Huis te koop - Las Peñas (Spanje)

13 zoekertjes (1 - 13)
Huis te koop Las Peñas (RBK20595)
295 000 €

33610 Las Peñas

Iedere villa heeft 3 slaapkamers, 2 ingerichte badkamers en een solarium. De villa´s liggen in een rustige landelijke omgeving met het Balneario de Leana op 1 km afstand en met verschillende hotels en restaurants in de omgeving. De stad Fortuna ligt op minder dan 3 km afstand voor de dagelijkse boodschappen en de stad Murcia ligt op 25 km afstand waar een breed scala aan gastronomische en recreatieve faciliteiten te vinden is. De luchthavens van Murcia en Alicante liggen op minder dan een uur rijden en de stranden van Alicante en Murcia liggen ook op minder dan een uur rijden. Het winkelcentrum Nueva Condomina ligt op minder dan 20 minuten afstand en het winkelcentrum Zenia Boulevard in La Zenia (Alicante) ligt op minder dan een uur afstand. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 237 5 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Las Peñas (RBK19825)
295 000 €

33610 Las Peñas

NIEUWBOUW VILLA IN FORTUNA Nieuwbouw moderne villa gebouwd over 2 verdiepingen met zwembad en solarium in Fortuna, Murcia. Moderne stijl villa heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers en een ruime woon-eetkamer met open keuken die leidt naar het terras met privé zwembad, kelder, parkeerplaats. De woning is gelegen in een rustige en vredige omgeving. De stad Fortuna ligt op minder dan 3 km afstand voor de dagelijkse boodschappen en de stad Murcia ligt op 25 km afstand waar er een breed scala aan gastronomische en recreatieve faciliteiten is. Het klimaat aan de Costa Cálida, dat vaak als het beste van Europa wordt beschouwd, maakt een zeer gezellige en gezonde levensstijl mogelijk, in de buitenlucht, gekenmerkt door fantastische sport- en vrijetijdsfaciliteiten, met opwindende en kosmopolitische toeristische steden, die zich onderscheiden door het aanbod van eersteklas diensten, waarvan sommige exclusief zijn en als echte luxe worden beschouwd. De Costa Cálida van Murcia heeft meer dan 300 dagen zon per jaar. Naast de golfbanen en jachthavens waar je langs de hele kust van kunt genieten, biedt het gebied ook de mogelijkheid om te skiën in de nabijgelegen Sierra Nevada, een paradijs voor wintersportliefhebbers, met prachtige natuurlijke landschappen. De mogelijkheid om te genieten van allerlei culturele en recreatieve aanbiedingen van nabijgelegen hoofdsteden zoals Murcia en Cartagena . Een paradijs met uitstekende verbindingen naar heel Europa. De luchthavens Alicante-Elche en Murcias Corvera liggen op een uur afstand. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 180 5 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Las Peñas (RBK19719)
175 000 €

33610 Las Peñas

MOOIE HERENHUIZEN IN FORTUNA Ontwikkeling van 10 herenhuizen gelegen in Fortuna (Murcia). Herenhuizen met 3 slaapkamers, 2 badkamers, volledig ingerichte keuken, inclusief koelkast en vaatwasseraansluitingen, met keramische kookplaat, afzuigkap en oven, ruime woonkamer met houthaard, terras, privé solarium en garage in de kelder. Airconditioning :AA/CC van 4500 frigories (één machine per verdieping). Het geniet een bevoorrechte ligging en een goede oriëntatie, ver van het lawaai van de stad en omgeven door de natuur. In Fortuna vinden we allerlei diensten zoals restaurants, supermarkten, scholen, medische centra. Op 70 km van de internationale luchthaven van Alicante en op 50 km van de internationale luchthaven van Corvera (Murcia). Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 164 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Las Peñas (RBK19640)
350 000 €

33610 Las Peñas

NIEUWBOUW VILLA'S IN FORTUNA Nieuwbouw villa's in Fortuna, Murcia. Onafhankelijke villa gebouwd over 2 verdiepingen en heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 kleedkamers, open keuken met de woonkamer, garage, privé tuin met zwembad. De stad Fortuna ligt op minder dan 3 km afstand voor de dagelijkse boodschappen en de stad Murcia ligt op 25 km afstand waar er een breed scala aan gastronomische en recreatieve faciliteiten is. Het klimaat aan de Costa Cálida, vaak beschouwd als het beste van Europa, maakt een zeer gezellige en gezonde levensstijl mogelijk, in de buitenlucht, gekenmerkt door fantastische sport- en vrijetijdsvoorzieningen, met opwindende en kosmopolitische toeristische steden, die zich onderscheiden door het aanbieden van topklasse diensten, waarvan sommige exclusief, als echte luxe worden beschouwd. De Costa Cálida van Murcia heeft meer dan 300 dagen zon per jaar. Naast de golfbanen en jachthavens die u langs de hele kust kunt genieten, biedt het gebied ook de mogelijkheid om te skiën in de nabijgelegen Sierra Nevada, een paradijs voor wintersporters, met prachtige natuurlijke landschappen. De mogelijkheid om te genieten van allerlei culturele en recreatieve aanbiedingen van nabijgelegen hoofdsteden zoals Murcia en Cartagena. Een paradijs met uitstekende verbindingen naar heel Europa. De luchthavens Alicante-Elche en Murcias Corvera liggen op een uur afstand. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 146 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Las Peñas (RBK19494)
350 000 €

33610 Las Peñas

Deze gelijkvloerse villa ligt op een ruim perceel van 397 m2 in Fortuna, nabij het Balneario de Leana. De villa, in Ibicencan stijl, is verdeeld in 2 witte kubussen, met natuurstenen muren. Gelegen in een rustige en landelijke omgeving, bevindt het Balneario de Leana zich op slechts 1 km afstand, met verschillende hotels en restaurants in de buurt. De stad Fortuna ligt op minder dan 3 km afstand voor dagelijkse boodschappen, terwijl de stad Murcia op 25 km afstand ligt, waar een breed scala aan gastronomie en recreatiemogelijkheden te vinden is. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 130 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Las Peñas (RBK19385)
285 000 €

33610 Las Peñas

Deze moderne gelijkvloerse nieuwbouwvilla biedt een ruim perceel van 800 m2 in Fortuna, nabij de Balneario de Leana. Optioneel is er een privézwembad beschikbaar tegen een meerprijs. De woning is gelegen in een rustige landelijke omgeving, vrij van geluidsoverlast, met de Leana Spa op slechts 1 km afstand. Verschillende hotels en restaurants bevinden zich in de directe omgeving. Op minder dan 3 km afstand ligt het centrum van Fortuna voor dagelijkse boodschappen, terwijl de stad Murcia, op 25 km afstand, een uitgebreid gastronomisch en recreatief aanbod biedt. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 240 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Las Peñas (RBK18328)
295 000 €

33610 Las Peñas

NIEUWBOUW VILLA IN FORTUNANieuwbouw moderne villa gebouwd over 2 verdiepingen met zwembad en solarium in Fortuna, Murcia.Moderne stijl villa heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers en een ruime woon-eetkamer met open keuken die leidt naar het terras met privé zwembad, kelder, parkeerplaats.De woning is gelegen in een rustige en vredige omgeving.De stad Fortuna ligt op minder dan 3 km afstand voor de dagelijkse boodschappen en de stad Murcia ligt op 25 km afstand waar er een breed scala aan gastronomische en recreatieve faciliteiten is.Het klimaat aan de Costa Cálida, dat vaak als het beste van Europa wordt beschouwd, maakt een zeer gezellige en gezonde levensstijl mogelijk, in de buitenlucht, gekenmerkt door fantastische sport- en vrijetijdsfaciliteiten, met opwindende en kosmopolitische toeristische steden, die zich onderscheiden door het aanbod van eersteklas diensten, waarvan sommige exclusief zijn en als echte luxe worden beschouwd.De Costa Cálida van Murcia heeft meer dan 300 dagen zon per jaar.Naast de golfbanen en jachthavens waar je langs de hele kust van kunt genieten, biedt het gebied ook de mogelijkheid om te skiën in de nabijgelegen Sierra Nevada, een paradijs voor wintersportliefhebbers, met prachtige natuurlijke landschappen.De mogelijkheid om te genieten van allerlei culturele en recreatieve aanbiedingen van nabijgelegen hoofdsteden zoals Murcia en Cartagena .Een paradijs met uitstekende verbindingen naar heel Europa. De luchthavens Alicante-Elche en Murcias Corvera liggen op een uur afstand. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 180 5 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Las Peñas (RBK18235)
175 000 €

33610 Las Peñas

MOOIE HERENHUIZEN IN FORTUNAOntwikkeling van 10 herenhuizen gelegen in Fortuna (Murcia).Herenhuizen met 3 slaapkamers, 2 badkamers, volledig ingerichte keuken, inclusief koelkast en vaatwasseraansluitingen, met keramische kookplaat, afzuigkap en oven, ruime woonkamer met houthaard, terras, privé solarium en garage in de kelder.Airconditioning :AA/CC van 4500 frigories (één machine per verdieping). Het geniet een bevoorrechte ligging en een goede oriëntatie, ver van het lawaai van de stad en omgeven door de natuur.In Fortuna vinden we allerlei diensten zoals restaurants, supermarkten, scholen, medische centra. Op 70 km van de internationale luchthaven van Alicante en op 50 km van de internationale luchthaven van Corvera (Murcia). Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 164 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Las Peñas (RBK18163)
350 000 €

33610 Las Peñas

NIEUWBOUW VILLA'S IN FORTUNA Nieuwbouw villa's in Fortuna, Murcia. Onafhankelijke villa gebouwd over 2 verdiepingen en heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 kleedkamers, open keuken met de woonkamer, garage, privé tuin met zwembad. De stad Fortuna ligt op minder dan 3 km afstand voor de dagelijkse boodschappen en de stad Murcia ligt op 25 km afstand waar er een breed scala aan gastronomische en recreatieve faciliteiten is. Het klimaat aan de Costa Cálida, vaak beschouwd als het beste van Europa, maakt een zeer gezellige en gezonde levensstijl mogelijk, in de buitenlucht, gekenmerkt door fantastische sport- en vrijetijdsvoorzieningen, met opwindende en kosmopolitische toeristische steden, die zich onderscheiden door het aanbieden van topklasse diensten, waarvan sommige exclusief, als echte luxe worden beschouwd. De Costa Cálida van Murcia heeft meer dan 300 dagen zon per jaar. Naast de golfbanen en jachthavens die u langs de hele kust kunt genieten, biedt het gebied ook de mogelijkheid om te skiën in de nabijgelegen Sierra Nevada, een paradijs voor wintersporters, met prachtige natuurlijke landschappen. De mogelijkheid om te genieten van allerlei culturele en recreatieve aanbiedingen van nabijgelegen hoofdsteden zoals Murcia en Cartagena. Een paradijs met uitstekende verbindingen naar heel Europa. De luchthavens Alicante-Elche en Murcias Corvera liggen op een uur afstand. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 146 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Las Peñas (RBK18021)
350 000 €

33610 Las Peñas

IBICAANSE VILLA IN TRADITIONEEL SPAANS DORP Gelijkvloerse villa met een groot perceel van 397 m2 in Fortuna, dicht bij het Balneario de Leana. Ibicencan stijl villa verdeeld in 2 witte kubussen, met natuurstenen muren. De woning is gelegen in een rustige en landelijke omgeving, met het Balneario de Leana op 1 km afstand, met diverse hotels en restaurants in de buurt. De stad Fortuna ligt op minder dan 3 km afstand voor de dagelijkse boodschappen en de stad Murcia ligt op 25 km afstand waar er een breed scala aan gastronomie en recreatiemogelijkheden is. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 130 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Las Peñas (RBK17920)
285 000 €

33610 Las Peñas

NIEUWBOUW VILLA !!! Moderne nieuwbouw villa geheel gelijkvloers met een groot perceel van 800 m2 in Fortuna, vlakbij de Balneario de Leana. Privé zwembad tegen een meerprijs. Het huis is gelegen in een rustige landelijke omgeving zonder geluidsoverlast, met de Leana Spa op 1 km afstand, met diverse hotels en restaurants in de buurt. De stad Fortuna ligt op minder dan 3 km afstand voor de dagelijkse boodschappen en de stad Murcia ligt op 25 km afstand, waar een breed gastronomisch en recreatief aanbod te vinden is. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 240 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Las Peñas (RBH64603)
285 000 €

33610 Las Peñas

Iedere villa heeft 3 slaapkamers, 2 ingerichte badkamers en een onderbouwDe villa´s liggen in een rustige landelijke omgeving met het Balneario de Leana op 1 km afstand en met verschillende hotels en restaurants in de omgeving. De stad Fortuna ligt op minder dan 3 km afstand voor de dagelijkse boodschappen en de stad Murcia ligt op 25 km afstand waar een breed scala aan gastronomische en recreatieve faciliteiten te vinden is. De luchthavens van Murcia en Alicante liggen op minder dan een uur rijden en de stranden van Alicante en Murcia liggen ook op minder dan een uur rijden. Het winkelcentrum Nueva Condomina ligt op minder dan 20 minuten afstand en het winkelcentrum Zenia Boulevard in La Zenia (Alicante) ligt op minder dan een uur afstand. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 120 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop Las Peñas (RBH64492)
350 000 €

33610 Las Peñas

Iedere villa heeft 3 slaapkamers, 2 ingerichte badkamers, gastentoilet en 2 inloop kledingkasten.De villa´s liggen in een rustige landelijke omgeving met het Balneario de Leana op 1 km afstand en met verschillende hotels en restaurants in de omgeving. De stad Fortuna ligt op minder dan 3 km afstand voor de dagelijkse boodschappen en de stad Murcia ligt op 25 km afstand waar een breed scala aan gastronomische en recreatieve faciliteiten te vinden is. De luchthavens van Murcia en Alicante liggen op minder dan een uur rijden en de stranden van Alicante en Murcia liggen ook op minder dan een uur rijden. Het winkelcentrum Nueva Condomina ligt op minder dan 20 minuten afstand en het winkelcentrum Zenia Boulevard in La Zenia (Alicante) ligt op minder dan een uur afstand. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 120 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail