Appartementen in het hart van de meest aantrekkelijke wijk van Brussel

Fortior stelt Residentie Stéphanie-Louise XL voor. Een appartementencomplex in de meest prestigieuze en dynamische wijk van de hoofdstad: de Louizawijk!

louise

Er is uitgebreid keuze met heel wat mogelijkheden: Fortior biedt een brede keuze aan smaakvol ingerichte appartementen met een parkeerplaats als optie. Daarmee beantwoordt het project aan jouw verwachtingen en budget! De wijk, vlakbij de Louizalaan, moeten we je niet meer voorstellen: goed bereikbaar met het openbaar vervoer en dicht bij culturele attracties, met een aangename woonomgeving van topkwaliteit. Ideaal om optimaal te genieten van het leven in Brussel.

Investeren in Brussel?

Deze appartementen, beschikbaar voor prijzen vanaf € 440.000 (exclusief kosten), zijn ook aantrekkelijk voor investeerders. Want Brussel is in 2024 immers een stad die je niet over het hoofd mag zien. Je vindt er immers:

  • Sterk gestegen huur de laatste jaren
  • Stadsontwikkeling op volle toeren
  • Brussel, een aantrekkelijke stad dankzij de Europese instellingen, kwalitatief onderwijs en de aanwezigheid van grote bedrijven
  • Een strategische ligging

Vul onderstaand formulier in om meer te weten te komen!

* Verplichte velden
✨ Overweeg je om te investeren in vastgoed? Ontdek ons platform dat 100% gewijd is aan vastgoedinvesteringen in België en in het buitenland! Of je nu je portfolio wilt diversifiëren, passief inkomen wilt genereren of gewoon een goede kans wilt grijpen, onze website staat vol met opties die aansluiten bij jouw investeringsbehoeften. 🏢🔍 Duik nu in onze sectie gespecialiseerd in vastgoedinvesteringen en vind de beste deals om je rendement op investering te maximaliseren! 🎯 🏦 💼