IKEA lanceert MAVINN, een gamma dat een ander pad bewandelt!

IKEA, de Zweedse meubel- en decoratiegigant, heeft de lancering aangekondigd van MAVINN, een nieuwe reeks producten gemaakt in samenwerking met sociale ondernemingen en die traditioneel vakmanschap huldigt.

Een project rond sociale ondernemingen

De betrokkenheid van sociale ondernemingen is een primeur voor IKEA! Ter herinnering: sociale ondernemingen willen een positieve sociale impact hebben door banen te creëren voor kansarmen of mensen in problemen. In samenwerking met IKEA hebben ze bijgedragen aan het ontwerp en de productie van de MAVINN-producten.

MAVINN: Een eerbetoon aan traditie en innovatie

Het MAVINN-gamma wordt voorgesteld als een "viering van traditioneel vakmanschap, gecombineerd met een hedendaagse IKEA-esthetiek". De items in het assortiment zijn gemaakt van duurzame materialen. Tegelijkertijd kondigt de Zweedse gigant aan dat men ervoor heeft gezorgd dat deze producten voldoen aan de gekende kwaliteits- en designnormen.

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼