Bedrijfsvastgoed te huur - Emblem

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Emblem (2520).

2 375 €

2500 Lier

300 m² magazijn, onderdeel van een groter magazijn met een gelijkvloerse poort en een laad-en loszone. Het magazijn is voortdurend bemand en er kunnen logoistieke diensten verleend worden. Mogelijkheid om extra kantoren bij te huren. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Ranst (RBJ32006)
550 €

2520 Ranst

Praktijkruimte van 12 m² te huur op goede locatie te Ranst. Ideaal voor het uitvoeren van gelaatsverzorgingen, nagelstyliste, manicure,... De ruimte is uitgerust met een lavabo en kasten voor opslag. De wachtruimte wordt gedeeld met de klanten van Manu Pedes, dat gespecialiseerd is in voetverzorging en tevens zeer gekend is in Ranst en omstreken. De huurprijs van €550,00 is alles inclusief. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 290 30 30
Handelsfonds te huur Ranst (RAO53839)
9 236 €

2520 Ranst

Deze kantoorunits worden terbeschikking gesteld met airco met de meest uitgebreide faciliteiten inzake onthaal, secretariaatsdiensten, telefonie, fax, internet, copyservice,... kortom allemaal zaken die een ondernemer nodig heeft om professioneel te kunnen functioneren maar welke zeer veel geld - en vooral energie - kosten om goed georganiseerd te krijgen. Concentreren je op de kernactiviteit van je bedrijf en kom toch een naar representatieve thuisbasis of wil je ergens vestiging willen met beperkte overhead kosten? Last but not least is er in het gebouwencomplex een moderne fitness geïntegreerd, onder het motto a healthy mind in a healthy body. Er is parkeergelegenheid voor ca. 90 wagens. Verder is er een halte van De Lijn vlak voor de deur. Technische omschrijving bemeubelde kantoorruimte kantoor op de eerste verdieping steentapijt voorzijde van het kantoor in vitrinebeglazing verwarming: warmte -/zomerairco Locatie Combinatie van een landelijke ligging met een excellente bereikbaarheid. Gelegen in een zone voor ambachtelijke bedrijven en KMO's. Langsheen de N116 met het rond punt van Wommelgem Antwerpen binnenstad > 4 km de Luchthaven van Antwerpen(Deurne), de Haven van Antwerpen alsook de autostrades naar Breda, Eindhoven, Hasselt, Gent en Brussel binnen handbereik. Condities *Prijzen geldend voor : overeenkomst voor 3 jaar mogelijkheid met opzeg na het eerste jaar = prijs +10% opzegtermijn van 6 maanden 3 maanden waarborg korting bij meerdere units Deze prijzen zijn inclusief: forfaitair elektriciteitsverbruik van 50 kwh per maand grondlasten casco brandverzekering (afstand van verhaal) onthaal tijdens de kantooruren (bij Plumeau 1ste verdieping) gemeenschappelijke sanitaire ruimte gebruik vergaderzaal 2 uur per week koelkastje in het kantoor gebruik gemeenschappelijke kitchenette onderhoud gemeenschappelijke delen afvalcontainers voor papier en restafval uitgaande postservice inkomende postservice plaatsing maatschappelijke zetel parkeergelegenheid dichtbij de unit signalisatie met logo aan de unit signalisatie met logo op de infozuil aan de ingang signalisatie met logo aan de reclamezuil aan de straatkant Deze prijzen zijn exclusief: 21% BTW (volledig aftrekbaar) onderhoud van de unit (prijs in functie van de oppervlakte) bijkomend gebruik van de vergaderzaal secretariaatswerk à 50,00 EUR per uur digitale archivering doorrekening verbruik elektriciteit boven forfait aan dagprijs Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelspand te huur Lier (RBM35020)
950 €

2500 Lier

Commercieel gelijkvloers op goede ligging in Lier. Het pand is ingedeeld met winkelruimte op polybeton, kitchenette, 3 bergingen en sanitair. Algemene onkosten: € 45 per maand. Nutsvoorzieningen individueel. Mogelijkheid tot huren van autostaanplaatsen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 226 85 00
Handelspand te huur Lier (RBM35019)
975 €

2500 Lier

Commercieel gelijkvloers op goede ligging in Lier. Het pand is ingedeeld met een commerciële winkelruimte, bureel, keuken, sanitair, garagebox met rechtstreekse toegang tot het pand. Algemene onkosten: € 50 per maand. Individuele nutsvoorzieningen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 226 85 00
Handelsfonds te huur Lier (RAO52884)
23 169 €

2500 Lier

Nieuwbouwkantoren in een uitzonderlijk gebouw met verschillende beschikbare oppervlaktes vanaf 24 m² tot 400 m². Veel lichtinval zorgt voor een aangename werkomgeving. De kantoren zijn voorzien van : Verhoogde vloer met vast tapijt Kitchenette Liften Bekabeling en bedrading voorzien volgens de hoogste normen Rookdetector De kantoren hebben grote glaspartijen. Dit zorgt voor een lichte en luchtige kantoor- en werkomgeving. De indeling en inrichting zijn aanpasbaar en bespreekbaar. Maatwerk is mogelijk. Een grotere beschikbare unit kan opgesplitst naar een kleinere ruimte. Op te merken is de beschikbaarheid van een unit van ca. 100m² op het gelijkvloers : Voorzien van een cleanfloor (lino) Geschikt voor verschillende, al dan niet polyvalente doeleinden, zoals onder meer electronica-atelier – IT ruimte - ... Eveneens koppelbaar met aanpalende kantoorunit Ruime parking en mogelijkheid tot ondergrondse parking. Gebruik van verschillende faciliteiten: Ontvangst van bezoekers aan de receptie in representatieve inkomsthal. Verwarming en airco, verbruik elektriciteit Gebruik van bedrijfsrestaurant (koud en warm) Vaste toegekende parkeerplaatsen en ruimte voor wagens in de bezoekersruimte IT- netwerk en server met max. 25 aansluitingen per 500 m² Kantoormeubilair aanwezig indien gewenst.( €125/set/jaar.) Polyvalent ruime ideaal voor onder andere : Praktijkruimte voor vrije beroepen of medische activiteiten Call center Showroom, vernissageomgeving Fitnessruimte al dan niet in combinatie met kiné of sportbegeleiding Optie met meerkost: Algemeen onderhoud Verwijderen van kantoorafval Huren van opleidingslokalen, vergaderzalen, demoruimte Productieruimtes of logistieke ruimtes van 744 m² en 1200m² (eventueel opsplistbaar in 700m² en 500m²), juiste beschikbaarheid op aanvraag. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelspand te huur Lier (RBK40611)
1 935 €

2500 Lier

Handelsgelijkvloers te huur in het centrum van Lier Indeling: Inkom, winkelruimte,aparte bureauruimte, keuken, toilet, berging, magazijn Beschrijving: Dit handelspand is gelegen in het centrum van Lier en biedt veel potentieel. Het pand bestaat uit een grote winkelruimte, hierachter bevindt zich nog een extra ruimte die afgesloten kan worden, een afzonderlijke keuken en toilet. Helemaal achteraan is er nog een afzonderlijke ruimte (27,4 m²) aanwezig die als opslagplaats kan dienen. Voor meer informatie mag u ons steeds contacteren op volgend telefoonnummer ### Extra: - centrum Lier - veel mogelijkheden Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 361 00 03
Handelspand te huur Lier (RBK26667)
990 €

2500 Lier

Gelijkvloerse handelsruimte van 35 m² op uitstekende locatie en wandelafstand van centrum Lier. Tot voor kort werd de handelsruimte uitgebaat door een zéér gerenommeerde kapperszaak, als het ware een begrip voor de stad Lier. Het pand werd dan ook gedurende jaren succesvol uitgebaat. Het pand wordt verhuurd met de volledige inrichting en is dus onmiddellijk instapklaar en beschikbaar. Er zijn 3 kappersstoelen, een wastafel, tal van opbergkasten, ruimte voor wasmachine en droogkast alsook sanitair beschikbaar. Tevens ook ideaal voor het uitbaten van een mani/pedicure, schoonheidssalon of dergelijke. Specifieke zaken kunnen altijd in overleg besproken worden met de verhuurders. Het pand bevindt zich op de Berlarij, dewelke momenteel volledig opgewaardeerd wordt door het aanleggen van nieuwe bestrating. Het authentieke karakter en uitzicht, gecombineerd met de veelzijdigheid biedt een unieke opportuniteit om een uw eigen zaak uit te baten op een uitstekende locatie te Lier. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 36 35 34
Industrie te huur Lier (RBJ46838)
950 €

2500 Lier

Magazijn/ opslagruimte te huur in Lier Ligging: Het magazijn is gelegen te lier met goede verbindingswegen. Beschrijving: Het magazijn bestaat uit een grote ruimte dat kan dienen als opslagruimte en twee garages. De totale oppervlakte is +/- 120 m2. Indien u interesse heeft, mag u contact opnemen met ons kantoor op volgend telefoonnummer: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 361 00 03
Handelspand te huur Lier (VBA86170)
3 500 €

2500 Lier

In het stadscentrum, in het hart van een commerciële doorgang, een winkel van ±300m² met een zeer ruime dubbele etalage + grote opslagruimte aan de achterkant. Ideaal gelegen, profiteert het van een goede zichtbaarheid in dit drukke gebied met gemakkelijke toegang met het openbaar vervoer. Geen handel of huis-aan-huis overnames! - Jaarlijkse huur : €42.000/jaar - Roerende voorheffing : €4.460/jaar - Geen gemeenschappelijke kosten! ------------------------------ Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 340 24 88
Handelspand te huur Lier (RBJ48676)
2 500 €

2500 Lier

Instapklaar handelsgelijkvloers (voorheen 'Sugar and Sweets') naast H&M met een oppervlakte van ca. 110 m² en een gevelbreedte van ca. 6 meter. Dit pand is volledig instapklaar (kitchenette, verlichting, koeling/verwarming d.m.v. warmtepomp, vloer, …). Dit commercieel gelijkvloers is gelegen in de beste winkelstraat van Lier, de Antwerpsestraat. In de onmiddellijke omgeving van de winkel zijn volgende retailers gevestigd: "Essentiel", "Standaard Boekhandel", "Esprit", "Kruidvat", "Grand Optical", "Hema", "Figli", "Mayerline", e.a. De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.500+ onroerende voorheffing. Het pand is onmiddellijk beschikbaar. EPC LABEL: X. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Prijs op aanvraag

2500 Lier

Dit bedrijfsgebouw is goed bereikbaar vanaf de ring van Lier. Het gebouw bestaat uit 560m² magazijn voorzien van een sectionale poort. Aan de voorzijde bevinden zich de kantoren van 240m² verdeeld over 2 verdiepingen. Ook is er voor het gebouw voldoende parkeergelegenheid. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Kantoor te huur Lier (RBE92163)
2 000 €

2500 Lier

Handelseigendom te huur, gelegen in het centrum van Lier. Dit pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ca. 98 m² + twee verdiepingen te gebruiken als sociale ruimte of stockruimte en kan dienst doen voor diverse handelsactiviteiten. De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.000 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Lier? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Lier (RBE92162)
2 000 €

2500 Lier

Handelseigendom te huur, gelegen in het centrum van Lier. Dit pand heeft een gelijkvloerse oppervlakte van ca. 98 m² + twee verdiepingen te gebruiken als sociale ruimte of stockruimte en kan dienst doen voor diverse handelsactiviteiten. De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.000 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Lier? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Lier (RBG94811)
3 368 €

2500 Lier

Instapklaar commercieel pand, met een opp. van ca. 240 m². Dit betreft een compleet ingericht gelijkvloers. De maandelijkse huurprijs bedraagt 3.368 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Lier? Contacteer ### of ### . ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Lier (RBG51887)
3 000 €

2500 Lier

Karaktervolle goed gelegen handelseigendom, in het centrum van Lier. Dit pand heeft een gelijkvloerse opp. van ca .240 m² + 20 m² koer + verdieping. De maandelijkse huurprijs bedraagt 3.000 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Het pand is ingericht en voldoet aan alle modern comfort. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Lier? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

370
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Lier (RBF15718)
1 750 €

2500 Lier

Handelsgelijkvloers te huur, gelegen in het centrum van Lier. Dit pand heeft een oppervlakte van ca. 85 m² + verdiepingen + kelderruimte. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.750 euro + onroerende voorheffing+ lasten. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur, gelegen in het centrum van Lier? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Lier (RAO79989)
Prijs op aanvraag

2500 Lier

Mooi handelspand te huur, gelegen in het centrum van Lier, Antwerpsestraat 15 Deze winkel is luxueus ingericht als kledingzaak. De oppervlakte van het gelijkvloers bedraagt 200 m². Contacteer ons gerust op ### of ### De maandelijkse huurprijs bedraagt 4.550 Euro + onr.voorh. ten laste van de huurder (3.973 Euro/jaar). Huurkortingen gedurende het eerste jaar zijn mogelijk. Het makelaarsloon ten bedrage van 15 % van de jaarhuur + btw is ten laste van de nieuwe huurder. Retailers in de buurt: ‘Ici Paris XL’, ‘Orange’, ‘Yves Rocher’, ‘Scotch and Soda’, …. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Lier (RAO80293)
Prijs op aanvraag

2500 Lier

Commercieel gelijkvloers te huur, gelegen in het bruisende centrum van Lier. Dit pand heeft een gelijkvloerse opp. van ca. 150 m². De verdiepingen zijn bruikbaar als stockruimte. De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.000 euro. Retailers in de buurt: Scotch and Soda, Proximus, … // Onmiddellijk beschikbaar // Onroerende voorheffing ten laste van de huurder // Benieuwd naar deze handelsruimte met veel passage in Lier? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelspand te huur Zandhoven (RBK86912)
900 €

2240 Zandhoven

Zeer centraal gelegen handelsgelijkvloers in het centrum Zandhoven. Op deze uiterst centrale locatie in Zandhoven bevindt zich deze handelsgelijkvloers (± 70m²). We komen binnen in de ontvangstruimte voorzien van een toog en ingemaakte kasten. Hierachter is een tweede ruimte waar zich een apart toilet bevindt. De ruimtes zijn voorzien van airco en verwarming op elektriciteit. Aan de voorgevel hangt een luifel met bedieningspaneel. Ook is er toegang tot het koertje achteraan de handelszaak. Gezien de centrale ligging in het centrum wordt er de voorkeur gegeven aan detailhandel (kledingwinkel, bakkerij, supermarkt..) maar handelsinrichtingen, horeca en aanverwanten activiteiten die in functie staan van deze handelsinrichtingen zoals o.a. werkplaatsen, opslagruimten, bureelruimten, sanitair zijn ook toegelaten. Voor meer info en vrijblijvend bezoek ### (Jelle) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 645 06 45