Team Construct, een belangrijke speler op de sleutel-op-de-deur markt!

Heb je de ideale bouwgrond gevonden? Op zoek naar je droomwoning? Binnenkort werkelijkheid dankzij Team Construct!

Met meer dan 6000 gerealiseerde woningen is Team Construct een belangrijke speler gespecialiseerd in de bouw van lage-energiewoningen (EPC A+).

Al 35 jaar is Team Construct een pionier die garant staat voor vertrouwen, duurzaamheid en modernisme.

De milieunormen, energiebesparingen en kwaliteit van de materialen maken integraal deel uit van hun realisaties. Fotovoltaïsche panelen, warmtepomp + vloerverwarming, ventilatiesysteem, isolatietechnieken en driedubbele beglazing maken deel uit van de projecten die Team Construct uitwerkt.

Team Construct begeleidt zijn klanten bij de verwezenlijking van hun “sleutel-op-de-deur” woning. Ze besteden veel aandacht aan energiebesparingen zonder daarbij het vooropgestelde budget uit het oog te verliezen.

Kiezen voor het familiebedrijf Team Construct is kiezen voor gemak. Zij zijn het enige aanspreekpunt doorheen de volledige bouwtijd en dit van start tot sleuteloverdracht.

Aarzel niet bijkomende informatie aan te vragen door te mailen naar info@teamconstruct.be of te bellen naar 02/556.47.56. Je krijgt de mogelijkheid een (gratis en vrijblijvende) afspraak te maken om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Neem alvast een kijkje op www.teamconstruct.be en ontdek het volledige gamma.

✨ Zoek je een nieuwbouwproject om te investeren of om in te wonen? Ontdek onze selectie van nieuwbouw in heel België! Of je nu een ervaren investeerder bent, een toekomstige huiseigenaar of gewoon op zoek bent naar opportuniteiten, ons assortiment nieuwe projecten zal je verleiden en voldoet aan al je verwachtingen. 🏗️ 🏘️ Laat je inspireren door ons aanbod nieuwbouw en vind het perfecte pand om je dromen en projecten te realiseren! 🎯 🚀 🎯 📈 💸✨