Appartement te koop - Praia de Cabana (Portugal)

10 zoekertjes (1 - 10)
375 000 €

8800 Praia de Cabana

Dit condominium is momenteel in aanbouw dichtbij de waterkant in Cabanas de Tavira. Er is een voetpad op 260 meter afstand dat langs het gehele dorp loopt, met het natuurreservaat aan de ene zijde en het typische dorp met verschillende restaurants, cafés en winkels aan de andere zijde. Deze begane grond appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers hebben het gebruik van de gemeenschappelijke tuin en het zwembad aan de overzijde. Op de begane grond zijn slechts 3 appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. In totaal zijn er slechts 8 appartementen in dit condominium. Grote glazen schuifdeuren zorgen voor veel natuurlijk licht in de appartementen. De appartementen worden afgewerkt volgens een hoge kwaliteitsstandaard met verwarming en koeling. Alle appartementen hebben een toegewezen parkeerplaats in het souterain. * Supermarkt op 350 meter * Veerboot naar het eiland met langgerekt gouden strand op 500 meter * Luchthaven Faro op 47 kilometer * Benamor Golf op 2,2 kilometer * Ayamonte net over de grens in Spanje 30 kilometer. Houd u er rekening mee dat de gepresenteerde afbeeldingen slechts illustratief zijn en daarom niet als bindend kunnen worden beschouwd, en de beschikbaarheid moet worden bevestigd met de ontwikkelaar. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 80 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Praia de Cabana (RBH70547)
560 000 €

8800 Praia de Cabana

Deze hoogwaardige, ruime appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers bevinden zich in een privé condominium met een groot gemeenschappelijk zwembad, op slechts 1,7 km van de Ria Formosa. De appartementen worden uitgerust met een smart-home systeem, waardoor u de mogelijkheid heeft om de apparatuur op afstand te bedienen via uw smartphone. Er zijn verschillende Penthouse appartementen met 2 slaapkamers beschikbaar in dit condominium, variërend in grootte van 101,77 m² tot 108,41 m². Alle Penthouses hebben zeer ruime privé dakterrassen. Voor de afwerking zijn hoogwaardige materialen gebruikt, zoals; * Verwarming door warmtepomp met vloerverwarming in de appartementen * Daikin airconditioning units * Thermische en akoestische isolatie * Thermische isolatie voor de watercirculatie * Aluminium frame met thermische onderbreking en thermisch glas. * Dorpels, vensterbanken en trappen in graniet * Verlaagde plafonds in waterdichte gipsplaat met inbouwverlichting met LED-lampen * Buitenverlichting op alle balkons * Gelakte keukens met grijze silestone bladen en wandbekleding en voorzien van de volgende apparatuur: wasmachine, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, oven en magnetron (Bosch) * Sanitana hangend sanitair met Kyara kranen, Gueberit hangend stortbak badkamermeubel met spiegel, badbeschermers en douchebak met roestvrijstalen profielen en Sanitana glas. Het gemeenschappelijke zwembad van 18,5 x 6 m2 en zwembadterras ligt aan de zuidkant van het condominium. Het condominium beschikt ook over een garage voor parkeren met elk appartement een eigen parkeerplaats. Al met al, geweldige high-end, top kwaliteit appartementen op een locatie waar u alles binnen handbereik heeft en binnen enkele minuten naar de Ria Formosa. Een absolute must see! *** De afbeeldingen zijn slechts een indicatie, de indeling per appartement kan variëren. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 102 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Praia de Cabana (RBH70546)
760 000 €

8800 Praia de Cabana

Deze hoogwaardige, ruime appartementen met 3 slaapkamers en 3 badkamers bevinden zich in een privé condominium met een groot gemeenschappelijk zwembad, op slechts 1,7 km van de Ria Formosa. De appartementen worden uitgerust met een smart-home systeem, waardoor u de mogelijkheid heeft om de apparatuur op afstand te bedienen via uw smartphone. Er zijn verschillende Penthouse appartementen met 3 slaapkamers beschikbaar in dit condominium, variërend in grootte van 126,23 m² tot 149,29 m². Alle Penthouses hebben zeer ruime privé dakterrassen. Voor de afwerking zijn hoogwaardige materialen gebruikt, zoals; * Verwarming door warmtepomp met vloerverwarming in het appartement * Daikin airconditioning units * Thermische en akoestische isolatie * Thermische isolatie voor de watercirculatie * Aluminium frame met thermische onderbreking en thermisch glas. * Dorpels, vensterbanken en trappen in graniet * Verlaagde plafonds in waterdichte gipsplaat met inbouwverlichting met LED-lampen * Buitenverlichting op alle balkons * Gelakte keukens met grijze silestone bladen en wandbekleding en voorzien van de volgende apparatuur: wasmachine en vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, oven en magnetron (Bosch) * Sanitana hangend sanitair met Kyara kranen, Gueberit hangend stortbak badkamermeubel met spiegel, badbeschermers en douchebak met roestvrijstalen profielen en Sanitana glas. Het gemeenschappelijke zwembad van 18,5 x 6 m2 en zwembadterras ligt aan de zuidkant van het condominium. Het condominium beschikt ook over een garage voor parkeren met elk appartement een eigen parkeerplaats. Al met al, geweldige high-end, top kwaliteit appartementen op een locatie waar u alles binnen handbereik heeft en binnen enkele minuten naar de Ria Formosa. Een absolute must see! *** De afbeeldingen zijn slechts een indicatie, de indeling per appartement kan variëren. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 130 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Praia de Cabana (RBI77897)
330 000 €

8800 Praia de Cabana

Deze hoogwaardige, ruime appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers bevinden zich in een privé condominium met een groot gemeenschappelijk zwembad, op slechts 1,7 km van de Ria Formosa. De appartementen worden uitgerust met een smart-home systeem, waardoor u de mogelijkheid heeft om de apparatuur op afstand te bedienen via uw smartphone. Er zijn verschillende appartementen met 2 slaapkamers beschikbaar in dit condominium, variërend in grootte van 97,52 m² tot 113,41 m². Voor de afwerking zijn hoogwaardige materialen gebruikt, zoals; * Verwarming door warmtepomp met vloerverwarming in de appartementen * Daikin airconditioning units * Thermische en akoestische isolatie * Thermische isolatie voor de watercirculatie * Aluminium frame met thermische onderbreking en thermisch glas. * Dorpels, vensterbanken en trappen in graniet * Verlaagde plafonds in waterdichte gipsplaat met inbouwverlichting met LED-lampen * Buitenverlichting op alle balkons * Gelakte keukens met grijze silestone bladen en wandbekleding en voorzien van de volgende apparatuur: wasmachine, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, oven en magnetron (Bosch) * Sanitana hangend sanitair met Kyara kranen, Gueberit hangend stortbak badkamermeubel met spiegel, badbeschermers en douchebak met roestvrijstalen profielen en Sanitana glas. Het gemeenschappelijke zwembad van 18,5 x 6 m2 en zwembadterras ligt aan de zuidkant van het condominium. Het condominium beschikt ook over een garage voor parkeren met elk appartement een eigen parkeerplaats. Al met al, geweldige high-end, top kwaliteit appartementen op een locatie waar u alles binnen handbereik heeft en binnen enkele minuten naar de Ria Formosa. Een absolute must see! *** De afbeeldingen zijn slechts een indicatie, de indeling per appartement kan variëren. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Praia de Cabana (RBJ19987)
500 000 €

8800 Praia de Cabana

Deze hoogwaardige, ruime appartementen met 3 slaapkamers en 3 badkamers bevinden zich in een privé condominium met een groot gemeenschappelijk zwembad, op slechts 1,7 km van de Ria Formosa. De appartementen worden uitgerust met een smart-home systeem, waardoor u de mogelijkheid heeft om de apparatuur op afstand te bedienen via uw smartphone. Er zijn verschillende appartementen met 3 slaapkamers beschikbaar in dit condominium, variërend in grootte van 126,23 m² tot 149,29 m². Voor de afwerking zijn hoogwaardige materialen gebruikt, zoals; * Verwarming door warmtepomp met vloerverwarming in het appartement * Daikin airconditioning units * Thermische en akoestische isolatie * Thermische isolatie voor de watercirculatie * Aluminium frame met thermische onderbreking en thermisch glas. * Dorpels, vensterbanken en trappen in graniet * Verlaagde plafonds in waterdichte gipsplaat met inbouwverlichting met LED-lampen * Buitenverlichting op alle balkons * Gelakte keukens met grijze silestone bladen en wandbekleding en voorzien van de volgende apparatuur: wasmachine en vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, oven en magnetron (Bosch) * Sanitana hangend sanitair met Kyara kranen, Gueberit hangend stortbak badkamermeubel met spiegel, badbeschermers en douchebak met roestvrijstalen profielen en Sanitana glas. Het gemeenschappelijke zwembad van 18,5 x 6 m2 en zwembadterras ligt aan de zuidkant van het condominium. Het condominium beschikt ook over een garage voor parkeren met elk appartement een eigen parkeerplaats. Al met al, geweldige high-end, top kwaliteit appartementen op een locatie waar u alles binnen handbereik heeft en binnen enkele minuten naar de Ria Formosa. Een absolute must see! *** De afbeeldingen zijn slechts een indicatie, de indeling per appartement kan variëren. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 130 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Praia de Cabana (RBJ10322)
290 000 €

8800 Praia de Cabana

Welkom in Cabanas de Tavira, waar het kustleven samenkomt met modern comfort en gemak. We zijn verheugd je kennis te laten maken met ons nieuwste appartementencomplex in aanbouw dat de essentie van het leven aan de kust van de Algarve belichaamt. LOCATIE Dit elegante gebouw in aanbouw is genesteld in Cabanas de Tavira en herbergt in totaal 8 appartementen. Het biedt een adembenemend uitzicht op zee vanaf de bovenste verdiepingen en profiteert van een toplocatie dicht bij het strand, gerenommeerde golfbanen en essentiële voorzieningen. APPARTEMENT Stap binnen in deze doordacht ontworpen appartementen, waar de open woon- en eetgedeeltes naadloos in elkaar overgaan. De volledig ingerichte keukens zijn voorzien van Bosch apparatuur en bovenbladen in Black Zimbabwe Anticato. De badkamers zijn bekleed met Porcelanosa, met inbouwdouche die een vleugje verfijning bieden. Royaal terras met BBQ. EXTRA FUNCTIES Deze appartementen zijn ontworpen met uw comfort in gedachten, met luxe akoestische en thermische isolatie, vloerverwarming in badkamers en slaapkamers, Daikin airconditioning, ramen met dubbele beglazing en elektrische rolluiken om de elementen op afstand te houden. Ingerichte kledingkasten en eco-bewuste voorzieningen zoals zonnepanelen voor waterverwarming en warmtepompen. *** Voltooiing gepland voor maart 2024 OVER HET GEBIED Achter de muren van dit prachtige complex ligt een levendige en uitnodigende gemeenschap. Op een klein stukje lopen vind je de charmante pier en het gouden zand van het strand van Cabanas de Tavira. Een keur aan restaurants, cafés en supermarkten ligt vlakbij voor al je dagelijkse behoeften. Golfliefhebbers zullen blij zijn met de nabijheid van de gerenommeerde golfbaan van Benamor, op slechts een kilometer afstand. En als de allure van het stadsleven oproept, ligt het stadscentrum van Tavira op slechts een klein eindje rijden van deze locatie, met een heerlijke mix van culturele ervaringen en moderne voorzieningen. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 51 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Praia de Cabana (RBI66468)
325 000 €

8800 Praia de Cabana

Welkom in Cabanas de Tavira, waar het kustleven samenkomt met modern comfort en gemak. We zijn verheugd je kennis te laten maken met ons nieuwste appartementencomplex in aanbouw dat de essentie van het leven aan de kust van de Algarve belichaamt. LOCATIE Dit elegante gebouw in aanbouw is genesteld in Cabanas de Tavira en herbergt in totaal 8 appartementen. Het biedt een adembenemend uitzicht op zee vanaf de bovenste verdiepingen en profiteert van een toplocatie dicht bij het strand, gerenommeerde golfbanen en essentiële voorzieningen. APPARTEMENTEN Stap binnen in deze doordacht ontworpen appartementen, waar de open woon- en eetgedeeltes naadloos in elkaar overgaan. De volledig ingerichte keukens zijn voorzien van Bosch apparatuur en bovenbladen in Black Zimbabwe Anticato. De badkamers zijn bekleed met Porcelanosa, met inbouwdouche die een vleugje verfijning bieden. Ruim terras met zeezicht en BBQ. EXTRA FUNCTIES Deze appartementen zijn ontworpen met uw comfort in gedachten, met luxe akoestische en thermische isolatie, vloerverwarming in badkamers en slaapkamers, Daikin airconditioning, ramen met dubbele beglazing en elektrische rolluiken om de elementen op afstand te houden. Ingerichte kledingkasten en eco-bewuste voorzieningen zoals zonnepanelen voor waterverwarming en warmtepompen. *** Voltooiing gepland voor maart 2024 OVER HET GEBIED Achter de muren van dit prachtige complex ligt een levendige en uitnodigende gemeenschap. Op een klein stukje lopen vind je de charmante pier en het gouden zand van het strand van Cabanas de Tavira. Een keur aan restaurants, cafés en supermarkten ligt vlakbij voor al je dagelijkse behoeften. Golfliefhebbers zullen blij zijn met de nabijheid van de gerenommeerde golfbaan van Benamor, op slechts een kilometer afstand. En als de allure van het stadsleven oproept, ligt het stadscentrum van Tavira op slechts een klein eindje rijden van deze locatie, met een heerlijke mix van culturele ervaringen en moderne voorzieningen. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 51 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Praia de Cabana (RBI66469)
590 000 €

8800 Praia de Cabana

Welkom in Cabanas de Tavira, waar het kustleven samenkomt met modern comfort en gemak. We zijn verheugd je kennis te laten maken met ons nieuwste appartementencomplex in aanbouw dat de essentie van het leven aan de kust van de Algarve belichaamt. LOCATIE Dit elegante gebouw in aanbouw is genesteld in Cabanas de Tavira en herbergt in totaal 8 appartementen. Het biedt een adembenemend uitzicht op zee vanaf de bovenste verdiepingen en profiteert van een toplocatie dicht bij het strand, gerenommeerde golfbanen en essentiële voorzieningen. APPARTEMENTEN Stap binnen in deze doordacht ontworpen appartementen, waar de open woon- en eetgedeeltes naadloos in elkaar overgaan. De volledig ingerichte keukens zijn voorzien van Bosch apparatuur en bovenbladen in Black Zimbabwe Anticato. De badkamers zijn bekleed met Porcelanosa, met inbouwdouche die een vleugje verfijning bieden. Geweldig terras van 88m² met uitzicht op zee en BBQ. EXTRA FUNCTIES Deze appartementen zijn ontworpen met uw comfort in gedachten, met luxe akoestische en thermische isolatie, vloerverwarming in badkamers en slaapkamers, Daikin airconditioning, ramen met dubbele beglazing en elektrische rolluiken om de elementen op afstand te houden. Ingerichte kledingkasten en eco-bewuste voorzieningen zoals zonnepanelen voor waterverwarming en warmtepompen. * Oplevering gepland voor maart 2024 OVER HET GEBIED Achter de muren van dit prachtige complex ligt een levendige en uitnodigende gemeenschap. Op een klein stukje lopen vind je de charmante pier en het gouden zand van het strand van Cabanas de Tavira. Een keur aan restaurants, cafés en supermarkten ligt vlakbij voor al je dagelijkse behoeften. Golfliefhebbers zullen blij zijn met de nabijheid van de gerenommeerde golfbaan van Benamor, op slechts een kilometer afstand. En als de allure van het stadsleven oproept, ligt het stadscentrum van Tavira op slechts een klein eindje rijden van deze locatie, met een heerlijke mix van culturele ervaringen en moderne voorzieningen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 68 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Praia de Cabana (RBI66470)
490 000 €

8800 Praia de Cabana

Welkom in Cabanas de Tavira, waar het kustleven samenkomt met modern comfort en gemak. We zijn verheugd je kennis te laten maken met ons nieuwste appartementencomplex in aanbouw dat de essentie van het leven aan de kust van de Algarve belichaamt. LOCATIE Dit elegante gebouw in aanbouw is genesteld in Cabanas de Tavira en herbergt in totaal 8 appartementen. Het biedt een adembenemend uitzicht op zee vanaf de bovenste verdiepingen en profiteert van een toplocatie dicht bij het strand, gerenommeerde golfbanen en essentiële voorzieningen. APPARTEMENT Stap binnen in deze doordacht ontworpen appartementen, waar de open woon- en eetruimte naadloos in elkaar overgaan. De volledig ingerichte keuken is voorzien van Bosch apparatuur en een blad in Black Zimbabwe Anticato. De badkamers zijn bekleed met Porcelanosa, met inbouwdouche die een vleugje verfijning bieden. Er is één slaapkamer met een inbouwkast die voldoende bergruimte biedt en een balkon. Royaal terras met zeezicht en BBQ. EXTRA FUNCTIES Deze appartementen zijn ontworpen met uw comfort in gedachten, met luxe akoestische en thermische isolatie, vloerverwarming in badkamers en slaapkamers, Daikin airconditioning, ramen met dubbele beglazing en elektrische rolluiken om de elementen op afstand te houden. Ingerichte kledingkasten en eco-bewuste voorzieningen zoals zonnepanelen voor waterverwarming en warmtepompen. *** Oplevering gepland voor maart 2024 OVER HET GEBIED Achter de muren van dit prachtige complex ligt een levendige en uitnodigende gemeenschap. Op een klein stukje lopen vind je de charmante pier en het gouden zand van het strand van Cabanas de Tavira. Een keur aan restaurants, cafés en supermarkten ligt vlakbij voor al je dagelijkse behoeften. Golfliefhebbers zullen blij zijn met de nabijheid van de gerenommeerde golfbaan van Benamor, op slechts een kilometer afstand. En als de allure van het stadsleven oproept, ligt het stadscentrum van Tavira op slechts een klein eindje rijden van deze locatie, met een heerlijke mix van culturele ervaringen en moderne voorzieningen. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 42 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Praia de Cabana (RBI66467)
390 000 €

8800 Praia de Cabana

Welkom in Cabanas de Tavira, waar het kustleven samenkomt met modern comfort en gemak. We zijn verheugd je kennis te laten maken met ons nieuwste appartementencomplex in aanbouw dat de essentie van het leven aan de kust van de Algarve belichaamt. LOCATIE Dit elegante gebouw in aanbouw is genesteld in Cabanas de Tavira en herbergt in totaal 8 appartementen. Het biedt een adembenemend uitzicht op zee vanaf de bovenste verdiepingen en profiteert van een toplocatie dicht bij het strand, gerenommeerde golfbanen en essentiële voorzieningen. APPARTEMENT Stap binnen in deze doordacht ontworpen appartementen, waar de open woon- en eetgedeeltes naadloos in elkaar overgaan. De volledig ingerichte keukens zijn voorzien van Bosch apparatuur en bovenbladen in Black Zimbabwe Anticato. De badkamers zijn bekleed met Porcelanosa, met inbouwdouche die een vleugje verfijning bieden. Ruim terras en BBQ. EXTRA FUNCTIES Deze appartementen zijn ontworpen met uw comfort in gedachten, met luxe akoestische en thermische isolatie, vloerverwarming in badkamers en slaapkamers, Daikin airconditioning, ramen met dubbele beglazing en elektrische rolluiken om de elementen op afstand te houden. Ingerichte kledingkasten en eco-bewuste voorzieningen zoals zonnepanelen voor waterverwarming en warmtepompen. *** Voltooiing gepland voor maart 2024 OVER HET GEBIED Achter de muren van dit prachtige project ligt een levendige en uitnodigende gemeenschap. Op een klein stukje lopen vind je de charmante pier en het gouden zand van het strand van Cabanas de Tavira. Een keur aan restaurants, cafés en supermarkten ligt vlakbij voor al je dagelijkse behoeften. Golfliefhebbers zullen blij zijn met de nabijheid van de gerenommeerde golfbaan van Benamor, op slechts een kilometer afstand. En als de allure van het stadsleven oproept, ligt het stadscentrum van Tavira op slechts een klein eindje rijden van deze locatie, met een heerlijke mix van culturele ervaringen en moderne voorzieningen. OVER HET GEBIED Achter de muren van dit prachtige complex ligt een levendige en uitnodigende gemeenschap. Op een klein stukje lopen vind je de charmante pier en het gouden zand van het strand van Cabanas de Tavira. Een keur aan restaurants, cafés en supermarkten ligt vlakbij voor al je dagelijkse behoeften. Golfliefhebbers zullen blij zijn met de nabijheid van de gerenommeerde golfbaan van Benamor, op slechts een kilometer afstand. En als de allure van het stadsleven oproept, ligt het stadscentrum van Tavira op slechts een klein eindje rijden van deze locatie, met een heerlijke mix van culturele ervaringen en moderne voorzieningen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 75 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail