Nieuwe trend: Tegels die… elektriciteit voorzien!

Wat is er lelijker dan een mooi traditioneel dak, geflankeerd door een reeks zonnepanelen die de neiging hebben om het geheel op een grote zwarte dekvloer te doen lijken?

Gelukkig is er de laatste jaren veel veranderd in de wereld van dakbedekkingsmaterialen. Vandaag is het aanbod zeer breed, van de meest hightech tot de meest klassieke soorten. Of u nu op zoek bent naar een traditionele of originele look, een rustieke afwerking of topenergieprestaties, vrijwel alles is mogelijk!

Zonnetegels?

Zonnetegels zijn nog niet zo lang op de markt en beschikken over dezelfde kwaliteiten als de modellen waar ze hun inspiratie uit putten. Denk maar aan waterdichtheid, mechanische weerstand of vorstbestendigheid. Ze worden precies zoals hun conventionele tegenhangers geïnstalleerd en kunnen de bestaande tegels dus volledig vervangen.

Er zijn verschillende tinten beschikbaar, waaronder van die van kwarts, zilver of leisteen. Technisch gezien integreren ze een zeer discrete fotovoltaïsche cel. Met een vermogen van 30 watt-pieken per eenheid worden deze tegels op dezelfde manier gelegd, met een zijdelingse vergrendeling die werkt door opeenvolgende overlappingen. Daarnaast kan je kiezen voor een roodgekleurd laminaat om de esthetiek van een traditioneel dak te respecteren.

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼