² geniet van een grote visibiliteit dankzij de grote raampartijen aan de kant van de Stationstraat. Gezien de casco oplevering, kan de toekomstige eigenaar dit naar eigen smaak en behoeften afwerken. Residentie ‘Emeric’ is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 2 gelijkvloerse handelsruimtes, 6 bijzonder comfortabele en goed ingedeelde appartementen met aangename zonneterrassen, 3 nieuwbouwwoningen en een ondergrondse parkeergarage met privatieve kelderbergingen. Deze residentie is gelegen in de Stationstraat, tussen het station en de markt van Aalter. Dankzij deze zeer centrale ligging beschikken deze appartementen over alle faciliteiten zoals de scholen, winkels, diensten, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer op wandel- en fietsafstand. De bereikbaarheid met de wagen is eveneens uitstekend met de op-en afrit van de E40 en de Knokkebaan op amper enkele minuten rijden. Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. Daarnaast voorziet men de combinatie van vloerverwarming d.m.v. een warmtepomp en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden, zo zijn er ruime budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. De twee handelsruimtes worden casco opgeleverd en genieten van een grote visibiliteit dankzij de grote raampartijen aan de kant van de Stationstraat. Gezien de casco oplevering, kan de toekomstige eigenaar dit naar eigen smaak en behoeften afwerken. Tot slot zijn er 9 ondergrondse staanplaatsen en 7 ondergrondse bergruimtes voorzien, voor een optimaal comfort van alle bewoners. Benieuwd naar het volledige aanbod van dit nieuwbouwproject? We helpen u graag verder. En savoir plus ?

150
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 25 24
Surface commerciale à vendre Bellem (RBK42904)
695 000 €

9881 Bellem

Cette spacieuse villa est située à proximité du centre de Bellem. Rez-de-chaussée (153 m²) : - entrée (8 m²) avec toilettes invités - le salon spacieux (45 m²) était actuellement utilisé comme salle de répétition - cuisine (18,5 m²) suivie d'une pièce de rangement fraîche (6 m²), - buanderie (8,5 m²), - rangement (11 m²) - le garage double (40m²) comprend actuellement un studio équipé avec 1 chambre et une salle de bain avec douche à l'italienne. Espace commercial de 75 m² a été utilisé comme pharmacie - toilettes séparées - rangement - espace de bureau - espace libre Premier étage (90 m²) : - hall de nuit (4 m²) - chambre 1 (9m²) - chambre 2 (17m²) - chambre 3 (20m²) - chambre 4 (20m²) - salle de bain avec baignoire et douche (7m²) Loft accessible par un escalier mansardé coulissant Trump - de nombreuses opportunités, tant sur le plan privé que professionnel - endroit calme - bonnes connexions (E40, Aalter-Nevele-Gand-Bruges, canal) - possibilité de vivre avec des kangourous En savoir plus ?

1031 275 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 245 35 35
Surface commerciale à vendre Aalter (RBK39705)
388 000 €

9880 Aalter

Au centre d'Aalter, près de l'E40 et de la gare, nous trouvons cette propriété unique avec de nombreuses possibilités. Autour des supermarchés et divers autres commerçants se trouve cet espace commercial plus que convenable, avec pas moins de 18 mètres de vitrine et suffisamment de places de parking. Un centre de bien-être a été exploité à cet emplacement commercial, comprenant une zone de réception avec un comptoir, des solariums et un espace arrière pour le bien-être. La partie avant de l'espace a été divisée en plusieurs places de solarium à l'aide de cloisons fausses qui peuvent être facilement enlevées, permettant ainsi de créer un espace ouvert. La zone de détente effective se trouve à l'arrière et comprend un jacuzzi, un sauna, une cabine à vapeur, des douches et des toilettes. Si ceux-ci étaient enlevés, cela créerait à nouveau un espace ouvert très spacieux pouvant être utilisé pour des bureaux, une salle de pratique séparée, une salle de réunion, une cuisine/salle à manger, un espace de stockage... N'hésitez pas et contactez-nous immédiatement pour plus d'informations ou pour une visite. Nous serons ravis de réfléchir aux possibilités pour votre entreprise. 1) Destination urbanistique ZH : Zone d'habitat 2) Patrimoine protégé : non 3) Patrimoine inventorié : sans objet 4) Attestation de conformité électricité : non 5) Obligation de rénovation : non 6) Rapport sur les inondations : Score de tracé ou score P : A : aucune inondation modélisée Score de construction ou score G : A : aucune inondation modélisée Localisation dans la zone de signalisation : non Localisation dans une zone riveraine définie ou une plaine inondable définie : non Plan d’expropriation : Non / Liste de sauvegarde: Non / Mesure judiciaire ou administrative: Non / Site d’activité inexploité : Non / Certificat d’urbanisme: Non En savoir plus ?

190 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 50 94 68 00
Surface commerciale à vendre Aalter (RBK38286)
159 000 €

9880 Aalter

Op de hoek van de Markt en de Bellemstraat vind je de gekende Residentie Andriv. Een gebouw met onderaan een kleine winkelgalerij met een gevarieerd aanbod aan handelszaken. De winkelruimte is zowel te bereiken via de markt en via de Bellemstraat. Naast de winkelruimte kan je ook gebruik maken van de nodige uitstalramen en vitrinekasten. Dit handelsgelijkvloers die ook perfect dienst kan doen als kantoor of praktijk werd door de huidige eigenaar volledig gerenoveerd. Handelsruimte - kantoor (80m2) Inkom via de galerij - winkel/kantoorruimte (37m2) met tegelparket en toonbank - winkel/kantoorruimte 2 (14m2) met tegelparket en lavabo - badkamer (4m2) met douche en meubel met lavabo, schuiven en spiegelkast - berging (3m2) - keuken/eetplaats of winkel/kantoorruimte 3 (18m2) met laminaat en kitchenette - toilet met lavabo Algemeen: - mogelijkheid tot aankoop etalagekasten (3,5m) - publiciteitsmuur/etalagekasten (9,5m) - provisie gemeenschappelijke kosten: € 55 per maand - airco - nieuwe elektriciteit en vloeren - onmiddellijk beschikbaar - geschikt voor verschillende doeleinden zoals winkel, kantoor, praktijk, enz. - centrale ligging aan de markt En savoir plus ?

80
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 497 97 70 56
Surface industrielle à vendre Aalter (RBK24892)
625 000 €

9880 Aalter

Cette belle maison, ainsi que l'entrepôt attenant, reposent sur un terrain de 1755 m², avec une maison de 197 m² à vivre. Au rez-de-chaussée, vous trouverez un hall d'entrée spacieux, un grand bureau, un salon confortable et une cuisine bien équipée. Trois chambres à coucher complètes et une salle de bain avec baignoire, douche et toilettes complètent la propriété. Le local technique et la buanderie/buanderie sont idéalement situés à l'arrière du bâtiment. À l'étage, vous trouverez un grenier et une terrasse avec un beau jardin. L'entrepôt, d'une superficie impressionnante de 360 m², dispose de deux portes automatiques permettant d'accéder au garage et à l'entrepôt lui-même, qui sont également suffisamment hautes pour accueillir un camion. Un sous-sol souterrain offre un espace de rangement supplémentaire, et il y a même une mezzanine. Les avantages incluent la belle parcelle, les trois chambres, le spacieux entrepôt et de nombreuses places de parking. C'est une opportunité à ne pas manquer En savoir plus ?

1755
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 245 35 35
Surface industrielle à vendre Aalter (RBK06002)
565 000 €

9880 Aalter

Fantastisch gelegen recent bedrijfsgebouw (2018) bestaande uit 182 m² opslagruimte in combinatie met 217 m² kantoren te koop vlak bij de Knokkebaan (N44) en het nieuwe op- en afrittencomplex van de E40 te Aalter. De loods is voorzien van een sectionale poort, lichtstraat en een polybetonvloer. Op de 1e en 2e verdieping bevinden zich de casco kantoorruimtes. Dankzij de talrijke raampartijen geniet men van veel lichtinval. Ruime manoeuvreerruimte op de site met aanwezigheid van 6 privatieve parkeerplaatsen. Voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek kan u contact opnemen met PANORAMA ### En savoir plus ?

370 6 Place(s) de parking 370 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 09 09
Surface commerciale à vendre Aalter (RBJ90914)

Residentie Damast is de laatste fase in de totaal ontwikkeling Woonpark De Weverij op Aalter Brug.Het gebouw geniet van een uiterst aangename en commerciële ligging aan het totaal vernieuwde kerkplein. De commerciële ruimte biedt veel visibiliteit door de hoge en grote raampartijen. De extra troef is het grote terras palend aan het pand. Het pand wordt casco verkocht. Indeling, afwerking kan volledig naar eigen smaak gebeuren. En savoir plus ?

356
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 79 40 00
Surface industrielle à vendre Aalter (RBI81058)
1 385 000 €

9880 Aalter

Fantastisch gelegen recent bedrijfsgebouw (2018) bestaande uit 568 m² opslagruimte in combinatie met 229 m² kantoren te koop vlak bij de Knokkebaan (N44) en het nieuwe op- en afrittencomplex van de E40 te Aalter. De loods is voorzien van twee sectionale poorten, lichtstraten en een polybetonvloer. Mezzanine opslagruimte op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping bevinden zich de instapklare en deels casco kantoorruimtes. De afgewerkte kantoren zijn voorzien van alle hedendaagse comfort (domotica aanwezig) en ingedeeld in verschillende ruimtes. Dankzij de talrijke raampartijen geniet men van veel lichtinval, de rolgordijnen zijn bedienbaar via domotica. Ruime manoeuvreerruimte op de site met aanwezigheid van 12 privatieve parkeerplaatsen. Voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek kan u contact opnemen met PANORAMA ### En savoir plus ?

838 838 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 09 09
Surface commerciale à vendre Aalter (RBI61374)
249 000 €

9880 Aalter

Handelspand (88m²) op toplocatie in centrum Aalter! Op zoek naar een instapklaar handelspand op een bruisende locatie? Dit handelspand met een oppervlakte van 88m² heeft alles wat u nodig hebt voor een succesvolle onderneming! Ligging: Gelegen in het centrum van Aalter, profiteert u van uitstekende zichtbaarheid en gemakkelijke toegang voor klanten. Op wandelafstand van gratis openbare parking, de markt, bakker, slager, openbaar vervoer en met een zeer vlotte verbinding van en naar de E40. Handelspand: Het handelspand bestaat uit drie ruimtes namelijk een technische berging (4m²), een toilet met handenwasser en de grote handelsruimte met aansluitend een keuken (8m²) uitgerust met oven, microgolfoven, koelkast met vriesvak, vaatwasser en enkele spoelbak Dit handelspand is zeer energiezuinig (EPC: A) en beschikt over centrale verwarming d.m.v. een warmtepomp en een ventilatiesysteem D. Pluspunten: - TOPlocatie in hartje Aalter - Instapklaar - Makkelijke verbinding met E40 - Energiezuinig d.m.v. een warmtepomp En savoir plus ?

88
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 51 40 97 92
Surface industrielle à vendre Aalter (RBI20185)
1 385 000 €

9880 Aalter

Fantastisch gelegen recent bedrijfsgebouw (2018) bestaande uit 384 m² opslagruimte in combinatie met 454 m² kantoren te koop vlak bij de Knokkebaan (N44) en het nieuwe op- en afrittencomplex van de E40 te Aalter. De loods is voorzien van twee sectionale poorten, lichtstraten en een polybetonvloer. Op de 1e en 2e verdieping bevinden zich de instapklare en deels casco kantoorruimtes. De afgewerkte kantoren zijn voorzien van alle hedendaagse comfort (domotica aanwezig) en ingedeeld in verschillende ruimtes. Dankzij de talrijke raampartijen geniet men van veel lichtinval, de rolgordijnen zijn bedienbaar via domotica. Ruime manoeuvreerruimte op de site met aanwezigheid van 12 privatieve parkeerplaatsen. Voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek kan u contact opnemen met PANORAMA ### En savoir plus ?

838 12 Place(s) de parking 838 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 09 09
Bureaux à vendre Aalter (RBI20184)
1 385 000 €

9880 Aalter

Fantastisch gelegen recent bedrijfsgebouw (2018) bestaande uit 454 m² kantoren in combinatie met 384 m² opslagruimte te koop vlak bij de Knokkebaan (N44) en het nieuwe op- en afrittencomplex van de E40 te Aalter. Op de 1e en 2e verdieping bevinden zich de instapklare en deels casco kantoorruimtes. De afgewerkte kantoren zijn voorzien van alle hedendaagse comfort (domotica aanwezig) en ingedeeld in verschillende ruimtes. Dankzij de talrijke raampartijen geniet men van veel lichtinval, de rolgordijnen zijn bedienbaar via domotica. De loods is voorzien van twee sectionale poorten, lichtstraten en een polybetonvloer. Ruime manoeuvreerruimte op de site met aanwezigheid van 12 privatieve parkeerplaatsen. Voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek kan u contact opnemen met PANORAMA ### En savoir plus ?

838 12 Place(s) de parking 838 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 225 09 09
Bureaux à vendre Aalter (RBF90587)
445 500 €

9880 Aalter

ERFPACHT: Ruim administratief gebouw op zeer centrale ligging in de Aalterse binnenstad. De gebouwen zijn in de streek bekend als het oud gemeentehuis en fungeerden tevens als kantoren voor de diensten van het ocmw. De bestemming van de gebouwen dient te kaderen binnen het stedenbouwkundig kader van gemeenschapsvoorzieningen en als nevenactiviteiten zijn horeca, detailhandel, dagrecreatie, ed. mogelijk. Het onroerend goed bestaat uit een kelderverdieping, een gelijkvloers, een verdieping en een zolderruimte. Er is toegang tot het gebouw vanaf zowel de voorzijde, de achterzijde, als de linkerzijde. Op het gelijkvloers is er een ruime inkom met trap, burelen van diverse groottes, twee afzonderlijke toiletten, een grote berging en twee kleinere bergingen. De kelderverdieping is te bereiken via een betonnen trap, afgewerkt met tegels en bestaat uit drie delen. Het plafond heeft een beperkte vrije hoogte. De verdieping is te bereiken via de grote trap in de inkomzaal. De verdieping omvat een trapzaal, een balkon, diverse burelen, een raadzaal, twee toiletten en een keuken met toegang naar de zolderruimte. De zolderruimte is te bereiken via een uitschuiftrap in de keuken. Deze zolder is opgedeeld in twee, een kleine ruimte waar de uitschuiftrap is, en een grote ruimte met zichtbare houten balken. De erfpachtoverkeenkomst wordt gesloten voor een duurtijd van 33 jaar, met ingang vanaf het moment van verlijden van de notariële akte. Er dient geboden te worden op de jaarlijkse erfpachtvergoeding, dit met een minimum instelprijs van € 13.500,00 / jaar en een vaste periode van 33 jaar (niet verlengbaar, 33 x 13.500 = 445.500,00). De gunning zal tevens rekening houden met volgende aspecten : visie/bestemming van het pand, plan van aanpak en financieel plan. Indien u meer info wenst kan u contact opnemen met Benjamin De Wit - ### . En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 220 50 00