Bedrijfsvastgoed te huur - Spermalie

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Spermalie (8433).

2 300 €

8620 Nieuwpoort

Dit horecapand is gelegen op de Kaai van Nieuwpoort Stad en bestaat uit: buitenterras - overdekt terras - de eigenlijke verbruikerszaal - lange bar - keuken - berging met koelcel - dames- en herentoiletten. De zaak is ook te bereiken via de achterkant, zéér interessant voor de leveranciers. Comfortabel en trendy ingericht, ideaal om gezellig iets te gaan eten of te drinken met zicht op de oude vismijn van Nieuwpoort. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
600 €

8620 Nieuwpoort

Een handelspand te huur met veel mogelijkheden in de drukke Oostendestraat te Nieuwpoort-stad. Dit pand beschikt over een gezellige winkelruimte en een ruime stockageruimte achteraan, twee toiletten. Voor meer info of een bezoek? Contacteer Imane via ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
2 360 €

8620 Nieuwpoort

Opslagplaatsen te huur in Nieuwpoort, gelegen in de zone voor ambachtelijke bedrijven en kmo's. Bouwjaar 1992/'94. Indeling: Twee loodsen (samen 796 m²). Uitrusting en afwerking: Gedeelte van de loodsen is voorzien van rekken. Betonnen vloer, schuifpoorten, TL-verlichting. Zadeldakloods (580m²) in IDE-platen met lichtstraat, sanitair, toilet, bureel (12 m²), nokhoogte 7,5 m, vrije hoogte 4,65 m. Boogloods (216m²) - Onroerende voorheffing ten laste van de huurder, forfaitair vastgelegd op 1 maand huur / jaar. - Huurprijs + BTW. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien u graag meer informatie wenst omtrent dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een loods / opslagplaats te huur in Nieuwpoort. Voor een bezoek graag contact opnemen via ### of via ### Meer weten?

796 796 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Nieuwpoort (RBI90190)
1 665 €

8620 Nieuwpoort

Opslagplaats te huur in Nieuwpoort, gelegen in de zone voor ambachtelijke bedrijven en kmo's. Bouwjaar 1992/'94. Indeling: Twee zadeldakloodsen (samen 580 m²). Uitrusting en afwerking: Gedeelte van de loodsen is voorzien van rekken. Betonnen vloer, schuifpoorten, TL-verlichting. Zadeldakloods in IDE-platen met lichtstraat, sanitair, toilet, bureel (12 m²), nokhoogte 7,5 m, vrije hoogte 4,65 m. - Onroerende voorheffing ten laste van de huurder, forfaitair vastgelegd op 1 maand huur / jaar. - Huurprijs + BTW. - Mogelijkheid om boogloods bij te huren van 216 m² aan € 695 / maand. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien u graag meer informatie wenst omtrent dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een loods / opslagplaats te huur in Nieuwpoort. Voor een bezoek graag contact opnemen via ### of via ### Meer weten?

580 580 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Nieuwpoort (RBI90189)
695 €

8620 Nieuwpoort

Opslagplaats te huur in Nieuwpoort, gelegen in de zone voor ambachtelijke bedrijven en kmo's. Bouwjaar 1992/'94. Indeling: Boogloods met rekken (216 m²). Uitrusting en afwerking: Gedeelte van de loods is voorzien van rekken. Betonnen vloer, schuifpoorten, TL-verlichting. - Onroerende voorheffing ten laste van de huurder, forfaitair vastgelegd op 1 maand huur / jaar. - Huurprijs + BTW. - Mogelijkheid om zadeldakloods bij te huren van 580 m² voor € 1.665/maand. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien u graag meer informatie wenst omtrent dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een loods / opslagplaats te huur in Nieuwpoort. Voor een bezoek graag contact opnemen via ### of via ### Meer weten?

216 216 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBI85631)
1 600 €

8620 Nieuwpoort

Volledige ingerichte handelsruimte met ondergrondse garage in Residentie Newport Bay. Het handelspand heeft frontaal zicht op de jachthaven. Commerciële ligging langs de vernieuwde, druk bezochte Robert Orlentpromenade en nabij de Albert I-laan. Er is een ruime klantenparking, die gratis is, voorzien vlakbij het gebouw.Het pand is momenteel ingericht als kledingszaak. Meubilair kan eventueel overgenomen worden. Geen horeca-uitbating toegelaten.Opp. handelsruimte: 117,80 m²Opp. garage (berging): 20,90 m² Meer weten?

117
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBI82956)
2 350 €

8620 Nieuwpoort

Horecapand te huur met topligging pal in het commercieel en toeristisch centrum in Nieuwpoort Bad. Troeven: - ligging met uitsprong - opvallende façade - horeca vergunning - upgrade van de voorzijde in overleg - toeristische toplocatie De gevel biedt veel etalagemogelijkheid en is mooi toegankelijk. Wandelafstand van het strand en dicht bij diverse winkelstraten en supermarkten. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Details: - onmiddellijk beschikbaar - onroerende voorheffing ten laste van huurder Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een horecapand te huur in Nieuwpoort Bad u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

80 80 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBI82954)
2 350 €

8620 Nieuwpoort

Commercieel gelegen handelsgelijkvloers (80 m²) te huur in de Albert I-laan in het commerciële centrum van Nieuwpoort Bad en nabij de Sint-Bernarduskerk. Beschrijving Handelsruimte te huur met topligging pal in het commercieel en toeristisch centrum in Nieuwpoort Bad. Troeven: - ligging met uitsprong - opvallende façade - horeca vergunning - upgrade van de voorzijde in overleg - toeristische toplocatie De gevel biedt veel etalagemogelijkheid en is mooi toegankelijk. Wandelafstand van het strand en dicht bij diverse winkelstraten en supermarkten. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Details: - onmiddellijk beschikbaar - onroerende voorheffing ten laste van huurder Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelsruimte te huur in Nieuwpoort Bad u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

80 80 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Nieuwpoort (RBI81031)
2 200 €

8620 Nieuwpoort

TE HUUR op de Markt van Nieuwpoort-stad, in een historische eigendom vol karakter.Hoekpand van ongeveer 180 m2 met zeer veel licht, buitenruimte, keukentje met sanitair en een gebruiksklare kelderruimte, voorzien van verwarming en volledig geschilderd van ongeveer 40m2. Deze kelder is toegankelijk via een open trap in handelsgelijkvloers en kan eenvoudig ingericht worden als bureau; werkruimte en dergelijke.Handelshuur; KI ten laste van de huurder +/- €1270Bel Dries, ook op zon-en feestdagen, ### of kom langs op kantoor 'Immo Maritiem' naast het kerkje in Nieuwpoort-bad. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Nieuwpoort (RBI60443)
1 400 €

8620 Nieuwpoort

Centraal gelegen kantoor te huur in het winkelcentrum Residentie Gauguin in Nieuwpoort. Dit pand heeft een oppervlakte van 192 m². Er is zowel toegang via de Franslaan als via Albert I-laan en is door deze ligging uitermate vlot bereikbaar. Het pand heeft veel raampartijen die zorgen dat er veel natuurlijk licht is. De ruimte heeft een open gevoel en biedt tal van mogelijkheden. Het kantoor zelf staat volledig klaar om ingericht te worden. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te Nieuwpoort u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

192
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBI60442)
1 400 €

8620 Nieuwpoort

Centraal gelegen handelspand te huur in het winkelcentrum Residentie Gauguin in Nieuwpoort. Dit pand heeft een oppervlakte van 192 m². Er is zowel toegang via de Franslaan als via Albert I-laan en is door deze ligging uitermate vlot bereikbaar. Het pand heeft veel etalageruimte en biedt veel mogelijkheden voor tal van winkelconcepten. Het handelspand zelf staat volledig klaar om ingericht te worden. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand te Nieuwpoort u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

192
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBI60441)
1 400 €

8620 Nieuwpoort

Centraal gelegen horecapand te huur in het winkelcentrum Residentie Gauguin in Nieuwpoort. Dit pand heeft een oppervlakte van 192 m². Er is zowel toegang via de Franslaan als via Albert I-laan en is door deze ligging uitermate vlot bereikbaar. Het pand heeft veel raampartijen die een goede zichtbaarheid geven en biedt veel mogelijkheden voor tal van concepten. Het handelspand zelf staat volledig klaar om ingericht te worden. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit een horecapand te Nieuwpoort u mogelijks kan interesseren. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBI59808)
2 500 €

8620 Nieuwpoort

Bent u op zoek naar de perfecte plek om uw ondernemersdromen waar te maken? Zoek niet verder! We zijn verheugd om u dit buitengewone handelsgelijkvloers van +/- 163 m² op een toplocatie in Nieuwpoort-Bad aan te bieden. Gelegen in het hart van deze bruisende kuststad, biedt deze commerciële ruimte ongeëvenaarde mogelijkheden voor uw bedrijf. Dit is uw kans. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, bezichtigingen, en om uw visie voor deze ruimte te bespreken. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBI58671)
Prijs op aanvraag

8620 Nieuwpoort

Nieuwbouw handelspand (300m²) in Albert I-Laan te huur in Nieuwpoort. Deze nieuwbouwcasco handelsruimte is gelegen aan de drukbezochte jachthaven met gratis parkeergelegenheid. Casco toonzaal en magazijn. Tal van invullingen mogelijk. Parkeerplaatsen voorzien Geen horeca of voedingszaak Meer weten?

300
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Nieuwpoort (RBI15928)
2 000 €

8620 Nieuwpoort

Topligging Nieuwpoort-Stad. Handelsgelijkvloers van 175m² met een goeie zichtbaarheid langs de Astridlaan. Momenteel ingericht als kantoor maar verschillende doeleinden mogelijk. Mogelijk vrij vanaf 1/12/2023. Meer weten?

175
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBI02295)
5 250 €

8620 Nieuwpoort

Top gelegen commercieel gelijkvloers, op één van de beste winkelstraten van West-Vlaanderen in het bruisende Nieuwpoort. Dit pand heeft een winkel opp. van 100 m² en 70 m² stockruimte in de kelder. De winkel is modern uitgerust. Nabij: Vero Moda, Veritas, Pearle Opticiens, … De maandelijkse huurprijs bedraagt 5.250 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder + syndickost (ca. 800 euro PER JAAR) + retributietaks van ca. 150 euro per jaar. Het pand is beschikbaar vanaf 1 maart 2024. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Nieuwpoort? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBH74257)
2 500 €

8620 Nieuwpoort

Bent u op zoek naar een energiezuinig high-end winkelpand of kantoor? Delestré Immobiliën verhuurt twee commerciële units in Residentie Lextus in het volle centrum: Unit 282 m² (uitbouw ingebegrepen): 3.700 euro per maand + OV + lasten. Unit 168 m² (uitbouw inbegrepen): 2.500 Euro/Mand + onr.voorh. + lasten. Benieuwd naar dit goed gelegen bedrijfsvastgoed met uitstraling te huur in Nieuwpoort? Contacteer ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Nieuwpoort (RBH74256)
2 500 €

8620 Nieuwpoort

Bent u op zoek naar een energiezuinig high-end winkelpand of kantoor? Delestré Immobiliën verhuurt twee commerciële units in Residentie Lextus in het volle centrum: Unit 282 m² (uitbouw ingebegrepen): 3.700 euro per maand + OV + lasten. Unit 168 m² (uitbouw inbegrepen): 2.500 Euro/Mand + onr.voorh. + lasten. Benieuwd naar dit goed gelegen bedrijfsvastgoed met uitstraling te huur in Nieuwpoort? Contacteer ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Nieuwpoort (RBH72176)
Prijs op aanvraag

8620 Nieuwpoort

Één van de laatste historische gebouwen aan de Belgische kust herrijst weldra als een feniks uit zijn as. THE GRAND is het baanbrekende renovatieproject van het voormalige ‘Le Grand Hôtel’, later gekend als de ‘White Residence’ te Nieuwpoort. The Grand – Nieuwpoort wordt een mix van luxe app., horeca en winkels. Delestré Immobiliën verhuurt volgende 2 ruime nieuwbouw handelsruimtes: Retail Unit B: Gesitueerd aan de Albert I-laan. Oppervlakte: Niveau + 0: 172m², Niveau + 0,5: 160 m2 stockage/bureelruimte. Gevelbreedte: 16 m. Retail Unit C: Gesitueerd aan de Albert I-laan. Oppervlakte: Niveau +0: 172 m2, Niveau +0,5: 166 m2 stockage/bureelruimte. Gevelbreedte: 14 m. - RETAIL UNIT A. Op de hoek van de Albert I-laan en het Hendrikaplein. REEDS VERHUURD. Ontwerp: David Chipperfield Architects en de restarautie-architecten van Origin. Benieuwd? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

332 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Nieuwpoort (RBH72174)
Prijs op aanvraag

8620 Nieuwpoort

Één van de laatste historische gebouwen aan de Belgische kust herrijst weldra als een feniks uit zijn as. THE GRAND is het baanbrekende renovatieproject van het voormalige ‘Le Grand Hôtel’, later gekend als de ‘White Residence’ te Nieuwpoort. The Grand – Nieuwpoort wordt een mix van luxe app., horeca en winkels. Delestré Immobiliën verhuurt volgende 2 ruime nieuwbouw handelsruimtes: Retail Unit B: Gesitueerd aan de Albert I-laan. Oppervlakte: Niveau + 0: 172m², Niveau + 0,5: 160 m2 stockage/bureelruimte. Gevelbreedte: 16 m. Retail Unit C: Gesitueerd aan de Albert I-laan. Oppervlakte: Niveau +0: 172 m2, Niveau +0,5: 166 m2 stockage/bureelruimte. Gevelbreedte: 14 m. - RETAIL UNIT A. Op de hoek van de Albert I-laan en het Hendrikaplein. REEDS VERHUURD. Ontwerp: David Chipperfield Architects en de restarautie-architecten van Origin. Benieuwd? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

332 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen