Isolatie: doe het zelf of vraag het aan Jaimy!

Een goed geïsoleerd huis is de ideale manier om definitief af te rekenen met de stijgende energiekosten. Je kan daarvoor zelf aan de slag gaan, met materiaal dat je bestelt bij een betrouwbare partner als De Isolatieshop, maar je kan daarvoor ook de hulp inroepen van professionals. Bijvoorbeeld via Jaimy by Belfius!

Of je nu wettelijk verplicht bent om na de aankoop van een woning de energiescore van je pand te verbeteren, of je wil gewoon besparen op je energiekosten: je huis isoleren is altijd een goed idee. De juiste materialen om dat te doen en het bijhorende advies vind je bij een betrouwbare partner als De Isolatieshop. Met meer dan 500.000 m² aan isolatiemateriaal op voorraad ben je snel en professioneel geholpen. De Isolatieshop levert bovendien aan huis, met meer dan 20 vrachtwagens die dagelijks in de weer zijn en ervoor kunnen zorgen dat ook jij er binnenkort warmpjes bij zit.

Zelf geen doe-het zelver? Vind topmannen via Jaimy by Belfius!

De isolatie in je huis zelf plaatsen is natuurlijk perfect mogelijk dankzij het professionele advies dat je krijgt en de juiste materialen om alles tot een goed einde te brengen. Je kan er bovendien een mooie duit mee uitsparen. De service van De Isolatieshop omvat op aanvraag bovendien het op maat gezaagd of gesneden leveren van isolatie, zodat je het snel en nauwkeurig kan plaatsen.

Maar heb je geen tijd, geen zin of denk je dat je niet over de nodige skills beschikt, dan kan je de isolatiewerken ook uitbesteden aan vakmensen. Op die manier ben je zeker dat alles juist geplaatst is, en waarschijnlijk in een fractie van de tijd die je er zelf over zou doen. En tijd is bij een goede isolatie letterlijk geld. Een tip om op een makkelijke manier de juiste vakman te vinden is via Jaimy by Belfius. Door een formulier in te vullen op de website van Jaimy en daarin aan te geven wat voor soort isolatiewerken je wil laten uitvoeren, kom je snel in contact met lokale vakmensen die precies weten hoe ze het isolatiematerialen van De Isolatieshop perfect plaatsen. Bovendien krijg je dankzij de samenwerking tussen Jaimy en De Isolatieshop je materiaal aan een super voordelige prijs!

Check wat De Isolatieshop en Jaimy voor je kunnen doen!

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼