Grond te koop - Oudegem

1 zoekertjes (1 - 1)
Bouwgrond te koop Oudegem (RBI61734)
199 000 €

9200 Oudegem

Ben je op zoek naar een ruim perceel bouwgrond van 740m² dat geschikt is voor het bouwen van een gesloten bebouwing op de Steenweg naar Oudegem? Dan hebben wij deze grond voor jou gevonden. Met een centrale ligging tussen Dendermonde en Aalst, openbaar vervoer en winkels heeft deze grond heel wat te bieden. Dit perceel heeft een straatbreedte van iets meer dan 9m. Uw ideaal perceel om een mooie gezinswoning op te bouwen? Neem vrijblijvend contact op! Meer weten?

740 9 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Oudegem (9200).

275 000 €

9200 Appels

Deze projectgrond met veel potentieel bevindt zich op een centrale locatie te Appels-Dendermonde. Momenteel is het perceel bebouwd met een woning, die heropgebouwd kan worden. De bouwvoorschriften zijn momenteel in aanvraag bij de gemeente. De grond is uitstekend gelegen nabij invalswegen, station, openbaar vervoer, scholen, winkels, ... Verder is het een zeer groot perceel met 2490m² grondoppervlakte. Interesse? Contacteer ons! Meer weten?

2490 11 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
275 000 €

9200 Appels

Deze projectgrond met veel potentieel bevindt zich op een centrale locatie te Appels-Dendermonde. Momenteel is het perceel bebouwd met een woning, die heropgebouwd kan worden. De bouwvoorschriften zijn momenteel in aanvraag bij de gemeente. De grond is uitstekend gelegen nabij invalswegen, station, openbaar vervoer, scholen, winkels, ... Verder is het een zeer groot perceel met 2490m² grondoppervlakte. Interesse? Contacteer ons! Meer weten?

2490 11 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
110 000 €

9200 Dendermonde

Perceel bouwgrond voor gesloten bebouwing te Baasrode van 245 m². Op wandelafstand, minder dan 100 m van centrum, openbaar vervoer en winkels. Oostgericht van oriëntatie. Straatbreedte van 7 meter. Verplicht om met 2 bouwlagen en dak te bouwen. Gelegen in super rustige straat. Er is door een architect al een woning getekend, en goedgekeurd. Indien je dit wenst kan dit plan ingekeken worden op kantoor. Het staat de koper vrij om dit te gebruiken. Voor verdere info mag u steeds ons kantoor contacteren.Referentie: 5058 Meer weten?

245
contacteer
details
E-mail
Bellen
329 000 €

9290 Berlare

EERSTE BEZOEKDAG ZAT. 16/12/2023 VAN 11U TOT 14U (enkel op afspraak!) BERLARE - Prachtige bouwgrond te koop in een rustige en groene omgeving! Deze residentieel en groen gelegen bouwgrond, biedt de perfecte setting voor jouw droomwoning. De te slopen woning geeft je de unieke kans om een volledig nieuwe woning te bouwen tegen een aantrekkelijk tarief van 6% BTW. Als extra toef is dit een Zuidgericht perceel in een verkeersarme buurt. Momenteel is de woning verhuurd aldus biedt deze eigendom onmiddellijke inkomsten (9.000€/jaar), terwijl u plannen maakt voor renovatie of herontwikkeling van de locatie. Met in de nabijheid winkels, scholen, restaurants en donkmeer alsook een vlotte toegang tot E17 en E40, biedt deze locatie een aanzienlijk potentieel voor waardevermeerdering. Profiteer van deze zeldzame gelegenheid om je eigen stukje paradijs te creëren. Voor meer info of bezoek: ### Meer weten?

684
contacteer
details
E-mail
Bellen
149 000 €

9280 Lebbeke

Deze bouwgrond is gelegen in een rustige doodlopende straat op enkele minuten van het centrum van Lebbeke. De grond is geschikt voor een open bebouwing en is 343 m² groot. Voor meer info bel ### Referentie: 5040 Meer weten?

343
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Dendermonde (RBG94780)
260 000 €

9200 Dendermonde

Bent u op zoek naar een centraal gelegen projectgrond van +/- 300 m² boordevol potentieel? Dan is deze bouwgrond in het centrum van Sint-Gillis-Bij-Dendermonde misschien wel iets voor jou! De grond geeft de mogelijkheid voor het bouwen van maar liefst vier appartementen, mits het voorzien naar een doorrit naar de achtergelegen garages.Interesse? Bel dan nu op het nummer ### of mail naar ### : 4828 Meer weten?

300
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Lebbeke (RBJ01545)
62 370 €

9280 Lebbeke

Immo Talenco verkoopt een perceel landbouwgrond, genaamd Pastheye (Heidebos) en is bereikbaar via een veldweg rechts van het woonhuis gelegen te Heidebaan 16 – Lebbeke. Dit perceel telt een oppervlakte van 56 are en 70 ca. Het gewestplan Dendermonde situeert voormeld perceel binnen het agrarisch gebied, het bevindt zich niet in overstromingsgevoelig gebied, P-score is A, niet in een afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied, bevindt zich niet in een signaalgebied. Momenteel verpacht. De pachter geniet een voorkooprecht. Kadastrale gegevens: Lebbeke, afdeling 1, sectie C met perceelnummer 535/00G000 Kadastraal inkomen: € 24,00 Bezoeken: na afspraak met het vastgoedkantoor E-mail: ### - ### Contactpersoon : Annelies Vinck, tel ### ### Meer weten?

5670
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Lebbeke (RBJ01544)
62 370 €

9280 Lebbeke

Immo Talenco verkoopt een perceel landbouwgrond, genaamd Pastheye (Heidebos) en is bereikbaar via een veldweg rechts van het woonhuis gelegen te Heidebaan 16 – Lebbeke. Dit perceel telt een oppervlakte van 56 are en 70 ca. Het gewestplan Dendermonde situeert voormeld perceel binnen het agrarisch gebied, het bevindt zich niet in overstromingsgevoelig gebied, P-score is A, niet in een afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied, bevindt zich niet in een signaalgebied. Momenteel verpacht. De pachter geniet een voorkooprecht. Kadastrale gegevens: Lebbeke, afdeling 1, sectie C met perceelnummer 535/00F000 Kadastraal inkomen: € 24.00 Bezoeken: na afspraak met het vastgoedkantoor E-mail: ### - ### Contactpersoon : Annelies Vinck, tel ### ### Meer weten?

5670
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Lebbeke (RBJ01543)
22 500 €

9280 Lebbeke

Immo Talenco verkoopt een perceel landbouwgrond, genaamd Broeckbos (Duivenkeet) en is bereikbaar via een veldweg links van het woonhuis gelegen te Duivenkeetstraat 23 – Lebbeke. Dit perceel telt een oppervlakte van 25 are. Het gewestplan Dendermonde situeert voormeld perceel binnen het agrarisch gebied, het bevindt zich in overstromingsgevoelig gebied, P-score is D, niet in een afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied, bevindt zich niet in een signaalgebied. Momenteel verpacht. De pachter geniet een voorkooprecht. Kadastrale gegevens: Lebbeke, afdeling 1, sectie B met perceelnummer 0098/00A000 Kadastraal inkomen: € 11,00 Bezoeken: na afspraak met het vastgoedkantoor E-mail: ### - ### Contactpersoon : Annelies Vinck, tel ### ### Meer weten?

2500
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Lebbeke (RBJ01542)
52 200 €

9280 Lebbeke

Immo Talenco verkoopt een perceel landbouwgrond, genaamd Reebroeckveld (Potaardestraat) en is bereikbaar via een veldweg rechts van het woonhuis gelegen te Potaardestraat 34 – Lebbeke. Dit perceel telt een oppervlakte van 52 are en 20 ca. Het gewestplan Dendermonde situeert voormeld perceel binnen het agrarisch gebied, het bevindt zich in overstromingsgevoelig gebied, P-score is D, niet in een afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied, bevindt zich niet in een signaalgebied. Momenteel verpacht. De pachter geniet een voorkooprecht. Kadastrale gegevens: Lebbeke, afdeling 1, sectie B met perceelnummer 1044/00C000 Kadastraal inkomen: € 20,00 Bezoeken: na afspraak met het vastgoedkantoor E-mail: ### - ### Contactpersoon : Annelies Vinck, tel ### ### Meer weten?

5220
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Lebbeke (RBJ01541)
45 450 €

9280 Lebbeke

Immo Talenco verkoopt een perceel landbouwgrond, genaamd Hertwinkel (Durekoop) en is bereikbaar via de Korte Breestraat – Lebbeke. Dit perceel telt een oppervlakte van 60 are en 60 ca. Het gewestplan Dendermonde situeert voormeld perceel binnen het agrarisch gebied, het bevindt zich in overstromingsgevoelig gebied, P-score is D, niet in een afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied, bevindt zich niet in een signaalgebied. Momenteel verpacht. De pachter geniet een voorkooprecht. Kadastrale gegevens: Lebbeke, afdeling 2, sectie D met perceelnummer 0447/00_000 Kadastraal inkomen: € 33,00 Bezoeken: na afspraak met het vastgoedkantoor E-mail: ### - ### Contactpersoon : Annelies Vinck, tel ### ### Meer weten?

6060
contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Lebbeke (RBI97606)
325 000 €

9280 Lebbeke

Ruime Woning met Talloze Mogelijkheden in Wieze. Bent u op zoek naar de perfecte woning om uw dromen waar te maken? Deze prachtige woning, gelegen op een uitgestrekt perceel van 15 are 78 ca in het schilderachtige Wieze, biedt talloze mogelijkheden voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en de vrijheid om een unieke leefomgeving te creëren. Deze woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, wat ideaal is voor gezinnen of iedereen die extra ruimte wil voor gasten of als kantoorruimte. De keuken is het hart van elk huis, en deze woning biedt een ruime keuken met vlotte toegang naar de leefruimte. Deze ruime leefruimte maken deze woning tot een warme en uitnodigende plek om thuis te komen. Of u nu veel spullen heeft of gewoon van georganiseerde ruimtes houdt, deze woning biedt voldoende opbergruimte voor al uw behoeften. Met een beetje creativiteit en aandacht voor detail kunt u deze woning omtoveren tot een parel van een woning. De ruimte biedt eindeloze mogelijkheden om aan uw persoonlijke smaak en behoeften aan te passen. Het royale terrein waarop deze woning is gelegen, komt in aanmerking voor verkaveling. Dit biedt een kans voor investeerders of iedereen die graag een nieuw project wil starten. Wieze staat bekend om zijn rustige en charmante sfeer, en deze woning weerspiegelt die levensstijl perfect. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de schoonheid van het platteland. Mis deze kans niet om uw droomwoning te creëren in Wieze. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek alle mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Uw toekomstige droomhuis wacht op u! Een bezoek of meer info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Lebbeke (RBI97604)
325 000 €

9280 Lebbeke

Ruime Woning met Talloze Mogelijkheden in Wieze. Bent u op zoek naar de perfecte woning om uw dromen waar te maken? Deze prachtige woning, gelegen op een uitgestrekt perceel van 15 are 78 ca in het schilderachtige Wieze, biedt talloze mogelijkheden voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en de vrijheid om een unieke leefomgeving te creëren. Deze woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, wat ideaal is voor gezinnen of iedereen die extra ruimte wil voor gasten of als kantoorruimte. De keuken is het hart van elk huis, en deze woning biedt een ruime keuken met vlotte toegang naar de leefruimte. Deze ruime leefruimte maken deze woning tot een warme en uitnodigende plek om thuis te komen. Of u nu veel spullen heeft of gewoon van georganiseerde ruimtes houdt, deze woning biedt voldoende opbergruimte voor al uw behoeften. Met een beetje creativiteit en aandacht voor detail kunt u deze woning omtoveren tot een parel van een woning. De ruimte biedt eindeloze mogelijkheden om aan uw persoonlijke smaak en behoeften aan te passen. Het royale terrein waarop deze woning is gelegen, komt in aanmerking voor verkaveling. Dit biedt een kans voor investeerders of iedereen die graag een nieuw project wil starten. Wieze staat bekend om zijn rustige en charmante sfeer, en deze woning weerspiegelt die levensstijl perfect. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de schoonheid van het platteland. Mis deze kans niet om uw droomwoning te creëren in Wieze. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek alle mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Uw toekomstige droomhuis wacht op u! Een bezoek of meer info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Lebbeke (RBI93881)
2 500 000 €

9280 Lebbeke

Ontdek deze unieke kans om eigenaar te worden van twee appartementsgebouwen, een garagecomplex met 16 boxen en een veelzijdig projectgrond, allemaal op een strategische locatie vlakbij het station van Lebbeke. De ligging van dit project is absoluut fantastisch, pal naast het station. Dit maakt het ideaal voor pendelaars en mensen die graag gebruik maken van het openbaar vervoer. Bovendien biedt de nabijheid van het station ook uitstekende verhuurmogelijkheden voor toekomstige huurders. Appartementsgebouwen nr 145 en 147 zijn volledig verhuurd, dit zorgt voor een stabiele inkomstenstroom. Nr 147 is uitgerust met een lift en centrale verwarming op gas. Nr 145 is uitgerust met centrale verwarming op stookolie Projectgrond met een oppervlakte van 385 m² met mogelijkheden voor toekomstige ontwikkelingen. Aantrekkelijk voor investeerders met visie. Naast de publieke parking van het station zijn er nog 16 garageboxen beschikbaar voor de bewoners van de appartementen. Wilt u meer weten over deze unieke vastgoedkans? Aarzel niet om contact op te nemen met Jordi. Hij staat klaar om u alle details te verstrekken en u een uitgebreid dossier te bezorgen. ### Meer weten?

1503
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Lebbeke (RBI65131)
21 000 €

9280 Lebbeke

Contactpersoon : Annelies Vinck, tel ### ### . Immo Talenco verkoopt een perceel landbouwgrond, genaamd Broeckbos (Duivenkeet) en is bereikbaar via een veldweg gelegen te Duivenkeetrstaat tussen huisnummer 22 en 24 - 9280 Lebbeke. Dit perceel telt een oppervlakte van 21 are. Het gewestplan Dendermonde situeert voormeld perceel binnen het agrarisch gebied, het bevindt zich in overstromingsgevoelig gebied, P-score is D, niet in een afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied, bevindt zich niet in een signaalgebied. Momenteel verpacht. De pachter geniet een voorkooprecht. Kadastrale gegevens: Lebbeke, afdeling 1, sectie B met perceelnummer 0099/00A000 Kadastraal inkomen: € 9,00 Contactpersoon : Annelies Vinck, tel ### ### E-mail: ### - ### Meer weten?

2100
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Lebbeke (RBH77744)
259 000 €

9280 Lebbeke

Projectgrond TE KOOP incl 7 afgesloten garageboxen in het centrum van Lebbeke. Mogelijkheid tot bouwen van 3 bouwlagen. Gelijkvloers max bouwdiepte 22 m. 12 m bouwdiepte op de verdiepingen. Plat dak. TOPlocatie in centrum Lebbeke voor het bouwen van een meergezinswoning! Gelegen in het RUP Winkelkern. 7 afgesloten garageboxen inclusief de vraagprijs! Verdere informatie beschikbaar via ### . Meer weten?

423 30 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Lebbeke (RBH14586)
199 000 €

9280 Lebbeke

Ben je op zoek naar de ideale plaats om jouw droomhuis te bouwen in Lebbeke? Dan is dit misschien wel het juiste perceel voor jou. Deze bouwgrond met een oppervlakte van ca. 800 m² is gelegen aan de Opwijksestraat 302 in Lebbeke en heeft daardoor een super goede ligging. De grond situeert zich vlak aan de rand van het centrum, invalswegen, scholen, openbaar vervoer en bevindt zich toch in een groene omgeving. Deze bouwgrond heeft een straatbreedte van ca. 11,40 en is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing. Voor meer info en details omtrent de bouwvoorschriften neem je best contact op met ons kantoor en dan maken we graag snel een afspraak. Meer weten?

818
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Lebbeke (RBG94282)
225 000 €

9280 Lebbeke

Zeer vlot bereikbare bouwgrond voor open bebouwing met een totale oppervlakte van 17a 57ca. Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing: - het gelijkvloers: +/- 9m x 18m = 162m² - de verdieping: +/- 9m x 15m = 135m², totaal: 297m² bewoonbaar!!! Kroonlijsthoogte: 6,5m = bovenverdieping is volwaardige verdieping. Er kan gekozen worden voor een plat dak of een hellend dak met max. 45% hellingsgraad. Achteraan de woning mag een terras aangelegd worden van 40m² met super oriëntatie Zuid-West. Er wordt tevens een bijgebouw toegestaan van 40m² dat dienst kan doen als garage, tuinberging... Interesse in een grote (bouw)grond met ruim zicht? Aarzel dan niet ons te contacteren via ### Meer weten?

1757
contacteer
details
E-mail
Bellen
220 000 €

9200 Dendermonde

Ben je op zoek naar een ruim perceel bouwgrond van 819m² dat geschikt is voor het bouwen van een halfopen bebouwing in Schoonaarde/ Dendermonde? Dan hebben wij deze grond voor jou gevonden. Met een centrale ligging nabij invalswegen (N416), openbaar vervoer en winkels heeft deze grond heel wat te bieden. Bovendien is de bouwgrond gelegen aan de Scheldedijk. Dit perceel heeft een straatbreedte van iets meer dan 16m. Een ideaal perceel om een mooie gezinswoning op te bouwen!Interesse? Neem vrijblijvend contact op! Meer weten?

819 16 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen