D’Ieteren kan na overname laadpalen met zonnepanelen combineren

EDI, de laadpalendochter van de groep D’Ieteren, neemt de Belgische installateur van zonnepanelen en thuisbatterijen Go-Solar over. Daarmee kan ze mensen die een elektrische auto kopen, de mogelijkheid geven om naast een laadpaal thuis meteen ook zonnepanelen en een thuisbatterij te installeren.

"Met de overname van Go-Solar willen wij het leven van onze klanten gemakkelijker maken door hun een volledig elektrisch ecosysteem aan te bieden", zegt de CEO van EDI, Nicolas Paris, in een persbericht.

D’Ieteren-CEO Denis Gorteman spreekt dan weer van "een strategische zet die zal helpen om de elektromobiliteit in België te promoten door de klantenervaring te vereenvoudigen via een integraal aanbod".

Go-Solar, opgericht in 2015, is vooral actief in Vlaanderen. Via de overname wil uitbreiden naar de rest van het land.

Bron: Belga

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼