Verkoop van airco’s ontploft

Verkopers van aircosystemen beleven momenteel hoogdagen. Het probleem daarbij: de wachttijden beginnen op te lopen…

Onze Franstalige collega’s van Sudpresse hebben twee bedrijven gecontacteerd: Gauthier JM in Havelange en Carveen in Wemmel. Beide bevestigen dat de verkoop van airco’s in de lift zit. "De hittegolf is trouwens niet de enige reden voor het succes van de airconditioning. Het gaat om een product dat zich de laatste jaren goed heeft ontwikkeld en dat weinig energie verbruikt", aldus Jean-Marc Gauthier.

Welke airco en tegen welke prijs?

Het beste advies dat we kunnen geven, is om een professional in te schakelen als je twijfelt. Een kleine, mobiele airconditioner heeft niet het gewenste effect in een grote ruimte en hoewel vaste installaties veel duurder zijn (van 1.500 tot meer dan 4.000 euro), zijn ze ook veel efficiënter.

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼