Innovatie: een systeem dat regenwater opvangt en omzet in… elektriciteit!

REGN is een innovatief prototype dat regenwateropvang en elektriciteitsproductie combineert. Deze uitvinding, ontwikkeld door Benjamin Koh, zou een aanzienlijke impact kunnen hebben op vlak van duurzame energie.

Benjamin Koh

REGN is een slimme uitvinding van Benjamin Koh, die een trechtersysteem heeft ontworpen om regenwater op te vangen en elektriciteit te genereren. Het water stroomt door een turbine en is direct verbonden met het huishoudelijke netwerk, wat een complete oplossing biedt om energie te besparen.

Werking van REGN

Speciaal ontworpen voor regio’s met overvloedige neerslag, maakt REGN gebruik van de watertoevoer om een turbine aan te drijven en gedurende het hele proces energie te genereren. De modulariteit maakt het mogelijk om meerdere eenheden in de reeks toe te voegen, afhankelijk van de beschikbare ruimte.

De uitvinders stellen dat het niet noodzakelijk is om bestaande leidingen opnieuw te dimensioneren. Met een tweepinsaansluiting kan het gemakkelijk worden aangesloten op het elektriciteitsnet. Bovendien werd REGN ontwikkeld om bestand te zijn tegen verstoppingen en de veeleisende omgevingsomstandigheden.

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼