Bedrijfsvastgoed te huur - Walem

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Walem (2800).

Prijs op aanvraag

2840 Rumst

Dit moderne bedrijfsgebouw bevindt zich in de KMO-zone Laerevelden te Rumst, en is gemakkelijk bereikbaar via afrit 8 van de E19. Het pand beschikt over een moderne showroom van 322 m², met kantoren op de eerste verdieping. Daarnaast is er een aansluitend magazijn van 868 m² en voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw. Het toaal terrein bedraagt 2.267 m². Het gebouw, opgeleverd in 2018, is volledig omheind en voorzien van een elektrische schuifpoort. Verder is het uitgerust met een diefstalalarm, camerabewaking en rookdetectie voor optimale veiligheid. Huurprijs exclusief BTW, onroerene voorheffing, kosten Gewestinfo Gewestplanorigineel gewestplan Antwerpen Gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan: Geen informatie beschikbaar Recht van voorkoop Voorkooprecht van toepassing: Nee Onroerend erfgoed Informatievraag: Beschermd onroerend erfgoed: Nee Informatievraag: Vastgestelde inventaris onroerend erfgoed: Nee Informatievraag: Wetenschappelijke inventaris onroerend erfgoed: Nee Informatievraag: Unesco werelderfgoed: Nee Informatievraag: Erfgoedlandschap: Nee Informatievraag: Gebieden geen archeologie: Nee Informatievraag: Erfgoed plannen: Nee Informatievraag: Archeologienota's: Nee Informatievraag: Eindverslag archeologie: Nee Informatieplicht overstromingsgevaar Afgebakende oeverzones en overstromingsgebieden: Neen P-Score: C G-Score: C Mobiscore Mobiscore: 7/10 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Rumst (RBF87354)
2 500 €

2840 Rumst

Deze verharde parking biedt parkeerruimte voor ongeveer 10 vrachtwagens en bevindt zich vlakbij afrit 8 Rumst E19, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor uw dagelijkse activiteiten. Met een betondieptediepte van ongeveer 1 meter biedt dit terrein voldoende ruimte voor uw wagenpark. Ontdek de mogelijkheden die dit terrein van 1000 m² te bieden heeft. Eventuele omheining van het terrein is ook mogelijk. Als u geïnteresseerd bent in het huren van deze locatie, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
1 800 €

2800 Mechelen

Commercieel gelijkvloers, gelegen te Mechelen in de Graaf Van Egmontstraat. Dit betreft een handelsgelijkvloers van 110 m² + gedeelte van de eerste verdieping (= sanitair, stock). Totale oppervlakte (volgens EPC): 134 m². Het pand werd voorheen uitgebaat als ‘Taverne Graaf Van Egmont’. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.800 euro per maand. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. EPC LABEL A. Onmiddellijk beschikbaar. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Mechelen? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
2 500 €

2800 Mechelen

Dit stijlvolle renovatieproject bevindt zich in het hart van Mechelen op de gekende Bruul. Restaurants, winkels, scholen, leuke horeca bevinden zich in de directe nabijheid. Dit commercieel gelijkvloers bevindt zich in een kleine mede-eigendom, bestaande uit een handelspand en 4 app. Aangezien het om een renovatieproject gaat kan u aankopen onder registratierechten. Dankzij de stijlvolle gevel is dit een ideale opportuniteit voor elke onderneming, winkel of kantoor of als investering. AANKOOP TEVENS MOGELIJK. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te koop in Mechelen? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
1 500 €

2800 Mechelen

Casco handelsruimte op toplocatie in stadscentrum Deze gelijkvloerse casco handelsruimte in het hart van Mechelen biedt een unieke ruimte van 120m² voor uw zakelijke ambities. Gelegen in een levendige omgeving, omringd door diverse winkels en horecagelegenheden, is deze locatie de perfecte vestigingsplaats voor een boetiek, galerij, start-up kantoor of kleinschalige horeca gelegenheid. Het historische karakter van het gebouw zorgt voor een unieke en inspirerende omgeving. Het interieur kenmerkt zich door authentieke elementen zoals zichtbare bakstenen muren, houten balken en originele tegelvloer, wat bijdraagt aan de sfeer en charme van de ruimte. Het verder inkleden en afwerken van het pand dient u zelf te verzorgen zodat u dit kan aanpassen naar uw noden, behoeften en smaak. Laat u inspireren door de potentie van deze commerciële ruimte en maak van dit pand de nieuwe thuis voor uw onderneming. De eerste 3 jaar wordt er een commerciële geste gedaan van 550 euro per maand, waardoor de huurprijs 950 euro per maand bedraagt. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 33 19 19
9 000 €

2800 Mechelen

Wijk De Bruul, in het hart van de gezelligste winkelstraat van Mechelen - Dit gebouw voor gemengd gebruik met een totale oppervlakte van 524 m² omvat een winkelruimte op het gelijkvloers van 219 m², opslagruimte in de kelder en kantoren op de verdiepingen. Het gebouw ligt op een steenworp afstand van de kerk Notre-Dame de Lille en het gezellige Bruulplein en wordt omringd door diverse voorzieningen. De winkel is ruim en heeft veel daglicht dankzij de 2 grote etalages. Hij is uitgerust met airconditioning, spots, valse plafonds en een prachtige parketvloer. De kantoren op de 1e en 2e verdieping moeten worden bijgewerkt! Geen goodwill. Geen drempel! Onmiddellijk te ontdekken. Bestaande uit - Kelder : ±88m² opslagruimte - Begane grond ±524m²: winkel, magazijn, keukentje, sanitair - 1e verdieping ±112m²: diverse ingedeelde kantoren - 2e verdieping ± 105 m²: diverse ingedeelde kantoren Budget - Jaarlijkse huur : €120.000/jaar - Roerende voorheffing: ±€10.000/jaar - Geen kosten! ------------------------ Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 340 24 88
1 800 €

2800 Mechelen

Ligging: Het pand is gelegen in het hartje van Mechelen. het station, winkels, scholen en andere voorzieningen bevinden zich op wandel- en fietsafstand van het gebouw. Kortom een ideale locatie. Indeling: het handels pand heeft een totale oppervlakte van 184m2 en biedt heel veel mogelijkheden. De ruimte kan perfect gebruikt worden als winkel, kapperszaak, kantoorruimte, horeca enzovoort. Het gelijkvloers en eerste verdiep werd momenteel gebruikt als winkelruimte. Het tweede verdiep kan gebruikt worden als opslagplaats of werkruimte. Verder beschikt het handels pand over een toilet. Extra: Gemeenschappelijke kosten 100 euro Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 46 46
965 €

2800 Mechelen

Zaal per dag te huur in Centrum Mechelen Ligging: Gelegen in de stadsrand van Mechelen nabij het centrum. Ideaal voor netwerk- en community-meetings, syndicus-vergaderingen, brainstorming. Een wand maakt van de grote vergaderzaal twee volwaardige kleinere zalen. 48 personen aan tafel 75 personen zitten zonder tafel 115 personen rechtstaand Uitgerust met: koffie, thee en water (4 € p.p./dagdeel) gratis wifi parkeergelegenheid bereikbaar met openbaar vervoer (de lijn) Huurtarieven: Ochtend 8-12u: Namiddag 13-17u: Avond 18- 22u: Combi ochtend-nm: Combi nm-avond: Hele dag: Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief poetsdienst nadien (verplicht) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 14 70 51 58
Handelsfonds te huur Sint-Katelijne-Waver (RBK43444)
1 100 €

2860 Sint-Katelijne-Waver

Dit handelsgelijkvloers heeft meerdere troeven.Het bevindt zich op een toplocatie te Sint Katelijne Waver, in de hoofdstraat pal en over het gemeentehuis.Het pand werd reeds gebruikt voor meerdere doeleinden, zoals kledingzaak, evenementenbureau, ....Tevens kan het dienst doen als kantoorruimte.Door zijn grote glazen vitrine verhoogd de visabiliteit in het straatbeeld.Eens binnen zien we een mooie open ruimte met een oppervlakte van ca 95m2, waar men alle kanten mee uit kan.Het beschikt tevens over, apart sanitair, kitchenette, alarm en kleine buitenruimte met achter in/uitgang.Tal van openbare parkeerplaatsen bevinden zich aan de overkant van de straat. Het pand is onmiddellijk beschikbaar.Meer info of een bezoek? ### - ### Meer weten?

95
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 473 33 33 33
Handelsfonds te huur Sint-Katelijne-Waver (RBK42964)
Prijs op aanvraag

2860 Sint-Katelijne-Waver

Bent u op zoek naar een flexibele en goed bereikbare bedrijfsruimte? Dan is dit gedeelde bedrijfsgebouw op Dreefvelden 19 A in Sint-Katelijne-Waver de ideale locatie voor uw onderneming. Het gebouw is geschikt voor opslag. Kenmerken van het gebouw: Moderne faciliteiten: Het gebouw is voorzien van alle moderne faciliteiten. Parkeergelegenheid: Voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor u en uw klanten. Beveiliging: 24/7 beveiliging aanwezig om de veiligheid van uw eigendommen te waarborgen. Toegankelijkheid: Uitstekende bereikbaarheid via de E19 en nabijgelegen openbaar vervoer. Voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen, neem dan contact op met ons. Mis deze kans niet om uw bedrijf te vestigen op een toplocatie in Sint-Katelijne-Waver! Bel ons vandaag nog voor meer informatie of een rondleiding. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Sint-Katelijne-Waver (RBJ65807)
Prijs op aanvraag

2860 Sint-Katelijne-Waver

Uitstekende kantoorfaciliteit, strategisch gepositioneerd binnen de levendige veilingzone van Sint-Katelijne-Waver. Deze moderne kantoren bieden niet alleen een adembenemend uitzicht op het omliggende groen, maar ook een ongeëvenaarde toegankelijkheid. Gelegen op slechts enkele minuten van het afrittencomplex E19, genieten deze kantoren van moeiteloze verbindingen naar zowel Brussel als Antwerpen, met handige toegang tot de N16 en Heist-op-den-Berg via de vernieuwde R6. Het interieur is doordrenkt van comfort en functionaliteit, met vloerverwarming die zorgt voor een aangename werkomgeving gedurende het hele jaar. De ruimte is slim ontworpen, bestaande uit een ruim openlandschapskantoor met enkele afzonderlijke ruimtes, waarvan één met prachtige glazen partities die natuurlijk licht binnenlaten en een gevoel van ruimtelijkheid creëren. Buiten biedt een royaal terras een ideale plek voor ontspanning en informele bijeenkomsten, terwijl voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is voor medewerkers en bezoekers, waardoor stressvrij pendelen gegarandeerd is. Deze direct beschikbare kantoorruimte is ideaal voor bedrijven in de tuin- en landbouwbedrijven. Neem vandaag nog contact met ons op om uw nieuwe werkplek te ontdekken! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Sint-Katelijne-Waver (RBE53313)
7 726 €

2860 Sint-Katelijne-Waver

Het magazijn met kantoor is gelegen in het industriepark te Sint-Katelijne-Waver, vlakbij de E19 richting Antwerpen-Brussel, R6 richting Heist-op-den-Berg en N16 Mechelen-Willebroek. Deze bevinden zich op de gelijkvloers van het gebouw. Parking voor personenwagens is voorzien voor het gebouw. Vrachtwagens kunnen naast het gebouw parkeren. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Kantoor te huur Sint-Katelijne-Waver (RBI46058)
400 €

2860 Sint-Katelijne-Waver

Instapklare en gemeubelde kantoorruimte met 3 aparte burelen en toilet. Er zijn tevens 3 parkeerplaatsen voorzien.Maandelijkse kosten nutsvoorzieningen = €100. EPC = 169. Voor verdere info of afspraak bel ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 473 33 33 33
Handelsfonds te huur Sint-Katelijne-Waver (RAO52877)
2 860 €

2860 Sint-Katelijne-Waver

Volledig uitgeruste kantoren met vergaderzaal en presentatiemateriaal (beamers en schermen). Alle te huren ruimten zijn ook bruikbaar als vergaderzaal. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Sint-Katelijne-Waver (RBG32877)
Prijs op aanvraag

2860 Sint-Katelijne-Waver

Bent u op zoek naar een ruime kantoorruimte op een strategische locatie? Wij bieden kantoren te huur aan op de Mechelsesteenweg 134 in Sint-Katelijne-Waver. Deze locatie ligt op ongeveer 5 minuten afstand van de R6 richting E19 Brussel/Antwerpen. De kantoren bevinden zich op verschillende verdiepingen en er is een grote parking aanwezig. Mis deze kans niet om een ruime kantoorruimte te huren op een gunstige locatie in Sint-Katelijne-Waver. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Sint-Katelijne-Waver (RBF05080)
5 499 €

2860 Sint-Katelijne-Waver

Ontdek deze unieke handelsruimte op een toplocatie in het bruisende centrum van Sint-Katelijne-Waver. Ideaal gelegen tussen Mechelen, Duffel en Lier, en slechts 10 minuten van de E19. Ligging en bereikbaarheid: Deze handelsruimte bevindt zich in het hart van Sint-Katelijne-Waver, met uitstekende verbindingen naar omliggende steden en gemeenten. De nabijheid van Mechelen en de E19 zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten. Parkeren is gemakkelijk in de directe omgeving. Omgeving en bedrijven in de buurt: Geniet van de levendige omgeving met diverse horeca- en handelszaken in de buurt. Je bevindt je te midden van een bruisend commercieel centrum, waardoor jouw onderneming kan profiteren van de lokale bedrijvigheid. Kenmerken van het gebouw: Deze handelsruimte biedt een ruime oppervlakte van 600 m², ideaal voor het realiseren van jouw zakelijke plannen. Het pand beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om jouw onderneming succesvol te runnen. Voor wie is dit ideaal? Deze handelsruimte is perfect geschikt voor ondernemers die willen profiteren van de centrale ligging en het levendige karakter van Sint-Katelijne-Waver. Of je nu een winkel, restaurant, kantoor of showroom wilt vestigen, hier vind je de ideale ruimte voor jouw bedrijf. Interesse of een bezoek plannen? Neem contact op met Imed voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden die deze handelsruimte in het centrum van Sint-Katelijne-Waver te bieden heeft! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelspand te huur Sint-Katelijne-Waver (RBE89014)
5 499 €

2860 Sint-Katelijne-Waver

Polyvalent commercieel gelijkvloers op de Markt. Geschikt als baanwinkel, supermarkt, fitness, ...... enz. Huidige indeling: winkelgedeelte, frigo's, stock, burelen, parking. De huurder mag zelf zijn indeling maken volgens zijn behoeften en uitstraling. Geen milieu belastende activiteiten zoals garage, opslag gevaarlijke producten enz. Indien voor supermarkt kan het verhuurd worden vanaf 01/01/2023, voor andere activiteiten kan het onmiddellijk ( binnen 14 dagen) beschikbaar zijn. zie plan op ### met ref.:4796495 zie bij downloads. Hoogte plafond in de winkel: 2.96m. Ov ten laste van de huurder. Meer weten?

10 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 15 60
Handelsfonds te huur Sint-Katelijne-Waver (RAO53207)
3 275 €

2860 Sint-Katelijne-Waver

Kantoren op de eerste verdieping met een oppervlakte van 524 m². Voldoende sociale ruimte met volledig geïnstalleerde keuken, toiletten. Verlichting op sensoren. Ingebouwde kasten. Geautomatiseerde zonnewering. Volledig vernieuwd. Nutsvoorzieningen volledig afzonderlijke meters. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelspand te huur Leest (RBJ79521)
1 995 €

2811 Leest

Ligging: Dit geweldig handelspand bevindt op een uitstekende locatie in het centrum van Leest Indeling: Inkom met automatische schuifdeur, handelsruimte met koeltoog, twee professionele koelcellen en toilet. Beschrijving: Dit commerciële ruime handelspand biedt een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een geweldige locatie voor hun bedrijf. Gelegen in een centrale en goed bereikbare omgeving, is dit pand ideaal voor verschillende commerciële activiteiten. Met een ruime indeling en een flexibele indeling, kun je dit pand aanpassen aan de specifieke behoefte van uw bedrijf. Het is een commerciële ruimte voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel licht inval. Het commerciële pand heeft verder nog een koeltoog, twee koelcellen, automatische schuifdeur en rolluiken. Bijzonderheden: - 309 m² cfr. EPC - EPC 636 kWh/m² jaar - Meerdere parkeergelegenheden Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse A Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 46 46
Handelspand te huur Duffel (RBM61533)
500 €

2570 Duffel

Ligging: Het atelier is commercieel gelegen in het centrum van Duffel, op wandelafstand van verschillende faciliteiten. Er is een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten en parkeergelegenheid voor de deur. Indeling: Inkomhal, loods/atelier Beschrijving: We betreden het pand via de zij-inkom en komen terecht in een ruime inkomhal. Vervolgens komen we tot aan de riante loods/atelier (84m²) met daarboven een zolderruimte van 84m². Deze is ideaal voor ( hobby-atelier met workshops) Bijzonderheden: - Oppervlakte 84m² (cfr. EPC) - EPC F Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse A Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 79 46 46