Appartement à vendre - Baasrode

19 résultats (1 - 19)
260 000 €

9200 Baasrode

Ruim appartement met 2 slaapkamers gelegen op een gunstige ligging te Dendermonde Ligging: Dit afgewerkt appartement bevindt zich op een uitstekende ligging te Dendermonde Omschrijving: Welkom in dit charmant appartement, waar elke ruimte voorzien is van comfort. Betreed de inkomhal en laat je verwelkomen door de ruime leefruimte. Grote ramen laten het daglicht binnenstromen. Aansluitend heb je de moderne keuken, die uitnodigt tot culinaire creativiteit. Met zijn apparatuur biedt deze keuken een perfecte setting voor heerlijke maaltijden. Links van de inkomhal bevindt zich de eerste slaapkamer. Voorbij de inkomhal aan de rechterkant bevindt zich de tweede slaapkamer, met zijn eigen luchtige sfeer en comfortabele voorzieningen. Tussen beide slaapkamers ligt de badkamer, uitgerust met moderne voorzieningen om in alle comfort te voorzien. De aanwezigheid van airconditioning in zowel de slaapkamers als de leefruimte zorgt ervoor dat het pand het hele jaar door een aangename temperatuur behoudt. Verder is er de verplichting tot de aankoop van de garage en autostaanplaats vooraan. Een bewoonbare oppervlakte van 100 m² cfr. EPC. Troeven: - Ruim appartement - Uitstekende EPC - Airconditioning Overstromingsgevoeligheid: P-Score: klasse D / G-score: Klasse C En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 73 08 02
370 000 €

9200 Baasrode

Dit penthouse is gelegen op de tweede verdieping in het gebouw genaamd “Poortgebouw” met frontaal Scheldezicht en heeft maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 91,28 m² en terras met scheldezicht van 16,85 m², omgeven door een groendak van 10,42 m². De bijzondere architectuur met zijn hippe en jonge uitstraling is op zijn minst zeer bijzonder. De indeling is dan ook weer praktisch en doordacht. Alle appartementen in dit project blinken uit in de hoge afwerkingsdraad die u kan zien in de lastenboeken, elk appartement is uniek en anders en heeft dan ook zijn eigen lastenboek. Ondergronds worden er afgesloten garage boxen voorzien en kelder bergingen. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: o.a. parktuin, buitenkeuken, gemeenschappelijk dakterras en zwembad, wassalon, pakjesautomaat, autodelen, enz…Enkele belangrijke aandachtspunten: BEN -norm, waterrecuperatie, irrigatie met hemelwater, verwarming en passieve koeling voor geothermie, gebruik van groendaken. Zoals u kan lezen is dit project oprecht duurzaam.Meer info op ### : 4505 En savoir plus ?

1 Chambre(s) 91 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
650 000 €

9200 Baasrode

Dit Penthouse is gelegen in het mooie project BREW te Baasrode.Het Penthouse in de directeurswoning heeft maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 119,60 m² en twee terrassen van in totaal 31,03 m². De bijzondere architectuur maakt dat dit penthouse een exclusief pareltje is. U komt met de lift rechtstreeks binnen in het appartement, hier gaat onmiddellijk de gigantisch grote ramen opvallen. Ook de indeling is anders dan de klassieke indeling. Aan de keuken heeft u een terras van 23,9 m² gelegen op het zuiden. Dit penthouse heeft twee verdiepen, de woonkamer is op het tweede verdiep met aansluitend een tweede terras met zicht op de schelde. Alle appartementen in dit project blinkt uit in de hoge afwerkingsdraad die u kan zien in de lastenboeken, elk appartement is uniek en anders en heeft dan ook zijn eigen lastenboek. Ondergronds worden er afgesloten garage boxen voorzien en kelder bergingen. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: o.a. parktuin, buitenkeuken, gemeenschappelijk dakterras en zwembad, wassalon, pakjesautomaat, autodelen, enz…Enkele belangrijke aandachtspunten: BEN -norm, waterrecuperatie, irrigatie met hemelwater, verwarming en passieve koeling voor geothermie, gebruik van groendaken. Zoals u kan lezen is dit project oprecht duurzaam.Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4498 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 120 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
1 235 000 €

9200 Baasrode

Deze loft is gelegen in het mooie project BREW te Baasrode.De loft is gelegen op het vierde verdiep in het gebouw genaamd “De Mouterij” met frontaal Scheldezicht en heeft maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 137,82 m² en twee terrassen van 7.78 m² en 89 m², omgeven door een groendak van 33 m². De bijzondere architectuur met zijn hoge plafonds en zichtbare betonstructuur maakt dat deze loft zeer uniek is. De indeling is zeer bijzonder. Alle appartementen in dit project blinken uit in de hoge afwerkingsdraad die u kan zien in de lastenboeken, elk appartement is uniek en anders en heeft dan ook zijn eigen lastenboek. Ondergronds worden er afgesloten garage boxen voorzien en kelder bergingen. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: o.a. parktuin, buitenkeuken, gemeenschappelijk dakterras en zwembad, wassalon, pakjesautomaat, autodelen, enz…Enkele belangrijke aandachtspunten: BEN -norm, waterrecuperatie, irrigatie met hemelwater, verwarming en passieve koeling voor geothermie, gebruik van groendaken. Zoals u kan lezen is dit project oprecht duurzaam.Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4494 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 138 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
  Baasrode (RBE69498)

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Deze appartementen zijn gelegen in DE MOUTERIJ dewelke bestaat uit 6 woonentiteiten. Meer info op ### En savoir plus ?

1 - 2 Chambre(s) 89 - 141 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
  Baasrode (RBE69488)

9200 Baasrode

345 000 € - 650 000 €

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Deze appartementen zijn gelegen in DE DIRECTEURSWONING dewelke bestaat uit 6 woonentiteiten.Meer info op ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 - 133 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
  Baasrode (RBE69467)

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Deze appartementen zijn gelegen in HET POORTGEBOUW dewelke bestaat uit 9 woonentiteiten.Meer info op ### En savoir plus ?

1 - 2 Chambre(s) 68 - 115 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
  Baasrode (RBE69456)

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Deze appartementen zijn gelegen in DE LAGERKELDER dewelke bestaat uit 6 woonentiteiten.Meer info op ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 178 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
  Baasrode (RBE69446)

9200 Baasrode

275 000 € - 1 185 000 €

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Deze appartementen zijn gelegen in DE GISTERIJ dewelke bestaat uit 5 woonentiteiten.Meer info op ### En savoir plus ?

2 - 3 Chambre(s) 141 - 182 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
Appartement à vendre Baasrode (RBJ59365)
325 000 €

9200 Baasrode

Dit hip appartement is gelegen op de tweede verdieping in het gebouw genaamd “Poortgebouw” met frontaal Scheldezicht en heeft maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 130,09 m² en terras zuidgericht van 15,58 m². De bijzondere architectuur met zijn hippe en jonge uitstraling is op zijn minst zeer bijzonder. De indeling is dan ook weer praktisch en doordacht. Alle appartementen in dit project blinken uit in de hoge afwerkingsdraad die u kan zien in de lastenboeken, elk appartement is uniek en anders en heeft dan ook zijn eigen lastenboek. Ondergronds worden er afgesloten garage boxen voorzien en kelder bergingen. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: o.a. parktuin, buitenkeuken, gemeenschappelijk dakterras en zwembad, wassalon, pakjesautomaat, autodelen, enz…Enkele belangrijke aandachtspunten: BEN -norm, waterrecuperatie, irrigatie met hemelwater, verwarming en passieve koeling voor geothermie, gebruik van groendaken. Zoals u kan lezen is dit project oprecht duurzaam.Meer info op ### : 4506 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 130 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
Appartement à vendre Baasrode (RBJ59364)
950 000 €

9200 Baasrode

Deze loft is gelegen op de tweede verdieping in het gebouw genaamd “Lagerkelder” met Scheldezicht en heeft maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 190,80 m² en een terras van 37,14m². De bijzondere architectuur met zijn hoge plafonds en zichtbare betonstructuur maakt dat deze loft zeer uniek is. In deze loft zijn er 3 slaapkamers en twee badkamers. Alle appartementen in dit project blinken uit in de hoge afwerkingsdraad die u kan zien in de lastenboeken, elk appartement is uniek en anders en heeft dan ook zijn eigen lastenboek. Ondergronds worden er afgesloten garage boxen voorzien en kelder bergingen. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: o.a. parktuin, buitenkeuken, gemeenschappelijk dakterras en zwembad, wassalon, pakjesautomaat, autodelen, enz…Enkele belangrijke aandachtspunten: BEN -norm, waterrecuperatie, irrigatie met hemelwater, verwarming en passieve koeling voor geothermie, gebruik van groendaken. Zoals u kan lezen is dit project oprecht duurzaam.Meer info op ### : 4513 En savoir plus ?

3 Chambre(s) 191 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
Appartement à vendre Baasrode (RBJ59363)
725 000 €

9200 Baasrode

Het appartement (loft) op het gelijkvloers in de gisterij heeft maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 208,25 m² en een zuidgericht terras van in totaal 28,21 m². Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. De bijzondere architectuur maakt dat deze loft een riant pareltje is. De indeling is zeer bijzonder. Alle appartementen in dit project blinkt uit in de hoge afwerkingsdraad die u kan zien in de lastenboeken, elk appartement is uniek en anders en heeft dan ook zijn eigen lastenboek. Ondergronds worden er afgesloten garage boxen voorzien en kelder bergingen. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: o.a. parktuin, buitenkeuken, gemeenschappelijk dakterras en zwembad, wassalon, pakjesautomaat, autodelen, enz…Enkele belangrijke aandachtspunten: BEN -norm, waterrecuperatie, irrigatie met hemelwater, verwarming en passieve koeling voor geothermie, gebruik van groendaken. Zoals u kan lezen is dit project oprecht duurzaam.Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4517 En savoir plus ?

3 Chambre(s) 208 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
Appartement à vendre Baasrode (RBE69507)
275 000 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement is gelegen in DE MOUTERIJ deze bestaat uit 6 woonentiteiten. Het appartement is gelegen op het gelijkvloers met een bewoonbare oppervlakte van 88,90 m². Indeling: inkom met apart toilet, lichte leefkamer met open keuken. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer, een badkamer met inloopdouche en mooi meubel. Naast de badkamer is er een grote berging, verder is er hier ook een ruime bureau die ook kan gebruikt worden als extra kamer. Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Mogelijkheid om aan te kopen onder 12% registratie! Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info te vinden op ### : 4490 En savoir plus ?

1 Chambre(s) 89 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
Appartement à vendre Baasrode (RBE69497)
395 000 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement is gelegen in de DIRECTEURSWONING, deze bestaat uit 6 woonentiteiten. Het appartement is gelegen op het gelijkvloers met een bewoonbare oppervlakte van 110,30 m² en een terras van 9,6 m². Indeling: inkom met vestiaire ruimte, toilet, berging, lichte leefruimte en open keuken en eetplaats en een mooi terras dat afgewerkt zal worden met rondom beplanting voor de privacy. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, 2 slaapkamers met elk toegang naar de badkamer met inloopdouche en mooi meubel. U kunt vanuit het appartement rechtstreeks de lift nemen de de kelder. Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Aankoop onder 21% BTW. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4495 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 110 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
Appartement à vendre Baasrode (RBE69489)
650 000 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement is gelegen in de DIRECTEURSWONING, deze bestaat uit 6 woonentiteiten. Het appartement is gelegen op het 2de verdiep met een bewoonbare oppervlakte van 107,10 m² en een terras van 13,40 m². Indeling: u komt met de lift rechtstreeks binnen in het appartement, inkom met vestiaire ruimte met apart toilet, berging, leefruimte met open keuken en een terras met zicht naar de binnentuin. Dankzij een groot raam aan de voorkant heeft u een mooi Scheldezicht. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, 2 slaapkamers en een badkamer. Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Aankoop onder 21% BTW. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4499 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 107 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
Appartement à vendre Baasrode (RBE69483)
240 000 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement is gelegen in het poortgebouw deze bestaat uit 9 woonentiteiten. Het appartement (68 m²) is gelegen op de eerste verdieping met Scheldezicht vanuit de woonkamer. Indeling: inkomhal met toilet, lichte woonkamer met keuken. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en mooi meubel. Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Mogelijkheid om aan te kopen aan 6% btw in plaats van 21%! Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4502 En savoir plus ?

1 Chambre(s) 68 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
Appartement à vendre Baasrode (RBE69481)
295 000 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement is gelegen in het poortgebouw deze bestaat uit 9 woonentiteiten. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met een bewoonbare oppervlakte van 114,40 m² en Scheldezicht. Indeling: inkom, lichte woonkamer met open keuken, toegang naar het terras. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, 2 slaapkamers, apart toilet en een badkamer met inloopdouche en mooi meubel. Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Mogelijkheid om aan te kopen aan 6% btw in plaats van 21%! Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4503 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 114 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
Appartement à vendre Baasrode (RBE69457)
1 240 250 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement is gelegen in het Lagerkelder , deze bestaat uit 6 woonentiteiten. Het appartement is gelegen op de 3de verdieping met een bewoonbare oppervlakte van 178,60 m² en een terras met Scheldezicht van 46,9 m². De lift zet u af in het appartement. Indeling: inkom met apart toilet, twee bergingen, lichte leefkamer en open keuken, van hieruit toegang naar het reuze terras. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, 2 slaapkamers, met rechtstreekse toegang naar de badkamer, de derde slaapkamer heeft een eigen badkamer en terras. Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Verkoop onder 21% BTW Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4515 En savoir plus ?

3 Chambre(s) 178 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94
Appartement à vendre Baasrode (RBE69447)
1 185 000 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement (Triplex) is gelegen in de GISTERIJ, deze bestaat uit 5 woonentiteiten. Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping en is zeer opvallend in dit project. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 141,30 m² en een totaal aan terras van 94,40 m² is dit een zéér exclusief appartement. Met de lift heeft u rechtstreeks toegang naar het appartement. Indeling: inkom met apart toilet en een berging, leefruimte met een open keuken. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, prachtig terras, op de volgende verdieping is er één slaapkamer met badkamer en terras, de grote vidé zorgt voor een prachtig licht spektakel. De twee slaapkamer is nog een etage hoger. Dit appartement heeft een adembenemend uitzicht op de Schelde en omgeving. Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Mogelijkheid om aan te kopen onder 12% registratie Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4520 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 141 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 41 41 94

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Baasrode (9200).

540 000 €

9200 Dendermonde

Langsheen de Mechelsesteenweg in Dendermonde bevindt zich deze unieke penthouse van maar liefst 335m². De locatie is optimaal, midden tussen Antwerpen, Brussel en Gent en vlot bereikbaar. Supermarkten, winkels en diensten en openbaar vervoer zijn in de korte nabijheid. Het appartement is voorzien van elementen zoals slimme verlichting, meerdere videofoons, automatische lichtkoepels, design-radiatoren ... Wanneer we het appartement betreden, komen we binnen in de centrale hal met ingebouwde vestiaire-kast. In de linkervleugel bevindt zich een ruime woonkamer met moderne gashaard, met aansluitend een terras (circa 50m²) met jacuzzi, een bureelruimte/grote berging. Verder is in deze vleugels een zeer uitgeruste keuken met koelkast, inductie-kookplaat, combi-oven, stoomoven, bordenwarmer, inbouwfriteuse, inbouwgrill, 2 dampkappen en aparte kleine diepvriezer. Tot slot is hier een apart toilet en een wasruimte (mits het sluiten afsluiten met een valse wand). In de rechtervleugel bevinden zich 5 slaapkamers, die allemaal uitgeven op een tweede terras (circa 50m²). Ook is er een douchekamer met aansluiting voor een wasmachine + droogkast en wastafel. Verder is een nog een knap uitgeteld tweede toilet en een badkamer met ultiem luxebad en wastafel. Tot slot is er een berging/technische ruimte met vernieuwde CV-ketel van het merk Bosch. Deze penthouse is dus met andere woorden een absolute topper. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Luc DB van B&V Invest op het nummer 0495/ 16. 83. 86. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 335 100 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 231 75 92