Dit toestel produceert 19 liter drinkbaar water per dag uit … lucht

De “Next-Gen 3-en-1 Atmospheric Water Dispenser” belooft lucht in water te veranderen. Met een filtersysteem van 6 stappen en UV-technologie, genereert de machine tot 19 liter zuiver water per dag.

De waterdispenser werkt als een luchtontvochtiger, maar zuivert het opgevangen water om het drinkbaar te maken. In de machine zijn filters uit katoen en actieve kool geïntegreerd, waardoor 99,9% van de onzuiverheden uit het water verwijderd zouden worden.

Het apparaat produceert niet alleen drinkwater, het zuivert ook de lucht en biedt opties om het water te verrijken met mineralen of om het snel af te koelen. Voor zelfvoorzienende toepassingen in de buitenlucht, voorziet de producent zonnepanelen.

Op Indiegogo haalde het project meer dan 2700% van zijn doelbedrag op, het toestel kan dus op behoorlijk wat interesse rekenen. In voorverkoop kost het € 305, de eerste exemplaren zouden in september 2024 geleverd worden.

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼