Espace professionnel à vendre - Halen

Votre recherche n’a donné aucun résultat.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Halen (3545) + Localités.

625 000 €

3540 Herk-la-ville

Horecagebouw (café "Paddocksplace") bestaande uit een ingerichte eetcafé, feestzaal, bovenliggende woonst en een aparte garage in het tuingedeelte.De zaak is gelegen in het centrum van Schulen, deelgemeente van Herk-de-Stad.De locatie is trouwens een gekende wandelregio met het Schulensmeer als absolute trekpleister.Het gebouw bestaat op het gelijkvloers uit een ingericht en gemeubeld cafégedeelte met toogmeubel en frigo's, toiletten (dames en heren), feestzaal met toogmeubel en tuinterras, bergplaatsen, een professioneel ingerichte keuken met koelcel, badkamer en wasplaats.Vooraan het gebouw vinden we een ruim terras met automatische zonneluifel en voldoende parkeergelegenheid.Op de eerste verdieping bevinden zich een leefruimte, twee slaapkamers en een vergaderlokaal.Het zadeldak is voorzien van voldoende zonnepanelen om de energiekosten te drukken.Achter de zaak treffen we een aparte ruime garage en een tuin met terrasgedeelte.In de vraagprijs is tevens de uitbating en infrastructuur inbegrepen, de zaak is trouwens vrij van contracten met toeleveranciers!Uiteraard kunnen na aankoop andere activiteiten worden uitgebaat door de nieuwe eigenaar.Commerciële locatie, zeer interessante kans voor mensen die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken!Beschikbaarheid bespreekbaar met de huidige eigenaar.Voor meer info of een afspraak contacteer Wim via ### of ### . En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 473 33 33 33
Surface industrielle à vendre Herk-la-ville (RBJ93921)
1 585 000 €

3540 Herk-la-ville

Dit goed is gelegen nabij een drukke N-weg en geniet een ware zichtligging. Het pand werd opgetrokken in staalstructuur en kan eventueel worden uitgebreid. Het magazijn geniet een vrije hoogte van ca. 6 meter en is zowel aan de voor- als achterzijde toegankelijk via een sectionale poort. Op de 1e verdieping aan de voorzijde bevindt zich overigens een instapklaar appartement (conciërgewoonst) met 2 slaapkamers. Verkoop onder aandelen. Vennootschap omvat o.a.: Perceel: ca. 5.000m² Gebouw: Magazijn: ca. 1550m², gedeeltelijk voorzien van mezzanine. Toonzaal: ca. 550m² Bureauruimte: ca. 140m² Appartement: ca. 135m² Stock t.w.v. 150k (kan worden geliquideerd door verkoper) Liquide middelen: ca. 300k 1 medewerker (verkoop) Een gedeelte van het magazijn is verhuurd en er geldt een recht van opstal op het dak, samen goed voor ca. 20.000 EURO omzet. Totale waarde activa: ca. 2.250.000 EURO Prijs aandelen: 1.550.000 EURO Dit dossier dient met alle discretie te worden behandeld. En savoir plus ?

5000
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 23 48 23
595 000 €

3560 Lummen

Dit uitzonderlijk handelspand met woonst ligt op de hoek van de Geeneindestraat en de Meldertsebaan. Je hebt hier veel passage en het centrum van Lummen, van Paal, van Diest, de E313 en de E314 liggen op slechts enkele minuten rijden. Het betreft een grote handelsruimte en ruim appartement elk voorzien van aparte verwarmingsinstallaties (op stookolie), elektriciteitsmeters en een aparte toegang. HANDELSPAND - 269 m² + volledig onderkelderd - geschikt voor verschillende doeleinden: toonzaal, commerciële ruimte, winkel, kantoor- of praktijkruimte, horecazaak - goederenlift aanwezig - ruime garage - voldoende parkeergelegenheid APPARTEMENT - bewoonbare oppervlakte: 105 m² - op de 2e verdieping - inkomhal, leefruimte met open keuken, praktische berging, 2 ruime slaapkamers, badkamer en apart toilet - buiten naast het appartement is er een mogelijkheid om een gezellige buitenruimte/terras te creëren TROEVEN - combinatie wonen en werken mogelijk - appartement en handelspand met aparte inkom, gescheiden meters/installaties - handelsruimte met zeer veel mogelijkheden - appartement met 2 slaapkamers - uitzonderlijke visibiliteit: ligging op hoekperceel / veel grote raampartijen - voldoende parkeergelegenheid - goede commerciële ligging - vlotte bereikbaarheid dankzij de E313 en E314 - ideaal investeringspand En savoir plus ?

722 10 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 49 65 60
Surface commerciale à vendre Diest (RBK23050)
285 000 €

3290 Diest

Deze opbrengsteigendom bestaat uit een handelsruimte van 200 m² en een te renoveren appartement van 80 m². Het appartement ligt boven de handelsruimte en telt 4 kamers die men kan omvormen tot keuken, leefgedeelte en slaapkamer. Het handelsgedeelte op de gelijkvloerse verdieping is helemaal klaar. We hebben meerdere ruimtes, met als eerste de inkomhal en daarachter de toonzaal, 2 toiletten , een kitchenette, zithoek en magazijnen aan de achterkant. De ruimtes zijn aanpasbaar aan jouw behoeften - gebruik het als kantoor, showroom, of winkel. Is dit projectje iets voor jou? Bel ons op het nummer ### En savoir plus ?

1 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 66 62 08
Prix sur demande

3290 Diest

Ontdek dit prachtige handelspand in het hart van Diest, een unieke kans voor ondernemers. Gelegen in een historisch gebouw, straalt dit pand karakter en authenticiteit uit, perfect voor wie op zoek is naar een kantoorruimte met een unieke sfeer. Het pand heeft een EPC-label C en de elektriciteit is conform, wat bijdraagt aan een zorgeloos gebruik. Dit handelspand biedt niet alleen charme, maar ook praktische voordelen. Met ruime parkeergelegenheid direct voor de deur en in de nabije omgeving, kunnen zowel u als uw klanten altijd moeiteloos parkeren. Dit maakt het dagelijks zakendoen eenvoudig en toegankelijk. De locatie is een ander groot pluspunt. Midden in het centrum van Diest, bevindt u zich op wandelafstand van diverse winkels, scholen en parken. Dit betekent dat uw personeel en klanten kunnen genieten van de levendige omgeving en het gemak van nabijgelegen voorzieningen. De indeling van het pand is als volgt: Gemeenschappelijke inkomhal Handelsruimte Bureel Hal Aparte toilet Keuken Vergaderzaal Kantoor Doucheruimte Het pand zelf is flexibel in te richten en biedt alle mogelijkheden om uw kantoorruimte precies aan uw wensen aan te passen. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een aangename werksfeer. Grijp deze kans om uw bedrijf te vestigen op een unieke, historische locatie met alle moderne gemakken. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de vele voordelen van dit bijzondere handelspand in het centrum van Diest. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 31 14 00
Bureaux à vendre Diest (RBK40294)
495 000 €

3290 Diest

Commercieel gelijkvloers met kelder, gelegen in het centrum van Diest. Dit pand heeft een opp. van 212 m² + een kelder van 21 m². Het gelijkvloers is momenteel ingericht als uitzendkantoor. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Het pand is vrij van huurcontract vanaf 01 OKTOBER 2024. Dit pand kan dienst doen voor eigen gebruik of als investeringseigendom. EPC LABEL B. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te koop regio Diest? Contacteer ### of ### ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 54 33 62 52
Surface commerciale à vendre Diest (RBK40146)
495 000 €

3290 Diest

Commercieel gelijkvloers met kelder, gelegen in het centrum van Diest. Dit pand heeft een opp. van 212 m² + een kelder van 21 m². Het gelijkvloers is momenteel ingericht als uitzendkantoor. Het pand is vrij van huurcontract vanaf 01 OKTOBER 2024. Dit pand kan dienst doen voor eigen gebruik of als investeringseigendom. EPC LABEL B. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te koop regio Diest? Contacteer ### of ### ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 54 33 62 52
Surface commerciale à vendre Diest (RBK24008)
235 000 €

3290 Diest

Welkom bij deze unieke kans om te investeren in een commercieel pand in het bruisende hart van Diest! Gelegen nabij het centrum, biedt dit pand een zeldzame gelegenheid om te profiteren van een stabiele inkomstenstroom dankzij de lopende verhuur. Met een strategische ligging dicht bij scholen, winkels, openbaar vervoer en het treinstation, geniet dit pand van een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid voor potentiële klanten of huurders. De indeling van het pand is veelzijdig en biedt diverse mogelijkheden voor gebruik. De open kantoorruimte biedt een flexibele werkomgeving, terwijl er tevens de optie is om een apart bureel te creëren, waardoor het pand zich perfect aanpast aan de behoeften van verschillende soorten bedrijven of organisaties. Indeling: Open kantoorruimte Hal Polyvalente ruimte Kitchenette Toilet Berging Extra berging in de kelder Voordelen: Ideale locatie in het hart van Diest Zekerheid van inkomsten dankzij lopende verhuur Ruime parkeermogelijkheden in de omgeving Of u nu een investeerder bent op zoek naar een rendabele vastgoedbelegging of een ondernemer die op zoek is naar een veelzijdige bedrijfsruimte, dit pand biedt een unieke kans om te profiteren van de voordelen van een gewilde locatie en een stabiele inkomstenstroom. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 31 14 00
Surface commerciale à vendre Diest (RBJ50526)
150 000 €

3290 Diest

Gelijkvloerse verdieping met opportuniteiten, tuin, uitweg & autostaanplaats achteraan. Gelegen pal in centrum van Schaffen, vlakbij kerk en kerkplein met publieke parkinggelegenheid, op een boogscheut van het station en centrum Diest. Vlotte verbindingen met E313 & E314. Momenteel kadastraal een handels gelijkvloers, mits aanvraag vergunning en goedkeuring ervan, zou de bestemming gewijzigd kunnen worden naar een appartement met vooraan kantoor of handelsruimte. Een handig persoon kan er een pareltje van maken, minder handige kunnen er één laten maken. En savoir plus ?

313 1 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 471 59 33 77
Surface commerciale à vendre Diest (RBJ25979)
820 000 €

3290 Diest

Sur la Grand-Place de Diest, au numéro 24, se trouve ce bâtiment majestueux. Un emplacement plus central à Diest n'est pas possible. Elle est également connue comme l'ancienne maison de la guilde de Diest. Visitez la propriété ici : ### Ancienne maison de la guilde des archers de Saint Sébastien. Maison à imposte de la Renaissance, datée de 1616 par de beaux ancrages muraux profilés. Pignon richement décoré de bandeaux et de rinceaux, composé d'une haute section épaulée légèrement en retrait marquée par une moulure en ceinture et d'un col trapu cantonné et couronné d'obélisques, s'élevant sur un fronton arqué ; modifié vers 1700( ?). Façade modifiée, y compris les anciennes fenêtres à croisillons, au cours du XIXe siècle. Restauration : 1967. Pignon latéral (rue Table Round) avec fenêtres transversales (maçonnerie partiellement modifiée ou ajoutée). Pignon arrière avec fenêtre de chargement (cadre en pierre de fer). (texte inventaire du patrimoine) Les habitants de Diesten se souviendront de la merveilleuse époque où le café Leffe était exploité ici. Cette belle propriété offre beaucoup de potentiel. Elle a été entièrement vidée et est prête à être redécorée. Au rez-de-chaussée, la surface totale nette est de 270 m². Au 1er étage, il y a 182 m² de surface nette aménageable. Au 2ème étage 156 m² et au 3ème étage 85 m² supplémentaires. Une superficie totale d'au moins 693 m². Ce bâtiment unique a une grande apparence et est donc classé comme site patrimonial protégé. Il y a beaucoup de possibilités si vous voulez redécorer cette belle propriété. Des subventions sont disponibles. Vous souhaitez obtenir de plus amples informations et/ou une visite sur place ? Contactez nous à ### . Nous serons heureux de vous aider ! Des informations sur l'urbanisme sont disponibles sur demande En savoir plus ?

494
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 70 00 88
Fonds de commerce à vendre Diest (RBJ17520)
Prix sur demande

3290 Diest

Investissez dès Maintenant dans cet Emplacement de Choix au 166, Leuvensesteenweg, Diest! Cette propriété offre une opportunité d'investissement exceptionnelle dans le cœur commercial animé de Diest. Situé sur le célèbre Leuvensesteenweg 166, cet immeuble bénéficie d'un emplacement stratégique qui garantit à la fois visibilité et accessibilité. Avec la possibilité de diviser en 3 unités, ce bien immobilier offre flexibilité et diversification pour les investisseurs potentiels. Que vous recherchiez votre propre espace commercial ou un investissement judicieux avec plusieurs locataires, cet emplacement offre des possibilités pour diverses fins commerciales. L'un des principaux atouts de cet emplacement est la disponibilité abondante de stationnement. Avec de nombreuses options de stationnement, l'accessibilité pour les clients et les employés est optimisée, contribuant ainsi au succès de votre entreprise. Les grandes fenêtres offrent une visibilité maximale, faisant ressortir votre entreprise dans l'animation de la Leuvensesteenweg. Cette excellente visibilité offre une opportunité unique de promouvoir votre marque et d'élargir votre base de clients. Pour plus d'informations sur cette incroyable opportunité d'investissement, contactez DGI, votre courtier immobilier commercial local. Nous sommes prêts à vous guider dans la réalisation de vos objectifs immobiliers et à vous aider à saisir cette opportunité unique à Diest. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 55 68 28
Bureaux à vendre Diest (RBI90100)
235 000 €

3290 Diest

Zeer goed gelegen kantoorruimte/handelsruimte in het centrum van Diest met een oppervlakte van 152 m² De INDELING: Open kantoorruimte of handelsruimte (79 m²), 2 aparte bureelruimtes (13,55 m² en 14,31 m²) , keuken (11,39 m²), sas, herentoilet, damestoilet/verwarmingslokaal, berging/serverlokaal, ruim terras achteraan het gebouw (54 m²). NOTA: De elektriciteit is volledig conform. Kleinschalig gebouw met lage gemeenschappelijke kosten Uitstekende ligging in de nabijheid van het ziekenhuis, winkels, openbare diensten,...... mogelijkheid om een staanplaats bij aan te kopen in het aangrenzende nieuwbouwproject Demerpoort Wenst u meer info over deze kantoorruimte, neem dan contact op met Era De Piramide op het nummer ### of mail naar ### En savoir plus ?

204
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 31 14 00
Surface commerciale à vendre Diest (RBI10533)
345 000 €

3290 Diest

Handelsruimte met bovenstaande woonst in het centrum van Diest Deze handelsruimte is gelegen op een toplocatie in Diest met zeer veel passage en dus een goede zichtbaarheid. Rondom zijn er ook diverse parkeermogelijkheden. Het pand biedt verschillende mogelijkheden, het is een mooie open ruimte waar men verschillende kanten mee op kan gaan. TROEVEN: Goede zichtbaarheid in één van de hoofdstraten van het centrum Onmiddellijk beschikbaar Verschillende mogelijkheden Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons via het nummer ### of ### En savoir plus ?

350
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 31 14 00
Surface commerciale à vendre Diest (RBD36085)
600 000 €

3290 Diest

Commercieel pand te koop in het centrum van Diest. De gelijkvloerse oppervlakte bedraagt ca. 130 m² en de gevelbreedte bedraagt ca. 6 m. De bovengelegen verdiepingen zijn bruikbaar als stockruimte of sociale ruimte. Achter het pand is er nog een tuintje aanwezig. Het pand kan gekocht worden vrij van handelshuurovereenkomst en is beschikbaar bij akte. Airco aanwezig. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te koop regio Diest? Contacteer ### of ### ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 54 33 62 52
Surface commerciale à vendre Geetbets (RBM14421)
289 000 €

3450 Geetbets

Bent u op zoek naar een veelzijdige investeringskans in hartje Geetbets? Dan is dit te renoveren pand precies wat u zoekt! Dit eigendom bestaat uit een handelspand op het gelijkvloers, twee ruime appartementen op de eerste verdieping, en vijf praktische garageboxen achter het gebouw. De mogelijkheden zijn eindeloos, of u nu een projectontwikkelaar bent of op zoek bent naar een uitdagend renovatieproject. Indeling van het Pand Gelijkvloers: Handelspand met grote etalage, ideaal voor diverse commerciële activiteiten. Eerste Verdieping: Twee appartementen. Perfect voor verhuur of eigen bewoning. Achter het Gebouw: Vijf garageboxen, met de mogelijkheid op extra inkomsten. Locatie Dit pand geniet van een uitstekende ligging in het centrum van Geetbets. U bevindt zich op wandelafstand van het stadhuis, supermarkten, scholen en diverse winkels. Deze centrale locatie garandeert niet alleen gemak voor bewoners en klanten, maar zorgt ook voor een hoge zichtbaarheid en voetgangersverkeer voor het handelspand. Mogelijkheden Dit pand biedt talrijke mogelijkheden voor de creatieve investeerder: Renovatie: Breng uw eigen visie tot leven en creëer een moderne commerciële en residentiële ruimte. Projectgrond: Profiteer van het verlaagde BTW-tarief van 6% bij afbraak en wederopbouw, en ontwikkel een nieuw project dat voldoet aan de hedendaagse eisen en normen. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan! Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact met ons op. Investeer in de toekomst van Geetbets en in uw eigen succes. Contacteer ons dan zeker op het nummer ### of via het mailadres ### En savoir plus ?

663
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 31 14 00
Surface commerciale à vendre Geetbets (RBK02086)
259 000 €

3450 Geetbets

Handelspand en duplex appartement in Geetbets Benut deze unieke kans om te investeren in een veelzijdig handelspand met een extra troef - een duplex appartement met aparte ingang, gelegen in het hart van Geetbets. Met zijn centrale ligging en diverse mogelijkheden biedt dit pand een stabiele bron van inkomsten en een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. KENMERKEN: Het handelspand biedt een veelzijdige ruimte die zich leent voor verschillende commerciële doeleinden. Door het verhuurde duplex appartement geniet je van directe inkomsten Aparte ingang voor handelspand en appartement INDELING: Handelspand: 2 ruime plaatsen waarbij 1 met toog en de andere een mooie open ruimte Berging Keuken: niet volledig geïnstalleerd Appartement: 2 ruime slaapkamers Uitnodigende leefruimte met open keuken Grote badkamer met douche en hoekbad Apart toilet Berging Locatie: Geetbets, een charmant dorp, biedt het perfecte decor voor dit investeringspand. Gelegen in de dorpskern, profiteert het pand van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid, wat de commerciële mogelijkheden nog verder vergroot. Waarom investeren in dit pand? Investeren in dit pand is niet alleen een slimme zet vanwege de stabiele inkomsten uit het verhuurde appartement, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor toekomstige groei en ontwikkeling. 📞 Meer info of bezichtiging? Contacteer ERA De Piramide op het nummer ### of mail naar ### En savoir plus ?

160
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 31 14 00
Surface commerciale à vendre Lummen (RBM87376)
790 000 €

3560 Lummen

Gunstig gelegen handelspand met ruime woning in het centrum van Meldert-Lummen Dit pand van maar liefst 425 m² bestaat uit een ruim handelspand met een instapklare woning. Uiterst geschikt voor wie wonen en werken wil combineren, voor wie een ruime oppervlakte zoekt om er een activiteit zoals horeca, B&B, zelfstandige activiteit of vrij beroep in wil uitoefenen. Gelegen op de Zelemsebaan aan de kerk van Meldert met tal van faciliteiten op wandelafstand en voldoende parkeergelegenheid langs de deur. Vlotte verbinding naar omliggende gemeenten, autostrades (E313 en E314) en het station van Diest. Een unieke kans! INDELING Handelszaak: winkel- of kantoorruimte, bureau, apart toilet Woning gelijkvloers: inkomhal, vestiaire met gastentoilet, grote leefruimte, keuken, berging, wasplaats, doucheruimte met toilet, terras Verdieping: nachthal, 4 slaapkamers, badkamer, apart toilet Kelder en zolder Losstaande garage, dubbele carport KENMERKEN - instapklaar handelspand met ruime woonst - aparte toegang woning en handelsruimte - veel mogelijkheden - totale bewoonbare oppervlakte 425m² - hoogwaardige afwerking - 4 slaapkamers - 40 zonnepanelen met certificaten - EPC label C - prachtige terrassen, tuin en boomgaard/weides (totaal 67are) - gunstige ligging in centrum Meldert-Lummen - vlotte verbinding naar omliggende gemeentes en autostrades En savoir plus ?

6700 6 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 800 29 223
Surface industrielle à vendre Lummen (RBM61693)
1 400 000 €

3560 Lummen

Dit bedrijfspand met penthouse (totaal geraamd op 1.561m² + 225m² terras) is gunstig gelegen in het centrum van het Lummen, te midden van een groene omgeving en is uitstekend bereikbaar via het knooppunt 'Klaverblad' van de E313 en E314. De gelijkvloerse kantoorruimte en het magazijn (geraamd 569m2) zijn bereikbaar via de poort die toelaat om vlot te leveren en via de aparte inkomdeur. Op eigen terrein zijn er buiten 8 parkeerplaatsen mogelijk. De kelderverdieping (geraamd 475m²) die via een aparte automatische sectionale poort bereikbaar is omvat een ruime parking (8 staanplaatsen), verschillende afgesloten opslagruimtes, kelderberging en een wijnkelder. De penthouse is rechtstreeks bereikbaar vanuit de kelder via de lift in de aparte inkomhal.Het penthouse (geraamd 517m²) met gescheiden ingang bestaat uit 2 verdiepingen en een terras van geraamd 225m2. Dankzij de enorme lichtinval is het eigenlijk een enorm ruime luxe-villa maar dan op verdiep. Deze parel zit discreet verborgen achter een tijdloze en kwalitatieve gevel. Dit pand is ideaal voor een ondernemer/investeerder die ruim en luxueus wenst te wonen boven een eigen kantoor/atelier of opbrengsteigendom op deze super gunstige locatie. INFO ### En savoir plus ?

1561 569 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 74 12 34
Surface industrielle à vendre Lummen (RBI42043)

Het handelspand maakt deel uit van het nieuwbouwproject Klaver. Het heeft een bruto oppervlakte van 198,31 + 80,10 m² en is bestemd voor horeca.De vernieuwing van het hart van Lummen zal de aantrekkelijkheid van de gemeente meer dan ten goede komen met de aantrek van bijkomende handelszaken en gezellige terrassen. Dankzij de uitstekende ligging met voldoende parking in de buurt biedt dit handelspand de ideale gelegenheid om een bloeiende horecazaak uit te bouwen. Dit pand wordt aangeboden in casco toestand. De verdere inrichting kan in samenspraak bepaald worden bij de aankoop.Troeven van dit pand:+ Uitstekende locatie+ Nieuwbouw+ Casco afwerking En savoir plus ?

275
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 80 00 00
Ferme à vendre Lummen (RBJ77068)
470 000 €

3560 Lummen

Voor bezichtigingen, bel Mart: 0477/88.70.34Bereken uw energiebesparende- en renovatiekosten op ### Langs de Thiewinkelstraat vinden we deze charmante te renoveren boerderij uit 1947 met stallingen en weilanden. De totale oppervlakte bedraagt 1ha 97a 32ca.De weilanden zijn niet verpacht en vrij van gebruik nadat de vruchten van het veld zijn gehaald. Op het terrein staan 3 gebouwen: - De woning met aanpalende stallingenIndeling:Gelijkvloers: leefruimte, keuken, traphal, badkamer, hal, berging, wasplaats.Eerste verdieping: 4 slaapkamers en een nachthalZolder: af te werken zolderDe woning heeft een oppervlakte van 194 m².De stallingen hebben een oppervlakte van 264 m². - De schuur met een oppervlakte van 173 m²- Een bijgebouw van 100m².Gewestplan: gelegen in agrarisch gebied. Bereken uw energiebesparende- en renovatiekosten op ### En savoir plus ?

19737 731 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 475 25 01 72