Deze energieleverancier waagt zich aan mobiele telefonie

Verrassing: gas- en elektriciteitsleverancier MEGA biedt sinds kort gsm-abonnementen met mobiele data aan.

mobile
Claudio Schwarz

Dat is goed nieuws voor degenen die gas en elektriciteit afnemen van MEGA. Zij kunnen al profiteren van een voordelig tarief op hun mobiele abonnement, mits zij een nieuw abonnement afsluiten bij de Luikse operator. Concreet zullen klanten van MEGA die hun gas- en elektriciteitscontract combineren met een mobiel telefoonabonnement een maandelijkse korting van €2 ontvangen. Het is echter niet verplicht om MEGA te kiezen als gas- en elektriciteitsleverancier om klant te worden en te profiteren van hun telecommunicatiedienst.

MEGA heeft besloten deze nieuwe aanbieding te verzorgen via het Orange-netwerk en met behulp van drie verschillende abonnementen: Spark, voor €12/maand, gericht op mensen die weinig belminuten (150) en sms’jes (150) nodig hebben, met 5 GB data; Flash, voor €17/maand, inclusief onbeperkt bellen en sms’en, met 15 GB data; en ten slotte Star, voor €27/maand, met onbeperkt bellen en sms’en, plus 60 GB mobiele data.

De nieuwe mobiele aanbieding is al beschikbaar. Inschrijven kan online via de website van MEGA.

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼