Appartement te koop - Snaaskerke

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Snaaskerke (8470).

179 000 €

8470 Gistel

Centraal gelegen, gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers. STARTPRIJS: Elk aanbod boven deze startprijs wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen akkoord gaan met dit voorstel. Gelegen op de 3de verdieping in een kleine residentie, op wandelafstand van de markt, openbaar vervoer en winkels. Indeling is als volg: inkomhal, toilet, badkamer met douche, lavabomeubel en aansluiting voor een wasmachine en droogkast. Ruime slaapkamers (2). Zeer lichtrijke leefkamer met aparte, geheel ingerichte keuken. De elektriciteit is vernieuwd en het appartement is asbestveilig. Gunstige EPC score (B), dus deze verkoop valt niet onder de renovatieverplichting! Ook zeer interessant als opbrengsteigendom! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 08 08 08
125 000 €

8400 Oostende

Welkom in deze goed onderhouden en ruime studio, gelegen in de fraaie residentie aan de Nieuwpoortsesteenweg 222, bus 0202, in het geliefde Mariakerke, Oostende. Dit is een uitstekende kans voor investeerders die op zoek zijn naar een vastgoed met een gegarandeerd rendement, dankzij de vaste huurder die zorgt voor een stabiele en mooie opbrengst. De studio is onderdeel van een relatief recent gebouw dat voldoet aan de huidige energienormen, wat bijdraagt aan lage energiekosten en een milieuvriendelijke woonomgeving. De residentie zelf is goed onderhouden, waardoor je verzekerd bent van een verzorgde en aangename leefomgeving. Bij binnenkomst in de studio ervaar je direct de ruime en lichte sfeer. De keuken is praktisch ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur, ideaal voor zowel korte als langere verblijven. De badkamer is gebruiksvriendelijk en functioneel, wat bijdraagt aan het comfort van de bewoner. De ligging in Mariakerke, een levendige wijk in Oostende, biedt tal van voordelen. Je bevindt je op loopafstand van het strand, diverse winkels, restaurants en het openbaar vervoer, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Dit is de perfecte investering voor wie op zoek is naar een zorgeloze en rendabele belegging in vastgoed. De studio is reeds verhuurd aan een betrouwbare huurder, wat directe inkomsten garandeert vanaf de eerste dag. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een uitstekend onderhouden studio met een stabiel en aantrekkelijk rendement. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen! 1) Stedenbouwkundige bestemming: woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: conform 5) Renovatieverplichting:neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

41 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 46 46 46
199 000 €

8400 Oostende

Ruim twee slaapkamer appartement met twee terrassen in Mariakerke, Oostende Welkom in dit goed onderhouden en ruime twee slaapkamer appartement, gelegen in de fraaie residentie aan de Nieuwpoortsesteenweg 224, bus 0301, in het geliefde Mariakerke, Oostende. Dit is een uitstekende kans voor investeerders die op zoek zijn naar vastgoed met een gegarandeerd rendement, dankzij de vaste huurder die zorgt voor een stabiele en mooie opbrengst. Het appartement is onderdeel van een relatief recent gebouw dat voldoet aan de huidige energienormen, wat bijdraagt aan lage energiekosten en een milieuvriendelijke woonomgeving. De residentie zelf is goed onderhouden, waardoor je verzekerd bent van een verzorgde en aangename leefomgeving. Bij binnenkomst in het appartement ervaar je direct de ruime en lichte sfeer. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een eethoek, en geeft toegang tot het eerste terras waar je kunt genieten van de buitenlucht en het uitzicht. De keuken is praktisch ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur, ideaal voor zowel korte als langere verblijven. Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, beide voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De badkamer is gebruiksvriendelijk en functioneel, met moderne voorzieningen die bijdragen aan het comfort van de bewoners. Een tweede terras, bereikbaar vanuit de keuken, biedt een ideale plek om buiten te dineren of te ontspannen. De ligging in Mariakerke, een levendige wijk in Oostende, biedt tal van voordelen. Je bevindt je op loopafstand van het strand, diverse winkels, restaurants en het openbaar vervoer, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Dit is de perfecte investering voor wie op zoek is naar een zorgeloze en rendabele belegging in vastgoed. Het appartement is reeds verhuurd aan een betrouwbare huurder, wat directe inkomsten garandeert vanaf de eerste dag. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een uitstekend onderhouden twee slaapkamer appartement met een stabiel en aantrekkelijk rendement. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen! 1) Stedenbouwkundige bestemming: woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: conform 5) Renovatieverplichting:neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 87 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 46 46 46
659 000 €

8400 Oostende

Welkom in deze goed onderhouden en fraaie residentie aan de Nieuwpoortsesteenweg 222, in het geliefde Mariakerke, Oostende. Dit is een uitstekende kans voor investeerders die op zoek zijn naar een vastgoed met een gegarandeerd rendement, dankzij de vaste huurders die zorgen voor een stabiele en mooie opbrengst. Het relatief recent gebouw voldoet aan de huidige energienormen, wat bijdraagt aan lage energiekosten en een milieuvriendelijke woonomgeving. De residentie zelf is goed onderhouden, waardoor je verzekerd bent van een verzorgde en aangename leefomgeving. De 4 units omvatten: - 2x een tweeslaapkamerappartement (3e verdieping) - 2x een studio (2e en 3e verdieping) Uitstekend rendement: * Appartement 03.01 €710+50(algemene kosten) =€760 * Appartement 03.03 €720+50(algemene kosten)=€770 * studio 3de €510+50(algemene kosten)=€560 * studio 2de €520+50(algemene kosten)=€570 TOTAAL = €2660 De ligging in Mariakerke, een levendige wijk in Oostende, biedt tal van voordelen. Je bevindt je op loopafstand van het strand, diverse winkels, restaurants en het openbaar vervoer, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Dit is de perfecte investering voor wie op zoek is naar een zorgeloze en rendabele belegging in vastgoed. De units zijn reeds verhuurd aan betrouwbare huurders, wat directe inkomsten garandeert vanaf de eerste dag. Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen! 1) Stedenbouwkundige bestemming: woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: conform 5) Renovatieverplichting:neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 265 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 46 46 46
129 000 €

8400 Oostende

Deze studio is gelegen in residentie Royal Palace te Oostende. Op enkele passen van het strand, is het hier aangenaam vertoeven. De studio is als volgt ingedeeld: Inkomhal. Grote en lichtrijke woonkamer met toegang tot het ruim en zonnig terras. Badkamer met afzonderlijk toilet. Daarnaast is er ook nog een kelderberging. Troeven * Dichtbij zee * Laag EPC * Leuke locatie Aarzel niet om deze studio te komen bezichtigen en maak vrijblijvend een afspraak met ons kantoor. Om een afspraak ter plaatse te maken dan kan u ons steeds contacteren via de website of ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 40 13 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 470 50 50 50
199 000 €

8400 Oostende

Ontdek dit licht op te frissen 1-slaapkamer appartement op de tweede verdieping met een charmant terrasje dat uitkijkt op het hinterland. Gelegen in het prestigieuze Hydro Palace, biedt dit appartement een uitstekende kans voor wie dicht bij het strand en het openbaar vervoer wil wonen. Het centrum van Oostende is op fietsafstand. Grote berging op de verdieping en kelderberging in de prijs inbegrepen. Mis deze kans niet en kom dit bezoeken! Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 52 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 55 10 50
520 000 €

8400 Oostende

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan Seys op ### Dit appartement is gelegen in het centrum van Oostende, nabij de haven, de visserskaai, de winkelstraten en het station. Het strand bevindt zich op wandelafstand. Met een bewoonbare oppervlakte van 84 m2 en ruime slaapkamer is dit het ideale appartement. Zowel geschikt voor mensen die comfortabel willen leven, tweede verblijf of als investeringsvastgoed. Er zijn twee aangename zonne terassen van 52 m2 (straatzijde en prachtig zicht op Oostende) en 39 m2 (prachtig zicht op de Sint-Petrus-en-Pauluskerk) De indeling is als volgt: inkomhal, ruime en lichtrijke living, keuken, badkamer, toilet en ruime slaapkamer. Naast de slaapkamer ook dressing of tweede slaapkamer. Daarnaast ook mogelijkheid om twee garages bij te kopen. Overname aandelen is ook een optie. Hierdoor kunnen de registratierechten worden uitgespaard. Op technisch vlak: - EK conform bij akte - Nieuwe lift. Lift stopt in het appartement zelf. - Nieuw centrale condenserende ketel KI: XXX CV: gas, EPC: 379 kwh/m2jaar. Vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregelen of bestuursmaatregelen opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen verkavelingsvergunning. Watertoets, P-score: D, G-score: D Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 84 91 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 491 06 97 30
419 000 €

8400 Oostende

Zonnig instapklaar hoekappartement met 2 ruime slaapkamers gelegen op de vierde verdieping in het centrum van Oostende. Het appartement heeft een knus terrasje waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over het Leopoldpark. Alle ramen zijn voorzien van elektrische zonnewering. Kelder inbegrepen in de prijs. Dankzij de centrale ligging zijn het strand, de dijk, restaurants, winkels en openbaar vervoer allemaal op wandelafstand. Ideaal voor vaste bewoning of vakantieverblijf. Mis deze kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om te bezichtigen. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 92 3 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 55 10 50
319 000 €

8400 Oostende

Stijlvol twee-slaapkamer appartement met uitzicht op Sint-Petrus-en-Paulusplein, Oostende! Ontdek dit prachtig afgewerkt twee-slaapkamer appartement (bwj 2008) ideaal gelegen in het hart van Oostende met een adembenemend uitzicht op het historische Sint-Petrus-en-Paulusplein. Dit unieke appartement biedt een perfecte combinatie van modern comfort en stedelijke charme. Indeling: - Ruime woonkamer: Geniet van een lichte, open leefruimte met grote ramen die een spectaculair uitzicht bieden op de Sint-Petrus-en-Pauluskerk. - Moderne open keuken: De volledig uitgeruste keuken, waaronder een inductiekookplaat, ingebouwde oven, vaatwasser en een ruime koelkast. - Twee grote slaapkamers met ingemaakte kasten. - Badkamer met apart toilet - Berging met aansluiting voor wasmachine en plaats droogkast. -Terras Dit appartement bevindt zich in een levendige buurt, op wandelafstand van winkels, restaurants, en cafés. Het openbaar vervoer (waaronder het treinstation) ligt op enkele minuten wandelen van het appartement. Dit appartement is zowel voor de investeerder, de vaste bewoner als de tweede-verblijver een kanshebber. Het gebouw beschikt over een lift. Verder is er een gemeenschappelijke fietsenberging en lokaal voor afval voorzien. De elektriciteit is volledig conform en het EPC heeft een score van 99 kwh (A-label) wat betekent dat u reeds voldoet aan de Vlaamse energiedoelstelling van 2050! De eigenaars verhuizen naar een nieuwbouw en zouden graag nog even blijven wonen, diverse opties te bespreken! Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit schitterende appartement met een van de mooiste uitzichten van Oostende! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. EPC 99 kwh/m² - UC3307506 - (Vg, Wg,Gmo, Gvkr, Gvv) - Ref. OU24347 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 90 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 25 05 90
285 000 €

8400 Oostende

Prachtig en ruim twee slaapkamer appartement op een schitterende locatie, dat recent volledig gerenoveerd is. Dit appartement bevindt zich aan de Troonstraat 103 in Mariakerke, aan de achterzijde van de zeedijk, met een doorloopgang in het gebouw dat leidt naar de dijk en het strand. Bij binnenkomst valt direct de hoogwaardige afwerking en de moderne uitstraling op. De ruime woonkamer biedt veel lichtinval dankzij de grote ramen met dubbele beglazing in PVC, wat niet alleen zorgt voor een aangename sfeer, maar ook voor uitstekende isolatie. De keuken is uitgerust met nieuwe, hoogwaardige inbouwapparatuur, waardoor koken een plezierige ervaring wordt. Denk hierbij aan een moderne oven, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een ruime koelkast met vriesvak. De twee slaapkamers zijn ruim en lichtrijk, ideaal voor een gezin of voor het inrichten van een thuiskantoor. De badkamer is stijlvol ingericht met een moderne douche, wastafel en voldoende opbergruimte. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig. Het appartement beschikt over centrale verwarming op gas - waarbij zowel de radiatoren als de condensatieketel volledig vernieuwd werden, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat gedurende het hele jaar. Bovendien biedt de locatie tal van voordelen: nabij de zeedijk, op wandelafstand van het strand, en dicht bij diverse winkels, restaurants en openbaar vervoer. Daarenboven is er nog een privatieve kelderberging aanwezig. Dit is een unieke kans om te wonen op een toplocatie met alle comfort en luxe van een recent gerenoveerd appartement. Aarzel niet om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de charme van dit prachtige appartement in Mariakerke. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed:neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 74 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 46 46 46
179 000 €

8400 Oostende

We treffen dit appartement in de Euphrosina Beernaertstraat ter hoogte van nummer 20 bus 0301 te Oostende. Dit pand is gelegen op de eerste verdieping in de nabijheid van vele voorziening zoals; - Winkelstraten - 200 m van de haven - 200 meter van het park - 500 meter van het strand - 500 m van het openbaar vervoer Het appartement omvat een ruime woonkamer, volledig uitgeruste keuken, ruime slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet, wasruimte. Bovendien is eer ook een fietsenstallling op gelijkvloers. Bijkomende informatie; - EPC-label D, 351 kWh/ (m² jaar) - Elektokeuring conform de wetgeving - Asbestveilig Voor meer informatie of een bezoek, contacteer collega Timothy op het nummer 0474/41. 28. 40. Vanaf 27/07/24 . Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 55 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 77 80 00
159 000 €

8400 Oostende

Dit ruime op te frissen gelijkvloers appartement te koop is gelegen langs de Aartshertoginnestraat te Oostende, in het hartje van de stad en op enkele wandelpassen van het strand, de winkelstraten en het openbaar vervoer. Indeling: - inkomhal - ruime woonkamer - keuken met inductie kookplaat en spoeltafel - badkamer voorzien van een douche, badkamermeubel, toilet en lavabo - slaapkamer 1 (8m²) - slaapkamer 2 (13m²) Pluspunten: - centrale ligging, dichtbij strand en winkelstraten - op te frissen naar eigen smaak - ruime appartement - positieve elektrische keuring Bent u op zoek naar een op te frissen appartement te Oostende met 2 slaapkamers? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 78 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 50 60 50
349 000 €

8400 Oostende

Ben je op zoek naar een instapklaar, stijlvol gemeubeld appartement aan de Belgische kust? Zoek niet verder! Dit appartement met 2 slaapkamers is gelegen op de tweede verdieping van Residentie Silver Beach op slechts een steenworp van de zeedijk en het bruisende centrum van Oostende. De ruime en lichte woonkamer is smaakvol ingericht en biedt een open uitzicht. Perfect om te ontspannen na een dag aan het strand. De afzonderlijke keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur en voldoende opbergruimte. Koken wordt hier een plezier! Er is een garagebox inbegrepen en een praktische gemeenschappelijke fietsenberging, zodat je altijd zorgeloos kunt parkeren en je fiets veilig kunt stallen. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan. Wonen in Residentie Silver Beach betekent genieten van comfort en een prachtige locatie. Dit appartement is perfect voor zowel vaste bewoning als een vakantieverblijf. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 91 7 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 55 10 50
159 000 €

8400 Oostende

Dit goedgelegen appartement in Oostende biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf aan de Belgische kust. Met 1 slaapkamer en een bewoonbare oppervlakte van 50 vierkante meter is dit de ideale plek voor een stel of een individuele reiziger of 2de verblijf Het appartement heeft een inkom met toilet, leefruimte met open keuken . slaapkamer (16m2) aparte douche kamer. De ligging van het appartement is ook ideaal. Op loopafstand van het treinstation en het openbaarvervoer je vind er een tal van gezellige restaurants, winkels en bars, en het strand ligt op slechts een steenworp afstand. verkennen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke verblijfplaats of een langere vakantie aan zee wilt doorbrengen, dit appartement in Oostende is een uitstekende keuze. Met zijn voorzieningen, goede ligging en comfortabele inrichting, zul je je hier zeker thuis voelen. Extra troeven, nieuwe hoogrendementsketel , goedgekeurde elektriciteitsattest, ... Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 50 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 88 98 94
229 000 €

8400 Oostende

Lichtrijk appartement op een absolute topligging in het centrum van Oostende! Op wandelafstand van het station, Visserskaai, zeedijk en winkelstraten. Indeling, inkomhal, badkamer, toilet, leefruimte met open keuken, 3 volwaardige slaapkamers en een zolderverdieping (4e slaapkamer). Kenmerken: Kleinschalige residentie, geen syndickosten, geen lift in het gebouw. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 40 40 30
165 000 €

8400 Oostende

Goed onderhouden appartement op gelijkvloers. Dit appartement bestaat uit: inkomhal, woonkamer, goed onderhouden keuken met aansluitende berging, badkamer (recent vernieuwd), toilet, 2 slaapkamers en terras achteraan langs de zonnekant. Energiezuinig appartement met lucht-lucht warmtepomp (verwarming & airco) met EPC B & elektriciteit = conform. Gratis parkeergelegenheid voor de deur & in directe omgevingVerkopers wensen te verkopen op lijfrente met behoud vruchtgebruik (men blijft er dus wonen). Boeket: 35.000 euro + €710/maand voor maximum 20 jaar. (wg,vg,gvv,gvkr,gmo, epc: B 172 uc: 3239243-res-1 P& G-score: D) Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 83 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 59 33 33
380 000 €

8400 Oostende

Dit perfect onderhouden gelijkvloers appartement op de Zeedijk van Oostende biedt plaats aan 4 ruime slaapkamers, twee badkamers, veranda en ruime binnenkoer.We betreden het appartement via de inkomhall, voorzien van gastentoilet en vestiairehoek. Rechtstreekse toegang tot de halfopen, volledig geïnstalleerde keuken. Doorlopend begeven we ons tot de lichtrijke leefruimte met royaal zeezicht. Terug via de inkomhall krijgen we toegang tot de nachthall, via welke we vier volwaardige slaapkamers betreden waarvan de ‘master bedroom’ een en-suite badkamer met lavabo en douche geniet. Toegang tot toilet en de tweede badkamer met lavabo en inloopdouche. Achteraan het appartement bevindt zich de aangename veranda/eetplaats met toegang tot de ruime binnenkoer (30m²) met 100% privacy, alsook een ruime wasplaats/bergruimte!Extra troeven: 2 kelderbergingen + wasplaats op gelijkvloers Volautomatische rolluiken 4 slaapkamers + 2 badkamers Privatieve toegang via binnenkoer (fietsen) Ruime binnenkoer Dit appartement is een unieke opportuniteit voor zij die ruimte, rust en privacy weten te appreciëren op de Zeedijk en wandelafstand van het commerciële centrum van deze bruisende badstad! Contacteer ons via ### of ### voor meer informatie of bezichtiging! Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 133 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 69 02 03
159 000 €

8400 Oostende

Ruime leefruimte met veel lichtinval Op het eerste verdiep Zuidgericht terras Twee slaapkamers Rustige buurt Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 70 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 22 33 14
1 095 000 €

8400 Oostende

We kwamen...we zagen...en we waren onder de indruk. Wat een fantastisch appartement ! Tot in de puntjes afgewerkt met de betere materialen. We komen woorden te kort (mondeling én schriftelijk). Indeling : Inkomhall leidende rechts naar de woonkamer (30m²) + eetkamer (15m²) + volledig ingerichte open keuken (18m²) + bureau/extra woonkamer/leeshoek (19m²). Het open zicht op onze Noordzee is inbegrepen. Naar links : slaapkamer met ingebouwde kasten (9m²) + slaapkamer met badkamer (29m²) + slaapkamer (ingebouwde kasten) 24m² en slaapkamer 8m², beiden aansluitend op douchekamer. Echt zo een appartement voor in de betere boekskes...of nog liever...om er zelf te gaan wonen. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 195 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 751 07 01
335 000 €

8400 Oostende

Prachtig appartement aan de Zeedijk in Raversijde, Oostende. Dit prachtig, modern appartement geniet tal van troeven. Eerst en vooral is de locatie ideaal; pal aan het strand en nabij openbaar vervoer. Het pand zelf verkeert in perfecte staat en biedt u een aangenaam wooncomfort met drie ruime slaapkamers, apart toilet, een lichtrijke en grote woonkamer met open keuken, alsook twee badkamers. Dankzij de twee zonnige terrassen kunt u steeds tot rust komen dankzij het prachtige uitzicht. Daarnaast beschikt het appartement over een privéberging, alsook is er een gemeenschappelijke fietsenstalling. Er is ook een bewaakt strand, wat uw verblijf aan zee met kinderen vergemakkelijkt. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Troeven *instapklaar *zeezicht *toplocatie nabij strand, OV, ... *vlotte verbinding naar Oostende & Middelkerke *3 slpk 2 badk 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone:neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: neen Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 94 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 499 74 89 74