Bedrijfsvastgoed te huur - Wijshagen

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Wijshagen (3670).

Kantoor te huur Oudsbergen (RBH84667)
700 €

3670 Oudsbergen

Deze mooi afgewerkte kantoorruimte beschikt momenteel over 4 aparte burelen en een wachtruimte. Daarnaast is het pand ook voorzien van sanitair en een goed uitgeruste keuken, waardoor u in alle comfort kunt werken. De indeling biedt privacy en een efficiënte werkomgeving. De structuur van heet gebouw laat eveneens toe om de kantoorruimtes open te trekken naar grotere ruimtes. Bovendien kunt u genieten van een fijne tuin, een plek om te ontspannen en tot rust te komen tijdens de werkdag. De buitenruimte biedt ook mogelijkheden voor informele vergaderingen of sociale activiteiten. Het pand beschikt over een garage/opslagplaats. De kantoorruimte is gelegen op een rustige locatie, maar met een goede bereikbaarheid vlakbij het centrum van Meeuwen. In deze kantoren kan u uw cliënten in alle rust ontvangen. Indien u meer info wenst of dit pand wil bezichtigen: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Oudsbergen (RBH80036)
1 100 €

3670 Oudsbergen

Deze kantoorruimte is gelegen op het industrieterrein Kleine Heide in Meeuwen (Oudsbergen). Deze unit heeft een oppervlakte van 180m² en is multifunctioneel te gebruiken. Voorzien van gescheiden sanitair. Ruim voldoende parkeergelegenheid (10 plaatsen). Het grootste kantoor is ook geschikt als atelier/werkplaats voor sommige activiteiten. Indeling: ontvangstruimte, vergaderruimte, sanitair, voorbereiding kitchenette, kantoor/werkplaats en aparte kantoorruimtes. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Het normale verbruik van water en elektriciteit is inbegrepen in de huurprijs. EPC energielabel A Iab - Vg - Gmo - Gvkr - Gvv Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Gruitrode (RBI46980)
1 500 €

3670 Gruitrode

Instapklaar handelspand met ruime woning in het centrum van Oudsbergen (Meeuwen) met parkeelgelegenheid voor de deur. Dit ruime handelspand met woning is volledig ingericht en meteen instapklaar . Dankzij de grote raampartijen aan de straatkant is dit de ideale locatie voor iedere handelaar. De indeling is als volgt: * handelszaak: Op de gelijkvloerse verdieping van dit pand vinden we het volledig ingerichte handelspand terug. Voorzien van inbouwkasten, airco, een mooie grote toog en lichtarmaturen. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een mooie etalage. * woning: GELIJKVLOERS: Naast de handelszaak is ook een deel van de woning gelegen op de gelijkvloerse verdieping. Hier vinden we onder meer een ingerichte keuken, leefruimte, berging met toilet en een bureau terug. Vanuit de keuken is het ook mogelijk om de tuin te bereiken. VERDIEPING: Op de eerste verdieping van dit pand bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een grote ingerichte badkamer met bad, douche, dubbele lavabo en toilet. Via de trap is de zolder bereikbaar. Deze is niet afgewerkt * Garage: De garage en bergruimte is bereikbaar via de zijkant van het pand . Ook kan via de garage kan de woning betreden worden. Ramen werden volledig vernieuwd. Voor meer info tel ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Bree (RBI65143)
Prijs op aanvraag

3960 Bree

Gelegen aan een drukke weg met in de onmiddellijke omgeving verschillende grote ketens (Carrefour, Hubo, Jumbo, McDonalds,... ) verhuren we dit mooie handelspand met een commerciële topligging. Met een gelijkvloers van 893m² (burelen met kitchenette en sanitair, open handelsruimte en een garage/opslagruimte) en een bovenverdieping van 326m² is dit pand voor talloze toepassingen te gebruiken. Door de grote vrije hoogte is de bovenverdieping zowel bruikbaar als bijkomende kantoorruimte, magazijn, werkplaats/atelier of als verkoopruimte. De bovenverdieping is eveneens voorzien van een kitchenette en sanitair. Opslagruimte of bijkomende parkeergelegenheid is beschikbaar in de ruime kelder (586m²). Deze is toegankelijk via een sectionele poort en kan via een lift zowel het gelijkvloers als de bovenverdieping bereiken. Verwarming op aardgas. Ruim voldoende parkeergelegenheid op het eigen perceel aanwezig. EPC-NR: energielabel X (20231103-0016922042-NR-1) Voor meer info of een bezichtiging kan u ons contacteren op ### of ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Bree (RWC32171)
990 €

3960 Bree

Hal 260 m2, verwarmd op gas.Gelegen op mooie vernieuwde industrieterrein "Vosterd", Kluitshofweg 7D, voor KMO en particulier. Mailen naar; ### Gsm ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Bree (RBI24711)
1 500 €

3960 Bree

Op het industrieterrein Kanaal Zuid gelegen bedrijfshal van 15,63m x 19,60m (306,35m²). Voorzien van een grote lichtkoepel, hoge automatische sectionale toegangspoort van 4m breed x 5m hoog , een toegangsdeur langs de achterzijde, een apart toilet met vaste wastafel, 2 parkeerplaatsen aan de voorzijde. Beschikbaar vanaf 01/07/2023 kosten plaatsbeschrijving 250 euro incl. btw. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Bree (RBF73666)
1 300 €

3960 Bree

Multifunctioneel bedrijfsgebouw gelegen in het centrum van Bree. Het gebouw bestaat uit ingerichte kantoren met een magazijn. KENMERKEN HAL: - oppervlakte: ca. 500 m² - 1 sectionaalpoort KENMERKEN KANTOREN: - oppervlakte: ca. 200 m² - indeling: inkom, vergaderzaal, keuken, sanitair en refter TROEVEN: - uitstekende ligging - zware stroomvoorziening (160A - 380V) Meer weten?

1400
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Bree (RBF37932)
1 250 €

3960 Bree

In het centrum van Bree bevindt zich deze voormalige dokterspraktijk. Het instapklare geheel werd in 2004 volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen. De praktijkruimte met een bruikbare vloeroppervlakte van 116m² is uitermate geschikt voor een vrij beroep. Er zijn twee aparte praktijkruimtes voorzien, een wachtruimte en zelfs een kleine studio. Elke praktijkruimte, de wachtruimte en de studio beschikt over apart sanitair. In de tuin is er een grote carport voorzien en een klein buitenterras. De achterzijde is afgesloten met een elektrische poort. Vanaf 1/2/2024 is de mooi afgewerkte bovenliggende woning (152m²) met 3 slaapkamers eveneens beschikbaar in de verhuur. Als u op zoek bent naar een mooie praktijk- of kantoorruimte contacteer ons dan voor een bezichtiging. Een aankoopoptie is bespreekbaar. Meer info: ### of ### Vg - Wg - Gmo - Gvkr -Gvv Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Bree (RBE58212)
1 100 €

3960 Bree

Modern commercieel gelijkvloers (voorheen Interimkantoor), gelegen vlakbij Hans Anders en Standaard Boekhandel. Dit pand heeft een gelijkvloerse opp. van 130 m². De maandelijkse gevraagde huurprijs bedraagt 1.100 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Bree? Contacteer ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Opglabbeek (RBI67250)
2 750 €

3660 Opglabbeek

Commercieel goed zichtbare toonzaal van 400m² met inpandige burelen, vergaderruimte, sanitair, gelegen op de weg Oudsbergen-Genk. Voorzien van gasverwarming. Achteraan magazijn ruimte met 200m² en deels met tussenverdieping, toegankelijk via sectioneelpoort aan de achterzijde. Gelegenheid tot buitenopslag op het achterliggende perceel grond, volledig omheind. Totale oppervlakte perceel 27a 89ca. 10-tal parkeerplekken voor het gebouw en totem aanwezig voor het plaatsen van goed zichtbare reclame. Onmiddellijk beschikbaar. Onroerende voorheffing: € 256,00 per maand Bezichtiging na telefonische afspraak. Onmiddellijk beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Opglabbeek (RBI50965)
9 815 €

3660 Opglabbeek

Multifunctioneel bedrijfsgebouw gelegen op het industrieterrein van Oudsbergen (Opglabbeek). Goede verbinding met de E314. Het gebouw bestaat uit kantoren, twee aaneensluitende bedrijfshallen en een groot afgesloten buitenterrein. Mogelijkheid voor buitenopslag. KENMERKEN HALLEN: - oppervlakte: 1426m² (hal 1) +878m² (hal 2) - VH: 6m - 3 elektrische sectionaalpoorten - betonvloer - 3 rolbruggen (2x5T, 1x3,2T) - verwarmde hal KENMERKEN KANTOREN: - oppervlakte: tot 490m² - af te werken in samenspraak met de verhuurder TROEVEN: - groot verhard buitenterrein: +/-7500m², volledig afgesloten, grotendeels verhard - robuuste hallen met rolbruggen Igb – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Meer info: ### of ### Meer weten?

7500
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Opglabbeek (RBH49368)
3 892 €

3660 Opglabbeek

BEDRIJFSHAL 1.050M² GELEGEN OP HET INDUSTRIETERREIN TE OPGLABBEEK. MOGELIJKHEID TOT HUREN VAN KANTOORRUIMTE OP DEZELFDE SITE. KENMERKEN: - Oppervlakte: 1.050m² - vrije hoogte: 6meter. - 3 sectionaal poorten - 1 laad- en loskade - Lichtstraat. - Gepolierde betonvloer. - TL-verlichting EXTRA INFORMATIE - Verhuur onder het BTW-stelsel, vermelde huurprijs te verhogen met 21% BTW. - Huurovereenkomst van gemeen recht: gewenste duur in onderling overleg. - Aanvaarding huurder steeds in overleg met verhuurder. - Onroerende voorheffing, kosten/verbruik nutsvoorzieningen ten laste van de huurder. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Opglabbeek (RBH43059)
8 166 €

3660 Opglabbeek

Multifunctioneel gebouw van +/- 2500m² op een uitstekende zichtlocatie. De ligging vlakbij de toegangsweg tot het industrieterrein van Opglabbeek en Van Cranenbroek staat garant voor veel passage. Het gebouw bevat diverse kantoorruimtes, een gedeelte dat als atelier/showroom gebruikt kan worden, een magazijn/productieruimte en een appartement. Aan de voorzijde van het pand zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien. Kenmerken kantoren: - oppervlakte +/-200m² - indeling: receptie, sanitair, kitchenette en 4 individuele kantoren Kenmerken atelier/showroom: - oppervlakte +/-350m² - opfrissen van de ruimtes is nodig om als showroom gebruikt te kunnen worden. Kenmerken magazijn/productie: - oppervlakte +/-1700m² - 1 sectionaalpoort - verwarming: airsocs - goede elektrische voorzieningen Kenmerken appartement: - oppervlakte +/-180m² - indeling: woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer, drie slaapkamers - hoeft niet mee gehuurd te worden TROEVEN: - zichtlocatie - het gebouw kan aangepast worden ifv de noden van de huurder (te bespreken met eigenaar) - naastliggende terrein voor uitbreiding op maat (te bespreken met de eigenaar) Ig – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Opglabbeek (RBF81415)
341 €

3660 Opglabbeek

Magazijn of KMO unit 105 m² evt. met mooie kantoren van ca. 330 m². Op het industriepark van Oudsbergen bieden wij units aan vanaf 105 m², elk met een sectionale poort. Er bestaan verschillende mogelijkheden van oppervlaktes en indelingen. Vooraan is de mogelijkheid om volledig ingerichte en instapklare kantoorruimtes van in totaal 330 m² mee te huren aan een redelijke prijs. De kantoren zijn voorzien van een ontvangstruimte, diverse burelen, sanitaire, keuken, directiekantoor en vergaderruimte. Het geheel wordt in een nieuw en strak jasje gestoken zodat de uitstraling van uw zaak of magazijn hier mee van geniet. Er is een gemeenschappelijke parking voorzien aan de voorzijde van het gebouw. De onroerende voorheffing bedraagt € 100/maand. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Opglabbeek (RBF81413)
975 €

3660 Opglabbeek

Magazijn of KMO unit 300 m² evt. met mooie kantoren van ca. 330 m². Op het industriepark van Oudsbergen bieden wij units aan vanaf 105 m², elk met een sectionale poort. Er bestaan verschillende mogelijkheden van oppervlaktes en indelingen. Vooraan is de mogelijkheid om volledig ingerichte en instapklare kantoorruimtes van in totaal 330 m² mee te huren aan een redelijke prijs. De kantoren zijn voorzien van een ontvangstruimte, diverse burelen, sanitaire, keuken, directiekantoor en vergaderruimte. Het geheel wordt in een nieuw en strak jasje gestoken zodat de uitstraling van uw zaak of magazijn hier mee van geniet. Er is een gemeenschappelijke parking voorzien aan de voorzijde van het gebouw. De onroerende voorheffing bedraagt € 100/maand. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Opglabbeek (RBE80781)
1 450 €

3660 Opglabbeek

Handelspand van 190m² gelegen op de verbindingsweg tussen het centrum en het industrieterrein van Opglabbeek. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Goede bereikbaarheid van de E314. TECHNISCHE KENMERKEN - twee aparte ingangen - schrijnwerk: pvc met dubbele beglazing - verwarming op aardgas - deels voorzien van airco - sanitaire ruimte - kitchenette Beschikbaar vanaf oktober Vg - Wglk - Gmo - Gvkr - Gvv Meer inlichtingen: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Opglabbeek (RBE69742)
1 450 €

3660 Opglabbeek

Kantoorruimte van 190m² gelegen op de verbindingsweg tussen het centrum en het industrieterrein van Opglabbeek. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Goede bereikbaarheid van de E314. TECHNISCHE KENMERKEN - twee aparte ingangen - schrijnwerk: pvc met dubbele beglazing - verwarming op aardgas - deels voorzien van airco - sanitaire ruimte - kitchenette Beschikbaar vanaf oktober Vg - Wglk - Gmo - Gvkr - Gvv Meer inlichtingen: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Opglabbeek (RAI43265)
Prijs op aanvraag

3660 Opglabbeek

Opslagruimtes met of zonder kantoren gelegen op het industrieterrein in Opglabbeek. Zeer goede verbinding met de E314 (Leuven – Genk) en de E313 (Antwerpen - Luik). BESCHIKBARE OPPERVLAKTES: - magazijnen: vanaf 500m² -> 8600m² - kantoren: vanaf 45m² -> 1100m² TECHNISCHE KENMERKEN UNITS: - geïsoleerde staalconstructie - polybetonvloer - elektrisch bediende poorten - 14 laadkaden (1/600m²) - daglichtstraten - vrije hoogte: 10m - voldoende parkeerplaatsen (trailerparking aanwezig) - volledig omheind terrein TROEVEN: - flexibele oppervlaktes - flexibele contracten, korte termijn mogelijk. Eveneens mogelijkheid voor goederenbehandeling (warehousing en/of transport) - kan met of zonder rekken gehuurd worden Igb – Vg – Gdv – Gvkr – Gvv Info: ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Opglabbeek (RAD91017)
400 €

3660 Opglabbeek

UNIEK REPRESENTATIEF KANTORENCOMPLEX MET KANTOREN VANAF 25M² MET RUIME PARKING, CENTRAAL GELEGEN TE OPGLABBEEK. BESCHIKBAARHEID OP AANVRAAG. INFORMEER STEEDS NAAR DE BESCHIKBAARHEID. Bij concrete interesse gelieve te willen doorgeven welke activiteiten u aldaar zou willen uitvoeren, hoeveel vierkante meter u nodig zou hebben en ook graag alle informatie over uw (geregistreerde) vennootschap/eenmanszaak. KENMERKEN: Deze luxueuze, op maat aanpasbare kantoorruimtes, zijn voorzien van alle faciliteiten die van een modern kantoor kunnen geëist worden. De kantoren bieden dan ook het antwoord op de wensen van de hedendaagse gebruiker: compleet, stijlvol en efficiënt ! De kantoorruimtes worden steeds perfect afgeleverd, waarbij de modaliteiten bespreekbaar en aanpasbaar zijn aan uw wensen. Alle kantoorruimtes zijn luxueus en tegelijk praktisch ingericht met o.a.: - alle communicatiemogelijkheden; - klimatisatie; - getinte ruiten; - telefooncentrale; - parkeren: tevens wordt de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van de grote parkeerplaats (voor meer dan 100 auto´s) aan de voorzijde van het gebouw. PRIJZEN (per maand): De huurprijs bedraagt: 8 EUR./m² en de bijdrage algemene kosten: 8 EUR./m² + 21% B.T.W. (Prijsvoorbeeld kantoorruimte van 25m²: 8 EUR./m² x 25m² + 8euro/m² (excl. BTW) x 25m² = 442,00 EUR. / per maand) De algemene kosten omvatten: - water, elektriciteit en airco; - schoonmaken van uw bureel en de gemeenschappelijke ruimtes; - gebruik van de gemeenschappelijke keuken (koelkast, afwasmachine,...); - gebruik van de vergaderruimte; - onderhoud parking en tuin; - alarminstallatie; - brandverzekering. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen