Wees slim: Doe nu het onderhoud van uw ketel!

In volle zomer staat uw hoofd uiteraard niet naar denken aan de verwarming… En toch zou dat moeten! Want eens de winter in het land is, zitten de agenda’s van chauffagisten vol en riskeert u de goede werking van uw verwarming in het gedrang te brengen!

Een goed onderhouden verwarmingsketel is zowel zuiniger als veiliger. Het rendement van uw ketel kan er met 10% op achteruitgaan wanneer hij niet onderhouden is, wat u tot 100 euro per jaar kan kosten. En dan hebben we het nog niet over het risico op pannes en CO-vergiftiging. Bovendien is het onderhoud van de ketel wettelijk verplicht, of het nu gaat om een gas- of mazoutketel.

Geniet nu van het promotionele aanbod van Jaimy by Belfius: een onderhoud van uw gasketel aan € 129 incl. BTW (in plaats van € 149) en € 175 (in plaats van € 195) voor een ketel op mazout. Wacht niet langer, want deze aanbieding is maar geldig tot het einde van de maand!

Ik maak gebruik van het aanbod!

 

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼