Espace professionnel à vendre - Poppel

1 résultats (1 - 1)
Ferme à vendre Poppel (RBJ43581)
465 000 €

2382 Poppel

Hoeve te koop te Poppel op 1 ha 40 te koopBestaande uit :Ruime bedrijfswoning (deels afwijkend van bouwplan) momenteel enkel geschikt voor professionele landbouwer.Voormalige kalverenstal met vergunde bestemmingswijziging naar opslagplaats voor caravans en oude auto'sGezien de vergunning bestemmingswijziging stal interessante rendementseigendom met mooie ligging En savoir plus ?

14049
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 475 55 58 34

Nous n'avons trouvé que peu de résultats correspondant à vos critères.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Poppel (2382).

Ferme à vendre Weelde (RBL85807)
Prix sur demande

2381 Weelde

Zeer mooi gelegen landbouwbedrijf te koop te 2381 Ravels(Unieke locatie! Zeer rustig gelegen, direct aan het bos met mooie ruiterpaden).Het bedrijf heeft momenteel een geldige omgevingsvergunning voor het houden van 499 kalveren en 104 paarden Kleine bedrijfswoning aanwezig Stedenbouwkundige vergunning afgeleverd voor het bouwen van een nieuwe bedrijfswoning van 1.000m3. Eén stal is volledig ingericht voor het houden van 499 vleeskalveren. Er is een automatisch ruwvoersysteem aanwezig (geplaatst in 2021) en automatische melkverdeling.In een andere stal zijn ruime boxen aanwezig voor het stallen van 30 paarden. Deze boxen zijn nieuw geplaatst in 2019 en allemaal voorzien van automatische drinkbakken.In deze paardenstal is ook een behandelbox aanwezig en een poetsplaats.Er is een mooie ruime loods aanwezig (20m x 45m) die momenteel ingericht is als binnenpiste voor de paarden. De aangelegde binnenpiste heeft momenteel een afmeting van 20m x 35m, maar kan dus nog verlengd worden naar 20m x 45m binnen de bestaande gebouwen.De piste is aangelegd op de bestaande betonnen vloer. Dit zou dus ook makkelijk weer kunnen verwijderd worden, waardoor je een grote ruime opslagloods hebt.In de loods bij de binnenpiste is er een ruime bureau/ontvangstruimte. Hier is ook een toilet aanwezig.Er is nog een extra loods aanwezig van 35m x 20m. Ideaal voor de opslag van hooi en stro. Gelegen in agrarisch gebied.De gebouwen zouden mits omvorming ook zeer geschikt zijn voor melkvee, jongvee of andere agrarische of para-agrarische activiteiten (opslag landbouwproducten, machines, loonwerk,.....). Grote oppervlakte bedrijfsgebouwen.Mogelijkheid om extra omliggende gronden bij aan te kopen of te huren (tot een totaal van ca. 10ha). En savoir plus ?

14490
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 475 55 58 34
259 000 €

2300 Turnhout

Handelspand met woonst in centrum Turnhout Locatie: Het pand bevindt zich pal in het centrum van Turnhout vlakbij de winkelstraat en op wandelafstand van de Grote Markt, het treinstation en bushaltes. Handelspand met woonst in centrum Turnhout met alle faciliteiten in de buurt. Het pand bestaat op het gelijkvloers uit een handelsruimte met bureau. Op de eerste verdieping een woonkamer met open keuken en een apart toilet. Op de tweede verdieping een slaapkamer en een badkamer. Op de derde verdieping een slaapkamer. Extra: - Verschillen doeleinden mogelijk - Toplocatie - Keuken 2018 - Cv ketel 2023 - EPC woonst 129 kWh/m² // EPC handelspand label C * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. *Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. En savoir plus ?

43
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
299 000 €

2300 Turnhout

Handelsland met woonst op een gunstige locatie nabij het centrum Locatie: Het pand is zeer gunstig gelegen op een drukke invalsweg met veel visibiliteit. Op een boogscheut van de Grote Markt, verschillende winkels en eetgelegenheden, alsook openbaar vervoer. Handelspand met woonst op een gunstige locatie nabij het centrum. Het pand is aan renovatie toe en bestaat op het gelijkvloers uit een winkelruimte en grote werkplaats. Vanaf de eerste verdieping het woonstgedeelte bestaande uit een leefruimte, vier slaapkamers, een badkamer en bergruimtes. Het pand beschikt over een grote kelder. Extra: - Gas Cv - 2 x toegang via servitude - Te renoveren - Top locatie met visibiliteit * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### En savoir plus ?

225
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
70 000 €

2300 Turnhout

Multifunctionele handels-/kantoorruimte van ca. 21m² in centrum Turnhout Locatie: De handelsruimte bevindt zich in "Galerij Taxandria" in het centrum van Turnhout, aan het treinstation, bushaltes, verschillende winkels en met een grote parking op wandelafstand. Omschrijving: Deze handels-/kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 21m² en kan verschillende doeleinden hebben. Gelegen op een absolute toplocatie in centrum Turnhout! De winkelruimtes zijn vlot bereikbaar gelegen en zijn zowel te betreden via De Merodelei als via de Molenstraat. Mogelijkheid tot aankopen van meerdere units om een grotere ruimte te benutten! Extra: - Verschillende doeleinden mogelijk - Toplocatie * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### En savoir plus ?

990
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
85 000 €

2300 Turnhout

Multifunctionele handels-/kantoorruimte van ca. 39m² in centrum Turnhout Locatie: De handelsruimte bevindt zich in "Galerij Taxandria" in het centrum van Turnhout, aan het treinstation, bushaltes, verschillende winkels en met een grote parking op wandelafstand. Omschrijving: Deze handels-/kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 39m² en kan verschillende doeleinden hebben. Gelegen op een absolute toplocatie in centrum Turnhout! De winkelruimtes zijn vlot bereikbaar gelegen en zijn zowel te betreden via De Merodelei als via de Molenstraat. Mogelijkheid tot aankopen van meerdere units om een grotere ruimte te benutten! Extra: - Verschillende doeleinden mogelijk - Toplocatie * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### En savoir plus ?

990
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
85 000 €

2300 Turnhout

Multifunctionele handels-/kantoorruimte van ca. 38m² in centrum Turnhout Locatie: De handelsruimte bevindt zich in "Galerij Taxandria" in het centrum van Turnhout, aan het treinstation, bushaltes, verschillende winkels en met een grote parking op wandelafstand. Omschrijving: Deze handels-/kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 38m² en kan verschillende doeleinden hebben. Gelegen op een absolute toplocatie in centrum Turnhout! De winkelruimtes zijn vlot bereikbaar gelegen en zijn zowel te betreden via De Merodelei als via de Molenstraat. Mogelijkheid tot aankopen van meerdere units om een grotere ruimte te benutten! Extra: - Verschillende doeleinden mogelijk - Toplocatie * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### En savoir plus ?

990
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
110 000 €

2300 Turnhout

Multifunctionele handels-/kantoorruimte van ca. 42m² in centrum Turnhout Locatie: De handelsruimte bevindt zich in "Galerij Taxandria" in het centrum van Turnhout, aan het treinstation, bushaltes, verschillende winkels en met een grote parking op wandelafstand. Omschrijving: Deze handels-/kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 42m² en kan verschillende doeleinden hebben. Gelegen op een absolute toplocatie in centrum Turnhout! De winkelruimtes zijn vlot bereikbaar gelegen en zijn zowel te betreden via De Merodelei als via de Molenstraat. Mogelijkheid tot aankopen van meerdere units om een grotere ruimte te benutten! Deze ruimte beschikt over toiletten en een kitchenette. Extra: - Verschillende doeleinden mogelijk - Toplocatie * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. * Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### En savoir plus ?

990
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
215 000 €

2300 Turnhout

Ruime kantoorruimte vlakbij de Grote Markt van turnhout Locatie: Het pand is uiterst gunstig gelegen vlakbij de Grote Markt van Turnhout met verschillende winkels, eetgelegenheden en openbaar vervoer op wandelafstand! Omschrijving: Ruime multifunctionele kantoorruimte vlak aan de Grote Markt van Turnhout. Het pand is momenteel opgedeeld in verschillende kleinere ruimtes, maar kan eenvoudig worden aangepast naar eigen behoefte. De ruimte is afgewerkt met vast tapijt en beschikt over een gas centrale verwarming, een wateraansluiting, een toilet, alsook elektriciteits- en internet voorzieningen. Deze kantoor- /winkelruimte is uiterst gunstig gelegen en kan verschillende doeleinden hebben! Extra: - Toplocatie - Gas CV * Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief! * Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. En savoir plus ?

1565
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
1 999 999 €

2470 Retie

Karaktervolle brasserie en koffiehuis met woonst in Schoonbroek, Retie Karaktervol handelspand met woonst in Retie. De eigendom is direct beschikbaar en bestaat op het gelijkvloers en kelderverdieping uit een brasserie, fun bowling, loungeruimte met bar en evenementruimte. Een woonst op de eerste verdieping bestaat uit de leefruimte, keuken, wasplaats en slaapkamer en terras en op de tweede verdieping een aparte berging, badkamer, drie slaapkamers en een terras. Dit karaktervol handelspand is gelegen op een boogscheut van het centrum van Retie. Daarnaast zijn omliggende dorpen en steden vlot te bereiken via de verschillende gewestwegen en de oprit van de autostrade (E34). Extra: - De zaak blijft geopend tijdens de verkoop - Toplocatie - Volledig instapklaar handelspand met woonst - Elektriciteit conform - Lift - Overal ventilatie *Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform plan. En savoir plus ?

1042
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
109 000 €

2300 Turnhout

Top gelegen handelsgelijkvloers met staanplaatsen nabij centrum Locatie: Het handelspand is top gelegen aan een drukke invalsweg richting de Grote Markt. Omschrijving: Deze commerciële ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 108 m² en werd steeds gebruikt als broodjes zaak. Het pand is momenteel ingedeeld in een commerciële ruimte aan de voorzijde en een groot privatief gedeelte aan de achterkant met een apart toilet. De ruimte is vlot bereikbaar gelegen en geniet van een grote visibiliteit. Het pand kan op verschillende manieren worden ingericht en biedt verscheidene mogelijkheden! Optioneel zijn er twee bovengrondse staanplaatsen aan te kopen voor €11.000 per staanplaats. Extra: - 1 staanplaats optioneel aan te kopen (€11.000/staanplaats) - Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC. En savoir plus ?

1 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
345 000 €

2300 Turnhout

Handelsruimte van 200 m² aan de Nieuwe Kaai Ligging: Het handelspand is zeer interessant gelegen aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven. Op wandelafstand bevinden zich verschillende faciliteiten zoals supermarkten en horeca. Omschrijving: Het pand bestaat uit een commerciële ruimte dat destijds ingericht is geweest als schoonheidsinstituut, achterliggende keuken en apart toilet. Het handelspand kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden en is instapklaar. Extra: - Centrale verwarming op aardgas - Gunstig EPC: B - Super gelegen aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven - Publieke parking nabij - Handelspand is instapklaar Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.) Oppervlaktematen zijn indicatief. En savoir plus ?

2395
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
515 000 €

2300 Turnhout

Opbrengsteigendom bestaande uit 2 handelspanden aan de Nieuwe Kaai Ligging: De commerciële ruimtes zijn zeer interessant gelegen aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven. Op wandelafstand bevinden zich verschillende faciliteiten zoals supermarkten en horeca. Omschrijving: Nieuwe kaai 25/1: Het pand bestaat uit een commerciële ruimte (momenteel ingericht als goed draaiend kapsalon), achterliggend een keuken met twee zeer ruime bergruimtes en nog twee aparte toiletten. De handelsruimte wordt momenteel verhuurd en het huurcontract valt te respecteren. EPC-score: B Asbestveilig! Nieuwe Kaai 23: De centrale inkom biedt doorgang naar een grote open ruimte die doorloopt tot aan een extra kantoorruimte. Achteraan het pand bevinden zich nog een ruime keuken, een grote opslagplaats met eveneens een toilet en technische ruimte. Dit pand is netjes afgewerkt en bestaat uit een totale oppervlakte van 112 m². EPC-score: B Asbestveilig! Het nettorendement bedraagt 4,09% Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.) Oppervlaktematen zijn indicatief. Extra: - Centrale verwarming op aardgas - Top locatie aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven - Verhuurd: huurcontract te respecteren En savoir plus ?

756
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82

Residentie Dessauer maakt deel uit van Turnova, een unieke stadsomgeving in het centrum van Turnhout Energiezuinige appartementen verdeeld over twee blokjes, elk met zijn eigen identiteit en mooie terrassen De verschillende blokken bestaan uit 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen, allen met mooie terrassen. De oppervlaktes variëren van 57 m² tot 128 m². Zij kunnen nog volledig naar keuze ingericht worden, hiervoor werden ruime budgetten voorzien. Voor elk wat wils! Zeer energiezuinig met een E peil van < 20. Dit wordt behaald door de combinatie van vloerverwarming met - koeling, ruime budgetten voor een inrichting naar keuze, degelijke afwerking met o.a. alu profielen, warmtepompen, ventilatiesysteem D en zongerichte terrassen. Prijzen vanaf 189.000 euro, dus ideaal voor starters, alleenstaanden en investeerders maar zeker ook voor de actieve of minder actieve senior die centraal wil wonen in een groene omgeving zonder onderhoud! Alles is aanwezig om het u zo aangenaam mogelijk te maken in deze prachtige woonomgeving. Ten slotte zorgt een privatieve ondergrondse garage voor nog extra comfort. Men dient wel een autostaanplaats en berging bij aan te kopen. Verkoop onder BTW stelsel. Vg, Wg, Gmo,Vkr,Gvv Maak nu een afspraak via ### of ### Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse D / G-score klasse C En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
335 000 €

2300 Turnhout

Ruime woning met commerciële ruimte Locatie: Ontdek deze veelzijdige woning gelegen tussen het bruisende centrum van Turnhout en de Ring. Omschrijving: Gelijkvloers: Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een inkomhal, die toegang biedt tot zowel de commerciële ruimte als het woongedeelte op de eerste en tweede verdieping. De commerciële ruimte beschikt over een aparte ingang waardoor het ideaal is voor het uitbouwen van een eigen zaak. Grenzend aan de commerciële ruimte bevindt zich een keuken, compleet met dampkap, dubbele spoelbak en koelcel en met directe toegang tot de tuin. Achter de commerciële ruimte is er ook een privégedeelte. Ook een apart toilet en wasberging zijn hier aanwezig in het achterste gedeelte. Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevindt zich de eerste slaapkamer, naast een badkamer met toilet, ligbad, douche en badkamermeubel. Een derde keuken, voorzien van elektrisch vuur, dubbele spoelbak, oven en opbergruimte. Tweede verdieping: Op de tweede verdieping vindt u nog twee slaapkamers, elk met een unieke oppervlakte. Tuin: De zuidoost gerichte tuin is ook te bereiken met de wagen langs de achterzijde. Extra: - Mogelijkheid tot bestemmingswijziging - Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Vermelde oppervlakte conform EPC. En savoir plus ?

283
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82
245 000 €

2300 Turnhout

Opbrengsteigendom van 112 m² aan de Nieuwe Kaai Ligging: De commerciële ruimte is zeer interessant gelegen aan de Nieuwe Kaai en de jachthaven. Op wandelafstand bevinden zich verschillende faciliteiten zoals supermarkten en horeca. Omschrijving: De centrale inkom biedt doorgang naar een grote open ruimte die doorloopt tot aan een extra kantoorruimte. Achteraan het pand bevinden zich nog een ruime keuken, een grote opslagplaats met eveneens een toilet en technische ruimte. Dit pand is netjes afgewerkt en bestaat uit een totale oppervlakte van 112 m². Deze commerciële ruimte geeft een netto rendement van 4,06%! Extra: - Verhuurd, contact over te nemen - Ideale opbrengsteigendom! Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.) Oppervlaktematen zijn indicatief. En savoir plus ?

700
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 73 38 82