Maison à vendre - Saint-Trond

103 résultats (1 - 20)
192 500 €

3806 Velm

Aanbod via onlinebiedingen tot 10 juli om 16 via Troostwijkauctions. Welkom bij deze unieke kans om een te renoveren woning langs de prachtige Naamsesteenweg in Sint-Truiden te ontdekken! Deze woning, gebouwd in 1961, straalt potentieel uit en wacht op een nieuwe eigenaar om haar glorie te herstellen.Met een bewoonbare oppervlakte van 253 m2 biedt dit pand een scala aan mogelijkheden om uw droomhuis te realiseren.Bij het betreden van deze woning wordt u verwelkomd door een centrale inkomhal die leidt naar de ruime woonkamer en aparte keuken. Daarnaast is er een polyvalente ruimte die flexibel kan worden gebruikt als een thuisbureau of speelkamer, waardoor deze woning perfect is voor gezinnen. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een achterbouw met nog een polyvalente ruimte, een badkamer en een berging, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn om deze ruimte aan te passen aan uw behoeften. Boven zijn er twee slaapkamers op de bovenverdieping die u de nodige rust en privacy bieden. De troef van deze woning is ongetwijfeld de tuin. Deze is volledig omheind en geniet van het adembenemende uitzicht over de achterliggende weilanden. Mis deze kans niet om uw eigen stempel te drukken op deze karaktervolle woning en te genieten van alles wat de prachtige regio van Sint-Truiden te bieden heeft. De koper staat in voor de Troostwijkcommissie (4,24% incl. BTW). En savoir plus ?

2 Chambre(s) 253 m² Surface constructible 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 287 62 61
319 000 €

3800 Saint-Trond

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Welkom op Naamsesteenweg 312 in Sint-Truiden. Deze halfopen bebouwing uit 1951 is volledig gerenoveerd in 2024 en is instapklaar. Met een bewoonbare oppervlakte van 158 m² is dit de perfecte woning voor een jong gezin of zelfstandigen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. De woning heeft drie verdiepingen. Op de gelijkvloerse verdieping vindt u een ruime living van 32 m² en een moderne keuken van 20 m² met alle nodige apparatuur. Verder is er een praktische hal, een badkamer en een grote hangar van ongeveer 100 m². Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers (15,5 m² en 14,5 m²) en de optie voor extra kamers op de zolderverdieping. De tweede verdieping herbergt een zolder van 33,6 m², ideaal als extra slaapkamer, hobbyruimte of thuiswerkplek. De kelder van 22 m² biedt extra opslagruimte. De woning staat op een perceel van 8 are 82 centiare en de oostelijk georiënteerde tuin laat u genieten van de ochtendzon. De grote hangar kan dienen als werkplaats of extra opslagruimte. Er is voldoende parkeergelegenheid op de oprit en in de garage. De ligging is gunstig, op slechts 18 km van de snelwegen. Scholen bevinden zich op 120 meter, openbaar vervoer op 200 meter en het centrum van Sint-Truiden op minder dan 3,5 km. Deze woning is voorzien van elektrische rolluiken voor extra comfort en veiligheid. Voor meer informatie, bel ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 158 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
575 000 €

3800 Saint-Trond

CHARMANTE GEZINSWONING MET 5 SLKS OP EEN KNAP PERCEEL VAN 40A43CA IN SINT-TRUIDEN Op Terbiest ter hoogte van nummer 26 kan men deze prachtige gezinswoning terugvinden. Laat je verleiden door de pure charme van de schitterende gevel, de originele vloeren, deuren, schouwen en trap. Word overtuigd door 5 slaapkamers, een zee aan ruimte en de prachtige tuin. En ja, de ligging is uiteraard ook top! Het bruisende centrum vinden we terug op wandelafstand, daar treffen we tevens ook alle nodige faciliteiten aan. Anderzijds kan je onmiddellijk tot rust komen in Domein ’t Speelhof, een groene omgeving met prachtige wandelpaden, of het Stadspark welke beiden eveneens op wandelafstand gelegen zijn.. Deze woning werd opgetrokken midden 20ste eeuw en is gelegen op een uitgestrekt perceel van 41A43CA. De woning werd steeds goed onderhouden door de huidige eigenaars. Elke romantische ziel zal zwichten voor dit pand. En vergis je niet, de gevel is geen misleidende façade. Ook achter die gevel bevinden zich veel authentieke elementen en dit aangevuld met modern comfort. Denk aan authentieke vloer, de originele binnendeuren, de houten balken, ... Kortom, een uniek geheel! Dit huis is niet alleen prachtig, het is ook ruim. Met maar liefst 263m² aan bewoonbare oppervlakte kun jij hier je droomleven uitbouwen. We betreden de woning via de inkomhal waardoor de toon al onmiddellijk gezet wordt. Langs daar bereiken we de leefruimte met aansluitend de eethoek en de keuken. Grenzend aan de eetkamer kan men nog een prachtige afgeschermde veranda treffen. Hier kan men jaar in jaar uit heerlijk vertoeven. Verder kan men op het gelijkvloers nog een apart toilet terugvinden alsook een ruime praktische berging. Het hoeft je niet te verbazen dat er hier ook heel wat slaapruimte is: maar liefst 5 slaapkamers! Deze zijn gelegen op de eerste verdieping alsook de badkamer. Deze laatste is voorzien van een ruime inloopdouche. De prachtige tuin is de uitgewezen plek om tot rust te komen samen met vrienden of familie. De oase van rust en groen is hier een werkelijkheid. Gezien de uitgestrektheid van het lot is er steeds een plek in de zon waar je op een vrij moment tot rust kan komen. Als je dacht alles te hebben gezien, duikt er nog een toptroef op: het huis is onderkelderd! Helemaal wild van dit droomhuis? Laat het ons snel weten via ### of op het nummer ### De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. En savoir plus ?

5 Chambre(s) 263 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
399 000 €

3800 Saint-Trond

PRACHTIG PAND MET TUIN, 6 SLKS EN VEEL CHARME VLAKBIJ HET CENTRUM VAN SINT-TRUIDEN Op de Tiensesteenweg ter hoogte van nummer 107 kan men deze prachtige woonst terugvinden. Laat je verleiden door de pure charme, de originele tegelvloeren, schouwen en trap. Word overtuigd door 6 slaapkamers, de ruime privétuin en het modern comfort. De ligging is hier uiteraard ook top! Het bruisende centrum vinden we terug op wandelafstand, daar treffen we tevens ook alle nodige faciliteiten aan. Anderzijds kan je onmiddellijk tot rust komen in Domein 't Speelhof, een groene omgeving met prachtige wandelpaden, of het Stadspark welke beiden eveneens op wandelafstand gelegen zijn. Elk romantische ziel zal zwichten voor dit pand. En vergis je niet, de gevel is geen misleidende façade. Ook achter die gevel bevinden zich veel authentieke elementen en dit aangevuld met modern comfort. Denk aan de authentieke vloeren, prachtige houten trappen met originele binnendeuren over de gehele woning, marmeren schouwen, ... Kortom, een uniek geheel! In dit huis welk gebouwd werd begin 19de werd geInvesteerd en daar pluk jij de vruchten van. De verwarming is reeds voorzien op aardgas, de elektrische installatie is conform het AREI en dit tot 2035, de keuken werd volledig vernieuwd, enz. Dit huis is niet alleen prachtig, het is ook ruim. Met maar liefst 399m² bewoonbare oppervlakte kun jij hier je droomleven uitbouwen. We betreden de woning via de riante inkomhal waardoor de toon onmiddellijk gezet wordt. Langs daar bereiken we de verschillende ruime leefruimtes waarbij keuken en zithoek ook 1 mooi en aangenaam geheel vormen. Verder kan men op het gelijkvloers nog een apart toilet en een wasruimte terugvinden. Het hoeft je niet te verbazen dat er hier ook heel wat slaapruimte is: maar liefst 6 slaapkamers! Deze zijn verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. De badkamer op de eerste verdieping is eveneens zeer ruim. Bijkomend treffen we op het derde verdiep nog een bijkomende badkamer en polyvalente ruimte. De prachtige stadstuin is de uitgewezen plek om tot rust te komen samen met vrienden of familie. Als je dacht alles te hebben gezien, duikt er nog een toptroef op: het huis is onderkelderd. Als kers op de taart is deze woning nog eens voorzien van 20 zonnepanelen (4.800Wp) om te voorzien in jouw gebruik! Helemaal wild van dit droomhuis? Laat het ons snel weten via ### of via ### De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. En savoir plus ?

6 Chambre(s) 399 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
192 500 €

3800 Saint-Trond

Bienvenue à cette occasion unique d'obtenir un ? ? À la découverte d'une maison à rénover le long de la magnifique Naamsesteenweg à Saint-Trond ! Construite en 1961, cette maison regorge de potentiel et attend un nouveau propriétaire pour lui redonner toute sa splendeur. Avec une surface habitable de 253 m2, cette propriété offre un éventail de possibilités pour réaliser la maison de vos rêves. En entrant dans cette maison, vous êtes accueilli par un hall d'entrée central qui mène au salon spacieux et à la cuisine séparée. De plus, il y a une salle polyvalente qui peut être utilisée de manière flexible comme bureau à domicile ou salle de jeux, ce qui rend cette maison parfaite pour les familles. À l'arrière du bâtiment, il y a un bâtiment arrière avec une autre salle polyvalente, une salle de bain et un débarras. Il y a donc encore plus d'options pour adapter cet espace à vos besoins. À l'étage, vous trouverez deux chambres à l'étage supérieur qui vous offrent le calme et l'intimité nécessaires. L'avantage de cette maison est sans aucun doute son jardin. Il est entièrement clôturé et bénéficie d'une vue imprenable sur les prairies qui se trouvent derrière lui. Ne manquez pas l'occasion de laisser votre empreinte sur cette maison de caractère et de profiter de tout ce que la belle région de Saint-Trond a à offrir. Contactez-nous dès aujourd'hui pour plus d'informations et pour une visite ! Ce bien est soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels (sauf en cas de démolition dans les 5 ans suivant l'achat). Pour plus d'informations, veuillez consulter le site web de l'Agence flamande de l'Énergie et du Climat via ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 253 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 30 50 50
210 000 €

3800 Saint-Trond

Charmante stadswoning met 3 slaapkamers in het centrum van Sint-Truiden Omgeving: + Zeer centrale ligging + Op wandelafstand van het centrum van Sint-Truiden + Scholen, winkels, openbaar vervoer,...binnen handbereik + Talrijke mooie wandel -en fietsroutes in de nabije omgeving + Omliggende gemeentes vlot bereikbaar Troeven: + Gedeeltelijk gerenoveerde woning met een bewoonbare oppervlakte van +/- 150m² + Nieuwe dubbele beglazing met pvc raamprofielen én rolluiken + Knappe ruime leefruimte van maar liefst +/- 45m² + Open lichtrijke keuken grenzend aan de leefruimte voorzien van alle comfort + 2 ruime slaapkamers op de eerste verdieping + Gerenoveerde moderne badkamer met ligbad + Zolderruimte van +/- 30m² met vaste trap, mogelijk als 3de slaapkamer met dressing + Energiezuinige airco installaties om te koelen en verwarmen + Gezellige en zonnige binnenkoer + Praktische achterbouw van +/- 17m² met tal van mogelijkheden + Elektriciteit conform met de huidige strenge normen + Gunstig EPC label C Contact: Heeft deze charmante stadswoning met 3 slaapkamers uw interesse gewekt? Contacteer ons snel op 011.22.22.95...Stedenbouwkundige info in aanvraag...Voor meer info surf naar ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 150 103 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 22 22 95
215 000 €

3800 Zepperen

OP TE FRISSEN GEZEINSWONING OP EEN TOPLOCATIE IN ZEPPEREN In Zepperen een deelgemeente van Sint-Truiden, vinden we langs de Kleindekkenstraat ter hoogte van nummer 87 deze op te frissen gezinswoning terug. De woning vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft. Op wandelafstand zijn er allerlei faciliteiten gelegen. Ook de vlotte verbinding naar zowel de omliggende steden als de N80 draagt bij tot een gunstige ligging. De woning is gelegen op een onderhoudsvriendelijk perceel van 4A59CA. Het pand dateert oorspronkelijk van het jaar 1957. Mits de nodige opfris- en renovatiewerken kan je deze omvormen tot een ware parel. Ideaal voor wie zelf de handen uit de mouwen wil steken en zijn eigen stempel op deze leuke woning wil drukken. Bij het betreden van de woning komen we terecht in de inkomhal. Deze leidt ons meteen naar de leefruimte en de keuken. De Leefruimte is hier voldoende ruim om er zowel een living als een eetkamer in onder te brengen. Aansluitend treffen we de ruime eetkamer. Deze staat in verbinding met de keuken. Achter de keuken treffen we de badkamer. Deze is voorzien van een bad, een lavabo, een toilet alsook de aansluiting voor je wasmachine en droogkast. Verder kan men op het gelijkvloers nog twee bergruimtes terugvinden alsook een apart toilet. Via de houten trap ik de inkomhal bereikt men het verdiep. De nachthal leidt ons hier naar 3 slaapkamers met een oppervlakte variërende tussen de 12 en 14m². Op dit verdiep kunnen we ook nog een extra kamer terugvinden van 8m². De woning beschikt eveneens over een ruime zolder. Aan opbergruimte alvast geen gebrek! Bijkomend kan men op het perceel nog een ruime garage en bijgebouwen terugvinden die nog een zee aan ruimte bieden. Wilt u de handen uit de mouwen steken en deze karaktervolle woning omtoveren naar een knusse gezinswoning? Maak dan snel een afspraak op ### of via ### De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 200 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
385 000 €

3800 Saint-Trond

CHARMANTE OPEN BEBOUWING MET VEEL POTENTIEEL IN BRUSTEM In het centrum van Brustem, een deelgemeente van Sint-Truiden houden we halt bij deze charmante open bebouwing. De woning heeft een uitstekende ligging en er is een vlotte bereikbaarheid met alle mogelijke faciliteiten. Het centrum van Sint-Truien bevindt zich op 5 minuten. De woning dateert oorspronkelijk van het jaar 1960 maar onderging doorheen de jaren een aantal renovaties. Zo werd er in het jaar 2015 een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer en een zonneboiler geplaatst. Bovendien werd de woning eveneens voorzien van vloerverwarming. In 2021 werd de prachtige veranda geplaatst. We betreden de woning via de inkomdeur. De omvangrijke inkomhal leidt ons in eerste instantie naar de knusse leefruimte met aansluitend de eyecatcher van deze woning, namelijk de prachtige open keuken met eiland. Hier kan men zonder enig probleem een lekkere maaltijd bereiden. Via de leefruimte bereiken we eveneens de ruime veranda met een oppervlakte van meer dan 20m². Hier is het zalig vertoeven en dit met een leuk uitzicht over de tuin. Verder kan men aangrenzend aan de keuken nog een aparte eetkamer terugvinden. Achteraan de woning kan men nog een ruime praktische berging, een technische ruimte en een gastentoilet terugvinden. Via de trap in de inkomhal bereikt men het verdiep. De woning heeft ons hier reeds 3 slaapkamers te bieden alsook de badkamer. Deze laatste is voorzien van een ruime inloopdouche, een ligbad, een apart toilet en een badkamermeubel met lavabo. Via een vaste trap bereikt men het zolderverdiep. Mits het uitvoeren van de nodige werken kan je hier perfect een master bedroom in onder brengen. Aan ruimte alvast geen gebrek! De volledig omheinde tuin zorgt voor het nodige groen en nodigt uit om hier heerlijk te vertoeven na een drukke werkdag. Tijdens een zomers etentje met je gasten kan je terecht op het knap terras. Grote troef aan de woning is de ruime carport. Deze is voldoende ruim voor het parkeren van twee wagens. Bijkomende kunnen we hier nog een tuinberging terugvinden. Ben jij opzoek naar een charmante woning boordevol potentieel? Kom dan gerust eens kijken! Contacteer ons op het nummer ### of via ### De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 161
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
  Wilderen (RBK02051)

3803 Wilderen

413 500 €

Het project "Pierre", is een kleinschalig project, bestaande uit 7 bouwloten, waarvan 3 voor open bebouwing en 4 voor halfopen bebouwing, en dit op een TOPlocatie. De bouwheer van dit project is Ecobuilder. In tegenstelling tot de “grote spelers” binnen de sector ligt de nadruk bij ECOBUILDER op architectuur en beleving (365 dagen per jaar), in combinatie met een eerlijk materiaalgebruik en een verregaande mogelijkheid tot “personalisering” om tegemoet te komen aan UW eisen, UW noden en UW smaak. Wonen in alle rust maar toch met alle faciliteiten om de hoek, wie wil dit nu niet? Dit project is bovendien gelegen op een boogscheut van het centrum van Sint-Truiden. Ook de uitstekende verbinding met Tienen , Leuven en Brussel is het vermelden waard. De woningen vallen meteen op door een strakke architectuur ("kubistisch" met verlijmde gevelstenen) en ruime afmetingen. De volledig afwerking van de woning is voorzien, waarbij je als klant zelf de binnenafwerking kan kiezen. Alle woningen worden voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming,… En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 - 2 Salle(s) de bain 2 unité(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
  Saint-Trond (RBI70936)

3800 Saint-Trond

277 000 € - 438 000 €

Nieuwbouwproject "Groenwinning": Te koop: 13 energiezuinige en hoogwaardig afgewerkte nieuwbouwappartementen (1, 2 of 3 slaapkamers) en 4 nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers, inclusief ondergrondse garage en kelderberging met een uitzonderlijke, centrale ligging in Sint-Truiden. De ideale locatie voor wie in alle rust en comfort wil wonen! Afwerking volgens lastenboek, naar eigen believen. Ondergrondse autostandplaatsen, garages en kelderbergingsen voor de appartementen beschikbaar. Prijzen appartementen vanaf € 219.000,- exclusief kosten Prijzen woningen vanaf € 396.000,- exclusief kosten Wenst u graag meer informatie over dit prachtig project? Aarzel niet ons te contacteren! Wij helpen u graag verder. En savoir plus ?

1 - 3 Chambre(s) 79 - 131 1 - 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 96 51 76

In het bruisende Zepperen wordt er momenteel had gewerkt aan deze open bebouwing te Dekkenstraat 107! Deze moderne woning bestaande uit inkom, toilet, leefruimte, open keuken met eetplaats, beging, 3 slaapkamers, badkamer en berging wordt gebouwd door Bouwonderneming Vandevoort met alle moderne technieken. De woning is voorzien van warmtepomp, zonnepanelen, regenwaterput met pomp en vloerverwarming. De afwerking kan volgens keuze van de klant; zowel keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren zijn naar smaak te kiezen bij de aangeduide speciaalzaken. Wenst u meer informatie over deze woning, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Kopers die voldoen aan de voorwaarden kunnen kopen aan 6% BTW En savoir plus ?

3 Chambre(s) 156 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 71 87 18
Maison à vendre Velm (RBL14271)
319 000 €

3806 Velm

KNUSSE GEZINSWONING MET 18 ZONNEPANELEN IN HET LANDELIJKE VELM In Velm, een deelgemeente van Sint-Truiden, vinden we langs de Langstraat deze gezellige gezinswoning terug. We bevinden ons in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de N80 naar Sint-Truiden/Gingelom en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft. Deze woning is opgetrokken in 1992 en werd steeds goed onderhouden door de huidige eigenaar. De woning is perfect bewoonbaar in haar huidige staat maar vergt hier en daar wat ofrissingswerken. Ook kan men hier nog genieten van authentieke elementen zoals de vloeren, de trap, de houten balken, ...Kortom, een uniek geheel! We betreden de woning via de zeer ruime inkomhal welke ons meteen toegang verleent tot de leefruimte. De knusse leefruimte werd hier onderverdeeld in een leuke zit-en eethoek. De eethoek staat bovendien rechtstreeks in contact met de keuken. De keuken is voldoende ruim voor het plaatsen van een eettafel en deze om te vormen tot gezellige ontbijthoek. Verder kan men op het gelijkvloers al een eerste slaapkamer of polyvalente ruimte terugvinden alsook de eerste badkamer. Deze laatste is voorzien van een bad, een toilet, een badkamermeubel met lavabo en de aansluiting voor je wasmachine. De houten trap in de inkomhal brengt ons naar het verdiep. Hier treffen we nog twee zeer ruime slaapkamers en de tweede badkamer. Deze is voorzien van een toilet, een douche en een lavabo. Bijkomend is de woning nog voorzien van een zeer ruime zolder en een kelder. Aan opbergruimte alvast geen gebrek! in de zolder is het perfect mogelijk om nog een extra slaapplek te creëren. Op het mooie perceel zijn er vele hoekjes te ontdekken. Wie plaats behoeft voor ravottende kinderen of viervoeters is hier zeker aan het juiste adres! Tijdens een zomers etentje met je gasten kan je terecht op het knap terras. Grote troef aan de woning is de inpandige garage! Deze is voldoende ruim voor het parkeren van uw wagen alsook extra opbergruimte. Als kers op de taart is deze woning voorzien van maar liefst 18 zonnepanelen (5.760 Wp) om te voorzien in jouw gebruik! Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze knusse gezinswoning? Neem dan snel contact op met ons kantoor op het nummer ### of via ### De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 165 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
Maison à vendre Saint-Trond (RBL09855)
279 000 €

3800 Saint-Trond

Dit charmante huis, dat dateert uit 1920, is recent terug op de markt na een periode van 9 jaar verhuurd te zijn geweest via een sociale verhuurmaatschappij voor begeleid wonen. Dankzij deze verhuurperiode is het pand uitstekend onderhouden en in topconditie voor de volgende eigenaar.Met een vergunningsregister als woonst en een totale oppervlakte van 136 vierkante meter, biedt deze woning een unieke kans voor investeerders of particulieren op zoek naar een veelzijdige woonruimte. De indeling omvat 3 studio's en een 1-slaapkamer appartement, verdeeld over meerdere verdiepingen.Op de begane grond bevindt zich het 1-slaapkamer appartement met een eigen badkamer, toilet, leefruimte met open keuken en zowel een privé-ingang als een gemeenschappelijke ingang voor het gemak van bewoners. De 3 daaropvolgende verdiepingen herbergen elk een studio met een open keuken en een aparte badkamer en toilet.Naast deze indeling beschikt het pand over een gemeenschappelijke kelder waar de centrale verwarming is geplaatst, waardoor het comfort en de efficiëntie worden gewaarborgd voor alle bewoners.Het hele gebouw is asbestveilig, wat zorgt voor gemoedsrust en veiligheid voor de toekomstige eigenaar. De EPC-labels van de individuele wooneenheden variëren tussen B en E (of in waarden tussen 193kWh/m² jaar en 409kWh/m²jaar. Een EPC-attest van de gemene delen is eveneens beschikbaar.Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit prachtig onderhouden en veelzijdige pand in het hart van Sint-Truiden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.(011)48.58.86 of per mail : ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 136 4 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 48 58 86
Maison à vendre Saint-Trond (RBL00321)
179 000 €

3800 Saint-Trond

KNUSSE RIJWONING MET 2SLKS OP EEN TOPLOCATIE IN SINT-TRUIDEN Vlakbij het gezellige stadscentrum van Sint-Truiden kunnen we deze knusse stadswoning terugvinden in de Slachthuisstraat ter hoogte van nummer 38. Grote troef van deze woning is ongetwijfeld de ligging! Alle faciliteiten bevinden zich op wandelafstand (winkels, scholen, restaurants, supermarkt, enz). Eveneens het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij gelegen. Dit pand werd door de jaren heen al reeds opgefrist en beschikt over een conform keuringsverslag van de elektrische installatie. Je betreedt de woning via de inkomdeur welke toegang verleend tot de knusse leefruimte. Grenzend aan de leefruimte vind je eveneens de eethoek met aansluitend de keuken. Verder kan met op het gelijkvloers nog een apart toilet terugvinden. Op de eerste verdieping vinden we een ruime slaapkamer terug van maar liefst 18m² alsook de badkamer. Deze laatste is voorzien van een ligbad, een toilet en een badkamermeubel met lavabo. Via een vaste trap bereikt men de tweede verdieping. Hier kan men nog een ruime bijkomende slaapkamer terugvinden. Bovendien is de woning nog voorzien van een koertje welke eveneens overdekt is. Dit is een ideale starterswoning of investeringspand. Wees er dus snel bij en bel ons op voor een afspraak op het nummer ### of via ### De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 94 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
Maison à vendre Wilderen (RBL00314)
299 000 €

3803 Wilderen

In wilderen, een deelgemeente van Sint-Truiden houden we halt aan de Zoutleeuwsesteenweg ter hoogte van nummer 153 waar zich deze knappe, charmante gezinswoning bevindt. De woning is gelegen op een zeer gunstige locatie. We bevinden ons hier op een boogscheut van het centrum van Sint-Truiden waar je alle nodige faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer,... eveneens in een mum van tijd kan bereiken. Ook de uitstekende verbinding met Tienen, Leuven en Brussel is het vermelden waard. Deze locatie geeft ons de ideale combinatie tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Kortom, voor ieder wat wils! Deze woning werd opgetrokken begin 20ste eeuw en is gelegen op een knap perceel van 6A60CA. De woning werd steeds met de nodige zorg onderhouden. Elke romantische ziel zal zwichten voor dit pand. In de woning treffen we veel authentieke elementen en dit aangevuld met modern comfort. Denk aan authentieke vloer, de prachtige houten trap, ... Kortom, een uniek geheel! We betreden de woning via de riante inkomhal waardoor de toon al onmiddellijk gezet wordt. Dankzij de hoge plafonds ervaart men hier een enorm ruimtegevoel. De inkomhal geeft toegang tot de gezellige leefruimte. De prachtige parketvloer zorgt hier alvast voor de nodige charmes. Aansluitend treffen we de ruime leefkeuken. Deze is voorzien van alle nodige toestellen voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. Bovendien is de keuken voldoende ruim voor het plaatsen van een eettafel. Verder kan men op het gelijkvloers een eerste badkamer terugvinden. Deze is voorzien van een ligbad, een toilet en een badkamermeubel met lavabo. Het verdiep bereiken we via de houten trap in de inkomhal. De nachthal leidt ons vervolgens naar de drie slaapkamers en de tweede badkamer. Deze laatste is voorzien van douche, een toilet en een badkamermeubel met lavabo. Via een vaste trap komen we terecht op de zolder. Mits het uitvoeren van de nodige werken is het hier perfect mogelijk om nog een bijkomende slaapkamer in onder te brengen. De woning beschikt eveneens over een ruime kelder. Aan opbergruimte alvast geen gebrek! Grote troef van deze woning is de ruime veranda. Hier is het jaar in jaar uit heerlijk vertoeven en dit met een uitzicht op de tuin. Laast but not least, de tuin! Als je dacht alles gezien te hebben, duikt deze prachtige tuin nog op welke bovendien volledig omheind is. De oase van rust en groen is hier een werkelijkheid. Gezien de uitgestrektheid van het lot is er steeds een plek in de zon waar je op een vrij moment tot rust kan komen. hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze gezellige gezinswoning? Maak dan snel een afspraak op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 180 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
Maison à vendre Saint-Trond (RBL00122)
345 000 €

3800 Saint-Trond

Instapklare woning op mooi stuk perceel Indeling: Inkomhal met toilet, woonkamer met open keuken, berging, nachthal, drie ruime slaapkamers, badkamer, terras en tuin met garage. De woning is gelegen in een deelgemeente van Sint-Truiden en vlakbij Nieuwerkerken en Alken. Een ideale ligging voor een vlotte verbinding dankzij de expressweg naar Hasselt en andere gemeentes. Deze woning werd gebouwd in 1995 en is goed onderhouden door de trotse eigenaars. Het is geheel instapklaar met mogelijkheden tot opfrissing van enkele ruimtes. Via de inkomhal met toilet komt u in deze gezellige woning. Verder geniet de leefruimte met open keuken van veel lichtinval en zicht op de prachtige tuin. De originele keuken dient uitstekend en heeft enkele nieuwe toestellen. Op de verdieping vinden we de drie slaapkamers en de vernieuwde badkamer. De slaapkamers zijn elk zeer ruim met een gemiddelde oppervlakte van 16m². De woning beschikt ook over een zolder, deze is ingericht als bergruimte. Als u zich naar buiten begeeft komt u op een overdekt zonneterras van 25m² die uitgeeft op de zuidgerichte tuin. Daarnaast is er nog een garage en voldoende parkeermogelijkheden. Extra's: - Kindvriendelijke buurt - Vlakbij verbindingswegen - 12 Zonnepanelen - Geen renovatieverplichting Voor meer info: ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 122 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 49 65 60
Maison à vendre Saint-Trond (RBK95818)
215 000 €

3800 Saint-Trond

PLUSPUNTEN:+ 3 slaapkamers+ Nabijheid openbaar vervoer en winkels+ Op wandelafstand van de Vesten & de Grote MarktOntdek deze woning in hartje Sint-Truiden, gebouwd in 1935. De gunstige ligging nabij het centrum zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot het openbaar vervoer en alle voorzieningen die de stad te bieden heeft.AUTHENTIEKE ELEMENTEN:Binnen in de woning merk je onmiddellijk de charme en de geschiedenis van de woning. Leuk om te weten is dat de vloer in de inkomhal de originele tegelvloer is. Vanuit de inkomhal begeef je je naar de verrassend ruime woonkamer. Deze is opgedeeld in een salon, zit- en eetruimte. Hier is de ziel van de woning terug te vinden in onder andere de originele houten vloer en de diverse haarden. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken met aansluitend een instapdouche, toilet en aansluiting voor de wasmachine. Van hier uit heb je zicht op de koer met een compacte praktische bergruimte. POTENTIEEL:Op de eerste verdieping bevinden zich twee degelijke slaapkamers, waarvan één met een erker. Nood aan meer ruimte? De zolderverdieping valt perfect om te toveren tot een volwaardige extra kamer. Deze veelzijdige ruimte kan dienen als extra slaapkamer, home office of hobbykamer, in functie van jouw wensen.In 1992 werden de ramen en het dak vernieuwd. Tevens werd het dak in diezelfde periode geïsoleerd. De woning biedt je de gelegenheid om de ruimtes volledig naar eigen wens en smaak in te richten. Met een grondige algemene renovatie maak je van deze woonst opnieuw een prachtige woonparel. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.CONTACT:Zie jij ook het potentieel van deze charmante woning?Contacteer mij voor meer info of een vrijblijvende bezichtiging via 011/49.75.90.De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Katrien Wouters - creating IMMOtions kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 101
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 49 75 90
Maison à vendre Saint-Trond (RBK94684)
449 000 €

3800 Saint-Trond

RUIME GEZINSWONING MET VEEL POTENTIEEL EN 4SLKS IN HET GEZELLIGE ORDINGEN In Ordingen, een deelgemeente van Sint-Truiden houden we halt bij deze ruime gezinswoning. De woning heeft een uitstekende ligging en er is een vlotte bereikbaarheid met alle mogelijke faciliteiten. Het Centrum van Sint-Truiden bevindt zich slechts op 5 minuten. De woning vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft. Deze riante woonst heeft een bewoonbare oppervlakte van om en bij de 242m². Hierdoor is dit de gezinswoning bij uitstek en voldoet het absoluut aan de noden van de hedendaagse families. Het geheel staat hier sinds 1996 te pronken op een mooi stuk perceel van net geen 6 are. We betreden de woning via de imposante inkomhal waar de warme en karaktervolle elementen ons meteen toelachen. Hier kan men reeds een apart gastentoilet terugvinden alsook de toegang tot de leefruimte. Deze laatste is een groot open geheel maar wordt toch subtiel in gedeeld in een tv-hoek en een eetkamer. De leefruimte wordt doorheen de dag overspoeld met veel natuurlijk daglicht dankzij de vele grote raampartijen en van hieruit geniet je van een leuk zicht op de tuin. De prachtige volledig ingerichte keuken is voorzien van alle toestellen voor het bereiden van een heerlijke maaltijd! Aansluitend aan de keuken kunnen we nog een ruime, praktische berging terugvinden. Via de trap in de inkomhal bereiken we het verdiep De nachthal leidt ons hier naar 4 zeer ruime slaapkamers met een oppervlakte variërende tussen de 16,7m² en 22m². Eveneens bevindt de badkamer zich op dit verdiep. Deze is voorzien van een bad, een toilet en een badkamermeubel met dubbele lavabo. Bovendien is de woning ook nog voorzien van een zolder. Aan opbergruimte geen gebrek! Bijkomende troef aan de woning is zonder twijfel de ruime garage!hier kan men zeker twee wagens parkeren alsook extra opbergruimte. De volledig omheinde tuin zorgt alvast voor het nodige groen. Genieten van een lekker hapje en drankje, dat kan hier! Ook is er in de tuin water en elektriciteit voorzien. Hebben wij uw interesse kunnen wekken met deze charmante woning? Maak dan snel een afspraak op het nummer ### of via ### De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 242 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 98 88 98
Maison à vendre Saint-Trond (RBK94670)
185 000 €

3800 Saint-Trond

INSTAPKLARE WONING MET 4 SLAAPKAMERS, CONFORME ELEKTRICITEIT, C.V. 2017, INPANDIGE GARAGE EN TUINTJE, GELEGEN OP 2A 85CA TE GELINDEN. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 165 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 75 57 30
Villa à vendre Saint-Trond (RBK92713)
849 000 €

3800 Saint-Trond

Deze goed onderhouden villa, gelegen op een perceel van maar liefst 21 are, biedt dankzij zijn bewoonbare oppervlakte van 387 m² veel mogelijkheden. Via een ruime inkomhal met vestiaire en toilet bereiken we het leefgedeelte. Deze bestaat uit een open aaneenschakeling van een ruime living, een eetkamer en een open leefkeuken die volledig uitgerust is met hoogwaardige MIELE-apparatuur. Ruimte en licht staan centraal in elke ruimte; vanuit elke kamer is er een knap tuinzicht. Verder zijn er op het gelijkvloers nog een apart bureel afsluitbaar met een schuifdeur, een ruime was/bergplaats en een ruime dubbele garage. Op de eerste verdieping bevinden zich in totaal vijf kamers. De masterbedroom werd voorzien van een dressing én een open badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. De drie andere slaapkamers hebben elk een eigen badkamer met douche en wastafel. De vijfde kamer ligt in het verlengde van een slaapkamer maar is ook toegankelijk via een aparte trap in de garage. Deze kamer kan perfect als speelruimte/ kantoor gebruikt worden. De tweede verdieping omvat een ruime overloop die toegang biedt tot twee volwaardige slaapkamers en een gezamenlijke douchekamer. In de aangelegde zuidoost georiënteerde tuin is er een overdekt terras die afgesloten kan worden met screens. Deze is voorzien van een bar, een omkleedruimte en een toilet. Hier kan er genoten worden van volledige privacy en rust! De tuin is opgedeeld in twee delen: de aangelegde tuin vooraan en het gedeelte met fruitbomen achteraan. Tenslotte is er naast de woning ook nog een carport voorzien. Extra’s: parket door de hele woning, 43 zonnepanelen, Q-Bus domoticasysteem, warmte-pompsysteem van MASSER, ventilatiesysteem type D, airconditioning, centraal stofzuigsysteem, vliegenhorren, alarminstallatie, automatisch poort, volledig omheind, zonneluifel, screens, laadpaal en een grasrobotmaaier, kruipkelder, regenwaterput, … En savoir plus ?

7 Chambre(s) 387 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 23 26 04

Maison à vendre à Saint-Trond

Saint-Trond, située dans la province de Limbourg, offre un cadre de vie agréable et tranquille avec une population d'environ 40 590 habitants. Cette commune est un choix idéal pour ceux qui cherchent à investir dans une maison. Avec 75,2% de maisons individuelles et semi-individuelles dans la région, les acquéreurs ont un large choix de propriétés. Le type architectural prédominant inclut des maisons semi-fermées, des fermes et même des châteaux, ce qui offre une grande diversité pour tous les goûts et besoins. Le prix moyen d'une maison à acheter ici est de 388460€, avec des options allant jusqu'à 2450000€ pour les demeures les plus exclusives.

La commune bénéficie d'une bonne infrastructure avec un accès facile aux autoroutes A13 / E313 et A3 / E25 - E40 - E42, ce qui facilite les déplacements vers les grandes villes comme Anvers, Bruxelles et Liège. Les familles apprécieront également la disponibilité de nombreuses écoles, allant de la maternelle au secondaire, ainsi que 17 crèches. Pour le quotidien, plusieurs supermarchés, comme SPAR, Carrefour et Delhaize, sont facilement accessibles.

En termes d'équipements, les résidents peuvent profiter de diverses installations culturelles et récréatives. La présence de différentes entreprises, notamment dans les secteurs de la coiffure, de l'agriculture et de la restauration, contribue à l'économie locale et offre des opportunités d'emploi intéressantes. De plus, avec 22 lignes de bus desservant la commune et des stations de recharge pour véhicules électriques, Saint-Trond combine confort moderne et qualité de vie dans un cadre traditionnellement belge.

Tout voir Réduire