Bedrijfsvastgoed te huur - Kasterlee

2 zoekertjes (1 - 2)
Handelspand te huur Lichtaart (RBJ07268)
1 200 €

2460 Lichtaart

Volledig ingerichte handeslruimte (kantoor), 165m², centrum Lichtaart.Heden bankkantoor.Bestaande uit: ontvangstruimte, loket, wachtzaal, sanitaire ruimte met 2 toiletten, 4 ruime kantoren, vergaderzaal/keuken, berging.Achteraan kunnen er 2 auto's geparkeerd worden. Systeemplafond voorzien van led verlichting.Iedere ruimte heeft een eigen airco/warmtepomp.Hoogwaardige binnenafwerking.EPC: in opmaak.Virtual tour: ### Meer weten?

165
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 59 26 06
Handelspand te huur Kasterlee (RBI98955)
2 100 €

2460 Kasterlee

Goed gelegen handelszaak met overname Dit goed draaiend Italiaans restaurant bestaat uit grote handelsruimte / eetgelegenheid, keuken, toiletten, bergruimte, koeling ruimte en grote kelder. Bijzonderheden: - Overname handelszaak aan 150.000 euro - Zeer grote parking - Zonnepanelen 80 stuks met batterijen - Airco aanwezig Meer weten?

900
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 311 82 01

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Kasterlee (2460) + Deelgemeenten.

1 250 €

2300 Turnhout

Pal in het centrum nabij de grote markt treft u dit ruime kantoor/winkelpand met een ruim magazijn en kelder. Het winkelpand met vitrine heeft een oppervlakte van ca. 32m². Achteraan heeft u een ruim magazijn met grote toegangspoort van ca. 78m². Via het magazijn heeft u toegang naar een apart toilet en een ruime en droge kelder van 87m². Onmiddellijk beschikbaar en eventueel te combineren met het naastliggende kantoor/winkelpand van ca. 90m². Meer weten?

2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 70 35
750 €

2300 Turnhout

Opslagplaats op toplocatie in Turnhout. Ligging: Deze bevindt zich namelijk net buiten de ring van Turnhout, met alle invalswegen vlakbij. Tevens bevindt zich hier verschillende faciliteiten zoals supermarkt, frituur, apotheker,... Scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Beschrijving: Achteraan dit commercieel gelegen handelspand bevindt zich het magazijn van 156m² dewelke voorzien is van een manuele en automatische sectionale poort. Wat het laden en lossen zeer praktisch maakt. De poort heeft een hoogte van 2.53m en een breedte van 2,51m. Dit pand is ingericht als bakkerij maar zal nu in 2 delen verhuurd kunnen worden, het achterste gedeelde zijnde als opslagplaats/magazijn en het voorste deel als winkel. HET WINKELGEDEELTE WORDT AFZONDERLIJK VERHUURD VOOR €850/M. De mogelijkheid om het winkelgedeelte en de opslagplaats in zijn geheel te huren kan zeker. Extra's: - Onmiddellijk beschikbaar - Commercieel gunstige ligging - Parkeermogelijkheden voor klanten Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Handelspand te huur Oud-Turnhout (RBF25998)
1 500 €

2360 Oud-Turnhout

UITSTEKEND GELEGEN HANDELSPAND (vanaf 600M²) TE OUD-TURNHOUT Uitstekend gelegen handelspand met een met een minimum opp. van 600m² met mogelijkheid tot uitbreiden tot 2.500m² in Oud-Turnhout. Open en lichte ruimte op gelijkvloerse verdieping, zeer geschikt voor diverse handels- en winkeldoeleinden. Etalage rondom, 3 toegangen. Thans ingericht als toonzaal meubelzaak. Een bezichtiging waard om de talloze mogelijkheden te bevatten. Grote parkeergelegenheid beschikbaar met voldoende ontsluiting. Meer weten?

600 100 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 48 12 21
Handelspand te huur Turnhout (RBL06807)
995 €

2300 Turnhout

***BEZOEKEN WORDEN ENKEL VOORZIEN NA ONTVANGST VAN VOLLEDIG INGEVULDE INFORMATIEFICHE VOOR KANDIDAATHUURDERS DIE U VERKRIJGT NA AANVRAAG VIA HET ZOEKERTJE OP DE IMMO SITE OF mail ons op ### *** Handelsgelijkvloers op AAA-Locatie Deze gelijkvloerse handelsruimte is bij uitstek geschikt voor vele doeleinden gezien de polyvalente opzet. De gelijkvloerse verdieping (98m²) heeft een grote open ruimte en een achtergelegen kantoor en in de kelder (48m²)zijn toiletvoorzieningen en bergplaats voorzien. Gelegen aan de grote markt dus super bereikbaarheid en passage! Meer weten?

146
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 48 12 21
Industrie te huur Turnhout (RBK69107)
Prijs op aanvraag

2300 Turnhout

Magazijnen 417m² + kantoor 471,5m² te huur in Turnhout.in groot hallencomplex in Turnhout. Het complex is gunstig gelegen op 1,5 km van oprit 24 van E34 ( Eindhoven - Antwerpen). Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Industrie te huur Turnhout (RBK69106)
8 186 €

2300 Turnhout

Magazijnen 786m² + kantoor 471,5m² te huur in Turnhout.in groot hallencomplex in Turnhout. Het complex is gunstig gelegen op 1,5 km van oprit 24 van E34 ( Eindhoven - Antwerpen). Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 23 48 23
Handelsfonds te huur Turnhout (RAO53211)
60 105 €

2300 Turnhout

Een vastgoed topper is natuurlijk de historische site waar ooit Stripuitgeverij "Proost" gevestigd was. Dit prachtig stukje bedrijfsvastgoed langs de E34 biedt een waaier aan mogelijkheden. Ateliers en magazijnen waar je ook een prachtige kantoorruimte kan bij huren. Wat deze ruimtes zo uniek maakt? Het overvloedige natuurlijke licht waar je overdag van kan genieten. De tweede grote troef is de ruimtelijkheid. Ook het prachtige interieur nodigt enorm uit. AFWERKING, INDELING & TECHNISCHE KENMERKEN KANTOREN/ATELIERS Veel natuurlijk licht Moderne industriële look Behoud atrium Unieke sfeer om in te werken Unieke ligging Vlak naast autostrade Mogelijkheid tot huren van grote tot kleine oppervlaktes Koel- en klimaatplafonds Hybride warmtepomp Gebouwbeheersysteem Toegangscontrolesysteem Brand- en inbraakdetectie Laadpalen voor elektrische wagens Volledige ledverlichting Goedkopere groene energie via de zonnepanelen HUURVOORWAARDEN Te huren via 3-6-9-contract 6 maanden huurwaarborg Huurprijs op aanvraag Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelspand te huur Turnhout (RBJ09105)
850 €

2300 Turnhout

Handelspand op toplocatie met tal van mogelijkheden. De ideale ligging voor het starten van een zaak. Deze bevindt zich namelijk net buiten de ring van Turnhout, met alle invalswegen vlakbij. Tevens bevindt zich hier verschillende faciliteiten zoals supermarkt, frituur, apotheker,... Scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Dit commercieel gelegen handelspand zoekt een huurder die klaar is voor het starten of uitbreiden van een zaak. Op deze moment is het handelspand ingericht als bakkerij. UIteraard biedt het pand een tal van mogelijkheden om hier verschillende handelszaken uit te baten. Zo is er in het winkelgedeelte van 29m² airco aanwezig. Aanpalend komt men in een tussenruimte met kantoor. Verder beschikt het pand over een kelder, ingedeeld in verschillende ruimtes die tal van opslag mogelijkheden biedt. Parkeergelegenheid voor klanten is hier volop aanwezig. Achteraan bevindt zich het magazijn van 156m² dewelke voorzien is van een manuele en automatische sectionale poort. Wat het laden en lossen zeer praktisch maakt. De poort heeft een hoogte van 2.53m en een breedte van 2,51m. DEZE RUIMTE WORDT AFZONDERLIJK VERHUURD VOOR €750/M. De mogelijkheid om enkel de winkelruimte of enkel de achterliggende hal te huren is mogelijk alsook in zijn geheel. Extra's: - Onmiddellijk beschikbaar - Parkeermogelijkheden voor klanten Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Handelspand te huur Turnhout (RBK46513)
1 250 €

2300 Turnhout

De Perfecte Hoek: Jouw Sleutel tot Een Bloeiende Zaak Aan de rand van de bruisende stad Turnhout ligt een kans prachtige opportuniteit: het hoekwinkelpand. Gelegen op een begeerde A-locatie, pronkt dit handelspand niet alleen met een toplocatie maar ook met een ongeëvenaarde hoekpositie mét voldoende magazijn én inpandige garage, waardoor het een baken is voor handels- en personenverkeer. Stel je voor dat je binnenstapt in een ruim interieur, overgoten met natuurlijk licht van uitgestrekte ramen die om de hoek buigen, waardoor je producten of diensten op de best mogelijke manier worden gepresenteerd. De indeling biedt een prachtig oppervlak, met voldoende ruimte voor jouw creativiteit om te bloeien en jouw bedrijf te laten floreren. Maar het gaat niet alleen om de fysieke ruimte; het gaat ook om het strategische voordeel dat gepaard gaat met een centrale ligging. Met dit hoekwinkelpand sta je op het kruispunt van kansen, waar potentiële klanten worden aangetrokken om te ontdekken wat jouw etablissement te bieden heeft. Bij het uitbaten van wat voor handel staan er 3 zaken op nummer 1: Locatie, locatie en locatie. Of je nu een trendy boetiek, een gezellig café of een chique salon voor ogen hebt, dit hoekjuweeltje biedt eindeloze mogelijkheden voor de slimme ondernemer. Het is niet alleen een locatie; het is een canvas om jouw ondernemersdromen te verwezenlijken en een succesvol bedrijf op te bouwen. (uitbatingsvergunning individueel te bekijken) Van forenzen die 's ochtends hun cafeïne-fix zoeken tot avondwinkelende klanten die op zoek zijn naar de nieuwste trends, jouw hoekwinkelpand biedt ongeëvenaarde zichtbaarheid en toegankelijkheid. Grijp de kans om jouw stempel te drukken op de stad. Met de perfecte mix van bedrijfsvloeroppervlakte op een onovertroffen locatie en een hoekpositie die aandacht trekt, is dit handelspand jouw toegangspoort tot ondernemerssucces! Meer weten?

224
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 48 12 21
Handelspand te huur Turnhout (RBK44599)
950 €

2300 Turnhout

Kantoorruimte (143,47m²) met een zeer gunstig ligging nabij het centrum van Turnhout en het centraal station. Ligging: Het pand is gelegen in het centrum van Turnhout, vlakbij verschillende invalswegen en openbaar vervoer. Het pand bevat diverse mogelijkheden voor kantoren en vergaderplekken. Nieuwe vloer zal nog worden geplaatst in overleg met de nieuwe huurder. Er is reeds een warmtepomp geïnstalleerd. Het pand is gelegen in de hoofdstraat van Turnhout wat zorgt voor een grote zichtbaarheid. Bijzonderheden: - Gunstige ligging - Nieuwe warmtepomp: verwarming, airco en ventilatie - Afwerking kantoorruimte in onderling overleg met eigenaar - Twee afgesloten ruimtes die kunnen dienen als vergaderzaal of aparte kantoorruimte. - Kitchenette - Toiletten - Gemeenschappelijke kosten €230 ex BTW/maand (OV en nutsvoorzieningen) - Onmiddellijk beschikbaar Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Handelspand te huur Turnhout (RBJ42304)
1 600 €

2300 Turnhout

Prachtig commerciële ruimte op toplocatie in hartje Turnhout Ligging: Toplocatie = Hartje Turnhout. Dit commercieel pand is zeer centraal gelegen op de Grote Markt te Turnhout. Op wandelafstand bent u onmiddellijk bij verschillende winkels, supermarkten, openbaar vervoer, Turnova,... Beschrijving: Prachtig en uniek pand met verschillende mogelijkheden! Op deze moment is het ingericht als projectontwikkelingskantoor met vooraan het onthaal (30m²) met bureau/balie en ingemaakte kasten. Verder door hebben we een gastentoilet. Achteraan vinden we een kleine vergaderruimte van 14m² terug, voorzien van een hoge tafel met stoelen en ingebouwde koelkast en vaatwasser. Aansluitend vinden we de grote vergaderzaal van 40m² terug dewelke voorzien is van een prachtige unieke tafel. Via een glazen wand komen we terecht in het kantoor van 53,5m², deze is voorzien van ingemaakte kasten en toegang tot de keuken met berging, sanitair voor het personeel en een aparte ingang die uitgeeft op de bloemekesgang. Dit steegje brengt ons naar Academieplein, Turnova en grote markt. Kortom, een prachtig en unieke ruimte dei klaar is voor een nieuwe bestemming! Extra's: - Onmiddellijk beschikbaar - Huurprijs is exclusief btw - Toplocatie - 1 autostaanplaats Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Handelspand te huur Turnhout (RBJ70012)
1 450 €

2300 Turnhout

Handelsruimte van 200 m² aan de Nieuwe Kaai Ligging: Het handelspand is zeer interessant gelegen aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven. Op wandelafstand bevinden zich verschillende faciliteiten zoals supermarkten en horeca. Omschrijving: Het pand bestaat uit een commerciële ruimte dat momenteel is ingericht als schoonheidsinstituut, achterliggende keuken en apart toilet. Het handelspand kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden en is instapklaar. Extra: - Centrale verwarming op aardgas - Gunstig EPC: B - Super gelegen aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven - Publieke parking nabij - Handelspand is instapklaar - Gemeenschappelijke kost €120/m - Onmiddellijk beschikbaar Meer weten?

2395
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Handelspand te huur Turnhout (RBK41646)
1 200 €

2300 Turnhout

Handelspand met tal van mogelijkheden in centrum Turnhout Ligging: Het pand is gelegen in de Otterstraat, het verlengde naar de grote markt van Turnhout. Zeer veel passage, goede bereikbaarheid. Omschrijving: De handelsruimte van 61m² is voorzien van een nieuwe vloer en nieuwe plafond. Er zijn tal van stopcontacten aanwezig, wat de mogelijkheid voor kantoorruimte ook mogelijk maakt. (Opgelet, dit moet uiteraard aangevraagd worden) Er is nog een achterliggende berging aanwezig van 6m², hier kan men een kitchenette plaatsen. Verder is er nog 1 toilet aanwezig. Kortom, een pand met mogelijkheden! Troeven: - Onmiddellijk beschikbaar - Nieuwe vloer, nieuwe plafond Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Kantoor te huur Turnhout (RBK31870)
750 €

2300 Turnhout

Prachtig en ruim Casco+ commerciële ruimte op toplocatie in Turnhout Ligging: De ideale locatie voor het starten van een zaak. Deze commerciële ruimte is gelegen aan de jachthaven van Turnhout, Nieuwe kaai waar er zich tal van horecagelegenheden en winkels bevinden. Aangename locatie met veel passage. Beschrijving: De ruimte van 90m² is momenteel casco + afgewerkt. Met ‘casco+’ bedoelen we de ruwbouwafwerking wind- en waterdicht plus alle structurele en technische elementen gaande van de sanitaire en elektrische leidingen, de chape, de pleisterwerken,... Op deze moment zijn de elektrische leidingen nog niet voltooit, aangezien de huurder de keuze kan nemen waar en hoeveel stopcontacten/ verlichting hij wil plaatsen. Waterleiding en het bezetten van de muren is afgerond. Afwerking vloer in samenspraak met de huurder. Het is een optie om deze ruimte te huren in zijn volledigheid, namelijk de 300m² als ook de ruimtes op te splitsen met name 210m² of 90m². Een pand met veel mogelijkheden dus! Absoluut de moeite om eens een kijkje te komen nemen. Extra's: - Casco +, afwerking bespreekbaar met eigenaar naar wensen - Onmiddellijk beschikbaar - Toplocatie -Huurprijs is exclusief BTW. Het huren van de ruimte 210m² of 300m² staan ook apart online op onze website, telkens met hun huurprijs erbij vermeld. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Handelsfonds te huur Turnhout (RAO53446)
24 383 €

2300 Turnhout

Welkom bij dit bedrijvencomplex in Turnhout, België, waar we een prachtige kantoor- en magazijnruimte te huur aanbieden. Het complex is strategisch gelegen op slechts 2 minuten van de op- en afrit 23 Turnhout-West van de E34, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel uw medewerkers als klanten. De beschikbare kantoorruimte (Unit H) beslaat een oppervlakte van 131 m², verdeeld over 111 m² op het gelijkvloers en 20 m² op de 1e verdieping. Het kantoor is modern, representatief en biedt een inspirerende werkomgeving voor uw team. Naast de kantoorruimte bieden we ook een ruim magazijn met een totale oppervlakte van 3849 m², waardoor we voldoende ruimte kunnen bieden voor uw zakelijke activiteiten en opslagbehoeften. Dit bedrijvencomplex is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een gunstige locatie met goede bereikbaarheid en uitstekende faciliteiten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een bezichtiging te regelen en te ontdekken hoe deze ruimte uw bedrijf kan ondersteunen. UNIT H - kantoorruimte Kantoor 131 m² (111 m² gelijkvloers + 20 m² 1ste verdieping) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelspand te huur Turnhout (RBK03755)
1 000 €

2300 Turnhout

Instapklaar handelspand geschikt voor verschillende activiteiten op gunstige ligging. +/- 120 m² l EPC C label Gunstig gelegen op de Graatakker, op wandelafstand van de Grote Markt en de Ring. Met in de onmiddellijke nabijheid de grote ondergrondse parking van UGC. Knap vernieuwd handelspand, momenteel in gebruik door een schoonheidsinstituut, bestaande uit een winkelruimte met mooie vitrine en balie, een zithoek/wachtruimte, 4 volledig ingerichte aparte praktijkruimtes, een kitchenette, een wasplaats/berging, aparte toilet, binnentuin en een kelderberging. Dit commercieel pand van +/- 120 m² is zowel te koop als te huur (eventueel ook voor een kortere periode van min. 1 jaar als pop-up) aangezien deze zaak halverwege 2024 zal verhuizen naar een andere locatie en daar haar activiteiten zal verderzetten. Reeds 20 jaar een gevestigde waarde op deze locatie! Beschikbaarheid overeen te komen. De 4 aparte praktijkruimtes zijn moduleerbaar door de gyproc wanden die men kan weghalen of verplaatsen zodat het pand volledig naar uw wensen kan worden ingericht. Deze ruimtes zijn gebouwd rond de gezellige patio. Het geheel werd heel netjes & verzorgd ingericht met heel wat ingemaakte kasten en is hierdoor werkelijk instapklaar. De elektriciteit is goedgekeurd, er werd recent ook een nieuwe verwarmingsketel geplaatst en door de airco's kan men zowel verwarmen als verkoelen in de zomer. Asbestveilig. Ideaal voor vrije beroepen, een schoonheidsinstituut, nagelstyliste, permanente make-up, tatoeage zaak, logopediste, kinesist, osteopaat enz. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer ons via ### of ### Meer weten?

143
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 73 23
Kantoor te huur Turnhout (RBJ62195)
2 500 €

2300 Turnhout

Gerenoveerde kantoorruimte van 296m² op ideale locatie in Turnhout. Ligging: Het kantoor is vlakbij de Nieuwe Kaai gelegen met verschillende horecagelegenheden rondom. In de directe omgeving bevinden zich tal van winkels (voeding, kleding, drogist, interieur, ...) en een fitnesscenter. Op 15 min wandelafstand bevindt zich tevens het centrum van Turnhout. Gelegen in een klein neerschalig industrieterrein waar voldoende parking aanwezig is. Beschrijving: Deze kantoorruimte is zopas gerenoveerd en beschikt over 4 kantoren die je nog kan opsplitsen tot 6 afzonderlijke bureauruimtes met ieders hun eigen toegang. Deze zijn volledig uitgerust met de nodige voorzieningen en aansluitingen. Kitchenette met koelkast en enkele spoelbak is voorzien. Trappenhal met vestiaire en toiletruimte met dubbele spoelbak aanwezig. Alle ruimtes zijn voorzien van verlichting en de nodige voorzieningen voor noodprocedures. Er zal een maandelijkse gemeenschappelijke kost van €150 in provisie aangerekend worden voor het verbruik van water, elektriciteit en gasverbruik van de kantoorruimtes. Wie op zoek is naar centraal gelegen kantoorruimte met voldoende parking is hier aan het juiste adres! Extra's: - Energiezuinig, EPC label B - Onmiddellijk beschikbaar - Huurprijs exclusief btw - Gemeenschappelijke kost €150 (provisie) voor water, gas en elektriciteitsverbruik Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 73 38 82
Kantoor te huur Turnhout (RBJ45078)
2 250 €

2300 Turnhout

Centraal gelegen, energiezuinige handels-of kantoorruimte. Bent u op zoek naar een professionele en moderne handels- of kantoorruimte? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! Dit kantoor biedt een inspirerende omgeving waarin u uw bedrijf kunt laten groeien. Gelegen op een strategische locatie, heeft het een gemakkelijke toegang tot belangrijke snelwegen en openbaar vervoer. Dit betekent dat uw werknemers en klanten moeiteloos naar uw winkel of kantoor kunnen komen, ongeacht waar ze vandaan komen. De ruimtes zijn speciaal ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Uw bezoekers worden verwelkomd aan de ruime receptie. Er zijn drie goed verlichte en ruime bureauruimtes met op maat gemaakte bureaus en kasten. Verder is er een keuken met moderne toestellen en voldoende ruimte voor uw medewerkers om samen te eten of informele besprekingen te doen. Of u nu behoefte heeft aan een individuele werkplek, een teamruimte of vergaderruimtes, dit pand biedt verschillende mogelijkheden om aan uw specifieke eisen te voldoen. Bovendien is het zeer energiezuinig met een uitstekende EPC-score label A. Het is overal voorzien van LED-verlichting. Er is een alarm en camerabeveiliging en een Sonos muziekinstallatie in elk bureau. Troeven: - Gratis buurtparking voor de deur - In de buurt van belangrijke invalswegen Dus, als u op zoek bent naar een energiezuinige, moderne handels- of kantoorruimte, neem dan contact met ons op. Ontdek de voordelen van dit pand en geef uw bedrijf een professionele uitstraling en de ruimte om te groeien. Bel ons voor een afspraak op ### Meer weten?

495
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 58 02 08