Bedrijfsvastgoed te koop - Perk

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Perk (1820).

Prijs op aanvraag

1820 Steenokkerzeel

Investeringseigendom te koop, verhuurd aan de kwalitatieve huurder ‘Carrefour Express’. Dit betreft een pand met een gelijkvloerse opp. van 486 m², waarvan ca. 305 m² commerciële oppervlakte en een stockruimte van ongeveer 180 m² op het gelijkvloers + eerste verdieping dewelke tevens in de verhuur is begrepen. Carrefour huurt dit volledige gebouw reeds 12 jaar. Er bevindt zich een openbare parking tegenover het gebouw. Benieuwd naar deze opbrengsteigendom regio Steenokkerzeel? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

486
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
258 000 €

1820 Steenokkerzeel

Uitstekende commerciële ruimte in het centrum van Steenokkerzeel Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw onderneming? Zoek niet verder! Deze commerciële ruimte in Steenokkerzeel biedt alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te laten floreren. Ideale ligging: Gelegen op een strategische locatie in Steenokkerzeel, geniet deze ruimte van een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid. Uw bedrijf zal profiteren van een stroom van voorbijgangers en potentiële klanten. Voor het pand is er ruime parkeergelegenheid beschikbaar. Dit zorgt voor extra gemak voor zowel u als uw klanten, waardoor uw bedrijf nog toegankelijker wordt. Ruim en licht: Met een netto oppervlakte van 71m² biedt deze ruimte voldoende plaats voor diverse commerciële activiteiten. De grote raampartij aan de voorzijde zorgt niet alleen voor overvloedig daglicht, maar ook voor optimale zichtbaarheid, waardoor uw etalage of productpresentaties extra opvallen. Mogelijkheid voor terras: Indien u een horecagelegenheid wilt starten, is er de mogelijkheid om een terras te realiseren. Dit biedt extra aantrekkingskracht en creëert een aangename plek voor uw klanten om te ontspannen. Voor een vlotte en snelle start van uw onderneming is er de mogelijkheid om de inboedel over te nemen. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 49 09 00
420 000 €

1982 Elewijt

De kids zijn het huis uit, maar u wilt toch nog niet op een appartement gaan wonen.... Strategisch gelegen : in een rustige buurt...te voet op 5 minuutjes van Frituur Soe...met de fiets op 5 minuutjes van de Spar in Elewijt...met de wagen op een kleine zucht van de E19. Hoe weten wij dit allemaal ? Wel, wij wonen zelf in deze mooie gemeente. Deze "klassieke" viergevel-villa kan mits wat kleine moeite omgetoverd worden tot een moderne verschijning. Inkomhall - wc - woonkamer 35m² - aansluitend keuken 9m² en veranda 15m². Op de verdieping is er een badkamer (bad + wc + douche + dubbele lavabo) - slaapkamer 8m² - slaapkamer 26m² + bureau/dressing 3m². De garage biedt plaats voor 1 wagen, net zoals de oprit. Welkom in Elewijt. Meer weten?

685 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 751 07 01
540 000 €

1910 Kampenhout

Handelsruimte met woonst in Kampenhout Je vrij beroep thuis uit oefenen? Een kleine winkel of een ruime home-office? Geef je graag workshops? Dit kan in het de handelsruimte vooraan de woning. Oorspronkelijk was hier een slagerij gevestigd, later werd deze ruimte verhuurd aan een autorijschool. Talrijke mogelijkheden dus! Ook parking is voorzien. De woning heeft een aparte ingang. Via de inkomhal, met apart toilet, toegang tot de inpandige garage en kelder. Aansluitend de woonkamer met een zit- en eetgedeelte. In de volledig vernieuwde en uitgeruste keuken is koken een heerlijke hobby! Op de eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers en een douchekamer met een dubbele wastafel, alsook een tweede aparte toilet. Bovendien beschik je ook nog over een polyvalente ruimte van +/- 30m² . Profiteer ook van extra opbergruimte in de aanpalende zolderruimte. Je wagen kan je parkeren in de garage of op één van beiden opritten: aan plaats geen gebrek! Nog enkele nuttige extra's: er zijn zonnepanelen, een regenwaterpomp, een waterverzachter, airco en warmtepomp. De handelsruimte met woonst bevindt zich op een steenworp van het centrum van Kampenhout. Ook scholen, winkels en openbaar vervoer, ... bevinden zich in de directe omgeving. Contacteer ons voor een bezoek! ### - ### domoXim. Waar dromen, thuis komen! Ook de waarde van je eigen woning kennen? Wij geven je graag advies. Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

619 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
Kantoor te koop Melsbroek (RBJ97775)
355 250 €

1820 Melsbroek

Deze bedrijfsruimte/polyvalente ruimte van 287,5m² is gelegen in het nieuwbouwproject Steen III langsheen de Haachtsesteenweg in Melsbroek, recht tegenover de militaire luchthaven van Melsbroek alsook op een boogscheut van Brussels Airport. De ligging van deze bedrijfsruimte is ideaal, net tussen de autosnelweg E19 richting Antwerpen en de ringweg R0. In dit multifunctioneel bedrijvenpark wordt nieuwe ruimte gecreëerd voor ambitieuze KMO-bedrijven. Dit terrein van 35.000 m² biedt kleine en middelgrote ondernemingen de unieke kans om hun groei en toekomst verder te vrijwaren. Bij de bedrijfsruimte van 287,5m² horen 6 parkeerplaatsen. Tevens is dit onmiddellijk beschikbaar. Ben je opzoek naar meer vierkante meters? Dan kunnen de ruimtes worden samengevoegd naar grotere oppervlaktes tot max 850m². Alsook kan deze ruimte gehuurd worden, prijs op aanvraag. Contacteer Davyvoor meer info omtrent deze bedrijfsruimte via ### of via ### Troeven * Goede ligging * Mogelijkheid tot meer m² 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wp: Woonpark 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Geïnventariseerd erfgoed: Nee Meer weten?

288 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 342 77 99
Kantoor te koop Melsbroek (RBE25298)
355 250 €

1820 Melsbroek

Nieuwbouw kantoorruimte/polyvalente ruimte van 288 m² te koop te Melsbroek, topligging langs de Haachtsesteenweg, op 2 km van de luchthaven - Brucargo. Deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit 17 KMO-units, 2 showrooms en 8 polyvalente ruimtes / kantoorruimtes. Oppervlaktes van de beschikbare kantoren variëren van 95 m² tot 383 m² (en meer). Elke ruimte heeft grote glaspartijen met veel lichtinval en kan naar eigen smaak ingericht worden. Dankzij de groene omgeving is dit een rustige werkplek. Dit park biedt de nodige flexibiliteit voor een functionele huisvesting van uw bedrijf. Topinvestering en verkoop vrij van concessie of erfpacht op een uiterst centrale ligging! Voor bijkomende inlichtingen kan u contact opnemen met PANORAMA ### Meer weten?

288 288 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Kantoor te koop Melsbroek (RBE42312)
548 350 €

1820 Melsbroek

Deze bedrijfsruimte/polyvalente ruimte van 383 m² is gelegen op het 2de verdiep in het nieuwbouwproject Steen III langsheen de Haachtsesteenweg in Melsbroek, recht tegenover de militaire luchthaven van Melsbroek alsook op een boogscheut van Brussels Airport. De ligging van deze bedrijfsruimte is ideaal, net tussen de autosnelweg E19 richting Antwerpen en de ringweg R0. In dit multifunctioneel bedrijvenpark wordt nieuwe ruimte gecreëerd voor ambitieuze KMO-bedrijven. Dit terrein van 35.000 m² biedt kleine en middelgrote ondernemingen de unieke kans om hun groei en toekomst verder te vrijwaren. Bij de bedrijfsruimte van 383 m² horen 6 parkeerplaatsen. Tevens is dit onmiddellijk beschikbaar. Ben je opzoek naar meer vierkante meters? Dan kunnen de ruimtes worden samengevoegd naar grotere oppervlaktes tot max 850m². Alsook kan deze ruimte gehuurd worden, prijs op aanvraag. Contacteer Chanelle voor meer info omtrent deze bedrijfsruimte via ### of via ### Troeven * Goede ligging * Mogelijkheid tot meer m² 1) Stedenbouwkundige bestemming: Woonpark 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Keuringsattest elektriciteit: ja, conform Geïnventariseerd erfgoed: Nee Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 94 66 99
Kantoor te koop Melsbroek (RBE25660)
536 263 €

1820 Melsbroek

Nieuwbouw kantoorruimte van 320 m² te koop te Melsbroek, topligging langs de Haachtsesteenweg. Op 2 km van de luchthaven - Brucargo. Deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit 17 kmo-units, 2 showrooms en 4 kantoorruimtes. Oppervlaktes van de kantoren variëren vanaf 89 m² tot +/- 1.244 m². Iedere ruimte heeft grote glaspartijen met veel lichtinval en kan naar eigen smaak ingericht worden. Dankzij de groene omgeving is dit een rustige werkplek. Dit park biedt de nodige flexibiliteit voor een functionele huisvesting van uw bedrijf. Topinvestering en verkoop vrij van concessie of erfpacht op een uiterst centrale ligging! Voor bijkomende inlichtingen ### Meer weten?

320 320 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Kantoor te koop Melsbroek (RBE25659)
626 078 €

1820 Melsbroek

Nieuwbouw kantoorruimte van 376m² te koop te Melsbroek, topligging langs de Haachtsesteenweg. Op 2 km van de luchthaven - Brucargo. Deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit 17 kmo-units, 2 showrooms en 4 kantoorruimtes. Oppervlaktes van de kantoren variëren vanaf 89 m² tot +/- 1.244 m². Iedere ruimte heeft grote glaspartijen met veel lichtinval en kan naar eigen smaak ingericht worden. Dankzij de groene omgeving is dit een rustige werkplek. Dit park biedt de nodige flexibiliteit voor een functionele huisvesting van uw bedrijf. Topinvestering en verkoop vrij van concessie of erfpacht op een uiterst centrale ligging! Voor bijkomende inlichtingen ### Meer weten?

376 376 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Kantoor te koop Melsbroek (RBE25658)
600 850 €

1820 Melsbroek

Nieuwbouw kantoorruimte van 383 m² te koop te Melsbroek, topligging langs de Haachtsesteenweg. Op 2 km van de luchthaven - Brucargo. Deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit 17 kmo-units, 2 showrooms en 4 kantoorruimtes. Oppervlaktes van de kantoren variëren vanaf 89 m² tot +/- 1.244 m². Iedere ruimte heeft grote glaspartijen met veel lichtinval en kan naar eigen smaak ingericht worden. Dankzij de groene omgeving is dit een rustige werkplek. Dit park biedt de nodige flexibiliteit voor een functionele huisvesting van uw bedrijf. Topinvestering en verkoop vrij van concessie of erfpacht op een uiterst centrale ligging! Voor bijkomende inlichtingen ### Meer weten?

383 383 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Kantoor te koop Melsbroek (RBE25644)
486 677 €

1820 Melsbroek

Nieuwbouw kantoorruimte van 288 m² te koop te Melsbroek, topligging langs de Haachtsesteenweg. Op 2 km van de luchthaven - Brucargo. Deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit 17 kmo-units, 2 showrooms en 8 polyvalente ruimtes / kantoorruimtes. Oppervlaktes van de kantoren variëren vanaf 72 m² tot +/- 850 m². Iedere ruimte heeft grote glaspartijen met veel lichtinval en kan naar eigen smaak ingericht worden. Dankzij de groene omgeving is dit een rustige werkplek. Dit park biedt de nodige flexibiliteit voor een functionele huisvesting van uw bedrijf. Topinvestering en verkoop vrij van concessie of erfpacht op een uiterst centrale ligging! Voor bijkomende inlichtingen ### Meer weten?

288
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Kantoor te koop Melsbroek (RBE25608)
168 370 €

1820 Melsbroek

Nieuwbouw kantoorruimte van 95m² te koop te Melsbroek, topligging langs de Haachtsesteenweg. Op 2 km van de luchthaven - Brucargo. Deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit 17 kmo-units, 2 showrooms en 4 kantoorruimtes. Oppervlaktes van de kantoren variëren vanaf 89 m² tot +/- 1.244 m². Iedere ruimte heeft grote glaspartijen met veel lichtinval en kan naar eigen smaak ingericht worden. Dankzij de groene omgeving is dit een rustige werkplek. Dit park biedt de nodige flexibiliteit voor een functionele huisvesting van uw bedrijf. Topinvestering en verkoop vrij van concessie of erfpacht op een uiterst centrale ligging! Voor bijkomende inlichtingen ### Meer weten?

95 95 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Kantoor te koop Melsbroek (RBE25512)
600 850 €

1820 Melsbroek

Nieuwbouw kantoorruimte van 383 m² te koop te Melsbroek, topligging langs de Haachtsesteenweg. Op 2 km van de luchthaven - Brucargo. Deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit 17 kmo-units, 2 showrooms en 4 kantoorruimtes. Oppervlaktes van de kantoren variëren vanaf 89 m² tot +/- 1.244 m². Iedere ruimte heeft grote glaspartijen met veel lichtinval en kan naar eigen smaak ingericht worden. Dankzij de groene omgeving is dit een rustige werkplek. Dit park biedt de nodige flexibiliteit voor een functionele huisvesting van uw bedrijf. Topinvestering en verkoop vrij van concessie of erfpacht op een uiterst centrale ligging! Voor bijkomende inlichtingen ### Meer weten?

383 383 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 540 20 20
Handelsfonds te koop Melsbroek (RAO53575)
Prijs op aanvraag

1820 Melsbroek

De site ligt recht tegenover de militaire luchthaven van Melsbroek op een terrein van 35.000m². Zowel kleine als middelgrote ondernemingen krijgen hier de unieke kans om zich te vestigen. Het project wordt casco opgeleverd. In de eerste fase zijn er nog enkele polyvalente ruimtes op de eerste en tweede verdieping te koop. De ruimtes kunnen worden samengevoegd. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
825 000 €

1820 Steenokkerzeel

Zoekt u een unieke investering? Dan heeft u geluk ! Deze grote loods bevindt zich op de Haachtsesteenweg in Steenokkerzeel, een ideale en centrale ligging om een bedrijf te vestigen en de immense opslagruimte effectief te benutten. Bovendien is er parkeergelegenheid voor meerdere wagens. Het gebouw heeft in totaliteit een oppervlakte van ± 600m² (opslagruimtes/werkplaatsen inbegrepen). Via de inkomhal komt u uit op een praktische kantoorruimte. Verder zijn er nog een keuken, sanitair en enkele polyvalente ruimtes voorzien. Dankzij de vele raampartijen beschikt u hier over een goede lichtinval. In het tweede gedeelte van het gebouw bevindt zich een schrijnwerkerij met aan de zijkant een grote, automatische poort. Bovendien is het pand gelegen nabij de snelwegen E40 en E19, alsook Brussels Airport. Het is momenteel verhuurd en biedt het een jaarlijks inkomen van ± € 46.200 / jaar. Watertoets: perceelscore D, gebouwscore D. Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen. Het gebouw werd asbestveilig bevonden (attest voorhanden). Vg. Gvv. Stedenbouwkundige overtreding vastgesteld. Industriegebied (ambachtelijke bedrijven en kmo's). Geen recht van voorkoop. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 471 47 14 81
385 000 €

1800 Vilvoorde

Dit handelspand heeft een gevelbreedte van 18 meter en wordt momenteel gebruikt als restaurant maar met de mogelijkheid dit om te vormen naar privé-bewoning. De handelswoning te Vilvoorde heeft een oppervlakte van 241m² waarbij een garage aanwezig is, eveneens achteraan een ruim terras. Bezoek gewenst? Neem contact op via ### of vraag je bezoek aan via de website ### Meer weten?

326
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 253 13 83
398 000 €

1800 Vilvoorde

Op zoek naar een centraal gelegen handelspand in het hartje van Vilvoorde? Dan is dit wat u zoekt! Binnenkomen doet u in de open gelijkvloerse ruimte met apart toilet en kitchenette. Via de eerste trap bereikt u het eerste deel op het eerste verdieping, waar 4 mooie ruimtes aanwezig zijn. Via het terras, loopt u door naar het tweede deel van het eerste verdieping. Daar is een keuken met eetplaats aanwezig. Met een trap loopt u weer naar beneden waar u achteraan op het gelijkvloers terecht komt. De ondergrondse parking onder de Grote Markt zorgt voor parkeergelegenheid voor uw klanten. Contacteer ons per telefoon (015 68 26 28) of per mail (info@imperiavastgoed) voor meer informatie of om uw bezoek te plannen. Meer weten?

109
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 68 26 08
Handelspand te koop Elewijt (RBL95148)
333 000 €

1982 Elewijt

Zeer mooie en grote handels- of kantoorruimte pal in het centrum van Elewijt met 2 aparte toegangsdeuren. Ideaal voor dokterspraktijk, boekhoudkantoor, tandartsenpraktijk, kinesistenpraktijd, etc.... Rolstoeltoegankelijk. Ideale ligging voor handel met veel doorstroom aan de Tervuursesteenweg. Mooie grote etalage mogelijkheden. 2 ondergrondse parkeerplaatsen, verplicht aan te kopen. Prijs is casco en excl. kosten, BTW. Afwerking bespreekbaar en mogelijk mits meerprijs. Oplevering voorzien voorjaar 2025. Voor meer info ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 42 02 77
Boerderij - Hoeve te koop Elewijt (RBJ81746)
485 000 €

1982 Elewijt

De kids zijn het huis uit, maar u wilt toch nog niet op een appartement gaan wonen.... Strategisch gelegen : in een rustige buurt...te voet op 5 minuutjes van Frituur Soe...met de fiets op 5 minuutjes van de Spar in Elewijt...met de wagen op een kleine zucht van de E19. Hoe weten wij dit allemaal ? Wel, wij wonen zelf in deze mooie gemeente. Deze "klassieke" viergevel-villa kan mits wat kleine moeite omgetoverd worden tot een moderne verschijning. Inkomhall - wc - woonkamer 35m² - aansluitend keuken 9m² en veranda 15m². Op de verdieping is er een badkamer (bad + wc + douche + dubbele lavabo) - slaapkamer 8m² - slaapkamer 26m² + bureau/dressing 3m². De garage biedt plaats voor 1 wagen, net zoals de oprit. Welkom in Elewijt. Meer weten?

685 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 751 07 01
Kantoor te koop Peutie (RBH16506)
Prijs op aanvraag

1800 Peutie

Kwalitatieve Investeringseigendom te koop, gelegen te Vilvoorde. Dit betreft een kantoorgebouw met volgende indeling: Het betreft een gelijkvloers + 2 verdiepingen met parking aan de straatkant en parking onder het gebouw met kwalitatieve huurders: Gelijkvloers: Mayerline, 1e verdiep: Sebia, 2e verdiep: Crawford. De jaarlijkse huuropbrengst bedraagt ca. 369.000 euro. Benieuwd naar deze opbrengsteigendom te koop regio Vilvoorde? Contacteer ### of ### ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52