Bescherm je interieur tegen de scherpe kantjes van de zomer met de oplossingen van VELUX®

Nu het mooie weer terug van de partij is en de temperaturen stijgen, rijst de vraag weer hoe je licht en koelte met elkaar combineert… Goed nieuws: VELUX heeft de oplossing!

velux

VELUX levert immers intelligente oplossingen die bescherming tegen de warmte combineren met looks, zonder afbreuk te doen aan zicht naar buiten of natuurlijk licht.

Rolluiken voor meer koelte en lichtheid

Voor een maximale bescherming tegen de hitte zijn VELUX rolluiken ideaal! Deze aluminium rolluiken kunnen tot 95%* van de warmte tegenhouden en zijn ook bijzonder duurzaam. Ze zijn verkrijgbaar in een elektrische uitvoering en op zonne-energie (zonder kabels, wat perfect is voor montage op bestaande ramen) en kunnen worden aangepast aan elke configuratie, zodat je altijd kan genieten van een optimaal thermisch comfort.

Buitenzonwering: licht én koelte, het onmogelijke mogelijk gemaakt

In de woonkamer houdt de buitenzonwering van VELUX tot 86% van de warmte tegen terwijl het wel natuurlijk licht binnenlaat. Dankzij de semi-transparante stof kan je van het uitzicht genieten zonder verblind te worden! Een ideale oplossing voor kantoren en woonkamers…

Zonwering voor platte daken: design en efficiëntie

Voor platte daken biedt VELUX een bijzonder moderne oplossing met een zonwering met een eigentijds design en hoge thermische prestaties. Met een semi-transparante stof en aluminium profielen zorgt deze zonwering voor aan de buitenkant voor een fris en helder interieur. Een optioneel insectenhor zorgt voor ventilatie zonder insecten binnen te laten.

‘Smart Home’-oplossingen

Bij de geconnecteerde ‘VELUX ACTIVE with NETATMO’-systemen kan je je zonwering van op afstand bedienen via je smartphone of spraakbesturing. Dankzij intelligente sensoren (CO2, vochtigheid, temperatuur) kunnen je rolluiken ook automatisch sluiten bij extreme hitte, waardoor je een gezond en comfortabel binnenklimaat behoudt.

Ik wil er meer over weten

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼