Bedrijfsvastgoed te koop - Woumen

1 zoekertjes (1 - 1)
Handelsfonds te koop Woumen (RBM35094)
220 000 €

8600 Woumen

Op zoek naar een uiterst goed gelegen handelspand in de dorpskern van Woumen, deelgemeente van Diksmuide? Zoek niet langer!Het ruime handelspand, 234 m², is opgesplitst in winkelruimte, voorraadkamer, bureauruimte, keuken, sanitair gedeelte, opslagruimte met koelcel en zoldering en tenslotte nog een grote garage.De garage kan nog worden uitgebreid door de voorraadkamer in de ruimte te integreren.In de garage vindt u alle nutsvoorzieningen terug, o.a. elektriciteit (dag/nacht), aardgasteller, omvormer zonnepanelen, stadswater, uitgietbak, doorstromer en alarm/beveiliging.Het handelspand beschikt over een etalageraam van wel 9 m breed.Doordat het pand gelegen is langs de verbindingsweg Diksmuide-Ieper is er veel doorgaand verkeer/passage en visibiliteit.Een grote troef van dit pand is dat het dak volledig is vernieuwd, geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen.Het handelseigendom was voorheen gekend als buurtwinkel “De Krieke”. Een deel van de vroeger inrichting is nog aanwezig zodat het mits kleine aanpassingswerken opnieuw vlot kan worden uitgebaat.De ruimte is ook uitermate geschikt voor het geven van groepslessen (dans, sport,…), klein handel, praktijk of burelen,…Klerken en Diksmuide ligt op slechts 3 km van Woumen, op 12 km van Langemark en 18 km van Ieper, m.a.w. de ideale uitvalbasis naar verschillende gemeentes.Benieuwd naar de mogelijkheden dat het pand te bieden heeft? Plan een bezoek in en misschien wordt dit uw nieuwe bloeiende zaak. Meer weten?

234
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 499 12 44 02

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Woumen (8600).

450 000 €

8600 Diksmuide

Deze horecazaak, gelegen op topligging, aan de Grote Markt 20 te Diksmuide is al jaren een goed draaiende en gekende brasserie-tearoom. Het appartement boven de zaak biedt een mooi uitzicht op de Grote markt. De zaak werd vernieuwd in 2019. > indeling ° gelijkvloers: - restaurant met 34 zitplaatsen ( comfortabel) - keuken - toiletten - terrassen (totaal 58 zitplaatsen) ° eerste verdieping - woonkamer - keuken ( ingericht) - slaapkamer - badkamer - wc ° zolder verdieping: - slaapkamer - berging ° kelder > Bijzonderheden - bevloering : tegels en laminaat - volledig onderkelderd - lift tot aan kelder en eerste verdieping - CV ( condensatieketel) op aardgas - sommige delen gasradiatoren - rolluiken op eerste verdiep - vrij van brouwer vanaf 24 mei 2024 Er wordt een overnameprijs gevraagd. Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Een aanrader voor wie op zoek is naar Horecazaak te koop te Diksmuide! Neem gerust contact op met ons kantoor: ### Meer weten?

100 120 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 33 06 00
Boerderij - Hoeve te koop Diksmuide (RBM15000)
540 000 €

8600 Diksmuide

Nabij Leke, deelgemeente van Diksmuide, op de hoek van de Lappersfortstraat en Moerestraat, bevindt zich deze prachtig gelegen karakteristieke hoeve. Hoeve 'Beukenhof' bevindt zich op een rustige doch centrale locatie, vlakbij het centrum van Leke (1,3 km). Men beschikt tevens over een goede verbinding naar de kust, naar Koekelare (6 km) en Diksmuide (9 km). De gedeeltelijk omwalde site beslaat een totale grondoppervlakte van 25.195 m2 (ca. 2,5 ha) en beschikt over een te renoveren of herop te bouwen woonst en 5 bijgebouwen (stallingen, schuur, wagenhuis) in L-vormige opstelling, rondom de deels verharde binnenplaats. De gebouwen, met een bebouwde oppervlakte van 1.251 m2, worden langs beide zijdes geflankeerd door weiland. Vanuit de woning kan u genieten van het zicht over de binnenplaats, alsook de landelijke vergezichten. Dit aanbod is een echt unicum voor iedereen die houdt van ruimte, rust en privacy. Een 'once in a lifetime opportunity' als je het ons vraagt. De hoeve kende origineel al zijn oorsprong in de 19e eeuw, maar werd door de jaren heen al enkele malen gewijzigd. De boerenwoonst dateert van 1923. P.S.: Op deze eigendom geldt de renovatieverplichting (EPC label F). Het bebouwde perceel is niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied en heeft een score A zowel voor het perceel (P-score) als voor de gebouwen (G-score). De indeling van de ruimtes/gebouwen is als volgt: Gelijkvloers: inkomhal met doorlopende gang naar achterdeur - traphal - kelder - slaapkamer op de voute - woongedeelte met aanpalende keuken - gelijkvloerse slaapkamer met aansluitende badkamer. Eerste verdieping: 4 à 5 slaapkamers - nachthal - zoldergedeelte. Exterieur: oprijlaan met toegangspoort geflankeerd door twee bakstenen pijlers met ingewerkt Onze-Lieve-Vrouwkapelletje - voortuin - gedeeltelijk verharde binnenplaats - 2 vijvers - omwalling - stallingen - schuur - wagenhuis - weiland. Enkele troeven: Oppervlakte van 25.195 m2; Uniek aanbod; Ruimte, rust, privacy, vlotte bereikbaarheid, landelijke vergezichten; Grote, bebouwde oppervlakte van 1.251 m2; Tal van mogelijkheden. BESTEMMING: Deze eigendom is op heden nog vergund als hoeve met weiland, waardoor dit aanbod kan verkocht worden onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van een functiewijziging. Is uw interesse gewekt? Wenst u een bezoek ter plaatse? Of had u graag meer informatie verkregen omtrent de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met één van onze makelaars. Dit kan op het nummer ### of per mail naar ### . Meer weten?

25195
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
Boerderij - Hoeve te koop Diksmuide (RBM49920)
450 000 €

8600 Diksmuide

Nabij Leke, deelgemeente van Diksmuide, op de hoek van de Lappersfortstraat en Moerestraat, bevindt zich deze prachtig gelegen karakteristieke hoeve. Hoeve 'Beukenhof' bevindt zich op een rustige doch centrale locatie, vlakbij het centrum van Leke (1,3 km). Men beschikt tevens over een goede verbinding naar de kust, naar Koekelare (6 km) en Diksmuide (9 km). De gedeeltelijk omwalde site beslaat een totale grondoppervlakte van 15.195 m2 (ca. 1,5 ha) en beschikt over een te renoveren of herop te bouwen woonst en 5 bijgebouwen (stallingen, schuur, wagenhuis) in L-vormige opstelling, rondom de deels verharde binnenplaats. De gebouwen, met een bebouwde oppervlakte van 1.251 m2, worden langs beide zijdes geflankeerd door weiland. Vanuit de woning kan u genieten van het zicht over de binnenplaats, alsook de landelijke vergezichten. Dit aanbod is een echt unicum voor iedereen die houdt van ruimte, rust en privacy. Een 'once in a lifetime opportunity' als je het ons vraagt. De hoeve kende origineel al zijn oorsprong in de 19e eeuw, maar werd door de jaren heen al enkele malen gewijzigd. De boerenwoonst dateert van 1923. P.S.: Op deze eigendom geldt de renovatieverplichting (EPC label F). Het bebouwde perceel is niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied en heeft een score A zowel voor het perceel (P-score) als voor de gebouwen (G-score). De indeling van de ruimtes/gebouwen is als volgt: Gelijkvloers: inkomhal met doorlopende gang naar achterdeur - traphal - kelder - slaapkamer op de voute - woongedeelte met aanpalende keuken - gelijkvloerse slaapkamer met aansluitende badkamer. Eerste verdieping: 4 à 5 slaapkamers - nachthal - zoldergedeelte. Exterieur: oprijlaan met toegangspoort geflankeerd door twee bakstenen pijlers met ingewerkt Onze-Lieve-Vrouwkapelletje - voortuin - gedeeltelijk verharde binnenplaats - 2 vijvers - omwalling - stallingen - schuur - wagenhuis - weiland. Enkele troeven: Oppervlakte van ca. 15.195 m2; Uniek aanbod; Ruimte, rust, privacy, vlotte bereikbaarheid, landelijke vergezichten; Grote, bebouwde oppervlakte van 1.251 m2; Mogelijkheid tot aankoop van 1 extra hectare weide/landbouwgrond. Waarde geraamd op ongeveer €90.000 à €95.000. Tal van mogelijkheden. BESTEMMING: Deze eigendom is op heden nog vergund als hoeve met weiland, waardoor dit aanbod kan verkocht worden onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van een functiewijziging. Is uw interesse gewekt? Wenst u een bezoek ter plaatse? Of had u graag meer informatie verkregen omtrent de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met één van onze makelaars. Dit kan op het nummer ### of per mail naar ### . Meer weten?

15195
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
Handelspand te koop Diksmuide (RBM34006)
590 000 €

8600 Diksmuide

Op een grondoppervlakte van 1.843 m² bevindt zich deze polyvalente eigendom te koop in Woumen. Gelegen langs de Woumenweg, een belangrijke invalsweg richting Diksmuide-Ieper. De commerciële ligging en de grote oppervlaktes zijn enkele van de vele troeven. Op zoek naar immo te koop in regio Diksmuide, lees dan zeker verder. INDELING: Gelijkvloers: - handelsruimte - bergruimte (voormalige handelsruimte) - atelier/werkplaats - voorraadkamer - technische ruimte - koelcel - leefruimte met zithoek en eetplaats - ingerichte keuken - ruime garage met doorgang naar de tuin 1ste verdieping: - 2 slaapkamers - berging/kinderkamer - badkamer met ligbad, douche, wasmeubel en toilet De 2de verdieping is onderverdeeld in 3 slaapkamers. En boven de winkel bevindt er zich nog een ruime geïsoleerde bergzolder. Daarnaast beschikt men over mooi aangelegde tuin met veel privacy, 8 garages en een grote parking voor een tiental wagens. Kortom, een eigendom met tal van mogelijkheden te koop in regio Diksmuide. Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Deze eigendom wordt aangeboden via Power-sale. De vermelde prijs is een richtprijs. Wil je een afspraak vastleggen of wens je meer info omtrent deze koopmethode, neem dan contact op met de dossierverantwoordelijke Björn Clauw (+32 474 49 47 55) - ### Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand met magazijn en woonst te koop in regio Diksmuide? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

1843
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 21 22 23
Handelspand te koop Diksmuide (RBJ84942)
115 000 €

8600 Diksmuide

OVER TE NEMEN: Restaurant-brasserie-wijnbar "Nikolaas" gelegen in een gerestaureerd herenhuis op het pittoreske marktplein te Diksmuide - een stad die veel toeristen trekt door het boeiende verleden en de authentieke architectuur. De handelszaak werd 12 jaar succesvol uitgebaat door dezelfde ondernemers - er is dan ook een aantoonbare omzet met aantrekkelijke winstmarge. De gelagzaal biedt zitplaatsen aan 90 personen en op het aantrekkelijk terras, die het ganse jaar gebruikt kan worden, zijn er 50 zitplaatsen voorzien. In de gelagzaal is een ruime bar met alle faciliteiten. De professioneel ingerichte keuken bevindt zich op de eerste verdieping. De gerechten worden naar beneden gebracht door een bordenlift. Er is een afzonderlijke ruimte tot 20 personen voor privédiner of rouwmaaltijden. Daarbovenop is er voldoende stockageruimte in de ruime kelderverdieping, waar ook het sanitair is (1 WC voorzien op het gelijkvloers). Bij Restaurant Nikolaas kan je terecht voor een Franse keuken: allerlei lekkere en vooral kwalitatief huisbereide gerechten, ook is er een zeer ruime keuze aan uitgelezen wijnen. In de zomer kan je vertoeven op het gezellig terras met een aperitief, lunch, diner en uiteraard ook van het zelfgemaakt roomijs. Tevens is er de mogelijkheid om uit te breiden naar andere horecaformules zoals ontbijt, fondue.... Het Vlaamse renaissance gebouw werd omgetoverd tot een hedendaags Restaurant-brasserie, waar de inrichting zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Het interieur word telkens geüpdatet en is in een uitstekende staat. Diverse inrichtingselementen en keukenmaterialen werden onlangs vernieuwd, alsook is de buitengevel opnieuw geschilderd. Staat op de planning: opschuren van parket, nieuwe stoelen, luifel en decoratie, maar ook de koel- en diepvriescel krijgen een opknapbeurt. Alle materialen zijn eigendom (geen leasing/huur). Geen brouwerijverplichting. Naast de vele stadswandelroutes langs restaurant "Nikolaas", zijn er tal van maandagmarkten, boerenmarkten (op zaterdag) en feestmarkten op het plein. De handelszaak is gekend door zowel vast als (terugkerend) toeristische cliënteel. Optioneel te huur: luxueus afgewerkt appartement boven de zaak (144 m² woonoppervlakte, 3 slaapkamers, prachtige afwerkingsgraad). Mogelijkheid om de vennootschap mee over te nemen met het handelsfonds. Wil je een startklare zaak met onmiddellijk omzet? Vraag dan snel je bezichtiging aan! Er zijn verschillende overname-faciliteiten mogelijk (ook op maandelijkse afbetaling). Ideaal voor de startende of uitbreidende horeca-ondernemer. 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde 2) Beschermd erfgoed: ja 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones Inventaris van bouwkundig erfgoed 4) Keuringsattest elektriciteit: ja/nee 5) Renovatieverplichting: / 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Gebouwenscore of G-score B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

0 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 30 10
Handelsfonds te koop Diksmuide (RBK72285)
Prijs op aanvraag

8600 Diksmuide

Welkom in de Bloemmolens, een stukje industrieel erfgoed vol charme en geschiedenis. De karaktervolle torens staan al decennialang leeg, maar nu is het tijd voor verandering. Het is tijd voor de toekomst. Heden en verleden smelten samen tot een stijlvol gebouw waar comfortabel, industrieel en duurzaam wonen/werken centraal staat. Om de bloemmolens terug nieuw leven in te blazen, bouwen we de linkervleugel om tot een stijlvol wooncomplex. De toren biedt 26 unieke appartementen en voorziet ruimte voor 31 parkeerplaatsen. Met uitzicht over de polders of op het centrum heb je een adembenemend vergezicht. Door de aanwezigheid van water en groen is het hier telkens opnieuw zalig thuiskomen. De rechtervleugel zal ruimte bieden aan een unieke horecazaak (gelijkvloers + 1ste verdiep) in combinatie met kantoorruimtes over de resterende verdiepen.Gelijkvloers en eerste verdiep samen bieden een bruikbare oppervlakte van ca. 340m², buiten kan een groot zonnig terras geplaatst worden met zicht op de broeken.De unieke combinatie van karaktervolle elementen met de uitmuntende locatie maakt dat ieder wie hier met kennis van zaken zijn horecadroom wil waarmaken onmiddelijk vertrokken is. Ben jij de ondernemer die we zoeken om hier te knallen? bezorg ons dan snel uw visie en plan van aanpak. Samen met de bouwpromotor bekijken we wat de Bloemmolens voor u kunnen betekenen. Aanbod: Gelijkvloers commerciële ruimte van ca. 89.23m² met zeer groot buitenterras (zicht op de broeken) eerste verdiep commerciele ruimte van ca. 89,52m² + vergaderzaal van 161,19m² (voor ontvangst van bedrijven/groepen/feesten) Enkele unieke redenen om uw plaatsje in deze architecturele parel te bemachtigen: Indrukwekkende architectuur (enig in zijn soort); Centrale ligging, dicht bij centrum doch genieten van alle rust en verzichten; Door casco oplevering nog volledig naar eigen smaak verder af te werken; Unieke erfgoed elementen aanwezig die de ruimte een specifiek karakter geven; De ruime vergaderzaal kan heel wat bedrijven aantrekken en vormen de perfectie symbiose met de horecazaak (win/win) Ruime fietsenstalling en parkeerplaatsen beschikbaar ... Wens je een brochure te bekomen waar we de geschiedenis van de bloemmolens en de nieuwe bouwplannen verder toelichten? Neem dan snel contact op met uw Diksimmo makelaar, we helpen u graag verder. Meer weten?

340
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
Kantoor te koop Diksmuide (RBK72284)
Prijs op aanvraag

8600 Diksmuide

Welkom in de Bloemmolens, een stukje industrieel erfgoed vol charme en geschiedenis. De karaktervolle torens staan al decennialang leeg, maar nu is het tijd voor verandering. Het is tijd voor de toekomst. Heden en verleden smelten samen tot een stijlvol gebouw waar comfortabel, industrieel en duurzaam wonen/werken centraal staat. Om de bloemmolens terug nieuw leven in te blazen, bouwen we de linkervleugel om tot een stijlvol wooncomplex. De toren biedt 26 unieke appartementen en voorziet ruimte voor 31 parkeerplaatsen. Met uitzicht over de polders of op het centrum heb je een adembenemend vergezicht. Door de aanwezigheid van water en groen is het hier telkens opnieuw zalig thuiskomen. De rechtervleugel zal ruimte bieden aan een unieke horecazaak (gelijkvloers + 1ste verdiep) in combinatie met karaktervolle kantoorruimtes over de resterende verdiepen.vanaf het 2de verdiep biedt de rechter toren van de bloemmolens telkens een bruikbare vloeroppervlakte van ca. 226m² tot 265m²De unieke combinatie van karaktervolle elementen die nog aanwezig zijn in de ruimtes (beschermde elementen/machines) met de uitmuntende locatie maakt dat ieder wie hier met kennis van zaken zijn kantoor vestigd verzekerd is van succes. Ben jij de ondernemer die we zoeken om hier te knallen? bezorg ons dan snel uw visie en plan van aanpak. Samen met de bouwpromotor bekijken we wat de Bloemmolens voor u kunnen betekenen. Aanbod: 2de verdiep: ca. 265m²; 3de verdiep: ca. 226m²; 4de verdiep: ca. 226m²; 5de verdiep: ca. 258m²; (combinaties van verschillende verdiepen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden).De unieke vergaderzaal op eerste verdiep (ca. 161m²) omkaderd door karaktervolle industriële elementen vormt een mooie aanvulling voor uw kantoor in de bloemmolens (uitbating door de horecaondernemer - en te huren in onderling overleg) Enkele unieke redenen om uw plaatsje in deze architecturele parel te bemachtigen: Indrukwekkende architectuur (enig in zijn soort); Centrale ligging, dicht bij centrum doch genieten van alle rust en verzichten; Door casco oplevering nog volledig naar eigen smaak verder af te werken; Unieke erfgoed elementen aanwezig die de ruimte een specifiek karakter geven; De ruime vergaderzaal op eerste verdiep (uitgebaat door de Horecaondernemer op gelijkvloers) kan voor u als bedrijf aan leuke aanvulling zijn om klanten te ontmoeten of met uw team te vergaderen. (win/win) Ruime fietsenstalling en parkeerplaatsen beschikbaar ... Wens je een brochure te bekomen waar we de geschiedenis van de bloemmolens en de nieuwe bouwplannen verder toelichten? Neem dan snel contact op met uw Diksimmo makelaar, we helpen u graag verder. Meer weten?

265
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 11 51
Industrie te koop Diksmuide (RBK70725)
435 000 €

8600 Diksmuide

Deze loods / magazijn heeft een totale grondoppervlakte van 4012 m², gelegen langs de Wikkelaarstraat te Vladslo (Diksmuide). Het magazijn kan dienst doen voor opslagruimte. Elektriciteit voorzien. Afmetingen loods 21 m op 66 m. . Meer weten?

4012
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 97 53 52
Handelspand te koop Diksmuide (RBK44492)
Prijs op aanvraag

8600 Diksmuide

Op een rustige locatie doch centraal gelegen bevindt zich deze horecazaak. De zaak bevindt zich in een straal van 10 kilometer van Diksmuide. Deze horecazaak is nog steeds draaiende en kan binnen 116 personen zetelen. Buiten is er een ruime parking aangelegd en is er voor de kinderen een afgezet buitenspeeltuin voorzien die zichtbaar is van op het ruime terras. De zaal bestaat uit een bar met ingewerkte koelkasten, plaats voor 116 personen, toiletten en de keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich nog de woonruimte met 3 slaapkamers. Heeft u interesse om een eigen zaak te beginnen? Aarzel dan niet om meer informatie te vragen. 1) Stedenbouwkundige bestemming Ag: Agrarisch gebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting:neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Meer weten?

2639 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 30 10
Handelspand te koop Diksmuide (RBK25566)
219 500 €

8600 Diksmuide

Door zijn uitstekende ligging geniet dit pand van een uitmuntende visibliteit. De grote markt van Diksmuide en diverse andere handelszaken bevinden zich allen op wandelafstand. Vlakbij de deur zijn talrijke parkeergelegenheden. Het handelsgelijkvloers bestaat uit 2 afzonderlijke werkruimtes, bergruimte, keuken en terras. De woning boven werd in grondig gerenoveerd en bestaat uit 3 slaapkamers, een gezellige leefruimte en de badkamer. Bouwtechnisch is dit pand voorzien van conforme elektrische keuring, blanco asbestattest, gunstig EPC (B-label), dubbele beglazing met houten en aluminium raamwerk, lucht-lucht warmtepomp en de gevel werd volledig gereinigd. Op zoek naar een opbrengsteigendom of een handelspand in centrum Diksmuide? Aarzel niet en leg vrijblijvend uw bezoek vast! Troeven * Centrum Diksmuide * Gerenoveerd handelspand * Energiezuinig * Talrijke parkeermogelijkheden in de buurt 1) Stedenbouwkundige bestemming: Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde 2) Beschermd erfgoed:neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van bouwkundig erfgoed 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

110 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 30 10
Boerderij - Hoeve te koop Diksmuide (RBJ99836)
Prijs op aanvraag

8600 Diksmuide

Deze hoeve bestaat uit een ruime woning en 2 grote pluimveestallen.Momenteel is ze nog in uitbating als pluimveebedrijf.Er is recent vergunning verleend voor functiewijziging van de woning naar zonevreemde woning en functiewijziging van de 2 pluimveestallen naar opslagruimte caravans en/of oldtimers.De 2 stallen zijn telkens ruim 60 m lang en 12,5 m breed, waardoor er circa 1500 m² opslagruimte is.Gezien de verleende vergunning functiewijziging zijn ook de basisrechten om de woning uit te breiden, verbouwen, herbouwen tot 1.000 m³ van toepassing.De hoeve is gelegen op een perceel van 5.330 m² langs de Steenstraat nabij Woumen en Klerken en heeft een mooie ligging met aan de ene kant een kleine woonkern en aan de andere kant open landschap. Meer weten?

5340
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 55 58 34
Handelsfonds te koop Diksmuide (RBJ96844)
195 000 €

8600 Diksmuide

Ruim handelsgelijkvloers, wind- en waterdicht, met uiterst centrale ligging, pal in het centrum van de boterstad Diksmuide. De Schipstraat is een verbindingsstraat tussen de Generaal Baron Jacquesstraat (winkelstraat) en de Reuzemolenstraat.Het handelspand is gevestigd in de prachtige nieuwbouw Residentie De Gouden Leeuw. Het bestaat uit een grote handelsruimte van 100 m² voorzien van een kitchenette en apart toilet, ruime berging (87 m²) en groot terras / koer (32 m²).Door de goede ligging, hebt u alles bij de hand van kleinhandel, openbaar vervoer en school.Uitermate geschikt voor praktijkruimte, burelen, kindercrèche, klein handel,…De handelsruimte kan ook worden aangekocht aan de hand van ingroeihuur. Meer weten?

219
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 499 12 44 02
Handelsfonds te koop Diksmuide (RBJ96843)
186 204 €

8600 Diksmuide

Ruim handelsgelijkvloers, wind- en waterdicht, met uiterst centrale ligging, pal in het centrum van de boterstad Diksmuide. De Schipstraat is een verbindingsstraat tussen de Generaal Baron Jacquesstraat (winkelstraat) en de Reuzemolenstraat.Het handelspand is gevestigd in de prachtige nieuwbouw Residentie De Gouden Leeuw. Het bestaat uit een grote handelsruimte van 155 m² voorzien van een berging en apart toilet.Mogelijkheid om deze handelsruimte ook samen te voegen met de naastliggende handelsruimte die te koop wordt aangeboden.Door de goede ligging, hebt u alles bij de hand van kleinhandel, openbaar vervoer en school.Uitermate geschikt voor praktijkruimte, burelen, kindercrèche, klein handel,…De handelsruimte kan ook worden aangekocht aan de hand van ingroeihuur. Meer weten?

155
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 499 12 44 02
Handelsfonds te koop Diksmuide (RBJ96841)
177 600 €

8600 Diksmuide

Ruim handelsgelijkvloers, wind- en waterdicht, met uiterst centrale ligging, pal in het centrum van de boterstad Diksmuide. De Schipstraat is een verbindingsstraat tussen de Generaal Baron Jacquesstraat (winkelstraat) en de Reuzemolenstraat.Het handelspand is gevestigd in de prachtige Residentie De Gouden Leeuw. Het bestaat uit een grote handelsruimte van 148 m² voorzien van een berging en apart toilet.Mogelijkheid om deze handelsruimte ook samen te voegen met de naastliggende handelsruimte die te koop wordt aangeboden.Door de goede ligging, hebt u alles bij de hand van kleinhandel, openbaar vervoer en school.Uitermate geschikt voor praktijkruimte, burelen, kindercrèche, klein handel,…De handelsruimte kan ook worden aangekocht aan de hand van ingroeihuur. Meer weten?

148
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 499 12 44 02
Handelspand te koop Diksmuide (RBJ95937)
250 000 €

8600 Diksmuide

Dit eigendom is gelegen in de drukste winkelstraat nabij de Grote Markt van Diksmuide en bestaat uit: KELDER: Ruime kelder (48,21m²) GELIJKVLOERS: 1) Open commerciële ruimte (58,77 m²) met tal van mogelijkheden. 2) Ruim appartement (76,66 m²) met ruime leefruimte - open keuken - badkamer - 2 slaapkamers - apart toilet - zonnig stadskoertje. 3) Mogelijkheid tot aankoop garage. (bereikbaar via de Reuzemolenstraat - €25.000) Algemeen: - Tal van mogelijkheden! - Zeer centrale en commerciële ligging! - Achterliggende woonst kan ook geïntegreerd worden extra commerciële ruimte! Curieus? Bekijk alvast de 360° virtuele tour! ### Meer info op ### Meer weten?

196
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 80 86 80
Kantoor te koop Diksmuide (RBJ92847)
235 000 €

8600 Diksmuide

Dit fantastisch gelegen handelsgelijkvloers met een totale oppervlakte van maar liefst 184 m2 is gelegen in de Generaal Baron Jacquestraat in het kloppende hart in het centrum van Diksmuide. Momenteel is het gelijkvloers verhuurd als bank kantoor. De indeling als volgt: inkomhal, onthaal en 5 bureauruimtes. Het gelijkvloers is verhuurd aan- 1.466 euro/maand! Uiterst solvabele huurder, Crelan kantoor! Handelshuur contract aanwezig, verkoop als investeringsvastgoed! Rendement: Netto rendement 5,6%!!!! (10 maanden huur, inclusief registratierechten). KI: XXX CV: Elecktriciteit, EPC-Gelijkvloers: C Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag sinds 27/03. P:score, G:score. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 491 06 97 30
Industrie te koop Diksmuide (RBJ90767)
Prijs op aanvraag

8600 Diksmuide

Benaderende OPPERVLAKTEN:Magazijn: 305 m² (b: 15,42m x d: 19,76m.)Gemeenschappelijke verharde oprit en parking: ± 1.686 m²AFWERKING:Gemetste constructie met muren in baksteen/beton/sandwichpanelen (geïsoleerd met rotswol van 8cm) - gepolierde betonvloer - volledige overspanning - geïsoleerd dak - tussenwanden gladde beton onderkant met geïsoleerde sandwichpanelen erboven - elektrische sectionaalpoort (b: 4,50m x h: 4,00m) met aparte loopdeur - TL-verlichting - vrije hoogte: 5,90m (nok: 6,23m) - gemeenschappelijke poort vooraan (b: 3,85m x h: 4,15m).BESTEMMING:Zone voor milieubelastende industrieën "Heernisse" (VLAREM - klasse 1).NUTSVOORZIENINGEN:Elektriciteit (3x400V+N - 40A) - stadswater mogelijk (teller aanwezig) - noodverlichting en signalisatie conform brandweervoorschriften.LIGGING:Bedrijvenzone I : Heernisse, gesitueerd langsheen de Woumenweg. Op het bedrijventerrein zijn 80 bedrijven gehuisvest, soms meerdere bedrijven onder één dak.*Opmerkingen:- Brandklasse: A- Elektrische keuring conform - geen asbest.- Op het voorliggend terrein zijn gemeenschappelijke parkeerplaatsen voorzien!- Onze referentie op ### : Q0727 of contacteer ons via ### | ### .CENTRO | BEDRIJFSVASTGOED is reeds 23 jaar gespecialiseerd in de bemiddeling van commercieel- en bedrijfsvastgoed in West- en Oost Vlaanderen.Wilt u ook weten hoeveel uw bedrijfsgebouw waard is?Contacteer ons vrijblijvend voor een marktconforme waardebepaling van uw pand. Meer weten?

305 305 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 70 01 02
Handelspand te koop Diksmuide (RBJ82728)
1 200 000 €

8600 Diksmuide

Maak kennis met Sint-Jan. Ooit een gerenomeerd hotel op de oevers van de Ijzer en op een steenworp van de Ijzertoren te Diksmuide.Een prachtige locatie met veel mogelijkheden voor horeca of een andere bestemming. Er zijn vele opties om dit pand een mooie invulling te geven!Het gebouw is momenteel opgedeeld in een restaurant, ontbijtzaal, feestzaal met bar en bergruimtes. Op het eerste en tweede verdiep bevinden zich de voormalige hotelkamers.Enkel op zoek naar projectgrond? Geen probleem! Een ander nabestemming is mogelijk!Geef ons vandaag nog een seintje voor een bezoek of voor meer informatie!Dit betreft een verkoop van aandelen.Dit pand is onderhavig aan renovatieverplichtingen. Meer weten?

709
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 494 50 51 23
Handelspand te koop Diksmuide (RBJ81739)
Prijs op aanvraag

8600 Diksmuide

Deze voormalige juwelierszaak bevindt zich op de markt van Diksmuide. Met zijn commerciële topligging en prachtige handelsruimte is dit het ideale handelspand. Indeling handelsruimte: Inkom met grote vitrines aan beide kanten - grote lichtrijke polyvalente ruimte - bureau Indeling woongedeelte: gelijkvloers: ruime woonkamer - keuken - apart toilet - traphal Eerste verdiep: drie ruime kamers - badkamer met douche, bad, lavabo en toilet - ruime slaapkamer met uitgestrekt zicht over de Grote Markt - apart toilet Tweede verdiep: zolderruimte opgedeeld in twee aparte kamers Grotendeels onderkelderd. Dubbele garage toegankelijk via de Reuzemolenstraat. Gezellige stadstuin met visvijver en zonneterras. Meer weten?

448
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 57 54 61