domoXim Vastgoed & Beheer (3190 Boortmeerbeek)

"domoXim, waar dromen thuis komen!"
Leuvensesteenweg 215 - 3190 Boortmeerbeek

BIV-nummer 501 115

domoxim.com

domoXim, je makelaar waar heldere communicatie, persoonlijk advies en expertise samenkomen. Met drie kantoren in je buurt bieden we service op maat voor de verhuur en verkoop van al jouw vastgoed. Ook als betrouwbare rentmeester staan we garant voor het zorgeloos beheer van je woning of appartement. En die 'X'? Die staat voor onze speciale band met expats, want bij ons is iedereen thuis. domoXim, waar dromen thuis komen! Toon alles Toon minder
domoXim, je makelaar waar heldere communicatie, persoonlijk advies en expertise samenkomen. Met drie kantoren in je buurt bieden we service op maat voor de verhuur en verkoop van al jouw vastgoed. Ook als betrouwbare rentmeester staan we garant voor het zorgeloos beheer van je woning of appartement. En die 'X'? Die staat voor onze speciale band met expats, want bij ons is iedereen thuis. domoXim, waar dromen thuis komen!
Openingsuren domoXim Vastgoed & Beheer
maandag08:30 - 13:0013:00 - 17:00
dinsdag08:30 - 13:0013:00 - 17:00
woensdag08:30 - 13:0013:00 - 17:00
donderdag08:30 - 13:0013:00 - 17:00
vrijdag08:30 - 13:0013:00 - 17:00
zaterdag08:30 - 13:00 *13:00 - 17:00 *
zondag08:30 - 13:00 *13:00 - 17:00 *

* Alleen op afspraak

790 €

3000 Leuven

Moderne gemeubelde studio, geschikt voor één persoon, in het centrum van Leuven Deze studio is gelegen op de Bondgenotenlaan en is volledig bemeubeld. Door zijn unieke ligging in het centrum van Leuven en vlakbij het openbaar vervoer is dit jouw ideale uitvalbasis. Deze studio is geschikt voor één persoon. De studio is volledig uitgerust. Je beschikt over een zetel, tweepersoonsbed, tafel en stoelen, bureau en televisietoestel. De kitchenette is volledig ingericht met koelkast, vaatwasser, microgolf en kookplaat. Daarnaast is ook bestek, borden en kookgerei voor jou voorzien. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. Heb je een wasmachine of droogkast? De aansluiting hiervoor is aanwezig. Het gebouw is uitgerust met een lift. In de kelder van het gebouw kan je jouw afval kwijt en is er ruimte om jouw fiets te stallen. De maandelijkse kosten bedragen in totaal €95. Dit forfait dekt al jouw kosten voor de gemeenschappelijke delen, verwarming, internet, vuilnisophaling en bij de aanvang van jouw contract krijg je nieuwe matrasbeschermer. Deze studio kan je ook voor een kortere termijn huren. De minimale periode is 6 maanden en de huurprijs wordt in dit geval verhoogd met 8%. De lasten blijven dezelfde. Plan nu jouw bezoek in! ### - ### Meer weten?

25 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
790 €

3000 Leuven

Moderne gemeubelde studio, geschikt voor één persoon, in het centrum van Leuven Deze studio is gelegen op de Bondgenotenlaan en is volledig bemeubeld. Door zijn unieke ligging in het centrum van Leuven en vlakbij het openbaar vervoer is dit uw ideale uitvalbasis. Deze studio is geschikt voor één persoon. Moderne gemeubelde studio, geschikt voor één persoon, in het centrum van Leuven Deze studio is gelegen op de Bondgenotenlaan en is volledig bemeubeld. Door zijn unieke ligging in het centrum van Leuven en vlakbij het openbaar vervoer is dit jouw ideale uitvalbasis. Deze studio is geschikt voor één persoon. De studio is volledig uitgerust. Je beschikt over een zetel, tweepersoonsbed, tafel en stoelen, bureau en televisietoestel. De kitchenette is volledig ingericht met koelkast, vaatwasser, microgolf en kookplaat. Daarnaast is ook bestek, borden en kookgerei voor jou voorzien. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. Heb je een wasmachine of droogkast? De aansluiting hiervoor is aanwezig. Het gebouw is uitgerust met een lift. In de kelder van het gebouw kan je jouw afval kwijt en is er ruimte om jouw fiets te stallen. De maandelijkse kosten bedragen in totaal €95. Dit forfait dekt al jouw kosten voor de gemeenschappelijke delen, verwarming, internet, vuilnisophaling en bij de aanvang van jouw contract krijg je nieuwe matrasbeschermer. Deze studio kan je ook voor een kortere termijn huren. De minimale periode is 6 maanden en de huurprijs wordt in dit geval verhoogd met 8%. De lasten blijven dezelfde. Plan nu jouw bezoek in! ### - ### Meer weten?

25 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
825 €

3000 Leuven

Moderne gemeubelde studio, geschikt voor één persoon, in het centrum van Leuven Deze studio is gelegen op de Bondgenotenlaan en is volledig bemeubeld. Door zijn unieke ligging in het centrum van Leuven en vlakbij het openbaar vervoer is dit jouw ideale uitvalbasis. Deze studio is geschikt voor één persoon. De studio is volledig uitgerust. U beschikt over een zetel, tweepersoonsbed, tafel en stoelen, bureau en televisietoestel. De kitchenette is volledig ingericht met koelkast, vaatwasser, microgolf en kookplaat. Daarnaast is ook bestek, borden en kookgerei voor u voorzien. Moderne gemeubelde studio, geschikt voor één persoon, in het centrum van Leuven Deze studio is gelegen op de Bondgenotenlaan en is volledig bemeubeld. Door zijn unieke ligging in het centrum van Leuven en vlakbij het openbaar vervoer is dit uw ideale uitvalbasis. Deze studio is geschikt voor één persoon. De studio is volledig uitgerust. Je beschikt over een zetel, tweepersoonsbed, tafel en stoelen, bureau en televisietoestel. De kitchenette is volledig ingericht met koelkast, vaatwasser, microgolf en kookplaat. Daarnaast is ook bestek, borden en kookgerei voor jou voorzien. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. Heb je een wasmachine of droogkast? De aansluiting hiervoor is aanwezig. Het gebouw is uitgerust met een lift. In de kelder van het gebouw kan je jouw afval kwijt en is er ruimte om jouw fiets te stallen. De maandelijkse kosten bedragen in totaal €95. Dit forfait dekt al jouw kosten voor de gemeenschappelijke delen, verwarming, internet, vuilnisophaling en bij de aanvang van jouw contract krijg je nieuwe matrasbeschermer. Deze studio kan je ook voor een kortere termijn huren. De minimale periode is 6 maanden en de huurprijs wordt in dit geval verhoogd met 8%. De lasten blijven dezelfde. Plan nu jouw bezoek in! ### - ### Meer weten?

26 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
865 €

3000 Leuven

Moderne gemeubelde studio, geschikt voor twee personen, in het centrum van Leuven Deze studio is gelegen op de Bondgenotenlaan en is volledig bemeubeld. Door zijn unieke ligging in het centrum van Leuven en vlakbij het openbaar vervoer is dit jouw ideale uitvalbasis. Deze studio is geschikt voor twee personen. De studio is volledig uitgerust. Je beschikt over een zetel, tweepersoonsbed, tafel en stoelen, bureau en televisietoestel. De kitchenette is volledig ingericht met koelkast, vaatwasser, microgolf en kookplaat. Daarnaast is ook bestek, borden en kookgerei voor jou voorzien. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. Heb je een wasmachine of droogkast? De aansluiting hiervoor is aanwezig. Het gebouw is uitgerust met een lift. In de kelder van het gebouw kan je jouw afval kwijt en is er ruimte om jouw fiets te stallen. De maandelijkse kosten bedragen in totaal €95. Dit forfait dekt al jouw kosten voor de gemeenschappelijke delen, verwarming, internet, vuilnisophaling en bij de aanvang van jouw contract krijg je nieuwe matrasbeschermer. Deze studio kan je ook voor een kortere termijn huren. De minimale periode is 6 maanden en de huurprijs wordt in dit geval verhoogd met 8%. De lasten blijven dezelfde. Plan nu jouw bezoek in! ### - ### Meer weten?

31 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
595 000 €

3191 Hever

Moderne woning in een doodlopende straat, met 3 slaapkamers en gunstig EPC te Hever Op zoek naar een ruime woning met een energiezuinig EPC-label in Hever? Deze stijlvolle woning biedt dit allemaal en meer! Je komt de woning binnen via de inkomhal,voorzien van een apart toilet. De woonkamer met open keuken geeft een prachtig zicht op de tuin en het terras en doet je helemaal wegdromen van zomerse dagen. De open keuken biedt alle comfort en is voorzien van kwalitatieve toestellen. De aansluitende berging geeft je extra ruimte en extra comfort voor de gepassioneerde hobby-kok. Je beschikt over drie slaapkamers, ideaal voor je gezin. Er is een badkamer met een wastafel, ruime inloopdouche en ligbad, dus geen stress tijdens de ochtenden. De master-bedroom heeft een mooie dressing. Op het grote terras en in de tuin kan je het hele jaar door genieten van gezellige avondjes met vrienden en familie. Het ruime tuinhuis met overkapping zorgt voor extra mogelijkheden en opslagruimte. Enkele andere troeven zijn vloerverwarming in alle ruimtes, rolluiken, regenwaterrecuperatie van 7500L, ... De locatie is ideaal met goede verbindingen naar belangrijke steden zoals Mechelen en Leuven aar ook Brussel en Antwerpen. In de buurt vind je winkels en scholen. Ontdek je toekomstige woning: combineer de moderne inrichting, de praktische indeling en de vlotte bereikbaarheid! Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek! ### - ### domoXim. Waar dromen, thuis komen! Ook de waarde van je eigen woning kennen? Wij geven je graag advies. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 172 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
430 000 €

3190 Boortmeerbeek

Mooie woning met 3 slaapkamers nabij het centrum van Boortmeerbeek Ben je op zoek naar een woning met veel mogelijkheden nabij de sporthal, scholen en het station in Boortmeerbeek? Lees dan zeker verder! Via de inkomhal, met apart toilet, komt je in de ruime woonkamer met zit- en eetgedeelte. Hier zorgen de grote ramen voor veel lichtinval. Aansluitend de keuken, deze is ruim en volledig uitgerust. De veranda, voorzien van zonneschermen, is de ideale plek om heerlijk te genieten van elk seizoen en dit met een prachtig zicht op de tuin. Via de nachthal heb je toegang tot 3 slaapkamers met daarnaast een praktische badkamer met dubbele wastafel, toilet, bad en douche. In de bergruimte kan je gemakkelijk extra spullen kwijt en heb je de ruimte voor je wasmachine en droogkast. Via de vaste trap naar de grote zolderruimte. Nood aan extra kamers, een hobby kamer, ...? Hier kan het allemaal! De garage biedt plaats voor meerdere wagens. Daarnaast heb je ook een ruime oprit. In de groene tuin, met een overdekt terras kan je in alle rust ontspannen en genieten. De woning is gelegen op een gunstige locatie, vlakbij alle voorzieningen in het centrum van het dorp: winkels, scholen, openbaar vervoer. Bovendien is de verbinding naar Mechelen en Leuven zeer eenvoudig en de oprit naar de E19 is vlakbij. Wordt dit jouw nieuwe thuis? Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak! ### - ### domoXim. Waar dromen, thuis komen! Ook de waarde van je eigen woning kennen? Wij geven je graag advies. Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 331 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
1 300 €

1982 Elewijt

Recent duplex-appartement met 3 slaapkamers in Elewijt In dit prachtige appartement kom je binnen via een privé inkomhal met apart gastentoilet. Vanuit deze inkomhal heb je toegang tot de eerste verdieping met een ruime woonkamer en open, volledig geïnstalleerde keuken. Hier beschik je ook over 2 beringen, waarvan één uitgerust is met een aansluiting voor een wasmachine & droogkast. Via de woonkamer heb je toegang tot het overdekt terras. Vanuit de hal kan je via trap naar de nachthal met de drie slaapkamers, een badkamer uitgerust met dubbele wastafel, bad & douche en een apart toilet. Er is een aparte fietsenberging en er is bovendien een gezellige, gemeenschappelijke buitenruimte die je kan gebruiken als bewoner. Dit appartement is ideaal gelegen, met een vlotte verbinding naar Mechelen, Antwerpen, Leuven en Brussel. Vanuit het appartement wandelt u naar de school, de supermarkt,... Interesse? Contacteer ons voor een bezoek! ### - ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 160 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
730 000 €

3191 Hever

Moderne villa met prachtige tuin en zwembad te Hever Een rustige, groene en toch centraal gelegen uitvalsbasis: lekker wandelen langs de Dijle of in het Bloso-domein, of eerder met fiets naar de stad in Mechelen – van hieruit kan het allemaal. Vanuit de ruime inkomhal met vestiaire en toilet, kom je in de aangename en lichtrijke woonkamer met open keuken. De architect koos aan de achterzijde voor royaal veel ramen. Het resultaat: overal een schitterend uitzicht op de prachtige tuin. Woonkamer, eetkamer en keuken liggen immers allemaal aan deze achterzijde, op één lijn met elkaar in verbinding. De keuken is hyper-geïnstalleerd (stoomoven, Quooker-kraan, 2 grote koelkasten en diepvriestoestellen, ...), heeft een werkblad in composiet en enorm veel opbergruimte. Ideaal om hier je diner klaar te maken voor vrienden of familie. Ook over de praktische indeling van de bergruimte, aansluitend met de garage, werd goed nagedacht. Via de stijlvolle trap in eik, kom je op de eerste verdieping met parketvloeren. De master bedroom met dressing en een ensuite badkamer met ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche is een enorme troef van deze woning. Ook hier geniet je van het prachtig zicht op de tuin. Verder heb je hier nog 3 zeer ruime slaapkamers.Op de nachthal is nog een extra toilet. Op de tweede verdieping: 2 extra kamers. De zolderruimte geeft je bovendien de mogelijkheid om nog een extra kamer en badkamer te creëren. Genieten van de zomer kan je volop in de tuin met zwembad! Heerlijk om mooie avonden door te brengen. Het zout water zwembad is voorzien van een elektrisch rolluik met solarlamellen. Naast de mooie inrichting en het ruimte gevoel heeft de woning ook voor jou nog heel wat extra troeven: - 31 zonnepanelen - vloerverwarming met warmtepomp - regenwaterrecuperatie en waterverzachter - airco in alle slaapkamers - slimme laadpaal voor een elektrische wagens - domoticasysteem - screens en raamdecoratie - modulair geluidssysteem - afwerking met kwalitatieve materialen Je leest het goed ... deze woning heeft alle luxe die je nodig hebt! Op zoek naar een energiezuinige woning die je alle comfort biedt? Dan heb je deze nu gevonden! ### - ### domoXim. Waar dromen thuis komen! Ook de waarde van je eigen woning kennen? Wij geven je graag advies. Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 337 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
730 000 €

3191 Hever

Moderne villa met prachtige tuin en zwembad te Hever Een rustige, groene en toch centraal gelegen uitvalsbasis: lekker wandelen langs de Dijle of in het Bloso-domein, of eerder met fiets naar de stad in Mechelen – van hieruit kan het allemaal. Vanuit de ruime inkomhal met vestiaire en toilet, kom je in de aangename en lichtrijke woonkamer met open keuken. De architect koos aan de achterzijde voor royaal veel ramen. Het resultaat: overal een schitterend uitzicht op de prachtige tuin. Woonkamer, eetkamer en keuken liggen immers allemaal aan deze achterzijde, op één lijn met elkaar in verbinding. De keuken is hyper-geïnstalleerd (stoomoven, Quooker-kraan, 2 grote koelkasten en diepvriestoestellen, ...), heeft een werkblad in composiet en enorm veel opbergruimte. Ideaal om hier je diner klaar te maken voor vrienden of familie. Ook over de praktische indeling van de bergruimte, aansluitend met de garage, werd goed nagedacht. Via de stijlvolle trap in eik, kom je op de eerste verdieping met parketvloeren. De master bedroom met dressing en een ensuite badkamer met ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche is een enorme troef van deze woning. Ook hier geniet je van het prachtig zicht op de tuin. Verder heb je hier nog 3 zeer ruime slaapkamers.Op de nachthal is nog een extra toilet. Op de tweede verdieping: 2 extra kamers. De zolderruimte geeft je bovendien de mogelijkheid om nog een extra kamer en badkamer te creëren. Genieten van de zomer kan je volop in de tuin met zwembad! Heerlijk om mooie avonden door te brengen. Het zout water zwembad is voorzien van een elektrisch rolluik met solarlamellen. Naast de mooie inrichting en het ruimte gevoel heeft de woning ook voor jou nog heel wat extra troeven: - 31 zonnepanelen - vloerverwarming met warmtepomp - regenwaterrecuperatie en waterverzachter - airco in alle slaapkamers - slimme laadpaal voor een elektrische wagens - domoticasysteem - screens en raamdecoratie - modulair geluidssysteem - afwerking met kwalitatieve materialen Je leest het goed ... deze woning heeft alle luxe die je nodig hebt! Op zoek naar een energiezuinige woning die je alle comfort biedt? Dan heb je deze nu gevonden! ### - ### domoXim. Waar dromen thuis komen! Ook de waarde van je eigen woning kennen? Wij geven je graag advies. Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 337 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
1 600 €

3190 Boortmeerbeek

Luxueus appartement met 2 slaapkamers in de dorpskern van Boortmeerbeek In de oorspronkelijke gebouw van de Malterie in Boortmeerbeek kan je op de vierde verdieping dit luxueuze appartement terugvinden. De lift komt uit in de inkomhal van het appartement zelf: van een privatieve toegang gesproken! De inkomhal, voorzien van ingebouwde vestiaire en gastentoilet, brengt je naar de ruime leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken. Door de grote ramen van vloer tot plafond baadt de leefruimte in het natuurlijk licht. Van op het ruime terras kan je genieten van een uitzonderlijk uitzicht! Verder in het appartement kan je twee ruime slaapkamers terugvinden. De master bedroom is voorzien van een inloopdressing, alsook een eigen terras. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, douche & toilet. De ruime berging biedt voldoende opslagplaats. Deze is ook voorzien van een aansluiting voor wasmachine & droogkast. Jouw wagen kan je makkelijk parkeren in de ondergrondse garagebox. Ook jouw fiets kan je plaatsen in de ondergrondse fietsenstalling. Door de centrale ligging van dit appartement heb je een vlotte verbinding met de auto naar Leuven, Mechelen, Brussel & Antwerpen. Het treinstation, gemeentehuis, dorpsplein & school bevinden zich op wandelafstand. Wil jij graag wonen dicht bij alle voorzieningen met een goede bereikbaarheid? Dan is dit appartement zeker iets voor jou! ### - ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 160 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
540 000 €

1910 Kampenhout

Handelsruimte met woonst in Kampenhout Je vrij beroep thuis uit oefenen? Een kleine winkel of een ruime home-office? Geef je graag workshops? Dit kan in het de handelsruimte vooraan de woning. Oorspronkelijk was hier een slagerij gevestigd, later werd deze ruimte verhuurd aan een autorijschool. Talrijke mogelijkheden dus! Ook parking is voorzien. De woning heeft een aparte ingang. Via de inkomhal, met apart toilet, toegang tot de inpandige garage en kelder. Aansluitend de woonkamer met een zit- en eetgedeelte. In de volledig vernieuwde en uitgeruste keuken is koken een heerlijke hobby! Op de eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers en een douchekamer met een dubbele wastafel, alsook een tweede aparte toilet. Bovendien beschik je ook nog over een polyvalente ruimte van +/- 30m² . Profiteer ook van extra opbergruimte in de aanpalende zolderruimte. Je wagen kan je parkeren in de garage of op één van beiden opritten: aan plaats geen gebrek! Nog enkele nuttige extra's: er zijn zonnepanelen, een regenwaterpomp, een waterverzachter, airco en warmtepomp. De handelsruimte met woonst bevindt zich op een steenworp van het centrum van Kampenhout. Ook scholen, winkels en openbaar vervoer, ... bevinden zich in de directe omgeving. Contacteer ons voor een bezoek! ### - ### domoXim. Waar dromen, thuis komen! Ook de waarde van je eigen woning kennen? Wij geven je graag advies. Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

619 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
540 000 €

1910 Kampenhout

Handelsruimte met woonst in Kampenhout Je vrij beroep thuis uit oefenen? Een kleine winkel of een ruime home-office? Geef je graag workshops? Dit kan in het de handelsruimte vooraan de woning. Oorspronkelijk was hier een slagerij gevestigd, later werd deze ruimte verhuurd aan een autorijschool. Talrijke mogelijkheden dus! Ook parking is voorzien. De woning heeft een aparte ingang. Via de inkomhal, met apart toilet, toegang tot de inpandige garage en kelder. Aansluitend de woonkamer met een zit- en eetgedeelte. In de volledig vernieuwde en uitgeruste keuken is koken een heerlijke hobby! Op de eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers en een douchekamer met een dubbele wastafel, alsook een tweede aparte toilet. Bovendien beschik je ook nog over een polyvalente ruimte van +/- 30m² . Profiteer ook van extra opbergruimte in de aanpalende zolderruimte. Je wagen kan je parkeren in de garage of op één van beiden opritten: aan plaats geen gebrek! Nog enkele nuttige extra's: er zijn zonnepanelen, een regenwaterpomp, een waterverzachter, airco en warmtepomp. De handelsruimte met woonst bevindt zich op een steenworp van het centrum van Kampenhout. Ook scholen, winkels en openbaar vervoer, ... bevinden zich in de directe omgeving. Contacteer ons voor een bezoek! ### - ### domoXim. Waar dromen, thuis komen! Ook de waarde van je eigen woning kennen? Wij geven je graag advies. Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 301 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
1 575 €

3150 Haacht

Energieneutrale nieuwbouwwoning met 5 slaapkamers in Wakkerzeel Welkom in deze leuke woning nabij het centrum van Wakkerzeel! Binnenkomen doe je in de ruime inkomhal met gastentoilet. De brengt je naar de ruime leefruimte met open keuken & een leuk zicht op de zuid-gerichte tuin. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een ruime berging met alle technieken. Daarnaast is er op de gelijkvloerse verdieping ook nog een bureauruimte aanwezig die eveneens dienst kan doen als slaapkamer. Op de eerste verdieping kan je alvast drie ruime slaapkamers terugvinden, alsook de badkamer die geïnstalleerd werd met een dubbele wastafel, bad & douche. Op de nachthal bevinden zich nog het apart toilet & de wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de tweede en laatste verdieping bevinden zich de twee laatste slaapkamers. Verder is er hier nog een berging. De grote nachthal biedt nog extra ruimte voor een bureau of ontspanningsruimte in te richten. Genieten van de zon kan je in de tuin met terras. Je fietsen en tuingereedschap kan je makkelijk opbergen in het tuinhuis. Jouw wagen kan je dan weer makkelijk parkeren op de ruime oprit. Ook jouw elektrische wagen opladen is geen enkel probleem dankzij de handige laadpaal! Enkele troeven van deze woning zijn: - Laadpaal voor elektrische voertuigen - Energieneutraal met een EPC label A+ met als verbruik -20kWh - Verwarming op warmtepomp met vloerverwarming - Alarmsysteem - 20 zonnepanelen - Waterverzachter Wens jij te wonen in deze centraal gelegen deelgemeente van Haacht met alle voorzieningen in de nabijheid Zoek dan niet langer & contacteer ons voor een bezoek! ### - ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 187 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
Huis te koop Boortmeerbeek (RBM48623)
395 000 €

3190 Boortmeerbeek

Mooie woning met 2 slaapkamers nabij de vaart in Schiplaken Ben je op zoek naar een woning met veel mogelijkheden op een toplocatie? Lees dan zeker verder! Via de inkomhal, met apart toilet, komt je in de ruime woonkamer met zit- en eetgedeelte. Hier zorgen de grote ramen voor veel lichtinval. De keuken is aansluitend, dewelke ruim en volledig uitgerust is. De veranda, is de ideale plek om heerlijk te genieten van elk seizoen en dit met zicht op de tuin. In de bergruimte, aansluitend aan de veranda, kan je gemakkelijk extra spullen kwijt en heb je de ruimte voor je wasmachine en droogkast te plaatsen. Via de nachthal heb je toegang tot 2 slaapkamers en daarnaast een praktische badkamer met wastafel en bad. De zolderruimte geeft tal van mogelijkheden. Nood aan extra kamers, een hobby kamer, ...? Hier kan het allemaal! De tuin, zorgt dat je volledig kan ontspannen. Achter de tuin ligt een groene zone. De woning is gelegen op een gunstige locatie, vlakbij alle voorzieningen in het centrum van het dorp: winkels, scholen, openbaar vervoer. Bovendien is de verbinding naar Mechelen en Leuven zeer eenvoudig en de oprit naar de E19 is vlakbij. Wordt dit jouw nieuwe thuis? Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak! ### - ### domoXim. Waar dromen thuis komen! Ook de waarde van je eigen woning kennen? Wij geven je graag advies. Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 193 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
Villa te koop Herent (RBK38268)
629 000 €

3020 Herent

Energiezuinige en 100% instapklare woning met 3 slaapkamers in Herent Pal in de dorpskern van Herent, maar toch in een rustig woonerf, staat deze energiezuinige en instapklare 3-gevel Kwadraat woning. Alles wat je nodig hebt, ligt op wandelafstand: scholen, crèches, winkels, het treinstation van Herent, ... Verder is er ook een vlotte verbinding met de E314, de fietsostrade richting Brussel en het station van Wijgmaal. Bovendien sta je op slechts 15 minuten fietsen in het centrum van Leuven. Shoppen in de winkelstraten, de sfeer opsnuiven op de Oude Markt of een hapje eten in een van de Leuvense restaurants, het is allemaal mogelijk. De hoge plafonds, grote raampartijen, de ingemaakte maatkasten, hoogwaardige materialen en volhouten parketvloeren die in de hele woning gebruikt zijn, zorgen voor een perfecte combinatie van huiselijke sfeer en gezelligheid. Dankzij de glazen balustrades, sta je steeds in connectie met elkaar en bewaar je toch voldoende privacy. De keuken en eetkamer op het gelijkvloers vormen één grote ruimte met zicht op de zuid gerichte tuin. De sfeervolle keuken is volledig ingericht met maatkasten, Miele toestellen en een grote centrale werktafel in Wengé die als hart van het huis fungeert. Door de grote schuiframen, stap je zo de gezellige tuin met terras in. Perfect voor een zomerse BBQ met vrienden. Een halve verdieping hoger ligt de ruime salon. Weer een halve verdieping hoger vind je een grote slaapkamer, die momenteel ingericht is als multifunctionele ruimte (fitness/bureau), met aansluitend een ruime badkamer. Helemaal bovenaan het huis, vind je nog 2 grote slaapkamers, beide met ingebouwde maatkasten en daarnaast een stijlvol ingerichte badkamer met inloopdouche. Perfect voor een gezin op zoek naar een kant-en-klare woning met hoogstaande afwerking. Andere pluspunten: ·Zonnepanelen ·Verduistering en vliegenramen aan de velux-ramen ·Automatische garagepoort ·Prekablering alarmsysteem ·Technische schacht links en rechts in de woning ·Inpandige garage met aansluiting voor wasmachine en droogkast ·Regenwater recuperatie ·Zéér gunstig EPC met score A ·Lage maandelijkse kosten voor elektriciteit en water Wens je graag meer informatie of een bezoek? Contacteer ons vandaag nog! ### - ### domoXim. Waar dromen thuis komen! Ook de waarde van je eigen woning kennen? Wij geven je graag advies. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 187 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
Appartement te koop Boortmeerbeek (RBM32755)
425 000 €

3190 Boortmeerbeek

Zonnig appartement met 2 slaapkamers en groot terras in hartje Boortmeerbeek In dit appartement, op de bovenste verdieping, geniet je van alle comfort! De ruime leefruimte met veel lichtinval is een eerste grote troef. Daarnaast, de open keuken voorzien van veel kasten en werkruimte. Geniet hier van een heerlijke maaltijd of praat gezellig met de gasten terwijl je kookt. Aansluitend aan de leefruimte: het zuid-gerichte terras, waar je profiteert van het uitzicht over het autoluwe binnenplein. Via de nachthal kom je bij de 2 slaapkamers en de ruime badkamer. Deze is voorzien van een wastafel, inloopdouche en toilet. Ook de aansluitingen voor de wasmachine en droogkast vind je hier. Verder is er nog een apart toilet en een aparte berging. Nog een extra troef: het appartement is overal voorzien van vloerverwarming! Je hoeft nooit te zoeken naar parking want je beschikt over een ondergrondse parkeerplaats en kelderberging. Deze zijn verplicht bij aan te kopen voor €25.000 . Ook je fiets heeft een vaste plek in de voorziene fietsenberging Wil je nog meer parkeerplaatsen? Er zijn nog 2 extra open staanplaatsen aan te kopen voor €25.000. Dit appartement is ideaal gelegen in de dorpskern van Boortmeerbeek. Vanuit het appartement wandel je naar de school, het treinstation, het gemeentehuis en het dorpsplein op enkele minuten. Daarnaast heb je een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen, Brussel & Antwerpen. Wil jij hier graag wonen? Maak dan snel je afspraak! ### - ### domoXim. Waar dromen, thuis komen! Ook de waarde van je eigen woning kennen? Wij geven je graag advies. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 18 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
Handelspand te koop Boortmeerbeek (RBM28925)
195 000 €

3190 Boortmeerbeek

Kantoorruimte nabij het centrum van Boortmeerbeek Deze ruime kantoorruimte is gelegen op een strategische locatie met een ideale verbinding naar Mechelen, Antwerpen, Brussel en Leuven voor zowel fietsverkeer, het openbaar vervoer of de auto. De totale oppervlakte bedraagt 157m². Via de aparte inkomhal kom je in het hart van het kantoor. Een grote ruimte die veel mogelijkheden biedt (praktijkruimte, bureauruimte, flexdesks, ...). Wil je toch even apart zitten om te vergaderen of nood aan een aparte bureauruimte? Ook dat vindt je hier. Naast de werkruimte heb je nog een keuken: de plek om elkaar even te ontmoeten aan het koffiezetapparaat of om een drankje te maken voor je klanten. Een extra pluspunt is de ruime opslagplaats die voorzien is, zo kan je makkelijk al je materiaal stockeren. Maar ook de ruime garages (3 auto's) zijn een grote troef. Nood om op de middag even buiten te vertoeven? Dan is het terras en het tuintje the place to be. Interesse? Bel ons en we plannen uw bezoek in! ### - ### EPC-NR: label 'D' Meer weten?

157 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
Industrie te koop Boortmeerbeek (RBM28921)
195 000 €

3190 Boortmeerbeek

Kantoorruimte nabij het centrum van Boortmeerbeek Deze ruime kantoorruimte is gelegen op een strategische locatie met een ideale verbinding naar Mechelen, Antwerpen, Brussel en Leuven voor zowel fietsverkeer, het openbaar vervoer of de auto. De totale oppervlakte bedraagt 157m². Via de aparte inkomhal kom je in het hart van het kantoor. Een grote ruimte die veel mogelijkheden biedt (praktijkruimte, bureauruimte, flexdesks, ...). Wil je toch even apart zitten om te vergaderen of nood aan een aparte bureauruimte? Ook dat vindt je hier. Naast de werkruimte heb je nog een keuken: de plek om elkaar even te ontmoeten aan het koffiezetapparaat of om een drankje te maken voor je klanten. Een extra pluspunt is de ruime opslagplaats die voorzien is, zo kan je makkelijk al je materiaal stockeren. Maar ook de ruime garages (3 auto's) zijn een grote troef. Nood om op de middag even buiten te vertoeven? Dan is het terras en het tuintje the place to be. Interesse? Bel ons en we plannen uw bezoek in! ### - ### EPC-NR: label 'D' Meer weten?

157 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
Kantoor te koop Boortmeerbeek (RBM28919)
195 000 €

3190 Boortmeerbeek

Kantoorruimte nabij het centrum van Boortmeerbeek Deze ruime kantoorruimte is gelegen op een strategische locatie met een ideale verbinding naar Mechelen, Antwerpen, Brussel en Leuven voor zowel fietsverkeer, het openbaar vervoer of de auto. De totale oppervlakte bedraagt 157m². Via de aparte inkomhal kom je in het hart van het kantoor. Een grote ruimte die veel mogelijkheden biedt (praktijkruimte, bureauruimte, flexdesks, ...). Wil je toch even apart zitten om te vergaderen of nood aan een aparte bureauruimte? Ook dat vindt je hier. Naast de werkruimte heb je nog een keuken: de plek om elkaar even te ontmoeten aan het koffiezetapparaat of om een drankje te maken voor je klanten. Een extra pluspunt is de ruime opslagplaats die voorzien is, zo kan je makkelijk al je materiaal stockeren. Maar ook de ruime garages (3 auto's) zijn een grote troef. Nood om op de middag even buiten te vertoeven? Dan is het terras en het tuintje the place to be. Interesse? Bel ons en we plannen uw bezoek in! ### - ### EPC-NR: label 'D' Meer weten?

157 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00
Appartement te koop Evere (RBM14475)
295 000 €

1140 Evere

Gemeubeld appartement met één slaapkamer op een toplocatie in Evere In deze residentie van 2009 vind je op de gelijkvloerse verdieping dit appartement met prachtig terras en privatieve tuin. Het appartement situeert zich aan de achterzijde van het gebouw en is heel functioneel en modern ingericht. Aansluitend aan de lichtrijke leefruimte beschik je over een volledig geïnstalleerde open keuken. Verder: een ruime badkamer met bad en wastafel, een zeer ruime dressing/hal en tot slot de slaapkamer. De afwerking is zeer kwalitatief met onder andere een parket vloer. De flat wordt volledig gemeubeld verkocht dus "what you see is what you get". Met al deze troeven biedt dit appartement een ideale mogelijkheid voor eigen bewoning en dankzij de vlotte verhuur is dit zeker ook een investerings-opportuniteit. Denk jij met dit appartement de ideale match te hebben gevonden? Aarzel dan niet om een bezoek in te plannen! ### - ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 75 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 20 36 00