Terrain à vendre - Zwijnaarde

2 résultats (1 - 2)
Terrain à bâtir à vendre Zwijnaarde (RBI73955)
531 525 €

9052 Zwijnaarde

Opportuniteit – Bouwgrond (1.195m2) voor een vrijstaande villa op een uitzonderlijke locatie te Zwijnaarde.Voor meer informatie mail naar ### of bel Alexander 0486/48.58.53Gelegen in een residentiële en groene wijk (de Hekers) te Zwijnaarde vinden we twee unieke bouwpercelen waarvan ‘lot 5’ een oppervlakte heeft van respectievelijk 1.195 m2 en de mogelijkheid biedt om een vrijstaande woning te bouwen.De topligging van deze percelen is de ideale uitvalsbasis voor wie op zoek is naar een woning nabij Gent maar toch wil genieten van een groene en rustige omgeving. Als extra zijn scholen, winkels… in de onmiddellijke nabijheid en geniet het perceel van een goede bereikbaarheid dankzij de verschillende verbindingswegen.De bouwpercelen worden verkocht met bouwverplichting met Potrell.De bouwvoorschriften geven de mogelijkheid om diverse bouwstijlen te realiseren. Het maximale bouwkader bedraagt 8 op 14 meter. “Tarch architecten” stellen voor deze loten graag een eigen ontwerp voor maar het is ook mogelijk om 100% op maat te werken.In fase 1 worden de percelen, lot 5 en lot 6, verkocht en in tweede fase de halfopen-bebouwingen.Onder voorwaarden mogelijk om gedeeltelijk te genieten van het 6% BTW-tarief op de constructie. En savoir plus ?

1195
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Zwijnaarde (RBI73956)
711 475 €

9052 Zwijnaarde

Opportuniteit – Bouwgrond (1.561m2) voor een vrijstaande villa op een uitzonderlijke locatie te Zwijnaarde.Voor meer informatie mail naar ### of bel Alexander 0486/48.58.53Gelegen in een residentiële en groene wijk (de Hekers) te Zwijnaarde vinden we twee unieke bouwpercelen waarvan ‘lot 6’ een oppervlakte heeft van respectievelijk 1.561 m2 en de mogelijkheid biedt om een vrijstaande woning te bouwen.De topligging van deze percelen is de ideale uitvalsbasis voor wie op zoek is naar een woning nabij Gent maar toch wil genieten van een groene en rustige omgeving. Als extra zijn scholen, winkels… in de onmiddellijke nabijheid en geniet het perceel van een goede bereikbaarheid dankzij de verschillende verbindingswegen.De bouwpercelen worden verkocht met bouwverplichting met Potrell.De bouwvoorschriften geven de mogelijkheid om diverse bouwstijlen te realiseren. Het maximale bouwkader bedraagt 8 op 14 meter. “Tarch architecten” stellen voor deze loten graag een eigen ontwerp voor maar het is ook mogelijk om 100% op maat te werken.In fase 1 worden de percelen, lot 5 en lot 6, verkocht en in tweede fase de halfopen bebouwingen.Onder voorwaarden mogelijk om gedeeltelijk te genieten van het 6% BTW-tarief op de constructie. En savoir plus ?

1561
contacter
détails
E-mail
Appeler

Nous n'avons trouvé que peu de résultats correspondant à vos critère.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Zwijnaarde (9052).

398 000 €

9820 Merelbeke

Bij aankoop van deze grond kan je gebruik maken van de 6%BTW regeling én als je snel bent kan je hier tot 13.000 euro korting aan registratierechten winnen! Ben je op zoek naar de perfecte plek om je droomhuis te bouwen? Zoek niet verder! We presenteren met trots een uniek stuk bouwgrond dat ideaal is voor een open bebouwing met een uitgestrekte tuin. Dit is de kans om een oase van rust en sereniteit te creëren voor jou en je gezin. Dit is een zeldzame gelegenheid om een groot stuk bouwgrond te verwerven voor een open en een mogelijkheid bestaat om er twee halfopen bebouwing met een ruime tuin van te maken. Aarzel niet, want zo'n unieke kans komt maar zelden voorbij. Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie te ontvangen en je droomhuis werkelijkheid te laten worden! Kortrom, voor de snelle beslissers! En savoir plus ?

1070 28 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Merelbeke (RBI94784)
145 000 €

9820 Merelbeke

In een rustige straat bieden wij een uitstekende kans aan voor degenen die hun droomhuis willen bouwen. Deze bouwgrond is ideaal voor de constructie van een gesloten bebouwing en biedt een prachtige locatie om een thuis te creëren. Het perceel is gelegen in een vredige omgeving en is perfect geschikt voor wie op zoek is naar rust en privacy. Met een oppervlakte van 774 m² biedt de grond voldoende ruimte om een ruime woning met een mooie tuin te realiseren. Hier kan een huis op gebouwd worden van minstens 300 m². De ligging van de bouwgrond is uitstekend, met gemakkelijke toegang tot voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. Het biedt tevens goede verbindingen naar nabijgelegen steden en snelwegen, waardoor het een gunstige locatie is voor zowel werk als ontspanning. Als koper heb je de vrijheid om je eigen architectuur en ontwerp te kiezen, zodat je jouw droomhuis kunt realiseren. Of je nu een modern, klassiek of eigentijds ontwerp wilt, deze bouwgrond biedt talloze mogelijkheden om je visie werkelijkheid te laten worden. Daarnaast biedt de rustige straat een veilige en aangename woonomgeving, ideaal voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een serene leefomgeving. Grijp deze kans om je eigen woning te bouwen op een rustige locatie met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. De deadline voor de biedingen is op 7 december 2023. Neem snel contact op voor mee info! En savoir plus ?

774
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Merelbeke (RBI92365)
485 000 €

9820 Merelbeke

Te koop, ruim perceel bouwgrond voor open bebouwing met veel privacy op een heel rustige ligging te Merelbeke!Op een ZEER RUSTIGE LOCATIE bevindt zich dit KNAP PERCEEL bouwgrond voor het bouwen van een OPEN BEBOUWING.Gelegen nabij een kleuter en basisschool, openbaar vervoer en op 2km van centrum Merelbeke.De grond is te bereiken via een PRIVATIEVE OPRIJLAAN die uitreikt tot achter de bestaande omliggende woningen waardoor u geniet van VEEL PRIVACY.Het perceel beschikt over een TOTALE OPPERVLAKTE VAN 1686 M² en is geschikt voor ÉÉN GELIJKVLOERSE BOUWLAAG ONDER EEN PLAT OF HELLEND DAK.Extra informatie: perceelbreedte van 35 meter, perceeldiepte van 93 meter en een maximum kroonlijsthoogte van 4 meter.Bent u benieuwd naar dit perceel bouwgrond? Bel ons dan snel voor meer informatie!Adres: Cliviastraat 5A te MerelbekeWg, Vv, Gvkr. P-score: A. En savoir plus ?

1686 93 m Profondeur du terrain 35 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à lotir à vendre Merelbeke (RBI70531)
1 200 000 €

9820 Merelbeke

Polyvalent handelspand - met woonst + parking - energiezuinig, A-label , zonnepanelen - op toplocatie Momenteel ingericht als stijlvol restaurant - open keuken - vergaderzalen - terras 100 couverts - binnen 90 couverts - trouw cliënteel Overname aandelen vennootschap is bespreekbaar. Bijkomende foto's van alle ruimtes en appartement + studio, stedenbouwkundige info, kadaster, cijfers, ... zijn beschikbaar op aanvraag (discretie verzekerd) Bel Pieter Cardoen op ### of mail ### En savoir plus ?

788 44 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Zevergem (RBH65559)
310 000 €

9840 Zevergem

Ben je op zoek naar de ideale plaats om jouw droomhuis te bouwen in De Pinte ? Dan is dit misschien wel het juiste perceel voor jou! Gelegen in De Pinte bevindt zich dit uiterst goed gelegen bouwperceel van 1.201m² met open zicht op de velden. Dit perceel bouwgrond heeft een straatbreedte van 19m en een gunstige zuidoostelijke oriëntatie. Voor meer info en details omtrent de bouwvoorschriften neem je best contact op met ons kantoor en dan maken we graag snel een afspraak. En savoir plus ?

1201
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à vendre Zevergem (RBH15706)
215 000 €

9840 Zevergem

Dit gunstig gelegen perceel is gelegen in Zevergem / De Pinte en heeft een oppervlakte van 927m² en heeft uitzicht op de velden. Het perceel is geschikt voor het bouwen van een half open bebouwing waarvan de vergunning volledig is verklaard op 8/02/2022. Dit voor het bouwen van een nieuwbouwwoning (HOB) met 2 bouwlagen en afgewerkt met een hellend dak. Er is rekening gehouden met de dakhoogte om volwaardige slaapkamers te kunnen creëren. Goede bereikbaarheid, scholen en winkels in onmiddellijke omgeving.Prijs is incl. sonderingsverslag, stabiliteitsstudie en kost architect (tot indienen van bouwaanvraag). Meer info kan u krijgen bij ons op kantoor of u kan bellen naar het nummer ### En savoir plus ?

927
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre De Pinte (RBI85658)
310 000 €

9840 De Pinte

perceel bouwgrond voor open bebouwing met een oppervlakte van879,61 m². Woning volgens wensen en budget. Er kan zowel geopteerd worden voor een woning sleutel op de deur afgewerkt als voor een woning ruwbouw wind & waterdicht. En savoir plus ?

880
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Afsnee (RBD72167)
240 000 €

9051 Afsnee

OPGELET ! BETREFT VERKOOP ENKEL VAN HET VRUCHTGEBRUIK (+/- 35 JAAR) ! BOUWGROND MIDDENIN HET GROEN EN OP BOOGSCHEUT VAN GENT Mooi stuk bouwgrond te kopen : enkel vruchtgebruik te koop. Total oppervlakte : 3.170 m², waarvan 800m² bouwkavel, met maximum 1.000 m³ bouwvolume. Gelegen aan de rand van het Stadsbos in het groen. Vlotte verbinding met Gent en De Pinte. Gvg/ Wag/ Gvkr/ Gom/ Gvv Niet overstromingsgevoelig. RICHTPRIJS: 240.000 € (bespreekbaar volgens duur en modaliteiten) Meer info op kantoor Ligging Grond : 9052 De Pinte, Klossestraat 59 (Verbindingsweg ts. De Pinte en St-Denijs-Westrem) Bezoeken: enkel mogelijk via telefonisch afspraak via Immo-Eden ### Beschikbaarheid: na verlijden akte. En savoir plus ?

3170
contacter
détails
E-mail
Appeler
275 000 €

9051 Afsnee

Ligging: Deze bouwgrond (182m2) is gelegen in de Kleine Gentstraat te Sint Denijs Westrem. Dit perceel is gelegen in een residentiële omgeving. In de onmiddellijke omgeving zijn er tal van handelszaken. De uiterst centrale locatie geeft u een prima ontsluiting, zo kan u op enkele minuten alle belangrijke invalswegen op en af. Er is reeds een vergunning voor een half open moderne bebouwing bekomen. De vergunde woning bestaat uit een gelijkvloers met leefruimte en keuken, eerste verdieping met 2 badkamers en 3 slaapkamers en een tweede verdieping voorzien van een multifunctionele ruimte naar eigen noden in te vullen. De huidige eigenaars voorzien de afbraakwerken. Contacteer ons voor meer informatie. En savoir plus ?

182
contacter
détails
E-mail
Appeler
250 000 €

9031 Drongen

Deze zuidwest georiënteerde bouwgrond met een oppervlakte van 1.296 m² is gelegen te Drongen. Het perceel is gelegen in een verkaveling waardoor, rekening houdend met de officiële bestemming in agrarisch gebied, de opbouw van een woning mogelijk is zonder bestemmingswijziging. Dit perceel is zeer vlot bereikbaar dankzij de goede ontsluiting met de E40. De bouwgrond is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing (landelijk karakter) met een maximale diepte van 20 m op het gelijkvloers en 15 m op de verdieping. Op deze grond kan een woning geconstrueerd worden, afgewerkt met een zadeldak en een kroonlijst van maximaal 6 m. Een eventuele afzonderlijke garage kan opgericht worden op minstens 20 m achter de voorbouwlijn, met een maximale oppervlakte van 32 m². Verder is er een zijdelings bouwverbod van 4 m beginnend vanaf de perceelsgrens van aanpalende percelen. In de tuinzone achter de woning kan een constructie (berging, serre…) worden opgericht op minstens 30 m van de voorbouwlijn met een maximale hoogte van 3,5 m. Verder zal het bijgebouw dienen afgewerkt te worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw. Dit perceel biedt dus een mooie kans voor het bouwen van een open gezinswoning in een groene en vlot bereikbare omgeving. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij bent te kiezen wanneer u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Drongen? Maak een afspraak via ### of bel ### ### En savoir plus ?

1296
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à vendre Gentbrugge (RBI87773)
249 000 €

9050 Gentbrugge

Deze grond is gelegen in een rustige zijstraat van de Peter-Benoitlaan en vlakbij het centrum van Gentbrugge. Na 10 minuten fietsen sta je in Gent centrum. Met de wagen geniet je een vlotte verbinding naar de E40/E17. Wijkpark De Porre (met o.a. een speeltuin) is op vijf minuten wandelen, net als het Sint-Gregoriuscollege. Contacteer Top Vastgoed voor meer info en een bezichtiging ter plaatse. En savoir plus ?

553
contacter
détails
E-mail
Appeler
338 500 €

9810 Eke

Centraal gelegen perceel bouwgrond te Eke (Nazareth) met een oppervlakte van 1058 m². De grond is geschikt voor residentieel bouwen en geniet van een vlotte verbinding door de nabijheid van de N60. Geen bouwverplichting. Het is mogelijk om het naastliggende lot 3 met een oppervlakte van 865 m² ook aan te kopen en beide loten samen te voegen. Voor meer info bel Hyboma op ### En savoir plus ?

1058
contacter
détails
E-mail
Appeler
277 000 €

9810 Eke

Centraal gelegen perceel bouwgrond te Eke (Nazareth) met een oppervlakte van 865 m². De grond is geschikt voor residentieel bouwen en geniet van een vlotte verbinding door de nabijheid van de N60. Geen bouwverplichting. Het is mogelijk om het naastliggende lot 2 met een oppervlakte van 1058 m² ook aan te kopen en beide loten samen te voegen. Voor meer info bel Hyboma op ### En savoir plus ?

865
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Sint-Martens-Latem (RBI68244)
1 285 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Net buiten de idyllische dorpskern van Sint-Martens-Latem en op slechts enkele stappen van de Leie, bevindt zich deze exclusieve bouwgrond met een royale oppervlakte van bijna 20 are en een perceelbreedte van 27 meter. Het perceel is een afsplitsing van een grote tuin en grenst aan natuurgebied, hetgeen het landelijke karakter van deze bijzondere gemeente benadrukt. Geschikt voor het bouwen van een vrijstaande gezinswoning met soepele bouwvoorschriften zodat heel wat uiteenlopende bouwstijlen en een groot bouwvolume mogelijk zijn.Het staat garant voor rustig en zorgeloos wonen met winkels en het dorpsleven op wandelafstand. Een schaars en exceptioneel perceel in een exceptionele gemeente. En savoir plus ?

1968
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Sint-Martens-Latem (RBI65647)
998 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Momenteel zijn het 2 percelen waarop 2 woningen staan. Ideaal om de percelen samen te voegen en er een grotere woning op te bouwen . Het voorste perceel is 886 m² en het achterste 690m². Bouwvoorschriften te verkrijgen via ### of ### Zeker een perceel met heel wat mogelijkheden! En savoir plus ?

1576 78 m Profondeur du terrain 20 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Sint-Martens-Latem (RBI57374)
1 295 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Sint-Martens-Latem bouwgrond te koop.Dit uitzonderlijk perceel bouwgrond met gunstige afmetingen (42m x 55 m) situeert zich in een aangename omgeving nabij het befaamde museum Dhondt-Dhaenens en is de uitgelezen kans voor wie wenst te bouwen … En savoir plus ?

2317
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Melle (RBI90326)
415 000 €

9090 Melle

Op een goed bereikbare locatie (vlakbij de R4, E17, E40) vind je deze zeer rustig gelegen opportuniteit. Ze ligt in een doodlopende straat in Melle Vogelhoek, en bestaat uit een groot perceel bouwgrond (1000m2 !! ) waar je in alle privacy kan genieten van het groen. Momenteel staat er een te renoveren woning op, of dus af te breken ...die bestaat uit een inkom, een woonruimte met veranda, en een keuken met wintertuin en een badkamer. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers. Opbergruimte is er in de aangebouwde garage, de aparte berging en het tuinhuis. De ligging en de bosrijke én inkijkvrije tuin zijn hier absolute troeven. Inschrijvingen via mail naar ### , geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: ### GRATIS schatting GRATIS financieel advies En savoir plus ?

1009
contacter
détails
E-mail
Appeler