TEAM construct lanceert FORISOL, een bedrijf actief in de sector van energetische renovatie en isolatie

Na meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen in België en duizenden woningen te hebben gebouwd ontwikkelt TEAM construct zijn activiteiten en lanceert FORISOL. Een bedrijf actief in de sector van energetische renovatie en isolatie.

Niemand kan de dag van vandaag de milieuveranderingen negeren die zich over de hele wereld voordoen en de urgentie waarmee we er mee geconfronteerd worden. Het is absoluut noodzakelijk om in actie te schieten en alle middelen te gebruiken om deze trend te keren! Het gaat hier vooral om ons vastgoed. Deze moeten, of worden aangepast of nieuw worden gebouwd rekening houdend met de nieuwste innovaties op gebied van isolatie en hernieuwbare energie.

TEAM construct, zich bewust van de Europese uitdaging op gebied van thermische isolatie, heeft FORISOL ontwikkeld dat alle professionelen uit de bouwsector samenbrengt om u te begeleiden bij uw renovatie-, isolatie- en uitbreidingsprojecten en dit met respect voor de klimaatcrisis.

De verkoopadviseurs van FORISOL ondersteunen en begeleiden u doorheen alle fasen van uw project. Van de schets van uw project tot de inplanting ervan alsook bij de premies toegekend door de verschillende gewesten.

Algehele isolatie, muren, daken, buitenschrijnwerk, zonne-energie, warmtepomp, ventilatie, constructie en uitbreiding, de verkoopadviseurs van FORISOL beantwoorden al uw vragen. Contacteer ons via telefoon op de 02/556 47 64 of per mail info@forisol.be of via onze website www.forisol.be.

www.forisol.be

✨ Zoek je een nieuwbouwproject om te investeren of om in te wonen? Ontdek onze selectie van nieuwbouw in heel België! Of je nu een ervaren investeerder bent, een toekomstige huiseigenaar of gewoon op zoek bent naar opportuniteiten, ons assortiment nieuwe projecten zal je verleiden en voldoet aan al je verwachtingen. 🏗️ 🏘️ Laat je inspireren door ons aanbod nieuwbouw en vind het perfecte pand om je dromen en projecten te realiseren! 🎯 🚀 🎯 📈 💸✨